[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
!Crohn betegseg,Colitis,IBS es terhesseg... - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

hajrá zizi!
hajrá zizi!
hajrá zizi!
hajrá zizi!
hajrá zizi!
hajrá zizi!
hajrá zizi!
hajrá zizi!
hajrá zizi!
hajrá zizi!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Te Mumi azon filózok, h persze h a 12. hét után visszatér minden a régibe, sőt jobb lesz. Hiszen akkor látjuk csöppségeinket és ez hatalmas energiát ad. Én legalábbis úgy érzem!!! Most nem vagyok olyan álmos sem. :lol:

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


Szurok, Zizi!
Szurok, Zizi!
(szurkolok!)
8)
zsuzska30
 
 

 
 

Elkaptunk egy videót Zizi-családról!
Azt hiszem, apára ráférne egy frissítő sz-x! :oops:
Kép
zsuzska30
 
 


Á, látom, a pocakosok sem unatkoznak!
Kép
zsuzska30
 
 


de jó fej vagy Zsu!!! XD

De NEKED is szorítunk ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


Ezt muszáj:
Kép
zsuzska30
 
 


Köszönöm!
Megyek, elteszem magam és a végemet vízszintesbe! :oops:
Szép álmokat Mindenkinek és a Pocaklakóknak is!
Tessék simizni a nevemben is!
Jó éjszakát!
zsuzska30
 
 


rendben megsimizem helyetted :D
jó éjt mindenkinek!

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


Sziasztok!
Húúúú, mekkora termés volt ma! Fenébe, hogy odabent rálátnak a monitoromra, pedig olyan szívesen jönnék napközben is!!!

Tigrisék, szerintem egyetlen percig sem volt ciki a dolog!!! Az a rendelő ott az Örsön egyébként is elég gáz. Teljesen oké, hogy most akartad felkérni. És mi az, hogy "ez nem így megy..." Akkor adjon egy űrlapot, hogy hogyan kell, ha ez ennyire szabályozottan "megy"... Huhh, most megdühödtem rájuk egy picit.
Tigris, Drága, te meg egyetlen másodpercig se izgasd magad ezek miatt! Nem érnek ennyit. Gondolod, hogy akár a doki, akár a gizike az ottléted után tíz perccel is még emlékezett az egészre?

Mumi, bennünk is van valami közös... én is császárpárti vagyok! És szintén a szex miatt. Túl sok olyan esetet hallottam, hogy varrni kellett, kívül is meg belül is, aztán az illetőből nem igazán lett nő egy jó évig is... kösssssz... Hát, sajnos - vagy szerencsére - elég jó a szex a párommal ahhoz, hogy lejjebb adjak a minőségből, jól-rosszul helyreállított alsórész miatt... A dokinak tökmindegy, nem az övét szabják-varrják.

Meg amiatt is, merthogy anyukámat nem akarta megcsászározni az a barom orvos, akinél születtem, merthogy "ez természetes folyamat". Na ja. Nyakra tekeredett köldökzsinórral, és 14 óra vajúdás után, lenullázott erőnléttel, egy vasággyal együtt ötvenkilós magas, vékony nőnél, mi?... Majdnem ottmaradtam.
Túl sok olyan történettel találkozom, amikor erőltetik a természetes szülést, "meg tudom csinálni"-ból, kórházi statisztika"javításból". Aztán lesz belőle rossz esetben oxigénhiányos gyerek, jó esetben csak szétizélt altest...

Na jó, ha expresszvonat sebességgel kipottyan magától, azt elismerem, hogy rendben van, de kezet a szívre, hány teljesen természetes, problémamentes szülés történik (ténylegesen)? És hányat nyomnak ki alkarral, szippantanak ki vákummal, tágítanak kézzel (ami ugye amúgy tilos...) és szenvedtetnek oxitocinnal, ha még nem fájnál eléggé (na jó, azt császár után is adják, méhösszehúzás kedvéért, egykét napig...) Velem ne kozmetikázzák a statisztikát. Hát, nem vagyunk egyformák...

Amúgy Mumi, a fájdalom így is, úgy is meglesz. Tudod, volt hasi műtétem, tkp olyan, mint a császár. Krrrrrrvára fáj a seb. Olyan, mintha egy égő sündisznó lenne beültetve a bőr alá. De tényleg. Nem túlzok. A varratszedés után sokkal jobb lesz (egy olyan 5 nap). Én se nagyon bírom a fájdalmat, de az első pár óra után belezsibbad az ember, és kibírható. De előrehajolni (pl hajmosáshoz) egy jó 1-2 hétig nem megy; felülni, fogat mosni, cipőt bekötni egy program. Egy olyan 3-4 hét múlva csillapszik a fájdalom. A 6. hétre elmúlik. A 10. hétre teljesen el lehet felejteni. És mindent átélve, azt mondom, hogy császárt akarok. Inkább a hasamat szabdalják át (már így is sebhelyes, és ismerem az érzést, a folyamatot, megbékélek vele...), de odalent hagyják meg a "gyári beállítást"!

Kép
manguszta
 
 


Zsuzska, ez áááááááálllat, ez a félrelépett tyúkos :lol: :lol: :lol:

Kép
manguszta
 
 


Szia Mangu!

Köszi a vigaszt!

Hát pro én kontra mindig lesz a 2 párt között: császár vs norm. szülés.
A hasvágás azonban sajna ugyanolyan elcseszett lehet. Egyik ismerősöm így járt, fáj is neki állandóan... Persze ez doki függő, meg helyzet stb...
Szóval lányok remélem nektek jó lesz minden és happy!!!

Én annak örülnék a legjobban ha természetes úton szülnék gátmetszés nélkül. És persze nem 1 nap vajúdás után...

Apa izgatására: gátmasszázs :D
Dobjuk fel nemi életünket XD

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


Gátmasszázs, jó kis olajjal...? :oops: Hu-húúúúú!
Be kell valljam, van egy jó kis hátrányom: irdatlanul csiklandós vagyok. És az ugyanolyan rossz, mint a fájdalom. Szegény Emberemet eleinte majd' jól orrbavertem, hogy ne csikizzé'....!!!

Még a szexi fehérneműhöz: kicsit gyanús nekem ez a harisnya-utálat... Emberem se bírja elviselni a harisnya tapintását! A combfixtől hideglelést kap, a bokafixtől is, a térd alattit meg "kéjfagyasztó"-nak hívja...
Van egy - szerintem gyönyörű - hófehér selyem és csipkés hálóingem. Egyszer felvettem csábításból, hát, nem jött be, Ember szerint túl bő, túl hosszú, túl... Hát, így csábítgassa az ember lánya a párját :lol: :lol: :lol: Bezzeg a baromi ronda nagyvirágos nyáriruhámban nagyon tetszem... Nehéz eligazodni a férfi lélek rejtelmein...

Kép
manguszta
 
 


Húúú Lányok, ez aztán a termés :D szinte belefáradtam az olvasásba...
Tigris, én is sírtam meg nevettem a 12. heti uh-n, és a nevetés pont jól jött, mert arra fordult Moci, amerre kellett :D
Én sajnos lekéstem az ingyenes Down-szűrésről a Sejtbankban (csupán pár nappal később jelentkeztem és már az nem volt jó, úgyhogy erre vigyázni kell), a 16. heti vérvizsgálatra meg pár nappal korábban mentem az Uzsokiba és az meg lehet hogy azért nem lesz jó...(legalábbis ezt mondták)...azt viszont nem mondták pontosan hogy mikor mennjek... Szóval idegesítő :evil: Nem gondoltam volna, hogy 1-2 nap ide vagy oda ennyire számít... Elvárják az embertől,hogy mindent előre tudjon, közben meg ők vannak ott azért, hogy elmondjanak mindent...persze, tudom, hogy ilyen nincs...Bele kell nyugodnunk és nem idegeskedni ilyeneken...
Örülök az UH-képnek, éééédes!!! Még sok ilyen legyen itt!!!

Lica


Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
licaca
 
 


Hát ez igen érdekes lányok: aki csábítana szép szexi cuccban annak a párja nem kér belőle, aki nem csábít annak meg kéne...
Murphy!!!

Na ma reggel gyomorgörccsel de bejelentettem a nagy hírt!
A főnök és a kollégák nagyon örültek neki.
Megbeszéltük h én ezerrel akarok dolgozni, mert az a 40 ezer semmire sem elég amit kapok gyesre... :cry:

Mondtam miket tudnék és hogyan megoldani...

A lényeg h átgondolja, neki hajlik rá a lelke, viszont a nagy-nagy főnökkel meg kell beszélnie. Na az lesz az igazi buktató nekem!!!
Szorítsatok!!! Jó lenne ha megmaradna a pénzünk. Sajna a párom nem nagyon talál norm másod állást ami emberi időben végzendő és nem 2-3 ezret kap érte 1 napra...

Ha pedig olyan leszek mint nővérem 1 hónap alatt elmegy a tejem... Így azzal sincs gond, h mikor etetem picit...

Most tűkön ülők. Persze az a baj h ez a döntés nem ma fog megszületni... Van még fél évük.
Viszont a helyemre betanítani vkit az lehetetlen fél év alatt. Persze ha ezt akarják... Én teszem amit kérnek!

Felhívtam Sejtbankot is a down szűrés miatt, jövő pénteken megyek 10 órára...

Na puszka!!!

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


no... harmadszor esek neki. állandóan kidob az opera :evil:

az előző két kisregényt most rövidre fogom :evil: (vagyis nem írom le újra)

tigris!
örülök, hogy ilyen jól fogadták a jó hírt :)

hogy van ez az ingyenes down-szűrés?
mert azt látom hogy a sejtbank honlapján azt írja, hogy mindenkinek ingyenes... de hol? hogy? mikor? mert a hivatkozott oldalon keményen írja már az árakat...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Az első trimeszterben lévő kismamáknak az alap teszt (integrált) ami 85%-os pontossággal adja meg az eredményt ingyenes.

Időpontot kell egyeztetni rá. A 12 hetes UH után csinálják meg az UH eredményeket is vinni kell!!! Úgy olvastam h 1 vérvétel és 1 UH van benne!

http://www.downszures.hu/kevesebb_index.php

itt van az oldaluk!

Mumi te nem voltál itt?

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


aha... értem. köszi :)
szóval akkor ezt csak ott csinálják meg...
bár, itt meg már azt nem látom, hogy írná bárhol is, hogy ingyenes.

nem mintha sajnálnám a babótól azt a 30000 péééézt, mert nem :) éppen csütörtökön akarok majd csekket kérni... de akkor előbb megkérdezem a dokit az uh-n, tud-e erről valamit.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


telefonon mondta a hölgy az alap ingyenes
a kombinált pedig 15 000 Ft
30 000??? Annyi lent???

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


???
most már nem értem.
hiszen csak ez a 2fajta vizsgálat van (OK, nem... 3)

az alap a kombinált (nálunk 9000 lenne, ha lenne), aztán van a négyes (19000 pénzért), és a kettő együtt az integrált 29000ért...

mi az alap?
mert némi alapvizsgálat mindenhol van... mint afp, nyaki redő...

persze nem kötekedni akarok... csak érteni, mert a lehető legjobbat szeretném :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Hát én a sejtbank oldalán csak ezt a 2 félét olvasom: kombinált vagy integrált.

A Kombinált-teszt három jelző vizsgálatával, átlagosan 85%-os hatékonysággal szűri ki a Down-kórral sújtott rendellenességet, gyorsan - 2 nap alatt előállítható eredménnyel. 1 vérvétel kell hozzá + Uh.
A rendellenesség kockázatának meghatározásához az ún. PAPP-A és ß-hCG biokémiai markerek és az ultrahanggal vizsgálható tarkóredő-vastagság (NT) értékét veszik figyelembe.

Az Integrált-teszt a várandósság első és második trimeszterében vizsgálható, összesen hat jelző értékelésével ad eredményt, átlagosan 94%-os hatékonysággal szűri ki a rendellenességgel sújtott terhességeket. Az Integrált-teszt eredménye a második vérvételt követő két napon belül kerül kidolgozásra. Itt 2 vérvétel van+ UH.
A Teszt első vizsgálata alkalmával PAPP-A vagyis a terhességgel előforduló plazma fehérjének szintjét, illetve az ultrahang vizsgálattal, a magzaton végzett tarkó-redő vastagságának (NT) mérése történik. A második vizsgálat az alfafetoprotein (AFP), egyesítetlen oestriol, inhibin-A (inhibin), és a human chorionic gonadotrophin szabad ß-egysége (free ß- hCG). Az összesen hat jelző komplex értékelésével és azok az anyai életkorral való összevetésével kerül a rendellenesség kockázata meghatározásra.

Én ennyit veszek ki a 2 teszt lényegéből a honlapjukon. Sajna többet én se tudok...
Nekem annyi a lényeg h az egyik 85% a másik 94 %-os...

Írja meg vki ha tud vmi egyéb jó kis infót róla!!!

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


Sziasztok!

Köszi a drukkokat, nagyon aranyosak vagytok! :-) Bár azt hiszem ezt a hónapot már elcsesztük, mert rosszul számoltam ki a ciklusomat, na de majd legközelebb!

Tigris, Youlcsi, szerintem arra is érdemes figyelni, hogy az integráltnak sokkal később lesz meg az eredménye, így már nagyon nagy a baba, ha kiderül, hogy, ne adj isten, baj van vele.
Én az előző terhességemnél integráltat csináltattam, de megbántam, mert olyan sokat kellett várni az eredményre.

Youlcsi, én még anno fizettem a vizsgálatért (kb. 30.000 Ft-ot) de mostanában egyre többet hallom, hogy sok helyen ingyenes lett, pl. az én kórházamban is.

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 


Gondoltam teszek fel egy pár képet Flóráról.


Kép



Kép



Kép



Kép

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 


Köszi a képeket Zizi!!! :D
Nagyon szép nagylány már!!!

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


Sziasztok!

Tigris! Gyönyörű a bébid és ezek szerint igazi kis virgonc. :D

Zizi! Tündéri kislánykád van.

Lányok! Vissza a császár vs. sima szülés témához. Én úgy tudtam, azért nem ajánlott a császár nálunk, mert a vágás helyén sipoly lehet, de lehet, csak nekem mondta a doki, mert nekem már sajna volt.

Mindig azt mondtam, hogy majd egyszer simát szeretnék, de ha őszinte vagyok, akkor most elbizonytalanítottatok, s felkeltettétek az érdeklődésem a császár iránt, de csak egy picit. :)

Zsuzska! Honnan szeded ezeket az "izéket"? Úgy nevettem, hogy a könnyem is folyt. :D

Szép napot!

Veró

Kép
veroniks22
 
 


Kép
Sziasztok!
Majd elmesélitek nekem újra ezeket a babás-mamás dolgokat, ha nekem is aktuális lesz, ugye?!
Mert most még kapkodom a fejem.
Veronika, az a célom, hogy megnevettesselek benneteket!
Gondoltam, ha én jót nevetek, ti is!
Most estem haza....
Holnap megint reggeltől nyomom.......
De mivel kollégák állandóan tanfolyamra járnak, lehet, hogy nyári szünetig még kifacsarnak nagyon..... :cry:
Ma csak reggel voltam ramatyul, de a cickafark megint segített!
Imádom!
Nem az ízét, a hatását!
De fájogatnak a beleim néha.

Kép
zsuzska30
 
 


Zizi, nagyon szép kislányod van! Gratulálok hozzá!
Már síelni is volt a nagylány?! :shock:
zsuzska30
 
 


Ha a Canadahun-ra regisztrál valaki, ott van egy topik, kedvenc hangulatjelek stb.
Onnan szedtem őket!
zsuzska30
 
 


Felétek milyen az idő?
Nálunk Kép
zsuzska30
 
 


Gyönyörű a lányka!!! Gratula hozzá, olyan édes!!!

Kép
manguszta
 
 


zizi!
tudom, hogy az integráltnak később van eredménye... de végülis ha a kombináltnál baj van, akkor úgyis a 16. hét körüli ismétlést javasolják első körben... nem? vagy lehet nagyot tévedek... akkor bocs :oops:

Flóra egy istennő :!: :o ahogy várja a kaját... hihetetlen gyönyörű :D

zsuzska!
tényleg nagyon jók a kis animációk :)

csak hogy én is feldobjam a hangulatot egy kicsit:
Kép
bevallom: innen loptam másik topicról :oops:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok!

Köszi a bókokat Fló nevében is. :-)

Zsuzska, tényleg klasszak az animációk. :lol:

Youlcsi, azt nem tudom, hogy mi a követekező lépés, ha rossz a kombinált eredménye. Szerintem az amnio, de nem vagyok biztos benne. Drukkolok, hogy egyikünknek se kelljen soha megtudnia. :)

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 


Sziasztok Lányok!

Visszaolvastam, hiszen lemaradtam két napi termésetekről, mert volt egy kis riadalom nálunk! :)

Youlcsi
, én is úgy tudom, h az integrált teszt 30.000 Ft- környékén van mostannás. Egyébként, nekem is csak a sima alapot csinálták a kórházban, ami ingyenes. Ezt a dokim ajánlotta. Nálunk mindenkinek megcsinálják ezt a fajtát.

Tigris, örülök, h jól fogadták odabent Kiscsíkos hírét! Remek! Szurkolok, h tudjatok jó megoldást találni a melódra... :wink:

Zizi, Flóra gyönyörű és édes!!! :wink: Remélem, nekem is egy ilyen szépséges kislányom lesz!

Zsuzska, csak nevettess nevettess nevettess!!!! :D

Szóval velem: Hétfőn este még semmi bajom nem volt. Kedden reggel jó korán keltünk, mert az Uramnak sietnie kellett Debrecenbe és még előtte be akart vinni dolgozni. Fél hatkor elkezdtem kálváriát járni a WC-re. Hasmenés... Remek gondoltam...Még kétszer ezután fél órán belül. Megittam egy Smecta-t, de semmi hatása. Émelyegtem is, mint állat, Közben azért készülődtem, de állandó jelleggel tértem vissza a budi irányába... :cry: Hasmenés...hasmenés...hasmenés, de, mint a vízfolyás. 5:30 és 6:30 között 6X voltam kint. Ez már nagyon gyanús lett. Na és akkor párosult a hányás is. Ok, én nem megyek sehova, céget hívni, persze nem örültek, mert pont aznap jöttek hozzánk dán vendégek. Mit tehetnék, nem én kértem a dolgot...
Lefeküdtem, de ahogy ittam egy korty vizet is, rögtön mennem kellett... Anyu kihívta a körzetit, aki adott egy B6 vitamin injekciót és közölte, hogy ha ez így folytatódik, annak nem lesz jó vége... :?
Este hatra olyan szarul voltam és gyengén is, h irány a Bajcsy sürgősségi osztálya. Addigra már 18X voltam kint...Hála az égnek, azonnal fogadtak, mint kismamát (egyébként ki volt írva, h 4-6 óra a várakozási idő...egy sürgősségin!...no comment...) Azonnali vérvétel és vizsgálat, infúzió beköt. Valami durva vírust sikerült összeszednem...Felvittek gyorsan uh-ra is és a nőgyógyászhoz. Manó Gyerekkel minden rendben, ha igaz. Uh-n látszott, h megfordult és most fent volt, bokszolt össze vissza, mindenki el volt olvadva a monitor előtt, aki csak látta. :) Nőgyógyi is mondta, h minden rendben a vizsgálat alapján. Infúzió közben csöpögött tovább. Éjfél után aztán kiengedtek, de a lelkemre kötötték, h igyak rengeteg ásványvizet és írtak fel széntablettát, ami tegnap délelőtt tudtam elkezdeni szedni, mert nem volt egyszerű olyat találni, amiben nincs laktóz. Elhiszitek? Még a széntablettáben is laktóz van... Na, mindegy, szóval azóta nincs hasmenésem, de a tegnapi napot még gyakorlatilag átaludtam a gyengeség miatt. Viszont este már meg tudtam enni 4 kis szem krumplit és bennem is maradt. És ez a legjobb hír, hiszen közölték, ha nem múlik a dolog, akkor a Szent László Kórház fertőző osztályára kell mennem. Gondolhatjátok, h oda mennyire nem akartam!!!! :roll:
Ma már jobban vagyok, szóval gyorsan le is ültem írni nektek. Persze a héten már itthon, kedden kell majd visszamennem a körzetimhez.

Puszi! Mumi

Kép

Kép
mumigugo
 
 


Jaj Mumi, sajnálom :cry: :cry: :cry:
De a lényeg hogy most jobban vagy, maradjon is így!!!Minden rendben lesz, a pocaklakók nagyon védettek hál'Istennek!

Nálam kiderült kedden hogy 1 héttel előbbre vagyok, tehát ezek szerint most már a 18. hetemben :D Mindig is sejtettem, hiszen Moci nagyobb volt már a 12. héten is (a könyvekben "előírtak" alapján). És van már 3D-s exkluzív fotónk is!!!! :) :) :)

ÉS MÁR TUDJUK A NEMÉT IS!!!!!!!! :D :D :D
Találjátok ki !!! Kiváncsi vagyok ki találja ki, mert eddig majdnem mindenki rosszul tippelt :D 10 emberből 2 találta el.

Zizi27, ez a Fló nagyon éééédes!!!

Lica


Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
licaca
 
 


Szia Lica!

Igen, én is örülök, h normalizálódni látszik a helyzet, bár még iszonyat nagy a piheenés és alvásigényem. Hiába, még alig van benne kaja, ami erőt adna. 4 kiló ment le rólam az elmúlt 2 napban...:(

Viszont tök jó hír, amit Mociról írtál! :D Hogy sikerült anno elszámolniuk?! :roll: Monduk mindegy mostmár, lényeg a lényeg, h tudjátok! És a nemét is! :D

Mi mikor láthatjuk azt az exluzív fotót???!!!! :wink:

Az én tippem: kisfiú! :D :lol:

Puszi! Mumi

Kép

Kép
mumigugo
 
 


mumi!
örülök, h már jobban vagy. szörnyű lehetett... :(

lica
!
kisfiú!!!

megvolt a mai uh. mot 10hetesnek felel meg (4 nappal idősebbek vagyunk, mint az előző uh alapján) babó és ezerrem magamutogató. a vizsgálat alatt majdnem végig be volt fordulva arccal az uh-fej felé. és kalimpált, mintha muszáj lenne.
ceretem :D

megkérdeztem a dokit az integrált tesztről.
azt mondta, h ő mindenkinek javasolja, aki csak megengedheti magának, hiszen még ha nem is sokkal pontosabb, mint a kombinált, de általában az anyukák nyugodtabbak utána.
szóval itt a csekk, jövő héten befizetem.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok!

Hát Mumi nem vagy semmi!!! Hol szedted össze ezt az izét????
Távozzon tőled mielőbb!!!
A Lászlót ne is emlegesd. Ott voltam először kórházban, ott diagnosztizálták a colitisem.. :cry: Velem bunkók voltak...
Pihenj sokat, gyűjtsd erőd!!!

Lica: hát így azért nem ér a tippelés, hisz nem is láttuk a pocid...
Sokan abból állapítják meg...
De legyen: vágtában tippelek egy kislányra!!! :wink:
Aztán áruld ám el nekem (akár priviben is!!!) mert nagyon kiv vagyok!!!

Ma nagyon rosszul kezdődött a napunk sajna: 3 óta fent vagyunk, a buszon tumultus (belém is könyököltek örömömre), aztán az utcán az autók nem normálisan közlekedek...
Ma beszél elvileg főnököm nagyfőnökkel!!!
Holnap meg szabi! Jeee! Lesz otthon dolgom este: takarítás, vasalás stb... Alig várom...

Ráadásul a párom durr defektet kapott tegnap, szóval 30 ezer ki az ablakon... Hiába akarok spórolni... Ez a mi formánk.

Na szép napot mindenkinek!

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


Mumi: nem poénos de azért leírom: látod ez a jó fogyókúra receptje... 4 kiló minusz 2 nap alatt! Rekord öcsém!

Juli: örülök h izgága kis picid van!!! Akkor csak 2 héttel vagy mögöttem.
ez tök jó: én Mumi mögött vagyok 2 héttel, Te pedig mögöttem 2 héttel!!! :lol:

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


hahó!
itt van babóca:
Kép

hát nem édes??? :o :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Jaj de édes!!!!!!!!!!!!!!!

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


ugye jól látom hogy azok ott a kezei meg a lábai??
Milyen kis formás már most!!

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


Mumi, ez szörnyű, gyógyulj gyorsan és pihenj nagyon sokat!

Lica, az én tippem is kisfiú.

Juli, nagyon édes a csöppség! :) Jól számolom, hogy decemberre várható?

Én meg közben rájöttem, hogy lehet, hogy nem lesz könnyű menet a kistesó összehozása, mert Flóra még elég gyakran szopizik. Mondjuk már 7 hónapja menstruálok, szóval nem tudom, milyenek az esélyeink. A biztonság kedvéért vettem ovulációs tesztet a következő hónapra.

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 


Nem hiszitek el, hogy az előző hsz-t kb. 40 percig írtam, mert Fló egyfolytában be akart mászni a számítógép asztal alá, ami az egész szoba egyetlen olyan helye, ahová nem szabadna mennie. :)

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 


tigris!
jól látod :)
nagyon jó képet sikerült a dokinak csinálnia... de az igazsághoz hozzá tartozik, hogy úgy tűnik kissé exhibicionista a drága :lol: :lol: :lol: egyfolytában úgy fordult (lebegett :roll: :D ) hogy szemből lássuk.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


zizi!
igen... dec közepe táján.

a szopizással (ha még tejed is van, és nem csak "cicizésről" van szó) az a baj, hogy a prolaktin gátolja a beágyazódást, vagy később vetélést okozhat...
szóval lehet mensid, de ha össze is jön a kistesó, megtartani nehéz lesz...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Youlcsi! Gyönyörűséges a bébetek!!!! :D:D:D:D:D

Puszi! Mumi

Kép

Kép
mumigugo
 
 


Sziasztok!
Mumi, sajnálom, ami veled történt!
Gyógyulást kívánok!

Lica, kislányra tippelek!

Julcsi, gyönyörűszép a babád, tényleg hihhhhhhetetlen, hogy ekkora korában is már igazi baba alakja van! Édes, elhiszem, hogy imádod!

Hogy vagytok tünetileg, kismamák? Reggeli émelygés, kívánósság, puffadás-utóbbi nem jelentkezik fokozottan, vagy nem kellemetlenebb, mint egy sima puff?

:lol:
Éppen animációt kerestem, mikor hirtelen megszóallt valahonnan egy baba, aki sírt, meg gagyogott, de igazi babahangon.
Férjem már alszik, szegény kapott kis ízelítőt, mi vár rá majd egyszer.
Naná, hogy a hangot is alig tudtam levenni a gépről.
De nem tudom, honnan jött ez a kellemesen csengő hang, zene füleimnek! Tényleg!
Ma barnulás volt, 9. dpo. Pedig elkezdtem jóstesztelni, ma már van csík rajt, halvány. Hő 36,9.
Így szokott ez lenni, ami fura, hogy a melleim nem fájnak egyátalán. Máskor azért szoktak, nem is kicsit.
Egyszer egy nőgyógyász azt mondta, hogy ha fáj, jó, mert akkor volt pé. De hiszen nekem volt! Legalábbis hő, fájdalom és teszt alapján. Mi kell mééééééééééééééég?!

A mai nevetgélés tárgya:
Kép
zsuzska30
 
 


Sziasztok!

Mumi, nagyon sajnálom, olvasni is rossz volt! A folyadékpótlásra tényleg ügyelj, meg ha jól tudom, az almát is szokták mondani, a pektin megnyugtatja a gyomrot. Remélem, mihamarabb visszanyered a régi formádat, négy kiló, az nagyon sok!!!

Lica, kislányra szavazok!

Tigris, én meg Julcsi mögött szeretnék lenni két héttel!!! :-) Na jó, akár tizenkét héttel is kibékülnék! :-)

Ziz, elképzelem, ahogy Fló óriási mosollyal az arcocskáján szorgosan mászik ide-oda, tündéri gyermek!

Pusszancs mindenkinek!
Pár napig nem leszek, nem megijedni... kirándulni megyünk, majd mesélek. Szijasztooook! (ingeteget-integet)

Kép
manguszta
 
 


Szóval, a helyesen tippelők :
Mumi, Youlcsi, Zizi !!! Gratulálok !

Akik nem helyesen tippeltek([b]Tigris,Zsuzska,Manguszta), nyugtassa meg őket az a tény, hogy eddig a környezetemben szinte mindenki kislányra tippelt, annak ellenére, hogy mindig mondtam, úgy érzem, mintha kisfiú lenne :)

Hogy hogy lehetett elszámolni a heteket, hááát....szerintem simán, honnan lehetne azt tudni pontosan, hogy kinél mikor történt a megtermékenyülés...


Lica


Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
licaca
 
 


Így jártunk. :lol:
A lényeg, hogy egészséges a kis fütyis!
Nem bánnám én sem, ha úgy felfelé irányban vagy 40 hetet elszámoltak volna! :lol:
Merre jártok, lányok?
Terveztek a hosszú hétvégére valami kiruccanást?
Ha igen, merre?
Miért nem bírom feladni a barnázás ellenére sem ezt a hónapot?
Nem értem.......igaz, volt már nekem nagyon halvány tesztem, lehet, hogy ez a hónap is ilyen lenne, hogy akart jönni, de mégsem?!
A lelkemben érzek valamit, csak a hülye testem nem követi!
:roll: :lol:
Jó éjszakát!
zsuzska30
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: