Vigyázat jó pár oldalt visszaolvastam és jegyzeteltem is
Móni
Azt hittem ovi terén azért nálatok jobbak a kilátások....
Ovi-bölcsi-munkahely-2 év otthonlét kérdésében teljesen egyet értek. És a harmadikkal is pont úgy vagyunk mint ti

lehet a 3. babánk is majdnem egyszerre érkezik majd
Kakival kapcs.-ban biztatás, nálunk megoldódott. Meg kellett tanulnia az érzést kezelni és, hogy hogy tudja visszatartani. Most már nagyon nagyon ügyes.
Hagyd hogy a bugyiba kakiljon és mindig mond el neki, h legközelebb majd a bilibe vagy WCbe mert a kaki odavaló és motiváld valamivel. Lilinél a megtapsoljuk és körbetáncoljuk jött be
Meg, h anya kicsit szomorú, h a bugyiba ment és ugye legközelebb a WCbe sikerül. Persze ez hónapok voltak mire sikerült.
Klassz a csúszda
Kaqk
De jó, h költöztök. Másik melóhoz is szorítok. Tudod, h Lillának is volt egy ugyanilyen időszaka. Csana, fogak, Dani születése, cumi elvesztése környékén. Szerintem sok mindent nem tudtok tenni, csak minél több türelem, szeretet és egyszer csak megszűnik
Én aztán tudom mennyire fárasztó. A mai napig amúgy, ha túlpörög, kiabál, sír, sikít álmában. Amíg az utolsó rágói kijöttek az nagyon rossz periódus volt. Ettől rosszabb már csak a cumi elvesztése után volt.
Sedatif jó és ha leküzdöd magadban vedd közétek (le fog szokni róla) vagy feküdj te be mellé az ágyába. Én ott kuporogtam sokszor mellette pocakosan is a kicsi ágyban.
Nálunk "sem" múlt el. Szóval fel a fejjel.
Mesi
Nagyon szépek a gyerkőcök. És mégis merre felé mentek??? Irány, égtáj legalább megvan???
Irina
Pfuhh megnyugodtam....pedig néha annyira tud mardosni a lelkiismeret mikor elvesztem a türelmem. És nem mindig jogos....
Igen nagyobbat szeretnénk és valószínűleg itt Miklóson. Bár most P elég borúlátó a témával kapcsolatban
Tényleg sovány most Ádi de szerintem nem vészes...és hát most ismerve a kórtörténetét, szerintem nem is csodálni való, h nyűgös szegény...
És nekem jobban tetszik rövid hajjal

olyan kis vagány
És hurrá nemsokára költöztök
Vindo
Rugó kis ügyes és haláli milyen játékokat talál ki
Anyák napja meg
Panndi
Az is vigasz nekem, legalább jövőre fel kell venniük.
Heni
Nem. Emlékszel mennyit problémáztam azon, h Lilla mennyit vedel éjjel?? Hát most már tuti hogy a fogzás miatt volt. Mióta kijöttek a fogai nem iszik annyit.
Nagyon szuper az udvarotok!!!
Irina-Móni
Majális képek nagyon jók.
Panka is hihetetlen nagy csaj már
Nálunk még nincs asztalnál ülős, de remélem lesz majd
Sense nagyon édes Botóval ez a beszélgetés

nálunk még nincs ilyen szörnyesdi szerencsére. Csaj éjjel szokott kiabálni, h nem adom az enyém
A Csanával ilyen szempontból szívok, mert hivatalosan nem csana, hanem valamilyen más felvigyázási forma és számlát sem adnak, így nem tudok visszaigényelni semmit. Ha anno, tudom, h van lehetőség ilyesmire lehet másképpen mérlegelek. Most viszont Lili jól érzi itt magát és ez a legfontosabb.
Sense
Boldog szülinapot!!!!
Fruzsinak is nagyon boldog születésnapot!
szegény Bálint

szerintem Lillát legalább 5 embernek kellene lefogni egy ilyen művelthez. Így is egy sima torok nézéshez ketten kellünk.
Ági
Remélem Petrus is rendbe jön most már

.
Panndi gratulálok!!
Kaqk
Nagyon szuper a házikó.
Niki
Hát ez tényleg rövid bejelentkezés volt...gyere bővebben is.
Vindo
Rugó most már szépen át fog szokni a bilire

nyugodtan próbálj vele bugyiban közlekedni minden felé. Gyorsan meg fogja szokni a pelust. A beszéd meg, mivel azért ahogy olvasom téged aggaszt, sztem nézesd meg szakemberrel és megnyugszik a lelked, meg a kérdezősködőknek is tudsz majd mit mondani.
Gica
Hisztis korszak

na én tudom milyen sz@r az.....remélem hamar kimásztok belőle. Csak következetesen.
Zsozsi beszólásain jót mulattam.
Irina
Indulj ki belőlünk én szerintem a helyedben nem költözéskor veszteném el. Legalábbis Lillát nagyon megviselte az elvesztés+tesó. Az együtt elásás tetszik
Ahogy Vera írta kibírtuk és most már jó...de akkor rémes volt és nem csinálnám végig még1x.
Vindo Dr. House

mi is függők lettünk
A kaki ügyet mi is így kezdtük. Csak türelem. Nálunk már "nem" ok a dolog.
Kaqk
Tényleg tök jó játékok

. Árakat is tudsz mutatni majd? És ügyes vagy kitartás a meló összehangoláshoz. És hajrá költözés
Maggie
Nagyon ügyes vagy a szakdogával

biztosan jól sikerült.
Regi
Nagyon boldog szülinapot apának!!
Szeli gyönyörű és annyira örülök, hogy a munka dolgok is rendben mennek.
Heni
ez a mikrós dolog nagyon ijesztő.....

nem sokat de azért használunk mikrót és Lillának is
Vera
Gratulálok az ovihoz

a ti esetetekben ez szuper hír
Silka
Lilla is eléggé ragaszkodott hozzá az elején volt hiszti hogy nem kell bugyi, pelus bugyi sem. Mi az elején úgy csináltunk, h ha szólt levettem róla a pelust pisilt és jól megdicsértem. Aztán szép fokozatosan eljutottunk oda (mindig dicsértem és vettem neki kedvenc mesés figurás bugyit)
hogy megengedte a bugyit. Ha bement nem szidtam le. Mi a kakival pl elég sokat szenvedtünk. Csak akkor kezdtem neki mondani, h anya szomorú, h megint a bugyiba ment amikor már nagyon sokszor fordult elő és akkor se mérgesen. Mindig megbeszéltük a dolgot és a végén már ő mondta, h legközelebb a WCbe vagy a bilibe megy és végül sikerült is.
Remélem nektek is sikerült segítenem.
Miléna
Jó hogy jöttél fogyás meg jó is nem is.....
Heni
Nagyon klassz a csúszda.
Mesi
Víz

jajj az nem jó.....
Zsófik, Botondok boldog névnapot!
Bercó
Vindo
Attól még nincs Rugónak semmi baja....csak flegmatikus az én férjem is ilyen....és gyereknek pont ilyen volt. A többiekre meg ...nagy ívben.
Móni
Panka cuki