sziasztok!
bocsi, hogy így eltűntem. igazából különösebb oka nem volt, csak én is járok jobbra-balra, meg a 7végék, mikor apa itthon van, akkor mindig nagyon sűrűek! aztán Beni ismét betegeskedig! már az agyamra megy szegényke... én kezdtem. nekem a torkom fájt, meg taknyolok, de még mindig, és alig bírom kifújni, szóval nem az az orrfolyós taknyolás :S Beni meg vasárnapra robbant le, neki sincs láza, csak náthás és szar napjai vannak. az éjjelünk is katasztrófa volt, meg most már köhög is, így ma önhatalmúlag elkezdtem adni neki a múltkori köptetőt, elixírium, vagy mi... remélem, hogy most már meggyógyulunk, mert különben mérges leszek!
Barbikám, köszi a mail-t, ne hari, hogy neked sem válaszoltam még. nagyon sajnálom az otthoni szitut, remélem, hogy a párodnak sikerül hamar felépülnie, és az iskolai, óvodai mizéria is elül végre. na meg Dönciről olvastam a másik topicon, hogy megint lázas! mi a baj? sikerült dokihoz mennetek??? jobbulást az egész családnak!!! tényleg, nálatok a legkisebb trónörökös neve már megvan?
Sziszka, jobbulást Málnusnak és Neked is! sajnos, ha egy köptető nem jön be, akkor váltani kell, mert akkor ezek szerint, az nem hat... nálunk a rinathiol egyáltalán nem jött be, az amroxol meg hánytatja Benit, szóval azzal nem is kísérletezem már jó ideje. most ezt a gyógyszertárit kaptuk legutóbb, ezt szívesen be is veszi, szóval most ezt adom neki újra... ja, és ráadásul nem is jár le 4-6 héten belül, mint az összes többi...

én csak azért félek ezektől a hülye taknyolásoktól, mert nálunk már volt rá példa, hogy ráment a fülére, vagy arcüregére, mert nem tudtam rendesen kiszívni, szóval csak adjad neki a vitamint, meg szívd az orrát, mert sajna muszáj!

nálunk most az jött be, hogy előbb a Peti baba orrát szívjuk ki, aztán a Beniét!
Mecsi, köszi a kérdést! jól vagyunk, és bár voni szerint ma töltöttem a 12. hetet, sajnos még 1 hetet várnom kell az uh-ig, mert 1 héttel kisebbnek mondták a manót, meg a dokim is úgy számolta ki, hogy 19-én aktuális a genetikai uh... szóval még szerdáig izgulunk! amúgy bejelentkeztem a sejtbankhoz is a down kombináltra, oda csütörtökön megyek!
Julcsi, jobbulást nektek is! sajnálom, hogy Eni nehezen veszi be a gyógyszereket, bár megértem tökéletesen...

remélem, hogy Petinek is használ a köptető, mert azért ez a hosszú, elhúzódó köhögés senkinek sem jó!
Aproo, de jó! jöttök végre haza! bár gondolom, hogy nehéz lesz, de mégiscsak itthon a legjobb Levinek is, meg neked/nektek is! hasad miatt ne aggódj! szerintem inkább ez, mint a másik anyuka, akinek szintes semmi nem látszódik! az még durvább lehet... emlékszem Columbine Ágit is mindig ezzel cseszegette a dokija, aztán lett egy szép, és egészséges kislánykája, de akkor is idegesítő lehet!
ja, lányok! Csandinál érdeklődtem a leányzóval kapcsolatban még a múlt héten. akkor írta, hogy már ki volt nyílva a méhszáj valamennyire, szóval múlt héten biztosan kibújt Lelle Hajnalka baba! azóta nem tudok róluk semmit, de majd rákérdezek mail-ben, amúgy meg mindenkit puszil!
nverka, hello itt! és egy picit én is azt kérdem, amit Mecsi!? szerintem itt mindenki annyit jön, amennyit tud, senki nem haragszik meg a másikra, ha nem jön napi rendszerességgel, de legalább néha ad magáról életjelet. szóval tessék írni, mert mi is kíváncsiak vagyunk rád, nem csak te ránk!
még egy régi közös ismerősünkről hoztam nektek hírt! mégpedig
Bende Veráékról! írt nekem üzit, hogy mindenkit puszil, és mindenkinek minden jót, sajnos most már ennyi ideje sem lesz a fórumra, mint eddig volt, mert megy dolgozni, igaz, nem a régi helyére, de reméli, hogy Nikinek nem lesz nagy lelki törés, és már miért is lenne!? a nagyinál lesz, szóval egyelőre nincs bölcsi, és családi napközi sem, így tudták a legegyszerűbben megoldani!

Vera, minden jót az új munkahelyen, és sokszor pusziljuk Nikit is!
remélem, hogy mindent leírtam, amit szerettem volna, most már majd jobban visszakapcsolódom a napi kerékvágásba, csak ez a betegeskedés egyikünkre sem volt jó hatással! :S