A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

hát jó reggelt!

látom zajlott az élet itt éjszaka.
nekünk überszar volt megint :x :x :x :x

Bucus!
tényleg Lotti egy az egyben te vagy...

engem is kirúgtak a suliból és így kerültem a Boo és ezek szerint
Ancsurti sulijába.
én is mint lois sokat lógtam annak idején...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

majd keresek én is kiskori képet magamról és majd bescannelem.
de én tutita tudom,hogy a lányom az tiszta apja.
talán most már nem,hanem kezd keveredni benne az én fajtám és
az apja fajtája.

Kép
Kép
csibe83

Boo!
én 83-as vagyok és asszem 2000-től jártam a Bródyba.

Kép
Kép
csibe83

NEM TUDOK AZ EBAY-RŐL RENDELNI VALAMIÉRT!!!!
totál kiakadtam már...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

véleményt szeretnék kérni erről:
http://bolthely.hu/haztartasi/id/00998_ ... tura_AKCIO

Kép
Kép
csibe83

Boo!
hát én is a Csíkba azért jártam,mert sport suli volt és dettó így
jártam be és a Bródyba is ezért mentem.
de imádtam oda járni.nagyon jók voltak a tanárok és az egész
közösség.mindenki mindenkit ismert és jóba voltak.
míg a Csíkról ez nem mondható el.utáltam odajárni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csibe83 2010.05.18 08:38-kor.

Kép
Kép
csibe83

nemsokára szex és new york 2!!!
már alig várom!!!

Kép
Kép
csibe83

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 07:22-kor.
Vendég

Sziasztok

Latom folyt meg az elet itt ejszaka.

Ancsurti:
Te aztan jol nyomtad. Tuti a szerkod. :wink:
Szerintem Hangi is olyan vagany lesz mint az Anyukaja, csak Ti ezen mar nem fogtok megbotrankozni. :lol:

Mi szeretnenk ha Lotti is hasonlo zenei stilussal none fel, es nem a duc-duc zenere. Szeretnenk ha tanulna valami hangszeren (az Apukaja gitarozik) es sportolna is. Osszessegeben egy vagany, belevalo csajszit szeretnenk.

Ezt most lattam a tv-ben: :shock: :shock: :roll:

http://www.yourbabycan.co.uk/default.aspx
Szerintem azert ez tenyleg korai, nem? 2 evesen olvasnak a gyerekek? Mindent a maga idejeben, vagy csak nekem tunik eszementnek? :roll:

Kép
Kép
bucus80

Ancsurti,
hát igen, jól elvoltunk :lol: :lol: :lol: :lol:
Képek jók, emlékszem ám rájuk még régebbről :wink:
Lyuk: én már csatlakoztam is :-)

Boo,
ment a privi az elérhetőségekkel.
Amúgy a Metallica nagyon lightos, dallamos cucc... hallgass meg mondjuk egy VHK-t!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Csibe,
mostmáraztán aludjatok :evil: :evil: :evil: :D :D :D :D :D

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ja, és a képek:

retro
Kép

1989 (gimi első osztály)
Kép

1991 (talán látszik, a copf alatt fülmagasságig tarkopaszra felborotválva. Itt mentem el énekóra helyett belövetni három fülbevalót a Metro áruházba...)
Kép

1992 (tablókép és szalagavató)
Kép

szivárványhaj
Kép

1995-2000 (variációk kleopátrára és hajszínre - feketét sajna nem találtam)
Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,
jó ez a haj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A frufru viszont idegesít, most növesztem meg, hasonló volt, mint ez, és megőrültem hogy állandó jelleggel a szemembe lógott, itthon mindíg feltűztem :evil: :evil:

(dekicsik lettek a képeim :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: nem is látszik semmi :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: )

Én ma bekapcsoltam a fűtést itthon :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bucus,

ez szerintem sem normális!

megbotránkozás: igen, változnak az idők... anno még megnéztek férfiingben és bő szoknyában, nagy szám volt a piercing, stb, mostmegmár semmi sem az :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok! :D

Tegnap este be akartam nézni, de Kata áthúzta a tervemet... Már péntek óta nem mennek simán az éjszakai altatások- talán fogacska van a háttérben :roll: Legalábbis remélem, nem egyéb... :) Csütörtökön megyünk majd mérésre dokinénihez, vele majd megnézetem alaposabban is, hátha ő már lát valamit, mert nekem nem akarja kinyitni a száját rendesen, hogy belekukkolhassak :roll:

Bond: a talin Te is bele- belepillantottál Hugi szájába, hogy megvan- e a fogacska? Én akkor mosolyogtam, hogy hogyhogy nem vetted észre már, hogy megvan vagy nincs? ...... Mea culpa.... :oops: Másnap apa kérdezi tőlem, hogy Katának nem kijött már az alsó kettes metszője? Mondom, neeeeem, előbb a felső kettes jön ki... De nem Katánál! :lol: Én is megvizsgáltam, és már a másik alsó kettes is áttört :shock: :roll: :oops: :lol: Úgyhogy bocsánatért esedezem.... :lol:
Szóval most már 6 fogacska van, de lehet, hogy már mocorog a hetedik is, azért van a kis hőemelkedés, rágás, nyálzás, nemalvás :roll:
Tegnap már csak az ágyamban aludt el, és onnan szállítmányoztam a saját szálláshelyére, de azért nem szeretném, ha ez rendszeres lenne.... :)

Mivel ilyen sokat tudok netezni, túlságosan nem is sikerült visszaolvasni :oops:

Hgabi: kívánom, hogy Nóci mielőbb meggyógyuljon, és mehessen oviba! :D Vicával minden rendben? :)

Czigka: azért le a kalappal, hogy ennyi ideig is sikerült fejéssel ennyi tejet produkálnod! :D
Tejet én is csak egy éves kora után szándékozom adni, de a részletekbe még nem merültem el.... :D

Körkérdés: Ti terveztek beszerezni bevásárlókocsi takarót? Én már gondolkoztam rajta, hogy kellene, de nem biztos, hogy minden vásárlás előtt lesz még kedvem/hangulatom/energiám beszerelni a kocsiba, mielőtt beleteszem Katát.... Egy fertőtlenítős kendő kisebb helyet foglal.... :)

Kép
agi125r

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
én is minden nap porszívózok és felmosok a kutya miatt...
szóval akkor tényleg jó.na akkor azonnal be kell szerválnom egyet.

hát tény,hogy nem elit a suli,de akkor is szerettem.

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

Agi!
mi nem vettünk semmit,de már kb 1-2 hónapja ott szokott
ülni és imádja.a végén megtörlöm a kezét és slussz.

Kép
Kép
csibe83

Boo,

az a gáz, hogy telefonnal fényképeztem le (sajnos nincs itthon mobil iroda scanner-el :twisted: :twisted: :twisted: ), és ez így ennyit tud :cry: :cry: :cry:

Tényleg nem semmi lehetett a gimitek, basszus!

Ági,

remélem, tényleg csak a fogacska és hamarosan minden a megszokott lesz!
(szerintem nálunk is úton a hetedik, mert megy a rágás ezerrel, és néha letámadja az orrunkat, vállamat mint anno Lili a pasikat :lol: :lol: )

Bevásárlókocsi-takaró: terveztem, de rájöttem hogy felesleges pénzkidobás, inkább áttörlöm majd, meg olyan sokat úgysem vásárolok vele úgy, hogy szükség lenne rá.

Inkább ilyet fogok venni:
http://www.totseat.hu/
valakinek van esetleg tapasztalata vele?

Czigka,

Tej adásában még én sem merültem el :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

mi is fűtűnk,mert amúgy eléggé hideg van.

Kép
Kép
csibe83

Czigka!
tejet én mindenképpen csak 1 éves kora után szeretném adni,de
még passz,hogy hogyan.
viszont túrórudit kapott már csoki nélkül.

Kép
Kép
csibe83

Boo:
Nekem nem a modszerrel van bajom, sot... tok jo otletnek tartom es elhiszem hogy konnyen tanulnak a gyerekek. Annak idejen mi is kepolvastunk. Szerintem manapsag mar tul sokat kovetelnek a gyerekektol az iskolaban. Ezen a modszeren csak azert vagyok felhaborodva, hogy 2 evesen mar olvasnia kell egy gyereknek? Szerintem nem. Az is teny, hogy ilyenkor a legfogekonyabbak a gyerekek es sok mulik az odafigyelesen es tanitgatason. De kihangsulyozom: mindent a maga idejeben. Egyebkent biztos vagyok benne, hogy sokan alkalmazzak vagy fogjak alkalmazni, en biztos nem fogom igy tanitani a gyerekeimet.
Ugye pont errol beszelgettetek tegnap, elobb jatszon az a gyerek es legyen gyerek amig lehet. :roll:

Bocs, ezzel nem letamadni akartalak, csak bovebben kifejtettem a velemenyemet az altalam feltett linkrol. :)

Kispocok:
Ezekbol a kepekbol tenyleg semmi sem latszik. :x

Agi:
Szegeny Kata, jol megszenved akkor a fogacskakkal. Remelem nem fog mar sokaig tartani.

Kép
Kép
bucus80

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kiara aludt végre msáfél órát.
remélem visszaáll a régi ütemre,mert ez az idő totál felborította...

Kép
Kép
csibe83

Hédi alszik,apa a vihar után rak rendet...végre tudok picit írni :D
Megvagyunk,jól vagyunk, hétvégén keresztelő, igyekszem a lakást rendbe vágni. felsírt :arrow: :twisted: :twisted: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Mi nem fűtünk. Mi fázunk. 19° van a lakásban :evil:

Voltunk védőben, most nagyon jól jött a kindertojás babakocsi!

Mázsáláskor nagyon meglepőtem, mert 8880 g-ot mutatott a mérleg. Azonnal mondtam hogy az nem lehet, hiszen két hónappal ezelőtt is majdnem annyi volt.
Kihoztak egy másik mérleget, azon kis jóindulattal 9 kiló a csemete.
30 dekát "hízott" két hónap alatt!

De doktornéni azt mondta ezen most nehogy aggódni kezdjek, teljesen megfelelő súlyban van, egészséges kiegyensúlyozott és boldog babának látszik.

Így most aggodalom nélkül fázom...
Vendég

Na, a holnapi vizsgámat elvitte a cica (vagyis az árvíz), és így most megint bazira ráérek :roll:
Na jó, nem linkelem el, megyek is tanulni, csak pár mondat:

Nekem van bevásárlótakaróm, szerintem tök jó kis készség, nekem jobban tecc mint a törölgetés. Az hogy utána megtöröljem a kezét az nálunk édeskevés, én gyerekem szétnyalogatná a kapaszkodót pl. Meg tök kényelmes is, ki van párnázva. Nekünk bevált. Egy két helyre még tervezek rá tépőzárat vagy kötőt applikálni, amit a gyakorlat mutatott meg, de amúgy jól bevált már többféle kocsin.

Tejadás :arrow: Én erősen ódzkodok tőle, de valszeg erőt veszek magamon, és ha addigra nem lesz már esetleg szopi akkor megpróbáljuk.

KisPocok!
Ezeket a képeket annyira sikerült zanzásítani, hogy frankón azt hittem egy darabig, hogy Boo-t nézem :oops:

Csibe!
Te is fiam Brutus?? :roll: Rosszkislány :)
Én is pont most akarok rendelni az ebay-ről. Neked mit nem sikerült?
Én már kitűztem, hogy Szex és New York 2. lesz az első felnőtt és esti programom a Kölköm nélkül :roll:
Jelentem én nem a Bródyba mentem :P Engem a Szilágyiból zavartak el, és a Károlyiban (spanyol két-tannyelvű) kötöttem ki.

Boo!
Az Imbruglia (??) bigének nagyon jó a haja, nekem tetszenek az ilyenek, de nekem carul állna, cipófejű lennék tőle.

Na hogy úgy is csináljak mintha ez egy babás fórum lenne:
Gyerekem tegnap napja übergáz volt, először majdnem újra kellett élesztenem, durván bedugaszolta a torkát kiflivel, nem vagyok egy befosos, de levert a víz rendesen, volt torokba nyúlás, fejjel lefelé rázás, meg úgy ütöttem már a hátát, hogy azt hittem beszakad :(
Ezt túlélve, meg majd akkorát esett hogy vérzett a szája, jól be is dagadt :(( Szóval kijutott csórikámnak rendesen... :(

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Hazaértünk szerencsésen a Brit földekről. Gyorsan átpörgettem egy hetet.Szuperek a képek Boo, az abszolút kedvenc mikor Zsombi ráveti magát Miron cummerjára :lol:
Orsi Odi félelmetesen hasonlít rád :wink:

Olvasás írás vélemény:Mindennek megvan a maga ideje...én iskola előtt nem foglalkozok ezzel. :wink: :lol:

Az útról: Szuper jó volt, Apának meg Rolónak nekem már...ejjj..fárasztó..de jó hogy voltunk, abszolút pozitív.:wink:

És akkor pár kép, ne hari ha sok lesz:

Kép így aludtunk

Kép így ücsörögtünk

Kép így mászott Apa és büszkék voltunk

Kép így beszélgettünk mint férfi a férfival

Kép így akart elkapni, de nem engedtem

Kép így somolyogtunk Anyával

Kép így akartam én is mászni

Kép de amint Anya közelített elrohantam

Kép így napoztunk egy kicsit ami ritka volt

Kép így ettem meg a Brit földet

Kép amit Anya és Apa próbált kiguberálni, vajmi kevés sikerrel de én nem engedtem he-he

Kép és végül békességben figyeltem tovább földel a számban :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

lois!
jó az ebay csak kedves párom rosszul adta meg a felhasználót és a
jelszót,ezért már tegnap 6 óta nem tudtam belépni és csak szidkozódtam,
hogy nem hiszem el le fogok csúszni a gyerekülésről.
de szerencsémre nem és ma meg is rendeltem.
én szerintem majd megnézem itthon a filmet,de ez még nem tuti.
talán rá tudom venni apát,hogy vigyen el,vagy legalább én hagy
kapjak kimenőt :oops: :oops: :oops: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

ronmay!
nagyon jók a képek és Roló milyen nagy már.
én már jó rég láttam róla képet,ezért most totál meglepődtem.

Kép
Kép
csibe83

Ronmay,

üdv újra itt :lol:
szuper lehetett az út, nagyon jók a képek!!!!!
Az utsón úgy néz, mint egy elmélkedő indián a wigwamja előtt :D :D imádnivaló!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois!
hát elhiszem,hogy levert a víz.már olvasni is borzalom volt...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok! :)

Bucus80!

Lényeg levéve a képekről. :wink: :lol: Lotti nem kicsit hajaz rád. :shock: :) A koponyát mikor szándékozod neki adni? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Lois

Nekem állandó rémálmom hogy megfullad a gyerek! Mindig résen állok és ha nagyobbat harap valamiből azonnal kikotrom a szájából :oops:

Olvasni is rémisztő votl amit írtál.. Ha jól emlékszem F. nikiciéknek volt régebben egy ilyen fuldoklós afférjuk.

Ronmay

Roló nagyon cuki az utolsó képen
:)
Vendég

kispocok13! :)

[quote="kispocok13"]B írta:kispocok13ond, Bucus, Ancsurti (és egyéb régi punk-rocker titkolódzók)
háromra mindenki tegye fel a képet! 1 - 2 - hááááááááááááááá...
(holnap szerintem lefényképezem a papírképeket
:lol: :lol: :lol: )

Rocker kinézet emlékeim szerint nem lett megörökítve. Persze vannak képeim abból az időszakból is, de egyrészt azokon nem úgy nézek ki (az Iwiw-es albumban azért rá lehet találni, hogy mégis milyen voltam: semmilyen. :lol: :lol: ), másrészt meg a nálam lévő többszáz képeket át kéne nyálaznom. Amihez még csak-csak erőt vennék magamon, de tekintettel arra, hogy az összes gyerekem a fényképeken kívűl egyből rávetné magát a fiókra is, és annak összes tartalmára inkább kihagyom most. És még szkennelni is kéne. :roll: :roll: Szóval egyrészt melós lenne, másrészt meg lusta vagyok. :roll: :roll: :oops: :oops:
A tablóképem le van mentve a gépre, de abból még annyi se látszana, mint a te képeidből. :roll: :roll: :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.05.18 14:49-kor.

Kép
Kép
200907?

hendegabi! :)

Nem vagyok egy rémüldözős alkat, de agyhártya gyulladás gyanújára azért kicsit megemekedne a vérnyomásom. :roll: :roll: :roll: Jó, hogy csak vaklárma volt. :) De most már tessék elhagyni minden francot, mert ahogy boo-éknál mindig történik valami lehetetlenség, úgy állandósult nálatok is a betegség. Hol Vica, hol Nóci beteg. :( :( :( :( :? :( :( :(

Kép
Kép
200907?

Lois,
jesszus! Én ettől úgy parázok!
Ügyes vagy!

KépKép

KépKép
kispocok13

loislane! :)

[quote="loislane"]H írta:loislaneuhh, én nagyon nem volta rokkerlányka... inkább a másik véglet..... neccharisnyás, vampos, vörösszájú..... anyukámszerintkurvánaknézelkiédeslányom-típus :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.05.18 14:49-kor.

Kép
Kép
200907?

boo! :)

[quote="boo"] írta:boon nem voltam se rocker, se vamp, a legdurvább kilengésem a karády féle hülyére tupírozott frufru volt, és a szögletes orrú magassarkú cipő, anyám ezektől is a falnak ment :roll: :lol:

Már kotorhatod is a képet lapbeolvasás céljából! :lol: :lol: :lol:

[quote="boo"]v írta:booiszont emlékszem, amikor megvettem az első burjois körömlakkomat, azt hittem mekkora über vagyok :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="boo"]j írta:booa és hordtam még patacipőt is, de hülye divat vóóót :lol:

Jelentem nekem is volt ilyenem. :oops: :oops: :oops: A jó hír viszont az, hogy nem volt ultragáz (mármint a korabeli viszonyokhoz képest :roll: :roll: :lol: :lol: ), mert nem volt bumfordi (mondhatni kifejezetten helyeske volt :shock: :) :) :) ), és sacc per kb. 8 centi magas volt csak a talpa. Ettől sokkal vadabb volt az általános. :roll: :roll:
A rocker kinézet után valóban érdekes egy váltás :roll: :roll: :oops: :oops: , de mentségemre szolgáljon, hogy akkor már egy teljesen más szakasza zajlott az életemnek. :roll: :roll: :lol: :lol:

[quote="boo"]e írta:boogyszerű, csúnya, fogszabályzós, jótanulóuncsikislányvoltamanagygonoszújpesten :lol: :lol: :lol:

Képetképetképetképet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.05.18 14:48-kor.

Kép
Kép
200907?

[quote="loislane"]A írta:loislane digitális éra előtti korból nincs bescannelve egy képem sem... na jó egy van, de az nem az a vampos kategória, vagy szerinted :roll: ?

Szerintem erősen súrolja... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.05.18 14:47-kor.

Kép
Kép
200907?

[quote="loislane"]H írta:loislaneuhh, én rosszkislány voltam, még a suliból is kirúgtak.... de ha a kölkömnek majd visszamondjátok, örihari :mrgreen:

Boo!
Tupírfrufruja mindenkinek volt aki adott magára kérlek 8)
Patacipőm sosem volt, és ezt büszkén vállalom :D

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

kicsidodi! :)

A pics@haj melyik? A hülyére tupírozott? :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Csakhogy legyen mit olvasni :D !

Süteményrecept gyesen lévő anyukáknak!

Távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és melegítsük a sütőt 160 °C-ra.
Gőz felett olvasszunk meg 10 dkg margarint. Ismét távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és erélyesen szóljunk rá Öcsire: ''Nem szabad, Öcsi!''

A margarint keverjük össze 20 dkg cukorral. A többi margarint szedjük ki Öcsi kezéből, és mossuk le a falat.
Mérjünk ki 3 evőkanál kakaót. Ismét vegyük el a margarint Öcsitől. Fürdessük meg a macskát. Tegyünk hintőport és ragtapaszt a karmolásokra.

Keverjünk a margarinhoz 4 egész tojást, 2 vaníliás cukrot és 30 dkg lisztet. Vegyük ki a füstölgő plüssmacit a sütőből, és nyissunk ki minden ajtót és ablakot, szellőztetés végett. Vegyük el a mobiltelefont Andikától, és biztosítsuk a férjünk főnökét, hogy nem, nem a férjünkkel beszélt az előbb. Hívjuk fel a férjünket, és készítsük fel a legrosszabbra.
Adjunk a tésztához 1 teáskanál sót és 10 dkg durvára vágott diót (közben álljunk ellen a kísértésnek, hogy mind Andikát, mind Öcsit durvára vágjuk).

Engedjük ki a macskát a sütőből. A tésztát öntsük alaposan kivajazott tepsibe. 25 percig közepes lángon süssük. Vegyük el a borotvát és a macskát Öcsitől. Magyarázzuk el a gyerekeknek, hogy fogalmunk sincs, hogy a borotvált macska lebarnul-e a napon. Dobjuk ki a macskát az udvarra, amíg még képes elfutni.

Bevonómáz. Keverjük össze a következő hozzávalókat: 10 dkg cukor, 5 dkg olvasztott csokoládé, 5 dkg olvasztott margarin. Vegyük ki azt a rohadt plüssmacit a grillsütőből, és dobjuk el. Jó messzire. Magyarázzuk el kedvesen a rendőrnek, hogy fogalmunk sem volt róla, hogy öt fogjuk fejbe találni, miközben éppen Öcsit próbálja megmenteni a szomszéd ház tetejéről.

Tegyük Öcsit a járókába. Adjunk a mázhoz 1/2 dl tejet, egy kevés sót, és lassú tűzön forraljuk 2 percig. Nyissunk ajtót a csengetésre, és magyarázzuk el a szomszédnak, mennyire sajnáljuk, hogy Andika bedugta a kerti slagot a spájzablakán. Ajánljuk fel, hogy megtérítjük a befőttek és a takarítószemélyzet költségét. Kössük ki Andikát az asztallábhoz.

Távolítsuk el a szénné égett sütiket a sütőből!

Kapjunk idegösszeomlást!

mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
marietta1982

[quote="loislane"]e írta:loislanelsőben inkább még szedte volna a csigákat az oviudvaron.

Ezzel semmi gond nincs. A csigákkal állítólag egész jól lehet keresni. :roll: :roll: :roll:

Erről jut eszembe egy vicc.
A nyugdíjas otthon lakóit kirándulni viszik. Sok a csiga, ezért elhatározzák, hogy összegyűjtik őket. Nap végén odamegy az egyik ápolónő Józsi bácsihoz:
- Józsi bácsi! Hát nem gyűjtött egyet se?
- Gyűjtöttem én volna, de mire lehajoltam, csiga, huss.......

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

[quote="kispocok13"]( írta:kispocok13nekem nem volt tupírfufrum
:cry: :cry: :cry: :cry: azért még maradhatok? :lol: :lol: :lol: )

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: