A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok! Lenne egy kérdésem a vitaminokkal kapcsolatosan. KB. 1,5 éve szedtem az Elevitet, de valahogy most úgy gondoltam, hogy abbahagyom, inkább megpróbálom a vitaminokat kajával pótolni. Kicsit tartok attól, hogy ezek a vitaminok nemigazán természetesek, és így esetleg ennyi idő után többet ártanak, mint használnának. Ti mit javasoltok?
hencsike

Noémi!

Ari vagy, köszi!
Éreztem már ilyen erős vágyat, és sajna akkor minden hónapban produkáltam valamilyen tünetet (tüneteket). Mindíg azt hittem olyankor: most biztos, tuti! Sőt késett is! Aztán mindíg megjött! Sajnos elég későn éreztem a vágyat... Éreztem volna korábban is, csak akkor nem találtam megfelelőnek a helyzetemet, helyzetünket. Most pedig már vészesen ketyeg a fiam órája is... Most már nem érzek magamban olyan erős vágyat, sőt mondjam azt, hogy semmilyet, mert belegondoltam több dologba is, de mivel a párom nem ért rá gondolkodni Kép a felvetésemen, így még nem tettem ellene semmit.
De... hányingerem van, émelygek és sokat járok pisilni éjjel is, amit nem szoktam. Nincs gombóc a torkomban sem.
De köszönöm a bíztatást!

Puszi
Kriszta

mohácska

sziasztok..júniusban elhalt a magzatom a 10.-12. hét között. a 12. heti uh-n, a nyaki redő vizsgálatnálál derült ki. műtöttek. most úgy néz ki, ismét babát várunk. a mensim 4 napja késik, néha szúrást érzek az alhasamban. teszteltem is, valami halovány csíkot eredményezett. szerintetek mi lehet az oka? az orvosomhoz egyelőre még nem megyek, a jövő héten zesztelek még egyte. hátha akkor magasabb lesz a hormonszintem..
ezerjó

Zita!

Tényleg nem mondott túl jó híreket a doki, de a végeredmény fontos, nem? Ettől még lehet spontán babátok, hiszen annyi ilyet lehet hallani! Sőt, gondolj arra, hogy valakinek azt mondták az orvosok, hogy mondjanak le a spontán babáról, mert semmi esélye sincs, és mégis megtörtént a csoda!Akkor Nektek pláne van esélyetek! Ezt nektek kell eldönteni, de szerintem adjatok esélyt az inszemnek. Gyönyörű babátok fog születni, csak higyj benne! Én érzem.
Bogi
bogi1975

HencsiKép
Én is kb. másfél-két évig szedtem a terhességem elött az Elevitet, mert arra számitottam minden ciklusban, hogy épp "most" fog sikerülniKép Nem lehet tőle bajod de kérdezz rá a nőgyógyászodtól is Ő mit mondKép
EzerjóKép
Bocsi, de nem értem a kérdést... Minek mi lehet az oka? A halovány második csiknak? A halvány csik is terhességet jelentKép Az orvosod vérvételből biztosra tudja mondani az eredménytKép Sok sikertKép

Noémi és MindenkiKép
Tartsatok ki Lányok, várunk mindenkit a szomszéd topikban mert rengeteg a kiadó helyKépKépKép Titkon drukkolok Mindannyiotoknak és átérzem milyen iszonyú nehéz időszakokon mentek most keresztül... Nem szabad feladni, minden kudarc után talpra kell állni és menni tovább mert a siker mindannyiotoknak megadatikKépKép Megérdemelnétek már nagyonKép DrukkolokKép

Puszi:Doris
doris

Sziasztok!

Mostanában csak be-be kukkantottam, ugyanis teljesen kikészülök a munkahelyemen Kép

Kívánok jó egészséget a babáknak és Cat-nek, békességet, boldogságot és sok-sok szeretetet! Kép

Minden új zebrásnak szívből gratulálok! KépKépKép
Az a fura, hogy sokszor irigylem a terhes kismamákat, amikor szembe jön velem egy az utcán, és ez teljsen letaglóz, elkeserít. De itt épp az ellenkezőjét tapasztalom magamon: erőt ad a Ti példátok, hogy nekem is sikerülni fog!!! Kép

És Lányok! Csak előre nézni, kitartás!!!

Nekem egy fél órája megjött. Már két napja barnázgattam Kép Így nincs szép szülinapi ajándékom októberre Kép, de még megfoganhat az Angyalkám a szülinapomon Kép

Ismeri valamelyikőtök esetleg a SOTE II-n Siklósi prof.-ot? Hozzá szeretnék valahogy eljutni, de telefonon egyáltalán nem elérhető, e-mailre nem reagál. Kép
És az Ormos Intézet? Oda kaptam időpontot, de kicsit szkeptikus vagyok.

Minden jót Nektek!

Brahy
brahy

Szép jó reggelt mindenkinek!
Sajnos ma reggel negatívat teszteltem, úgyhogy nem sikerült a lombik sem. Kép
Ember tervez, Isten végez. -ez jár a fejemben.
Úgyhogy biztosan így kellett lennie. Asszem elég erős vagyok a folytatáshoz, meg a várakozáshoz is. Szerintem mi mi minden tőlünk telhetőt megtettünk. ( És én még azon gondolkodtam,hogy csak két embrikét ültessünk vissza!!) Kép Kép vicces.
Szóval melóhegyek jönnek..., meg a zord tél Kép ,ami után majd kitavaszodik mindannyiunknak Kép és ez a lényeg.
Puszi, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

AnnaKép
annyira sajnálom. Most akkor mi lesz? Mentek tovább a következőre? Vagy pihentek egy kicsit? Ez tényleg nagyon elkeserítő. Tényleg mindjárt elsírom magam.
Úgy szorítottam nektek és Zsu-nak is!
De ne adjátok fel! Remélem a következő sokkal sikeresebb lesz!

BrahyKép
sajnálom, hogy megjött, de karácsonyig még bőven sikerülhet! Drukkolok!

KrisztaKép
remélem nektek összejött most és ezért vagy rosszul. És akkor a férjednek sem kell tovább gondolkodnia!

Stella

Kép
stella9

Ne írj ilyeneket, mert én is mindjárt bőgök!
a

madaran

Stellus Kép
Egyébként : persze. Megyünk tovább a ránk szabott úton előre az ikrekért!! Kép Nem adom fel....

madaran

Lányok!Kép

Egy kérdés:

Aki szed babavédő vitamint melyiket javasolja az Elevitet vagy a Maternát???

Mea
mea

Madaran!Kép

Annyira jó, hogy tudsz még ilyen pozitívan hozzá állni ehhez.

Le a kalappal előtted.Kép

Mea
mea

Sziasztok,
végre péntek Kép
Tegnap látta valaki a Szülőszobát???
Én az elsőnél is láttam az összeset. Olyan édik a kisbabák. Én is akarok!!!!!! Kép Kép
Anna, sajnálom Kép Reméljük a következő hónap és év szerencsésebb lesz számunkra ...
Pusza: K.
krinyoka

Kedves Dana!

Sajnos nekem volt már szerencsém a Norculuthoz. Bár legutóbb a doki Duphaston-t (remélem jól írtam) írt fel. Végül is a hatás ugyanaz. Mindkettő ún. megvonásos vérzést idéz elő, ami a mesterségesen bevitt progeszteron abbahagyásával hirtelen lecsökken. Sajnos nekem legtöbbször 2-3 hónapig nem jön meg, és ezzel lehet rajta segíteni. Utána általában clostilbegyt jött.
Mellékhatást nálam nem váltott ki.
Nem tudom, hogy elegendő-e amit írtam?
Üdv: Lara

Kép
lara26

Sziasztok lányok! Emlékeztek még rám? Tegnap volt UH-on és rossz hírt tudtam meg. A múlt héten a doki azt mondta, hogy babát lát, tegnap pedig szinte semmit csak valami fekete pontot mutogatott. A hőm folyamatosan fenn van 37-en a hasam fáj mint amikor meg akar jönni. Mondta, hogy azért csináljuk tesztet. Csináltam és az is negatív.Amúgy semmi tünet.Szerintetek ez mi lehet. Tegnap du. teljesen kivoltam. Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Sziasztok!

Anna
Nagyon sajnálom, én is szorítottam nektek! De örülök, hogy nem adod fel és nem is kérdéses a folytatás számotokra! Nagyon erős vagy, kitartás, a következőnél is veled leszünk!

Brahy
Sajnálom, hogy megjött neked! Együtt is érzek veled, nekem is meg fog jönni 1-2 napon belül, mert leesett a hőm Kép

Kriszta Kép
Talán mégis baba van a dologban Kép Nem tesztelsz egyet? Hányadik napon is vagy?

Tündi
Vendég

Sziasztok!Kép

A szülőszoba melyik csatornán van? Sajnos nem láttam a múltkorit és szeretném nézni ezentúl.

Mikor van?

Mea
mea

Krinyoka Kép TündiKép Mea Kép Köszi, hogy ilyen aranyosak vagytok. Ezért járok mindig ide. Nem is tudom, mi lenne velem nélkületek!!!
Mea! A tv2-n van, csütörtökönként 22.45kor!! Én is láttam a múltkori sorozatot is. Kár, hogy ilyen későn van.
GyöngyiiiiiKép Nem szabad elkeseredni!!! Kép
anna

madaran

Ezerjó Kép Kép Gratula! A halvány második csík is csík!!! Mikor mész vérvételre??
a

madaran

Annácska, nagyon sajnálom Kép, de a következőn még több babatapasztó energát fogok küldeni! Meglesz nektek is a baba, csak még várat magára. És egy (vagy kétKép) gyönyörű baba lesz! Cat szokta mondani, hogy mindig akkor jön a baba, amikor a legjobb. És hogy bármennyi fáradozást megér! Így lesz veletek is, kitartás! Olvastam egy cikket a minap, akinek méhe van, annak gyakorlatilag bárkinek lehet gyereke. És sikerülni fog! Miért is ne mondjuk év elején? Catnek februárban lett biztos, jövő ilyenkor neked szurkolunk a szülésnél, jó? Kép

KrisztiKép hányadik napon vagy?! Szerintem is tesztelj egyet a hétvégén, gyanús vagy! Kép A párod pedig majd ráér gondolkodni még 8 hónapig. Remélem!!! KépKépKépKépKépKép

Doris Kép nagyon köszönjük a bíztató szavakat. Te és a többiek adtok nekünk reményt hétről hétre, hónapról hónapra. Úgyhogy gyorsan átmegyünk a lenti topikba, nehogy kiürüljön! Jó? Kép

BGyöngyiKép hányadik napon vagy? És a dokid csak UH-ot csinált? Vérvétel? Vizelet? Kérjél tőle, remélem pozitív lesz mindkettő és csak a teszted volt pocsék Kép

Brahy Kép sajnálom! Mit szólnál mondjuk ehhez a hónaphoz? Boldog Szülinapot! KépKépKépKépKép

Ezerjó Kép igen, Stellának igaza van, a második csík az csík! Bármilyen halovány is! Tesztelj egyet holnap reggel is és várjuk a zebrás teszted! Kép

Puszi nektek!

Noémi
Vendég

AnnaKép nem feladni ám, mert Te vagy most itt nekem a kapaszkodó, minden nap gondolok arra, hogy Te (is) belevágtál, végigcsináltad és nagyon drukkoltam Nektek, ezután is küldöm a pozitív energiát!!! Lehet, hogy egyszerre fogunk babásodni!!! Kép Kép Kép

CatKép, jövünk!!! Boldog babázást!!! Kép Kép Kép

Hajni
hajnesz

Szia Noémi!
Már a 42. napon vagyok. Igen csak UH-ot csinált (hüvelyi és hasi UH). Már nem bízom benne, hogy terhes vagyok. Két teszt is neg. lett.

Kép
Kép
bgyöngyi

Sziasztok!

Madaran, olvaslak már régóta, kiváncsian vártam a fejleményeket. Kivánom, hogy továbbra is ilyen józanul, és pozitivan állj a dolgokhoz, mint ahogy most tetted. Ne, haragudj, nem emlékszem miért van szükségetek a lombik módszerre? El van záródva mindkettő pvezetéked?

Nekem ma van a 36. ciklus, 34. ciklusnap. Általában meg szokott jönni a 34. napra akkor is, ha csak késik. De ma még semmi.... Gondolni sem merek semmire sem! :-O

Katie
katie

Annuska!

Hat szivbol sajnallak, mert nagyon nagyon drukkoltam neked most. De nagyon jo a hozzaallasod, csak igy szabad, mert kulonben meghulyul az ember, ha nem latja a pozitiv dolgokat, ezt tudom en is.
Es ez nagyon is igy van, hogy ember tervez Isten vegez. En ugy gondolom, hogy ha en megteszek mindent, akkor majd Ő tudja igazan mikor jon el az ideje. Ugyhogy azert nem is vagyok olyan ideges en sem.
Hajra, Annacska, drukkolok tovabb neked, es hidd el eljon a te idod, meg az en idom is. Meg az osszes lanykanak itt, csak nekunk egy kicsit gorongyosebb utat kell bejarnunk.

Ezerjo!

Remelem emlekszel ram!!!!! Sajnos a 2005 eleji babas topicban beszelgettunk utoljara, tudod nekem is elment a babam amikor a tied, illetve egy kicsit elobb. Tudod, en is a SOTE II-n fekudtem juniusban, pont abban az agyban, mint te!
Hat igazabol latom te most egy kicsit elorebb tartassz, mert nekem meg nincs uj babam, de kuzdunk!
Jo hogy irtal ide is! Gratula, es remelem most minden rendeben lesz!

Brahy!

Siklosi professzor modszere nagyon egyszeru, megkerdeztem az en dokimat, o is a SOTE II-n van, es kollegak, meg ismerik egymas munkajat, es azt mondta, hogy semmi kulonos, csak a clostit alkalmazza, ezzel emeli a sargatestet is!
Kozben 13. napon UH, aztan 20. napon vervetel progeszteronra! Ennyi, velem is ezt csinalja az en dokim.

Hencsike!

En termeszetes vitaminokat szedek, es ha erdekel irj a egy mailt, meselek roluk! Iszonyu jok, en mar 9 honapja szedem oket, es nagyszeruek, csakis ajanlani tudom, nem lehet tuladagolni, es mindenkepp kell potlas, mert a mai vegyszeres gyumolcsokkel, zoldsegekkel nem tudsz bevinni annyi vitamint, amennyi kell, kulonosen nem ha terhessegre keszulsz! En sem szedek semmikepp szintetikusat, mert mellekhatasuk lehet...

dodo32@freemail.hu

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Katie Kép Minden negatív
Dodokám Kép Hát csúnyán játszik velünk az élet, de asszem nagyon sokat kibírok. Kép
a

madaran

Katie Kép Most nézem csak.....mikor tesztelsz? Hátha Veled nem szórakozik a természet.
a

madaran

Egyébként tudjátok, mit fogok csinálni?? Holnap hivatalos vagyok az urammal egy szüreti bálba, úgyhogy nagyon jól fogom magam érezni, ja, és finom vörösborocskát fogok inni Kép
(nem engedem kétvállra fektetni magam)Kép Kép Kép
a

madaran

AnnaKép
Nagyon helyes! Ne hagyd magad!

KatieKép
Drukkolok!

Stella

Kép
stella9

Járt valaki közületek Paulin Ferenc prof.-hoz a II.SOTE-ra?

Mea
mea

Gyöngyi Kép ez nem túl bíztató, el kellene menned mielőbb a dokihoz. De fel a fejjel, lesz még nálatok babaeső! KépKépKépKépKép

Katie Kép nagyon szorítunk! Jó lenne, ha rögtön a babás topikban tudnál kezdeni! KépKépKépKép

Dodo Kép én is természetes táplálékkiegészítőket szedek (vitamin/ásványi anyagok stb) már két éve! És én is mindenkinek azt ajánlom, hogy szerezzen be ilyet, mert a szintetikusak nem érnek annyit, és ráadásul több a mellékhatásuk mint a hatásuk. Ez van Kép
Ha tudunk segíteni, szóljatok.

Puszi
Noémi
Vendég

SziasztokKép
Minden nap olvaslak benneteket és akki babás annak nagy nagy gratula Kép
És aki meg csak vágyik, rá mint én annak meg kitartásKépés ahogy mondani szoktátok elöre az ikrekértKép
Szeretném azoktol megkérdezni hogy akinek volt már laparja annak az összes varratot kiszedték mert nekem Áprilisban volt és a köldökömben benne van egy varrat azt nemszedte ki az orvos mikor mondtam nekki azt mondta majd kijönn magátol nem is ez a probléma hannem az hogy néha begyulad és olyankorváladékozik megkellemetlen szaga vanKép
Szerintetek mitcsináljak
Kösszike Ildikó
ildikó_4

Hát lányok, én nem tesztelek! Szerintem csak nem volt peteérésem, és ezért késik (márha késhet ezért). Én is érzem a peteérést minden középidőben, de ebben a ciklusban nem éreztem. A 20. nap táján éreztem valami kis húzó érzést, de az nem hiszem hogy peteérés lett volna.

Madaran, fel a fejjel, következő ciklusban simán sikerülhet spontán a baba, lombik nélkül!!!! Számtalan példa mutatja!!! LD:Lujza. De személyes ismerősöm, (barátnőm) is produkált már hasonlót. Tavaly januárban lombikoztak, nem sikerült, március végén már pozitiv tesztet produkált, úgy, hogy bal oldalon csak petefészke van, jobb oldalon pedig csak petevezetéke!!! Hogy hogy hozták össze, azt ne kérdezd!! Sors! Decemberben lesz 1 éves a kisfia! :-)

Nem tesztelek, majd esetleg a 40. nap környékén.

Katie
katie

Katie Kép Kép De jó hallani ilyeneket. Csodák márpedig vannak.
Lehet, hogy a 20.napon volt a pé-d???

Orsiról Kép JÓl vannak, de lehet, hogy a szülésig végig bent kell maradnia. SZORÍTUNK A FIÚKNAK, HOGY MÉG BENT LEGYENEK EGY KICSIT!!!!
anna

madaran

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat! Jövő hét szerdán kellene nem megjönnie, 23. napon vagyok. Nem is tudom hol olvastam, hogy tüneteket az orvosok szerint csak a 43-48 nap tájékán lehet érezni. Múlt hónapban megvolt. Bár ez semmit nem jelent. A fiamnál is véreztem első hónapban.Tesztelni csak akkor fogok, ha minimum 1 hetet késik. Már elteszteltem a cipőm árát. Ezért nincs is cipőm KépKépKép. De olyan érdekes... Nincs lelkierőm elmenni a dokimhoz azzal, hogy nincs folytatás. Augusztusban, amikor voltam, és előadtam félelmeimet neki, bíztatott, hogy ne adjam fel, és nem vagyok öreg sem KépKépKép. Biztos számon is kérné még az évből hátralévő időt is, mert azt mondtam neki, hogy ezt az évet szántam babaprojektre. Ugyebár még van majdnem 3 hónap.

Gyöngyi?
Ha nincs baba, miért nem jön meg? Miért nem néz miértet? Milyen a gépe? Lehet, hogy öreg.

Anna!
Sajnálom... Milyen jó, hogy ennyi kitartás van benned! Drukkolok!

Ildi!

Nem kellene megmutatni egy sebésznek? Egyszerűen kihúzza a szálat szerintem. Látszik a cérna vége? Ha nem majrés a párod, ő is el tudja vágni és kihúzni. (Az enyém majrés, de én megpróbálkoznék magam.)

Én is a SOTE II-re járok!

Orsi!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ fiútapasztó energia!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++ energia nekünk!!!! KépKépKépKépKépKép!

Kriszta

mohácska

MohácskaKép
Elsönek is küldöm a +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++kat
Igen látszik a vége meg ha megmozgatom akor mozog szerinted vágjam el és huzzam ki??mert a párom az tutti hogy elájulna inkább őt megkimélném ettölKépKépKépKép
Jó hétvégét és phenést meg sok akció dus hétvégét mindenkinek IldikóKépKépKépKép
ildikó_4

ElfelejtetemKép
Orsi neked is kitartás és ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++energiaKépKépKép
Ildikó
ildikó_4

Ildi!

Én kihúznám. Maga a vágás ennyi idő alatt beforr. A gyulladás nem jó. Szerintem húzd ki, ha össze van csomózva akkor vágd előtte el. Amúgy, ha csomó van rajta, akkor nem is tud kilökődni. Kezelheted egy kis clorocid kenőccsel, hogy begyógyuljon teljesen.
Férfiak....

Kriszta

mohácska

Jóóóóóóóóóóóó reggelt Mindenkinek!

Kép még első sose voltam!

Ildi!
Hogy sikerült a "műtét"?

Ma vagyok a 24. napon. Nah, ennyire még sose tartottam nyilván Kép. Azt mindíg tudtam, mikor kell megjönnie, de nem számoltam eltelt napokat. Ja, mostanában meg azt tudom, mikor kellene NEM megjönnie.

Kriszta

mohácska

Szia MohácskaKép
Jó reggelt mindenkinekKép
A mütét egyelöre elmaradt mert közbejött valami majd ma megejtem magamonKépKépKép
Ildikó
ildikó_4

Anna!

Először elkeserítettél a híreiddel, de nagyon! Aztán amikor olvastam hogy teli vagy optimizmussal és reménnyel azért megnyugtattál. Nagyon örülök hogy pozitívan várod a következő alkalmat. Ügyes csajszi vagy te! Sikerülni fog!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok lányok!

Jó reggelt Neked is Mohácska! Azért nem hiszem , hogy nálamnál hamarabb indítottad reggelt, már hajnali 5 előtt a WC-n hánytam! :-))

Katie! Én a helyedben nem bírnám ki a 40. napig. Nincs kedved mégis tesztelni?

Annyit dolgozom, hogy estére csak egyszerűen beleesem az ágyba , altatóra nincs szükség.
Szerdán bejelentettem a hírt. A főnök alig bírt megszólalni, majd gratulált de láttam rajta rajta rosszul érinti.( Ismerem) A kollegáim is gratuláltak, az egyik "jóindulatúan" megjegyezte, nem tartja valószínűnek, hogy oda fogok visszamenni dolgozni a gyes meg a gyed vagy mittudomén mi után.
Csajok, de lagalább túl vagyok rajta!Annyira megkönnyebültem! Jövő héten bejelentem a dirinek , az legalább férfi, vele könnyebb lesz.

Mindenkinek jó hétvégét!
G.
galagonya15

Szia Galagonya!
Én az itteni elsőségre értettem Kép. Nálad nem keltem korábban, az biztos. Sokáig örültem (?!) volna volna ilyen ébresztőnek, most pedig olyan mindegy állapotban vagyok. De azért örülnék nagyon KépKép... Amúgy 6-kor szólt a telefon, a párom 7-re ment dolgozni.
Hát elég szemét megjegyzés volt, az biztos. De mit várhat az ember... Sajnos nagyot fordult a világ... Túl vagy a nehezén talán. A diri pedig biztosan tudja már Kép, a terep elő van készítve Kép! Csak magatokkal törődj! Még akkor is, ha igen nehéz egy kisgyerekes anya helyzete. Ebben van tapasztalatom Kép. Most könnyebb, mert ahol dolgozom, már nemigen fenyegetne a kirúgásveszély, véglegesítve vagyok. Aztán meg nem nagyon kapkodnak ilyen állás után. Sok munka kevés pénzért... Csak elhívatottaknak való KépKépKép.

Képzeljétek... Anyuméknál voltunk, rizseshúst csináltak ebédre. Először is, megláttam a kitálalt mennyiséget, rögtön odaadtam a felét a fiamnak. Aztán amikor megcsapta az orromat az illata, kifordultam a konyhából...
De nem reménykedek már, a természet sokszor becsapott Kép.

Kriszta

mohácska

Sziasztok!Kép

Először is tábla, mert már rég volt...
Kép

bocsi, hogy így eltűntem, nincs semmi baj, csak nem volt időm nagyon netezni!Kép
Szépen szokjuk az inszem gondolatát, nekem egész könnyen megy, a páromnak picit nehezebben, de tudom, hogy neki is menni fog!Kép
Ahogy írtátok, a végeredmény a fontos, hogy hogyan jutunk el odáig, az már mellékes, és később már úgysem arra fogunk gondolni!
Végül is van segítség, és ez a lényeg!Kép

Anna!Kép

Nagyon szomorú vagyok, hogy nem sikerült, pedig nagyon szorítottam neked!
Csodállak, hogy ennyire optimistán nézed a dolgokat, persze neked van igazad!Kép Ezt csak így lehet végig csinálni!
Köszönöm a bátorító szavaidat, nagyon jól estek!!!Kép

Lányok!Kép

Ne haragudjatok, hogy nem írok név szeint nektek, de olyan nagy volt a forgalom, hogy nem látom esélyét, hogy mindent vissza tudok olvasni!
De nagyon-nagyon drukkolok mindenkinek, és köszönöm nektek is a bátorító szavakat!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Már elég régóta olvasom ezt a topikot és egyre inkább úgy érzem csatlakoznom kell hozzátok. Nagyon jó érzés lenne ilyen optimista lányok közé bekerülni.
Hasonló cipőben járok én is, Január óta szeretnék teherbe esni, de eddig még nem sikerült. Jó érzés, hogy itt mindenki meg tudja osztani a problémáját másokkal és, hogy folyamatosan bíztatjátok egymást. Egy kicsit most rám is rámférne.
Igazábol eddig csak próbálkoztunk, de most jutottam el arra a szintre, hogy jól jönne egy kivizsgálás. Mivel elég sokat olvastam az utóbbi időbe és úgy érzem nem kellene tovább vármon a véletlent. Lehet, hogy jobb ha a dolgok "elébe" megyek. (Bár sokan azt mondogatják - ráérek még, de én azt érzem 1 év nagy idő!)
Röviden ennyit megamról.

Puszilok mindenkit...
drika

Sziasztok

Szeretnék én is csatlakozni hozzátok. Január óta próbálkozunk. Július óta szedem a clostit. Eddig semmi eredménye. Talán most, mert késik. Reménykedem.
Nagyon tetszik, hogy bíztatjátok egymást, erőt adtok.

Dana
Kislányom születése előtt szedtem a Norculutot és utánna lettem terhes. Nekem bejött.
vik

Kedves lányok!

Milyen jó egy ilyen táblázatot olvasgatni! Ebből sokan reményt tudnak meríteni. Kép
Emlékszem, mikor mi kezdtük a próbálkozásokat, még 99-ben... Szerencsére azóta lett két gyerekünk (az elsőt Clostilbegyttel hoztuk össze, a másodikat csak úgy magunk, mégpedig szopi alatt). Így előre is elnézést kérek azoktól, akik még az elsőért küzdenek, de én most szinte jobban vágyom még gyerekre, mint régen, mert tudom milyen az. 34 leszek és most eddig nem létező problémával kell szembenéznem.
Most este, keresgélés közben bukkantam rá erre a topikra, igyekszem is visszaolvasni, de hátha addig is megszán valaki egy kis saját információval.

Most már lassan fél éve nem szoptatok, és még mindig csöpögősen kezdődnek a menzeszeim, a hőmérsékleti görbéimen is az van, hogy - ha van egyáltalán - peteérés, az a 20. nap körül történik, ám rá 8-10 napra elkezdek vérezni és a 11-12. napon meg is jön. Próbáltak stimulálni megint, most semmi látszatja nem volt, ugyanaz a 12 nap, sőt most később is ment föl a görbe. Most épp vért vettek (a 4. napon), eredmény 3 hét múlva. Fölfedeztem, hogy az egyik mellemből még tudok tejet kisajtolni, ezért arra gyanakszom, hogy mint sokatoknak, nekem is magas a prolaktinszintem, és ez zavarja a sárgatest-fázist. Azt is kibogarásztam, hogy erre Bromocriptint szoktak szedetni.
Ha valakinek vannak saját tapasztalatai - akár a ciklus lefutásáról, akár a kezeléséről - kérem írja meg!
Előre is köszönöm!
Mónika
adgj

Sziasztok hamarosan babások!!! (remélem nem haragszotok meg, hogy ezt írom, de így lesz...és punktum)

Éreztem, hogy akármikor is ,de muszáj olvasnom titeket...

Kedves Vik! Mindenem borzongott, amikor olvastam a soraid! Bár nekem is bejönne.. annyira szeretném, de annyira! Még soha nem szedtem semmiféle hormonális gyógyszert a fogin kívül, de már azt se vagy 7 éve.(mivel problémás volt a a bilirubinom)Picit félek is, mert évek óta nem küldtek vérvételre, s talán kellene ilyenkor nem?? (legközelebb megkérdezem a dokit, mert a prolaktinom is magas volt anno)
Te pedig hidd(!!!), hogy hamarosan jön a kistesó...vagy a kistesók..., hiszen késik!! Mit érzel? A kislányodnál érezted? Lehet, hogy bután kérdezek, de nekem sajna még nincs tapasztalatom..(picit irigyellek is!)
Lehet, hogy hamarosan a másik Topic tagja leszel. Gondolok rád, és izgulok érted!!

Kedves Lara! A kérdésem: a "sajnos" pontosan mit jelent? Nekem most 14 napra érkezett a mesim, s a doki azt mondta, hogy ez ovulációs vérzés, s ez (norcolut)rendezi a dolgot. Egyébként amíg nem álltunk rá a "manó-t szeretnénk már, de nagyon" c. történetre addig, szuperpontos 28 napos volt a ciklusom.Azóta: 13-30 között ingadozik! De már megtudtam ez sok lánnyal előfordul..

Kedves Anna!

Én is örülnék, ha nem kellene sokat itt "dekkolnom", de jó itt lenni veletek hatalmas erőt adtok, s olvasva Cat és a többi "már mamát", tudom eljön a mi időnk is!!
Tudom: Ember tervez.. de(!)nekünk segíteni fog, mert mi együtt, ennyien nagyon, nagyon szeretnénk átélni a világ legcsodásabb pillanatait.. S ami késik nem múlik! S hamarosan már csak vendégként, erőt adni jövünk ide!!
Kérdésedre:januárban döntöttük el, hogy jöhet a kismanó. A probléma nálunk az, hogy a párom heti 1X van itthon, s így roppant nehéz. De pár hét, és itthon marad hosszabb ideig (végre! alig bírom már kivárni), úgyhogy hamarosan "előre az ikrekért", ahogy ti mondjátok.

Kedves Dodo!

Engem érdekelnének a vitaminok. Az a baj, hogy iszonyat rendszertelenül eszem, és főtt ételt ritkán, mert egymagamra nem főzök, levest is már 1000 éve ettem.. Azthiszem ez nem túl jó.

Olvastam Doris történetét, alaposan megkönnyeztem..De örömkönnyek voltak!!

Lányok! Mindenkinek kívánom, hogy teljesüljön az álma!

Örülök, hogy itt lehettem, itt lehetek veletek..
Bár még nem régóta..,de jó izgulni veletek..s remélem hamarosan mindenkit jobban megismerek!

Dana
dana

Dana!
Én most megkönnyeztem azt, amit írtál. Elég rossz hangulatom van, ugyanis ma reggelre megjött. Persze most is reménykedtem, de hiába. Annyira félek.
Kedden megyek a 3. napi vérvételre, aztán a következő héten a petevezeték átjárhatóságit csinálják meg + a párom is megy vizsgálatra.
Szorítok mindenkinek! SIKERÜLNI FOG ITT MINDENKINEK!!!
Bogi
bogi1975

Bogi!
Sajna, ez a "már megint megjött.."c. topic, de azért van, hogy segítsünk egymásnak így vagy úgy, akár tanáccsal, akár jó szóval bíztatással..
Én most olvasgatom vissza az archívumot, s nem gondoltam volna, hogy ezek a "kedves kis párbeszédek", ilyen pozitív hatással lesznek rám.
Olyan erőt kaptam! Küldöm neked is Bogi! Neharagudj, de nem nagyon emlékszem, hogy veled mi is a helyzet? Mióta próbálkoztok? Örülök, hogy reménykedsz(!!!), mert anélkül..
S ne félj, mert az utolsó mondatod IGAZ!
Mindenképpen írj, hogy mi van veled! Puszi: Dana

Lányok! Sokat gondolok rátok... Nem hittem, hogy ilyen könnyen megapom a függőség nevű betegséget, de állandóan itt lennék veletek..
dana

Sziasztok lányok!
Ujra itt. Ahogy már pár hete irtam az orvos clostit irt fel, azért hogy rendszeres (28 nap) legyen a ciklusom. Az idő eltelt és semmi.Egyre jobban aggódok.Szedet valaki már ilyet? A köv. menstruációtól már puregont kell szednem, de lehet hogy ismét 52 napos lesz a ciklus Miért nem használ nekem ?
hritus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: