Köszi megkaptam a telcsi számát.
Képzeld a clion kúptól annyira fáj a hasam.
Nagyon rossz.Remélem elválal a Gajdos mert nekem ő nagyon szimpi.
Puszi,Dia2004.10.07 19:04
Nekem meg állandóan itt van valaki a nyakamon. Példáúl függönyös-karnisos, asztalos. Sikító frászt fogok kapni. A karnisosok már másodjára jöttek mert elöszőr nem jót hoztak. Ma jöttek megint a függönyösökkel és itt cirkuszoltak egymással, hogy ki mit mért el. Aztán megjött az asztalos gyerek, aki már napok óta a gardrob szobát próbálja berendezni.Úgy volt ,hogy ma készen lesz, erre kiderült, hogy a fiókokat elszabta, úgyhogy az sem lett kész. Már alig várom a picurt, mert akkor mindenkit kiutálhatok innen!

2004.10.07 19:20
2004.10.08 08:24

Most például nagyon náthás vagyok.
Fáj a torkom,folyik az orrom,szóval dögrováson vagyok.Szerintetek picurnak lesz valami baja?Lázam nincs"egyenlőre" mézes teát iszok és kamillával gőzölök.Ugye ennyi elég?Gyógyszert nem akarok semmit bevenni.Puszi nektek!Dia2004.10.08 08:48
2004.10.08 09:05
De hát ugye ez teljesen változó
Nem vagy egy egyszerű eset. Nekem a megfázásra a gyógyszertárban azt mondták, hogy nem lehet semmit szedni rá. Ha már nagyon rosszúl vagyok, akkor kérdezzem meg a dokimat.

(kedves férjem nem egy csenevész
)
Azért neked nem kívánom
De nem lesz semmi baj
2004.10.08 09:10
Bár hősiesen bevallom, volt egy kis részlet, amit mutattak belőle, és már akkor betojtam. Lehet, hogy inkább kihagyom, mielőtt nagyon megijeszteném magam.
Most sem túl idilli kép él bennem róla, de olyan rossz látni a nőket szenvedni. Azért még meglátom...hátha legközelebb.
Szegény nem sokat aludt, mert fél 5-kor kelt ma. Na jó, ennyit rólam.
Ugye az alacsony vérnyomás nem árt a babának? 2004.10.08 09:38
Komolyan mondom nem tudom mi jön még.?Mindig csak a rossz.Mikor történik már valami jó is velem?
Mondván őt nem érdekli más szenvedése,őt csak mi érdekeljük és ott segíteni fog.Kiváncsi leszek rá!
Fel voltam háborodva!De az is eszembe jutott,hogy ha orvos nélkül nem volt gond,akkor talán egy kórházban nekem se lesz semmi bajom a szülésnél."Bár amilyen szerencsétlen vagyok manapság.
"
A szavannán simán zebrának néznének vagy elefántnak.
Puszi,Dia2004.10.08 13:28
, fájás semmi, szivhang tökéletes!
A dokinő megállapította, hogy rossz a köldökzsinórban az áramlás (3,3 mit jelent?), valamint a méhlepény el van meszesedve
! (az érettsége 3-as, ez a legutolsó stádium
)
2004.10.08 13:37
szorÍtunk, hogy minden sima legyen!!! 2004.10.08 13:45
Lehet, hogy túlzásba vittem a sörözést!
2004.10.08 14:09
2004.10.08 14:11
Még a végén tényleg az lesz, hogy megelőz mindenki
Tudod a telefonszámom, légyszíves értesíts ha van valami. Én meg majd továbbítom a lányoknak.

Mikor láttam én olyat utoljára??? Örülök ha reggel épp annyira bedugom a lábam a papucsba, hog ne essen le.
Hétvégén meg pihenj egy jó nagyot, megérdemled főnőkasszony

Látszik, hogy már megint a piáláson jár az eszed!!! Söröshordó

Csajszi nagyon jól bírta a gyűrődést. De szerintem ne félj. Egyik csaj azt mondta, hogy a szülés is olyan mint az érettségi, mindenki fél tőle, aztán meglepődünk, hogy már túl is vagyunk rajta
2004.10.08 14:27
2004.10.08 16:21

Hajrá!
Légyszi Gigivel mindig üzend meg,hogy mik a fejlemények.
Nagyon szorítok!
Elmehetnél gyógyszerésznek.
Nekem az mind Kínai volt amit leírtál a bogyókról.
Hársfa teám nincs,viszont kamilla teát tudok inni.Szerinted a kamillát nem lehet túladagolni??Mert az őszi topikban olvastam egyszer,hogy a sok kamilla is árt a picurnak.De mennyi a sok??
Én már ott tartok,hogy a sportcipő a legkényelmesebb és a papucs.
De már azokban is úgy megyek mint egy rokkant nyugdíjas.

Lányok ne hidjetek neki!Tök klassz ruciai vannak.
Mitől van csíkom?
Hát tudod a hirtelen 30-40 kg hízás nem tesz jót a bőrnek.
Lehet,hogy még nincs rajtad,de szülés után te is a klubba fogsz tartozni.
Kata te merre csavarogsz??
Dia 30+2
2004.10.08 16:33
2004.10.08 17:36
Te pesszimista, ha a növekedés alatt nem lesz csíkom, akkor az összemenetelnél miért lenne???? Vagy csak azért írtad, hogy nehogy jólérezzem magam??

Legszebb öröm a káröröm! Te kis gonosz

2004.10.08 17:45
2004.10.08 17:59
2004.10.08 18:02
2004.10.08 18:09
2004.10.08 19:47
Na majd ha megyek hozzád megnézem a hasad csíkos-e.
Pl:Holnap megnyerem az ötöst.
Hiányoztál ám.
Minden jót kivánok nektek,sok tejcsit és nőljetek nagyra!
Képet kérünk az első babánkról!
Van itthon eukaliptuszos gél amit a mellkasra kell kenni.Elvittem a gyógyszertárba,hogy használhatom-e.De fogalmuk sincs.
"Pedig rá van írva,hogy kérdezze meg gyógyszerészét."Javaslat??Kata pont most nem vagy itt.
Puszi nektek,Dia2004.10.08 19:49
Most ez egy kicsit megnyugtatott engem is, hátha nem lesz nagy baj, ha korábban jön a kelleténél!
magam idegességemben, remélem holnap megnyugtatnak, hogy nem lesz nagy baj! Giginek majd küldök üzit, ha lesz valami történés!
, az tuti! 2004.10.08 20:24

Szupi, hogy már nem vagy úgy elkeseredve
Már nagyon várom a képeket!!! Irigy is vagyok ám!!!!!!!! Most kivel beszélem meg, hogy épp mekkora kéne, hogy legyen a hasam, meg a baba stb...stb..
Már én is nagyon várom,hogy picurkámat láthassam. Biztos én is szerelembe esek majd vele
Majácskának adj majd egy nagy puszkót a nevembe.
Aztán most már ne bőgj!!!! Puszi, puszi

Elég gázosak ezek az emberek! Aki csaj van most az úgy néz ki mint egy lityi-lotyi
Ezekbe a műsorokba az a jó, hogy mindenki csinos, kisportólt. Mit szólnának ha megjellennénk a férjemmel. Ketten lassan elérjük a 200 kg-ot

Minket ki akarna elcsábítani??

2004.10.08 20:39

Már mondtam Tamásnak,hogy viszem majd hozzád a fényképezőgépet,mert a csajoknak teszem fel a fotót.
Úgy,hogy Olivérnél kezdek aztán elhalmozlak a kérdéseimmel.
Jó lesz??
Jaj már nagyon várom!
Kilókban mi nyernénk Tamással mert mi már meghaladtuk a 200kg-ot.
Dia2004.10.08 20:41

Már mondtam Tamásnak,hogy viszem majd hozzád a fényképezőgépet,mert a csajoknak teszem fel a fotót.
Úgy,hogy Olivérnél kezdek aztán elhalmozlak a kérdéseimmel.
Jó lesz??
Jaj már nagyon várom!
Kilókban mi nyernénk Tamással mert mi már meghaladtuk a 200kg-ot.
Dia2004.10.08 21:22
Már alig várom,hogy te is ilyen izgit írjál,hogy indulsz szülni,vagy valami ilyesmi.Kiváncsi vagyok a babó mennyire hasonlít az UH.-s fotóra. 2004.10.08 21:36
2004.10.09 07:31
Mert még egyszerre fog megindúlni mindenkinek a szülése
Na az én hányatott gyermekkorom
Na de azért már vannak jelei, hogy készülődik ő is valamire. De a lepény még csak II-es fokozatú és a magzatvíz is sok. Kedden még azt mondták, nem szülünk egy darabig. (állítólag szülés elött csökken a magzatvíz)

)2004.10.09 09:08
Majd cseles leszek.
Az nem biztos,hogy nem szülsz mostanában.
Az ősziben is volt egy csaj akinek még délelőt azt mondta a dokija,hogy itt egyhamar még nem lesz baba,aztán délután pedig ment szülni.

Nekem se volt sose ilyen szülinapi partim.
Na de Dominiknél majd bepótolom.

2004.10.09 10:50

) A képre egyszerre úgysem fér fel a fejem meg a gyerök

Szép látvány lennénk
2004.10.09 11:14

Nem csak Viktor csavarog Tamás sincs itthon.
Igaz,szegény a pénz miatt gürizik."Most épp bankjegy elfogadót épít nyerőautomatákba valahol Pesten."Én pedig itt haldoklom egyedül.
De izgi.
Lehet,hogy a hétvégi hideg front segíteni fog??
Nagyon szorítok.Csak az a baj,hogy én még dögrováson vagyok és így nem mehetek hozzátok.Tehát még mégis várj egy kicsit.
2004.10.09 11:34
2004.10.09 12:10

De nyugi, nem eszik forrón a kását! Még megvárom, hogy meszüljön Marica. Meg most már az Anikó is ilyesztget egy kis előzgetéssel.
Kivárom a sorom....
Na ebben a percben hívott a Viktor, hogy már Pesten jár. A vietnámiak (tőlük is szoktunk árut venni) kihozzák az árut és a csaj meg akar nézni, hogy milyen vagyok nagy hassal. A lány normális, de a férje elég hülye. Vagyis azt mondanám, hogy mivel teljesen már kúltúrából jöttek, nekem kissé idegesítő. Példáúl eljönnek hozzánk és simán bemegy minden szobába, elkezd kóvályogni, mindent összetapiz. Én meg ezt nem szeretem. Főleg most. Ráadásúl ők annyi féle emberrel találkoznak a kínai piacon
Na ez most nagyon idegen gyűlölősre sikeredett. De mostanában hallottam, hogy Vietnámban megint kitört a csirkevész és már emberek is meghaltak. Szerinted én aggódok túlzottan?
Lehet, hogy akkor meg a szülést vezetnék le???

A férjem szerint én utálok mindenkit!
Ugyan miért mondhatja?????

2004.10.09 12:33
Régen nagyon érdekeltek a keleti emberek,vallásuk,életük stb.Mára kinőttem belőle.
Gondolod csirkevészt visznek hozzátok?
Nem hiszem.De az tény,hogy nem egy tiszta népség.
Hát én biztos kiakadnék ha mindent megfogdosna nálunk.Húzz be neki egyet!
De azért mond meg Viktornak,hogy már ne nagyon vigyen oda senkit,főleg keleti fazonokat ne!

2004.10.09 14:24
2004.10.09 16:25
Abszolút nem látszik, hogy korábban jött. Valamikor mostanában kellett volna megszületnie, nem? (1-2 hét múlva) Sok fényképet nézegettem az őszi topikban is és olyan érdekes, hogy ezeknek a kicsiknek olyan bölcsesség sugárzik a tekintetükből. Az én tekintetemből már eltünt.
Csak nem a fenyegetésemtől?
Egy kis piskótát nekem is küldhetnél. Pedig én már két évre előre felszedtem a felesleges kilókat. Bár most olvastam, hogy a szoptatásnál a tejci termeléshez a szervezet felhasználja a combon és karokon lerakódott felesleges zsírt. Hat éves koráig szoptatni fogom akkor!

Csak amikor múlthéten bent voltam Pesten, akkor a piac elött jöttem el kocsival és már úgyis elég veszélyes volt.
Nem vágytam rá, hogy összefogdossák a gyerekszobát. De végül megoldódott. Elvittük kutyut sétálni és mire visszajöttünk már itt voltak. Mondta nekik a férjem,hogy irány a raktár. Közben meg engem is megcsodálhattak. A csajszihoz képest mindig is drabális voltam, hát még most
2004.10.09 16:57
2004.10.09 17:32

Lehet,hogy azért mert én hozzájuk képest idegbeteg vagyok.
Főleg most sok mindenre ugrok szegény Tamás bánatára.
2004.10.09 18:24
Bár imádom a svájci csokikat. Dobhatnál belőle. Mostanában minden jöhet, ami csoki
Még a végén több édessséget fogok enni, mint a férjem, pedig rajta nehéz túltenni
2004.10.09 18:38
Olivér nem tiltakozott,hogy még éhes?
Az ilyen jó féle csokikat én is szeretem,pedig nem vagyok édesszájú.De csak a töltötteket eszem meg."A kis válogatós.
"A párom rokonai kinn élnek és tőlük kaptuk.Rendesen szédelegtem tőle.Szegény kisfiam is mocorgot rendesen.
Nem tudom,hogy a csokitól/boldogság hormon/vagy a piától?
Még csuklott is.
Puszi,DiaVissza: Gyermekek / magzatok kor szerint