Meli, és Mindenki!
Én is nagyon féltettem Kittikét, mint első gyereket, Petivel már megedződtem!
Pedig Kitti nagyon nyugis baba volt Petihez képest, de ezt akkor még nem tudtam. Peti már 4x esett le ágyakról, kétszer anyukámnál, kétszer itthon. Nagyon nagyokat koppant szegénykém, most már egy másodpercre sem hagyom ott, csak az a gond, (és így esett le 2x) hogy hajnalban odaveszem magam mellé szopizni, és bealszunk mindketten. Én egész éjszaka alig alszom, de úgy elaludtam akkor, hogy nem hallottam és nem is éreztem, hogy Peti felébredt mellőlem és szép csendben elkezdett az ágy vége felé mászni, aztán csak a nagy bumm és ordítás! Rémes. Gondolom már annyira fáradt voltam....... (vagyok) Szóval mostanában azt csináljuk, hajnalban kihozom a nappaliba, úgyis tisztába kell tenni, mert éjszaka annyit szopizik, hogy a pampers nem bírja. Letettem egy szivacsot a földre, és ott szopiztatom meg, így vissza tudunk aludni még egy órát, mire apa indul dolgozni (7-kor) már úgyis felkel mindenki.
A hal nagyon jó a babáknak, egyszerűen meg kell párolni, egy kis margarinon szoktam. Azért egy kis só kell rá, mert ízetlen. Citromlé sem árt.
Peti a lazacra bukik, imádja, és olyan omlós lesz, hogy alig kell összedarabolni neki. 5-10 perc alatt kész, attól függ milyen vastag szelet.
Mondjuk az ára
A májat én nem szeretem túlságosan, nem is adtam még Petinek, Kitti sem szereti, gondolom mert nem kapott pici korától.
A felvágottakkal ti hogy álltok? Szabad adni? És kocka sajtot? Nem tudom ezekkel mi a helyzet, Peti szereti,de szerintem nem a legegészségesebb dolgok. (Pl. párizsi)
Hali!
Andi

Nagyival