A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

sziasztok!

Mecsi, én meg úgy tudom, illetve azt tudom, hogy a GYES nem számít biztosított időnek... ezt a babafalván keringő TB kisokosból vettem! érdemes regelni, és letölteni az ingyenes kiadványt, hátha együtt okosabbak leszünk, mert lehet, hogy csak én értelmezem rosszul! szerintem amúgy a mi esetünkben, vagyis az enyémben a GYEDnél tök mindegy, mert az úgyis a plafon, kb. mindenkinél...

Mecsi, Julcsi, mint írtam, csak formaság... XI-ben elég jó pénzt adnak a szülésért... ;) mi ugye XI. kerületiek vagyunk alapból, csak a lakáshitel miatt kellett átjelentkezni, de most visszajelentkeztem! hátha! :)

Julcsi, én is kérhetnék meghívót!? egyébként az Egmontos könyvek általában a Micimacisak, na meg a Thomas...

nverka, én lányt mondanék! :) persze ez csak egy játék, szóval mérget ne vegyél rá! :)

Aproo, neked pocaktesóval mennyi lett az AFP-d? nálat bejött a stat!?

Odry, annyira benne vagyunk ebben a szavazás dologban, ráadásul itt még regelni sem kell, szóval részemről ment a szavazat! :)

fogak, nálunk 9 hósan jött az első, most van felül és alul is a középső 4, meg a 4 kisőrlő, és egy szemfog csücsi az fix, azaz 13, de 3 biztire úton van, és akkor már csak a 4 rágó hiányzik! :)

Sziszka, nem a kaki könyvre gondolsz!? vagy az más???

egyébként a munkahelyi kavarást tökéletesen átérzem. mi is járunk be Benivel rendszeresen, de minek!? sosem ér rá senki, így kb. anyámnál ülünk akkor is... mert, hogy ő is, és öcsém is ott melózik, ahol én, csak más osztályokon! ;)

nálunk se bili, se wc, vagyis mindkettő játék szintjén... wc-be, pl. előszeretettel tépkedi a papírt, és dobálja bele, bilire meg ruhástűl ül és mondja, hogy psssss :D

Julcsi, Eni nem semmi... mi is 92-es rucikat hordunk, de 04.05-én még csak 87cm-t mértünk!

Danyuci, köszi a pampers tippet! az hogy lehet, hogy eleve 1/2 áron van!? durva, de azért köszke! :)

na jó éjt lányok, bár én magányomban már nem tudom, hogy mit csináljak, férjem éjfélig tuti nem ér haza... :S

sophie27

vasárnapi progi jól hangzik, de basszus, kettőkor van az Alma koncert!? :(

sophie27

Dia nekem most is a gyedem a minimálbér 2x-es 70% és többet kapok mint ha fizumból számolnának ami 130brutto lenne. szóval a 85ezer sztem tök jó pénz!
De a tgyást meg a fizumból fogják számolni.
Sztem amúgy mindenkire más vonatkozik, mert én pl 2hónapos terhesen már betegállományba voltam. :oops:

Zsófi tényleg már emlékszem valami 40-60ezre körül kaptatok Beni után ugye! Jól megy a XIben! VIIbe csak 10jár.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi, vagy 80at... :oops: jha, jól megy nekik, vagyis ment, nem tudom, hogy most az új fideszes emberke ezt törölteti-e, vagy sem... majd kiderül :roll:

sophie27

Jó reggelt!

Zsófi!
A fiami nevében is köszönöm, nagyon aranyos vagy!

Szép hétvégét Mindenkinek!

Odry

Kép

Kép
odry

Reggelt

ma a Gesztenyéskertben lesz 15 órakor Alma együttes koncert !

sZsófi ezért már érdemes odaköltözni :lol:
Vendég

Boni, köszi a tippet Alma ügyben, nekünk ez sokkal jobban megközelíthető, mint a Liget... De nem tudom.

Ide jön valaki? Egyébként, aki nem tudja, ez a MOM Park környéke, illetve a Kongresszusi Közp. előtti gesztenyés terület! ;)

Aproo, sikerült hadra fogni a családot takarítás ügyben? Hogy álltok??? Fotót dobjál majd, hogy milyen lett a remekmű! :)

szép hétvégét! remélem, hogy nem lesz annyira sz@r idő, mint, amit jósolgattak pár napja még! ;)

sophie27

Sziasztok!
Itt az egész napos program:
http://programajanlo.babafalva.hu/kozre ... -majus-15/
l.veronika

baccus Demjén koncert!!!menni akarok!!!!! :cry: :lol:
Vendég

ja Zsiginek is futóbicaj lesz semmi mást nem kap hanem a család összedobja rá a pénzt! láttuk élőben pár napja ki is próbáltuk szerelem!

http://www.mamazon.hu/components/com_vi ... 995e50.jpg

bár még a Kettler is jó és olcsóbb is de az első a cerelem..

http://www.bikybike.hu/published/public ... li_thm.jpg
Vendég

Mecsi,
Azt hogy sikerült elérned, hogy a Tgyást a fizudból számolják? És hogy hogy betegállományban vagy már 2 hónapos terhes óta? Ilyenkor lekell mondani a Gyed-et, nem? Na megint jó nagy a kavar bennem, pedig azt hittem, már értem a dolgokat..... :roll:

Kép
Kép
dia123

Dia, szerintem Mecsi az Áronos terhességről beszélt! :) Most GYEDen van ő is, legalábbis biztos vagyok benne! :) Ha a fizuja annyi, amennyit mondd, akkor a táppénz nem is érné meg! ;)

Verocs, kösziiii! :)

sophie27

Szisz!Most látom hogy más vezet:((
l.veronika

Sziasztok!

Igen, én is most értem haza, szerintem elnézte tegnap az oldal gazdája, ennek az ultrahang képnek tegnap is több volt már, mégis azt írta, hogy mi vezetünk :(

Szóval kb. 15 szavazat kellene még :(

Na megyek altatni, aztán írok még.

Egész nap szakad :(

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Húúú ,nagyon vacak idő lett...

Szisz, sajnálom, hogy mégse Málnus vezet :(

Gyerkők aludtak, Peti most ébredt, és rakta tete a pelust, úgyhogy megyek is tisztábatenni :roll:

Zsófi, emailcímet dobjál... Csajok, közben rájöttem, hogy meghívó nélkül is lehet regelni, csak ha küldök meghívót, és vásároltok, kapok kupont :wink: :oops: Kitti, jól láttam, Te regisztráltál már közben?

yuyu79

Na, tisztába tettem, átöltöztettem, megetettem, megint bekakilt, megint tisztába tettem :lol:

Jó nagy Eni tényleg, kb a 2és fél évesekkel vetekszik... Súlyra is már majdnem 15 kiló volt, de most a betegség alatt fogyott legalább 1 kilót. Beni hány kiló? Ő is jó husis szokott lenni :wink:

yuyu79

Amúgy Apát várom haza, dolgozik :evil: Meg kimenni se lehet ebbe a vacak időbe :(

yuyu79

Enyém gyerek 3 órája alszik az apjával együtt :shock:
Biztos az idő hatása....

<
sziszka78
Tolna

Sziszka szereztem lányos ruhákat, mi a méretetek?
Futóbiciklit elvitték, mert csak valakinek a kezében láttam. Majd holnap talán.
Pár ruhát vettem mind a 4,5-nek, sok plüssállatot és egy szuper játszószönyeget. :)
Barátnömtöl is kaptam a fiúknak pár ruhát. Elég sokat voltunk együtt az elmúlt két napon, sokat is beszélgettünk mindenféléröl. Annyiból javult, hogy a szobák úgy ahogy rendbe vannak téve, de azért sokminden nem változott még. Erröl is beszélgettünk, meg a gyerekprogrammról. Immár 5x vetélt el az elmúlt fél évben, s most talán hallgat rám és vár mondjuk egy fél évet, plusz lefogy vagy 30-40 kg és akkor biztos nagyobb lesz a siker.

Megyek, mert még mennünk kell bevásárolni, aztán Eniért (Szülinapozni van és a Ritter Sport csokigyárban ünneplik a csokimühelyben, ami annyit tesz, hogy a gyerekek ott a saját kedvük szerinti csokit kreálhatják két táblával. Meghagytam neki, hogy a csokiboltba is ugorjon be a kedvenc nápolyimért, nagyon izgatott emiatt a harci feladat miatt. Kíváncsi vagyok az eredményre. ).

Még nem volt idöm visszaolvasni, kicsit el vagyok maradva mindennel.

Puszi: én
Vendég

Most látom csak...

Minden kedves Zsófiának nagyon nagyon sok Boldog Névnapot kívánok!

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Dia Áronnal voltam 2hnaposan betegszabin, most én is gyeden vagyok, de ahogy Áron betölti a 2évet aznap lekell mondanom a Gyes-t és másnaptól betegácsiba kell felvetetnem magam, mert akkor a fizu 60°%át kapod ami mégis csak több mint a gyes. DE aztán ki tudja mi lesz még addig.

Megjártuk az esküvőt , szegény tökikém fél órát aludt a kocsiba meg 15percet hazafelé, de nagyon élvezte hogy kergette a kislányokat a kajánál :lol:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Kép

ZSófiáknak Nagyon Boldog Névnapocskát!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Zsófik, most tartjátok? Én a szeptemberi Zsófi-napot tudtam... De ha igen, akkor sok boldogat!!!!

Mecsi, viszont akkor szerintem a táppénz miatt kevesebb lehet a tgyás talán, nem??

Na Barbi, meglett a nápolyi? :wink:

Sziszka, Eni is több mint 2 órát aludt délután :)

yuyu79

Julcsi!

Igen, de már csak múltidöben, mert a kívánósságomnak áldozatul esett... :)
Vendég

Sziasztok!

Ma tartom, Zsófi meg szeptemberben, szóval én köszi! :lol:

Nagyon dúrva napunk volt ma, polc fűrészelés 3,5 órán keresztül, mert szilikonnal volt rögzítve, szekrény összeszerelés, majd szét és vissza az Ikeába, mert elcseszték, ott csere (tesóm ment, nekünk nem ment volna), át a Törökbálinti depoba, ahol közölték, a gép szerint van, de amúgy nincs, újra vissza, újra visszakérni a pénz, mást nézni, telón keresztül válogatni, újra depo, szegény nővérem hajnali 3ig takarított a fia bulija után, majd migrénnel kocsiba ült és jött át hozzánk (ez 40 km, vissza az ikeába és vissza újra ide, majd haza, sztem lazán megtett 150-200 kilcsit)....közben itthon a sok víz miatt (legalábbis remélem nem belső dugulás a vadi új kádnál, mert ha bontani kell, akkor vkit megölök mán :roll: ) szóval csatorna dugulás miatt nem megy le a víz és bugyog a drágám....ugye nincs szekrény, így nem tudtunk hova pakolni, a disznóvágás 11ig elhúzódott. Apósom ma vágta ki a tetőt a nyaralóban, hogy tetőablakot szereljen, ott is kellett a segítség a szakadó eső miatt, aztán este még a Keletibe is be kellett menni Peti öccséért anyósomnak, de oda már nem vitte Levit.
NA, szóval kb. egy heti sűrű progit lezavartunk röpke 20 óra alatt és nem érezzük fényesen magunkat. :oops:

A takarítás is kb. 60%os, szóval van még mit csinálni, de ez nem rajtunk múlt, végül tényleg mindenki tisztára összefogott, csak Murphy is beleszólt a dolgokba....

Most megyek és elájulok.
Mentetek ma koncertre végül?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jó reggelt!

Nem is írtam tegnap a legfontosabbat:
Voltunk kukkolni pénteken még...

Este 8 utánig ültünk pénteken a dokinál, szegény Levi már olyan fáradt volt. De minden rendben, az asszisztens is azzal kezdte, hogy akkor ctg? Mondom még korai lenne, erre közölte, hogy akkor a doki mindjárt megnézi a Kicsiket....vicces volt.
Pedig még csak 8 kilónál tartok összesen, de Levivel ekkorán mentem szülni sztem.
Minden okés, egyenlőre nem gyilkolássza magát a köldökzsinórral, bár rendesen az arca elé tette, hogy bármikor áttekerhesse a fején, anya nagy örömére...

És óriásbébi, 1680 most, 30 hét 4 naposnak mérte a gép. Persze lehet 200 gr eltérés, de 4 kiló fölött jósolgatják. Persze ha kivárjuk, de nem nagyon hiszem.
Nekem persze megint antibio, komolyan, kb. egész terhesség alatt drogozik Mazsola, de ez a legkevesebb.

Na, lépek vmit haladni a lakással!
Szép napot, már amennyire lehet, én most szedtem össze az egész kertből a ruhákat, lefújta a szél, szerencsére a kutyi nem ette meg a felét.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

JA, Szisz, már tegnap akartam:
Állítólag fenn vagyok a facebookon, mert nem enged jelentkezni, és állandóan kapok rendszerüzeneteket, hogy ki akar kapcsolatot velem.
Újra jelentkezni nem engedett a gép egyik nevemen sem, se a leánykorin, se a mostanin.
A legszebb, hogy én soha nem regisztráltam oda, de mégis jelen vagyok.
Emiatt nem tudok szavazni sem... :evil: Meg látom bejelöltél, de azt sem tudom visszaigazolni.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Barbi legalább a Nápolyi fényt hozott életedbe :wink: Puky 10es futóbicajt megnézed majd hogy milyen árban vannak?persze augusztusig ráér :oops: :wink:

Aproo kitartás

ZSófiknak utólag de annál nagyobb szerettel pusssz

aproo kitartás

Yuyu már rendben vagytok?

Szisz sajnálom hogy nem vezettek

:cry:
Vendég

Épp most indulunk a mamáékhoz, de egész délutáni áldozatos munkámnak köszönhetős most épp egy szavazattal vezetünk :)

Köszönöm :)

Apró, semmi baj!

A többit majd délután!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Hahóóó!!

Nem értek a pénzügyes dolgokhoz, csak amit tapasztaltam azt tudom leírni:
Mikor Boró megszületett én még GYED-et kaptam, és onnét mentem megint TGYÁS-ra...és sajnos sokkal-sokkal kevesebb a TGYÁSOM, mint mikor GAbinál kaptam, pedig ugye már a dupla családipótlék is emelne rajta, de kb. 30-40e-rel kevesebb így is...ebből levonva a következtetést...biztosan érdemes visszamenni dolgozni, főleg akinek jó a fizuja...

Apa tegnap meglepte Gabit egy Anna, Peti Gergővel és egy Bogyó Babócával...ebben az időben nagyon szenved...azóta ki sem lehet szedni a kezéből...könyvekkel aludt :oops:
Ráadásul nem is tudta, hogy én is ezt szeretném megvenni neki, csak megtetszett neki a boltban... :lol:
danyuci

sziasztok!

én szeptember 17-én tartom! :) de azért köszönöm! és Aproonak nagyon boldogat így utólag is!

sajnálom a tortúrát, de örülök, hogy végre rendeződni látszik a helyzet, na meg, hogy Mazsolával minden okés! neked ez is csaszi lesz?

koncerten nem voltunk, ma sem megyünk... hogy ilyen szar időt erre a hétvégére! bár inkább most legyen, mint jövő héten, mert pünkösd hétfőn utazunk... szóval akkor kéretik a szép, és jó idő! :) elvégre nyaralni megyünk...S

Sziszka, majd még szólok a tesómnak is, hogy szavazzon! ;) meddig tart a verseny?

én már alig várom a szerdát! komolyan, olyan messzinek tűnik még, pedig már olyan közel van, legalábbis a hetekkel ezelőttihez képest!

Barbikám, nápolyit én is pusztítom már napok óta! ma végre, persze a gyerek is besegített, de elfogyott! :P fincsi volt, bár biztos nem annyira, mint a Te Ritter Sportosod, ez "csak" aldis mignon, vagy mi a neve! mint a csokis parány! :P nyammmi!

na most megyek, lassan kész az ebéd, a család éppen a this is it filmet nézi, Beni is egyszerűen meg van babonázva. most éppen dob mániánk van... szóval jól elvagyunk, bár mentem volna ma is valamerre, ha nincs ez a gány idő!!!

sziasztok! :)

sophie27

Danyu, szép kilátások... :S én úgy számolom kb., hogy kb. ugyanannyi, vagy hasonló összeg járna a TGYÁS időszakára, mint amennyi most a GYED. vagy ez is hülyeség? ugye az max. 102.900 bruttó...

sophie27

Zsófi, a nettó tgyás kicsit több, mint a mostani gyed, mert abból nem vonnak nyugdíjjárulékot, vagy mit... Nekem 86 volt a legtöbb gyedem, az első tgyás meg 90 fölött volt, nem tudom már mennyivel, de majd megnézem...

yuyu79

Boni, még nem teljesen, de alakulunk... Ma fejezzük be a gyógyszereket, de már alig köhögnek, az orruk se folyik már annyira talán. Remélem ezzel vége a dolognak :roll:

Sziszka, Ti hogy vagytok?

yuyu79

Szisz juppi+++++++++++++++++++++ megjött már a lapát?

Csajok elmentetek tegnap a GEsztenyéskertbe?

hát nverkáék ma biztos nem mentetek Városligetbe... és a jövő hétre is ilyen car időt mondanak..

ZSófi hova utaztok? én majd június 2 től nem leszek jun. 21ig...
:lol:
Vendég

Hétfőn 12 órától lesz a mesekönyvakció... Érdemes minél előbb megnézni, mert a jó és olcsó dolgok hamar fogynak általában. Ha valami tetszik, rögtön tegyétek a kosárba, és fél óra múlva ürül a kosár, ha nem rendelitek meg mégse...Gondolom Disney meg Thomas könyvek lesznek, de holnap kiderül. Bocsi akit nem érint :oops:

yuyu79

Aproo, jó hogy minden rendben volt az uh-n :D A sok szaladgálást sajnálom, de majdcsak túl lesztek rajta lassan ;-)

Nemsokára mi is lakásfelújítunk, Apát biztos nem sokat fogjuk látni. De legalább kiszabadulunk végre a másfél szobából, ha kész lesz. Ez az idő... ha ez lesz tényleg 1 hétig, Enivel nem tudom mit fogok itt bent csinálni :evil:

yuyu79

Julcsi, a mail címem bpontzsofiakukacgmailpontcom

köszi előre is! :)

nálunk Beni még mindig elég csúnyán köhög, meg szívjuk is napi 1x-2x az orrát, de nem jön olyan mennyiség, nem is tudom... elvigyem a dokihoz? köptetőt adtam neki, de nem tudom, hogy gyógyszer szükséges lenne-e, mert a köhögésen kívül tényleg nem sok gondja... ;) bár gondolom, hogy ez a taknyolós idő sem kedvez a javulásnak! :(

sophie27

Zsófi az aldis édességek márkásak, csak nem publikus. Az Aldi-féle nápolyi pl. Wanner (osztrák), így nem véletlen, hogy olyan finom, mint amilyen. Ez a Ritter Sport gyártmány a Loacker, sokkal mogyorósabb és nem annyira édes, de kétszer olyan drága is. Ez kb. olyan, mint a Ritter Sport Nugát, mely a Nutellánál lényegesen több mogyorót és kakaót tartalmaz, de 3x annyiba is kerül.

Ez a bolha nem volt valami nagy eresztés, nem volt se Mecsinek, se Sziszkának, se Boninak kapás, bármennyire igyekeztem is. Sziszka a ruhákról csináltam már képeket, mindjárt fel is dobom. A többi mosásban van, majd csinálok azokról is, bár nem rémlik, hogy volt-e több is a ti méretetekben. Meglátjuk.

Viszont vettem Regönek pár nyári polót és két pizsit, egy szuper csörgös autó, egy lego játszóasztal, 3 könyv és pár plüssállat. :)
Nekem se került pelenkázótáska, de én már annak is nagyon örülök, hogy tegnap 6 Euroért kaptam 6 H&M terhesnacit a méretemben és két felsöt!!! :)

Puszi: mi
Vendég

Sziasztok!

Vagyunk mi is, Halász Judit koncerten voltunk ma, nagyon jó volt, csak az volt a baj, hogy csak a 2 órásira kaptunk jegyet, és Málnus mivel tudta hova megyünk, nem volt hajlandó elaludni a kocsiban, így kimaradt az alvás....nem is bírta sajnos végig, negyed 4 körül el kellett indulnunk haza, de be is ájult az autóba pillanatok alatt.

Hihetetlen, hogy itt mennyi eső esett, teljesen víz alatt vannak a földek :( Főleg Baranyában....biztos jó drága lesz megint minden...elveszik a termés....

Apró, kitartás neked, hogy bírod a gyűrődést? Lényeg, hogy minden rendben a Manóval, tovbbára is fiúnak látják az óriásbébit?

Mecsi, örülök, hogy jól sikerült a lagzi :)

Danyu, engem sem vígasztaltál meg :( Akkor most teljesen elbizonytalanodtam, hogy hogy legyen. Épp a napokban mondta egy anyuka, aki a MÁKnál dolgozik, hogy úgy járunk a legjobban, hogy ha amikor az első szülött betölti a két éves kort, akkor el kell menni a másodikkal Táppénzre, a végén így jövünk ki a legjobban....A mi apánk is rendszeresen könyvel állít haza :)

Zsófi, csütörtökig tart, most épp egy zene bölcsis anyukának köszönhetően elhúztunk (minden családtagja nevében szavazott, kb. 6) de minden szavazat jól jön, mert vezetünk ugyan, de még behozható azért....MI lesz szerdán? Elfelejtettem :oops: Szerintem ne adj gyógyszert csak c vitamint!

Julcsi, elmarad a Süni, Bori beteg (meg az autójuk is) így rá tudok kattanni holnap a könyv témára :) Örülök, hogy jobban vagytok!

Boni, lapát még nincs, azt mondták 10 nap :( annyira hiányzik....

Barbi, várom a képeket!

Na megyek, helyet adok apának, valami jó kosár meccsre vár :D

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka: 1 body, 3 nyári sapka, egy ruha, egy nadrág, egy fürdöbugyi, 3 bugyi és egy alsóing, néhány hosszú ujjú, t-shirt, egy papucs és egy kord lányka cipö, valamint egy pizsi.
Kép
Kép
Kép

Puszi: én
Vendég

Sziasztok!

Ma délelőtt szereltük az ikeás szekrényt, majd kiderült, rossz méretű polc van hozzá, immáron mehetünk vissza negyedszer is. Lassan egy luxusszekrény árát autózzuk el....szóval ha most azt mondom, nem ajánlom senkinek ezt a tetves helyet, ugye nem vettek meg?
A nyilvántartásuk car, nincs aminek kellene, ha van is, a depoban nem találják, mást adnak mint kellene, mindenki mást mond, hogy mi hol van.....rettenetes. Ha gyertya vagy vmi olyan dolog kell, amit helyben fizet, lát az ember, okés, de ha nagyobb, depos dolog, akkor semmiképp. Komolyan gondolkodom egy kiadós panaszkönyvön, mert ez, hogy lassan 300-400 km-t autózunk el, most épp 2 tetves üvegpolc miatt....ja, és a legszebb, mivel ki lett bontva a tegnapi rossz szekrény, amit adtak, 30%ot le akartak vonni belőle. Aztán tesóm meggyőzte őket, hogy ez nekik nagyon nem érné meg.

Ezen kívül mivel gres lap van a füriben, fúrás közben természetesen kettétört, szerencsére a szekrény mögött, de akkor is eléggé kiakasztott.

Aztán ma oldalról majdnem belénk szálltak.

És 3 liter tejen kívül semmi sincs a frigoban, mert a hétvégi nagybevásárlás elmaradt.

Na, azt gondolom, örülök, hogy végre itthon vagyunk, bár semmit sem haladtunk ma, a fürdőszoba teljes felszerelése még mindig a háló padlóján, de legalább itthon nem esik egy virágcserép a fejemre. :roll: :?

Szóval holnap a pihis nap helyett amit végre terveztem, mehetek vissza az ikeába, onnan auchan és utána hazajövetel után füriszoba bepakolás, és nagytakarítás.
Előre utálom a dolgot.

Melyik dm-ban van pampers akció? Mert az itteniben csak kisebb zacsis akció volt, jó ronda műanyag szennyes kosárral ajándékba, de ezen kívül más akcióról nem hallottak?

Zsófi, sztem se adj semmilyen gyógyszert, mert csak köhögésre nem érdemes. Akkor inkább kakukkfűtea, az is jó nagyon!
A játszózás sztem elmarad, tekintve ez a vacak időt. :cry:

Boni, hova utaztok ilyen hosszú időre?

Szisz, igen ennél már csak "fiúbb" lesz a drága, mert növeszti a cerkát is. :wink:
De persze most hogy minden el lenne rendezve, és szülhetnék a Kútvölgyiben a privatizálás ellenére, pénteken bejelentette a dokim, hogy Ő mégsem marad ott. Így most újra a levegőben lógok, pedig egyre közelebb van a szülés, mert még nem tudja mikor és hova megy.
Szóval a gyűrődés most kicsit sok....

Julcsi, örülök, hogy jobban vagytok!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi én Mucoprontot c vitamint adok Zsiginek és a baby luuf a hátira..ja és reggel karamellás tejcit csinálok neki...

anyuékhoz utazunk haza,mert jön haza sógorom messzi földről :lol:

Barbi szép csajos cuccok :lol: lelketek jól?

Aproo ez nagyon durva :cry:
Vendég

Boni!

Most éppen egész jó. Csütörtökön-pénteken nagyot lelkiztem a barátnömmel, de nem emiatt van rendben a lelkem, csak jól esett a törödés. :)
Ha belegondolok, hogy pár nap múlva indulunk... :)
Neked is hoznék fiús cuccokat, de az ritkaságszámba megy még úgy is, hogy az ember fizet értük. Ezek a csajos cuccok ingyen voltak, cseréltem a barátnömmel, a többi meg a mosásban a bolhán került ingyen, mert sajnálták kidobni a kishibás darabokat. Jó kis márkás cuccok olyan hibákkal, amik nekem elsö körben fel se tüntek. Mások még a lyukas gatyát is eladni próbálják! Furcsa ez a világ!
A fogam egész nyugodt volt a hétvégén, nem voltam fogdokinál. A végén még jön egy számla egy gyémántfogról, annyiba fog ez nekem kerülni. Az azért erösen bosszant, hogy sosincs vége, mindig ugyanez a fog évek óta. No meg az is erösen furcsa, hogy egy elvileg gyökérkezelt fogban nincs több érzés, de ehhez képest igencsak aktív a kis drága. :(
Apró sajnálom az ikeás kálváriátokat. Mi csak apróságokért járunk oda (pohár és társai), nekünk sincs bizodalmunk az Ikea minöségben bútor témában, noha kétségtelen, hogy némelyik darab igen jól meg van csinálva, mások viszont olyan tréh megoldásúak, hogy az hátborzongató. Ki kell fogni, hogy melyik a jobb és mi a rossz minöség, nagyon változó.

Mentem, majd személyesen dumcsizunk. Ugye???? Ráertek valamikor június 6-ig? Mondjuk Sziszkát nem kérdezem (jó udvariatlan vagyok), oda menni kell és kész! :)

Ha lesz nagy közös tali az újak is eljönnek?
Adri veled is szeretnék végre személyesen találkozni. Meg tudjuk valamikor oldani? Dia veled?

Puszi: mi
Vendég

Barbikám annyi ruhám van kölcsönbe,hogy unát lehetne vele rekeszteni..

viszont csajok vettem ZSigimnek egy kis szandált. 2 hónapja.. amikor vettem még jó volt neki, de kinőtte :twisted: pedig nem is használtuk csak 1* kb órát !!!!!
ha esetleg valakinek szüksége lenne egy szandira és még nem vásárolt és átvenné megköszönném.. akkor tudnák venni én is fiamnak nagyobbat! 2500ftért odaadom
Kép Kép Kép

22es! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.05.17 09:05-kor.
Vendég

Boni :)

Kb, mégis mekkora ez a szandál? :lol: Csak hátha ez is érdekelné a fiús anyukákat :)

Verocs, megkaptad a mail amit írtam neked?

Barbi, neked is írtam privit....Bármikor jöhettek, semmi sürgős dolgunk nincs, tudunk alkalmazkodni :)

Apró, nem semmi. Mi is csak apróságokat vettünk eddig az Ikeában...

Pocsék az idő :(

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

sziasztok!

Sziszka, szerdán megyek a 12. heti uh-ra! ;)

Aproo, nagyon sajnálom az IKEAs macerát! remélem, hogy a mai napon végre minden megoldódik, és beköltözik hozzátok a nyugalom, legalább pár hét erejéig... :)

Barbikám, majd összehozzuk a talit! június 6-ig csak ráérünk valamikor testületileg! :) bár múltkor is jól elkerültük egymást... :S

Boni, nagyon klassz a szandi, de pont múlt héten vettem a gyereknek én is, Deichmannban, kívül-belül bőrt, 4e Ft-ért... :evil:

nem tudom, hogy mi van a levegőben, de gyerekem még mindig alszik... dúúúúrva! pedig nem feküdtünk sokkal később, mint általában! :S

Julcsi, köszi a meghívót! 12-től én is aktivizálom magam! :)

na. megyek, valami reggeli után kellene nézni, bár semm friss pékáru nincs itthon a különösen szar időjárási viszonyokra tekintettel, tegnap sem igen dugtuk ki az orrunkat a lakásból, és ma sem tervezem... :S

sophie27

Viharos jó reggelt!

Enyém gyerek is alszik még , de ő éjszaka 3x sírva kelt 38,4lázzal. Adtam neki nurofent és dentinoxal bekentem a kis inyét ami tüzelt. jobb alul felül látni vélem a szemfogait, szegény baromira megszenved mostanság!

Boni cipinda mekkora?

Aproo én már nagyon kívánom neked nyugodt fetrengős pihenős semmit tevős napokat! Már nagyon rád férne. Doki helyzet aggasztó de biztos megoldódik, csak jó lenne tudni hova megy :?:

BArbi mikortól lesztek magyar honba?

mentem ébredezik a manó :shock: :shock:
megyünk át Andimékhoz , ha még nem késő nekik. :D
( Szegénykém most volt 8hetes UH-n és sajnos nincs szívhangja a babának a héten kell mennie kaparásra :( nem lesz kivel együtt nyavalyognom , pedig annyira szerettem volna ha megint együtt terheskedünk)

Mi 27-én jövő csütörtökön megyünk Uh-ra már nagyon várom és baromi kíváncsi vagyok ki van odabent, mert alig érzem a mocorgást!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mecsi 2010.05.17 09:18-kor.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Nekem direkt jó hogy nem kell kimenni most boltba sem..., sóskamártás lesz, krumbival,m tojással és a kenyeret is megsütöttem már :lol: na jó fogorvoshoz ki kell mennem :roll:
Vendég

mecsi aNDINAK KITARTÁS ÉS ÖLELÉS! :cry:

22ES
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: