A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

czigka! :)

[quote="czigka"]M írta:czigkaár nincs annyi, amennyit Bende megeszik (de nem sok híjja), de a fagyasztottból még azért eléldegél egy jó pár hétig, hónapig. :wink:

Eszembe jutott, hogy mennyi tejed lehet még lefagyasztva, és az meddig tart ki vajon. :roll: Ha valakire, akkor aztán Bendére igazán el lehet majd mondani, hogy anyatejen nőtt fel. :lol: :lol: :lol: :lol:

Hasmenést sajnálom. Remélem, nem volt nagyon gázgéza. :roll: :roll: :? :? :( :(

[quote="czigka"]M írta:czigkaár kapott egy párszor kenyérhéjjat, de tejterméket még semmit nem adtam neki (sajt, joghurt, tejpép, stb). Ezzel kapcsolatba kíváncsi lennék rá, hogy ti hogy tervezitek a tej adását majd?? Hogy kell majd? 1 éves kortól, vagy csak később? Gyerekital, vagy egyből tej? Forralva, vagy simán? Higítva, vagy hogy?????
Husit meg még csak csirkét kapott.

Nyugodtan elkezdheted már a kefírt, túrót és társait adni, ha korábban senkinek nem volt laktóz érzéknység a családban. :wink: Husiból nyugodtan belehúzhatsz, sertés, marha, pulyka simán mehet.
Őszintén szólva abszolút nem emlékszem, hogy Manónál hogyan kezdtem el tejet adni. :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: Azt tudom, hogy egy ideig babatejet kapott, illetve Hipp-es tejpépet, meg olyan kajákat, amiben már teljes tej volt. Aztán azt hiszem, egy picikét adtunk neki csak simán, mindenféle macera nélkül. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

ti nem szoktátok énekelni gyermeketeknek a Pál,Kata,Péter jó
reggeltet,ha felébred??
én önkételenül is mindig ezt énekelem amikor belépek hozzá...
de már annyira megszokta,hogy táncol rá.
annyira édes olyankor (is).

Kép
Kép
csibe83

kerestem pár gyerekkori képet én is.
mindjárt bescannelem és akkor teszek fel párat.

Kép
Kép
csibe83

bucus80! :)

Mit lehet mondani erre az olvasásra? :roll: :roll: :roll: Ha a szülő így gondolja jónak... :roll: :roll: :roll: Szerintem ez is olyan, hogy minden szülő a gyerekében szeretné megvalósítani azt, ami neki nem adatott meg, vagy nem sikerült. :roll: :roll: :roll: Ez normális mértékben nem is gáz. A kérdés csak az, hogy kinél hol húzódik ez a határ. :roll: :roll: :roll: :?

Kép
Kép
200907?

kispocok13! :)

Jelentem, igyekeztem látni a képekekt! :lol: :lol: :lol: Megvan a felborotvált haj. :D :lol: :lol: Suli helyett Metroba menetel cakkosítás céljából: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A tablókép viszont nagyon kis szolídka. A fene gondolná, hogy ekkora franc voltál. :shock: :shock: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Szerintem próbáld meg nagyítani őket. Hátha élvezhető marad nagyobb felbontásban is. :roll: :roll: :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.05.19 12:35-kor.

Kép
Kép
200907?

keresek apáról is párat

Kép
Kép
csibe83

boo! :)

[quote="boo"]C írta:boosibe
nekem ilyen felmosóm van, és ezt reklámoztam kb 1.5 hónapja nektek, mert a sparban akciósan 5e ft volt az egész hóbelevanc :roll:
szerintem szuper jó, és én jól ki tudom vele csavarni a felmosót!!! :wink: anyukámnak, és a nagyimnak is vettem, és ők is imádják!!! :P nekem többet nem kell a sima moppos, mert ezzel sokkal szebben lehet felmosni, és mivel én minden nap felporszívózok és felmosok a kutya miatt, hát jócskán érzékelem a különbséget :wink:

Picike bocsesz, édes! :roll:

Tessék vissza lapozni az 500. oldalra. Elsőnek ott van lola29 bejegyzése, mely szerint:

"olvastam itt a múltkor a felmosó problémát.ha szeretitek magatokat kérjetek apától karira.vileda felmosót!hasonló mint a kórházakban van,teleszkópos cső,és rá lehet patentolni a vileda téglalapot!szuper!!!drága,kb 7000 ft,de nagyon jó.és ha a végén marad egy kis kosz,azt simán fel lehet szedni zsepivel.forgatható,bemegy mindenhová!!!!speckó vödörrel kell venni"

Aztán jöttem én...:

"lola29! :)

Rákérdezhetek :wink: ?

Kép "

Majd megint lola29:

"aha,ez az,kib@szott jó,anyóséktól kaptuk,persze először fújoltam,.de szar,merthogy kiszedte mindenhonnan a koszt,aztán rájöttem ez minden háziasszony álma!!!!! ..."

Én pedig voltam olyan jó fej, hogy belinkeljem:

"A http://www.viledalap.hu/ szerint

"ULTRAMAX VÖDÖR - ÚJ POWER PRESS CSAVARÓVAL
Erős vödör különleges csavarókosárral, mely speciálisan az UltraMax felmosó kicsavarásához lett kifejlesztve. Más felmosóhoz nem használható.

MOST megújult, MÉG HATÉKONYABB csavarókosárral:
- kisebb erőfeszítés a kicsavarásnál vagy
- gyorsabban száradó padló ugyanazzal az erőfeszítéssel" "

Aki nem hiszi, járjon utána! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

https://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 13eaceddf2

Szóval lehet, hogy te áradoztál másfél hónapja, de mi erről már decemberben beszéltünk. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
(És, hogy ezt most mi a jó francért nem tudtam kihagyni? :? Mert a zord külső zord belsőt takat. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: )

Amúgy, mennyi ideig tart ki egy ilyen fej. Merthogy 2.000.-Ft. a pótlása. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Help!
nem tudok scannerni.
mert amióta win7ünk van nem lett telepítve a scanner lemeze és
most nézem,hogy nem támogatja a win7-et csak xp-ig.

Kép
Kép
csibe83

Bond!
apum bnőjének sokáig kitart,mert ki szokta mosni,így nem kell
olyan sűrűn cserélni,de amúgy nem tudom mennyi időnként kell cserélni.

Kép
Kép
csibe83

A hétvégén kérdem Apát, hogy nem kéne tán befűtenünk ilyen hidegben.
- Miért, hány fok van?
- 20
- Az jó. Ha fűtűnk akkor sem lesz melegebb a levegő.
- :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: De a gyerek a hideg parkettán mászkál, és 3 réteg van rajta, hogy ne fázzon meg. :?
Ennyiben maradtunk. Tegnap reggel már 18,3-nál jártunk. Felhívom:
- MÉG MOST SEM KÉNE BEKAPCSOLNI???? :? :? :?
- Jó, hátha gondolod...
- :x :x :x :x :x
Így aztán azóta itt ülünk a 21-22 fokban. :) (Csak tudnám, hogy miért nem lehett ezt korábban megejteni. :? Csóri gyerek... :( )

Kép
Kép
200907?

Katy!

Hideg, ázás :evil: :evil: :evil: !

Nálunk a szüzességben semmi ciki nem volt, sőt aki nem "komoly" kapcsolatban veszítette el a szüzességét, azt kőkeményen lefikáztuk :twisted: . Tudod, egyházi suli :lol: .

Én nagyon korán vesztettem el a szüzességem :oops: . 15 (és fél :lol: ) éves voltam, a barátom 18, de ő is szűz volt. Pedig "menő" srác volt, és mindig volt előttem is barátnője, csak sose volt szerelmes, és kivárt ( :shock: :D ). Egy gimibe jártunk, csak ő végzős volt. Kis híján ő is szüzen ment érettségizni, hát mégse hagyhattam :lol: :lol: :lol: . Amúgy nekem tök pozitív élmény volt, bár nyilván tök bénák voltunk, de olyan "lányregényes" volt :lol: . Abszolút nem bántam meg, hiszen utána még több, mint másfél évig együtt voltunk. De azért ez alakulhatott volna máshogy is.... :roll:

Pont azt beszéltük a Ricsivel nemrég, hogy hiába akarjuk mi, hogy majd a lányunk 18-ig szűz maradjon, ez már más világ. És nálam sem így volt, mégis jó emlék, és nem lettem ribi. Szóval én nem a kort fogom beléjük sulykolni, hanem azt, hogy mindenképpen kapcsolatban, szerelemből, és saját döntésből történjen :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

talán megoldódik a problémám.

Kép
Kép
csibe83

[quote="boo"]C írta:boozigka
hááát a bródy nem éppen egy elit gimnázium volt :lol: bár a tanárok meg nagyon jók voltak :!: de volt itt fegyverrel elkövetett öngyilkosság, hajléktalan agyonverése, tanárnő leöntése egy vödör vízzel az emeletről, engem csak narancshéjjal dobáltak a fogszabályzóm miatt :twisted:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: És milyen lett volna, ha nem jók a tanárok? :?: :?: :?: A szülőket (illetve a nevelésük hiányát) nem pótolhatják, de azért nekik is van hatásuk a gyerekekre. Ráadásul akkor még nem is voltak olyan helyzetben, hogy nem a diákok tartanok tőlük, hanem ők tartanak a diákoktól, mint ahogy manapság van. :? :? :( :( :? :?

Kép
Kép
200907?

Dodi!
teljesen igazad van.én 16 voltam,de én is vártam annak adtam oda
a "kincsem" akibe szerelmes voltam.
bár nekem nem is volt egyéjszakás kalandom sosem.
csak hosszútávú kapcsolataim voltak.(4év,2év és most a párom
akivel nemrég voltunk 2 éve együtt)

Kép
Kép
csibe83

Czigka!

Botond ekcémás lett a tejtermékektől anno, szóval tartottunk 2 hónap szünetet. Épp ma kezdtem el neki adni újra túrós bébiételt. Kíváncsi leszek... :roll:

Csibe!

PálKataPéter-t bevezetem, tök jó :lol: .
Mikor Botond kisebb volt, és időnként fel kellett keltenem enni, akkor a zt énekeltem neki, hogy "Botond baba, Botond baba keljen fel, keljen fel. Húzza a harangot, húzza a harangot, bimbambom, bimbambom :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

agi125r! :)

[quote="agi125r"]B írta:agi125rond: a talin Te is bele- belepillantottál Hugi szájába, hogy megvan- e a fogacska? Én akkor mosolyogtam, hogy hogyhogy nem vetted észre már, hogy megvan vagy nincs?

Azt láttam, hogy megvagyon a foga, de még nem tört át, pedig kb. 2 naponta skubiztam. Aztán egyszercsak kint volt. :shock: :shock: :D :D

[quote="agi125r"]K írta:agi125rörkérdés: Ti terveztek beszerezni bevásárlókocsi takarót? Én már gondolkoztam rajta, hogy kellene, de nem biztos, hogy minden vásárlás előtt lesz még kedvem/hangulatom/energiám beszerelni a kocsiba, mielőtt beleteszem Katát.... Egy fertőtlenítős kendő kisebb helyet foglal....

Én nem gondolkodom ilyenben. :roll: A legegyszerűbb megoldást választom: jön velem. :twisted: :twisted: 8) 8) :lol: :lol: Nem vagyok híve a bevásárlókocsiba való paterolásnak. :roll: :roll: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Breki!

Ma eszembe jutottál:
Már második napja fájdogál a méhem (nyilván ovulációs fájdalom), és a cervix váladékom is olyan, amilyennek lennie kell, ehhez képest a mikroszkóp szerint totál terméketlen vagyok :shock: . Ráadásul úgy, hogy előtte pár napig viszont kezdett páfrányosodni....Ki érti ezt?!
Inkább csak cexelünk és kész :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
a te dalod is jó és aranyos.
nekem is van ovu tsztem és régen használtuk,de
össze-vissza mutatott mindent,ezért én bedobtam a fiókba és
sztem azóta is ott porosodik...
én is inkább a mindig sexelésre voksoltam és be is vált.
na jó azért éreztem is kicsit,hogy talán most peteérésem lesz és
akkor jobban rákapcsoltunk.
bár ahogy Booék is mi is eléggé friss kapcsolatosak voltunk,ezért
mi is mindig mindenhol akartuk és minden alkalmat kihasználtunk.

Kép
Kép
csibe83

na sikerült telepítenem a scanneréshez való dolgokat,így végre
elkezdtem scannerni.

Kép
Kép
csibe83

Kép
Kép
200907?

[quote="boo"]A írta:boogi
én a kapaszkodóra vettem fogantyú-védőt, a feneke alá pedig rendszeresítek majd vmi vékony törölközőt :wink:

És ezt frankón minden egyes alkalommal fel is applikálod? :roll: :roll: :shock:
(Én még amúgy nem is láttam ilyet. :roll: :roll: :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

[quote="kispocok13"]I írta:kispocok13nkább ilyet fogok venni:
http://www.totseat.hu/
valakinek van esetleg tapasztalata vele?

Ilyet végképp nem láttam, de első ránézésre jónak tűnik. :) De minden a gyakorlatban dől el. :roll:

Kép
Kép
200907?

tike! :)

Gyere amennyit csak tudsz, még ha csk ilyen nyúlfarknyi időre is. :D :wink:

Mekkora károtok van?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.05.19 13:32-kor.

Kép
Kép
200907?

sillia! :)

[quote="sillia"]
írta:
silliaVoltunk védőben, most nagyon jól jött a kindertojás babakocsi!

Ugye!? 8) 8) :D :D :D :D :D

[quote="sillia"]
írta:
silliaÍgy most aggodalom nélkül fázom...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :? :(

Kép
Kép
200907?

loislane! :)

[quote="loislane"]
írta:
loislaneJelentem én nem a Bródyba mentem :P Engem a Szilágyiból zavartak el, és a Károlyiban (spanyol két-tannyelvű) kötöttem ki.

A Károlyi az erős, nem? :roll:

Kifli sztoritól a hodeg is kirázott!!! Nekem is állandó parám, hogy mit csinálnék ilyenkor, túl azon, hogy a frász kitörne. :roll: :roll: :oops: :oops: Holott sem alapom nincsen rá. :roll:

Kép
Kép
200907?

ja a tini stílusom az nekem mondhatni nem volt vagyis állandó nem.
ha egyik nap bő gatyát akartam felvenni akkor azt vettem fel,ha másnap
meg csajosan akartam öltözni,akkor úgy öltöztem.szóval
szerintem én semelyik csoporthoz sem tartoztam.

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok,

Visszaolvasni és reagálni esélyem sincs... :oops:

Katy,

Míra 2 hét után :roll: végre nem náthás. :) Neki csak egy napig folyt az orra és másnaptól már sűrű váladéka volt. A sárga szín viszont nem valami jó jel, mert az szerintem gyulladásra utal. Ha sűrű, de áttetsző, az "jó".

Minden betegeskedőnek jobbulást!

Már keresem a neten születésnapi torta receptjét, amit Míra is meg tud majd enni. :)

Ma végre ki tudtunk menni, persze csak vásárolni...a sétát még nem igazán engedni ez a szeles időjárás. :(
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára merion 2010.05.21 14:32-kor.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Csibe!

Mi 5,5 éve vagyunk együtt, de most megint itt tartunk. Főleg én :oops: :lol: . Szülés óta olyan a szexuális életünk, hogy aaaanyáááám :oops: :lol: :lol: :lol: . Pedig előtte is minden rendben volt, de azóta meg vagyok vadulva :oops: :lol: . Nem tudom, mi lehet az oka :roll: . Lehet, hogy a hormonok, vagy egyszerűen csak a 20-as évei elején minden nő elemében van, és nekem véletlenül egybevág :roll: :lol: . Végülis mindegy, a lényeg, hogy nekem tetszik ez, és apa se bánja, illetve meggyőzhető :twisted: :lol: :lol: .

(Nahát, én szégyentelen :oops: :twisted: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Ne haragudjatok,de nem volt kedvem jönni,igazság szerint semmi máshoz sem volt kedvem.. :(
Voltunk vérvételen,Tamarát jól megkínozták.Negyedszerre tudták levenni,a doki tiszta idegbeteg volt,teljesen kiakadtam tőle.
Após vmelyik nap elkezdte mondogatni h Taminak aceton szagú lehelete..nem tudom,érzek vmit ,de nem tudom az-e.
Iszik rendesen meg minden,nem tudom.Félek,remélem nincs semmi baja.
Pénteken rendel délután a doki,addigra meglesz a vérvétel eredménye is,elmegyek,beszélek vele.Most elvileg vasat néztek.

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Bond!

Jól mutatna egy ilyen kép az önéletajzomban :lol: .

merion!

Az ülés tök kényelmesnek látszik, a babakocsi tök fasza, Mira meg tök cuki :lol: . És még mindig tökre Kata :shock: .
Na, nem tökölök többet :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Merion

A torta dolgon már én is gondolkodtam...
Mert bár én bátran adtam már Lócinak mindent ami árthat, (glutén tejfehérje tojás stb.) de csokit, édességet azt nem. És még jó darabig nem is szeretnék ilyesmit adni neki.

A legtöbb baba csokitortát kap első szülinapjára (szerintem a lányoknak is az volt már nem emlékszem :oops: ) de minek, ha nem ehet belőle??

Még a tegnapi védőlátogatáshoz...

Úgy megbámultam egy csajt, hogy már kezdett ciki lenni. :oops:
Ilyesmit ritkán teszek, ezért nem tudtam hozzászólni a ki mit viselt a talin témához sem... Számomra teljesen harmadrangú kérdés a ruházat és bevallom: a képekről próbáltam visszanézni az emlegetett rucikat.

A védőben sem a ruháját bámultam a csajnak hanem konkrétan a csípőjét és a hasát. Mindig odatévedt a szemem.
Gumis derekú farmer és szűk felső volt rajta, a két ruhadarab közt kis réssel ahol kilátszott a bőre.

Tehát semmi ápol és eltakar jellegű nem volt rajta.
És olyan alakja volt mint Neytirinek!

Igaz, hogy melle szinte semmi de a hasa lapos, bőre makulátlan, a teste karcsú és ruganyos. És még az arca is szép.

Nem naposcsibe, olyan 28-30 évesnek tippeltem.

Mindez csak azért érdekes, mert a 2 hónapos kisfiát tartotta a kezében :shock:

Addig rendben van, hogy vékony! De sehol egy kis maradék, egy árva csík, vagy legalább némi megnyúlt hasbőr????

Szülés után 2 hónappal NEM LEHET ÍGY KINÉZNI!!

Egészen máig irigykedtem, aztán eldöntöttem hogy biztosan örökbe fogadta a babát és slussz!

:evil: :) :lol:
Vendég

A ti babáitoknál meddig tartott a fogcsikorgatós időszak???

Lóci ma reggel csinálta először.. szörnyű!!! :?
Vendég

Tímea!

Az acetonos lehellet elsősorban folyadékhiányra utal. másodsorban a cukorbetegség egyik legjellemzőbb tünete. Viszont Tami nagyon pindurka még ahhoz, hogy cukros legyen! Még az egyes típusú cukorbetegség is pár éves korban "jön ki" legkorábban. És tudomásom szerint a többi anyagcsere-probléma sem most "aktuális" (na persze később se legyen). Szerintem simán csak keveset ivott aznap, ne aggódj :wink: ! De a vévételből gondolom kiderül...Teljes vérképet néznek?

KépKép

KépKép
kicsidodi

sillia!
Kiara néha abbahagyja a fogcsikorgatást és valamikor újrakezdi,
mint pl tegnap.
na sikerült minden képet bescannernem,így felteszek párat,ha nem gond.
de az iwiwre többet fogok sztem,mert nagyon belejöttem a scannerésbe.

Kép
Kép
csibe83

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1274276506.3417.jpg
[/img]
itt kb 16 voltam
Kép

na ennyi...

ja és apáról
Kép

Kép
Kép
csibe83

ez maradt le.
Kép

Kép
Kép
csibe83

Dodi,

Köszi ! :) Bár szerintünk (Ági és én) már nem annyira hasonlítanak a lányok. Mivel Míra az idősebb, max. Kata tiszta Míra lehetne. :D De ez csak kötözködés részemről. :lol: :mrgreen:

Az autósülés tényleg kényelmes lehet, ha így elszundított benne viszonylag rövid úton, pedig a fejszűkítő bent sem volt. :)

Az esernyőkocsinál nem tetszettek a csajos színek, így maradt ez a világoskék. :) Míra ágyneműje is ilyen színű. :) Ebben jól mutatnak a csajos színű ruhák. :)

Sillia,

Jó kis receptek vannak a neten, úgy hogy simán meg lehet kerülni a csokitortát. :)

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

ronmay! :)

Üdv itthon! :D :D :D :D :D
Hát, nem egy seggáztatós wellnes programotok volt! :lol: :lol: :lol: :lol: De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! :wink:
Képek klasszak nagyon! :P

Már gondolkodtam, hogy mi lehet veletek, mert régen jelentkeztél. Aztán felrémlett Las Vegas, de éreztem, hogy az valahogy nem stimmel. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: Anglia kiment a fejemből. :roll: :oops:

Szonibabáékkal mi a helyzet? :?:

Kép
Kép
200907?

Merion!
nagyon szupi a gyerekülés és a sportkocsi is.
mi is most rendeltünk egy gyerekülést,remélem Kiara is ennyire jól
fogja benne magát érezni...

az én lányom nem akar aludni ma 3/4 12től aludt 13ig és slussz.
most már azon vagyunk,hogy megpróbáljuk a fürcsivel és a kajcsival
kihúzni 8ig és max hamarabb letesszük.
én még korainak érzem,hogy egy nap csak egyszer aludjon.
remélem ez csak egy véletlen nap volt és holnap már visszaáll a régi rend.

Kép
Kép
csibe83

[quote="kicsidodi"]S írta:kicsidodiziasztok!

Na, hogy ne csak mindig a sikerélményekről számoljak be :twisted: :
Túlvagyok életem legborzasztóbb vizsgáján :evil: . A tárgy informatikai biztonság, és halványlila gőzöm sincs, hogy jön ez az én szakomhoz :roll: . Nekem az egész full kínai, ráadásul hiába próbálkoztam, a zsigereim nem engedték be az infókat :twisted: :lol: . Egyszer olvastam el összvissz, mert feleletválasztós tesztlap volt, és eddig mindenki átment!

Pedig nem nehéz. Megadod másnak a jelszavadat? Nem. Bedőlsz az adathalász próbálkozásnak vagy odafigyelsz, hogy tényleg a bankod honlapjára mutat-e a link. Odafigyelsz. Ennyi az egész. :twisted: :twisted: :twisted:
Na, de a szenyaságot félre téve: :roll: :roll: :( :( :( . De legalább rendes volt a pasitól, hogy adott esélyt a kettesre, nem pedig élből viszlátot intett. :roll: Túl vagy rajta, és ez a lényeg! :wink:

[quote="kicsidodi"]V írta:kicsidodiagyis engem végülis nem rúgtak ki, de minden félévben javasolták, hogy inkább menjek el :twisted: :lol: . Ugyanis nem találtak rajtam fogást, mert minden tárgyból naplót vezettem, hogy hány órát hiányoztam, és mindig nagyon ügyeltem rá, hogy elérjem a 30%-ot, hogy osztályozó vizsgát tehessek, így nem rúghattak ki :twisted: . Az osztályozó vizsgát meg mindig megszavazta nekem a tantestület, mert azokon is mindig 4-5-re vizsgáztam 8) .
Így én kb. annyit jártam gimibe a 4 év alatt, mint más 2 év alatt :oops: :lol: .

Ööööööööööööööö...na, most akkor hogy van ez a kezemmindigazégbenésúgyjelentkezemhogymajdkiesemapadból című felállással? :shock: Eddig nem ezt mondtad. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

[quote="boo"]
írta:
booDodi
én nem vagyok egy minta feleség, akkor ezek szerint kurv@nak is szar lennék :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Marha! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Azt te csak hiszed, hogy van olyan helyiség, ahol a gyerek nem tud számára nem való dologhoz nyúlni! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ha egy tök üres szobába ülteted akkor, ha más nem odamegy a falhoz, és lekaparja róla a tapétát, vagy kiszedi alóla a vakolatot. Úgy, mint Hugi a minap. :twisted: :twisted: :twisted: :? :? :?

Kép
Kép
200907?

Képek: :P :P :P :P :P :P Kutyusos: áááááááállllatt! :lol: :lol: :lol:

[quote="kispocok13"]
írta:
kispocok13Bond,
elsőre ínybetegségre, ínysorvadásra tippelnék, és hogy a fognyak látszódik ki, de ez Manónál elég esélytelen még... amúgy meg passz

Ma megemlítettem a véncsoroszlyadoktornéninek. Látatlanban ugye nem tud senki diagnosztizálni, ezt ő is elmondta, de így cisztára tippel. :shock: :shock: Én nem vagyok egy nagy ciszta szakértő, de én úgy tudom, hogy másképp néz ki (mármint úgy általában véve). :roll:
Azt mondta, ha gondolom, akkor vigyem el hozzá valamelyik nap, és akkor megnézi.
(Egyébként tegnap este találtam egy másikat is. Csak az már gyógyult volt, csak a helye látszódott. Tisztára, mint egy harapás nyoma, ami már begyógyult. :shock: :shock: :shock: Azért az viszonylag valószínűtlen, hogy valaki fogtövön harapja magát. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :?: :?: )

[quote="kispocok13"]M írta:kispocok13a konkrétan elkommunikálta hogy ő most hintázni szeretne: odament a hinta elé, leült, vágyakozva nézte és rámutatott... cukiiiiiiiii

:shock: :shock: :shock: :D :D :D :D

Kép
Kép
200907?

Már korábban eszembe jutott, hogy mi lenne, ha többen összeállnánk, csini ruciba vágnánk magunkat, elmennénk egy diszkóba, és ott röhögcsélnénk koktélt szopogtatva, mint a nyeretlen kétévesek.
Szerintem senki nem gondolná, hogy naaaaagyonnn komoly anyukák vagyunk. :roll: :roll: :lol: :lol:

[quote="loislane"]M írta:loislaneozizás :arrow: Az első részt kertmoziban (!!!!) néztem meg a Drágámmal, egy romantikus tücsökciripelős nyári estén, a mexikói nászutas rész alatt hatalmas zápor kerekedett, ami miatt csak szájról olvastam, de még ez sem zavart, utána esőillat és békakuruttyolás, és akkora fílingje volt hogy ihaj.....na a másodikat is így tervezem :roll:

Pfffffffffffúúúúúúúúújj, de giccses!!! (irigy-irigy. :roll: :roll: :oops: :oops: )
Ámen! :wink:

Kép
Kép
200907?

kicsidodi! :)

Botond duma: :) :) :) :) :)

Kép
Kép
200907?

katy76! :)

Hideg: :x :x :x :x :( :( :( :( :(

Sárga taknyónak mi örülni szoktunk ( :oops: ), mert az azt jelenti, hogy kezd felszakadni a cucc. :roll: :roll:
Gyógyuljatok meg gyorsan, és írj majd, hogy mi volt holnap!

Ázás: áááááááááááááááááááááá.........!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

csibe83! :)

Igen, van lift. 8) De a diákok persze nem használhatják. :lol: Hacsak nem mozgáskorlátozottak. De szavazáskor minket is azzal fuvaroztak babakocsistúl fel s alá. :wink: 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="csibe83"]t írta:csibe83i nem szoktátok énekelni gyermeketeknek a Pál,Kata,Péter jó
reggeltet,ha felébred??
én önkételenül is mindig ezt énekelem amikor belépek hozzá...
de már annyira megszokta,hogy táncol rá.
annyira édes olyankor (is).

Én nem énekelek semmit, csak vigyorgok, mint a tejbe tök. :lol: Viszont ma nyomta anyám a kezembe azokat a versikéket, mondókákat, amit még neki adtak az oviban, hogy tanítsa meg nekem. :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="kicsidodi"]E írta:kicsidodigy gimibe jártunk, csak ő végzős volt. Kis híján ő is szüzen ment érettségizni, hát mégse hagyhattam :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Ügyes vagy te, hogy megoldottad a problémát! :wink: :D :D :D Jók a képek! :D :D :D :D

Köszi a moppos választ! :wink:

[quote="kicsidodi"]C írta:kicsidodisibe! Mi 5,5 éve vagyunk együtt, de most megint itt tartunk. Főleg én :oops: :lol: . Szülés óta olyan a szexuális életünk, hogy aaaanyáááám :oops: :lol: :lol: :lol: . Pedig előtte is minden rendben volt, de azóta meg vagyok vadulva :oops: :lol: . Nem tudom, mi lehet az oka :roll: . Lehet, hogy a hormonok, vagy egyszerűen csak a 20-as évei elején minden nő elemében van, és nekem véletlenül egybevág :roll: :lol: . Végülis mindegy, a lényeg, hogy nekem tetszik ez, és apa se bánja, illetve meggyőzhető :twisted: :lol: :lol: .

(Nahát, én szégyentelen :oops: :twisted: :lol: )

Ide a rozsdás bökőt, hogy olyanra is volt már példa, hogy prütykölés közben írtál nekünk (és a szokásosnál több lett a helyesírási hiba :twisted: :twisted: )! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
(Tökre röhögök, hogy a 20aséveielejénblablabla szöveget eleddig csak tucatszor írtad le. :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:)

Kép
Kép
200907?

Szaisztok!

Köszi Dodi!

Nem tudnátok nekem néhány tippet adni uzsonnákra?
Amióta laktóz mentesen vagyunk azóta meg vagyok lőve a tejpép nélkül.
Ja igen,mondtam h lehet h laktóz érzékenyek vagyunk?

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: