[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
1.inszemre készülünk babásai - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

lina köszi.. :lol: éljen Levi! ügyes!!!
Vendég
 


Lányok!

Köszönöm az infókat, nagyon sokat segítettetek!

rodina74
 
 


Sziasztok,

vagyok ám, minden rendben, de annyi a munkám, hogy egyszerűen nem jutok net elé.
MOst is azért keltem már korábban, hogy dolgozzam, de aztán nem vitt rá a lélek, hisz szombat van vagy mi a szösz... :?
Ha BÁRMI történik velünk biztos, hogy megírom nektek, ezért ha nem jelentkezek az általában azt jelenti, hogy minden oké :wink:

LInácska,

Levi baba nagyon ügyes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ROdina,

amit imádtam:

-Pierre Cardin babakocsi (amiről Dita képet is tett fel)
-mikrós sterilizáló
-Aventes cumik és vumisüvegek
-Avent kézi mellszívó
-fürdő maci, Danci 6 hós korától a nagy kádban fürdik, akkor nagy haszna volt
-kiskád OK babí mint Boniéknak, nagyon szerettük
-a rugikra figyelj, hogy ne a hátukon gombolódjanak mert azt művészet rűadni a babára amíg nem tud ülni
- kamerás bébiőr (hihetetlen nagy találmány ha a baba külön szobában alszik)


Felesleges kiadás volt:
-projektoros kivetítő a babának
-zenélő forgó (Dancit egyáltalán nem érdekelte, szerinte elég egy olcsóbb darab, mi jóóóóóóó drágát vettünk feleslegesen)
-biztonsági körömolló (nagyon hülyeség, nem is vágja le rendesen a körmöt és akkora az egész, hogy a baba pici körme elveszik benne)
- kádba való ülőke a babának (azt hiszem talán egyszer használtuk)

MOst ennyi jutott eszembe, de még gondolkodom.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

 
 

Igen:

Angelcare légzésfigyelő, szerintem ez az egyik legfontosabb ami kell

szopipárnát a mai napig használjuk

De mivel minden babának mások az igényei, így nem tudod kivédeni, hogy csak hasznos dolgot vegyél, mert előfordulhat, hogy a te kisbabád épp azzal nem lesz elégedett amivel pl Danci az volt.

Ez nálam érdekes lesz Dávidkával is, kíváncsi vagyok, hogy ő mit fog szeretni és mit nem Danika holmijai közül :roll:

BOnimami.,

Helen Doron nagyon nagy álmom, nálunk 1 éve megszűnt,30 km-re kellene hordanom rá Dancit, de Dávidka miatt ez nem fog menni
Majd együtt a kettőt legfeljebb.
Addig is németezünk itthon, azt én is tudok 8)

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic megkönnyebbültem :roll: :lol:

tényleg Rodi a kádba fürdetőkarikát ne vegyél :lol:
Avent kézi mellszivó nagyon cupi a legjobb
és tényleg elég a mezei körforgó :lol:
nekme a nagy etetőszék se jött be pedig PEg Perego MErenda volt másnak igen nekünk egyszerű fa van amit lehet állítani előtte amíg nem tudott ülni a pihenőszékben vagy babakocsiban lehet etetni

Hugom kislányának névnapjára ikeás Antilop etetőszéket vettünk.. nem drága és könnyen tisztitható imád benne lenni! odafér a tálca nélkül az ebédlőasztalhoz.. nekem ez is fontos volt...
Vendég
 


Linácska, hatalmas gratula Levinek!!! Hurrá!!:))))))))))))
Vendég
 


Látom, amiben egyetértünk, az az Aventes kézi mellszívó. Én is nagyon imádom, mai napig használom, csúcs! :)

Rodi: nekem gyorsabb a kézzel elmosás, mint a sterilizátoros fertőtlenítés. Van fertőtlenítő folyadék pl. a Tesco-ban és abban mosom el a dolgokat. De kinek mi tetszik, ez egyénenként változó. Próbáld ki a sterilizálót, lehet, hogy nagyon be fog jönni neked!:) Ne hallgass ránk, hanem te próbáld ki! :-)

Boni: szívesen. Most rámjött, hogy szeretném, ha a kislányom angolul is könnyen megtanulna. Találtam még egy pazar jó linket, a mondókákat el is játsszák és így tudod, hogy miről szól pontosan. A szótanítója is képekkel van teli, felolvassa stb. Még én is innen fogok angolul tanulni:))))))

http://www.angolgyerekmesek.hu/firstwords.php
Vendég
 


Azért is kérdeztem, mert az egyik helyen van egy kezdő készlet és szerintem jó áron. Ez van benne:

Avent kezdő készlet (70)
Ár: 22500 Ft

1 db mikrosterilizátor
1db kézi karos mellszívó
2 db 260ml cumisüveg cumival
2 db 125ml cumisüveg
2 db etetőcumi kupakkal
40 db eldobható melltartó betét

Akkor ez nagyon megéri. Bár ez az etetőcumi kupakkal tárgyat nem értem. A cumisüvegre eleve nem teszik rá a etetőcumit, vagy ez pluszba megy hozzá, hogy lehessen cserélni?
Húú, elég problémás vagyok, mi!
Nagyon sokat segítettek, köszönöm!

rodina74
 
 


Linácska!
Nagy gratula Levinek! Nagyon ügyes kisfiú!

rodina74
 
 


Rodina,

én is ezt a kezdő készletet vettem de akciósan. Szerintem figyeld a bababoltokban mert sokkal olcsóbban is hozzá lehet jutni.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kösz Monic!

rodina74
 
 


Boni,
megnézegettem a neten, ha beírod, hogy futóbicikli, elég sokat találsz. Valamelyik fórumon Manyu árul elvileg ilyeneket, de nem találtam meg konkrétan azt, csak hogy hozzászólásokban ajánlják.
Nem találtam meg, hogy mit írtál a Helen Doronról, csak Monic hozzászólásából láttam.
Lili 9 hónapos korától jár, Levit is viszem szeptemberben. Lili együtt tanult meg angolul és magyarul, tökéletesen ért mindent, beszél is elég sokat.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Lina köszi találtam a PUKY 10est vagy a Kettler 10est..bár előbbi jobban tetszik és volt hozzá szerencsénk élőben utóbbi occsóbb :roll:
http://www.mamazon.hu/components/com_vi ... 995e50.jpg
http://www.bikybike.hu/published/public ... li_enl.jpg

Zsigikém jár HD órákra 3 hónapja és nagyon szeretjük :lol:
Vendég
 


Rodi TEszvesz, vatera sem elhanyagolható! még olcsóbb :wink: én megvettem Aventos kezdőcumisüveg készletet de nem használtam ki... :roll:
Vendég
 


Halihó!

Levinek nagy Kép a mászáshoz!

Rodina!
Én a mikrós sterilizálómat és az AC légzésfigyelőt szerettem nagyon, használtan vettem át a barátnőmtől.

Kézi mellszívót nem próbáltam, nekem a living lab-s és a medela mini electric is bejött.
20150601134430
 
 


Köszönöm lányok a tanácsokat! Nagyon jól jönnek!
Ha bárkinek eszébe jut még bármi, ami hasznos lehet, nyugodtan mondjátok. A noteszembe jegyzetelek minden fontosat!

rodina74
 
 


Rodina,
még egy dolog jutott eszembe: egy pihenőszék vagy bébihinta csodákat tud művelni. Legalábbis Levi nagyon sokat elvolt benne (ezalatt érts egy reggelizésnyi időt, de nagyon jól fog az is jönni :lol: )
És csatlakozom az AngelCare és mikrós sterilizáló fun táborhoz is
:lol:

Köszönöm a gratulációkat Levi nevében is. Amúgy már fel is térdel, persze kapaszkodva. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!

Látszik, h Lalám nyugis bébi volt, mert én nem láttam értelmét pihiszék, hinta beszerzésének.

Boni!
Fogad, lábad?
20150601134430
 
 


Reggelt!

Viki én a munkatársaimtól kaptam a pihiszéket.. és nálunk bevált nagyon etetésre is az elején :lol:és mindig abban sütkérezett az ablakban :lol: :lol: :lol:

fogászatra ma megyek.. gyökérkezelés 2.lépés :roll: aztán szerintem az elkövetkezendő pár hónapot fogászaton töltöm..

Lábam köszönöm már jól :lol: most megyünk haza jún 4-21 (de csak én meg ZSiga ,)apa itt fennt lesz talán nem töröm ki a lábam a sok lépcsőn :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Linácska: Óriási gratula a mászáshoz! :)

Rodina: Csatlakozom az Avent kézi mellszívót ajánlók táborához! Nagyon szuper készülék! Cumisüvegből viszont nekünk nem jött be az Avent. Állandóan folyt belőle a tej a szelepeknél, de lehet, hogy én voltam béna, és nem jól raktam össze. :oops: Nekünk a NUK lett a kedvencünk. Az Angelcare légzésfigyelő is nagyon szuper, még most is használjuk bébiőrként (a paneleket már kb. 10 hós kor körül kiszedtük a kiságyból). Sterilizáló: szerintem kár elektromosra költeni ezreket, sőt én még Aventest is drágának találtam, két műanyag tálért és egy rácsért. Én 1700 Ft-ért vettem, azt hiszem Reer márkájú volt.
Amit mi feleslegesen vettünk, azok az Aventes cumisüvegek voltak, a pamut kifogók, amik helyett kapucnis törölközőt használtunk, és a gyerekágynemű, ami helyett plédet használunk még most is.
Pihenőszékünk nem volt, de nem is hiányzott, a hordozó is megtette, ha időnként ki kellett vinnem a konyhába, a szobában meg inkább a játszószőnyegre raktam, hadd tornáztassa az izmait. :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest
 
 


Ditusom, megérkezett a csodaszer:)) Köszi!! Puszillak Drága! Itt röhögök 10 perce, mert tényleg bepelenkáztad, igazi nadrágpellusba, nagyon király.)))))))))))))) Na, megyek is hajat mosni.....
Vendég
 


Megállt az ütő bennem! :shock: Mostanában be szoktam fékezni a babakocsit, mert különben Niki tologatja a lakásban. Amíg én vasaltam a nappaliban, a kis okos kitalált jobb mókát, belemászott a babakocsiba! A kapaszkodón keresztül! :shock: Amikor megláttam nem tudtam hirtelen, hogy sírjak, vagy nevessek. :?

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest
 
 


Megkértem, hogy mutassa meg, hogy mászik be a babakocsiba. Megmutatta, én meg felvettem. :)
Ha van kedvetek regisztráljatok be a www-mre, és a blogban megnézhetitek a videót. :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest
 
 


Hú, ez a Niki baba nagyon kis találékony. De jó, hogy nem esett baja, mi? Ügyes! Megnézem a blogodban!:)
Vendég
 


Nagyon ügyes!:)
Vendég
 


Hali

Bocs hogy nem jövök de Darinka minden időmet leköti ami meg szabad akkor gyorsan fözök meg pakolok.

Remélem mindenkinél minden rendben van

Linácska gratula Levi mászásához.
Mi is már kuszunk és van 4 fogunk.

Denika Niki nem semmi!!

Megyek pihizni mert 5kor kelés(evés van)

Rakok pár képet

apa nyakában
alvás cumi nélkül és végül téli fagyi elfogyasztása.
Kép Kép Kép Kép Kép
,,Sziasztok jó éjt!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

LINACSKA
Ez nagyon jó hír!!!!!!!!!! LEVI GRATULÁLOK, NAGYON ÜGYES VAGY!!!! :)

RODINA
Enyim baba is nagyon nyugis volt és most is az, leszámítva néhány napot (általában frontoknál), de azért hamar megunt egy-egy helyszínt amikor már kezdett értelmesebb lenni. Akkor fogtam és áttettem a játszószőnyegről a hintába, a hintából a pihiszékbe, a pihiszékből a kiságyba, onnan a hordozóba.... majd ismét előlről és így el is ment a nap. A hordozóba nem szeretem ha sokat ül mert sztem az olyan természetellenes pozíció. Nem is szeret benne lenni. Az esetek 99%-ban el is kezd benne csuklani tehát a gyomrának sem tesz jót. A hinta ugyanez, bár annak a formája kicsit másabb volt.
Az én gyerekem azért többet el volt/van itt-ott (hintában volt hogy másfél órát is, ráadásul be is aludt a végére) mint Linácska Levije de nekem mindig olyan kevésnek tűnt. Hát igen pörgök egész nap, elmegy az idő. Nem is tudom mi lett volna velem ha megmarad Miló ikertestvére is.

TWIST
Azt hitted hülyéskedek? :)
Nem pisilt be útközben?

Ne köszöngess annyit mert nem fog használni!

DENIKA
Most jutottam el oda hogy regisztráljak. Nagyon jó az oldalad. Profi munka. A videok szuperek. Annyira helyes kis család vagytok, nagyon szimpik, otthonos a lakásotok, Niki meg hááááát... még mindig egy tündérke. :) Nagyon ügyes mindenben, járás, evés, babakocsiba mászás. Büszkék lehettek!
Kicsit bele is olvasgattam ma már fáradt vagyok, de majd ha több időm lesz felmegyek megint kukkolni, hogy mi történik ezzel a kis csupa mosoly leányzóval.
Nem csodálom hogy ki szeretne menni a szabadba, hiszen egy örökmozgó csajszi.

Én is ki vagyok bukva hogy ilyen böszme idő van. 3 napja nem alszom szinte semmit. Miló általában 2 óránként elfárad és alszik másfél-két órát. Igaz min. 3x felébred közben de ha lefekszem mellé és visszaadom a cumiját már húzza is tovább a lóbőrt. Ehhez képest tegnap fél 12-től semmit nem aludt. Este már nagyon ki voltam készülve mert órák hosszat próbáltam altatni, és mindig eljutottunk oda hogy már csukva volt a szeme, nem is mozgott, cumizást is abbahagyta, úgy nézett ki már mély álomban van mire egyszer csak valami zajt hallott és kipattant a szeme. Ez a k...a szél visz mindent. A nappaliban a fiúk is zörögtek, köhögtek, stb.... már azon gondolkoztam bedugom a fülét. Annyira nyüzsi volt már, hulla fáradt volt de képtelen volt elaludni, és ahogy vergődött legalább 10x belekapaszkodott a hajamba és úgy meghúzta hogy a könnyem kicsordult a fájdalomtól. 6 óra szórakozás után ismét olyan szinten meghúzta hogy majdnem bepisiltem, és akkor elszakadt a cérna. Akkorát üvöltöttem fájdalmamban, persze aztán rá is mérgemben hogy miért tesz ő is tönkre.
Ilyet még sosem csináltam és nem szeretnék máskor sem mert nagyon ellene vagyok de otthagytam vagy 15 percre sírni a szobájában még az ajtót is rácsuktam hogy ne halljam a hangját. Annyira ideges voltam. Persze nem ő tehet róla de amikor már 3 napja nem aludtam 4 órát összesen és páromnak is volt a 40. szülinapja azt is rendezni, itt volt a családja majd a barátok. Kertben nem lehetett hát itt ütöttek tanyát a lakásban. Szóval nagyon ki voltam. Persze csak az egyik családnak volt annyi esze hogy mikor letettem Milót este aludni fogták a kabátjukat és elmentek. A többiek (megjegyzem azok akikkel nem volt itt a feleségük) nem zavartatták magukat. Itt van a nappali a Miló szobája mellett közvetlen de még annyi se volt bennük hogy a lakás túlsó oldalán lévő étkezőbe menjenek dajdajozni. Oké szerencsére elaludt Miló hamar mert elfáradt, de tudom hogy zavarják a hangok, pláne mikor 5 percenként akkorákat kacagtak hogy a dobhártyám beszakadt. El kezdtem látványosan elpakolni mindent, hogy vegyék már észre magukat, majd mikor láttam hogy ezzel nem megyek sokra, bunkóság vagy sem, mondtam nekik hogy folytassák valahol máshol a bulit mert itt kisgyerek alszik és nem szeretném ha felébredne. Tudom hogy egy kerek évforduló más de akkor is Miló nyugalma mindennél fontosabb.
Éjfélig pakoltam a romokat. fél 2-kor kerültem ágyba és 5kor már talpon voltam megint. Persze párom megint hozta a formáját. Meg sem köszönte hogy fáradoztam és kiszolgáltam a gyerek mellett a haverjait meg a családját. Egyetlen dolgot kértem tőle, hogy a nagy halászleves edényt mossa el mert konkrétan lenyúztam úgy az egyik ujjamat hogy még hús is ment vele, majd jól be is gyulladt. Ez az edény akkora darab hogy nem fér be a mosogatógépbe. Minden mást betettem. 3 napja úgy áll, már kitettem a teraszra hogy ne itt büdösödjön. Sztem így fogja vissza vinni az anyjához de az se érdekel.
Aztán meg a vihar miatt sem lehet aludni már 3 napja. Mérgemben kimentem levágtam az aranyesőt. Annyira elhajlította a szél hogy a falat kaparták az ágai és kopogott az ablakon. Egész éjjel azt hallgattam. Amikor kivilágosodott fogtam a metszőollót és adtam a testének. Úgy megnyestem hogy száz évig se nő vissza. :twisted:

Annyi minden szarság történt mostanában megint hogy még tudnék panaszkodni őrák hosszat.... de most már legyen elég belőlem, nem akarom ezt az amúgy is pocsék hangulatot amit az időjárás okoz még jobban tetézni.

Viszont egyetlen előnye volt hogy ilyen mocsok idő van. Ráértek az emberek internetezni és mindent eladtam a teszveszen amit feltettem. A hintát már el is vitték vasárnap, ma meg az étkező garnitúránkat. Kb. 50 ezer értékben bizniszeltem most. Ha elviszi a féltetőt a szél akkor legalább lesz miből megjavíttatni. :twisted:
Egy helyen már kikezdte kiváncsi leszek reggelre mi marad belőle mert orkán erejű a szél.

Na lelövöm magam!

Jó éjt Mindenkinek!

dita75
 
 


Szasztok! Mindig korán kelek, mert van egy műsor a tévében, ami csak ilyenkor van és néznem kell, mert imádom. Dorci, apa még alszik:)
Szóval, Vius, nagyon helyes Darinka, szép kékszemű kiscsaj! A télifagyinak adott rendesen! És gratula a 4 fogacskához!
Ditus, jól tetted, hogy elküldted a párod haverjait. Tényleg jó lenne egy gyerek füldugó. Én kézzel fogtam be Dorka fülét, amikor zaj volt, de felébredt arra, hogy hozzáértem. A zajra nem:)
Nehéz lehetett gyerek mellett még a haveroknak is főzni és elpakolni utánuk. Most olvastam, hogy a gyerekeknek meg kell tanulniuk elengedni a dolgokat, mert eleinte csak jól megfogják, aztán elengedni nem tudják. Sajnálom a hajadat, fájhatott.
Hát nagyon keveset aludtál mostanában és remélem, hogy most éppen alszol és kipihened magad.

Nálunk kivételesen az ellentéte van, a viharok óta Dorka állandóan alszik, már nagyon tudok örülni, ha végre ébren van és tudok vele játszani. Érdekes jelenség ez, mert amúgy totál frontérzékeny.
Vendég
 


Sziasztok!

Elveszett bárányka...

Dita!

Szegénykém :( Velem is előfordult már, hogy szakad az a bizonyos cérna, és én is ordítok :oops:

Ne haragudjatok, hogy megint csak ennyi voltam :oops: Holnap fekszem be a kórházba, és csütörtökön műtik a hasamat plasztikailag. Drukkoljatok lécci, mert már nagyon pittyeg a besz@rásjelzőm... Ha túl vagyok rajta jelentkezem!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Most nézem a naptárat: Nagyon boldog névnapot kívánok holnapra Milókának!!!:)) (mert nem biztos, hogy tudok jönni)
Kép

Évi, drukkolok neked! Nagyon szép lesz a hasad majd gyógyulás után, megéri hidd el! Puszillak
Vendég
 


Dita hajítottam volna ki őket,mint a macskát carni :twisted: :lol:

Darinka szép kis csajszi már télifagyzik? :shock:

Lina találtam :lol: 3az 1ben 85-115cmig futóbicaj, tolókaros meg oldalkerekes is

Kép
Évi drukkolok++++++++++
Vendég
 


Sziasztok,

Évi,

nagyon drukkolok neked+++++++++++++++++++++++++

Dita,

:?
Már jó lenne msn-ezni egy kicsit, én csak délután tudok, hogy Danci alszik, ha egyáltalán alszik, mert ez a vihar őt is kikészíti rendesen, a napirend eléggé kezd felborulni, amitől megőrülök, mert úgy örültem, hogy van rendszer az életünkben, erre az időjárás mindent tönkretesz...
Kiabálni én is szoktam, kénytelen vagyok, mert Danci a vízszintes után most függőlegesen fedezi fel a világot, értsd ez alatt, hogy a könyvespolcra is felmászik mint egy hivatásos falmászó.
A gáztűzhely gombjai tekergetésén is túlvagyunk, a sütőét úgy összetörte, hogy nem lehet összeilleszteni, azóta sem tudok sütni, mert fogalmam sincs, hogy hányat kell hajtani pl az alsó-felső sütéshez, mert van vagy 8 funkciója....

Bonimami,

nagyon jó a járgány!

Én ma megyek a vérvételre megkérdezni, hogy jó-e a beutalóm, mert úgy látom, hogy a védőnő véletlen terheléses cukorra adott, ami nekem tökéletes lett a 24. héten, nem hiszem, hogy a 34.-en is meg kellene csinálni.
Megkérdezem, és ha rossz akkor visszaviszem a védőnőnek, hogy kenje a hajára, nekem nincs megint 3 órám amit a kórházban töltsek és óránként szurkáljanak... A cukros löttyről nem is beszélve... :shock:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MOnic ha légkeveréses a sütő akkor a mi gombjaink:

1 légkeverés
2 alsó felső
3 alsó
4 felső
5 grill
6 grill légkeverés 8)
mi levettük a gombokat, csak akkor hazsnálom ha kell...


remélem jó is lesz a méret. de ha 2 évestől és 85 cmtől írják. bár a futóbicaj részét szerintem nem tudja majd még használni... ...

védőnő remélem csak eltévesztette... anyud jobban?
Vendég
 


Évi!
Nagyon drukkolok! Mond meg a dokinak, hogy nagyon szép legyen, és izmos! :wink: :lol:

Monic!
Remélem jő a beutalód, és nem kell külön szaladgálnod a jóért!
Dávidka hogy viseli a pocidban ezeket a szeles napokat?
Milyen típusú a sütőd?

rodina74
 
 


Halihó!

Deni!
Niki tehetséges kis kamikázé! Mindezt légiesen, könnyeden, nőcisen! Kép

Vius!
Jók a képek! Bár nálam a téli fagyi eléggé :shock: :shock: :shock: , én a 22 hónaposomnak nem adok még eféle nyalánkságot. Ne haragudj, de ez nem egy féléves manónak való.

Ditus!
Kép Neked!
Elég tapintatlan volt a dajdajozó társaság!

Boni!
Tetszik a járgány!

Évi!
+++++ neked!

Moncsi!
Dani is megéri a pénzét! :lol:

Mi jól vagyunk, bár ez az eső már kicsit sok. Lackóm sem fárad úgy el, mint szokott, korábban is kel. Dumája viszont eszméletlen, már rendesen mondatokban nyomja.

Reggel mondtam neki, h esik az eső. Erre ő mutatott az erkélyajtó felé (arra vana parkoló is): az autó megázik :lol:

Tegnap kimondta a narancssárga, wc papír és sótartó szavakat. Megzabálom.

Hétvégén kapott egy adag duplot, így most az köti le, ha már nem tudunk lemenni.
20150601134430
 
 


Sziasztok!

ÉVI
Drukk, nagyon szép lesz a pocid ez lebegjen a szemed előtt! :)
Én is befexem melléd, nekem is meglógósodott a bőröm, és szét is repedt az egész. De megérte! E mán igy marad! Milónak igy is teccem, másnak meg nem szándékozom! :)

VIKI
Szupi hogy pont most kapott legot Lacus mert a héten nem sok lehetőség lesz játszóterezni.
Ma vettem Milónak homokozót. Sztetek mikor fogja tudni használni?
Most kereken fél éves. Párom azt mondta hogy majd csak jövőre.

TWIST
Nálunk most már gyengült a szél de ma sem alszik Miló. Nem tudom mi van vele. Ma másfél órát aludt összesen eddig. Ilyenkor már 3x szokott, de bent hőbörög csak az apja mellett. Az apja előbb elaludt mint ő! Még szerencse hogy legalább az éjszakát végéignyomja. 8-tól 6-7-ig. Az éjjel végre aludtam 8 órát.

Köszi a köszöntést Miló nevében. Képzeld én azt hittem ma van. :)
Hirtelen azt sem tudtam apának mikor van hivatalosan a szülinapja. Meg kellett néznem a jogsiját, mert annyira káosz van a fejemben.

BONI
Csúcs a járgány. Én is kinéztem egy triciklit Milónak. Napfénytetős, szülőkaros, lábtartós. Barátunk kislányának van és sokáig használták, szerették. 3 éves koráig nyúzta a kiscsaj.

Valakinek volt itt a közületek ilyen? szerette a gyerkőc?

MONIC
Én napok óta csak skype-olni tudok nem enged az msn-be, de majd leslek. végülis azon is tudunk beszélni.
Megnyugodtam hogy ti is kiabáltok néha, de azért egy fél évessel sztem még nem kéne. Főleg mert Miló annyira érzékeny a zajokra. Még mindig fél az orrfújástól, tüsszentéstől.....

VIUS
A télifagyi sztem is nagyon korai. Nem féltek hogy torkán akad egy darab? A jó múltkor is írtad hogy nem komálja a tápszert. Hát Miló sincs oda érte amit annyira nem is csodálok mert ő pocsék izű tápot kap a tejallergia miatt. De nem teszek bele semmit (cukrot vagy mást hogy jobb íze legyen) hanem kibabrálok vele. 100-120 azért lemegy ha éhes, a többit pedig belekeverem a sinlacba vagy a főzelékbe. :) Nálunk az lesz amit én akarok, nem hagyom hogy a fejemre nőjön. Elég nekem a két másikkal szenvedni nem kell még egy harmadik önfejű.

Most az alvással szórakozunk megint. Kétszer sikerült elaltatni, úgy hogy másfél óráig tartott, de folyton csörög párom telefonja, nem tudom minek küldik haza ha egyfolytában keresik telefonon. Természetesen felébredt a csörgésre. Megoldottam a kérdést, soha többé nem fog szólni! Ugyanis darabokra törtem! :twisted: :twisted: :twisted: Most már legyen elég!!!

:twisted: :twisted: :twisted:

dita75
 
 


Ditus!
[quote]M írta:a vettem Milónak homokozót. Sztetek mikor fogja tudni használni?

Kb. a karácsonyfa alatt.

Lalusnak nem volt ilyen triciklije. Ő a kétlábazás után rögtön mocira váltott.

Kép

Így főz : Kép
20150601134430
 
 


Dita nem semmi hogy darabokra törted.. egy egyszerű némítás párod részéről elég lett volna :roll:

nekünk is van triciklink.. de nem igen megy vele a motor a minden! :lol: meg állandóan a nagyok bicaját nézi!
Vendég
 


Viki kell egy konyha Bubunak! :wink:
Vendég
 


Dita,

nekünk van triciklink, Danika imádja, mindenhova azt visszük, a babakocsit már hónapok óta nem is használjuk.
És játéknak is nagyon jó, van, hogy eldönti és a kerekeit pörgeti, nézegeti.
Sokkal könnyebb mint a babakocsit vinni, legalábbis nekem így terhesen nagy könnyebbség.

VIkimami,

megjött a csomag, nagyon szépen köszönjük :wink:
Lackó igazi nagy szakács. :lol:

Rodina,

Pelgrim márkájú a sütő, elég régi de nagyon szeretem.
Amennyiben ezek a gombok szabványok mindenhol, úgy Bonimami leírása tökéletes segítség. :lol:

Bonimami,

anyu fekszik rendületlenül szerencsére, soha nem láttam még ilyen kipihentnek és kiegyensúlyozottnak, minden tekintetben jót tett neki ez a kényszerpihenő.
De szerintem még nincs teljesen jól, mert akkor már tuti ment volna dolgozni. :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Boni!
Sztem is kell. Nézz be a másik oldalra, ma tettek fel egy csodát.

Moncsim!
Anyud akkor tényleg beteg, ha nyugton marad.

Postás Józsi akkor jó munkát végzett. Remélem tetszenek is.

Jányok!
Van Lalusról még pár elaldó ruci 56-86ig, ha vkit érdekel füstölögjön.
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Linácska,
Gratula Levi mászásához!

Dita,
Férjemnek is mindig szólni kell, hogy csendesebben, ha Réka alszik, de szerencsére azért bulit nem csinál itthon.
Hát, sajnos én is szoktam néha kiabálni Rékával... :oops:

Évi,
Millió drukk!!! Nagyon csini 3 gyerekes anyuka leszel! (Bár most is az vagy!)

Monic,
Vérvétel sikerült?
Tényleg két gyerkőc mellett is folytatod a könyvelést?
Anyudnak további türelmet a gyógyuláshoz!

Boni,
Nagyon klassz az a bicaj!

Denika,
Végre én is regisztráltam, és nekem is nagyon tetszik az oldalatok! Látom Niki is mászik mindenhova... :wink:

Vius,
Nagyon szép Darinka, de a fagyit én is korainak tartom.

Réka végre meggyógyult erre az idő miatt már 3. napja szobafogságban vagyunk. Most már nagyon unom, és holnap, ha cigánygyerekek hullnak az égből, akkor is kimegyünk sétálni. Azért is ki kell mennünk, mert most már kénytelen leszek venni valamit a fiókokra, hogy ne tudjon állandóan kipakolni. Napjában vagy 3x pakolok vissza utána, és már nagyon unom. :? De sajna nem játszik ám csak kipakol, aztán húzza is a következő fiókot, és abból is pakol. Szóval, a múltkori kép az csak a kezdés volt...
Képzeljétek Rékának 1,5 hét alatt 3 foga jött ki! Szerencsére csak annyi gondot okoz, hogy a főzeléket üvegből eszi, illetve van egy kis hasmenés.
Nellike mindenkit üdvözöl, és gratulál Monicnak, és Czinkének a fiúcskákhoz!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Vikimami,

nagyon tetszenek, anyukámnak is mutattam, neki is tetszik :lol:
Na meg persze Dancinak is, nem érti meg, hogy ezek a ruhák rá már nem jók 8)

Nemone,

a 15 hós oltás után Rékának volt láza?
Mert engem rendesen beijesztettek előtte, holnap lesz egy hete, hogy Danci megkapta de még csak hőemelkedése sem volt. :roll:

Holnap megyek a nőgyógyimhoz, a vérvétel beutalót alá kell vele iratnom és akkor kiderül, hogy jó-e a beutaló.
Ma csak időpontot kértem, jövő hétre kaptam és vettem eldobható bugyit és szülésbetétet.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nemone,

én is üdvözlöm Nellikét, iwiwen mindig megcsodálom a gyerekek képeit, nagyon aranyosak, és ők is úgy nőnek mint a gomba :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Denika,

az Aventes cumisüvegek nekem is ereszteni szoktak, azt hittem csak én nem csinálok valamit jól, mert eddig senki nem panaszkodott ilyenre :oops:
Én szét szoktam szerelni és újra össze akkor általában megszűnik a folyás.
Nekünk most a legnagyobb probléma, hogy Danci a 16 fogával heti 2 cumisüveg cumit szétrág, ami majd 2 ezer Ft hetente.
Pohárból és bögréből is szépen iszik már, de azért 3 dl tápit nem tudna meginni bögréből :roll:

Nemone,

gratulálok Réka 3 új fogához!
Ez most nehéz időszak a babáknál és nálunk is, nekem is elegem van sokszor az állandó rumliból...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Szasztok!
Ditus, egyébként én is azt hittem, hogy ma van Miló névnap, még örültem is, hogy én köszöntöm hajnalban elsőnek:) A másik fórumra is mentem egy Milánt köszönteni, amikor beugrott, hogy még csak kedd van. Azt a hozzászólást kitöröltem, azaz el sem küldtem. Milóét meg átszerkesztettem holnapira.)))) :wink:
Párod mit szólt, hogy telefon volt-nincs? Mondd azt, hogy véletlenül sodortad le a kezeddel, akkor nem kapsz ki:))

Némóka, grat a sok új fogcsihoz!

Mindenkinek puszi, megyek fürdetni.
Vendég
 


VIKI
Nagyon édi a kis kukta!
Kiváncsi vagyok hogy Miló szeretni fogja-e a konyháját. A tesóm lányától örökli majd. Még a padláson porosodik. Amúgy egy hamburgeres bódé. Csak az a baj hogy sztem már nem sok alkatrész van meg hozzá. :(
A Vivien nem a rendszeretetéről híres!

Én azt gondoltam egy éves kora előtt már tud homokozni, de ha nem hát az előszobában állítjuk fel. Amúgy azért vettem meg mert most akciós volt a spar-ban!

Amúgy anyu húsvétra nyulas motort akart venni Milónak, úgy látszik mi is siettetni akarjuk a gyerek fejlődését! :lol: :lol: :lol: :lol:

NEMONE
Mi is megyünk holnap ha elfúj a szél akkor is. Már megbeszéltük a szomszéddal. Lehet hogy azért is vagyok ennyire ingerült, mert szombat reggel voltunk utojára levegőn!

Gratulálok a fogacskákhoz, mennyi is van most már összesen?

Nellikének és a törpöknek puszi. A múltkor írtam neki az iwiw-re mert én is alig hittem el hogy már milyen nagyok az ikrek! :)

TWIST
A szeme láttára törtem össze! :oops:

Végülis van itthon egy régi meg egy vadiúj telefon csak az a baj hogy mindkettő vodás. Párom cégese meg pannonos. De végülis talált egy másik telefont a telepen amit tud használni, ráadásul egy az egyben olyan mint a régi volt. Egyetlen problémája hogy néhány telefonszám elveszett, de számítógépes haverja már dolgozik rajta hogy előkotorja valahogy. Amúgy ő is azt mondta hogy igazam volt hogy összetörtem, mert az otthonom ahol kisgyerek él valóban nem iroda meg telefonközpont .... és jó lenne ha a főnökék tiszteletben tartnák végre ezt a tényt.
Ha 5 percenként szól a telefon akkor mi a frászért küldte haza fizetés nélküli szabadságra?

Megyek pihenni, most már remélem kiheverem ezeket a stresszes napokat. Ma végre lecsendesedett a szélvihar, nem ment a szomszédban a flex, gyerek otthon az anyjánál, mit ad isten ma megint lőgyakorlatoztak a katonák Hajmáskéren. Rengtek az üvegek. :twisted:

dita75
 
 


Monic,
Réka a 9. napon "lázasodott" be (37,8 volt), és pont a 14. nap reggelén ébredt köhögve, és náthásan. Doki szerint ez még az oltás hatása volt. Remélem, Danikának nem lesz semmi baja!!!
Danikának kint van már 16 foga? A szemfogak nagyon fájtak neki? Én attól nagyon félek! :?

Dita,
Még csak 10 foga van a kisasszonynak, de már nagyon várom, hogy kint legyen az összes...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Szeles, esős idő ide vagy oda, mi jól felöltöztünk, és kimentünk bevásárlókörútra. :) Jól esett mindkettőnknek a séta, Niki jól be is aludt a babakocsiban.

Köszönjük a csajszi és a weboldal dicséreteket! :)

Vius: Mekkora kék szemek! :) Télifagyit én sem adtam még Nikinek, szerintem is még korai. Amikor mi fagyiztunk, akkor kapott egy üres tölcsért. :D

Dita: Nagyon boldog névnapot kívánunk holnapra Milókának! :D
Nem tudom, milyen homokozót vettél, van olyan, amit pancsolónak is lehet használni. Pancsizni már most nyáron is tud majd Miló! :wink:

Évi: Küldöm a drukkjaimat a műtéthez! ++++++++

Boni: Klassz ez a bicaj! 8)

Monic: Remélem, rossz beutalót írt a védőnő! Nehogymár mégegyszer kelljen menned cukros löttyöt inni.
Cumiszétrágás :evil:

Viki: Tündéri lehet a dumagép kiskuktád! :) Én is megzabálnám! :wink:

Nemone: Örülök, hogy meggyógyult Réka! :) Hú, a pakolás nálunk is kezdődik. Egyelőre nem mindent pakol ki, csak néhány dolgot, viszont azt elhordozza, aztán kereshetem, hogy hova dugta el. :roll: Fiókzáron én is gondolkodtam, de úgy néztem, hogy csak olyan van, amihez fúrni kell a fiókot.
Gratula a fogacskákhoz! :)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest
 
 


Boldog Miló napot!!!! :lol:

Viki átkukk :wink: :lol:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: