Sziasztok!
A háttérből (a munka-hegyek mögül) nagyon drukkolok ám mindenkinek, de most, hogy ennyien fogtok kezdeni, gondoltam meg is írom, hogy én is küldöm a pozitív energiákat!
Katám! Remélem, a mai beállításról ismét a „cisztagyilkoló” jelzővel jössz majd…:)
Momelcsi! Neked is nagyon drukkolok a mai jó kezdéshez! Hát, sajnos este is sokan szoktak lenni… Vigyél olvasnivalót! Bár Kata is ott lesz társaságnak!

Tapasztalatból tudom, hogy nagyon jó kis társaság!
Szimbáék! Nemsokára indultok Ti is ismét, ugye?
Kriszto! A laptető szerencsét hoz! Ha jól tudom…
Úgy örülök, hogy már jobban vagy!

Mikor kell legközelebb Apánknál jelentkezned?
Micikém! TSH-kontroll? Kíváncsi vagyok, hogy hogy alakulnak a hormonjaid a gyógyszer és a paleo hatására… +++
Kisgaby! Üdv közöttünk!

Gyere gyakrabban! Könnyebben telnek úgy ezek a várakozós-bizakodós napok!
Jucus! Remélem, Sajó már sokkal jobban van!
Emerenc, drága! Úgy drukkoltam Neked a háttérből! Volt, hogy óránként jöttem nézni, hogy írtál-e… De olyan jó, hogy nem adod fel! Jársz már akupunktúrára? Én is jókat hallottam róla! Drukkolok, hogy ez is hozzájáruljon a sikerhez!
Kislibus! Remélem, minél hamarabb végeztek a felújítással! Anna-Tündérke biztosan megvárja! Vigyázz nagyon magatokra!
Hildácska! Arra gondoltam, hogy most kivételesen nem mész el ahhoz a dokihoz is egy ultrahangra, akihez Győrben akartál járni? Apánk szaktudásának nyilvánvalóan senki nem érhet a nyomába, de az is biztos, hogy ezek után én is végigaggódnám ezt a három hetet, (miközben az aggódással nem segítenék semmin), viszont ha egy másik doki nem látna semmi problémát, akkor én például biztos, hogy könnyebben tudnék gyököt vonni, osztani kettővel (ahogy Szimba írta) Apánk aggodalmából!
Biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz! Nyugi!
Zsuzska! Szorítok, hogy a 4-5 kicsi beinduljon! A múltkor nekem is „eldurrant” a legnagyobb, és utána szépen megért a többi!
Te is nagyon gebe vagy? Pedig nem árt egy kicsit hízni! Azt olvastam, hogy a babásodáshoz minimum 20%-nyi zsírnak kell lennie az emberen (vagyis az ember lányán…). Nekem sokszor nagyon nehezemre esik rendszeresen enni, pedig tudom, hogy nagyon fontos lenne…
Olvastam egy olyan kísérletet is, hogy hízókúrára fogtak nőket, és kizárólag ennek hatására megnőtt a teherbeesési ráta! Úgyhogy most az elkövetkező hetekben mindenképpen egyél eleget!
Azért is, mert lehet (nagyon remélem!), hogy nemsokára (hogy is szokták mondani?) már kettő helyett kell enned!