[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Túlsúlyos kismama - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Gabber:
Le a kalappal elotted. Nagyon stramm csajszi vagy. Egy ilyen nap utan tuti kipurcannek. Sajnalom, hogy sokat vagy egyedul a csajokkal. En is allandoan egyedul vagyok Lottussal, de O szerencsere nem beteges (kopp,kopp,kopp) es nekem csak O van egyenlore. Te allandoan rohansz es porogsz ezerrel.
Egyaltalan nem baj, hogy nem tartasz gyumolcs napot, hisz latod, igy is sokat fogysz. Ha Neked igy okes akkor csinald igy.
Nagymama bugyim nekem is van. Anelkul ki sem megyek meg az utcara. :oops: :lol: :lol: :lol: Tok jol tart.

H.Gabi:
Daras teszta sosan es ubival? :shock: Soha nem hallottam meg rola. En lekvarral tolom. Nyamiiiii
Ma nekem is gyuminapom van. Eddig 2 almat es masfel banant ettem meg egy keves mag mixet. Szurkolok, hogy lemenjel 96-ra a hetvegere, bar szerintem lesz az 95 is.

Ancsurti:
Igaza van HGabinak. Te mar igy is nagyon jo eredmenyt ertel el. A Te BMI-d a legjobb, mar szinte a normal kategoriaban vagy. Most mar ne csuggedj, es ne add fel. A maradek par kilo is el fog tunni. A stagnalas pedig sajna hozza tartozik a fogyihoz.
Bar tudod mit... en tudom, hogy Te nem vagy ketsegbe esve es tutira nem is adnad fel. Csak igy probalunk Teged "vigasztalni". :wink: Nagyon eros es kitarto csaj vagy.
Jo lenne Teged szemelyesen is ismerni.

Orsi:
Remelem tegnap mar nem felejtetted otthon a napszemuveget es a mellenykedet. :wink: :lol:

En lehet tartok meg egy gyuminapot holnap is. Bar a multkori 2 sem hozott valtozast.
Tegnap lenyomtam 25 perc kemeny cardiot mig Lottus aludt. Jo lenne ma is de ma nem akar aludni a Dragam. Valamit ki kell talalnom, hogy ne legyen labalatt mig tornazom. Az ido meg mindig sz@r, ugyhogy meg ki se tudunk menni.

Na probalok valamit kezdeni magammal. El kell tuntetnem a hajt a hasamrol es a combomrol. Tenyleg...valakinek valami jo otlete, hogy lehet megszabadulni a hajtol a comb belso oldalan?

Kép
Kép
bucus80
 
 


Ha valakit erdekel.
Regisztraljatok az oldalon es a 90 naposra jelentkezve kaptok egy etkezesi tervet es tippeket. Csak ha valaki tanacstalan, szerintem mindenkinek jo lehet otletet meriteni. :wink:

http://www.femina.hu/programok/90_napos/kura_leirasa

Kép
Kép
bucus80
 
 


Bucus: te regisztráltál?


Most kezdem éhesnek érezni magam. :?
Nem kezdtem meg az ananászt még sem, hagyom érni pár napot, finomabb lesz.


Nézegettem a 90 napos diéta reform változatát, képzeljétek, ott minden 5. nap pihenőnap. :shock:
Nem azonos a víznappal, hozzáadott cukor nélkül készült gyümölcs és zöldségleveket is lehet fogyasztani. Hááááááááát, nem tudom, azt hiszem, inkább maradok az eredeti verziónál. Illetve példátokat követve közben majd duplázom a gyümölcsnapokat! 8) 8)

Bucus: lehet, nem jól írtam korábban. Május 1-jén voltam 96,5 kg, és azt hiszem, talán kedden értem el a 96-ot. A hétvégére 95 volt a terv. A mai állás szerint úgy nézem, meglesz.
Holnap, ha lesz időm, megint megpróbálom a ruhát. Meg valami B verzió is kéne, mert ez rövidujjú, és bár nem vékony, azért félek, ha hűvös lesz, fázni fogok benne.

Ruhát azért kellett eltennem, hogy ne legyen elől. Apának vannak ilyen rigolyái. Igaz, néha úgy van beszórva a szekrénybe minden, de nincs szem előtt. :roll: :oops: :oops:

Amúgy ma volt egy pillanat, mikor erősen meginogtam. :oops: Nócikám melegszendvicset kért. Tudjátok, azt a fajtát, amit a szendvicssütőben olyan kis háromszög alakúra sütünk toast-kenyérből.
És ott illatozott előttem......... :(
Gyorsan bementem a szobába, ráálltam a mérlegre, jóóóóóóóóóól megnéztem, hgoy milyen közel vagyok a 100-hoz, és nem ettem szenyót! :D
Később elrágcsáltam még egy almácskát, ami jólesett, és bár tudnék enni, (sőt most szinte éhes vagyok) azért nem halok éhen :lol: :lol:

Kép
Kép]
hendegabi
 
 

 
 

Ancsurti

Hová tűnt a múltkori lelkes Ancsurti, tele voltál élettel, minden szavadból sugárzott a boldogság.
Nem értem mi ez a hirtelen elkeseredés, remélem már visszatért a jó kedved.
Tényleg nem hinném, hogy neked okod lenne a búslakodásra, hiszen közülünk Te vagy a legvékonyabb.
Szóval ne búslakodj, és gyere számolj be az újabb sikeredről.

Gabber

Ezek a pöttyök, szegény Lotti.
Najaid tényleg pörgősek, ilyen menetek után már nincs is szerintem szükséged diétára.
Én is olyan vagyok, hogy társaságban eszem, ami jól esik, de mértékkel (valamikor anélkül :oops: ), szerintem egy napi evéstől nem fogjuk visszahízni a leadott kilókat, max. egy kicsit megállunk.


H. Gabi

Rendes pasi a férjed.
Meglesz az a 95 hétvégére, nagyon jól haladsz, tényleg csak elhatározás kérdése az egész. És ugye, hogy nem csappant meg a tejed.


Bucus

Nekem is ez a bajom, a hájas hasam, combom, lehet a fenekem is, csak azt nem látom :lol: .
Én úgy gondoltam, hogy lefogyok a kívánt súlyig, majd akkor meglátom , mire kell dolgozni keményen, addig hátha elfogy a hájam.
(El kell tuntetnem a hajt a hasamrol es a combomrol, :lol: :lol: :lol: , hát söpörd le magadról :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: )


Conversano

Fogyózol? Mennek le a kilók?

Ma megint rengeteget sétáltam, elfáradtam kilóméterben nem tusdom megmodnani, de min. 20 km volt :roll: , így ma úgy döntöttem, hogy este nem biciklizem. Mondjuk elő kellett vennem, mert el kellett mennem a postára. Felszereltünk egy km órát a bicajra, így már tudni fogom, mennyit tekerek.

Ma vettem magamnak egy inget, 40/42-es, L-es méret :lol: , viszont a farmervásárlással még várnom kell. Amit most használok,már lötyi a combomon, fenekemen, de ma az új farmer próbálgatásnál elkeseredtem, mert nem jött rám a 42-es, XL-es gatyó. Jól össze-vissza számoznak.
Ja, és apának tetszett az ing, a másik felsőmet még mindig nem komálja, így lehet valakinek elajándékozom.

Holnap megyek usziba.

Sziasztok csajok, reszkessetek kilók!!!

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:26-kor.
Vendég
 


Sziasztok!!!!

Jaj annyira aranyosak vagytok csajok!!!Vegig olvastalak titeket most,hogy hazaertunk....olyan jol esik hogy biztattok!!!
De! :wink: nem adom am fel,csak baromira tud bosszantani hogy nem haladok :twisted: es neha kikivankozik belolem :wink: :oops:
Ki kell adnom a mergemet,amit probalok a bringan levezetni,csak ertetlenul allok a stagnalas elott,mert 77 es 78 kozott ingadozok :x ,ezert buntibol most mar mindig dupla gyumolcsnapom lesz :?
Az igazsag az hogy jol birom,tegnap 2 narancsot ettem,es 2 marek magkevereket,ma 1 narancsot,1 ananaszt,1 maerek magot......
Foztem ma,ami kihivas volt rendesen,mert omlott a szambol a nyal :oops: :) ,es belekostoltam a tejfolos,mustaros serteshusiba,3 apro kocka hust tesztelnem kellett :oops: ...ez volt az ossz bunom :oops: ,de hat az izesites miatt volt,es szuper lett!Foztem melle durumtesztat,apanak ez lesz a kajcsi,en enelkul eszem holnap,es tervben van meg virsli is.
Ezidaig allandoan halat ettem es csirket,most kell a valtozatossag!

Gabber:huuu nem semmi mit adsz elo egy nap...en is rohanok a dolgaimmal rendesen,hogy minden meglegyen es setalni is jusson idonk mindennap 2 orat minimum....de ma pl.a bringara nem volt idom :oops:
Lottinak jobbulast,eleg szornyen hangzik ez a kiutes dolog :roll: ...mi a franctol lehet???
En mar ettem epret,es szopiztatok is,az szerencsere nem zavart be....a joghurtot hanyagoltam ,mert attol pottyosodtunk,de most megint adtam neki,es szerencsere semmi baj.

Orsi:jo nagyokat setalsz te is :lol: !A babakocsira is kene kilometerora :lol: :lol: 20 km :shock: :shock: :shock:
A gatyavasarlas is nemsokara oromet fog okozni,majd meglatod!En is azt vadaszok most,bar turtam nemreg egy csoszaru,3/4 es S-es meretu kismamagatyat,de kezd lecsuszni rolam......de hasban en is meg eros vagyok :roll: raadasul nem is merek nekilatni semmi hasazasnak,amig a servemmel nem lat orvos.

Hendegabi:basszus de ugyesen megalltad azt a melegszendvicset!!!Orulet ez,hogy milyen jo is enni.....de sebaj,majd eszel szenhidratnapon melegszenyot :wink:
Latod,megindultak a kilok,es nincs megallas!A 95 is meglesz mindjart!!!
Most mar en is megnezem ezt a reform valtozatot.....csak egyre nehezebb igy az elet,hogy Hangi egesznap allni akar,es csak rajtam,a kozelemben,a szamitogepnel.......fozes kozben,mindegy neki,csak en alig boldogulok.....

Bucus:nagymamabugyin jot rohogtem,bar nem rossz otlet,de nem birok magamon ekkora bugyingot elviselni :roll: :roll:

Na jo,most nem tudom folytatni.......majd jovok ha tudok,pedig akartam meg irni,de furdetes van,meg Hanga eppen kitorolt egy jo hosszu mondatot,a comb zsirtalanitasarol,amit az iment fejtettem ki.....
Bocsi,remelem holnap tudok jelentkezni :wink:

Kép
Kép
ancsurti
 
 


http://www.nana.hu/partnerek/sulykontro ... 41377.html

http://www.noiteazo.hu/index.php?mod=ne ... ews_id=904

http://www.femina.hu/kalkulatorok/ottho ... rmas_labak

http://natainfinland.freeblog.hu/archiv ... umiszalag/

Ezt mos thirtelen talaltam,de erre gondoltam az elobb,mikor a combizmok feszesiteserol ertekeztem....
A babas jogaoktatom mutatta meg ezt az egyszeru "eszkozt"amivel igen jo kis gyakorlatokat lehet kivitelezni :wink:
Mindenkeppen szeretnek egyet beszerezni!Erdemes beleolvasni a belinkelt oldalakba,nemcsak combra hatasos!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Ancsurti

Nevetni fogsz, de km órát még télen vettük, mikor 3 órákat is sétáltam Odival, de nem tudtuk rászerelni a babakocsira. Eddig a fiókban volt, most felkerült a bicajomra.
A posta tőlünk oda-vissza 3 km, annál mi sokkal messzebb szoktunk menni, úgyhogy kb. 8-10 kilómétert szoktunk naponta sétálni minimum.


Mindjárt nézem a cikkeket.


Gabber

Pöttyök :( , mindenféleképpen járj utána, hogy mi lehet.

H. Gabi

Apa most mondta,hogy ő már megbeszélte a szállást, nem tudja hol lesz, csak annyit, hogy valami fürdő mellett.
Hihetetlen, pasiból van. Mennek a céggel kirándulni 20-21-én, ott alszik, és nem tudja, hogy hova mennek, csak annyit, hogy Somogy megyébe valahova.

Bucus

Te nem írtál semmit, neked csak :P küldök.

Puszi csajok

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Szép napot Kismamák!
Hoztam egy receptet, valamire biztos jó lesz. Én így soha nem fogyiztam, ezért nem tudom, hogy melyik fogyis programba fér bele! Én az idegességtől fogytam le anno. Időnként egy kicsit felszedek és leadom. A nasit viszont imádom! :oops:

Szószos rizs________________________________________

Egy rizottó jellegű egytálétel, sok zöldséggel és számtalan csalással.

Hozzávalók:
3 zsenge, apró cukkini
1 piros kaliforniai paprika
1 szál újfokhagyma (vagy 2 gerezd fokhagyma)
3 paradicsom
bazsalikom (legjobb a friss, de a szárított is megteszi)
2 dl főzőtejszín
1 bögre (2,5 dl) rizs
só, bors, olíva olaj
parmezán vagy pecorino

Meg kell egy igazán jó serpenyő!

Kevés olajon megfuttatom a vékonyan felkarikázott újfokhagymát, majd megy utána a negyed cikkekre vágott cukkini és a kockákra vágott kaliforniai paprika. Megsózom, kicsit megborsozom, átpárolom. Beleöntöm a bögre rizst, kicsit kevergetem, majd felöntöm 2,5 bögre forró vízzel (az nagyjából 6 dl, de én mindig azzal a bögrével mérem, amivel a rizst mértem ki), még egyszer megkeverem, és fedő alatt addig főzöm, amíg a rizs megpuhul. Kb. 20 perc. Apró kockára vágom a paradicsomot, a zöldséges rizshez öntöm, 2-3 percig fedő alatt párolom, majd hozzáöntöm a tejszín és megszórom jó sok, apróra vágott bazsalikommal. A sajt a tetejére kerül.

Forrás: www.moksha.hu
demeter zoltanne
 
 


Ancsurti Anyukája

Köszönjük, én tuti ki fogom próbálni.Már mentettem is a receptet.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Innen is lehet mazsolázni:
http://www.nosalty.hu/

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok!

De jó, hogy ennyit írtatok! :D

Orsi: apa tényleg nagyon rendes ám. :D Az apró dolgait meg elnézzük neki :lol: :lol: :lol: :lol:

Igen, a tejcim egész jól van még mindig. Még 2 hónapig szeretnék szoptatni, ha sikerülne. :D
Emlékszem, mikor megszültem, azt mondtam, csak 3-4 hónapig legalább! Aztán ez kitolódott 6 hónapra! Most meg már 1 évet mondok.
Őszintén: már nem aggasztana, ha elapadna a tejem, ha nem üti ki Vicát a joghurt, meg nem hányt volna a tejpépektől. Így viszont kínban vagyok, hogy mit adok neki, ha nem lesz tejem :(

Apa ezekszerint Sárváron kapott szállást! :)
Akkor még azt is megtehetjük, hogy Sárváron sétálunk, ha gondolod, vagy nem is tudom. 22-én mikor érkeztek? Ha nem túl későn, akkor lehetne úgy is, hogy bemegyek, és ott talizunk, sétálunk egy nagyot a városban, 23-án meg kijönnétek hozzánk, grilleznénk, meg ilyesmi. Persze időjárásfüggő mindkét program!

Gabber: akkor is ügyi vagy, nem kell szabadkozni. Nehéz bizony egyedül ennyi mindent véghezvinni. És mellette még sportolni is tudsz, az meg a csúcs.
Végülis az óvodaváltás az a költözés miatt kellett?
(bocsi, privit tegnap már nem írtam, ma igyekszem pótolni)

Ancsurti: értjük ám mi. És nekünk is vannak mélypontjaink, mikor mi szorulunk támogatásra, mert esetleg mi vagyunk elkeseredve.
Lényeg, hogy vagyunk egymásnak, és támogatjuk is egymást! :D
Ez a gumiszalagos mozgás megmozgatta a fantáziám.
:D Tök tetszik. Lehet, hgoy beruházok rá!

Ancsurti anyukája, Orsi: köszönjük a finom recepteket. :D

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Orsi: én tök hülye vagyok. Majd bolond lennél velem sétálgatni este! Gondolom vagy a Parkinnben, vagy a VitalMedben kapott szállást apa. Mindkettőnél bent van az árban a fürdőbelépő! Gondolom, inkább fürdőzni akartok majd!
(bár most van átalakítás, úgyhogy nem tudom hogy áll a fürdő, de amikor utoljára ott jártam, még úszni nem lehetett.-nincs úszómedence )

Ja, és a lényeget nem mondtam!

Reggel 95 kg-on állt a mérleg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Jó, nem ugrálok, mert ugye gyüminap után mértem, de remélem, hogy sikerül is ennyin tartani, vagy lejjebb tornászni még vasárnapig. Van rá két napon!

De azért nagyon nagyon happy vagyok!!!!!!! :D

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok

H.Gabi:
Bocsi, szeritem en neztem be. Valamiert azt gondoltam, hogy legutobb 96-97 kozott voltal. Azert irtam, hogy tuti meg lesz meg a 95 is. Vagy nem? :? :? :roll: :? :? :oops:
En regisztraltam az oldalra es elkezdtem a 90 napos programot.
Ad minta etrendet es bevasarlo listat hetrol hetre. Gondoltam megprobalom kovetni. Persze most is ket gyuminapot tartok de attol meg ki tudom valasztani az aktualis napra a kajat csak csusztatok egy napot.
Na akkor Neked hajra 94kg. :wink: :D
Egyebkent nagyon ugyi voltal tegnap, hogy nem ettel a melegszenyobol. Ma is gyumizel velem?
Tegnap este meg ettem 1 banant es 1 almat. Ma eddig 1 alma 1 banan. Nem valami valtozatos de kesobbre van meg kortem meg narancsom es tervezek olyan repa-alma mixet csinalni ebedre amit tegnap irtal.
-na visszaneztem es multhet szombaton irtad, hogy 96-97 kozott vagy de utana irtad, hogy a 95 a terv e hetvegeig. Szoval, tenyleg en neztem be. Bocsi. :oops: -

Orsi:
Koszonom a :P -t. Aranyos vagy.
Jo uszast!
Kilometerora a babakocsira :o :lol: :lol: Ez nagyon jo, bar nem is csodalom, hogy tudni akartad mennyit mentel a 3 oras setak alkalmaval.

Gabber:
Tudom, hogy nem azert irtad le, hogy lassuk milyen ugyi vagy. :lol:
Jaj a draga kis Lotta remelem hamarosa jobban lesz es elmulnak vegre a pottyei. Ket napja az en Lottusomnak is vannak piros pottyei a nyakan es a vallain. Szerintem Neki a babaolajtol, igy azt nem hasznaljuk tobbet.

Ancsurti:
Koszi a linkeket, megneztem az osszeset. Ez a gumiszalag nekem is tetszik. Van is ehhez hasonlom, de azt nem tudom megkotni mert muanyag fogoka van a ket vegen. Befogok szerezni olyan szalagot is.
A nagymamabugyi egy hasszoritos bugyi (gondolom tudtad :lol: ), meg a szules utan nemsokkal vettem. En sem szeretem hordani, de jol osszetart. :roll: :oops: :oops: :lol: :lol:

Ancsurti Anyukaja:
Koszonjuk a receptet, ki fogom en is probalni. Jol hangzik. :)

Es akkor, ahogy irtam tenyleg nem valtozott a sulyom az utolso gyuminap ota. Ma reggel is meg mindig 77 voltam. Most megprobalom csak 2 hetente merni magam.
Tegnap is megvolt a cardiom. Sikerult 30 percet lenyomnom! A vegere mar teljesen kivoltam de jobban ment mint tegnap elott. Persze ennek koszonhetoen van rendesen izomlazam. :x
Meg ma is csinalok egy fel orat es a hetvegen pihi lesz.

Gonolom Ti nem nagyon lesztek a hetvegen a babatali miatt de en azert majd benezek, hatha megis vagytok. Ancsurti Te sem talalkazol, gyere Te is es irj, hogy mi ujsag van.

Kép
Kép
bucus80
 
 


H.Gabi:
Gratulalok! Juhhheeeej 95kg. Ugy orulok neki, mintha legalabbis en fogytam volna. Nagyon ugyi vagy! :D :D :D :D :D
Szerintem csak gyumi nap utan merd magad es akkor is csak 2 hetente. En az elejen ugy csinaltam es olyan boldog voltam, hogy mindig 2-3kiloval kevesebbet mutatott a merleg.

Kép
Kép
bucus80
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukkoltam, hogy eldicsekedjek, voltunk apával usziban.
Apa csak a t.keit áztatta :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én viszont úúúúúszkáltam a medencében.... na és a boldogságban.

Itt egy 25 m-es medence van a Celli usziban, oda-vissza 11 hosszt úsztam le. Javarészt ilyen mami-úszásban, néha kicsit háttal vegyesen.
Utána beültem apa mellé én is áztatni a 36 fokos gyógyvízbe. :D
Legközelebb, ha összejön, szaunát is ki fogom próbálni.

Bucus: én mániákusan mérem magam :oops: :oops: :oops: minden reggel. :oops: :oops: :oops: :oops:
De majd igyekszem legalább 1-2 napot kihagyni.

Ja, én holnap is vagyok, sajna nem tudok babatalizni.... talán majd máskor. :)
Viszont vasárnap bérmálás, akkor nem valószínű, hogy leszek.

NNNNNNnnna, jók legyetek!

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok,de elég rég jártam a babanet felé,így totál le vagyok maradva mindenről :(

Fogalmam sincs,hogy fogytam e és ha igen ,akkor mennyit,mert nem akarok mérlegre állni.. Amikor ezerrel nyomtam a bicajt heteken keresztül,akkor meg sem moccant a mérleg nyelve,ott megfogadtam,hogy nem mérem magam. Az övemet egy lyukkal beljebb tudom kapcsolni,ennyi.. Próbálok minél többet lóra ülni,de a múlt héten egyszer sem jött össze. Holnap remélem lesz időm lovazni.
Ami változást érzek,az az,hogy a kondim jobb egy kicsit ,de semmivel sem látom magam kisebbnek. Hát ez van velem. Elszántabbnak és kitartóbbnak kellene lennem. Jó lenne újra 38-40-es ruhákban járni :)

Jó fogyást kívánok mindenkinek! :)
Most legalább megtudom,hogy mennyi idős pontosan a gyerekem. Jó dolog a vonalzó
:mrgreen:
Vendég
 


H. Gabi

Uszi, jaj de jó, hogy el tudtatok menni.


Én is voltam, 1100 métert úsztam le, aztán 10 perc termál vízben áztatás után, mentem tusolni, és még 30 percet gyalogoltam, ahol találkoztam Oidval és apjával.
Úszni jó egyedül, de kint a termálban nem jó lenni egyedül.
Kár, hogy nem tudsz jönni a talira. Na nem baj, majd meglátogatlak jól nemsoká :lol: .

Conversano

De jó, hogy jöttél.
Lovaglás jó lenne, ha tudnál úgy járni, mint régen, de gondolom nehéz gyerek mellett sokat vágtáznod.
Övlyuk :P .

Bucus

Neked tartozom képekkel :wink: , majd hétvégén teszek fel.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Orsi:
Csak nem???? Megvan a -20kg????

HURRA! HURRA! HURRA! HURRA! HURRA! :D :D :D :D
Nagggyon ugyi vagy! Hatalmas gratula!

(remelem nem csak elore orulok, es tenyleg igy is van)

Kép
Kép
bucus80
 
 


Jó reggelt!

Gyors bekukk. :)

Bucus: Orsitól ma aligha tudunk meg bármit. Talizik. :roll:

Jelentem, nekem minden porcikám fáj az úszástól. Úgyhogy kontrázni kéne!
:D

Na, fel is kelt a lányom.
Talán később jövök.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok!!!

Orsi:A pasik mar csak ilyenek :roll: :wink: en nem is tudom mi lenne veluk nelkulunk.....nem keves dolgot kell a fejunkben tartani nap mint nap....Mindenesetre biztosan nagyon jo lesz taliznotok Gabiekkal 8) Huuu de mennek......
A nosaltyt en is lesem sokszor :wink: !!!
Nem semmi kilometereket nyomtok le :wink: ,en is igyekszek sokat menni.....mostanaban kisse eltoltuk parszor az uzsit-furdest-vacsit-alvast,mert olyan vilagos van sokaig,es a kiruccanasokbol nehez hazarohanni :roll: ...de nem zavart be Hanginal,igy azert nekunk is jobb,mert tobbet megyunk,es apaval is tudunk talizni melo utan 8)
Szerencsere mar egy joideje egyre kesobb ebred Husocska,rendszeres a 1/2 8,8-as ebredes :wink: :lol: :lol: :lol: es napkozben is lenyom 1x 2 ora alvast,es meg egy 3/4-et 8) 8) 8) Tiszta happy az elet!!!!

Hendegabi:szopira en is igy tekintettem :wink: ...jaj csak 6 honapig kihuzzuk....aztan meg most 1 eves korig :wink: ...ha ez igy megy,lehet hogy azert meg tovabb is sikerulhet :wink: !!!
A tapszert nem fogadja el sehogyan sem Vica?Vagy azt nem is akarsz neki adni kesobb?A rizstejet nem akarod kiprobalni?Bar eleg huzos ara lehet otthon :roll:
En ugy tervezem,hogy nem adok Hanginak meg 1 eves kora korul tejet.....hanem a tapszert,meg egy ideig.....de majd meglatjuk,mert most nem volt baja a joghurttol,csak en vagyok picit tej-ellenes :roll: Marcsak azert is,mert nagyobb mennyisegtol nekem hascsikarasom es hasmarsom lesz.....

Es hatalmas gratulaciomat fogadd szeretettel a 95 kilohoz!!!!Hurraa!!!En is mindig gyuminap utan mereckedek,elvileg ugy szoktak :wink: !De azert ne merd magadat mindennap :wink:

Bucus:na elfelejtettem megnezni a linket.....de ma mar megprobalom!Biztosan jo kis otleteket adnak,mert en is kinban vagyok!
Igen,ismerem azt a bugyeszt :wink: ,kaptam en is hasonlot,de ez harisnyagatya szeruseg,csak rovid a szara.....na en kiugrok a bugyimbol amugy is,ha nejlon harisnyat kell felvennem(nem is teszem :oops: )Az eskuvomon huvos volt,es muszaj voltam egy combfixet magamra eroszakolni....annyira vartam hogy szabaduljak tole!En bevallom egeszen apro,kizarolag polo anyagbol keszult pamut bugyit birok elviselni magamon...hiaba kene egy jol osszetarto cucc,a csungohasamra :lol: :lol:

Ugyes vagy az otthoni edzessel!!!Azt hiszem en is szerzek hamarosan egy gumiszalagot!Szimpatikusnak tunik!
Mar en is emeltem a bicajon eltoltott idomon :wink: ,most keszulok megint 35 percet tekerni.....az olyan 7-8 km!De mar latok valtozast a labaimon,szerencsere mar nem tuskokon allok :wink: 8)
En is csak akkor tudok bringazni,mikor Hangi alszik.....persze a heten kihagytam 1 napot,mert eppen aznapra esett a fozes,mosas,takaritas.....nehez mar ilyen kis izgo-mozgo,onallosodo gyerkocokkel....

Hendegabi:uszodaaaaaaaaa!Orulok hogy elmentetek!!Es nagyon szep tavot leusztal!!Csak igy tovabb!!Es szaunara is szakits egy kis idot,szerintem tetszeni fog,de eloszor ne menj csak 5 percre :wink: hogy en hogy imadom utana a hidegvizet!!!Basszus,most hogy beszelgetunk rola,nagyon hianyzik!
Ja es merd magadat 4 naponta :wink: minden gyuminapon!!!
Hozz kepeket a bermalasrol!

Conversano:nem haragszunk,mert nem jarsz erre mindennap,de azert neha NEKUNK hozz egy kis szosszenetet magatokrol!!!
Nekem sem mozog a merleg nyelve,csak bazi lassan :x pedig aztan....de azert az oved nem hazudik,biztosan alakulsz :wink:
Bizok benne hogy tobbet tudsz majd menni a lovacskaidhoz is,es majd ez erot ad,es kitartast,hogy ujra 38-as szerkokban nyomd!!!
Mi itt rugdossuk egymast :lol: :lol: :lol: ,nem hagyjuk hogy barki is feladja!Es szepen haladunk!Marcipan hogy van?Mar jo nagy fiucska lehet!!!Hozz majd fotot rola!!!Most mar a repulogep szerelesnel tart????

Orsi:az szep teljesitmeny!!!1100m!!!!Csak nem elerted a 20 kilot???? :roll: :shock: 8) Muti!!!!

Gabi:akkor amint tudsz,menj uszni :wink: !Izomlazra tenyleg ra kell dolgozni!

Lilisgabi:jobban van mar Lotta???Gyere meselj!!!

A tegnapi napon feherjenapom volt:1 narancs,4 pici virsli,gyros csirkehus salataval es befigyelt egy pita :oops: (olyan regen ettem,es imadom!)
Ma kemenyito:most keszul a rizsam :lol: !!!Van benne 2 pritamin paprika+repa csikok,ez osszeparolva mustarmaggal(jo az emesztesre!)es bele jazmin rizs!Azt hiszem ebbol eszek majd 2x....ma meg csak vizet ittam :oops: es indulok bringazni!!!

Ugyesek legyetek,es egjen a zsir!!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Sziasztok

Latom nem volt nagy a forgalom itt.
Mi is csavarogni voltunk tegnap. Kineztuk Lottusnak az uj gyerekulest es meg is rendeltem a neten mikor haza ertunk. :D
Nagyon jo kis megbizhato ules es eleg jol el lehet donteni 4 fokozatban. Szoval tuti kenyelmes Lottusnak, meg biztonsagos is.

H.Gabi:
Nagyon ugyi vagy,hogy ennyit sikerult leusznod es izomlazad is lett. Remelem sikeult tegnap radolgoznod. :wink:

Orsi:
Nagyon varjuk a kepeket! Hol vagy mar????? :x :x :x :lol:

Ancsurti:
Jo Neked, hogy van szobabicajod. En is ugy szeretnek egyet, de sajna annak mar nem tudnek helyet szoritani a hazban. Olyan gumi szalagot mar neztem is az ebay-en es ma meg is rendelem, mert iszonyuuuu undorito a haj a combomon es tenyleg sok mas teruletet is jol al lehet vele mozgatni.
Koszi a dicseretet. Nekem sajna csak a benti mozgas kivitelezheto, mivel az ido eleg ratyi itt me egyenlore, igy nem tudok sokat kint setalni. Ugye futni utalok es az, hogy eljarjak uszni vagy konditerembe az meg nem lehetseges, mert nincs aki vigyazzon Lottira.
Te is tok ugyi vagy, hogy egyre jobban birod a bringazast es mar 7-8 km korul tekersz. Mar nem allsz tusko labakon :lol: :lol: :lol: Csak igy tovabb!

Conversano:
Ha az ovedet mar egyel arrebb tudod csattolni, akkor mar Te is fogytal. :D Te is ugyi vagy. Remelem hamarosan tobb idot tudsz majd a pacikkal tolteni. Gyere neha, hogy tudjunk Rolatok.

Gabber:
Hogy vagytok? Remelem jol telt a hetvege es Lotta sem pottyos mar. Hogy allsz a fogyival?

Tegnap volt feherjenapom. Ebedre szalonnas dinsztelt majat csinaltam. Huuu, hogy az milyen fini volt. 1 szelet fekete kenyerrel. Vacsira egy par karika krinolint, sajttal es retekkel, meg 1 szelet fekete kenyerrel.
Azt olvastam errol a kenyerrol, hogy nagyon egeszseges es segit az emesztesben. Azt gondoltam, hogy biztos jo sz@r ize lesz, de nem. Finom volt. :)
A mai napom kemenyitonap. Arrol az oldalrol lestem az otletet, amit belinkeltem. Sargarepas cukkini levest es tocsnit csinalok. A leves nagyon finom lett. Ajanlom Nektek is. A tocsnit meg nem volt idom kisutni, mert a kis Dragam ma valamiert nagyon nyugos es hisztis, igy felbeszakitottam a fozest es adtam Neki cicit. Mar be is ajult a szopiba. Mindjart lerakom az agyaba. Valoszinuleg az almossag volt a baja. :roll:
Na megyek is, majd meg visszanezek kesobb.

Kép
Kép
bucus80
 
 


Meg a recepteket kuldom, hatha masnak is szimpi. :wink:

Cukkinis sárgarépaleves

Hozzávalók:

◦1 fej vöröshagyma
◦2 evőkanál olívaolaj
◦25 dkg sárgarépa
◦25 dkg zöldbab
◦60 dkg sárga cukkini
◦só
◦őrölt bors
◦2 db zöldségleveskocka
◦1 csokor petrezselyem

Elkészítése: Készíts alaplevet, egy liter vízből és a zöldségleveskockákból. Közben hámozd meg, és vágd kis kockára a hagymát, majd az olívaolajban kis lángon párold meg. A répát tisztítsd meg, hámozd meg és szeld vastag karikákra. A zöldbabot is tisztítsd meg, a végeit tördeld le, és ha kell, a szálakat is húzd le róla. Ezután a babot mosd meg és egy szűrőben csepegtesd le. A cukkinit is mosd meg, a végeit vágd le, majd először hosszában szeld fel négy darabra, utána pedig kis kockázd fel. A sárgarépával együtt, forgasd bele a hagymába és pár percig párold. Közben a zöldbabot aprítsd fel - harmadold -, és azt is add hozzá. Sóval, borssal ízesítsd, a zöldséges alaplével pedig öntsd fel, majd kis lángon 25 percig főzd. Közben a petrezselymet mosd meg, a leveleit tépked le és vágd finomra, egy keveset tegyél félre a tálaláshoz, a többit keverd a levesbe.


Tócsni

Hozzávalók:

◦3-4 db burgonya
◦3 teáskanál étkezési keményítő
◦só
◦bors
◦fokhagyma

Elkészítése: Hámozd meg a burgonyát, reszeld le, törd bele a fokhagymát, majd keverd hozzá a többi hozzávalót. Ezután egy serpenyőben kevés olajon süsd ki.

Kép
Kép
bucus80
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek!

Nagyon örülök, hogy elértem ezt a súlyt.

Ma meg volt a bérmálás. Írtó fárasztó volt. 89 gyereket bérmáltak, csurig volt a templom. 2 órás volt a mise, amit a gyerekeknek és a bérmaszülőknek is végig kellett állni. Gondolhatjátok, amikor 2 éve csak papucsot meg sportcipőt hordok, milyen jó volt a magassarkú cipőmben 2 órát állni, meg elég messze is álltunk meg a kocsival, úgyhogy előtte-utána kb 1-1 km-t sétálhattam bent.

Kajáról: kissé megszegtem a diétámat. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ma tésztanapom volt, reggelire egy fél almát dobtam be. Fél 2-kor tudtunk ebédelni, sőt kicsit több is volt, mire kihozta a pincér. És mivel semmi napba illőt nem találtam az étlapon.... harcsapaprikást ettem túrós csuszával :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Nagyon rossz volt :roll: :twisted: :roll: :twisted: :roll: :twisted: :roll: :twisted: :roll: :wink:

Mentségemre szóljon, hogy egész nap csak ásványvizet lefetyeltem (illetve 5 óra tájban egy alkoholmentes sör is lecsúszott.... a vacsorám mellé.... ami néhány pogácsából állt össze.

Úgyhogy holnap erősen gyüminapozok, és hajlok rá, hogy dupla gyümölcsnapot, vagypedig kedden víznapot tartsak!
És nagyon kellene a mozgás!

Sajnos az izomlázamra rádolgozni nem sikerült, viszont becsipődött tegnap reggelre egy ideg a bal vállamban, ami estére szerencsésen "kiugrott", így ma már nem zsibbadtam egész nap.


Így hónap közepén ki mit mond, mi a terve hóvégére?
Én 92 kg-ot célzok meg!

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok

H. Gabi

Húúú én már régóta tervezem a harcsapaprikát túróscsuszával enni, de még apa nem hívott el ebédelni, majd a 12 éves évfordulónkon.
Egészségedre!!!
Hajrá 92 kg elérése, nekem a 71 kiló elérése a célom.

Tegnap a babatalin én is bűnöztem, ma is normálisan ettem.
Viszont ma elmentem biciklizni délután, és 16 km-et lenyomtam :shock: :P .Kiváncsi leszek lesz-e izomláz holnapra.
Legalább két naponta meg kellene ismételnem ezt a távot, mondjuk felturbózva 20 km-re :roll: .

Silliának mondtam, hogy talizunk veled nemsoká, és mondta, hogy ő is el szeretne valamikor felétek menni. Esetleg priviben kérdezd meg, hogy nem e tudnak ők is eljönni akkor, amikor mi.

És szó sem lehet róla, hogy te álld a grill költség egészét. Hagyd, hogy osztozkodjunk. Légyszi.

Ma spárgalevest csináltam, isteni finom lett.


Akkor a képek.

Sajna csak magamat tudtam fotózni, apának nincs ideje arra, hogy fotózgasson engem. Esetleg a babatalis képeken van pár kép rólam, azokon is látszik a méretem.


Karácsonykor, 93 kilósan.

Kép

Kép

Május 7-én, 73 kg vagyok :P .

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Orsi :) : Nagyon látszik az a 20 kg mínusz! :shock: Nagyon örülök, hogy te már itt tartasz! :D És hatalmas erőt ad nekem, hogy én is elérhetem! :)
MIndig eszembe jut, hogy mi lesz aztán, és hogy most tényleg úgy kell csinálnom, hogy meg is tudjam tartani! :roll:

Szóval ma nyelem az ananászom, illetve 1 marék mogyit is elrágcsáltam :roll:
Holnapra meg beterveztem a második gyümölcsnapot, de ha bírnám, lehet hogy víznapot tartok.

Képzeljétek, a babakocsim kerekével történt valami (apa úgy erőszakolta bele a csomagtartóba, és szerintem a tengely elgörbült), úgyhogy most nagy kínban vagyok..... Mindegy, nekiestem a tolókának, kisuvickoltam (több-kevesebb sikerrel), és remélem megszárad délutánra, mire Nóciért megyek!

Én is szeretnék bringázni! Most már akárhogy is, de ráveszem apát, hogy csinálja meg a bicajomat, hogy végre tudjak kerekezni!

Majd még jövök, de most, míg alszik a Vica, gyorsan rendet akarok tenni!

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok :)

Orsi!!!!! Szuper vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én meg irigy,mint állat..
Dobok pár képet,ha már nem tudom összehozni,hogy folyamatosan Veletek legyek..Talán majd ősszel többet leszünk a lakásban,akkor több időm lesz fórumozni is. Mindenki vigyázzon magára és jó fogyást:)
Kép
Kép
Kép
hugival
Kép
Vendég
 


Conversano

Jaj, a kis cowboy :P , nagyon édes.
Azért , ha csak ilyen sűrűséggel jössz, már elég jó.
Rá mertél állni a mérlegre?

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok

Wow, Orsi! :D
Nagyon ugyes vagy. Rengeteget fogytal es igen latvanyos! Gratulalok! Hallod, ha ezt igy folytatod, lassan teljesen elfogysz. :lol: Csak igy tovabb es 2 honap mulva mar meglesz a -30kg is.

H.Gabi:
Ejnye-bejnye! :evil: Na jo, azert egyszer talan belefer a bunozes.
A 2 gyuminaphoz kitartast. A viznapon mar en is nagyon gondolkozok, mert meg egyet sem tartottam. Nem attol felek hogy nem birnam, persze attol is de inkabb attol, hogy mennyire lenne hatassal tejemre.

Conversano:
Marci olyan helyes kissrac. Nagyon vagany. Te mennyire hasonlitasz Ancsurtira... :shock: (szerintem) :roll: :wink:

Most mennem is kell, mert talalkozok a baratnommel es a kislanyaval. Vegre kisutott a nap! :D Bar nagy meleg nincs, de ez is valami.

Kép
Kép
bucus80
 
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:27-kor.
Vendég
 


Sziasztok

Gabber:
Szuper, hogy jol vagytok! Mikor koltoztok?

HGabi:
Az en celom a honap vegere 73kg. De szerintem ez csak alom, mert mar eleg lassan vanszorognak rolam a kilok. Azert megprobalok belehuzni, hogy legalabb megkozelitsem. Majd meglatjuk.

Ma feketekenyeres szenyat ettem ebedre, vacsira 2 mandulas croissant-t es 2 nagyon kicsi szelet gyumolcs-kenyeret.
Holnap megint gyumi nap. Hogy rohan az ido...
Vettem mezdinnyet meg szollot.
Ja es holnap kell visszamennem a korhazba a mutet utani ellenorzesre. Remelem minden rendben lesz. Nekem azota nincs panaszom, szerencsere. (kopp,kopp,kopp)

Olvadjanak azok a kilok! Jo zsiregetest! Puszi :P

Kép
Kép
bucus80
 
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:28-kor.
Vendég
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:29-kor.
Vendég
 


Gabber

Szegény Lili, gyors gyógyulást.

Jó nagy itt a forgalom, mindenki sétálgat?
Mi is lassan indulunk.
Tegnap elmaradt a biciklizés, helyette füvet nyírtam.
Ma már muszáj lesz rápattannom a nyeregre, holnapra uszit tervezek.
Képzeljtek , nem volt izomlázam a 16 km után, úgyhogy azt kell mondanom, hogy nekem ez meg sem kottyant. Honnan van ennyi erőm?Bizti a sok zöldségtől.

Ti nem vagytok fáradékonyak? Én már megint azt vagyok, megint a tavaszi fáradság, vagy megint terhes vagyok?Tegnap reggel 8-kor keltem, délután aludtam fél órát és már fél 10-kor aludtam.

Múltkor írtam a spárgát. Szerintetek Odinak mikortól lehet adni spárgát?
Tegnap megkóstolta a szamócát, nagyon ízlett neki, és nem lett kiütéses tőle (én az voltam).

Puszi, majd sta után jövök. Remélem lesz mit olvasni.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok!


Gabi!

Jobban van Lili? Gyógyuljon meg hamar!
Imádsz futni? :D De jó Neked!

Orsi
Dehogy állok mérlegre. Nem is tervezem még jó sokáig. Annyira xar volt látni,hogy egy deka sem ment le ,mikor hetekig vért izzadva tekertem azt a buzi szobabicajt. Tegnap sikerült lovagolnom,ma tuti,hogy nem jutok ki ,mert Ember 1től dolgozik.

Bucus
Talán csak azért látsz hasonlóságot,mert én is feketében vagyok,mint általában Ancsurti. Optikai slankítás..tudod :wink:

Na megyek,gyártok ebédet. Végtag leves lesz ,meg vmi második. Azt még kitalálom.
Kép
Vendég
 


Sziasztok, hú de régen jártam erre. :oops:

Hendegabi
Köszönöm a hiányolást, pár napja van csak netem, az is pöckösnet.
És lassú.

Elköltöztünk és sajna nem úgy alakultak a dolgaim/dolgaink mint szerettük volna.Kistesóról most csak álmodozom.
Dorci elég beteg volt benyelte szegénykém a calicit meg a rotát is....a költözés közepén már az új albiban szt sem tudtam mi hol van.....most már amkk egészséges.
Igy az én fogyim csak idegi alapom ment, az viszont 5-6 kg biztos a nadrágjaimon látszik az eredmény.
Most próbálok újra felállni és fogyózni és mozogni....egyenlőre séta van, napi 40-70 perc.

Megpróbálok visszacsatlakozni, de csak a szabadnapjaimon tudok majd irni vagy ha éjszakás vagyok.....
Sziasztok!

Gabi
ibag80
 
 


Jöttem, Conversano köszi az olvasnivalót :lol: .
Vegyél új mérleget :roll: :twisted: :lol: .

Csajok a tábla szerint majdnem 52 kilót adtunk le közösen 4 hónap alatt. Azt hiszem vállon veregethetjük magunkat.

Hazajött apa, majd jövök estefelé.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2010.05.11 15:33-kor.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok csajok! :)

Gabber: :( fene ebbe a sok betegségbe! Lilinek üzenem, hogy gyógyuljon! Sok gyógypuszi neki!
Lotti pöttyei eltűntek teljesen? Kiderült, hogy mitől is voltak?

Futáshoz kitartást. Én még mindig nem tudok, egyrészt a ciciim miatt (hiába a szoros v. sportmelltartó, túl lötyögnek, és fáj), másrészt még nem bírok elemelkedni a földről. Nem tudom, ez így érthető-e, tuti hülyén hangzik, de nagyon lomha vagyok.
Bicajozni imádnék..... csak hát rendbe kéne rakni végre a bringám.... 2 év alatt leamortizálódott a színben. :?

Conversano: nagyon-nagyon husi a kisfiad! :) Vicának is a figyelmébe ajánlottam :roll: :lol:

ibag: jó, hogy jöttél! :) A betegségnek viszont nem örülök :(. Szegény Dorka! Gyógyuljon hamar! Neki is küldöm a gyógyítós puszikat!
Kistesóprojekt: el fog jönni az ideje, meglásd! Remélem, nem kell rá sokat várnod!
Gyere csak, amikor csak tudsz!

Orsi: a fűnyírás is jó sport! :D
Amúgy én is fáradékonyabbnak érzem magam. Főleg ma.... víznapot tartok.

Részemről én vállonveregettem magam :lol: :lol:
Kép

(na jó, fennakadtam az asztal sarkán..... 4 napja..... :lol: :lol:)

Bucus: jó soványra vetted a tésztanapot!
Reméljük, meglesz a 73. Megállásról tudod, hogy mit mondtunk... mindenkinek van ilyen időszaka.
Tali milyen volt?

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Köszönöm a szíves visszafogadtatást!Én futás helyett inkább lépcsőzöm bár azt sem bírom sokáig, meg tropára ment már a térdem....

Hendegabi
Jól beütötted a kezed!!!Kenjed körömvirág krémet attól gyorsabban gyógyul....gratulálok a fogyásodhoz, most volt időm ezt a lapot visszaolvasni.....mindannyian mennyit fogytatok, csak irigykedek meg persze gratulálok!!!!

Remélem nekem is sikerül!!!

Gabi
ibag80
 
 


Sziasztok!

Kicsit elmaradoztam :oops: ,de nem tudom hogyan is kene csinalnom a dolgokat itthon :roll: :roll: :roll: Hangi mindenlebenketkanal :lol: :lol: :lol: :lol: Annyira acsorog mindenhol,meg pakol,meg netezik,hogy nem gyozok a sarkaban lenni......ha meg beleteszem a babystationba/rugoshintaba,akkor ott nem sokaig van el,mert persze minden mas erdekesebb!En meg persze nem haladok,hiaba adok neki jatekot,vagy viszem magammal a konyhaba.......ez egyre nehezebb :? 8)
Felszerelek egy gyerek futtato lancot :lol: :lol: :lol: na jo,ez vicc volt :wink:

Fogyozgatok,bringazgatok,de nem haladok :? :( ......azt hiszem az en kituzott celom a honap vegere az lesz,hogy vegre hagyjam mar el ezt a rohadek 77-78 kilot!!!!Ez orulet hogy ennyire ne fogyjak!!!Mar miota itt acsorgok,pedig mar bicajozok is :twisted: :twisted:

Latom,ti szepen fogyadoztok!!!

Orsi:nem semmi amit veghezvittel!!!!Nagyon latvanyos a fogyasod!!!Ugyes vagy!!!
En nem vagyok faradekony,bar itt aztan kemenyen 5-12 fok kozott van a homerseklet,szoval meg tavasznak sem mondhato :twisted: Inkabb frusztraltsagot erzek az idojaras miatt,meg a fogyi miatt :? Na jo,ez nem annyira altalanos,nem vagyok am rosszkedvu :wink: ,csak hol ilyen-hol olyan :oops:
Hangi eppen a heten kapott spargat :lol: eloszor(ha mar ugy is mindig spargaba megy le a kis zoknijaban :lol: :lol: )
Szoval megparoltam spenottal,repaval,edeskrumplival,fokhagymaval,bele csirkehusi,es isteni volt!Csak ugy falta :lol: :lol: :lol: szivemszottya!Nekem meg csurgott a nyalam persze.....olyan illata volt 8)
Teszteltel mar???Mikor kell megjonnie???

A levest hogy keszitetted?En is arra keszulok,bar en nem tehetek bele tejtermeket.....

Conversano:huuu de helyes kislegeny Marcipan...az a sapi :lol: :lol: nagyon vagesz!!!Szerintem is hasonlitunk :wink: bar az teny hogy a szinosszeallitasunk sokat nyom a latba!Irigykedek,hogy ennyit kint tudtok lenni!Nem baj ha nem fogyozol velunk,de azert ha raersz,kepekkel bombazhatsz minket!!!!Szivesen vesszuk!!!
Vegtag leves: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: beszartam!!!!
Buzi szobabicaj nalam is bejatszik :wink: es elkepeszto hogy ennyi tekeres is alig valamennyi kaloriacskat eget el :x :x :x

Bucus:jo a recept,ki is fogom probalni!!A fekete kenyeret imadom!!!Otthon is volt valami nagyon brutal fajta.....jo kis tomor cucc!!!Bar nem eszek kenyeret joideje....
A szobabicajt karacsonyra kertem/kaptam :wink: Hasznaltan vette apa,mert mondtam,hogy nehogy nekem ujat vegyen,es tok szuper,semmi gaz vele...es potom penzert szerezte!Nekem is at kellett rendeznem a lakast kisse,hogy elferjen,de muszaj volt neki 8)
Tobb fokozatban allithato a tekeres erossege,mutatja az idot,kaloriat,sebesseget,pulzust,meg meg egy csomo mindent :roll:
mar csak tenyleg okosan be kell iktatnom minden napra...most heti 5x hasznalom......8 kmeket tekerek le!(barcsak hasznalna is....)
Mi volt a korhazi ellenorzesen?Minden okes???
Ja regiztem a feminara......jo lenne par otlet!!

Hendegabi:szepen belilultal :shock: en is ilyen vagyok,es ritka hogy tudom hogy mitol!Csak ovatosan!!
Apa is most akar vegre bringakat venni!Mert nagy bringasok voltunk.....es gyerekulest is szeretne ra :lol: :lol: :lol: mar csak arra vagyok kivancsi,hogy ugyan mikor is mennenk egyutt tekerni? :roll: Na mindegy,majd osszehozzuk!Remelem a te bringad is meggyogyul es mehetsz gyurni a kilometereket!!!
Hajra 93kg!!!Viznap:azta,nem semmi hogy maris belevagtal :wink: !
Nekem is kene.......de a tegnapi gyuminapom egy adag salataba torkollott :oops:

Ibag:Szegeny Dorci,nem semmi ez a ket betegseg.....biztosan o is sokat fogyott :(
5-6 kilo azert az szuper,de remelem mar nem csak a bajok miatt fogsz fogyni,hanem mert jol csinalod a fogyit :wink: Gyere csak,amikor tudsz!Lepcsozo geppel nyomod?

Most megyek,keszitek spenotot,de nem hagyomanyos modon,hanem krumplival suritem,hogy en is ehessek belole majd.Mondtam apanak,hogy reform spenot lesz :lol: :lol: :lol:
Ma is gyumizek,de holnap garnelat piritok rizzsel,en salataval szandekozom enni,aztan persze lesz spenot is a kovi napra,es van itthon sparga is,meg valami furi zoldseget vettunk,ami a pafrany uj hajtasaira emlekeztet...olyan guszta,kitalalom,hogyan kell keszieteni......a szenhidratra meg nincsen otletem,de nem is kivanom....

Szep estet nektek!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Írtam egy csomót délután, és most látom, hogy nem jelent meg itt :twisted: .

Ibag

Üdv újra itt, szegény Dorki a betegségeivel.


Nem vagyok terhes, megjött, nem baj úgyis nyári babát szeretnék.
Annak is örülök, hogy április 3 után most megint megjött, rendeződni látszik a ciklusom.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Hendegabi:hogy ment a viznap???

Bucus:olvastam odaat,hogy Lotti mar megall idonkent kapaszkodas nelkul :shock: 8) :lol: :lol: gratulalok neki,nagyon kis ugyes!!!

Orsi:en is igy jartam egyik nap :x ....nem is ertettem,hiszen jo helyre kattintottam,es be is voltam jelentkezve.... :roll:
Ciklus-rendezodesnek orulok!Nyari-baba :lol: :lol: :lol: majusra tervezitek :wink: ?Az egy gyonyoru honap :wink: .....otthon legalabbis!

Itt ma is egesznap borult,hideg,szeles ido van....mikor jon mar a joido???Kabatban jarunk meg mindig :x

Gabber:hogy vagytok?Edes lehet az a futocipo olyan miniben :lol: ,de kell is az!!!
Nem irigyellek a koltozkodesert.....nekunk is kene :roll: ,de eltoltuk jovore!Most nincsen keret egy nagyobb alberletre :? de azert mar varom!Kitalaltam,mit is fogok festeni Hangi szobajaba,mar tiszta lazban vagyok miatta,holott meg eleg messzevan ez a dolog.
Ez a sok betegseg :( :? adsz a lanyoknak valami immunerositot???

Ma kesudio napom volt :oops: :oops: :oops: 2 fele ettem 2 mareknyit :oops: ,azota csak folyadekot......
Aztan vegre elkeszultem mindennel,amit mara terveztem,igy leultem Hangival es benarancsoztunk :lol: :lol: :lol:
Ma nem volt bringazas,annyi volt a tennivalom :( De majd holnap!!!

Hoztam ket videot Bogyokamrol....csak ugy,mutibol :wink: :

http://www.youtube.com/watch?v=ARQ0q3n8gk0
http://www.youtube.com/watch?v=6s_oKdJXGqg

Annyira kis ugyes,szetharapom a segget :lol: :lol: :lol: igy elso gyerekeskent csak amulok hogy naprol-napra ugyesebben oldja meg,hogyan is kell ovatosan leulni allasbol,egyensulyozva-kapaszkodva tovabb lepdelni :lol: :lol: :lol: ........es az a huncutsag,ahogyan jon es furkeszik,mikozben tudja hogy tiltott zonaban kutakodik :lol: :lol: :lol: ,en kesz vagyok Tole!!!!
Ja es voltam fodrasznal meg penteken,jol levagattam a derekig ero hajamat,mert nem tudok vele foglalkozni :roll: 8) ...most meg nagyon szuper,jol megtepettem az amugy damil seromat.....ki is van egyenesitve 8) ....kb.10 eve nem volt ilyen rovid....kivancsi leszek mosas utan,olyan leszek mint egy kisordog,jol osszeugrik majd :lol: :lol: :lol:
A fodraszno jo fej volt,Hanginak is megigazitotta par ollocsattintassal :lol: :lol: ,mert hatul mar gondorodik neki,de olyan kis vekonyszalu.......jol ossze is toredezett neki,de most szep lett O is!Egyutt jarunk majd fodraszhoz :lol: :lol: :lol:
(mondom en,aki az elmult eletem soran voltam kb.5x :roll: 8) mindig en csinaltam a hajamat)

Na ennyit mara belolem :wink: ,szep almokat nektek!!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Sziasztok ? JÓ reggelt!

Ancsurti
Sajnos nincsen lépcsőzéses taposó gépem, igy gyalog nyomon, barátnőm a 8. lakik hozzá ha megyek mindig gyalog indulok neki.....no nm is viszem túlzásba a látogatást!
Én ma tojásos nokdedlit fogok csinálni durumlisztből fejes salátával....igyekszem a nokiból keveset enni.

Költözés: Ne is mondd, egy rémálom volt, bár a legjobb ahova költöznék az a saját lakásunk lenne, de az még várat magára.
Rengeteg kacatja gyűlik fel az embernek, bár mi csak 2en költöztünk sok sok játék volt.
Úgy volt hogy jön egy barátom segíteni de összekaptunk igy nem jött....jól ki is purcantam a végére.


Fodrász: Én most készülök megválni a félhosszú hajamtól, idegesít hogy csak copfban tudom hordani....de még nem tudom milyen lenne a jó.

Mindenkinek szép napot és tovább sikeres fogyit!

Gabi
ibag80
 
 


Sziasztok!
Csak gyorsban, mert Vica már ébredőben.

Tegnap végigcsináltam a víznapot, és a tejemen sem vettem észre, hogy megcsappant volna. Igaz, délután megittam 3 részletben 3 dl 100%-os gyümölcslevet is. Bár nem hiszem, hgoy az bármit szorozna a dolgon.

Ma husinap, csirkecombot sütöttem sütőzacskóban. Finom lett. Paradicsommal-spenótlevelekkel-snidlinggel ettem. Vacsira is marad szerintem, de ha nem, akkor kitalálok valamit.
Egyik szomszédasszonyom, velem egykorú, mondta, hgoy fogyni szeretne, és látta, hogy megy a diétám, csatlakozott, úgy, hogy azonos napnál tartsunk. Tök jó volt tegnap, hogy nem egyedül nyeltem a vizet! :D

Mozgás: csak a séta ment a napokban. Most viszont nagyon pocsék itt az idő, úgyhogy lehet, hogy nem lesz belőle semmi.
Délelőtt még elmentem babakocsival a boltba, úgyhog azért volt valamenniy séta.
Ráadásul NÓcit haza kellett hoznom az oviból, mert kullancs volt a tarkójában :shock:
orvos kivette, de bentszakadt a feje, tűvel piszkálta ki. :cry:
most haldoklik :roll:
Tettem rá neki dunsztkötést: úgy nézett ki, mint magdianyus.... :lol:
meg kapott antibiotikumot
meg holnap kap szurit, 2 hét múlva másodikat.
Megyek is.

Ancsurti: én küldök neked egy kis energiát, hogy elinduljon lenek az a fránya kg!

Többi reagálást majd később

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok

Gabber:
Sajna tudom milyen a hatfajas. Nekem is rengeteget faj a hatam mar kozepiskolas korom ota. Mikor 4 eve lefogytam tobb mint 20 kilot akkor nagyon jo volt, nem fajt a hatam. Lehet, hogy ha megint lefogyunk akkor nem fog ujra fajni. Legalabbis remelem, mert ez sokszor mar kibirhatatlan.
Nem hiszem el, hogy Lotta megint beteg. :evil: Gyogyuljatok mar meg rendesen! Irgum-burgum. Nyomassad a vitaminokat, hatha az segit.
A fogyihoz csak annyit, hogy szerintem Te sportolsz annyit, hogy neha ne tartsd be a 90 napost es ugy is fogsz fogyni. Szoval nagyon ugyes vagy. Igy tovabb!

Orsi:
A funyiras is jo sport lehet. Foleg ha futva tolod a funyirot, vagy esetleg minden lepesnel csinalsz egy gugggolast. :lol: Bocsi, csak ugy eszembe jutott es elkepzeltelek. :lol:
Azert az 52kg-nak majdnem a fele a te erdemed. Tok ugyi vagy. De azert mi is vallon veregetjuk magunkat, mert Mi is megerdemeljuk. :wink: :D :D :D

Ibag:
Gyere akkor gyakrabban mostmar es meselj, hogy haladsz a fogyival. Sajnalom en is, hogy nem ugy alakultak a dolgaitok ahogy szerettetek volna, es hogy a lanykad beteg volt. Azert az ugy nem jo fogyas. Vigyazz Magadra. Van valami dieta amit csinalsz?

H.Gabi:
Te aztan tenyleg jol megveregetted Magad. Biztos nem igy gondolta Orsi. :lol:
Hogy birtad a viznapot?
En is ugy terveztem, hogy ma azt tartok de nem birom ki csak vizzel. Ezert ugy dontottem, hogy viznapot tartok dinnyevel. Abban is sok a viz, szerintem igy is jo lesz. Legalabbis nekem igen. Eddig meg csak egy fel mezdinnyet ettem, vacsira meg van sargadinnyem.
A tali nagyon jo volt, koszi. Tok jol megertjuk egymast, egyforma a zenei izlesunk is. Az O ferje is motoros es a babank is szinte egyidos. Ugy nez ki, jo baratnok leszunk. :D

Ancsurti:
Koszonom kerdesed, minden rendben volt a kontrollon. Azt mondta a doki, hogy szepen gyogyul a seb, bar meg nem hamlott le de nincs semmi baj mar.
Szobabicajon azert nagyon torom a fejem, hogy hova tudnam tenni, de egyenlore semmi otletem es en is csak hasznaltan vennek, mert nem akarok ra sok penzt kolteni.
Remelem talalsz Te is jo otleteket a feminan. Az a leves meg a Paromnak is nagyon izlett. Fogok meg ilyet csinalni. Rendesen vissza kellett magam tartani, hogy ne vagjak be belole mindjart 2 tanyerral. :lol:
Lottus neveben koszonjuk a gratulaciot. Annyira ugyes a kis Dragam. 8)
A kistesot en is tavaszra vagy nyarra tervezem. Imadom a tavaszt. Valamiert nem akarok teli babat. A tavasz es nyar nekem nagyon bejovos. :)
Jaj, Hangi annyira edes. Olyan aranyosan magyaraz. Gyonyoru kiscsaj. :D Es nagyon ugyesen al mar. :D
Az uj serorol nem teszel kepet? Kivancsi lennek ra. :)

Kép
Kép
bucus80
 
 


H.Gabi:
Nagyon ugyi vagy, hogy ilyen jol birtad a viznapodat. Nem voltal ehes?Tok jo, hogy volt kivel viznapoznod. En majd ehen halok, korog a gyomrom, de estig mar tuti csak vizet iszok es talan kesobb meg eszek egy kis dinnyet.

Szegeny Noci, remelem nem lesz semmi baja es gyorsan kiheveri a kullancs csipest.

Kép
Kép
bucus80
 
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:32-kor.
Vendég
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:33-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Ibag:azert a 8.ra felgyalogolni eleg brutal :lol: :lol: megertem ha nem teszed surun a latogatast :wink:
En 1x probaltam azt a pici taposot,ami csak ket "labtartobol" all.....elegge szetvitte a terdeimet,nem az enyem volt,egy ismerosomnel laktam es neki volt.....haaaat nem nyerte el a tetszesemet :roll:
haj;eppen ezert is vagattam le,mert elegem volt hogy allandoan copfba van+konty szeruseg.....ja es bazi lassan szaradt....
Hajra!!!En nem bantam meg!!!Pedig tegnap megmostam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mindjart mutatom,milyen volt es milyen lett 8)
En nem vagyok hajszaritos,hajkeszitgetos :wink: ......max. a frufrumat egyensitem,mert eleg erdekes az abrazatom,ha az is csak ugy "van" a fejemen....

Hendegabi:Gratulalok a viznaphoz!!!!En ugy itelem,hogy semmi baj nincsen ha nem csak vizet iszol...azert hirtelen ezt vegigcsinalni....kell az a kis cukor a szervezetnek,ami a gyumileben van,nehogy baj legyen!De jo hogy van kivel csinalnod!!!!En is remeltem hogy Norkili velem csinalja,de sajnos nem birta.....bar igy sem rossz hogy itt egyutt nyomjuk :wink:
Sutozacskot meg sosem probaltam,pedig mar szerettem volna.Csak mindig elfelejtek venni...biztos nagyon fini benne az etel!
Szegeny Noci!!!Ezek a rohadt kullancsok!Jobbulast neki!!
Tudom milyen invazio van otthon...a tesom kutyusa pont most esett at egy szinte halalos kullancs-fertozesen :twisted: (ez embereknel nincsen!)Es hiaba van beecsetelve a kutya,semmi sem hasznal ellenuk :twisted:

Nezegettem tegnap este egy fozosblogot,es talatam par jo recit....feherjenapra :wink:
A spenotom szuper finom lett apa szerint,en csak belekostoltam fozes kozben :wink:
Alapjaraton en tejbeaztatott kenyerrel suritem,ahogy az anyukam....de most csak krumplival,fokhagymaval egy pici vajjal es egy keves tejjel keszult.isteni lett,mar alig varom hogy egyek belole!!!
Ma nemsokara nekilatok a garnelaknak :lol: :lol: :lol: persze apa hozott egy kis halat is.....

Bucus:latom,te is belevagtal a "vizes"napba!Azthiszem en is azt fogok csinalni a kovi gyumi utan!!! :wink: persze teaval,vizzel.....simaban meg nem szeretnek!
Olvastam hogy siekrult baratnot szerezned!!!Annyira orulok neki!Nekem jelenleg csak virtualisan van..... :? :roll: Annyira kell az embernek valaki,akivel meg tudja osztani a dolgait,hasonlo az izlesuk...es ezt ilyen korban mar egyrenehezebb....plane hogy meg kozel egyidos gyerekeitek is vannak!!!
Norkili tolem messze lakik,igy nagyon ritkan talakozunk(eddig 3x :oops: )a masik lany,aki itt lakik nem messze,mar honapok ota nem lattam,mert sok intezni valoja volt,otthon is volt,meg a gyerekekkel is maskent csinaljuk a napirendet,es en nem erek ra delott,csak delutan...meg eppen hazat keresgeltek...szoval szar ez igy.....
Raadasul en nem is beszelem a nyelvet.....az a barzil lany,akivel pedig mar elkezdtunk baratkozni,o hazautazott a kislanyaval tobb honapra.....
Remelem egyszer en is ratalalok valakire...Addig is,neked szurkolok,hogy sikeruljon jol megismernetek egymast,es jo kapcsolat alakuljon ki koztetek! :wink:

Na hoztam a hajamrol kepet...az elson meg ki van szaritva,csak copfban van.... a masik az mai,a tegnapi hajmosas utani allapot :wink:
Kép Kép

pusza nektek mara,jo fogyast,majd benezek kesobb,mert ramaty ido van ma is :x igy nem lesz igazan seta..... :(

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Lilisgabi:most latom hogy irtal! :shock: :shock: :shock: jesszusom,ez nem semmi!Kuldom az energiakat!!!Kimerito lehet ez a betegeskedes,neked is es a lanyoknak is!!!Sajnalom hogy anyaknapjara sem tudtok menni..... :cry: :cry: :cry: De a lenyeg,hogy gyorsan rendbe jojjetek!!!
A hatfajasom nekem is megszunt szerencsere,most hogy mar csak 7-8 kilo feleslegem van!Sot,a gerincemben az idegbecsipodes is elmult,miota fogyok :wink:
A fene vinne el hogy ilyen tipusuak vagyunk!Bar szamitottam ra hogy nem lesz leanyalom egy ido utan a fogyi,mert mar regebben is igy volt,hogy alig ha;adtam,pedig tisztesseggel csinaltam....csak meg sosem volt ennyi feleslegem(de probalok turelmes lenni,hiszen tenyleg nekem van mar a legkevesebb vissza,csak hat azert borzaszto hogy ennyi az annyi).....

Sparga az jo kaja! :lol: En az articsokat is kedvelem :wink: :wink: :wink: Igyekszek valtozatosan fozni,es apa is partner ebben szerencsere!!!

Na tenyleg megyek,mert Hangi itt magyaraz mar!!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: