Csövi!
Geo, ha jól tudom azért érint téged ez az alap vizsga doog, hogy ne kerülj át ktg-re? Ha minden kötél szakad akkor nem lehet valami kérelemmel kikönyörögni??? az a baj, hogy nem ismerem a ti konkrét szabályzatotokat, de biztos van kiskapu... halasztás? félév összevonás...
egyébként ez az indexes futkározós dolog jó nagy szivatás... nálunk volt egy központi jegybeíró iroda és oda leadtad csak az indexet és kész... egyébként pedig a legegyszerűbb az volt, bár mi dolgozók nem díjjaztuk, hogy x potom ezer összegért pótoltuk a teljes indexet. na már most ezt úgy volt érdemes csinálni, ha a delikvens fullra kész volt és minden jegyét mi a t.o-sok írtunk be... szerintem 5-10 ezret megért ez... mármint nekik, mert nekünk egy index pótlás 1 teljes napi munka volt, ha nem több... ja és mostanra egyre több helyen nincs is már index... mert minek... mert ott a digitális és a nyomtatás és a mentés...
Én ma csiripörit csináltam, igaz tésztával (mert a tojást a tojásos nokedlihez spórolom) meg ubi sali... ha valakit érdekel... férjem kérte már a múltkor, hogy mi lenne, ha a kövi pörköltet nem habarnám be tejföllel... és lám, ki tudtam hagyni...

mert én mindenhez tejfölt nyomatok...

és rájöttem, hogy banyek ez a csiripöri készítés mindennel együtt max fél órát vesz igénybe (persze míg fő azt nem számolom, de munkaügyileg ennyi mosogatással...)
Harika: mondom én, hogy Andrásod tök kooperatív! én várhatnám mire ember kimos
Luna: tejfakasztó buli- sztem igazán úgy 5 éve alap, illetve te exed ugye nem is volt magyar ha jól tudom... vagy nem volt jártas a témában...

tudod ez egy jó kis ok, arra, hogy asszony tuti távol maradása mellett igyanak...

én az elsőnél tiltakoztam, hogy mi az hogy én bent pánikolok a kórházban, depis vagyok, meg húz a varrat- ők meg isznak és nyugodtan pihennek utána... de most ketteskémnél már én mondtam, hogy igyanak és folyjon ami folyhat, mert legyen tejem!

mondjuk már nem félek az ismeretlentől...
tudod, most mástól félek...

hogy nem lesz itthon minden patent
ráadásul emberem azt mondta, hogy valószínű nem itthon fog bulizni, mert ő nem akar takarítani...

még kerti parti szinten se

tehát ez is szuper, ha tényleg nem ide ramazuriznak és ezen nem fog aggódni a rendmániás agyam
Rózsa! Te! ne szabadkozzál már mindenért! nyugodtan írj amit akarsz!
én azért nem irigyellek még titeket Henivel! és szerintem ti is nagyon örülni fogtok, ha tényleg kiváródik az az igazi időpont... én úgy érzem, hogy bármilyen nehézkes, de kell még a lelkemnek ez a pár hét, hogy később ne legyen hiány érzet... sőt kevésnek is tartom...
Nikvik: megértem az érzéseid! és nyugodtan írd ki magadból, sőt sztem mindenki vevő bármikor az anyós szapulós dumára

egyszer úgy is mi is visszakapjuk...

tudom magamról, hogy jó érzés kibeszélni a rosszat... de nyugi! illetve mondhatnék sok jó kis közhelyet, de tedd azt amitől te jobban érzed magad!
Az én lelkem továbbra is attól szenved- idéző jelben- hogy most szeretném kialakítani a két gyerekes napi rendem, ami persze patent legyen

kész vagyok magamtól

erre fel persze hogy ma egyeském lett tiszta zizi, de megoldottam... ezért picit bízok magamban... de továbbra is tervem minden nap, hogy 5kor keljek- nem sikerül...

pedig nekem el kell érnem azt, hogy minden nap fel tudjak kelni a két kicsi előtt legalább fél órával... de én hülye miért találok ki ilyet, mikor tudom, hogy egy bébi, illetve egyeském is tök bizonytalan időben ébred... kb 3kor kéne ébrednem, hogy minden tuti legyen...

jaj én nagyon hülye vagyok...

de akkor is meg fogom oldani!