A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Elég fos időt mondanak holnapra, de Sillia játszóháza jól hangzik. Ha már délelőtt is esik, akkor parkból kollektív átvonulás, vagy már ott lesz a tali? Vagy az csak délután nyit.... khöm, vissza kell olvasnom rendesen :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Na szóval:
Sillia számát bekörmöltem a telefonomba, ha ez és a navigációm nem mondja be az unalmast (mondjuk belecsap a villám), akkor mi ott leszünk a Dedemmel, a a Rózsaligetnél (azért igyekeztem memozni az útbaigazítást is ) :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

' Reggelt! :)

Tegnap este még eszembe jutott, hogy sillia reggel talpig izgalomban nekiáll táblákat készíteni, hogy úgy várhasson minket, ahogyan a repülőtéren szokták az utasokat: felsorolva mindenkinek a neve, jól láthatóan fej fölé emelve. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Bementem a hivatalba, hogy szociális segélyt szerezzek a kutyámnak. A
hölgy az ablaknál azt mondta, hogy ez lehetetlen, kutyák nem kaphatnak
szociális segélyt. Megmagyaráztam neki, hogy a kutyám fekete,
munkanélküli, lusta es nem beszél magyarul. Többször volt
figyelmeztetve szexuális molesztálásért és egy csomó kölyke van szerte
a faluban. Ráadásul nem fizet adót, a parkba piszkit, idegen embereket
molesztál, koldul, ételt lop és halvány elképzelése sincs arról, ki az
apja...
Hétfőn megyek a pénzért..

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Jó reggelt :P !

Bond

Látom jó kedvvel keltél ma fel :P .

Nálunk már most 100 ágra süt a Nap.
Ha olyan mocsok idő lesz ma, mint tegnap volt, akkor úgy legyen :P .

Akkor 11-12 körül talizunk a Rózaligetnél.

Mi a GPS-be beírtuk a Szabadságharc u. 57. számot :wink: , így remélem odatalálunk.

Jó utat mindenkinek!

Aki nem jön, nagyon sajnálom, jó lett volna mindenkivel találkozni.

Szép hétvégét!

Kép
Kép
orsi777

Itt is süt a nap :lol: :lol: :lol: Remélem, Fehérváron is legalább ilyen idő lesz!

KépKép

KépKép
kispocok13

Egyelőre itt is hét ágra süt,úgyhogy remélem ott is megkegyelmez nekünk :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Jó reggelt!

Még itt is süt a nap bár erősen tolakodnak a felhők is....
Vendég

Na, sehol senki?
Mindenki babatalizik??
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vendég

Sillia! Én még itt :lol: Nem baj,legfejebb kiköveteljük,hogy előbb nyissák ki a játszóházat :lol: :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Én nyugatabbról vagyok, itt már beborult teljesen :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok! 8)

Látom ma babatali van!! De szuper lehet/lesz/volt Nektek!!! :D :D :D Jó szórakozást Nektek, és remélem nem esik az eső!!!

Utólag is köszönöm a köszöntéseket!!!!! :wink: :wink: :wink:

Mi megjártuk a Dévényt ismét, most egyik azt mondta nem kell több, másik azt hogy még nagyon sok kell....jövőhéten megyünk másikhoz...tegnap voltunk TSMT-s csajnál, oda majd egy hónap múlva kell visszamennünk.
Dorka mászik ezerrel, mindenhol feláll, de még nem lépeget oldalazva sem (egy időben űzte, de utána abbahagyta). Most a mászás a nagy sláger.:) Egy hónapja nem bújt ki új foga, úgyhogy még mindig "csak" 6 foga van.:)

Puszi Nektek!
f.nikici

Sziasztok!

Remélem mindenki jól érezte magát a baba találkozón,és raktok képeket!
Nekünk úgy alakult h nem tudtunk elmenni a helyi baba találkozóra sem.
Szerdán hajnalban Tami nagyon elkezdett sírni,fel akartam venni,már a mozdulat közben éreztem h nem jól emeltem,de bekentem a derekam,és vissza bújtunk az ágyba,gondoltam majd reggelre jobb lesz.
Az ám!Alig tudtam felkelni.Egy napot végig kínlódtam úgy,h menni alig bírtam,és közben apa is hazajött munkából,mert hányt meg minden,Tamara nyűgös volt,hasmenése lett.Szereztem segítséget,a húgom eljött.Csütörtökön az egész család orvoshoz vonult.
A gyerekorvos szerint vírust kaptunk be,a múlt héten én kezdtem,tehát nem a mustár volt a ludas.Én személy szerint kaptam két szurit a derekamba,az egész bagázs egy valog gyógyszert.Tamara és apa már jobban van,viszont szegény tesóm az éjjel el kezdett hányni meg minden,nekem meg még ugyanolyan rossza derekam.Hát így jártunk.
Kipanaszkodtam magam. :wink:
Gyertek mesélni!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Én értem haza elsőnek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mi is itthon :wink:
Köszi Csajok, jól éreztük magunkat, én is és a Kölköm is :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

tímea83! :)

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

f.nikici! :)

Éljenek megint az egybebágó szakvélemények. :? :? :? :? Tulajdonképpen miért is kéne még járnotok? :roll:

Anyósod hogy van? :?:

Ami a babatalit illeti:

Ahogy kicsidodi mondaná: JUHHHHHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, JUHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
A várat végül nem néztük meg, és némely játék is elveszett/gazdát cserélt (nézőpont kérdése :roll: :lol: :lol: ), de már hegyezem a naptáram a következő talira! :wink:

Kép
Kép
200907?

Tímea

Gyógyuljatok hamar!!!
Vírusok huss!!

A várat majd megnézzük máskor :)
Babakupac kép nem készült de szerintem ugyis szanaszét másztak volna :)

Picit aggódtam, de jól éreztem magam, remélem lesz még tali máskor is :lol:

Kép Kép Kép Apa fülében lógó karika keresi gazdáját!
Vendég

Az időjárás igazán kegyes volt hozzánk!!! :D :D :D
Vendég

Nekem kétszer meg kellett állnom Lilivel,mert úgy sírt :cry: Soha nem csinált még ilyet,nagyon szeret autózni,nem tudom mi lehetett. Lehet,hogy éhes volt???!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon jól éreztük magunkat mi is,úgyhogy szervezhetjük a következőt!!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

sillia! :)

Apa fülében lógó karika megtalálta gazdáját! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Pedig ott voltatok amikor körbekérdeztük hogy kié...
Legközelebb visszaadjuk :)
Vendég

Mi nem vittünk játékot (mert tudtuk, hogy úgyis lesz. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: ). :lol:

Kép
Kép
200907?

Akkor kié a karika? :roll:
Vendég

Miénk hazajövetel: Hugi autóba be :arrow: kisvártava alvás :arrow: megérkezés :arrow: felébredés :arrow: felcuccolás :arrow: telefon Apának :arrow: Hugi vissza alvása a hordozóban. :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

kispocok13! :)

Máskor is számíthattok rám! :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote]M írta:i nem vittünk játékot (mert tudtuk, hogy úgyis lesz.

Apa azt mondja, még jó, hogy Hugit azért hoztad annak ellenére hogy ugyis lesz ott gyerek :lol:
Vendég

sillia! :)

Szerintem kispocok13-éké. Nekik pottyant le egy sárga induláskor. :roll:

Kép
Kép
200907?

[quote="sillia"] írta:sillia
[quote]M írta:i nem vittünk játékot (mert tudtuk, hogy úgyis lesz.

Apa azt mondja, még jó, hogy Hugit azért hoztad annak ellenére hogy ugyis lesz ott gyerek :lol:

:? :? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hello,

mi is itthon, Nimród fürdött, vacsizott, most raktuk le aludni :lol: :lol: :lol:
(szegényem hulla fáradt volt, mert ma kb a felét aludta a napi "adagjának")

Köszi mindent, nagyon jól éreztük magunkat mindannyian! Mikor lesz a következő tali? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Tényleg jó volt már végre a nevekhez és képekhez embereket kapcsolni! Mondjuk volt akit magasabbank képzeltem, volt akit husibbnak, meg hasonlók :wink: :wink: :wink: , de ismételten rájöttem, mekkora dinka voltam, hogy kihagytam a Városligeti talit :-( :-(

Bond,
ez a karika zöld :roll: :roll: :roll:
(és nem a miénk, úgyhogy még mindíg keresi gazdáját)

Lois talált egy Kisvakondos könyvet, ami nálam várja gazdája jelentkezését!

Nyuszi,
sajnálom hogy Lili nyűgösködött hazafelé :cry: :cry:

Nikici,
én már ezért nem hiszek az "Okosoknak".... mindenki mást mond :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Timea,
derekad :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: (át tudom érezni)

Boo-szomszéd :lol:
Picasa, Flikr?

Amúgy a következő talira tényleg mehetnénk a Kopaszi-gátra! (ne röhögjetek) Mi gyakran járunk oda Apával-Nimróddal. Nagy, ápolt zöld fű felület, játszótér, kulturált nyilvános wc, és két étterem-kávézó is, etetőszékkel (mondjuk 10 tuti nincs :oops: :oops: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok

Mi is itthon már 1 órája.
Nagyon jól éreztük magunkat, és várom/várjuk a köv. talit. Egy bajom volt, elrepült az idő, és nem mindenkire jutott idő beszélgetni.
Apa is jól érezte magát, már issza a jól megérdemelt söröcskéjét.

Boo

Azt hittem leírod az F1 időmérő eredményét :twisted: :oops: :lol: :lol: :lol: .

Kép
Kép
orsi777

[quote="boo"]
írta:
boo
Kérdezem apát: hogy érezted magad?
Apa: Jól!
...bővebben: Jóól!
:lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[quote="boo"]K írta:booaty-t megjegyezte a kávéról, a többi nevet/arcot még gyakoroljuk :twisted: :lol:
(...holnap kikérdezem :twisted: )

:twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

[quote="boo"]
írta:
booMajd hozom a képeket! Ötlet a csoportos feltöltésre? :oops:
301 kép készült :roll: :lol:

Mi a gond? :roll: :roll: :roll: Két megoldás is van:
1. Csak a miénket teszed fel
2. Belehúzol.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok,

Örülök, hogy jól sikerült a babatali. :)

Mi sajnos lemaradtunk, mert Míra hétfő óta náthás. :( Először úgy volt, hogy az apukája is jön velünk, de mára belázasodott, és egy nem teljesen egészséges Mírával egyedül nem szívesen indultam volna el.

Boo,

Én a képeim feltöltésére, megosztására az ingyenesen letölthet Jalbum programot használom, 30MB tárhely van hozzá:

http://www.mommo.hu/media/Latvanyos_web ... rel-Jalbum

http://jalbum.net/

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Enyémgyerek belázasodott és hányt. :( :( :( :(
Valamit benyelhetett. Nem kellett volna azzal nyugtatnom magam, hogy kell a kosz a gyereknek. Ez a gyerek nincs hozzászokva! :x :x :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Komolyra fordítva a szót, fürdés előtt éreztem, hogy tök forró Petra. 39,2 volt a láza, langyi fürdő után lement 39,1-re. Kapott egy nurofen kúpot. Megetettem, de a vége felé visszabukott egy kis tápszert. Áthoztam a nappaliba, hogy megbeszéljem Apával, hogy szerinte átöltöztessem-e (mert egy picit olyan lett a rugija meg a hálózsákja), mire kihányt sugárban mindent. Nagyon megijedt, egyből elkezdett sírni, én teljesen kétségbeestem. Gyorsan lemosdattuk, átöltöztettük és ágyba dugtam.

Remélem, hogy holnapra tovaillan ez a valami. :? :? :?
Most voltam bent nála, már izzad, szerintem megy le a láza.

A tali szuper volt, a kávé sz@r. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Kisemberem már alszik.
A nagy is.. :roll:

Csak én pislogok itt..

Tényleg elrepült az idő!

Nyuszi

Szegény Lili, biztosan nagyon éhes volt.. Már a talin is mindenkit meg akart enni :)

Boo

Picasa? Nekem is ott vannak a képeim. 1 giga felfér ingyenesen.
Vendég

Katy

Reméljük reggelre semmi baja nem lesz Petrának!

Majd írj, hogyan telt az éjszaka!
Vendég

Katy

Petra beteg :shock: :( , gyógyuljon meg gyorsan.

Tímea

Sajnálom, hogy Ti is lebetegedtetek :( .

F.Nikici

Remélem annak a gyógytornásznak lesz igaza, aki azt mondta nem kell többet mennetek :wink: .

Sillia

Apának igazán jól áll a karika. Ja, és nem a miénk.

Kép
Kép
orsi777

Katy! Szegény Petra! Pedig ott nem úgy tűnt,hogy valami baja van szegénynek. Lilinek dettó ugyanez volt kb. 2 hete, de szerencsére hamar átszaladt rajta. Ő nem esett kétségbe amikor hányt,én annál jobban :lol:

Kispocok! A vakondos könyv a mienk,de jó helyen van,majd ha találkozunk,odaadjátok :wink: Amúgy a Kopaszi gátat én is javaslom,tényleg nagyon szuper, mi járunk oda.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Kép
Kép
Kép
ű Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
orsi777

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép

Kép
Kép
orsi777

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok! :D

Mi is hazaértünk :D A találka nagyon jó volt, örülök, hogy elmentünk :lol:
Viszont a reggeli tankolásnál elvesztettem a bankkártyám, de ezt csak az Auchanban vettem észre :roll: Mondjuk nem maradtam ott zálogba, de hazafele bementem a kútra: és megvolt a kártyám! :D :D A srác elfelejtette kivenni a gépből, én meg épp anyámmal beszéltem telefonon / :roll: :lol: /, és nem figyeltem.... :oops:
Viszont mivel pont Kata vacsiidejére értünk haza, mi nem mentünk el apával vacsizni, házhoz hozattuk a pizzát.... :) Így is jó volt, de az elmenős verziót jobban szeretem :)
Kata is elfáradt, és mivel ő is kevesebbet aludt nap közben a szokásosnál, ő is alszik már egy ideje :lol:

Katy: nagyon sajnálom, hogy Petra beteg lett! Remélem, holnapra már kutya baja! :D

Nyuszi: legközelebb valamelyik harapnivaló kispasit is magatokkal kell vinni az útra.... :D

Sillia: teapa új fülbevalója bejön Lócinak :lol: :lol:

Kép
agi125r

Merion,
Mira hamar gyógyuljon ki!!!! :wink: :wink: :wink:

Katy,
miiiii :?: :?: :?: :?: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: szegényke! Remélem, semmi komoly!

Sillia,
[quote]N írta:yuszi

Szegény Lili, biztosan nagyon éhes volt.. Már a talin is mindenkit meg akart enni Smile

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nyuszi,
akkor visszük a Kopaszi gátra a könyvet :wink: :wink:

Orsi,
képek nagyon jók :lol: :lol: Mi elfelejtettünk fotózni :oops: :oops: :oops:
Ja, és utólag is köszönjük a tali résztvevőinek nyilvántartását :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Kép

Kép

Kép
Kép
orsi777

Ági,
nagy mák, hogy meglett a kártya :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Kép

Kép

Apa fotózott....
A gépet elrakta elég hamar, én meg nem akartam állandóan csesztetni azzal, hogy fotózzon :roll: .Ahogy megérkezett Boo, úgy ő vette át a fényképész szerepét.

Kép
Kép
orsi777

Kispocok és Sillia is :wink: ,

Köszönjük! Már alakul Míra, de még többször kell szívnom a kis nóziját.

A képek nagyon jók :), szerencse hogy jó idő volt napközben.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Ági

Örülök, hogy szerencsésen megérkeztetek, és a kártyának is, hogy meglett.

Merion

Sajnálom, hogy nem tudtatok jönni, és hogy beteg Míra.

Kép
Kép
orsi777

Orsi: jók a képek! :D :D /nekem fel se tűnt, hogy fotóztok.... :oops: :lol: - paparazzik! :lol: /

Kártya meglételének azért örülök, mert így nem kell letiltanom.... :D Tiszta macera lett volna... :roll: :)

Kép
agi125r

Ami nekem ma meglepetés volt.
Kispocok neve :roll: :lol: .

Kép
Kép
orsi777

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

és el is felejtettem személyesen: Boldog 10-hónaposságot Odinak :wink:

Mindjárt jönnek a szülinapok :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :D

KépKép

KépKép