[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
1.inszemre készülünk babásai - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Dita,
Örülök, hogy tetszik, és remélem a méret is jó. Bár, a body azt hiszem 80-as.
Réka továbbra is reklámfüggő, és ő is az Elmot nézi végig szó nélkül semmi mást, általában más mesefilm csak max. 10 percig köti le. A Maszkabált amúgy érdemes neked is megnézned szerintem nagyon jó.
Húha, és párodnak nem esett le, hogy esetleg tényleg meghirdetted a házat? Kíváncsi vagyok mit szól majd, ha elmondod neki.

Monic,
Jobbulást anyukádnak!

Viki,
Rékának is hasonló az ízlése mesét illetően, mint Lacusnak. :wink:

Hát, tegnap már jobban volt Réka, így valószínűleg már megyünk kifelé ebből a csúnya náthából. A legrosszabb azt hallani, hogy köhög szegénykém, fel is szakad, de ő még nem tudja kiköpni.
Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka, hol kaphatott el most ilyen betegséget Réka? Örülök, hogy jobban van.

Hát Ditus ez nagggyon gáz lehetett, hogy jött egy érdeklődő és el kellett küldeni. Ráadásul egy komoly érdeklődő. Felírtad a számát legalább (későbbre)? Tulajdonképpen a párodnak el kell költöznie a házból? Hát ez egy nagyon nehéz beszélgetés lesz :roll:

Miló viszont gyönyörű, láttam a fotókat a blogon, jót aerobikozik:)) Az a lényeg, hogy ő semmit ne érezzen meg az egészből.

Jaj, nem is meséltem ezen a fórumon még, hogy széttörtem magam, úgy elestem a babával a kezemben. Szerencsére "jól tudtam esni", Dorkát meg tudtam védeni, semmi baja sem lett, nem ütötte meg magát sehol. Az egész karom kék-zöld és horzsolással van tele, a lábfejem pedig lila és bedagadt, de nem tört el semmim, hála az Égnek! Most sántikálok és lila karral járok. Aztán még ráadásként elvágtam a kezem konzerves dobozzal és végül megégettem a gázon. Aszem ezzel meg is volt az éves szerencsétlenkedésem. Tiszta Balfácán voltam:(
Vendég
 


Sziasztok

Ditus sajnálom ezt a hülye helyzetet.

Némo Rékának jobbulás4!!!

Twist vigyázz magadra ne tört össze magad.Remélem már jobban vagy.

Darinka beteg de már javul az állapota gége fedő gyulladása van de már jobb jön vissza a hangja.

Bocs hogy ritkán jövök de nincs időm a drágám melett.

Hoztam pár képet ha nem baj.

Kép Apa így vigyázott rá még én koszorúkat kötöttem (volt halott sajna a családban én pedig elvállaltam a koszorúkat) Kép anyával Kép Kis család

Kép

Kép
vius
Baja
 
 

 
 

Dita,
milyen oltás van 6 hónaposan? Mert akkor csak vinni kell státuszra a dokihoz a babákat, de oltás nincs. Legalábbis kötelező nincs.

Twist.
a 2,3,4 hónapos oltás után kötelező már csak 15 hónaposan van.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Vius, tök jó áll neked a rövid haj!:)) Csak nem hajhullás miatt vágattad le? (én is már ezen agyalok.)

Linácska, ez jó hír, hogy már csak 15 hónaposan lesz oltás:) Már kicsit elegem van a szurikból. Még 5 hónapos RotaII. lesz, de akkor szúrás már nem, hurrá!
Gratula, látom, hogy ma 9 hónapos Levi, éljen, éljen!!!

Dorci holnap lesz 4 hónapos, már olyan nagy!:)
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.05.10 08:18-kor.
Vendég
 


Sziasztok,

Danika 1 évesen agyhártya gyulladás elleni oltást kapott, ez nem kötelező, nekünk kellett kiváltani.

3 napig vendégeink voltak, holnap majd jövök bővebben.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok,

Danika 1 évesen agyhártya gyulladás elleni oltást kapott, ez nem kötelező, nekünk kellett kiváltani.

3 napig vendégeink voltak, holnap majd jövök bővebben.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jó reggelt!

Laló is megkapta a meningc., a prevenart és a bárányhimlő ellenit a kötelezők mellé.

Mi nagyszülőztünk hétvégén, szuper volt. Most látszik igazán mennyire jó lenne pár nm kertecske, fű, stb.
20150601134430
 
 


Twist mekkora már Dorci tiszta anyukája!!
NAgyon aranyos!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok

TWIST
Milyen szép szemei vannak Dorcinak! Nagyon csinos, szép kislány!

A hajam hullása nekem megállt. Maradt még a csodaszerből egy fél üveggel. Ha gondolod elküldöm neked!

VIUS
Sajnálom a betegséget, remélem már jobban van a nagy lány!
Nagyon helyesek vagytok a képeken.
Mienk apu is (igaz ritkán) de kb. így szokott vigyázni Milóra! :roll:

Megyek is mert felébredt a törp. A szomszédban már egy hónapja zörögnek, hol a flex megy hol a fűnyíró, de egész nap megy valami kiba...ott gép, már nagyon tele van a hócsukám velük.
Mostanában 10 perces szakaszokban tud csak aludni szegénykém, mert örökké felzörgik. Már kikiabáltam egyik délután a hapsinak hogy jó lenne ha tekintettel lenne már ránk is néha mert ebben az utcában két kisbaba is van és nemhogy a saját teraszunkon nem tudom altatni de a lakásban sem mert oda is behallatszik, rengenek az ablaküvegek!

Bevágtam úgy az ajtót hogy majdnem kitört. Az idegeimen táncolt mert akkor már napok óta ez ment és reggel 7-től folyamatosan.
Ezek olyanok hogy még a redőnyt sem tudják normálisan leereszteni, fogja és elengedi hadd zuhanjon le. A frászt kapom esténként. Ajtókat, vaskapukat is úgy baszkodja be. A vaskapu ráadásul 4 éve szar nemhogy azt csinálná meg. Kb. 10 x bevágja nagy robajjal mire becsukódik neki.
Megcsináltuk neki a csatornát amikor a tetőnket lecseréltettük de fél éve leszerelték és most a kerítéspillérünkre zúdul a tetőjükről a víz, már teljesen lemosta a színezést róla. A múlt heti akciójuk meg hogy a másik kerítéspillérünkre ami szintén nem rég lett színezve fogta és dróttal ráerősítette a drótkerítését. Vagy 3x körbetekerte rajta. Párom meglátta azt hitte hogy agyhugykövet kap.
Úgy döntöttem hogy még egy dobásuk van és feljelentem őket.
Most már túlmennek minden határon.
:twisted:

dita75
 
 


Ditus, le is csapok a lehetőségre, köszi!:)) Ment a privi a címemmel:)

Köszönjük a Dorka dícséretet, nagyon cuki, imádjuk!:)

Vius, az én párom is pont így vigyázott Dorkára, amikor én fogorvosnál voltam:) Ari vagy, tényleg nagyon hasonlít rám Dorci, sőt a párom amiatt azt is mondta, hogy szűznemzés történt:)))
Vendég
 


Jó régen nem voltam! Nálatok mindenkinek olyan nagyok már a babák, sajnos én ezekhez a dolgokhoz nem tudok hozzászólni! Csak kérdezni meg nem akarok jönni!

Zsuzska!
Hát így utólag is, de nagyon boldog születésnapot kívánok!

Dita!
Miló nagyon édi! Látszik, hogy szeret pancsizni! De látom azért csodálkozott, hogy most ő nőtt akkorát vagy a kád ment össze!
Ditus! Hát ez így kemény sztori! Lehet, hogy tényleg elszalasztottál egy vevőt. Miért nem kérted el a telószámát azzal, hogyha aktuális lesz majd felhívod, és másnap, amikor nincs a párod a közelben, visszahívhattad volna! Hát azért nem irigyellek, mert az majd egy nagyon kemény beszélgetés lesz a pároddal! (Látom Twist pont ugyanezt írta!)

Boniko!
Remélem, most már jobban van a bokád! Zsigi milyen édesen alszik! Mintha jógázna!Nagyon szépek az ujjbábok!

Twist!
Küldenél nekem is egy meghívót a blogodhoz? köszönöm!
Nahát, vigyázzatok magatokra! Remélem, azóta már meggyógyultak a foltjaid, és már nem sántikálsz!


Nemone!
Remélem Réka azóta már meggyógyult!

rodina74
 
 


Sziasztok!

[quote="rodina74"]C írta:rodina74sak kérdezni meg nem akarok jönni!


Gyere csak nyugodtan!!!! :wink:

Némóka!
Meggyógyult a Csajod?

Boonniii?????!!!!!!

Dita!
Szomszéd monnyon le!

Twist!
Boldog hófordulót Dorkának!
20150601134430
 
 


Köszi Viki!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Twist, Vius,
Gyönyörűek a csajszik!!! :D

Dita,
Szomszéd :twisted: :twisted: :twisted: Remélem, már befejezte!

Rodina,
Nyugodtan gyere, mert talán tudunk segíteni a kérdéseiden.

Viki,
Hát, már gyógyulóban, de sajnos még nem akar minden felszakadni, így csütörtökön megnézi a doki. De nagy baj azért nincs, mert rosszalkodni azt azért tud egész nap...

Kép Kép Kép Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


sziasztok lányok,

bocsi, csak az utolsó oldalt olvastam el.

Némóka: Réka nagyon szép kislány!! remélem, h még mindig szépen alszik éjszaka, és kiegyensúlyozott vagy. remélem, h meggyógyul gyorsan! nekünk a köptető segitett nagyon a szárazköhögéskor , plusz a kálcium (ampullában, doki irta fel) , ami segit a szűk torkot tágitani és segit a gyulladást csökkenteni.

Ditulika drága: :shock:

hajhullásra nekem a varga hajcsepp jött be, anyum is használta , tőle kaptam. babahajaim nőttek , és tök megállt a hajhullás! nagyon ajánlom. amikor felteszem kicsit fura szaga van, de elillan gyorsan.

remélem mindenki jól van!!

mi jól vagyunk. Nándus ügyes , okos , aranyos, nagydumás, be nem áll a szája. állandóan magyaráz. pl: apa, apa, auto, auto, magasan, hangos. elmondta, h apával ült az autóban és látott egy repülőt a magasban és hangos volt. ezt elmondta vagy 20szor és mondatba kellett neki foglalni az egészet. olyan édes!! és még rengeteg hasonló története van! és olyan memóriája, teljesen ledöbbenek, h hogy emlékszik történtekre, szavakra.
sajnos mostanában 6kor kel Nándi, pedig az eddigi 7 órai keléssel olyan elégedettek voltunk, pedig uakkor fektetjük. nem tudom, h mi lehet a baj, lehet, h éhes, de lehet, h a foga. a korai keléstől egész de nyűgös , fáradt. múlt héten leraktam 9,30kor aludni, aludt 2 órát, a legnagyobb melegben mentünk sétálni, és du aludt még 1 órát, felborult az egész napunk , borzasztó volt. akkor megfogadtam, h nem rakom le de, csak 12kor játszótér után. de van, h éjszaka is olyan sirással ébred, és csak a cumi és én kellek, apja nem tudja megnyugtatni. még van egy pár hónapunk, de nem tudom, h mi lesz, ha korházba megyünk szülni, és nem leszek, utána meg jön a kistesó, aki elveszi az időt Nándustól . pedig imádja az apját! alig várja, h hazajöjjön. lovagol rajta, rámászik és mondja, h birkó, és birkózni kell vele.
kisöcsi rugdos rendesen, minden jól van. sajnos a vitamintól rettenetes az étvágyam, hizom, mint a bolondgomba. utálom a vitaminokat!!! :twisted: nevünk még nincs, bár a Botond és a Csanád motoszkál a fejünkben.

mindenkinek puszi!! vigyázzatok magatokra!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


CZINKE
De jó látni téged! Képeket nem hoztál??? :cry:

dita75
 
 


RODI
Most kérdezz mert később már nem sok időt hagy rá a törpike! :)

NEMONE
Réka annyira édes ezzel a rövid hajjal :)
Szent atya gatya mi ez a kupi????????????????? :shock: Ablakpárkányra mászás ????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: UGYE NEM EZ VÁR RÁM IS???????????????????? :o :o :o :o

A SZOMSZÉD NEM HAGYTA ABBA SŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐT!!!!
Ma egész nap a gyerekszoba melletti falat ütötte és itt is flexelt EGÉSZ ÁLLÓ NAP!!! Most már nagyon elegem van. Persze egyből fel is kelt Miló, és utána már hiába vittem át a másik szobába, - mondjuk oda is rendesen behallatszik - nem akart már visszaaludni annyira megijedhetett sztem. :twisted:

dita75
 
 


Ditulika: nem hoztam, de már nagyon akarok! már a vonalzóra is gyúrok, de egyszerűen semmire nincs időnk.

nem is mondtam, h 2 hete párom elvitt az Avatarra, nagyon tetszett, a sztori és a tecnika is. de nem leszek azért 3d őrült, és nem akarok ezentúl mindent 3dben látni. de nagyon érdekes volt! és jó volt végre kimozdulni. 22,15kor játszák már csak 3dben , és hajnali 1,20kor szálltunk be a kocsiba, de én úgy felpörögtem,h végre kettesben elmentünk moziba, h nagyon. igaz , a hajnali 2es lefekvés után a hajnali 6os kelés kicsit gáz volt.
most szombaton meg szinházban voltam a szüleimmel, a Producereket néztük meg. hangosabb volt, mint az avatar, kisöcsi rugosott is rendesen.
szóval most nagyon kultúrember voltam. de lehet, h hónapokig várni kell a következő kimozdulásra. néha úgy érzem, h megőrülök a 4 fal között. sokszor az auchanos vásárlást is óriási kikapcsolódásnak érzem, és felüdülésnek. rémesen hangzik!! :oops: de Nándi is élvezi ezeket. volt, h talált magának motort, és azzal jött utánunk, volt, h talált labdát, és azzal játszott végig. imád rohangálni a bevásárlóba, és imádja az embereket nézni, olyan érdeklődő!! imádom!!! aranypofa!!- imádja ezt a szót, ahogy mondja: anyaposza!!! :lol: :lol:

na puszi mindenkinek!! gyorsan itt van a 6 óra! :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok

még élünk :oops: az utóbbi napokban a fogam rosszalkodott, már úgy voltam vele hogy inkább menjünk 3*szülni :shock: igy most legalább tényleg nem izgatom magam tesón, mert először a ramaty fogakat tetetem rendbe. Zsiga most nagyon eleven lett ,oda kell rá figyelnem ezerrel meg aztán állandóan kinnt vagyunk...bezsélni még nem ..

Viki a csajok most adtak egy jó ötletet egyébként nem gondolkodtam mert játékot már nem akartam...

http://www.szelidbicajosok.hu/rendeles.html

gyerekek gyönyörűek! kismamák képet kérünk pocakról!!! első babát váróktól is :wink:
Vendég
 


Halihó!

Boni!
Sajnálom a fogadat :(

Futóbringa nekem nem tetszik :oops: Anyuék elektromos kisautót akarnak ajándékozni, de én meg nem szeretném :roll:

Némóka!
Réka is jó munkásember!

Remélem a dokitok mond majd vmi kedvezőt holnap.

Dita!
Igen, rád is ez vár majd!!!!

Czinki!
Örülök,h füstjeleztél.
Nincs a környéketeken babaklub, ahová ki tudnál mozdulni?

Képeket már nagyon várom!

Mi jól vagyunk, bár a mai eső miatt nem tudunk egyelőre kimenni. Lalusom nagyon szépen beszél már. Napról napra meglep minket.

Reggel főztem az ebédjét. Mondom neki, h spenót lesz. Mondta, h : mama adta. Mondom neki, h nem, ezt nem mama adta. Erre: Mama küldte :lol: Nem gyengén nagyszülő függő.

Hétvégén apuéknál voltunk. Laci beültette a kocsiba az ölébe. Laló maga mellé rendelte aput az anyós ülésre, anyut meg hátra. Így "vezetett". :lol:
20150601134430
 
 


Óóóóó! Hát van itt néhány ismerős:)
Szia Viki!

Csajok, a segítségeteket szeretném kérni.
Terjesszétek az igét, ha van rá lehetőségetek, hamarosan megjelenik a könyvem: Zahiromka lombiktörténete címmel.
A következő lombikomra gyűjtök...

Részletek róla itt:

http://www.babaterv.hu/wordpress/?p=798

Csóközön!
babe9
 
 


Boni,
jó ez a bicaj. Van olyan változata is (igaz az fémből), amire később a pedálokat is rá lehet szerelni, és rendes bicikli lesz belőle. Lili ovistársának olyan van, most 4 évesen szerelték rá a pedálokat, és tökéletesen kétkerekűzik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Boni,
Sajnálom a fogadat! :( Remélem, hamar meggyógyul, mert annál rosszabb tényleg nincs, mint amikor fáj a fog.

Dita,
Szomszéd továbbra is :twisted: :twisted: :twisted:
Bizony ez vár Rád... Sőt, volt olyan is, hogy valahogy megszerezte a Luuf balzsamot, és úgy jön át a szobába, hogy tiszta balzsam a szája. Aztán egyszer meg amikor kettesben voltunk este kimentem a konyhába megcsinálni a vacsiját addig ő reklámozott. Kész a vacsi, és el is gondolkoztam, hogy ilyen hosszú volt a reklám? Hát, nem akkor meg a gyógyszertári popsikrémet szerezte meg, és sikerült az arcát, pizsijét, szőnyeget jól bekenni vele. A szőnyegből azóta sem tudtam rendesen kiszedni, így majd ha jó idő lesz elvitetetem kitakaríttatni. Ezekről azért nem készült kép, mert nagyon meglepődtem, és csak gyorsan mostam le róla. Ja, tegnap meg azt a csakra képemet firkálta össze egy tollal. Azóta sem tudom, honnan szerezte a tollat. :roll:
Szóval készülhetsz! :wink:

Czinke,
Örülök, hogy jól vagytok! Én is várom a képeket! :wink:
Kisöcsi megérkezéséig meg csináljatok sok programot a férjeddel, amikor csak kettesben vagytok, hogy kikapcsolódj kicsit, mert utána sokáig nem lesz rá módod!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


lina és hol lehet kapni? MEGKÉRDED? :lol:
Vendég
 


Ditus, ez a szomszéd rémálom lehet. Meg lehet őrülni a folyamatos építkezéstől. Nálunk is ez van hullámokban. SZoktam is panaszkodni. Tényleg rossz, hogy más hangjai miatt kell felkelni, nem lehet pihenni stb. Ők keltenek, nem Milóka. Jaj, ránk is ez vár, jön a nyár és ilyenkor folytatódnak mindkét szomszédunkban az építkezések:(
És van még egy poénos emberke, aki riasztót szereltetett a házára, azaz a kertet figyeli a riasztó, nehogy az otthagyott építkezési dolgokat ellopják. Autóriasztó hangja van és ha egy macska, vagy menyét átrohan a kerten, akkor is bekapcsol. Nagyon gáz hangja van.

Rodi baba: megnőtt már a pocid? Ha jól emlékszem, nekem a 10-13. hét között kezdett igencsak kerekedni. Gratula a kis kukacoshoz, olvastam a blogodban, hogy mintha láttak volna valamit a lába között:)

Czinki, a Varga csepp jól hangzik, köszi a tippet! Egyelőre Ditus csodaszerét fogom kipróbálni és utána a Varga csepp jön.
Az Avatar nekem is nagyon tetszik, az egyetlen film mostanában, amit szeretnék eredeti DVD-n megvenni, mert érdemes jó minőségben nézni a szuper látvány miatt.

Boniko: sajnálom a fogfájást és a dokihoz járást. (nálam is hasonló az ügy, minden hónapban plusz egy fogam kilyukad és nem kispályás módon, gyökérkezelések várnak).

Némóka, nem látszik betegnek a kislányod.))))) Annyira szétpakolt, király a csaj!:)

Linácska, komolyan mondom, hogy szuper a kiscsajod, hogy 4 évesen kétkerekezik. Jó az egyensúlyérzéke!
Vendég
 


Jaj, valami nagyon aranyosat találtam a neten, lehet ingyen Galaxist kérni valakinek. Én kértem Dorottyának egyet és kapott is:)) Annyira jó! Oklevelet is adnak róla (pdf-ben kinyomtatható) és ottvannak a koordináták is, sőt meg is lehet nézni a galaxist egy csillagtérképen. Annyira tetszik:))

http://www.nameagalaxy.com/
Vendég
 


twist ez tényleg cukiság! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Én egy másik topikon létezem, de remélem nem baj, hogy kérnék egy kis segítséget!?

A fiaim részt vesznek egy babaversenyen és szeretném ha szavaznátok rájuk. Persz, csak ha nincs más ismerős, aki ezen részt vesz.

Az alábbi linken lehet szavazni:

http://www.delmagyar.hu/jatek/nicsak-ki ... how_vote=1

Köszönettel!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Odry, én szavaztam! Nagyon édesek a képen, imádnivalóak:))
Vendég
 


odry szavaztam :wink:
Vendég
 


Jó reggelt!

Cinkicsek
a nevek jók enyim fiam is állandóan birokra kel apájával! szabadidőt használjátok ki még :lol:

Viki ügyes LAckóbubus :lol: ZSiga is néha alkot mondatot de ismételni nem hajlandó... néz rám hülyén hogy csak képzelődtem.. elképesztően szélhámos! angolon viszont látszik a fejlődés, mert ha meghallja a mondókát éneket már az első dallamnál elkezdi csinálni ami hozzá tartozik..és amit mond neki a tanárnéni azt is nmegérti..

ráadásul esze ágában sincs beszélni, a mutogatást tökélyre fejlesztette.. most például ha szomjas akkor csücsörit a szájával és szürcsög vele. lehet pantronimes lesz...

. én igazából a fából valóságát nem szeressem a tisztíthatósága miatt.. illetve ez az utólag lehet rá kereket tenni dolog is jobban bejön...

elektromos kisautók aranyosak, bár nekem a régi retró pedállal hajtható gokard és kisautó a szívem csücske.. de olyant hol kapni ma már?

most egyébként a motorozás nagyon megy, a gyerekekkel van egy kedvenc lejtő ahol mindig száguldoznak lefelé.. rossz nézni..

Dita sajnálom az idióta szomszédot!!!

Monic anyud jobban van?

Réka is nagy kópé.. nem kell csínyért a szomszédba menni!

ja Zisga legújabb szórakozása,hogy a tűzhelyen a gombokat eltekeri.. :twisted: pedig sosem engedtem neki.. most levettük a gombokat...és egyet hagytam elől, amivel én tekerem..életveszély a csávó! :twisted:
Vendég
 


Hali!
Most csak gyorsan Boninak!

Vettem Lalusnak Thomasos strandlabdát, szuper jó (rajta van még Percy és James is). A Müllerben kapható, kemény 585 Ft-ért. :wink:

Később jööövvvööök.
20150601134430
 
 


Viki köfi :lol:
Vendég
 


Köszönöm a fiúk nevében is.
Ők is majdnem inszemes fiúk.....

Szép napot!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Boni: angolra jár Zsigi? Tök jóóó! Hova, hogyan, hányszor egy héten? Én most egyelőre a Dóra a felfedezőt veszem fel a tévéből mindig, az is tanít angolul.
Tűzhely tekergetés tényleg nagyon veszélyes. Hogy miket találnak ki ezek a gyerekek :roll:
Vendég
 


Babe Babi!
Kép

Boni!
Nagy zsivány Zsigi, meg sumákol. Laló tegnap az erdő szélén házikót énekelte a fürdőkádban, a könnyünk potyogott úgy nevettünk.

ő már szépen nyomja, ma is közölte séta közben, h a Rigó odarepült. :D

Laló is próbálta tekergetni a tűzhelyen a gombokat, de én kicsit rácsaptam a kezére :oops: , és megbeszéltük, h oda nem nyúlkál föl.

Némóka!
Lehet, h Rékában egy kis pasi veszett el. Nekem rémálmom a popsikenőcs, mióta sudacremmel "meszelt". Ezt meg csak mosogatószerrel tudtam kiszedni.

Moncsi!
Anyukád hogy van?

Családunk legújabb tagja: Kép
20150601134430
 
 


Viki az én fiamról a kézrepacsi lepereg :roll:
Vendég
 


Sziasztok

Húúúúúúú micsoda "rémtörténetek" na asszem jobb ha felkészülök. Talán példát veszek az egyik anyukától aki szikszalaggal körbetekerte a gyerekét. (suttógóban olvastam) :shock:

VIKI
Nagyon édi Elmo! :)
Én is szívesen meghallgatnám Laló dalt! :D

BONI
Zsigi nagyon ügyes! Szuper hogy ti is ilyen korán angolra jártok. Itt nálunk nincs erre lehetőség de majd én megpróbálom tanítgatni.
Igaz már régen vizsgáztam és azóta nem nagyon használtam de azért valamire csak emlékszem még.

Szia ODRY!
De régen láttalak (olvastalak) ebből is látszik hogy milyen nagyok már a fiúk. :o :shock: Leesett az állam! de azért közben szavaztam mindkét emilcímemről a szépségekre!

TWIST
Ma útnak indult a csomag! Bepelenkáztam nehogy összetörjön! :)
Remélem használni fog neked is!

NEMO
Ilyen kis csintalan leányzó lett ez a Rékus, pedig még mintha tegnap fogtam volna a kezembe, akkor még a fejét sem tudta tartani most meg már rosszalkodik! :)

CZINKE
Örülök hogy jól éreztétek magatokat. Kicsit irigykedem mert én az elmúlt 10 évben nem voltam ennyiszer moziban meg színházban.
Ha továbbra is itt fogunk lakni akkor nem is látom nagyon esélyét mert anyósomékra biztos nem bízom Milót még egy percre sem.
Anyu már felajánlotta hogy szívesen vigyáz Milóra míg megnézzük az Avatart. Ők is megnézték tavasszal 3d-be és nagyon élvezték.

Nevek tetszenek, kiváncsi vagyok melyik lesz végül a nyerő!

Nándus nagyon édes lehet ahogy karattyol!

MONIC ????????????????????

dita75
 
 


esti aerobic

Kép

dita75
 
 


Ditus, nagyon aranyos vagy!:))))) Alig várom a cuccost!:) A pelenka jó ötlet, nehogy útközben becsurrantson!:)
És neked hogy volt: megállította a hajhullást és babahajak is kezdtek nőni tőle?

Milyen hajlékony legénykéd van!
Vendég
 


Dita!

Bizony rég.....
Nagyon köszönöm a szavazatot!

Gratulálok a Kisfiatokhoz és nagyon szép baba Ő is!!!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Monic, hogy vagy, mi újság veletek? Hogy bírod a pocit?

Odry, remélem, hogy jó helyezést értek el az aranyos kisfiaiddal!:)

Rodina, hogy vagy? Küldtem meghívót!

Előző elötti éjjel 13 órát aludt a kiscsajom, csodálatos volt, mekkorát aludtam én is:) Aztán tegnap éjjel semmit nem aludt, azaz csak szaggatottan. Szóval egyszer így, egyszer úgy van nálunk. Most tudom, hogy jön a hidegfront, 10 fokkal lesz kevesebb.
Vendég
 


Twist!
Igen, köszönöm megkaptam a meghívót, már aktiváltam is. Bele is olvastam, de majd időrendbe akarom végigolvasni!
A képeket megnéztem, hát tényleg rád ütött a lányod! Le sem tagadhatnád!

Köszönöm jól vagyok, csak tegnap óta nagyon fáj a fejem. Biztos ez a hülye idő.

Na, akkor most kérdezek. Nekem is meg van az a lista, ami nektek volt annak idején, hogy mi kell a babának (ruházat, bútor és egyéb felszerelések). Van olyan, ami végül feleslegesnek bizonyult, és nem használtátok, vagy olyan, ami viszont nagyon jól jött?

A másik, hogy még nem tudom, milyen babakocsi legyen. Nem akarok drágát, de jól használhatót szeretnék! Ki tudja az ember használni a többfunkciós babakocsit? Én kapok az unokatesómtól Németországból egy olyan mózesszerű valamit, amit a kocsiba tudok betenni és biztonságosan lehet közlekedni. Direkt a kocsiba való szállításra találták ki és be lehet kötni a biztonsági övvel. Így érdemes megvenni a többfunkciósat? Illetve, kocsiba is be akarjuk rakni, tehát könnyen összehajtható, kis területűen elférőt szeretnénk. Ezen kívül téli baba, tehát februárban, ha nagy hó van és tudnom kell tolni, tehát a kerekek mérete sem mindegy! Összegezve, a ti tapasztalatotok alapján milyet javasoltok?

rodina74
 
 


Rodi: Most csak speciálisan magunkra nézve mondom, és lehet, hogy másnak meg pont ez volt a legfontosabb: de nekem az elektromos sterilizátor bizonyult nem jó választásnak. Megvettem drágán, aztán nem is használtam szinte, mert folyadékkal fertőtlenítettem inkább. Ráadásul a baba drága étkészletét és az én bimbóvédőm tartóját is pici galacsinná olvasztotta. Akkor kicsit morcos lettem és eladtam. Elnézést attól, akinek pont ez a kedvenc készüléke:)

A fektetős, 20 kg-os mélybabakocsit sem sokat használtam, csak az első hetekben és csak a környékbeli sétákhoz. Amikor autóval kellett valahova menni, vettem inkább egy többfunkciós, könnyű, összecsukható és az autómban elférős babakocsit. Mindenhova ezzel megyünk már. Fektetős is, tehát újszülöttnek is jó. és többfokozatú a háttámlája.

A babahordozó nagyon sokszor kell a mai napig is, nagyon jó dolog. És autósülés helyett is jó eleinte (biztonsági övvel jól be lehet fogni).

Ja még nekünk nem jött be a babakádba való maci alakú babatartó. Dorkának nem tetszik. De még megtartottam, mert talán majd a nagykádban örömmel fogja használni. Nekem azért nem volt jó, mert fekszik benne a baba és nem tudom a hátát megmosni és a haját. Ez is van, akinek totál bejött, csak nekünk nem.
Vendég
 


Rodi!
Nézz vissza a fórum elejére, ott elég jól kiveséztük a mi kell, mi nem dolgokat.

Nekünk nem mózeses volt a kocsink. Lala nyári baba, így nem kellett. Hordozót használtuk a kocsiba. Sétánál meg totál vízszintbe lehajtható kocsink volt.

Volt itthon mózes, de azt kb. 3-4 alkalommal ha használtuk, később játékokat tároltunk benne.
20150601134430
 
 


Köszönöm lányok!
Már a fórum elejének tanulmányozásába is kezdtem!

Őszintén szólva Lackó és Zsigi vonásai nem sokat változtak, megmaradtak azok az édi kisbaba vonásaik! Nagyon aranyosak a félmeztelen fotók! :D :lol:

Twist!
Pedig a sterilizátor nekem nagyon tetszik. Könnyebb vízzel sterilizálni? Nem jár több macerával?

rodina74
 
 


Viki Elmo nagyon szupi!

Dita MIló nagyon kis akrobata!

Rodina nekem A BBY GRIP & GO márka van Némócskáéknak is. én most árulom a miénket nekem például nagyon jó volt a mózeskosár. ki is használtuk..szeptembertől a jó kis szeles időkben.. egészen február közepéig elfértünk benne sőt barátnőmék Peg Perego Pliko P3 babakocsijához is kompatibilis, hiszen annak a koppintása csak elérhető áron.

autóba is elfér, esernyőre csukható! 10 kg, teljesen vízszintesig dönthető és még hálós is a kupola ha meleg van levegőzhessen..

most már lehet hozzá kapni hordozót is.

viszont amit még ajánlok PEG PEREGO VENEZIA!!!!!!nézz utána

Nekünk aventos mikrós sterilizálónk volt..kölcsön kaptuk, szerettem...

zenélő körforgó ágy fölé projektoros.. ZSigi szerette, Zoza nem..

Zsiginek formaöntött kádja volt Ok baby Onda teszin vettem 2000Ftért.. szerettük, jó sokáig az volt.. Zoza is szereti ,

textil fürdőlepedőt nem sokáig használtuk.. egy jó minőségű pamut törölköző jobb

mindenkinek pussz

MOnic nem tetszik,hogy nem jössz :cry:

Twist köszi a linket :wink: Helen Doron heti egy alkalom sajna húzós.. de evvan :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

RODINA
Hát nekem valami nagyon bejött valami meg abszolút nem ami másnak pedig istenkirály volt. Ilyen pl. a szopipárna. Én se terhesség alatt se később nem tudtam használni csak a helyet foglalta. Ráadásul még Miló sem szeretett benne lenni. Cumisüveg melegítőből nekem kettő is van de hogy mi a frásznak azt nem tudom mert kb. 3x használtam. Más meg tök szereti. Hát nem tudom a microban 1 perc, az aventos csúcsmelegítővel meg 7 percig is elszórakozok mire felmelegíti a kaját.
Cumisüvegből kaptunk mindenfélét de nekem csak az aventes jött be ahogy a mellszívó is. Kaptam kölcsön elektromos mellszívót, hát az aventes kézi ezerszer jobban leszívta úgyhogy a szomszédom is eldobta az elektromost és vett a teszveszen egy aventeset, nekem új volt de sajnos nem sokat tudtam használni. :(

Ami nekem a legjobban bejön (mivel mi kezdetetktől cumisüvegezünk) a micrós sterilizáló. Ennél jobb találmány sztem nincs a földön. Van 5 aventes cumim este beteszem őket 5 percre a mikróba és másnap egész nap csak előveszem őket onnan. Soha nem is volt Milónak szájpenésze, igaz én még a kanalakat, aventes poharakat, játszócumikat meg minden egyebet ami a szájába kerül kisterilizálok.

Ruhácskák: olyan rucikat válassz amelyeket könnyen fel tudsz adni a babára és nem kell az egészet lehámozni róla hogy ha pelenkát cserélsz. Az egész kisbabáknak sztem inkább a rugi a legcélszerűbb mert ha beleülteted a hintába, hordozóba akkor mindig felcsúszik a pulóver, póló és zavarja a babát meg kint az egész dereka.

Babakocsi: nekünk télen egy vadiúj terep babakocsink volt amit később sporttá lehet alakítani. Bazi nagy kerekekkel, a fél méteres hóban vígan lavíroztam. Viszont elég nagy volt összecsukva és a csomagtartóba sztem pajszerrel sem fért volna be. Volt hozzá viszont textilmózes és télen nagyon jól kihasználtam. Ha tudom hogy később megválok tőle nem vettem volna meg újonnan. De most már mindegy mert végülis ameddig használtuk addig tökéletesen meg voltam vele elégedve, csak most hogy nagyobb lett a baba meg sokat utazok vele mások lettek az igényeink.
Vettem egy pierre cardin multifunkciósat amilyen Monicnak és Czinkének is van.
Ennek külön van a váza és a 3 részét (mózes, sport, hordozó) mindkét irányból fel lehet rá könnyen szerelni. A váza simán belefér a csomagtartóba. Két hete voltam anyuéknál vele, felmentünk a buszpályaudvarra úgy hogy a nagy bevásárlókosárba tettem a táskát, a hordozóban ült Miló, a vázat betettem a busz csomagtartójába a gyereket meg magam mellé a hordozóba. Anyuék jöttek elénk a pályaudvarra. 2 perc alatt összecsuktuk a vázat gyerek be a kocsiba és már mentünk is. Fel se ébred mert őt nem mozgatod csak a hordozót.
Viszont ez az első kis bolygókerekei miatt inkább városi kocsi, terepen nehéz vele közlekedni.

tök jó színei és funkciói vannak egyébként, a hordozója is tök jó kipárnázott:

Kép

Most hirtelen ennyi jutott eszembe :lol:

Ja igen nekünk újszülött szűkítőnk van a kiskádhoz de eddig csak arra használtam hogy képet csináljak Milóról benne. Egyébként meg már ki is nőtte! Szóval annak sem látom sok értelmét.

dita75
 
 


LEVI MÁSZIK!!! :lol: :lol: :lol:

Boni,
ha minden igaz, azt a bicajt e-bay-en szerezték. De majd megnézem neten, hátha találok Mo-n is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: