A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

ja meg Boo!
Kiara is szereti a játékait ledobálni.mondjuk ő fürdés közben a
kádból kifele.

Kép
Kép
csibe83

lois!
végül mégsem a concord ultimaxot vesszük,hanem römert.
ezt:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/28396

tegnap voltam is a brendonban és ki is próbáltuk,szóval
már cska megvenni kell.

Kép
Kép
csibe83

boo! :)

Kb. 1 hónap múlva derül ki, hogy megy-e szeptembertől oviba Manó. Akár igen, akár nem, megnyugtatlak, hogy nem követjük sógiék gyakorlatát, és nem fog 11-kor ugrálni még a gyerek, amikor másnap oviba kell mennie. :wink: :lol: :lol: :lol:

(Forma 1-et nézem közben, végre van valami eksön :D )

Nyilván nem egy éjszaka alatt fog megváltozni a dolog. Na ná, hogy rágyúrunk. :wink: Rengeteg minden van még, ami mindezt befolyásolja. Sokat számítana például, hogy ha a vacsi nem úgy menne, hogy Manónak falatonként kell adogatni hanem, hogy magától enne. Most ezen dolgozunk. :wink: :lol: :lol: :lol:
Sok mindenen múlik ez (legalábbis nálunk :roll: :roll: ). Munkabeosztás, habitus, amit otthonról hoz az ember. Utóbbit illetően ovis és kisiskolás koromból nincsenek emlékeim :lol: , de 10-12 éves koromban már bevett dolog volt az esti 10-11 órai fekvés. :roll: Leginkább a hétvégén volt jellemző, amikor 8-9-nél hamarabb nem indultunk haza a telekről. Péntek délután kimentünk, és volt, hogy lámpafénynél ültetett anyám babot éjjel 11-kor (de az is lehet, hogy borsó volt. :roll: Már nem emlékszem. :roll: :lol: :lol: :lol: ). :roll: :roll: Ebéd délben? Ammegmi? :roll: :roll: Sssssssimán 3-4 órakor. :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Hétköznaponként 5-6-kor volt kelés nálunk, hajnali 1-2-es fekvéssel. :roll: :roll:
Apáéknál hajnal 4-kor keltek, de este 8-kor már ágy volt.
A fix munkaidőt már gyerekkoromban sem ismertem. :roll: :roll:
Aláírom, hogy nem normális. De most így van, később meg máshogy lesz. Hogy hogy azt még ne kérdezd. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol:

(Harmadjára jön a safety car. Hurrá! :lol: :lol: )

Természetesen gondolkodtunk már azon, hogy mit lehetne variálni a lakáson, de akárhonnan néztük nem müxik. :roll: :roll: :? :? :? :( :( Galériát is fontolóra vettük, de nem lehet.
Igazából akkor jártunk volna a legjobban, ha annak idején nem ezt a lakást vesszük meg, hanem a másikat, ami még tetszett. Az 1 + 2 félszobás volt. Nekem nem jelentett problémát, hogy a két gyerek egy szobában nőjön fel, ezzel számoltam. Apának pedzegettem anno, hogy 2 gyerek esetében inkább azt kéne megvenni, meret ideálisabb lenne a külön szoba, de neki inkább ez jött be. Tekintettel arra, hogy már szülés előtt voltam más szemmel néztem a dolgokat, mint ő. Élből két gyerekkel számoltam, tehát nekem egyértelmű volt a dolog, hogy ez hogy fog kinézni. Apa meg csak mostanában jött rá, hogy tényleg jobb lett volna a másik. :roll: Mindegy, ez van. :twisted:

Szerencsétlenkedésetek nem volt semmi! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ezen a ponton felhívnám a figyelmet, hogy:
- általában a harmadik sikertelen próbálkozás után benyeli a kártyát az ATM. Tehát épeszű ember csak az életének árán, próbája meg még egyszer...
- ... pláne, ha előtte még a kedves bankos kisasszony erre még kifejezetten fel is hívja a figyelmét! :twisted: :twisted: ...
- ... de ha biztosra akar menni, akkor kér egy új PIN-kódot, amit utána gyorsan meg is változtat.
- ezenkívűl a cetlit mindig alá kell írni. Ezt tudnotok kellet volna, gyakorlott kártyás fizetősökről lévén szó. Annak meg stimmelnie kell. :twisted: :twisted: :twisted:

" eriggyél vissza egy tarisznya szalonnával, hogy ekkora parasztok vagyunk, és kapálgassál egy kicsit a kertosztályon, hogy kevésbé lógjon ki a lópata "
Te nagyon hülye! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nekem még mindig nem jött meg, a tojásfehérjéreemlékeztetőnyúlósizét meg nyákdugónak hívják. :wink:

Kép
Kép
200907?

Bond

Cegléd után várhatod is :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Kép
Kép
orsi777

sillia! :)

Azért irigyellek, mert akkor a poharakat például nem kéne idióta helyen tartanom. :? Hanem tehetném a felső szekrénysorba, és a helyükön lehetne minden egyéb, ami gyakran főzéskor kell. Ehelyett most egy csomó minden olyan van a spájzban, aminek kint jobban örülnék. Ott meg lehetnének a nagyobb mennyiségben betárazott ásványvizek is hasonlók.
Nem spájz helyett szeretném, hanem mellé. :roll: :?

Tejcsorgás: rajtad kívűl sem sűrűn van valakinek (talán czigkának. :roll: :roll: :lol: :lol: )

(Újra safety car, de az most durva volt. Azért nem illik átmászni a más fején egy komplett kocsival. :roll: :roll: :oops: :oops: :? :? :lol: :lol: )

boo! :)

Tuti recept nincsen szerintem. Manó is és Hugi is egyetlen alkalomból jött össze. :shock: 8) :lol: :lol: Manó akkor 13 hónapos volt, így lett köztük 22 hónap.
Anyáméknak pikk-pakk összejött tesóm. Ohne gubanc, de én csak 8 évvel később jöttem. :shock: :?: Szerintem vágjatok bele minnél hamarabb. Nem valószínű, hogy ti is összedobjátok egyből. Ki tudja, hogy mennyi idő alatt jön össze. :roll: :wink:

kispocok13! :)

Ezek szerint nem az én szemem rossz. :roll: :shock: Akartam mondani, amikor megnéztem a képeidet, hogy pofátlanság ilyennek lenni, hogy minden haj jól áll neked. De akkor megállapíthatjuk, hogy nem csak a nadrágod jó, de a fejed is. :lol: :lol: :lol: :lol: Tessék magad szégyellni! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Ez egy jóóóóóóóóóó verseny volt végre. Pláne itt! :D :D :D )

Kép
Kép
200907?

Ez már Lóci zenei alapokkal való ismerkedése? :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

csibe83! :)

Jó reggelt! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Csak én nem vagyok biztos benne, hogy te még igazi Medvés voltál, nem pedig Csíkos. :roll: :roll:

orsi777! :)

Nemcsak Cegléden, de azóta már többször is állt szex a házhoz. De abból bizony egyikből sem lészen újabb gyermek. :roll: :roll: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond/Boo

Pontosan ezért vágtunk már bele mi is februában a tesó gyártásban. Össze is jött azonnal, de tudjuk a vége mi lett. Azóta is rajta vagyunk, mondjuk nekem úgy néz ki kezd beállni a ciklusom, most megjött már 36 nap után, 48 helyett :D .
Odira 2 évet vártunk, ritkán volt peteérésem, akkor is kb. 40 napra jött meg kétszer egymás után, következő már nem volt, mert már ott volt Odi.
Szeretnék tavaszi, de inkább nyári babát megint, remélem augusztus-szeptember körül összejön, és nem várat magár a kistesó.

Breki

Nagyon okos Ármin. Hihetetlne ugye, hogy milyen ütemben fejldődnek?
Vettem Odi szobájának falára 3D-s matricákat, és mutogattam neki, hogy hol a csiga, a virág, szitakötő, és ezeket szinte azonnal felismerte, és mutogatta a falon, hogy hol vannak.
Nálunk is nagy favorit a labda, Odi is hasonlóan ejti ki a nevét, mint Ármin.

Dodi

Priviben el tudod küldeni a Botond-Odis képeket? Olyan cukik voltak. Már nem tudom, melyik oldalra tetted fel a képet, ha nem baj nem keresgetem.
Köszi
Én láttalak a múlt heti Megasztárban, a tegnapit még nem sikerült megnéznem.

F. Nikici

Sajnálom a betegséget.

Tímea

Tamara jobban van?

Kép
Kép
orsi777

Bond!
hát igaz én nem medvés voltam,hanem Csíkos,de most már
mindenki a Medve utcában van és a Bem utcait bezárták.

Kép
Kép
csibe83

Köszi Orsi a privit.

Kép
Kép
csibe83

viszont én se Boo-t se kispocok-ot nem találom az iwiwen :( :(

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok

Boo:
Nem semmi a bevasarlos sztorid. Szetrohogtem az agyam rajta. Ti aztan tudtok alakitani. :lol: :lol: :lol:

Timea:
Tudom, nem lehet konnyu, de miert nem szolsz ra az anyosekra ha valami olyat csinalnak ami Neked nem tetszik? Szegeny beteg Tamikat nem hagyjak beken. Hogy jut eszukbe egyaltalan egy beteg gyereket zaklatni??? :x A parod sem mer Nekik szolni erte?
Na mindegy, jol felhuztam magam a soraidon. :evil:

Orsi:
En is ugy tervezem, hogy augusztusban vagy szeptemberben szeretnek ujra babas lenni. Addig szepen lefogyunk egyutt es utana leszunk egyszerre terhesek megint. :D De jo is lenne.

Nekunk Lotti a masodik alkalomra megfogant. Jo lenne ha most sem varatna magara sokat a kisteso sem. Bar azert ez meg nem 100% mert meg addig sok mindennek kell ugy tortennie ahogy szeretnenk, de eddig ez a terv. Jovo majustol augusztusig barmikor megszulethetne, de ha valaszthatnek akkor majus vagy junius.

Sillia:
Loci csudapofa a videon. :)

Kép
Kép
bucus80

csibe83! :)

Amivel kicsi lelkem nem tud kibékülni, hogy akkor miért nem lehetett továbbra is Medve. :roll: :roll: :( :( :( Csík bárhol lehet, de a Medve már lassan 140 éves. :roll:
A volt ofőnk lett az igazgató, de az osztálytalálkozón nem tudtam megkérdezni, hogy miért. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

"A Medve utcai iskola több mint 130 éves múltra tekint vissza, mellyel jelentős szerepet töltött be a Víziváros életében.
Az iskola alapításáról 1872-ben született határozat. Az 1876/77-ben elkészült épület földszintjén és I. emeletén a népiskola, II. emeletén a polgári fiúiskola kapott helyet. Később a polgári mellett kereskedelmi osztályok is indultak. A tanulólétszám 1500-at is elérte. A zsúfoltság miatt először az elemi, majd a kereskedelmi költözött ki, így ismét 6 osztályos polgárivá vált az iskola.

Németh László író és orvos, ebben az épületben kezdte az elemit, majd 1930-tól iskolaorvos és egészségtan tanárként végzett kiemelkedő munkát a polgáriban. 1932-ben jelent meg szociográfiai értékű írása a vízivárosi gyerekekről "A Medve utcai polgári" címmel.

1945-49 között az általános iskola létrejöttével a polgári fokozatosan megszűnt, s átadta helyét egy más alapokon nyugvó 8 osztályos iskolaszerkezetnek.
http://www.csikferenc.hu/petpr.doc "

Dgultam. :oops: :oops: :oops: :oops:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.05.16 15:46-kor.

Kép
Kép
200907?

Megvagy Dodi :)

Kép
Vendég

A neten én is gyorsan rákerestem. Lehet kicsidodi, de lehet más is, szerintem. :roll: :roll: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Sillia!
igen-igen :D :D :D :D

Kép
Kép
csibe83

Akkor kérdés:

Dodi, Te vagy a képen? :roll:
Vendég

Kép
Kép
200907?

Sillia!

Én vagyok :wink: .

Kb. 2 órán át olvastam vissza, és írtam is regényt, de szétkapcsolt a net :? . Viszont előtte lementettem 8) . De a másik gépen van, szóval egy héten belül vmikor elküldöm a hszeket :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

szeerintem tuti dodi az.

Kép
Kép
csibe83

Most akadt a kezembe két 1994-es kiadású csecsemőtáplálási szakkönyv.

Azt gondolom néhányan így néznétek ha olvasnátok..

:shock: :shock: :shock:

De valljuk be, mi is felnőttünk valahogy :roll:
Vendég

http://www.origo.hu/365/termeszetben/20100516-olajkatasztrofa-a-mexikoiobolben-james-cameron-felajanlotta-tengeralattjaroit.html

Kb. 1 hónapja a Dunát nézegettük Manóval. Mondtam neki, hogy szokott lenni árvíz, és majd megnézzük, ha lesz. Gyanítom, hogy nemsokára mehetünk. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Nálunk ilyen a helyzet..
Kép

A bömbölő szelet a kép nem adja vissza :?
Vendég

Sillia,
Lóci nagyon elmélyülten szórakozik a bödönnel! Irtó édes!
Időjárás: nálunk is orkán tombol, ne aggódj :evil: :evil: :evil:

Bond,
kösziköszi, szégyellem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
(rég kaptam ennyi dícséretet, mint most tőletek
:lol: :lol: :lol: )
Forma1 - mennyire uuuúúúúúúúúúúúúútálom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: idegesít az autók zümmögése

Csibe,
a többiek is megtaláltak :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sillia!

Botond is ilyen nagy gourmand, ha véletlenül nyitva hagyon a fiókot :lol: . Nagyon cuki :D

Boo!

Mi idén szeretnénk, mármint pocakot, nem gyereket :lol: . De ezt tudod... Elvileg most már van peteérésem is, mert az eddigi mensziknél nem volt, csak "rendeződtem" :lol: . Most a mikroszkóp is kezd páfrányosodni, és tegnap "nyákdugóm" is volt, szóval sztem visszaállt a termékenységem. Tegnaptól rajtavagyunk :wink: :lol: :lol: .
(Olyan furcsa, hogy tök régen ecseteltem utoljára a különböző testnedveim állapotát, és most rendesen cikinek érzem, hogy ilyenekről írok :roll: . Pedig beszéltünk mi már különb dolgokról is, na meg remélem hamarosan fogunk is :lol: :lol: .)

Kispocok!

Nagyon ajánlom a triciklit, Botond egyelőre szereti :D . Bár kint még nem tudtuk bevetni a buzi idő miatt :? :? :? . Azt hittem nagy lesz még neki, de a legelső állásban eléri a kormányt, és a lába is simán a lábtartót. De amúgy inkább lazázik, és hátradőlve utazik :lol: .

Bond!

Eső :? :lol: :lol:

Breki!

Most jön az első fogacska? :shock: Szegénykém :( . Tiedfiad nem egy standard-gyerek, jól felcseréli a folyamatokat :lol: :wink: .

Boo!

Télen Botond is 8-kor feküdt, csak ő nem állt át az órával :lol: . De ez részünkről szándékos volt, mert 8-kor még szinte világos van, ráadásul tovább is maradunk el, mint télen, és így nem kell vele hazasietni. Így ez a 9 óra teljesen oké sztem nyáron :wink: . Bulgáriában úgy tudom, egy órával később van, szóval ott 10-kor lesz a fekvés, aminek megintcsak külön örülök, mert akkor este ki tudunk menni vele korzózni, ahogy szoktunk, ráadásul reggel sem kell korán kelni :wink: .

Vásárlás: Utánozhatatlanok vagytok, komolyan. A férjed legalább olyan zakkant, mint te, és ez bók! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ha lenne kandallónk begyújtanék inkább és olvasnék egy jegesmedveszőrön
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi begyújtottunk, és (bárány)szőrünk is van, de azon most a bébike alszik, apa F1-et néz (nahát :shock: :lol: :lol: :lol: ), anya sportol (szörfölök a neten :twisted: :lol: ).

Sillia!

Lóci este 9 - től reggel 6 - ig a SAJÁT ágyában aludt
:shock: :D :D :D :D 8) 8) 8)
Juhuuu-juhuuuu :wink:
Amúgy ebben az időben csak aludni lehet jól :? .

Breki!

Nem kötözködésből, de szerintem a számok (szavak) ismételgetésének nem sok köze van a matekhoz :roll: . Botond kedvenc szavai az „aja, apa, papa, mama, és a baba”, de ettől még nem hinném, hogy családterapeuta lesz :twisted: :lol: :lol: :wink: . Viszont az, hogy Ármin mondja, hogy "labda", meg hogy párosítja a formákat..., tényleg nagyszerű dolgok :D ! Amúgy nagyon jó, hogy ennyit foglalkozol vele! Egyedül is játszik, vagy ennyire igényli a társaságot?
Botond figyelmét mostanában nehéz lekötni, mert ebben a korban a világ minden szeglete vonzza :lol: . De nem is akarom, majd eljön nála is az ideje. Ő most pakolászik, virágföldet eszik, és kutyákat kerget :lol: :lol: :lol: .

Botond nekünk is pont ovulációkor fogant. A barátnőmék kislánya viszont Jónás-napkor, és lányt is mutatott :wink: . Emiatt viszont hiába mondta a dokijának, hogy már lassan 2 hetes túlhordása van, a terminus szerint még simán időben voltak, így lesz@rták. Ebből lett a jó bajos szülés :? . Petra a menszi után 3 nappal fogant :P .

KÖRKÉRDÉS:
Ti 6 vagy 7 évesen akarjátok suliba engedni a bébit? Mert ugye csak 1-2 hónap választja el őket az "évvesztességtől". Én évvesztes voltam, és szeretek tanul, mindig jól tanultam, imádok olvasni...apa nem volt évvesztes, mert augusztusi, pedig nagyon eleven gyerek volt. Emiatt utálta a sulit, utált tanulni, nehezen volt leköthető a figyelme,és 13 évesen döntenie kellett a jövőjéről... ő ragaszkodik hozzá, hogy Botond évvesztes legyen, de én is jobbnak látom. Ez persze nem fix, de most így tervezzük... Ti?

Boo!

Botond triciklivel, mi pezsgővel ünnepeltünk :lol: :lol: .

KÖSZÖNTÉSEKET NAGYON KÖSZÖNJÜK!!!!!!!!!!!!!

Csibe!

Én úgy tudom, hogy a kislányt pont PÉ előtt kell "legyártani" :roll: .
Bizony, látszódtam, juhuuu-juhuuu :twisted: :lol: .

Párkép :wink: :
Kép Kép Kép Kép

Na, végre feltettem :wink: .
Még ez az oldalam van, de most fürcsivacsiajcsi :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kukk..

Sziasztok! :)
Vendég

conversano! :)

Kimosott az eső? :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ezek a 2006 áprilisi árvíz képei. Lehet fogadni tétre, helyxre és befutóra, hogy idén is elérjük-e. (Gyakorlotabbak szemüket kinyitva megállapíthatják, hogy a Margit-sziget totálisan elöntve):

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
200907?

Dodi,

évvesztesség - szerintem ne vonj le messzemenő következtetéseket kettőtökből :wink:
Én is augusztusi, nem voltam évvesztes, viszont imádtam tanulni és jól is ment (amíg nem lettem lázadó, mindentlesz@ró tini, mert akkor már csak azt tanultam, ami érdekelt: nyelvek, irodalom, pszichológia, művészetek, slussz)
Viszont kimondottan élveztem, hogy mindíg én voltam a legfiatalabb mindenhol :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Csak ezt az oldalt kukkoltam még meg... :roll: Picit nem figyelek, és máris 6 oldalt kéne visszaolvasni :roll: Néha- néha belenéztem ám közben is, de rendesen nem sikerült még...
Amire emlékszem:

Bond: 1%- ot kapott a Győri Szülészetért Alapítvány- ebből a pénzből /no nem csak az enyémből :lol: / újítják már régóta az osztályt, vettek 4D- s ultrahangot, stb....
A másikat a parlagfűirtók kapták :)

Boo: betojok, hogy Nálatok egy szimpla vásárlás is mekkora kalamajka :roll: :lol: Innentől már tartatok egy kis kp-t is magatoknál? :D

Dodi: én augusztus végén születtem, de nem lettem évvesztes. Szerettem tanulni, aránylag jó tanuló is voltam :D Mondjuk beseggelni az anyagot sosem szerettem, inkább órán figyeltem, meg a logikáját kerestem a dolgoknak.... Na most ebből azt akartam kihozni, hogy esetemben az évhalasztás nem biztos, hogy jó döntés lett volna, hiszen már így is tudtam írni- olvasni, mire suliba kerültem. Eleinte sokat unatkoztam is emiatt.... Ha várnak még egy évet, akkor még többet unatkoztam volna :roll: :lol:

Kép
agi125r

kispocok: Te is augusztusi? :lol: Én a 26- tal szintén a legfiatalabb voltam- meg a legkisebb is... :oops: :lol:

Kép
agi125r

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond :)

Majdnem.Elég ritkán jutok ide és nincs arcom csak dobni pár képet,aztán eltűnni,de tényleg nem tudlak követni benneteket már egy ideje. Marci már egyedül áll és nem tudom,hogy milyen tartós elemmel szültem,de hihetetlen energia lakozik benne:) Szerintem még 1 hónap és egyedül jár. Most még csak úgy megy ,ha fogom a kezét,de úgy nagyon! Szinte szalad. Odajön hozzám és addig rángat,míg nem sétálgatok vele a szobában fel és alá.

Dunai képek durvák. Délelőtt én is fotóztam meg videóztam ,aztán beküldtem az időképnek.
http://www.youtube.com/watch?v=bhzEcXnDqv0
http://www.idokep.hu/keptar/users/conve ... lmqasx.jpg
Itt szoktunk sétálni..csak akkor még járda is volt. Ez alapból egy patakocska.

Minden ünneplőnek boldogat!
Vendég

kispocok!
nagyon kereslek,de nem talállak.adsz egy kis támpontot??!! :roll: :roll: :roll:
Kiara is hasonlóan labdázik...

én évvesztes vagyok,de mindig is utáltam tanulni.
de őrülök,hogy letudtam...

Kép
Kép
csibe83

Csibe,
persze :lol: :lol: :lol:
Keresztnév: van ilyen nick-nevű fórumostársunk
Kor: ugyanabban az évben születtem, mint Bond
mit mondjak még?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Conversano,
Marci milyen ügyes :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
(jók a képek az iwiw-en :wink: :wink: )

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok!
köszi-köszi-köszi!!!
tényleg jól nézel ki!!!

már csak Boo-t kéne valahogy meglelnem :lol: :lol: :lol: :lol:

de ha azt a taktikát követem amit nálad,akkor őt se találom sose,
mert azt hittem benne lesztek a 2009 nyári babák klubba,de
ezek szerint nem és így nehezebb a dolog,de nem adom fel :wink: :wink:

Kép
Kép
csibe83

:lol: :lol: :lol: :lol:

próbáltam én, de nem igazolt vissza a klub :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

látom már,hogy rég éptek be,de van egy másik is.tavaszi-nyári
babavárok néven.

Kép
Kép
csibe83

most direkt megnéztem.az még él...

Kép
Kép
csibe83

megtaláltalak Boo!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Kép
Kép
csibe83

Csibe:)

Pont most akartam írni,hogy én újra regeltem és szerintem nem jelöltelek be. Megelőztél:)
Vendég

sőt loist is megtaláltam!!! :P :P :P :P :P :P

Kép
Kép
csibe83

conversano!
:wink: :wink:

Kép
Kép
csibe83

conversano!
nekünk is olyan gurulós járássegítő motorunk van:):):)

Kép
Kép
csibe83

Csibe, látom beindult a lavina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

na jó!
én elteszem magam holnapra.
két szerelmem már egy órája alszik,így én is csatlakozom :oops: :oops: :oops:
jó éjt mindenkinek!!!

Kép
Kép
csibe83

kispocok!
be-be...

Kép
Kép
csibe83

kispocok!
nagyon édes Nimród a képeken...

Kép
Kép
csibe83

Csibe

Sokat nem motorozik vele,hanem inkább szétszereli... De amúgy jó dolog !
Kép
Kép
Vendég

Na, ismét :D !

Új kedvencünk apával: Holdviola :!: :!: :!:
Apa fedezte fel, keressetek rá, gyönyörű! Egész nap ezeket dúdoljuk a bikicsunáj mellett :oops: :lol: :lol:

Sillia!

Lóci-video haláli :lol: . Tehát ő meg zenész lesz :lol: :lol: :lol: .

Orsi!

Persze, majd átküldöm, de csak pár darab van sajnos :? .
Csak a nagy gépen van, ott meg most apa népzenét bömböltet :shock: :lol: :lol: ....

Te Odi előtt túlsúlyos voltál :roll: ? Mert az nagyon nagyban befolyásolja a termékenységet, illetve a ciklus pontosságát! Most viszont nagyon csinos vagy, szóval ha emiatt kellett várnotok, akkor ez most nem lesz gond :wink: . Amúgy ilyenkor mindig eszembe jut, hogy persze borzasztó, hogy ennyit kellett várni, na de ha előbb jött volna, akkor az nem ő lenne :roll: . Egy ilyen csodálatos, gyönyörű, kedves hajasbabára pedig megérte várni :wink: .

Sillia!

Táplálási könyv...
Én kb. annak a módszernek a mintapéldánya vagyok :roll: :lol: . (Cukros vagyok, de az familiáris, nem az étkezésem tehet róla. Túlsúlyos meg azért lettem, mert kamaszként iszonyat mennyiségű csoki zabáltam, amihez beadtam egy valag inzulint, hogy a cukrom rendben legyen. Rendben is volt, csak így minden beépült :twisted: :lol: . Nagyjából 5-6 év alatt rendeződött a súlyom. És még mondják, hogy a csoki nem drog :evil: :lol: .)
Amúgy én úgy vagyok vele, hogy a régi módszerek már kipróbáltak, az új trendek generációja viszont még nem nőtt fel, ki tudja ártunk-e, vagy használunk... :roll: . Én ilyesmikben mindig anyura hagyatkozom, mert 25 év, az csak 25 év, de a korral is halad, és nyilván a legjobbat akarja a bébinek :wink: . Nekem ő az aduász :lol: .

Kispocok!

Ja, igen ez most hülyén jött ki... :oops:
Nem úgy gondoltam, hogy ez törvényszerű, csak hogy a gyerekek hat évesen még nem feltétlenül iskolaérettek, főleg a fiúk! Kiskoromban én néha duzzogtam, hogy bezzeg az XY egy évvel korábban éettségizik. Na ja, de egy évvel korábban is áll munkába :twisted: :lol: .
Meg annyira megváltozott az iskolarendszer. Én még Tolnai-módszerrel tanultam, és ezerszer átrágtunk mindent. A mai gyerekek viszont 4 hónap(!!!) alatt megtanulnak olvasni, ami sztem nem normális dolog :roll: !
Nimród :lol: :lol: :lol:

Ági!

HÁt az tuti :lol: . De én pl. ennek sem vagyok híve, hogy a gyerek írjon/olvasson sulira :roll: . Nyílván ha kérdezget válaszolni fogok (biztos nálad is így volt), de én sose kezdeném el tanítani, mert nem hiszem, hogy a javát szolgálja. Egyszer egy pedagógus ismerősünk mondta, hogy el se hinnénk milyen nagy meló van azzal, hogy egy kisgyerekből kiírtsák a rossz beidegződéseket...
A saját gyerekeit sem tanította soha "előre", pedig ő még a módját is tudja, de azt mondja nem kell. Nem véletlenül van úgy az iskolarendszer, ahogy van. Viszont náluk minden délután volt valamilyen foglakozás (rajzolás, festés, gyurma, szolfézs!, zongora, furulya, meg ilyesmik), a lánya ( Vida Mónika Ruth) ma, 13 évesen zongorazseni, nemzetközi versenyeket nyer, a Zeneakadémián tanul korkedvezménnyel, és kitűnő tanuló a Fazekasban! A kisebbik lányán viszont látta, hogy másra fogékony, és sorra nyeri a diákolimpiákat úszóként.
Nekem ez a csaj ebben nagy példaképp, mert sose akart zseniket nevelni, soha nem várt el tőlük többet, mint ami a koruknak megfelelő, csak nagyon figyelt rájuk, és ha valami tetszett nekik, azt akkor nem hagyta annyiban. Hagyta őket dönteni, és gyereknek lenni... :wink:

oké, a teória megdőlt :lol: :lol: :lol: . Ezek szerint ti alig 6 évesen már viszitek suliba? :roll: Tudom, ez sok dolog függvénye, de most hogy látjátok?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2010.05.16 21:55-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: