A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok! :)

tímea83!

Gyógyuljatok meg gyorsan!!!! :( :( :( :( :( :(
Anyósék: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: TeApa mit szól hozzá? :roll: :roll:

katy76!

Nálunk sem így indult a dolog. :roll: :roll: :oops: :oops: De ez most hosszú lenne.
A napi rendetlenségnek :lol: :lol: :oops: :oops: annyi előnye van, hogy nincs miből kizökkenniük 8) , tehát mindenhez tök könnyen alkalmazkodnak. :D Minden akkor van, amikor úgy alakul. :roll: :roll: :roll:
De természetesen nem ez a normális. :roll: :roll: :oops: :oops: Mindenképpen szükség van biztos sarokpontra, amihez képest viszonyítani tudják a dolgokat. A vacsinak, fürdésnek, játéknak, akárminek az időpontját, hogy ez egy állandóságot, biztonságot jelentsen a számukra.
De bebetonozva sem jó élni, hogy mindig mindent ugyanannyi óraperckor. :roll: :roll: :roll: Az ideális valahol a kettő között kéne hogy legyen. Na, mi ehhez képest erősen nem találjuk a lovat. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops:

kicsidodi!

Hát, valóban érdekes némelyik. :roll: De az Ördög Nórié konkrétan kifejezetten gáz. Tisztára, mintha elrontotta volna, és úgy akarta kijavítani, hogy gyorsan kivasalta, és feltupírozta. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :? :?

"Ráadásul annyira máshol jár az agyad, hogy 15* kell elolvasni vmit, hogy felfogd"
...hogy fejjel lefelé tartod a könyvet. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nem, ezek nők. Vagy pasik. Mittudoménmár. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: Igen, tényleg transzvesztiták. :lol:

Egészségetekre! :twisted: :twisted: :lol: :lol:
"Én a boltban becserkésztem egy 2,5 éves kisfiút, hogy menjen már vele pár kört :twisted: :lol: . Neki is nagyon tetszett :wink: . De hála Istennek volt neki hasonló otthon, így nem generáltam hisztit :lol: :lol:"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Én ennél jóval lájtosabbra vettem a figurát múltkor. :oops: :lol: Babakocsival mentem a DM-be. Elfogyott a kosár, és csak kocsi volt. "Hogy a tökömbe fogok egyszerre 2 kocsit tolni??? Sehogy. :evil: :evil: :evil: ". Úgyhogy fogtam egy kocsit, leparkoltam valaho, és úgy hordtam oda a cuccost Hugit tologatva (direkt nem akartam fordítva csinálni). Aztán megláttam egy nőt üres kosárral. :shock: :twisted: Gyorsan elcsaptam rá, és megkértem, hogy cseréljünk már, ha nem feltétlenül ragaszkodik a kosarához. És nem ragaszkodott. :D Neki mindegy volt, én viszont bódog voltam. :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Ez a fisi-fosi idő-----pfúúúúj

Elég rémes éjszakáink voltak......már 3 hete jön az első fog :shock: :shock: , 3 hete láttuk meg a repedést az ínyén....vajon miből van, hogy ilyen cammogva kúszik elő?????? Szegényem!!!

Viszont az elmúlt 1 hónapban 3 számot is mond már, az 1-et, ha vitamint kap, vagy a tápot készítjük. Amikor kapta a vitamint, meg a tápot mindig számoltuk...Ő meg egyszer csak visszamondta.
:lol: :shock: ...hihetetlen mennyire nyílik a kis értelmük....büszke anyai szív meg csak csodálja!!!

Úgy tűnik az olvasást felváltotta a számolás, meg a formák :)

Boo! Szóval haladunk a pitagorasz tétel felé :):)

http://www.youtube.com/watch?v=erd4HB3yDoI

http://www.youtube.com/watch?v=QCvs0zDFB3k

http://www.youtube.com/watch?v=9PntZhgyLfU

http://www.youtube.com/watch?v=8OOe8q6Meks

http://www.youtube.com/watch?v=_NTWmoibEQ4

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!

útálommáreztazesőőőőőőőőőőőőt!
(Mondjuk a fiam jót durmolt a hangjára a kocsiban délután - nem is akar most aludni, Apa próbálja altatni...)
Voltunk ma ebédelni a barátnőmékkel, akiknél sokáig nem jött össze a bébi (anno írtam róla), és már a 18.hétben van, és olyan cuki pocija van!!!! Elfogott a nosztalgia...
(Boo,
kérdésedre válaszolva én nem bánnám, ha év vége felé összejönne a kistesó)

Bond,
sajna vagy szerencsére nem lógatom, mert leszakadna a derekam (még a zsipp-zsupp-ot is hordozókendőbe kötve nyomjuk)
Azóta kicsit bicebócán mászik, és néha látom hogy ha terheli, akkor fáj szegénynek... el is sírja magát sokszor :cry: :cry: :cry: remélem, hamar rendbejön!
"napirendetek" - :shock: :shock: :shock: :shock: szerintem is a kettő között van valahol az igazság... sosem gondolkodtál rajta hogy csak egy picit nagyobb rendszert vigyél az életetekbe? Nem bántásból kérdezem, de nektek is jobb lenne ha kicsit kiszámíthatóbbak lennének a napjaitok, nem?
Bevásárlás - én nagyon egyszerűen a babakocsi aljába szoktam gyűjtögetni a cuccost ha egyedül vagyok :-) tököm szórakozik a kocsival/kocsárral!s

Dodi,
nagyon jó ez a tricikli, lehet hogy mi is beújítunk egyet :wink: :wink: :wink:
Dokibácsi ha Dzsordzsklúnis lett volna, akkor azt írom nekktek, hogy iszonyatjópasidokibácsi ez a dokibácsi csak helyes volt :wink: :wink: :wink: :roll: :roll: :roll:
Szoli: én imádok barna lenni (tönkre is tettem a bőröm a napozással), jártam egy időben szoliba, és rettentően megráncosodtam tőle, szóval ne hagyd magad rábeszélni!

Katy,
remélem ez a takonykór elmúlik már végre :wink: :wink: :wink:
Takarítás a szabidon... vajh miért nem vagyunk meglepődve??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Tímea,
én úgy leugattam volna anyóst ott helyben, hogy levegőt sem merne venni egy ideig... nem irigyellek :roll: :roll:

Sillia,
Lóci nagyon cuki a képeken! Hurrá háromfogúság!

Boo,
remélem, lenyugodtál kicsit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Breki,
gratula a fogakhoz is és a számokhoz :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Elmentem vacsizni, majd még jövök!

(fiiiinnnnnom indiait fogunk enni!!! nyammmmmmmmmmmmm - neménfőztemám :wink: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Breki,
kérünk képet is :wink: :wink: :wink:
Remélem, hamar túl lesz a fogakon (az előbb előre ittam a medve bőrére :oops: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Voltunk babauszin. :shock: :lol: Hugi bent úszott (most bejött neki), az anyja meg kint, hazafelé. :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Konkrétan sz@rrá áztam, de megérte! :lol: Induláskor még nem esett ennyira az eső, azért indultunk útnak. Értem nem kár, de a babakocsink kuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrv@jó. :shock: :P :P :P Már korábban is jól vizsgázott esőben, de most is megállta a helyét. Szó szerinr egyetlen csepp eső sem érte Hugit! :wink: :D :D :D
A hordozót vittem magunkkal, így egyrészt annak a naptetőjét, másrészt pedig a babakocsi kupoláját hajtottam fel. Ennek örömére Hugi úgy nézett ki, mint egy ajándék a Kinder tojásban: teljesen be volt fedve, és innen is, meg onnan is hozzá lehetett férni. :lol: :lol: Levegőt simán kapott, és a kukucskáló ablakon át is tudtunk szemezni egymással. :wink: :lol:

f.nikici! :)

Szegény Dorka! :cry: :cry: :cry: Remélem, sikerül elkerülni a felszúrást, és az egyéb gondok is elmúlnak!

sillia! :)

Ha tudnád, hogy mennyire irigyellek a felső képért! :roll: :roll: :oops: :oops: Nekünk nincs felsőszekrény sorunk, csak alsó. Ennek örömére mindent alul tartok. Az edényektől, a tetőkön és a poharakon át egészen a tányérokig. :roll: :roll: :? :? Tök idétlen, és kényelmetlen az egész. :? :? :? Még jó, hogy van spejz, és ott tudom tartani azt, amit te lent tárolsz.

boo! :)

Manó azért van fent, mert addig nem tud elaludni, ameddig itt jobbra-balra folyik az élet. Tekintettel arra, hogy ő Apával én meg Hugival alszom egy szobában ezt mérsékelten tudjuk megoldani. az övékében vannak a játékok, a tévé, a számítógép, ott dolgozik Apa, tehát folyamatos a nyüzsgés.

Óóóóóóóóóó, a csuklóra való kosár akasztás nálam bevett dolog, már fel sem tűnik. Szinte már külön hely nőtt a kezemre erre a célra. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :? :lol: :lol:
De izgalmas dolog a telepakolt kocsi félkézzel való kormányzása is. Éshasonlók. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

breki76! :)

Ügyesek vagytok nagyon! :wink: :D :D :D

kispocok13! :)

"sosem gondolkodtál rajta hogy csak egy picit nagyobb rendszert vigyél az életetekbe? Nem bántásból kérdezem, de nektek is jobb lenne ha kicsit kiszámíthatóbbak lennének a napjaitok, nem? "
Ööööööööööööö...ebben már benne van a rendszer. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: Ez a kiszámított verzió. :lol: :lol: :lol: :lol:
Gáz a dolog, de azért nem aggódom, mert még rengetegszer fog változni a napirend.
1. Ha már átalussza Hugi az éjszakát, és korábban kel
2. Manó oviba (Hugi bölcsibe) megy
3. Iskolások lesznek.

Babakocsi aljába nem pakolok, mert nincs kedvem a biztonsági őr bácsinak magyarázkodni. :roll: :roll: :roll: A tetéjére szoktam maximum. Illetve ha már ott állnak, akkor még megdolgoztatni szoktam őket:
A: figyeljenek a cuccomra, ha nem tudom magammal vinni a babakocsit,
B: segítsenek levinni a lépcsőn. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Ja, és mégegyvalami:

ugyan szódabikarbónát még nem vettem, de el kell ismernem, hogy a Cif reklám nem akkora hülyeség, mint gondoltam. (amikor Anyuka mindent Cif-el tisztít, cipőt is)
Eddig ugyanis főleg a cipős jeleneten hahotáztam, ma viszont úgy döntöttem, adok egy esélyt a cuccnak a fehér bőr converse-emen (hmmmm, nem tudom hogy kell írni :oops: ) :arrow: csilli-villi lett :lol: :lol: :lol: :lol: pedig már sokmindennel próbálkoztam, és a cipőfűzőből is kihozta azt, amit a Domestos sem :shock: :shock: :shock:

Bond,
babakocsi :lol: :lol: :lol:
(nekem még esővédőm sem volt, a héten rendeltem, remélem, hamar ideér)

[quote]& írta:quot;sosem gondolkodtál rajta hogy csak egy picit nagyobb rendszert vigyél az életetekbe? Nem bántásból kérdezem, de nektek is jobb lenne ha kicsit kiszámíthatóbbak lennének a napjaitok, nem? "
Ööööööööööööö...ebben már benne van a rendszer. Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed Embarassed Embarassed Ez a kiszámított verzió. Laughing Laughing Laughing Laughing
Gáz a dolog, de azért nem aggódom, mert még rengetegszer fog változni a napirend.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hát igen, ez egy folyamatosan változó dolog, de azért van olyan, hogy néhány hétig/hónapig/neadjisten évig nagyrészt marad :wink: :wink:
(nekem ez olyan "minek egyek, úgyis éhes leszek" dolog kicsit :oops: :oops: :oops: :oops:

Uszi: mi összepakoltunk, odamentünk, de a szakadó esőben semmi kedvünk nem volt kirángatni Nimródot és magunkat a kocsiból így elmentünk vásárolni :oops: :oops: :oops: khmmmmmmm, k@rva lusták és kényelmesek vagyunk...gáááááz!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond!

Fektetés:
A kései fekvés egészen addig nem gáz, amíg nem kezdődik el az ovi, vagy méginkább a suli. Az egyik ismerősünknél 11 után fekszenek a gyerekek, mert apuka 8-ra ér haza, reggel viszont később megy, és nekik az egész napjuk el van tolódva, ehhez igazodva. Tehát ugyanannyit alszanak, mint más babák, csak pár órával minden később van. Szerintem ezzel tényleg semmi gond nincs, inkább legyen együtt a család... :wink:
Viszont ami szerintem fontos, az a rendszer :roll: . Hogy ha későn is feszenek, annak legyen fix ideje. A fixet úgy értsd, hogy +/- fél óra. És kajában is. Tényleg nem az a lényeg, hogy a kakasokkal keljetek, és haragszóra ebédeljetek... :wink: . Amúgy azt nem hiszem, hogy ennyire rapszódikus lenne a helyzet, hiszen képtelenségnek tartom, hogy a gyerekeid egyik nap mondjuk 9-ig bírják, másnap meg éjfélig :roll: . Van ott megszokott időpont, csak menőzöl :twisted: :lol: :lol:

Botond amúgy 9 körül fekszik, és nem is szeretném, ha később feküdne. Nekem szükségem van esténként erre a pár órára :roll: :wink: .

.....oooops, jelenésem van.... :lol:

Foly.köv :twisted:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

Baszki Boo, most itt vinnyogok magamban.... :D :D :D
Übermegalúzerség a köbön, ahogy ezt itt lenyomtátok :D :D :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

Huhh, annyi mindenre kéne reagálnom, de nem tudok, pont amiatt, amiért most csakis Boonak írok, mert ugye erről kérdezett, a tanulásról, amivel perpillanat is épp sanyargatom magam.
Szóval ez nehéz kérdés, a gyerek és tanulás, függ a gyerekedtől, a te önfegyelmedtől, az oktatás jellegétől, a számonkérés jellegétől, a hadra fogható segítségtől.
Nem annyira fajsúlyos dologba (ennél a nagy mennyiségű tananyag precíz bevágását értem), megfelelő oktatási és vizsgázási struktúrával (távoktatásra gondolok), némi tehermentesítéssel a gyerek körül a vizsgák környékén, és ha hajlandó vagy beáldozni a kevéske szabadidődet, akkor igenis lehet képezni magadat. Persze nem igazán tudom, milyen képzést tervezel (tudom hogy valami kertészizé, meg jársz "asztora" de nem vágom, ezek pontosan mit takarnak.)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nekem úgy jön meg hogy sehogysenem, még nincs ciklusom...amit erősen kezdek furcsállani :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ja én nem titkolom, kistesót szeretnék, ha rajtam múlna, úgy januártól próbálkoznék, de inkább kb. akármikor jöhet :roll:
Mi elég lúzerek vagyunk a fogantatás terén, ezért önhitt dolognak tartanám, ha kitűzném, hogy mikor szándékozom megfoganni :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo

Ti aztán tudtok!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bond

Nem értem miért irigyelsz az alsó fiókért amikor neked spájzod van.. :roll:

Lois

Még nekem sem jött meg (ill. valószínű, amikor a baj történt de azóta se..), és ha jól emlékszem Bucusnak sem.

Nálatok is ősz van ???

:evil: :evil:

Lóci este 9 - től reggel 6 - ig a SAJÁT ágyában aludt :shock:

Egyszer ébredt szopizni 2:20 - kor...

Olyan furcsa volt, alig tudtam visszaaludni, reggelre meg már folyott a tejem szanaszét...
Vendég

Boo!

Neeem! Bocsánat attól, aki pedagógus és vannak közöttük jók akiket nagyra tartok, de én alapjában rühellem a mentalitásukat (nem mindét, de régen volt aki azt hitte, hogy a pedagógus, az egy külön Istenség)....soha nem is volt türelmem okítani...csak a Gyerekemhez van türelmem, de ahhoz extra mennyiségű.

Érdekes dolog, kb 2 hónapja ha mutattam Neki a formabedobót, akkor le se tojta, el is tettem, majd nemrégiben előszedtem és láttam, hogy érdekli. Számokból, csak az 1, 5, 10 megy. Az 1 álladóan, ha tápot csinálok, vagy vitamint adok, a 10 meg csak úgy. Ma például pelusozás közben vagy 10x ismételte, hogy tísz, tísz, közben meg mutatta a kis kezével. Kíváncsi vagyok az ABC-t mikor kezdi el, mert én azt tanítottam 2 hónapos korától, a számokat pár hete néztük. Mondjuk Nagypapi nagyon jó matekos...olyan született jó tényleg. Remélem Tőle örökli!

Szóval Boo, egyszer csak azt veszed észre, hogy Miron mindent csinál, ami 2-3 hete még nem is érdekelte. Látszik, hogy Ő is nagyon fogékony a dolgokra.

Peteérés dettó, szülés óta tutira érzem, előtte sosem...viszont az ovi teszt mégis máskor mutatta....no akkor most hol az igazság????? Több peteérés is lehet, de amikor a szúrogatás+tojásfehérje van, akkor negatív, amikor nincs akkor meg pozitív....

Amúgy az összeütögetés nálunk is nagy sláger, meg a játékkidobálás a ketrecből is!!!

De a legnagyobb sláger a labda minden nagyságból, alakból és lehetőleg 2 legyen ugyanazon típusból, és ami érdekes, mindig 1x-e vagy 2 szivacs labdát, vagy 2 gumi labdát, vagy 2 textil labdát fog. Névnapján is az összes aji közül a labda hatotta meg leginkább (már egész gyűjteményünk van) 20 percen át mást sem hallottunk :ááááá, dabda, da, dabda, dabdadabda. Apjával, meg a Nagyszülőkkel nagyon jókat kacagtunk.

Formáknál kb. 3 hete észrevettem,hogy leginkább vagy 2 azonos színűt, vagy 2 azonos alakút vesz egyszerre kézbe......

Na akkor a kivonást megtanítjuk :lol: :lol: !

Tickerplayground.com
breki76

wazzeg Boo! Ez aztán a sztori a javából! Anno velem tudtak ilyenek történni, Barátnőim folyton röhögtek: "Te veled mindig történik valami!" Hát most már látom, hogy Veled is, azért kevesebb idegeskedést és ennél kellemesebb történéseket kívánok!

Tickerplayground.com
breki76

Botondnak nagyon boldog nevnapot kivanunk! :D :D :D

Kép
Kép
bucus80

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Neszeb@szki :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Majd még jövök )remélem, Apa nem fog kivágni a gép elől :roll: :roll: :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

Nagyon boldog névnapot Botondnak! :D

Kép
agi125r

sziasztok!
csak gyorsban jövök most.
Dodi4
láttalak tegnap a megasztárban a Fridi mögött ültél sréhen a bal
oldalán.
és Botondnak Boldog Nevenapját ebben a borongós időben is.

igyekszem visszaolvasni és ha tudok még jövök ma.

Kép
Kép
csibe83

Dodi

Boldog névnapot Botondnak!!!

Kép
Kép
orsi777

BOLDOG NÉVNAPOT! :wink: :lol:

Kép
Kép
200907?

Boo!

Igen én is hiszem ezt, de mi van akkor, ha az ovi teszt nem is félidős de nem is Jónás napokon mutatott +-at?????Mert Jónás nap után 2 nappal. Nos ezt nem értem igazán....

Ármin nekem is protokollon fogant (félidőben)...szóval nem minden hónapban egyforma szerintem.

Hajszínek: valóban minden színű, fazonú hajjal egész más az ember. Én is voltam már vörös, mélyszilvás, barna elől kis szőke tinccsel és évek óta fekete. Csak szőke sosem (nem is állna jól) talán ha azt szeretném, hogy Apa rám se nézzen. Neki nagyon nem bejövős...konkrétan sosem nézett még meg szőke nőt. Mellesleg nekem sem volt sok szőke pasim, a kék, vagy zöld szem tetszik pedig, de barna vagy fekete hajhoz...vagy kopaszhoz! :wink: :lol:
Viszont van jó pár szőke Barátnőm!

Tickerplayground.com
breki76

Boo,

ez a sztori nagyon kemény! Már azt hittem, nem tudod überelni az előzőeket, de mégis :wink: :wink: :wink: De ahogy látom, Teapával összeillő pár vagytok :lol: :lol: :lol: Kérdés csak az, hogy ezt a hagyományt Miron is folytatja majd, vagy halálra idegesítitek majd :!: :?: :?: :?:

Hajak: vicces, ugye? És még a kopasz-alteres fennt sincs, meg az egyéb régiek! Amúgy igazad van, a mostani hajam az, amihez mindíg visszatérek valahogy, max kicsit hosszabb verzióban.
Szőke: exem idején volt, aki sokkal idősebbnek nézett ki hozzám képest, pedig kettővel fiatalabb volt. Rövid fiús barna: Enyémapa idején volt már, gondoltam, hozzá fiatalítom magam... ő akkor született, mikor én már tudtam olvasni :-)

Peteérés: én mindíg éreztem, Nimród előtt is, viszont a szülés után az addig 25 napos ciklusom beállt a tankönyvi 28-ra.

Dodi,
Boldog Botond-napot nektek!!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok13! :)

Bőr vagy műbőr? Bőrre Cif-fel azért nem mennék. :shock: :roll: :roll: :roll: :roll:
Nálunk a mosógépben kötnek ki a cipők, hogy szóljon! :twisted: :twisted: Persze csak azok, amiknek mindegy: sporctipő, papucs, és hasonlók.

"hát igen, ez egy folyamatosan változó dolog, de azért van olyan, hogy néhány hétig/hónapig/neadjisten évig nagyrészt marad
(nekem ez olyan "minek egyek, úgyis éhes leszek" dolog kicsit "

Ahogy Héraklitosz mondta: csak a változás állandó. :wink: 8) 8) :lol: :lol: :lol: (Figyelitek milyen művelt vagyok! 8) 8) :lol: :lol: )

Nem baj, hogy nem jöttetek úszni, így legalább nem voltunk többen 7-nél. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

kicsidodi! :)

Általában hasonló időben történnek a megszokott dolgok, csak erősen eltérően az általános bevett gyakorlattól. :roll: :roll: :oops: :oops: A rendszertelenséget úgy értettem, hogy mivel nincsenek annyira lefixálva a dolgok nem nagyon van miből kibilleni. Hugi napjai viszonylag stabilan telnek, de Manóról inkább semmit, vagy egy szót se... :roll: :roll: :? :? Van, hogy ugyanaz a kaja egyik nap egy órával később van, másnap viszont egy órával korábban. :roll: :roll: :roll:
Amikor a talira mentünk, akkor mondtam kispocok13-nak, hogy felőlem bármikor indulhatunk, mert Hugit akkor úgy ébresztem, és átvariálom a kajázását, mert jól visel minden változást. Megbízhatóan jelzi a 3 óra múlva való következő kaját, de ha csak egy órával később kapja meg valamiért, akkor sincs paláver.
Van, hogy alszik délután van, hogy nem. Ez igaz Manóra is. És azt vettem észre, hogy ez nemigen befolyásolja, hogy estére mennyire fáradnak el, és lesznek balhésak. Azzal együtt igyekszem most már mindkettejüket letenni a 2-es kaja után, és egész jól megy. :roll: :wink:
A talin is tök jól elvolt mindenki kezében, még evett is belőlük. :lol: :lol: :lol:
Fürdeni általában 10 körül indulok velük. De ha korábban, akkor is 11 mire készen vagyunk. Hugi hamar megkajázik, Apa gyorsan belaszik, Manó rövid mesét kap, így fél-héromnegyed óra múlva "már" :oops: :oops: :oops: az egész család horpaszt.
(Tegnap megpróbáltam világosban letenni Manót. Kb. 5-ször annyi időbe került, mint máskor. :roll: :? )
Ezek után én négykor tutira etetek, de van, hogy 2 és fél 7 körül is. Fél nyolckor felkelek Apával. Legkésőbb 8-ig Manó is felkel, kikéri a kakaóát, és már szédül is vissza az ágyba, kb. 10-ig. Muszáj, különben teljesen használhatatlan lesz már délre. :? :? :? :?
(Mi lenne ha korábban kelne? Ugyanaz, ami akkor történik, amikor anyáméknál van. Kel 8-kor, ebédel délben, alszik kb. háromig, csipeget, és 7-8-ig még játék van. Nemegyszer este 9-kor kaptuk vissza, mert még annyira motorozhatnékja volt, hogy faterom még pluszban kint volt fele fél órát ahhoz képest, amikor elindultak. Vagy este fél hétkor mennek sétalni, amikor a telken vannak, és akkor ott sincs fürdés 8 előtt, fekvés kb. 10-kor. :roll: )
Szóval, ami a legfixebb időpont az az esti 11-es etetés és az utána való fekvés. :roll: :roll:

Most :arrow: , mert sunnyiban írok. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: Majd folyt. köv. :wink:

Kép
Kép
200907?

Bond,

bőr :lol: :lol: :lol: :lol: finom voltam vele azért, a cif meg nem az a szemcsés fajta volt. Utána pedig finoman áttörölgettem tiszta vizes rongyival, és kapott még bőrápoló cuccost is! Én is aggódtam ám kicsit érte, de hiperszuperszép lett :wink: :wink: :wink: (pedig már vagy 7 éves darab, de ritkán hordtam eddig, mert hétköznap csiniben kellett lenni a melóhelyen, most meg végre kiélhetem magam a játszós cuccokban :lol: :lol: :lol: :lol: )

Uszi: gonosz-gonosz :lol: :lol: :lol: :lol:

Sillia,
Lóci alvása :shock: :shock: :shock: biztos az idő... elhiszem, milyen furi lehetett :roll: :roll: :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

Fiúk beájulva, de a felettünk lakók már megint bútort tologatnak :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

sikerült több részletben visszaolvasnom.

hát Boo nem semmi a storyd...
kislány gyártása a peteérés napján és azutáni napon.
nekem tutira bejött.én régen is éreztem a peteérést és most is érzem,
ezért aggódom is kicsit,mert tegnap apával együtt voltunk és mi
még most nem szeretnénk kistesót.majd kicsit később.
de olvastam valahol,talán a ciklus.hu-n,hogy a savas lugos környezet
alapján lesz lány vagy fiú.

nálunk is 9kor már alvás van max fél10,de az egyre ritkább.

na megyek etetni.

Kép
Kép
csibe83

Botondnak boldog névnapot!

Dodi

Én nem láttalak a válogatásban de adig kotorászok a neten amíg nem talállak meg! :)
Vendég

sillia!
a tegnapi részben akkor lehet egy pillanatra látni amikor a top 5
lúzert mutatták be és az a néni énekelt asszem egy britney spears
számot és a Fridit mutatták közben vagy utána.

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

Na látod milyen érdekes akkor Nálatok, mert pont hogy nem, az írások szerint lány a PÉ előtti napokon...PÉ-n és utána Fiúk vannak (lány sperma lassú, de hosszú életű...fiú fordítva). Lány savas környezet fiú lúgos.

Boo!
Na most én nézegettem, ahhoz, hogy minden smakkoljon, talán 1 évben ha 2x lenne minden úgy, hogy a papírforma szerint lány legyen (mert a holdállás ha pont akkor vált, amikor PÉ-d van, akkor pech...egyáltalán órára pontosan meghatározni nem is tudod)...és még akkor sem biztos....majd 2100-ban lenne Kistesó. Na azért örülök, mert először mintha azt írtad volna, hogy akkor akarod, ha majd Miron 2 éves lesz kb, szerintem sem jó várni, mert korán sem biztos, hogy minden olyan jól összejön...fő az optimizmus, de pl a Barátnőm Húga a sikeres terhessége után ikrekkel vetélt el szegény.....meg hallottam olyat is, hogy az első pikk-pakk, a másodikra meg 2 évet vártak :shock: :shock:

Tickerplayground.com
breki76

breki!
én úgy tudtam,hogy pé után a lány.
viszont nekem a kínia naptár lányt jósolt és lány lett...bár ezt már ti
is tudjátok :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

Siilia!
valamilyen torrent oldalról prbáld letölteni,ha tudod.
de lehet még fel sem tették...

Kép
Kép
csibe83

Csibe

Köszönöm a pontosítást, így könnyebben meglesz :)
Vendég

Bond!
most nézem,hogy egy suliba jártunk:)

Kép
Kép
csibe83

Sillia!
szivesen,ha nem találod szólj,mert én megtaláltam már a tegnapi részt.

Kép
Kép
csibe83

Ez még Bond: mi a gyermek kedvenc játéka? című kérdéséhez tartozik :)

http://www.youtube.com/watch?v=UCqnbzBKFr4
Vendég

Sillia!
megkaptad a pü-met??

Kép
Kép
csibe83

jaj még azt akartam írni,hogy Breki Ármin tényleg nagyon ügyes és okos.
nekünk Kiara csak annyit tud,hogy ha kéred ami a kezébe van,akkor
azt odaadja és a labdát gurítgatjuk egymásnak.

Kép
Kép
csibe83

meg Dodi Botond ajándéka nagyon szupi.
én is néztem Kiarának hasonlót,de nekünk már max a szülinap maradt.

Kép
Kép
csibe83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: