A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

[quote="kispocok13"]( írta:kispocok13én anno az orosz-tanár osztályfőnöknek ugattam vissza gimi elsőben (!) hogy igazságtalanul adott valakinek kettest a feleletére ... sírva ment ki az osztályteremből szegény...a pótanyuka-némettanárom védett meg a kirúgástól, így megúsztam egy igazgatói intővel, azzal hogy bomlasztom az osztályközösséget... )

Jelentem nekem is nagy (volt???????????) az igazságérzetem és a szám. :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted:
Mi másodikban kaptunk egy új, fiatal magyar tanárnőt. Egy költő volt a férje, aki addigra már meghalt. Totálisan más világban járó, pedagógia pályára abszolút alkalmatlan volt. Rendet nem tudott tartani, de az 1*1-ben is képes lett volna valami felemelőt találni.
Negyedikesek voltunk, már az érettségire készültünk, amikor felhívta felelni az egyik csajt. A szokásos miregondoltaköltő című kérdés volt. Ez keveseknek az erőssége, ennek a csajnak sem ment. Elolvasta ugyan a verset, de ennyi. Megkapta a karóját, egy kiosztás kíséretében.
Erre udvariasan feltettem a kezem, és közöltem vele, hogy ez igazságtalanság volt. Mert az egy dolog, hogy nem tudta elemezni a verset annak ellenére, hogy elolvasta, de mi alapján kéne tudnia. Ugyanis ő nem tanított meg minket arra, hogy hogyan kell egy verselemzést elkészíteni. De más egyebet se sűrűn tanultunk tőle. Nyelvtan tételeket dolgoztat ki velünk, de a fontosabb irodalommal meg sehogy nem állunk. Konkrátan semmit nem tanultunk amióta minket tanít, és nemsokára érettségizünk, mi lesz így. :roll: :roll: :roll:
Na ná, hogy sírva ment ki. :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted:
Különösebb balhé nem lett a dologból, de azért az ofő nem kifejezetten pártolta ezt a fajta viselkedésmódot. :roll: :roll: :? :? A magyartanárnő sem fordult ki magából, de azért onnantól már jobb lett kicsit a helyzet. :) :)

Kép
Kép
200907?

[quote="boo"]n írta:booövényket majd latinul kell felismerni és megnevezni, és kb a római joghoz hasonlóan szeretnek húzgálni ebből :twisted: :roll:

Semmi gond. Fennhangon tanulod, és nemsokára latinul beszél majd Miron. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="boo"]H írta:booa bedurran, akkor konkrétan olyan nyilaló fájdalmat érzek, mint amikor késsel vágják ketté a vanília rudat

HONNAN TUDOD, HOGY HOGY ÉREZ A VANÍLIA?????????? :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

[quote="kispocok13"]l írta:kispocok13ézeres, tehát nem szurkál, csak pittyeg.

Nem a doki, a cucc a kezében :lol: :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

[quote="boo"]A írta:boo másik, amit folyton hallgattam a jajkislányomnemlehetígyélnihogymindentleszarsz :twisted: :lol:
hát dehogynem, sőt még felnőni is :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[quote="boo"]h írta:booűűűűűűűűűűű, de igaza volt :oops: vagy én lettem olyan fantáziátlan vaskalapos felnőtt?! :roll:

Lassanként mindenki beáll a sorba, és "lecsúszik" kispolgáriba. :roll: :roll: De ennek ez a rendje, így van jól. :wink: Akinek nem sikerül, az nagyon kúl, szabad, laza, enyémavilág vagy nevezd ahogy akarod életstílusú lesz a külvilág szemében, de valójában nem biztos, hogy neki már nincs ebből elege. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

[quote="boo"]1 írta:boo.5 méter magasból konkrétan a kopnyámra estett az UH-s fej, ami vagy 1kg súlyú! na mondom, akkor tán ide többet nem jövök, mielőtt nemcsak a gerincem fáj, de még debil is leszek :twisted: :lol:

Úgy tűnik tényleg sikerült maradandó sérüléseket szerezned. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
(Khm...az 1 kiló nem sok egy kicsit? :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

Innentől már a 653. oldal jön. 8) De hogy legalább ezen az oldalon aktuális maradjak:

marietta1982! :)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mi van veletek?

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Na, hogy ne csak mindig a sikerélményekről számoljak be :twisted: :
Túlvagyok életem legborzasztóbb vizsgáján :evil: . A tárgy informatikai biztonság, és halványlila gőzöm sincs, hogy jön ez az én szakomhoz :roll: . Nekem az egész full kínai, ráadásul hiába próbálkoztam, a zsigereim nem engedték be az infókat :twisted: :lol: . Egyszer olvastam el összvissz, mert feleletválasztós tesztlap volt, és eddig mindenki átment!
Én nem :evil: :twisted: . Erre a pasi benyögi, hogy saaajnos a vizsgaidőszak végéig ő már nem tud Gödöllőre jönni, így most leszóbeliztet a kettesért. He? :shock: :shock: :shock: :?
Na, ebből az lett, hogy én 1275 perc után csordogáló könnyekkel megkértem, hogy fejezzük be a vizsgát, mert ez nekem nagyon megalázó, és én még soha nem voltam még csak hasonló helyzetben sem! Végülis megadta a kettest, mondván, hogy nem szakmai tantárgy (hát kurvára nem, mintha idegenforgalom szakon oktatnák a lótenyésztést :evil: ).

Tudom, hogy überciki, hogy sírtam, és véletlenül sem akartam ezzel elérni semmit! Egyszerűen annyira kiborított a szitu, hogy nem tudom az anyagot :oops: ... Tudjátok soha nem kaptam még 4-esnél roszabbat szóbelin, mert ha nem tudok rendesen készülni, inkább el sem megyek :roll: :lol: .
Na mindegy, hát így jártam, de legalább megan... :wink:

Lois!

Na vééégre valaki! Ezek itt menőznek a nagy lázadó rockerságukkal, de még egy tisztességes kirugásról se hallottam :twisted: :lol: . De ebben is egyezünk :roll: . Vagyis engem végülis nem rúgtak ki, de minden félévben javasolták, hogy inkább menjek el :twisted: :lol: . Ugyanis nem találtak rajtam fogást, mert minden tárgyból naplót vezettem, hogy hány órát hiányoztam, és mindig nagyon ügyeltem rá, hogy elérjem a 30%-ot, hogy osztályozó vizsgát tehessek, így nem rúghattak ki :twisted: . Az osztályozó vizsgát meg mindig megszavazta nekem a tantestület, mert azokon is mindig 4-5-re vizsgáztam 8) .
Így én kb. annyit jártam gimibe a 4 év alatt, mint más 2 év alatt :oops: :lol: .

Húúú, képzeljétek, előbb mesélte Ricsi, hogy beszélt azzal az ismerősével, akivel a múltkor láttuk Benkőné kőbutaTündét, és benyögte, hogy gyerekük lesz, Tündi 3 hónapos terhes :shock: :shock: :shock: . A srác előző barátnője egy tök csinos, intelligens cégvezető csaj volt, akivel évekig voltak együtt. Kb. 2 éve próbálkoztak a babával, de nem jött össze... Erre most ezt a sz@rkupacot egyből felcsinálta :evil: . Hát a srácnak se sok agya van! Végülis megérdemlik egymást: a srácnak egy béranya kellett, Tündike meg gyorsan szül egy bébit a pénzes fószernak, hogy biztosítva legyen a jövője. Én csak a babát sajnálom, mert erre a csajra egy kaktuszt nem bíznék rá, nemhogy egy babát :? . És a srác sem egy áhitott apatípus...
Aztán persze lehet, hogy annyira egymásra találtak, hogy ez megérdemel egy gyereket, aki végül nagyszerű szülővé teszi őket, s örökre együtt maradnak. Csakhogy sajnos ez nem így szokott lenni :roll: . De azért én tényleg reménykedem, mert van egy mondás, miszerint a kurv@kból lesz a legjobb feleség...

Folyt...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csajok! Szerintetek létezhet olyan ínysérülés, amitől kilátszódik a fognak azon része, ami egyébként a fogágyban van. :roll:
(Na, ezt most jól leírtam, nem értek a dolgokhoz. :roll: :roll: :oops: :oops:)
A lényeg, hogy Manónak a bal első fog alatt olyan, mintha egy fogdarabka látszódna belőle. :roll: :shock: Lövésem sincs, hogy mi lehet. Olyan, mint amikor egy komolyabb hámsérülésnél látszódik a hús is. Csak mindez fogban előadva. Vagy mintha mégegy foga akarna jönni, ami áttört. (Ez utóbbiból semmi nem érződik, csak látszatra olyan. Már amennyire hozzá engedi férni. :roll: :roll: :? )
Nem rémlik, hogy komolyabban esett volna, és azt mondja, hogy nem is fáj neki. Bár az utóbbi napokban fogmosáskor odakapta néha a kezét. Akkor még nem láttam, mert nem feltünő, úgy kell utána kutatni. :roll: Állítólag tegnap érzékeny volt neki.
De nekem nemet mond, és ha finoman megnyomom kívülről a száját, akkor nem reagál semmit.
Mi a tököm lehet? :roll: :roll: :?:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,
mozira jelentkezem!

KépKép

KépKép
kispocok13

Nem olysn rég volt róla szó, mos találtam:

http://www.gyogyszer.hu/admin/upload/hasznos/hazipatika.pdf

Egészségetekre! :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ajóóóóbüdösssskúúúúúrvvvv%+/+%=+=%%!+57=%857457753526!"/!/!/+%/%/+%=!/=+/+%=ű

oké, elmúlt :lol: .

Regényt írtam órákon át, et a redva, meg kilépett :evil: .

A három legfontosabb dolog tömören:

1. Botond mondja, hogy igen, vagyis (i)den, de azt teljesen egyértelműen, és egyre töbször. Majd elmesélem a szitut....

2. Ronmay! üdv itthon!!!!!!!!!! Imádtam a képeket, annyira nyugis, természetes, és idilli a feeling :D .

3. Boo! A mozira én vevő vagyok!!! Mikor, hova?!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na most aztán jóóóó sok leszek :roll: :

Ez az ágyam kívülről:
Kép

És belülről:
Kép

Homloktiplis:
Kép

Jók vagyunk, téééényleg :roll:
Kép
Kép

Támadok:
Kép

Szépennézek:
Kép

Habtestű:
Kép

Így szejetem Anyát:
Kép

Esti műszakra jövök majd :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Jólvanna, majd még sz@rakodok kicsit a képekkel, de csak holnap este
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

CSibe,
miután múltkor írtad a Túró Rudi-t, én is kipróbáltam, és imádta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodi,
Óteszegéééééééény
:!: :!: :!: :!: :!: :!:
Simán el tudom képzelni hogy ez mekkora törés neked, de azért valljuk be őszintén, hogy ez nem a világvége :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(azért a sírás kemény...)
Benkőné Suttyótünde :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Botond dumálásáról pedig azonnal virítsad a videóóóóóóóóóóóóóóót!!!!!!!

Bond,
elsőre ínybetegségre, ínysorvadásra tippelnék, és hogy a fognyak látszódik ki, de ez Manónál elég esélytelen még... amúgy meg passz

Boo,
ez még neked újdonság :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol:
Incselkedés nálunk is nagy sláger, meg a TV gombjainak nyomogatása, számítógép és vezetékek levadászása, mosógép ajtajának csapkodása, fürdőszobai lefolyó vizslatása, stb stb.
A legédesebb az, amikor valamire mondom hogy "nem", ó röhögve rázza a fejét, kajánul néz, majd folytatja a nemkívánatos tevékenységet! Megzabálom :D :D :D :D
Ma konkrétan elkommunikálta hogy ő most hintázni szeretne: odament a hinta elé, leült, vágyakozva nézte és rámutatott... cukiiiiiiiii

Lois,
képek édesek nagyon!!!!
A Kutty-al baromi zabálnivalók lehetnek! Látom, Anyaszeretgetés és Támadósnézés nálatok is megvan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Éjszakai műszak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Enyémfiam igazi hős! Ma tök sokat aludt napközben (90 + 40 perc), és fürdés után nem volt álmos egyáltalán, éhes sem, úgyhogy nem is akart cicizni, viszont játszott volna a Viganol-os üveggel (végre eszembe jutott, hogy adjak neki - 2 éves korukg kell :shock: :shock: :shock: :shock: ). Szóval, éber volt, Apa kicsit riszálta a fenekét, lerakta, ő meg elaltatta magát :D :D :D :D :D
Asszem itt az ideje hogy 7 körüli fürdetés kicsit későbbre csússzon...

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

hendegabi! :)

Árvíz, vihar...???????? :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

Boo,

jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Aréna Plaza mozi (lehet VIP terem is, ha már lúd, ugye legyen kövér), kicsi buli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
most úgy, de úgy megkívántam egy jó kis koktélt...

Esti műszakot nem merem ígérni, örülök, ha a Grace Klinikát meg tudom nézni :lol: :lol: :lol: :lol: pedig ma délután beszundítottam kicsit, míg Manóm aludt :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Asszem be fog sz@rni a TVnk :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Mióta Nimród nyomkodja a gombjait, fejhangon sípol ( a TV, nem a gyerekem :lol: :lol: :lol: :lol: ), és furán gáz a kép is.
Mondjuk már ideje volt, kb akkor vettem, mikor elköltöztem otthonról, az meg már kb 15 éve volt...

KépKép

KépKép
kispocok13

Mozizás :arrow: Az első részt kertmoziban (!!!!) néztem meg a Drágámmal, egy romantikus tücsökciripelős nyári estén, a mexikói nászutas rész alatt hatalmas zápor kerekedett, ami miatt csak szájról olvastam, de még ez sem zavart, utána esőillat és békakuruttyolás, és akkora fílingje volt hogy ihaj.....na a másodikat is így tervezem :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,
teljességel megértelek :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Grace klinika :arrow: már szinte mindíg sírós-befordulós :cry: :cry: :cry: :cry: lehet hogy le kellene szoknom róla :? :? :? :? :?

KépKép

KépKép
kispocok13

Na azt pont nem nézem, itt bekkelek és rátok várok :roll:
Azért kicsit képben vagyok, mert megy ált. ilyenkor rádiójátékként a háttérben :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ronmay!
Gyönyörűszép képek :)

Boo!
Ja, a fejedre-esős sztorin majdnem összepisiltem magam :mrgreen:
Ja kutyulmány a gyerek rendesen. Azért van az ábrázatában bőven belőlem is, de a szeme az most épp apás, és ugye az eléggé dominál :)

Bond!
Látom találtál fogás bőven mindenkin :roll:

Csibe!
Akartam is írni, hogy remélem nem ilyen bazi drágán veszed meg a Brendonban, mert féláron van az ebay-en :D Csak elfelejtettem.... :roll:

Dodi!

Khöm, no igen, nekem is lennének olyan tárgyaim, amin erősen lefagynék, ha hipp-hopp kipenderítenének szóbelizni belőle :oops: Mert azért egy írásbelire azért nem vágom be olyan precízre, de persze vizsgája válogatja. Írásbelinél jobban hagyatkozom Fortunára :roll: De alig-alig van írásbeli vizsgám, szóval ezek inkább csak a fősulis emlékek :)
Ja, osztályozó vizsgám az nekem is volt, de én nem voltam ennyire kis rafkós, és átlendültem a 250 órán. Meg hát lesz@rtam ugye :oops:

Pocok!
15 éves tévé? Lehet ez a sípolás inkább már az enyészet hangja :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Mit szoktál nézni?

(amúgy a mozi utáni buliba becsatlakozhatnál ám, ha már amúgy is éjlény vagy :wink: :wink: :wink: - már ha tényleg elmegyünk valami nyugdíjasklubba)

Asszem viszont ma cserbenhagylak és elmegyek hunyni :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Rendben, elnézem neked :roll:
Ja, becsatlakoznék, de az én mozim, meg a ti mozitok, nem egy koordinátán vannak :)

Sorozatok, sokfélét, túl sokat is :oops: De élőben szinte semmit, inkább felveszem, és tömbösítve nézem.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

jólvanna, öreg TV, véncsoroszlyaTV, de még tökjól szolgál. :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy meg tök ciki hogy még ilyenünk van,, főleg, hogy Enyémapa a telekommunikáció területén keresi a pelenkára valót... kampányol is már régóta, hogy kellene egy ilyenolyanhiperszuperhdtökömtudjamilyen csodamasina :lol: :lol: :lol: :lol: . Én amúgy teljesen jól elvagyok ezzel, valahogy nem akarok annyisok pénzt kiadni egy TVre, amúgy is butít és hülyít, és le szeretnék szokni róla.

KépKép

KépKép
kispocok13

Tudom a koordinátákat, de kirándulhatnál egyet felénk :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, nálunk si a Drágám kampányolta ki a nappalisat (mert ugye tv van mindenhol :oops: ), és ha az árára gondolok, kedvem támadna eret vágni... :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ja, vagy ti erre :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Jó reggelt!

én is szívesen csatlakoznék a mozizáshoz csak az a baj,hogy
nekem kb 9kor alszik el Kiara és én szoktam letenni,mert apa űnem tudja.
tudom ez hülyén hangzik,de megvan a kis rituálénk és apa ezt
nem tudja úgy,ezért nem aludna el neki úgy.
legalábbis szerinte,bár sztem ez csak kifogás,ert ha rosszkor
teszi le akkor sír és azt nem szeretné és ezért kikerüli.
de azért még nem mondok le teljesen róla,szóval Boo
engem is felírhatsz a listára.

Lois!
hát én sem vagyok teljesen buggyant,ezért azonnal megnéztem
az ebayen is,mert azért durva az a 68ezer...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok! :)

Loislane kedvéért majd még jövök további fogásokat találni :twisted: :twisted: :twisted: , de most csak annyit, hogy én nem mék moziba illetve megvolt az első kurv@ nagy beégésem a sajnosnincsakártyánannyipénz témakörben. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: Természetesen már vagy nyolcan álltak a végén mögöttem a kasszánál, úgyhogy még egy másikat is megnyitottak a torlódás miatt.
A lényeg, hogy lazára vettem a figurát, és miután az ATM-ből nem tudtam előszörre annyit felvenni amennyit eredetileg akartam, a második felvétel után nem néztem meg az egyenlegemet, mondván azértcsaknemlehetolyankevésrajtahogynetudjakvásárolniadmben. 8) 8) 8) Nos, nem volt. :roll: :roll: :oops: :oops: Mint utólag kiderült 500 Ft.-híján. :evil: :evil: :evil: Ennek örömére nemcsak, hogy felesben fizettem ki a cuccost, de még sztornózni is kellett. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:
Nem is húztam kifelé, ááááááááááááááááá................. :oops: :oops: :oops: :oops:

Ja, mellesleg voltunk a véncsoroszlyadoktornéninél is, aki véééééééégre valahára meg volt elégedve Hugival, mert 50 (53? :roll: ) dekát gyarapodott másfél hónap alatt. Most 6530 gr, és 67,5 centi.
Más érdemleges nem történt, keresztbe-hosszába örült mindenki mindennek, és mindenkinek. :lol: :lol: :lol: :lol:
Folyt. köv. a szülinapja után. Addig is azt a házifeladatot kaptuk, hogy 1 éves korunkra érjük el a 7 kilót. :roll:

Kép
Kép
200907?

Lois!

Zé nekekm meg anyjafia :roll: :wink: ! És a puszis kép annnniyra édes!!!!! Botond is vagy bekapja az arcom, vagy megnyal :lol: .

Én azért számoltam az órákat, mert így is utáltam suliba járni, nemhogy még plusz egy évig kelljen :? :lol: . De sok olyan ismerősöm van, aki meg imádott gimibe járni, mert ott voltak a barátai, és egyész nap bandáztak. Én már akkor is idősebbekkel barátkoztam, akik vagy egyetemre jártak, vagy dolgoztak. Így a napjaimat a Pázmány jogi karán (akkori párom jogot hallgatott, meg HÖk-ös volt, így volt saját "irodája"), meg a barátaim munkahelyén töltöttem :lol: .

Kispocok!

Video még nincs :? , de nagyon rajtavagyok! Csóri gyereket egész nap kergetem, és kérdésekkel bombázom, hátha kinyögi végre kamerába is :lol: .
Már egy ideje mondogatja ezt az iden, meg den szavakat, de azt hittem, csak hadovál :oops: :lol: . Aztán tegnap ült a székében és majszolgatott...
- Aaaajaaaaa
- Mi az Kicsim, elfogyott a keksz? (A kérdés persze költői, választ nem vártam, nem is nagyon hallottam meg.)
- Den.
- Kérsz még?
- Iden.
- :shock: He? Kérsz még kekszet?
- Den.
- :shock: :shock: :shock: Kéééérsz kekszet?!?!?!?!?!?
- Den.
És még egy 15* elmondattam vele, és közben rohantam a kameráért, a másik kezemmel meg apát hívtam :lol: :lol: :lol: . persze megörökíteni nem sikrült, mert addigra már kicsit felhúzta magát (nem értem miért) :twisted: :lol: . Azóta is mondta már, de azért még ritka, de nyilván egyre gyakoribb lesz :wink: . Úgy örülök neki, mert ha rendesen megtanulja használni, az nagyban megkönnyíti a kommunikációnkat :lol: .

Ennek kapcsán elgondolkodtam, hogy vajon hány olyan szavuk lehet, amit ők tudatosan használnak valamire, csak mi nem vesszük észre :roll: . Nekem a cumi amanyi volt, a pelenka banyanya :lol: .

Hinta: éééédesem :D . Olyan ügyesekokosak. Nemrég még annak örültünk, hogy tudnak pislogni :lol: .

Boo!

Szóval 3 hét múlva akarsz moziba menni?! :roll: Az ooolyan sokára van... :lol: Szerintem ha foglalunk jegyet édesmindegy, hogy hányan vannak. Egymás ölébe ne üljünk, oszt kész :lol: . Ha belövünk egy hétfő, vagy kedd estét, nem lesz tumultus :wink:

Ja, most nézem, hogy csak jövő hét a premier, akkor viszont oké a 2 hét :lol: .

Lois!

Moziélmény: Kussojjáá :twisted: :lol: :lol: :lol:

Grace klinika:
Tegnap én is megnéztem, pedig már egy ideje kihagyom.
Hát, ezután is ki fogom :? . Minden rész után eret akarok vágni magamon :( :( :( . Korábban inkább vicces-pikáns volt, persze a kórházi lt velejáróival. De most meg mindenki meghal, rákos, hallucinál, depis, elégedettlen, boldogtalan :( . Nem erre vágyom kedd este :? .

Csibe!

Addig gyakoroljatok :wink: ! Mi is úgy csináltuk: apa babázott, én meg a háttérbe maradtam. Így ők beletanultak, de itt voltam, ha kell. :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
nem rossz ötlet.megpróbálom apának felvezetni.

grace klinika:
én is mindig néztem,de aztán ezt az új évadot nem kezdtem
el,mert már aludtam addigra,de pár hete sikerült újra néztem,de
tegnap például a reklám alatt elaludtam így a végét nem láttam.

Kép
Kép
csibe83

Dodi!
tényleg ki tudja mennyi sajátos szavuk lehet.
nálunk például,ha álmos és szeretne aludni menni,akkor nyújtja a
kezét és mondja,hogy baba.
de ezt csak többedszerre vettem észre.

Kép
Kép
csibe83

Bond!
ez nagyon komoly volt.tényleg némelyiknél így néztem: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
csibe83

Bond!

Szerintem ezek közül némelyik igenis vicces :oops: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Igen. Némelyik. :roll:

Kép
Kép
200907?

kispocok13! :)

[quote="kispocok13"]l írta:kispocok13egszívesebben elküldtem volna az anyjába, hogy a valag pénzért, amit befizettem az elmúlt években TB címen, ugyanmár hadd tudjam meg, mi a bajom... ez tavaly novemberben volt, miután diagnosztizáltam magamon a sérvet.)

Ennek különösen a vége szép. :evil: :evil: :evil: :( :( :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.05.19 11:19-kor.

Kép
Kép
200907?

[quote="ancsurti"]N írta:ancsurtialam:fekete,kiralykek Martens,tuzpiros motorzos bordzseki,fekete necc harisnya,alatta piros harisnya,sok fulbevalo,piercing,mariska :lol: :lol: :lol: ..........stb.stb....

Es most anya vagyok,egy Oroszlan-csaj anyukaja....mi lesz itt???? :roll: 8) :lol:

Ugyanez. Remélem, elraktad őket Hanginak! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

[quote="ancsurti"]! írta:ancsurtiBoo:uzenem az igazi a magasszaru Puma cipo volt anno!!! :wink: Az airmax-ot a benak hordtak! :wink:
:twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Gyerekkori kép: :lol: :lol: :lol: Szerintem anyukád ma is büszkén menne veled végig az utcán. :wink: Igaz, ancsurti Anyukája? :wink: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!
Vagyok, csak sok a teendő mostanság. Felületesen átolvastalak benneteket tegnap, csak már nem volt időm reagálni, mert kezdődött a Grace klinika.

Boo!
Én úgy jönnék moziba, de hétköznap nem tudok, mert akkor bottal se vernek ki reggel az ágyból.
Viszont a péntek, szombat jó nekem, ha nektek is!!!

Otthon olyan hideg van (17-18 fok), hogy tegnap átköltöztünk Anyuhoz Petrával. Apa otthon maradt a jégveremben.
Nálunk olyan spórolósak az emberek, hogy a 3 lépcsőházból (kb. 90 lakás) én voltam tegnap a 2. ember, aki szólt a közös képviselőnek, hogy hideg van! :shock: :shock:
Márpedig ahhoz, hogy beindítsák a fűtést, 50% kell. :?
Anyunál viszont fűtenek, ott sincs kánikula, de 22 fok van.
Ma is ott alszunk.

Petra még mindig taknyos, de most már sárgásabb, sűrűbb. Az szerintetek jó vagy rossz?

Sillia!
Kérdezted a kardiológiát...
Végül ekg-ra sikerült szereznem holnap délelőttre időpontot, de uh-ra változatlanul csak júliusra van hely.
Beszéltem a háziorvossal, ő megnyugtatott, hogy igazából csak azért írt beutalót, hogy egy szakorvos mondja, hogy nincs szervi baj. Szerinte várjam meg a júliust, úgyhogy megvárjuk, van ezer más dolog, amire el tudjuk költeni azt a 20ezer forintot. :roll:

Lois!
Zétény csuda édes, a kutyás képek különösen tetszenek! :wink:

Ronmay!
Nagyon szépek a képek!!! Jó hideg lehetett a képek alapján!

H.Gabi!
Vigyázzatok magatokra!!!

Dodi!
Ugyan már telefonban elmondtam, de sz@rni a vizsgára, a fő, hogy megvan! :wink:

Folytatnom kell a melót....
pusz nektek!

Kép
katy76

boo! :)

[quote="boo"]a írta:booz üvöltő rock zenét a mai napig nem bírom, nekem az zaj :lol:
de hát én komoly zenén felnőve, nehezen azonosultam volna egy Metallica-val :oops: :lol: :

Pedig nincs is jobb, mint éhgyomorra, kora reggel Guns 'n' Roses-ra, Scorpions-ra vagy AC/DC-re iskolába menni, és mire beér az ember már egekben az adrenalinja. :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="boo"] írta:booa gimiben cikinek számítottam, hogy még 17 évesen is szűz voltam :twisted:

Nyugi, a többiek is azok voltak. Csak sokaknak volt mozigépész a családjában. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

[quote="boo"][ írta:boob]Csibe te hányas vagy? egész generáció van a babaneten a bródyból :lol:

Ugye, nem gondoltad komolyan ezt a kérdést? ENNYIRE szőke nem lehetsz... :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.05.19 11:29-kor.

Kép
Kép
200907?

Ja!
És képzeljétek 1 hónap alatt másodszor áztunk be. Az első után már fizetett a biztosító, Apa ki is festett, erre a hétvégén megint beáztunk ugyanott. :evil: :evil:
Még szerencse, hogy maradt festék. Állítólag ahogy vége ennek az ítéletidőnek, leszigetelik újra a háztetőt. :roll: :roll:

Kép
katy76

Boo!
Hát még én milyen ciki voltam, én az érettségi idején is szűz voltam még. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: Pedig állítom, hogy nem késtem le semmiről. :lol:

Kép
katy76

csibe83! :)

[quote="csibe83"]n írta:csibe83agyon jók voltak a tanárok és az egész
közösség.mindenki mindenkit ismert és jóba voltak.
míg a Csíkról ez nem mondható el.utáltam odajárni.

Bezzeg, ha MEDVÉBE jártál volna! :twisted: :twisted: :twisted: Na jó, nem kicist vagyok elfoglult. :roll: :oops: :oops: Mert:
- '81-'89-ben még más idők voltak, amikor oda jártunk
- kisebb volt, és régies, de (az akkori viszonyokhoz képest) nem korszerűtlen (leszámítva a tornatermi öltözőket. De arról persze a fiúk tehettek. :roll: :roll: :? :? :lol: :lol: )
- sosem felejtem el, hogy amikor ballagtunk milyen szép orgona díszités volt mindenütt :P :cry: :P
- nemcsak azért fáj a szívem, mert elvették a nevét...
- ...hanem, mert át is alakították. Dacára annak, hogy tényleg szép, és korszerű lett. (Bár az új szárnnyal nem tudok megbarátkozni. :roll: :roll: :roll: )
- mindig magam előtt látom az én iskolámat, és majd' elpityeredek amikor újra bemegyek a kapun. Mert én még AZT látom. Nem a szememmel, hanem a kicsi szívemmel látok. :roll: :roll: :oops: :oops: Mindig ott tartják a szavazásokat, és olyankor elszorul a szívem.
De elhatároztam, hogy az én gyerekeim is oda fognak járni! :D :D :D :lol: :lol: :roll: :roll: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond!
elhiszem,hogy te szívesen jártál oda.lehet,hogy ott jobb lett volna,de
sajna nem így volt,így bennem az utálat maradt meg a Csíkból.
asszem egyszer voltam a felújítottba.
jól emlékszem,hogy lift van a suliba?

Kép
Kép
csibe83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: