Dalma, gratulálok az építkezéshez

én is szerettem volna mindig eegy új házat, ami a saját elképzelésem szerint készül el, de mindig csak az átalakítás, felújítás maradt. Hitelt mi nem merünk bevállalni, még soha nem volt hitelünk.
Manna cuki lehet, enyém is detto akaratos...a kis skorpiók
Ma a bölcsiben elkezdett verekedni

ment végig a csoporton és sorba ütögette a fiúkat, lányokat. Nagyon szégyenlem magam, eddig ilyet nem csinált ( hétfőn látta először ott a csoportban )
Hajrá német, majd belejössz a tanulásba!
Móni, melyik délután dobod a képet
Katica, Léna egy tündér, az elvirágzott gyermekláncfüvet mi ejtőernyőnek hívjuk és Lilla imádja fújni, látom Lénának is tetszik.
Nálunk a bili most hanyagolva van.
Reggel 6a-kor felébred és már nem alszik vissza

nálunk a tej/kakaó után még szundi van. Ebéd után Ő is ált. 1 órát alszik ( tölti az elemet

) és kezdődik a délutáni pörgés, én már sokszor szédülök
Örülök, hogy meggyógyult Léna

én azt hiszem a 18 hós oltást hanyagolom amíg csak lehet.
Anya, igen, családi napközi, napi 625 Ft a költsége, 4 étkezést biztosítanak, de minden mást én viszek /pelenka,popsitörlő,papírzsepi/
Reni, megy a drukk az építkezéshez, tetőtér nagyon jó ötlet !
Kata, mesélj majd milyen volt Siófokon, Kevin élvezte gondolom
Csuri, rossz szomszédság török átok,
A csatorna díj az elfogyasztott víz után van számlázva, nem? Mert akkor ez dupla "öröm"
Anyós?
A szoktatás nem egyszerű, szinte végig ott ülök a csoportban. Ma kiküldtek és pár perc múlva keresett, pedig mondtam neki, hogy elmegyek és hamar jövök vissza

teljesen padlón vagyok, mi lesz ha nem bírja. Elég lenne ha ebédig maradna, semmit nem tudok dolgozni a munkahelyen ha velem van, minden percemet leköti
A Papa is kórházban van Pesten, anya szinte minden nap megy hozzá, más lehetőségem nincs csak a bölcsi.
tegnap nálunk baleset volt, Lilla este belakakilt a fürdővízbe, ja és apával fürdött
))