Tina szuper eredmény ahogy látom nagyon ügyes vagy kitartó munka eredménye ez biztos vagyok benne,minden elismerésem
Évi házatok sajnálom én is csak azt tudom ajánlani rongyot rakj az ablak közzé ha lehet,és az valamelyest felszívja a vizet,sok sikert mára neked!!!!
Csillag ügyelj magadra és pihenges te is sokat!!!
Maccs nagyfiúval kapcsolatban igazad lehet,pszichológus kell neki valami baja is lehet,meg kicsit gonosz is,de nem a baba miatt jött ez elő már előtte is velünk lakott és ilyen volt,mondtuk neki a pszichológust de ő nem megy az apja mondta elviszi de nem,mindegy majd csak megoldódik,nem lesz könnyű az élete az biztos ha magára lesz utalva,de a kicsi ő aranyos most is voltam vásásrolni és szalad a kocsihoz és hozta be amit vettem mondani sem kell neki!!!Remélem lábadnak segít a cipő sokan dicsérik,hát sok egészséget hozzá és gyógyulást neked!!!
Szilvás merre lehet ő napközben szokott jönni ilyenkor,remélem csak elkerülte a figyelmemet lehet írta megy valahova!!!
Dia????????
Megyek főzni mindenkinek szép napot ezen a rossz időn,Lili nem nagyon aktív remélem csak az idő,puszi nektek!!!!