A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Ronmay! Ne is mondd,Lili ugyanez,ha nem teszem le,képes lenne egész nap félórai alvással pörögni. Mostanra sikerült őt rászoktatnom a magától való elalvásra szerencsére,néha van egy pár perc hiszti,de nagy általánossgban 2 perc alatt bealtatja magát. A délelőttivel meg az estivel nincs is gond,mert az mindig ugyanabban az időben van,a napközebnin még van mit javítani,de próbálom úgy beállítani,hogy ebéd után egy kicsivel teszem le,de sajnos nem alszik tovább 3/4 óránál. Úgyhogy nálunk a napi alvás másfél óra összesen,és ez a jobbik eset. Nagy ritkán van,hogy az egyik alvása másfél órás,ennek nagyon örülük :lol: A babakocsiban mostanában nem alszik el,pedig ő ott mindig nagyon szeretett aludni. Inkább nézelődik és ha megunja,akkor reklamál :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

előszőr is Norka megadom mi is a 9 hós adataink 7810gramm,69cm
megadjam visszamenőleg is a régebbi adatokat?
nagyon cuki Jázmin a képeken és de jó,hogy a konduktor mindent
rendben talált.

katy!
sajnálom,hogy Petra már nem szopizik.
az viszont jó,hogy ilyen jól viseli a anpot,amíyg anyukája dolgozik...
és nagyon édes Petra.
a harmadik képen csak nem egy ikea asztal az??? :) :) :)
nekünk is ilyenünk van csak sötétben.

Kép
Kép
csibe83

Nyuszi

Babakocsiban alvás ismerős :lol: Én elértem azt, hogy fél óra séta után huny fél órát...persze a múltkor ennek fényében, a Béla Királyról lesétáltam a Margit szigetig és a gyerek semmit se aludt, ott ki vettem kicsi játék a fűben, visszafele semmi...viszont 19,50-kor úgy aludt mint a kisangyal...
És mikor fekszik le este Lili?

A rizstejhez senki sem szólt hozzá :cry:
erre gondoltam:
http://www.bioszallito.hu/The-Bridge-Bi ... ermek-2730

Bond

Ez a cipő fogós kérdés, most kell vagy nem?puha talpú vagy egy picit merev? :roll: Én még mindig nem tom :oops:

KépKép

KépKép
ronmay

Most csak így felületesen válaszolok, mert az elmúlt napokban ugyan mindent végig olvastam, de csak kevés maradt meg. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

boo! :)

Jó mélyen tedd a szívedre a kezed: te valójában a harmadik pont miatt nem akarsz megválni attól a kanapétól! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: A lista első 50 helyén biztos ez áll. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

katy76! :)

Tudom milyen nem szopiztatni már. :( De fogsz te még, érzem! :wink: :lol: :lol:

(Apropó! ki az újabb sunyító kismamánk? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )

hendegabi! :)

Anyák napja: :oops: :oops: :oops: :( :( :lol: :lol: :( :( :wink:

kispocok13! :)

Éljen Nimród nemjárása! :D :D :D :D :D :D :D
Remélem mások is hamar elhagyják majd, akiknek még szükség van rá! :wink:

norka81! :)

Szerintem rejtsd el a többi oszlopot, és csak a születéskori, a féléves és az utóbbi 2 havi adatok látszódjanak. :roll:

(Szemtelenül csinos vagy, ez nem ér! :roll: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: )

moncsy.78! :)

Te is átköltöztél az Anyatanyára? Tabatiról tudsz valamit? :roll: :roll: :roll: :?: :?:

ronmay! :)

Passzolom a kérdést, én még csak a Hippes rizsnyákról hallottam. :roll: :roll: :roll: :roll:

Képek: nem említek senkit külön, mert tényleg egytől egyig :D :D :D :D :D :D . Úgy tűnik tényleg jól összedobtuk őket. :wink: 8) :lol:

És ha már szóba került:

Kép

Lidike, lola29, kispiskóta, f.nikici, szisz89, czigka, anettoo, anitja, cunci, norkili, lorca, gabi1, jimbone, agmano, gumilany, krikalap, krissy3, conversano, agi125r, szonibaba ésmégsokanmások?????????????????????? :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

Ronmay! Lili fél 8-kor fürdik,utána szopi és alvás,legkésőbb 8-kor. Ezt szigorúan veszem,de szerencsére tudja is,hogy az esti szopi után alvás van. nagyon örülök,hogy sikerült nála elérnem ezt,nem volt könnyű,de szerencsére 2 napomba telt csak,ebből is csak az egyik nap sírt sokat,de kemény voltam :oops: :lol:

Én még nem adok rizstejet Lilinek,csak vizet. Most ő is keveset iszik,nem tudom miért,de azért itatom egyfolytában. Amit imád az a túró rudi,már megismeri,ha kiveszem a hűtőből :lol: Lefejtem róla a csokit és kap mindig egy negyedet. Semmi baja tőle.

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi!
azt akartam kérdezni,hogy reggel mikor kel Lili?

Kép
Kép
csibe83

csak azért,mert nálunk Kiara akkor alszik fél órát,ha hamarabb
teszem le aludni,mint kéne és nekem korainak tűnik az a reggel 9es alvás.

nálunk mostanság 8kor kel és utána kb fél12kor fekszik le és kb
1kor kel,
majd kb fél5-5 között elalszik újra és alszik egy órát,majd este
olyan 9körül alszik.

Kép
Kép
csibe83

Szerintetek nem hibádzik itt valami? :roll:

Kép

"Aranyos figura, amelyet tapadókorongos lábaival az autó hátsó ablakára tapaszthatsz. A plüssállat felhívja a többi autós figyelmét is arra, hogy a teknős-tempó nem véletlen : baba utazik az autóban."

Kép
Kép
200907?

ja és persze tudni kell,hogy Kiara is nagyon rossz alvó volt.
konkrétan az első 3hónapba a hasfájása miatt hajnal 2-3 között aludt el
és aludt délig,aztán napközbe csak fél órákat aludt max.
majd amikor elmúlt a hasfájása sikerült visszaszorítani,hogy este
11-12 között aludt el és napközben szintén fél órákat aludt.
végül sikerült visszaállítani a 9re és én már ennek is örülök.

Kép
Kép
csibe83

http://www.idokep.hu/?oldal=alapismeretek

"Száraz zivatar - ha egy kialakulófélben lévő, vagy közeledő zivatargóc esetén csapadéktevékenység még nincs, de az elmúlt 10 percben hangjelenséget észleltünk. Ha csak a villámlást láttuk hangjelenség nélkül, akkor nem szabad zivatartevékenységet jelenteni, mivel pl. egy éjszakai észlelésnél a villámlás fénye több száz (!) km-ről is látszik"

Na, ezt írja szombatra 19 fok kíséretében. Tehát jó idő lesz! :P

Kép
Kép
200907?

Most kéretik nem inni, mert a röhögéstől esetleg kiköphetitek az innivalót. :lol: :lol: :wink: De ne csak nevessetek, hanem tanuljatok, kapaszkodjatok, és legyetek résen is! :wink:

http://picibaba.hu/kisgyerekkel/humor/amitol-a-szulok-megoszulnek-i

http://picibaba.hu/kisgyerekkel/humor/amitol-a-szulok-megoszulnek-ii

http://picibaba.hu/kisgyerekkel/humor/amitol-a-szulok-megoszulnek-iii

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :!: :wink: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Bond!
ezeket már láttam és tényleg nagyon mókásak.

Kép
Kép
csibe83

Dalma ma vidáman jött haza!

Az egyik téma töriből az ókori görög istenek volt :)

Azokat oda-vissza álmából felkeltve is tudja :lol: :lol:

Matekból meg legfelljebb szóbelizik, ott csak átrugdossák!
A próbaérettségin is csak 23 pontocskát kapart össze pedig akkor nem is izgult. Tehát könnyen lehet hogy valóban nem lett meg a 20 pont. Mondtam készüljön úgy hogy szóbeliznie kell és akkor csak kellemes meglepetés érheti :roll:
Vendég

Sillia!
8) 8) 8) 8) 8) :wink: :wink: :wink: :wink: :P :P :P

Kép
Kép
csibe83

reméljük a matek is sikerült és görbülni fog :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

Tímea!
Ebbe ma futottam bele:
http://www.teszvesz.hu/item1027510248_b ... ra_uj.html

Visszaolvasok :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Napszemüvegek:

Mi tavalyelőtt vettünk terepszínűt Manónak:

http://www.dealtech.hu/babybanz.htm

Sapkát is akartunk, de azt nem tudtunk. Talán majd idén. :roll:

Túlzás lenne azt mondani, hogy komálta volna a dolgot, de különösebb baja nem volt vele. :roll: :)
(A puding próbája az evés, a napszemüvegé meg a hordás: rágcsálta :arrow: karcolódott :? )

Kép
Kép
200907?

ez hihetetlen!!!!
mikor kezdenek el fúrni és kalapácsolni???amikor végre alszik a lányom.
ezt annyira utálom!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
csibe83

Csibe! Lili reggel 6-7 között kel. Ezt a 9 órás lefekvést már annyira megszokta,hogyha nem tenném le,akkor nagyon hisztis lenne. Ma például másfél órát aludt,szerintem ez a hülye,nyomott idő.

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi!
értem.csak tök furi nekem,hogy már 9kor újra alszik.
remélem nem gond,hogy érdeklődtem és leírtam a mi menetünk.
ne vedd kioktatásnak,mert nem annak szántam.

Kép
Kép
csibe83

Csibe! Dehogy haragszom,szó nincs erről. :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Bond: arra gondoltál, hogy a tapadókorongok a mancsok hátulján találhatók, így ha felteszed az autó szélvédőjére, befele néz és semmi értelme a feliratnak? :)

Kép
agi125r

oké csak nem akartam félreértést...

Kép
Kép
csibe83

agi125r! :)

Igen. Kívülre meg már csak nem teszem... :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Csak röviden, mert Vicus beteg, vagyis inkább csak lázas: tegnap megkapta a Prevenár 2. adagját, vszínű attól. Bár eddig még egy oltás sem viselte meg.

Szóval: babucik nagyon szépek, minden kép jól sikeredett! :)
Bucus: apa azt mondta Lottira, hogy nagyon hasonlít a Vicusra!

Norka: nekünk 9 hós: 9350 gramm, 72 cm, tegnap mért 10 hós adatok pedig: 9670 gramm és 74 cm.
Védőnéni ismételten nagyon elégedett volt velünk.
Vicus nagyon lábujjhegyez, erre is rákérdeztem, azt mondta, mivel 1 éves korban "kell" felállniuk és kapaszkodva 1-2 lépést menni, még nem gond, figyeljem, de szerinte nem lesz gond, mert közben leteszi a sarkát is.
Reméljük, így is lesz.

Sillia: ügyi Dalma. Továbbra is hajrá-hajrá!!!!!

Lola29: Boldog névnapot neked is!!!!!!!
(Moncsy, Merion, nektek utólag is, bár tegnapelőtt már előre kívántam)

Kép
Kép]
hendegabi

Tök jók ezek a napszemüvegek, de kétségeim vannak, hogy az alig egyéves fiam eltűrné magán :roll:

Bond!

Át lehet fordítani sztem a tapadókat, csak nem ugrik úgy szaltót a teknős :)

Boo!
Jóvanna, értem én, szereted :roll:
Egy barátnőm (macska ellen) abból a standard ikeás ágytakaróból varratott halál pofás kanapéruhát. Arról meg tök jól le lehet görgőzni a kutyaszőrt. Persze a szép vajszín nem látszik alatta... de a kényelem megmarad :)

Nyuszi!
EnyémGyerek is fúrja a babakocsis alvásokat, pedig egy időben életmentő volt nekünk, mert csak úgy volt hajlandó. De én is úgy látom, hogy kezdünk beállni az egyalvásos modellre, délben egy hosszú és slussz. Korai még nem ez van.

Ronmay!

Rizstejhez én csak annyit tudok hozzászólni, hogy nem adok :roll: Amíg tej van nem is elmélkedtem ilyesmin. Barátnőm adja a tejérzékeny kisfiának, ő nagyon szereti.

Hendegabi!
Virágnak jobbulást! A Kisaszony pont akkora mint az én fiam
:roll: Akkor nem csak ő ilyen kis pacigyerek :roll:

Katy!
Szuper, hogy ilyen jól vettétek az első napokat, ez a munkaidő klassz. És csinálhatod így hosszú távon?
Most látom milyen is volt Petra szeme, eddig nem nagyon tudtam elképzelni, szegénykém, elég csúnyán nézett ki ez a bibi :?

Úgy látom, akkor mi elég la lazák vagyunk az esték terén, nekünk szokott csúszni az esti fürdés jócskán. Tegnap is negyed 9-re értünk haza, Zé elég rugalmas, nem borul fel ettől a napunk. Azért kifejezetten esti programokat nem csinálunk, de nem pattanunk fel sehonnan 7 órakor mert fürdetni kell :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,
megkérdeztem ám a gyerekülést, csak mindíg elfelejtem írni:
barátnőm teljesen elégedett vele, semmi hátrányt nem mondott.
Azért döntött a Römer mellett, mert a törésteszten ez volt a nyerő :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

szerintetek,ha az adac 2009-es táblázatába nem szerepel az a
típusú gyerekülés amit kinéztem,viszont a márka igen,akkor hogy
értelmezzem a táblázatot?

na jó,ez eléggé érthetetlen volt.

a lényeg,hogy én a concord trimaxot néztem ki és az adac töréstesztjén
a concord transformer szerepel...

Kép
Kép
csibe83

Lányok, itt mindjárt leszakad az ég! Hirtelen olyan sötét lett mintha este lenne és dörög is :shock:

Negyed órája értünk haza, úgy látszik jól időzítettem...

Igaz hogy sötét van és szürkeség de amióta így meglódult a szél és beborult az ég azóta újra kapok levegőt. Mert idáig csak hápogtam :roll:
Vendég

Kispocok!
Köszönöm aranyos vagy :D
A römer isofixese lesz a nyerő nekünk is :roll:

Csibe!
A transformer az nagyobb méretkategória mint a trimax, ugyanannak a gyártónak a különböző modelljei eltérően szerepelnek a törésteszteken, én a transformer eredményéből nem vonnék le messzemenő következtetéseket.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Itt akkora jégeső van, hogy szerintem annyi a kocsimnak... :cry:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Valakinek van már tapasztalata a japán kristálygombáról?
Ittatok már azzal készült kefírt?
Egy ismerősöm felajánlotta hogy ad gombát.
A neten csupa jót olvastam róla de érdekelne a véleményetek.
Vendég

loislane! :)

"Át lehet fordítani sztem a tapadókat, csak nem ugrik úgy szaltót a teknős "
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Én nem fogadnék rá, hogy lehet (legalábbis úgy, hogy normálisan lehessen használni). :roll: :roll: :roll: :roll:

Ha jól tévedek, akkor dél-kelet felől jön a vihar. :roll:
http://ozonenetwork.hu/ozonenetwork/20100505-keso-delutan-erkeznek-a-zivatarok.html

A fürdetéshez nem szólok hozzá, mert e tekintetben mi vagyunk a topik szégyene. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

csibe83! :)

Ha egy márkának több típusa is jól szerepel, akkor az már azért jelent valamit, szerintem. :wink:

sillia! :)

Khmm...szerintem a hit sokat segít. :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Megjöttem oviból!
Vica kelés óta láztalan, jókedvű, mióta lezuttyant a délutáni égi áldás, kimondottan jól érzi magát! :D
Nócim az oviban még sírt, mire hazaértünk, nem fér a bőrébe..... :D

Sillia: én ittam kb 2 hónapig: hatása: nem fájt a gyomrom (előtte gyakran), illetve nem volt gondom az aranyeremmel.... ha érted, hogy mire gondolok... :roll: :lol: :lol:

Még neked akartam írni egy korábbi szösszenetedre, hogy Vicánál is észrevettem a napokban, hogy reggel ébredéskor (illetve a délutáni nagy alvás után) szinte teljesen száraz a pellus, és utána egyben engedi ki! Mostanában többször sikerült időben ráülnünk a bilire.... :D
Így spórolhatok akár 2 pellust is naponta.
Te még nem próbáltad ráültetni?

Kép
Kép]
hendegabi

Nem találjátok ki, hogy honnan jöttem.
Az oviból. Mesmeg beirattam Nyuszit, csak most az "F"-be. Revidiálnom kell a tegnapi bejegyzésemet, nem vészes az oda-vissza menetel. :) Szimpatikus, hogy kb. 11 éve újították fel a korábban amúgy is annak épült ovit. Amennyit magából az épületből, folyosókból láttam az talán még jobban is tetszett, mint a "K" beli. :roll: :oops: Tök sok udvara van, szebbnél aranyosabbak. Ha jól vettem ki a nő szavaiból, akkor itt mintha több óvónő, és dadus jutna egy gyerekre. Természetesen itt is túljelentkezés van, de talán nem akkora, mint a "K"-ban. :roll:
Ami viszont mindenképpen rossz pont, hogy forgalmas helyen van. Folyamatosan mennek, épp csak egy járdányira az ovi kerítésétől. :roll: :? A "K" sem kihalt környéken van, de azért nyugisabb.

Gondolkodom, hogy kihasználjam-e a maradék 3 napot, és iratkozzak-e még máshova is. :roll: Ha már így bele jöttem... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :? :? :? :?

Kép
Kép
200907?

lois!
köszi a válaszod.bár még mindig tanácstalan vagyok,hogy akkor
most jó a concord trimax vagy sem??!! :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

Kép
Kép
csibe83

Most ment el a konduktor csaj! Nagyon aranyos volt,Lili sem utálta ki :lol: ,bár még nem élesben ment a dolog,most csak felmérte őt. Heti két alkalommal fog jönni. Ő nem látja olyan lemaradottnak Lilit,de azért a hátát és a csípőjét mindenképpen erősíteni kell,mert az elég gyengécske,de sebaj,ezért van ő. Hétfőn jön 5 körül.

KépKép
KépKép
nyuszi81

köszi-köszi Bond!!!!

Kép
Kép
csibe83

Szerintem bátran vedd meg, mégha konkrétan nem is az a típus szerepel a listán. Az egyik modellnek ez az erőssége, a másiknak pedig egy kicsit más. De attól összességében még ugyan olyan jók. :wink:

Kép
Kép
200907?

na ez viszonylag jó hír...
tök jó,hogy nincs nagyobb baj...

Kép
Kép
csibe83

nagyon köszi Bond!
hát szerintem megvesszük majd hamarosan.

Kép
Kép
csibe83

most ért ide a vihar.

Kép
Kép
csibe83

csibe83! :)

Óó, nincs mit. Tudod, csak itt ültem és szörfölgettem. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Itt is éppen égszakadás, földindulás előtt vagyunk. :roll: :?

loislane! :)

Autóból maradt valami? :roll:

nyuszi81! :)

Hajrá konduktor! :) Nem örülünk, hogy szükség van rá, de annak igen, hogy van aki segítsen, és a véleménye sem rossz. :)

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: