Sziasztok Kismamik!
Ma császkálós napom volt....
Örülök, hogy mindenkinél rendben van minden!
Anna!
Dib-dob....Dobog a szivescskéje a Babódnak!Isteni!!!!
Juhhéjjjj!
Suzy!
Csak a Te megynugtatásod végett.....ha tényleg igy a jó akkor csináltasd meg, de ha azt mondták minden rendben akkor biztosan igy van!!!!!
Gabi!
Sajnálom, hogy nem lett uh....

!!!!
Hmmm.....Nálam 6 hetesen derült ki, hogy Babó úton van....Nőgyogyitól kaptam igazolást és javaslatot táppénzre, ezzel elbaktattam a háziorvoshoz és a védőnőhöz. Háziorvos kiállitotta a beutalókat: nagylabor, vércsoportmeghatározás, hepatitis, fogorvos, belgyógyászatra.....amikor megvolt az összes leletem...irány vissza a védőnő, aki kitöltötte a terheskiskönyvemet...és a házidoki táppénzre vett! Majd elmentem a terhesgondozóba...ahol szó szerint le sem szartak, behivtak...és 5 perc és egy pecsét , aláirással kilöktek....ez még itt volt Sopronban!
Utána ugye irány Pest....bejelentkezés nődokihoz, papirok bemutatása...és igy tovább, azóta itt járok!
Én a beutalókat mindig megkapom és az aszisztenssel egyeztetem az időpontot, ott a terhesgondozás után.
Most lesz majd Nekem ez a cukorterheléses vérvételes szar!!!
Utána a 2. nagylabor....A dokitól kaptam egy terhesgondozási protokollt amit követünk...igy tudom melyik vizsgálat után mi jön!
Terhesgondozáson mindig néznek pisit...és most hüvelyváladék tenyésztés is lesz.
AFP: A Baba termelte fehérja, amit az Anya véréből mutatnak ki...ha magas az sem jó, ha alacsony az sem...de rohadtul pontosan kell meghatározni a 16. hetet különben az egész eredmény falsch...ezért van az, hogy az esetek 80 % ban rossz az eredmény...nekem irdatlan magas volt, ahogy irtam már...felesleges szar elavult vizsgálat.....ez a véleményem!
de kell, mert a terheskiskönyvedben benne kell lenned, hogy megcsináltattad....