A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Többen is kérdeztétek, mikor tesztelek? már gondoltam rá, hogy kéne tesztelnem, el is indultam, hogy veszek tesztet, de vissza fordultam, egyszerűen félek meg tudni az igazságot. Nem mérem a hőm, nincs is lázmérőm, :shock: , semmilyen tűnetem nincs, nem érzek semmit. Ami lehet jó, mert az előzőnél ( az inszemek alatt is) szentül megvoltam gyözödve, hogy terhes leszek.Most ilyen érzésem sincs. Csak szörnyen vízes a lábam és az emésztésem is szörnyű ( már akit érdekel a dolog :D ) de ez a hormonok miatt van, gondolom. Úgy érzem magam mint egy lufi, amit éppen fújnak fel-csak ki ne durranjak. :wink:

Hildácska, tényleg Te vagy most a reménysugarunk! :D Ez jó! Hogy vagy? Dolgozol még, vagy már a kiérdemelt pihenésed töltöd?

Mindenkinek pozitivabb, szebb napokat kívánok! És mindenkinek kitartást! Úgylátszik akaratpróbának vagyunk kitéve.
köszönöm a drukkokat.
emerenc

Laptetőőőőőő!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
sajo

Megnyitottuk új webáruházunkat, amelyben tematikus módon gyűjtöttük össze a termékeket a különböző allergiákban szenvedők számára. Bioélelmiszerek széles választékával gondoltunk a glutén- és laktózérzékenyekre, valamint kínálunk diabetikus termékeket is. Természetesen figyeltünk az érzékeny bőrűekre is, így vásárlóink az allergénmentes tisztító- és mosószerek mellett rengeteg biopamut és naturkozmetikai termék közül válogathatnak. Kínálatunkban a makrobiotika, az aroma- és sóterápia iránt érdeklődők is találhatnak kedvükre valót, de nem feledkeztünk el a babákról és kismamákról sem. Hiánypótló bolt a miénk a piacon és reméljük, hogy nagyon sok embernek tudunk majd ezzel segíteni.
Várjuk szeretettel weboldalunkon: www.antiallergia.hu
kiscsirke49

Sajó!
Akkor úgy tűnik megy lefelé a gyulladás. Remélem a tenyésztés is alá fogja ezt támasztani...
Miciona igazad van, tényleg Hildácska csillaga ragyog most, csak annyit gondolok Krisztora, ezért írtam el....
Te mikor kezdesz?4-5 hét?
Nagyon izgalmas lesz...
Én remélem tudok kezdeni a jövő héten és ciszta sem keseríti meg az életem.
Emerenc , jól csinálod!Hajrá!
zsuzska69

Jucus! Ez csak jót jelenthet! Örülök, hogy a gyulladás kezd lejjebb menni Sajónál! Sokat gondolok rátok, hogy mielőbb meggyógyuljon!

Emerenc! Csak igy tovább, ne siesd el azt a tesztet!

Zsuzska! Cisztamentes kezdést neked!

Miciona! Neked is drukk, már nagyon várom, hogy te is kezdhess!

Csomee! Ha olvasol, adj hirt magatokról, olyan régen nem irtál!

Többieknek is drukkok, meg puszik!

Kép
kislibus

Kislibus!

Köszönöm érdeklődésedet, nagyon jól vagyunk. Mióta bejött a jobb idő Kittivel állandóan kint vagyunk a szabadban. Apának rengeteg munkája lett, így majdnem mindig egyedül vagyok Kittivel és estére mire gép elé kerülhetnék, hulla vagyok. Próbálok veletek lépést tartani, de nem igazán vagyok mostanában képben.

Sokat gondolok rátok és azért az tudom, hogy Melánia és Ercsikati után te következel a szüléssel. Remélem, hogy mindenkinél minden a legnagyobb rendben lesz!

Emerenc: Drukkok mennek!!!

Szimbáék: Nagyon sajnálom a leállást! Remélem a következő nekifutás (bármikor is lesz) sikerrel jár!

Jucus: Sajónak mielőbbi jobbulást kívánok!

Természetesen a többieknek is nagyon drukkolok!

Egyébként a terhességet elég jól viselem. Óriási a pocakom, de ez nem lep meg, hiszen Kittivel is nagyon nagy volt. Réka baba rengeteget mozog, de éjjel hagy aludni. Már csak 3 hónap és szülünk!!!! Rohan az idő!

Puszilok mindenkit!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee! Örülök, hogy irtál és jól vagytok! Pocak képet dobhatnál esetleg! Ezek a csajok úgy néz ki, már csak ilyen mocorgósak! :lol:
Olyan jó, két hét, és te is 28 hetes leszel! Tényleg nagyon elmegy az idő!
Nem csodálom, ha ese inkább pihensz Kitti biztos nagyon mozgékony, sok energiádat leköti! Gondolom már szobatisztaságra is kezded szoktatni lassan, vagy még nem? Majd szülinapos képeket dobsz fel róla, ha lesznek?

Kép
kislibus

Kislibus: Kitti egész nap nem fárad el! Rettenetesen mozgékony! Úgyhogy tényleg nem unatkozom. Már a pisilésnél néha sikerül a bilit használni, de majd ha jön a jó idő a kertben csak bugyiban lesz és akkor szeretném ténylegesen bilire szoktatni.
Majd teszek szülinapi képeket!

Addig rólam egy pár nappal ezelőtti kép. Hát...ekkorák vagyunk :lol: : (Kittivel még talán egy picit nagyobb volt a pocakom ebben az időszakban)
Kép

Emerenc: Hol tartasz most?

Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

csomee: Már én is hiányoltalak! Olyan jó, hogy jelentkeztél! Gyönyörű szép, formás pocakod van! :D Kitti is már 2 éves lesz, legmozgékonyabb időszak...de legalább már szép idő van, használjátok is ki, mert megszületik Réka baba, és minden körülötte fog forogni! :D
Most vagyok a 3.héten, egész pontosan 18.nap. Ha már lenne merszem tesztelni, lehetne tudni, hogy mi az itélet. :wink:

kislibus, most már kezd izgalmassá válni a dolog...nem sokára karotokba foghatjátok Annát. :D
emerenc

Csomee,
csinos vagy ! Tényleg nagy pocid van , de Te magad karcsú vagy !!!
Dévai örült biztos , hogy közös szülinapjuk van Kittivel :wink:
Minden vizsgálaton túl vagy már?

Libus,
A Te pocid is megnézném már így a finisben!!!
Hogy állsz a kilókkal? Gondolom ,hogy ennyi munkátok van most nincs gond vele :roll:

Emerenc,
18. nap????????????
és nem teszteltél még????
Kitartó vagy! TE Emi , ha 3 nappal a hivatalos tesztnap előtt nincs jele a mensinek és nem is érzed akkor az nem rossz ugye :wink: :wink: :wink: :wink:

Nekem most hétvégén esedékes Pirike , aztán szeretnék egy kontrol vérvételt kérni a TSH miatt. Egy hétre elutazunk , de már közben nézegetem, hogy miket kell újra csináltatni.
Ha meg lesz a vérvétel hívom Apánkat!!
miciona

Csomee! Nem semmi, tényleg jó nagy pocid van! Nekem most ekkora. :lol: Remélem Kitti megtanul bilizni, mire Réka baba megszületik! Úgy azért csak könnyebb lenne egy kicsivel. :wink:
Szülinaos képeket nagyon várom!

Emerenc! Hú, ez nagyon izgi! Akkor még 3 nap a tesztig! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Miciona! Jaj, tényleg, már hányszor igértem, hogy dobok fel... :oops:

Ime: Kép

Kép
kislibus

Csomee,Libuska

Szép pocikátok van, nagyon helyesek vagytok és csinosak :) :)

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!!

Csomeee már 26. hét??? Hogy rohan az idő.

Hát mi sajna takonykórban szenvedünk. Múlt péntek óta. Bár már szerencsére lecsengőben van a dolog, már csak én és a pici lány köhögünk, de elég csúnyán. Apa meg lerokkant, beállt a dereka. De vett valami kobrakrémet, ami úgy néz ki jó. Szóval most nem a legfényesebb a hét.
Ja a diétát meg tök jól bírom. Már 4,5 mínuszban vagyok.

Na megyek, főzök kávét,mert jön lassan anyukám, és a kötelező délutáni kávé nem maradhat el.

Sziasztok.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Szurikáta! Köszi! :D

Ági! Jobbulást nektek, bennem is lappang valami, mert kicsit többet fújom az orrom, meg éjszaka köhögök is, de nem olyan dúrván, csak mégsem az alapállapot. (Mondjuk nincs kizárva, hogy a leveőben még mindig keringő por miatt vagyok ki.) Ügyi vagy a diétával, további sikert hozzá!

Emerenc! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kislibus

Emerenc! Úgy emlékeztem, ma vagy a 21. napon. Mik a hirek? Izgulok érted!!!

Kép
kislibus

Sziasztok!

Negatív. Holnap reggel hívom Déviszt, az ell.uh miatt.
Akkor majd kiderül, hogy mi újság oda bent.
emerenc

Az előző elszállt...
Emerenc! Ne add fel, holnapig..Hátha...

Lassan én kezdek, ma elindult a pötyögés, de ugye az számít első napnak, amikor beindul? Mert az holnap lesz és akkor holnap hívom Déviszt...
A Nyírőbe mikor lehet vérvételre menni? Egész délelőtt?

Kislibus!Gyönyörű pocakod van...Ugye már nem vagy náthás?Bár lehet, hogy allergia, én is szenvedek tőle, mert most rengeteg a virágpor a levegőben és a program elött nem merek gyógyszert szedni...

Sajó! Ugye jobban vagy?

Muki mi van a miómával?

Szimbáék?
zsuzska69

Emerenc! Jelentkezz, majd, hogy mit látott az ellenőrző uh-on! (reményke smile)

Zsuzska! Köszi! :) Hasonlót kivánok mindenkinek!
De még tart és tuti nátha, mert már köhögök is, szagokat nem érzek, plussz úgy el van dugulva az orrom, hogy enni csak megszakitásokkal tudok, hogy levegőt is kapjak. De ez a jobbik, mert ennek vége lesz, nem tart egész nyáron. :)
Nekem úgy montda anno, hogy aza az első nap, amikor rendesen megjön. Pöttyözés napokig volt előtte.

Kép
kislibus

sziasztok,

már hiányoltam Sajót a másikról és muszáj volt lopnom két percet a babámtól,hogy megnézzem mi van vele.
Szomorúan olvasom,hogy beteg :(
Mielőbbi gyógyulást kívánunk neked Patrikával ,drága Sajó!

Emerenc! nagyon drukkolok,hátha mégis van valaki a pocidban!

Mindenkinek mielőbbi pocakosodást majd babázást!

üdv.
H

Kép
hanyatka

Sziasztok!

Zsuzska: Hajrá! Nagyon szorítunk! Mindent bele!

Libuskám, nem is tudtam, hogy beteg vagy....jobbulást és vigyázz magadra!

Hanyatka: Jó, hogy itt vagy! :D

Voltam Dévisznél, két sárgatestet talált, elindult valami, de meggondolta magát. Elküldött ellenörző vérvételre, hogy kizárjuk a méhenkivülit. Kérdeztem tőle, hogy folytathatjuk e? Nemleges választ kaptam. Kérdeztem, hogy önköltséges alapon lehet e. Nincs értelme, nem lehet sehogysem. Végülis abban állapodtunk meg, hogyha jövő hónapban produkálok egy normális hormon értékeket, akkor, de csakis akkor indulhatunk.....Bejelentkeztem egy kinai prof.hoz akumpunktúrára, Ő az utolsó reménységem.
Nem tudom elfogadni, hogy nem lehet gyermekem. A férjem nem akar örökbefogadni, van saját gyereke....
emerenc

Emerenc

Nagyon sajnálom hogy ez történt veled.Remélem összejön a folytatás+++++++++ drukkolok neked.
Nagy nagy ölelés és léleksimi!!!!

szurikáta
szurikáta56

Drága Emerenc!
Én is a háttérből szurkolók közé tartozom..Annyira sajnálom!!!
Nagyon bízom benne,hogy folytathatjátok!!!!
Szorítok!
Sajónak,jobbulást kívánok!
És persze mindenkinek sok erőt és minden jót!!!Remélem hamarosan beindul a bébibumm!!!
Puszi mindenkinek és ölelés!
Andi

Kép
cs.andi

Emerenc drága annyira szurkoltam neked itt a háttérből,nagyon sajnálom!!!Én nagyon bizom a folytatásban és abban hogy neked is lesz saját babód!nagyon nagyon szorittok!

Sajonak jobbulást!!!

Mindenkinek kivánom hogy sikerüljön a babóka,sok erőt és kitartást!

Kép
póci

Emerenc, annyira sajnálom, hogy így alakult. Remélem, sikerül folytatnotok és a végén te is anyuci lehetsz. Nagyon szorítok, hogy jól alakuljanak a dolgok.

Sajo remélem mielőbb meggyógyulsz!

Zsuzska, remélem ezúttal ez a kezelés sikeres lesz, és a hónap végére már te is kismama leszel.

Rólam annyit, hogy egyelőre nem tudom eldönteni, hogy jó vagy rossz dolgok történtek velem. Apánk az uh. mindent nagyon jónak és biztatónak látott, még mondta is hogy minden a legnagyobb rendben van, aztán jött a hideg zuhany. Azt mondta ilyet még 30 éves pályafutása alatt nem látott, és még csak nem is olvasott. Azt mondta, határozottan egy baba van, de 2 szikhólyag egy petezsákon belül. Hát ő nagyon tart az esetleges rendellenességektől, meg valami genetikai dologról beszélt, de őszintén szólva nem igazán értettem. Úgyhogy most egy kicsit ki vagyok, nem tudom mi lesz, és hogyan. Pedig már úgy voltam, ha ezen az uh. minden rendben lesz, akkor már elhiszem azt, hogy terhes vagyok. 3 hét múlva hívott vissza, addigra már majdnem 13 hetes leszek, és mikor derülhet az ki ha tényleg nagy baj van, és egy ilyen nagy babával akkor már nem lehet semmit csinálni, nem?! Pedig már láttam a kis drágámnak a kis szemecskéjét, orrocskáját, meg a szájacskáját... És mégsem örülhetek...
hildácska

Emerenc!
Úgy sajnálom. De nagyon nagyon szorítok, hogy mehess tovább és mielőbb saját babád lehessen! Szerintem a világon semmi sem lehetetlen, főleg nem annak aki anyuka akar lenni, sikerülni fog és kész! Csak ne szomorkodj, hanem nézz előre és bízz benne, hogy sikerülhet!!!!! Nagyon sokan szorítunk neked!!!

Hildácska!
Nyugalom és pozitív gondolatok! Ahogy én megismertem Apánkat sosem bírja ki, hogy miután elmondta a jó híreket, picit ne dobjon be valami "de ha ez meg ez akkor húúú, szóval erre is fel kell készülni" kissé negatívabb megjegyzést. De még mindig jobb, mintha nem készítené fel az embert mindenre ami történhet! Szóval ne keseredj el, ez is egy olyan információ amit meg kellett osztania veled, hogy gond is lehet, de szerintem ezt már sokan sokszor hallottuk és mindig ott ül a kismumus bennünk, hogy mi van, ha nem megy majd minden olyan simán, mint ahogy elképzeltük. De nem törvényszerű, hogy neki legyen igaza!!! :wink: Én hiszem, hogy szépen végig mész az úton és hamarosan a karodban tartod a kisbabátokat!!!! Muszáj, mert sokakban, de bennem biztosan, te és egy drága csajszi, aki szintén Apánk segítségével vár most babákat, vagy Kislibus -aki már célegyenesbe ér lassan- tartjátok a lelket. Szóval ne agyalj, légy nyugodt, minden a legnagyobb rendben lesz! Most nyugi kell a babának is meg a mamának is!

Zsuzska!
Kezdődik a banzáj? Most te leszel akiért szoríthatunk!
Valaki kezd még mostanság?

Sajó, hogy vagy?

Szimbáék? Kicsit jobban?

Én azt hizsem kezdek lenyugodni, de nem hittem, hogy ennyi időbe fog telni...

Kislibus! Comee! Nagyon csini a pocakotok! :D

Loreena régen hallottunk rólad! Mizu?

Muki! Hogy vagytok! Már lassan ti is kezdhettek. Remélem tele pozitív gondolattal! :)

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok! Ma alaposan megjött, hívtam Déviszt, holnap kell mennem vérévételre a Nyírőbe. Meddig lehet menni délelőtt, tudnátok segíteni?Remélem nem lesz magas a TSH, mert mostanában sokat idegeskedtem.Aztán holnap este 6-kor vár apánk...

Hildácska, remélem semmi gond, csak a szokásos "huhogás".De hogy ne idegeskedj, lehet érdemes volna elmenni direkt genetikai UH-ra, úgy tudom van olyan...3 hét még olyan messze van...

Kriszto!Jó hogy túl vagy a nehezén...Mikor ugrasz neki a következőnek?
zsuzska69

zsuzska69

Emerenc! Köszi, javulgatok szép lassan!
Én is nagyon szoritok, hogy tudjatok tovább menni!!! Remélem ez a kinai akupunktúrás segit, jót szoktam az ilyen kezelésekről hallani, kolleganőm lányának ilyen hozta helyre a totál rendszertelen mensesét (mondjuk kellett pár hónap hozzá, úgy emlékszem egy hónap nem volt elég). Úgyhogy én nagyon bizom, és az is biztató, hogy elindult valami!!! (Az örökbefogadással kapcsolatban meg a férjed lehetne kicsit megértőbb, mert nekem speciel sokat segitett a tudat, hogy ha minden kötél szakad, akkor még ez a lehetőség mindig megvan, igy vagy úgy lesz gyerekem és ez a gondolat megnyugtató volt. )

Hildácska! Nyugodj meg, nem biztos, hogy baj van, csak mert két szikhólyagot látott. Vannak kismamák, akiknél a méhlepényből van kettő (az egyik persze kisebb) és mégsincs baja a babának. Genetikai uh-ra biztos fog küldeni Dévai vagy a Rózsakert Medical Centebe, vagy az Istenhegyi Géndiagnosztikai centrumba. Itt csinálnak vérvételt, uh-ot, hogy a rendellenességeket kizárják. Ehhez a babának kell lennie 12 hetesnek. Ha itt bármi gyanus, akkor még 18 hetesen meg lehet csináltatni a magzatviz-vizsgálatot kromoszóma rendellenesség kiszűrésére. Ezt neked biztosan javasolni fogja. De ettől függetlenül bizz a babádban, hogy egészséges, nincs semmi baja! Tudom, ez most nayon rossz várni arra, hogy kiderüljön, hogy baj van-e, de bizz benne, hogy nincs!!! Én is ebben biztam akkoriban. :D

Kriszto! Köszi! :)
Nem megy könnyen a lenyugvás ilyenkor, de a fő, hogy jó úton haladsz! Mennyi idő múlva kezdhettek legközelebb??? Még 2 hónap?

Zsuzska! Izgulunk érted!
:)

Kép
kislibus

[quote="zsuzska69"]S írta:zsuzska69ziasztok! Ma alaposan megjött, hívtam Déviszt, holnap kell mennem vérévételre a Nyírőbe. Meddig lehet menni délelőtt, tudnátok segíteni?

Emlékeim szerint 14 óráig lehet menni, de a korábbi időpont az eredmények miatt talán jobb lenne. Szerintem olyan 10 körül menj és az eredmény 14-15 óra körül már meglesz. Ha nem akarsz emiatt külön izgulni, telefonon érdeklődj és akkor talán nyugodtabban mehetsz beállításra. 8)
szimba

Sziasztok!

Szurikáta,andi,póci,hildácska,kriszto,zsuzska,kislibus:köszönöm a szórítást a bíztatást! Nagyon sokat jelent ez nekem, hogy itt vagytok, pontosan tudjátok-tudjuk félszavakból is mit érez a másik, egyért harcolunk vagy harcoltunk és meg lesz, beérik a gyümőlcs.( Lásd a babástopikot. :D )

Hildácska, minden rendben lesz, a mi DRÁGA Doki Apánk igen "szeret" ránk ijeszteni, a biztonságunk kedvéért. :wink:

Kriszto, örülök, hogy kicsivel jobban vagy, te is kezdesz majd és a kis babó majd elfelejteti a nehézségeket, megpróbáltatásokat!

Zsuzska! 1órakor mentem vérvételre és még javában ott voltak a vérszívó növérek. :D Nagyon szorítok Neked! Mindent bele! Hajrá!
emerenc

Kriszto, annyira jó olvasni, hogy jó úton haladsz, és már jobban érzed magad. Ezt olvasni legalább annyira jó volt, mint azt, hogy próbáltok lelket önteni belém, hogy csak Apánk aggodalmaskodik nagyon. Annyira szorítok neked, hogy az élet gyorsan kárpótoljon az elvesztett babáért.

Szerintem azért mondta nekem Apánk hogy menjek vissza 3 hét múlva, mert akkor fogom betölteni a 12. hetet, mert addig úgyse lehet semmit tudni. De nekem azért furi volt, hogy azt már tudom róla, hogy mindent nagyon komolyan vesz, és mindenen nagyon aggodalmaskodik, és ennek ellenére mikor kérdeztem, hogy akkor most mi van, baj van-e, igazából nem mondott semmi rosszat, csak az uh. közben volt az a beszólása, hogy ő tart az esetleges.. hű nem is tudom pontosan hogy fejezte ki magát.

Zsuzska, neked is nagyon szorítok, hogy ezúttal sikeres legyen a kezelés.
hildácska

Sziasztok,

emerenc :cry: :cry: :cry: Annyira sajnálom, pedig nagyon bíztam benne... Amennyire Apánk leírta ezt a hónapot, annyira jól alakultak a dolgok. :cry:

Hildácska, remélem ez tényleg csak Apánk szokásos ijesztgetése, és nincs semmi baj! Te tartod most bennünk a lelket, nem lehet semmi baj... :lol:

Zsuzska, akkor most érted szorítunk nagyon!

Micike, hogy vagy???

Druszám???

Kislibus, te csak óvatosan azzal a takarítással...

Jucusom, mi hír van Sajóról? Aggódom értetek!

Szép napot mindenkinek!
kkata23

Sziasztok,
lelkes topikolvasó és Dévisz páciens vagyok 2008 óta.

Volt sikertelen lombikom már, most a beültetés utáni 6. napnál tartok. Tegnap előtt éjjel és tegnap éjjel is úgy fájt a méhem mintha megjönne de mégsem.

A tanácsotokat szertném kérni, hogy ez miért fordulhat elő?
Szólnom kellene Dévisznek ezügyben vagy butaság lenne?
kisgaby

Szia Kisgaby!

Üdv köztünk! Nálam ez jót jelentett, vagyis valami elindult akkor. Valószínűleg beágyazódás lehet. Jaj, nagyon remélem! És kívánom, hogy úgy legyen és minden szépen alakuljon majd a későbbiekben is!!!! Amúgy ne agyalj a jeleken, mindenkinél más, állítólag még lombik és lombik között, után is van különbség. Csak nyugalom és minden a legnagyobb rendben lesz. Sajnos nálunk (itt a fórumon) most elég rossz időszak van, de ha olvastál minket eddig akkor tudod, hogy most sokunknak megvan a maga baja, szerencsétlensége, betegsége és egyebek.
Szóval akkor most érted is szorítunk! Így jobban telnek a várakozásra ítélt hónapok.
Mindenképpen légy nyugodt, pihenj sokat! Innentől úgyis a természet dönt! És reméljük a legjobbakat! :D :wink:

kriszto

kriszto82

Köszönöm a megnyugtató szavakat és, hogy befogadtok.
Igyekszem megfogadni a tanácsot és nyugalommal töltöm a várakozás idegörlő perceit. :D
kisgaby

Kisgaby

Üdv közöttünk :) :) ha olvasol bennünket akkor tudod hogy én nem kismami hanem nagymami vagyok és a topik kabalája :) :)
Remélem sikerrel jársz,én drukkolok neked.

szurikáta
szurikáta56

Kisbagoly! Drukkok ezerrel, hogy az legyen, amit Kriszto irt!!! :D

Emerenc! Jaj, te olyan drága vagy, ahogy nem adod fel és továbbra is pozitivan tekintesz a jövőbe!!! Egy baba biztos téged választ odefennt majd anyukájának, nem tudom elképzelni, hogy máshogy legyen!!!

Hildácska! Remélem kicsit nyuodtabb vagy már!

Kata! Vigyázok. :wink:

Kép
kislibus

Sziasztok!
Elnézést a zavarásért. Egy kedves ismerősömet genetikai tanácsadásra szeretném küldeni, de nem tudom ilyesmit hol lehet.
Nem Istenhegyire gondolok, hanem családi betegségek öröklődésének kutatására.

Czeizel? Bogérkerék utca? Elérhetőségeket is kérnék, ha van ötletetek.
Köszönöm szépen.

Mindenkinek minden jót.

Junko
junko

Sziasztok!

Meg szeretném kérdezni, hogy a Dévai intézetben csinálnak-e inszeminációt, és ha igen, mennyibe kerül vagy van-e támogatás?

Köszönöm előre is a válaszotokat

Kalmanka
kalmanka

Szia kalmanka!
Igen, a Dévai Intézetben végeznek inszeminációt.
Több párt is látni a váróteremben inszeminációra várva, itt a topicban is van. Biztos nagyon szívesen segít Neked is, velem is olyan kedvesek voltak és megnyugtattak kétségeim felől, amikor kérdeztem.
kisgaby

Hildácska: ha valami baj lenne, 3 hét múlva még bőven lehetséges a "beavatkozás", de nem szabad ebből kiindulni! Dévisz mindig felvezeti a legrosszabb verziót, de tapasztalatból mondom, hogy a rémtörténeteiből előbb gyököt kell vonni, majd a kapott eredményt el kell osztani kettővel és akkor kapod meg a rád vonatkozó aggodalom-dózis reális mértékét. Az idegeskedés amúgy sem segít. Próbálj megnyugodni, amennyire csak lehetséges és gondolj arra, hogy minden a legnagyobb rendben van. (Valószínűleg ez így is van.)

Kisgaby: ha nem voltál közel a hiperstimuhoz, akkor felesleges felhívnod Déviszt. A tüneteid nem aggodalomra, sokkal inkább bizakodásra adnak okot. 8)

Kalmanka: végeznek az intézetben inszeminációt, de OEP támogatás nincs. Hogy pontosan mennyi az annyi, itt jó pár ember meg tudja Neked mondani. (A gyógyszerekre jár a szokásos támogatás.) Amit még nem árt tudni: gyakran több órás várakozás van, hiába megy az ember időpontra. Egyetlen orvos csinál (jelenleg) mindent, páciens meg van bőven. Ha ezek a tények nem riasztottak el, akkor már csak pozitív meglepetésekre számíthatsz, ha a Dévai Intézetet választod. :D
szimba

Sziasztok!

Egy újabb jelentkező lennék. Persze, én is tele kérdésekkel. Én még nagyon új vagyok a lombikban is, Dévainál is.
Már amióta tudom, hogy nekünk is mennünk kell, olvasgatom a topikotokat, és nagyjából ismerem a résztvevőket. Nagyon sajnálok mindenkit, akinek pont most nem sikerült, vagy el sem tudta kezdeni. Drukkolok mindenkinek teljes szívemből!!!!
Első beszélgetős, vizsgálós alkalom után úgy tűnik, mi egyből lombikkal kezdünk. Szerintetek, ha részt vettünk az IVF-es rémísztgető tájékoztatón, az már azt jelenti? Kérdezni nem mertünk, tudom, hiba volt.
Ma vagyok első napon, már voltam a Nyírőbe vérvételen, és holnap reggel hívom a doktort.
A gyógyszereket receptre írja fel, vagy nála kell megvenni? tudom, hogy elég drága lesz, azért lenne fontos, hogy vigyek-e rá külön pénzt. Az első alkalommal fizettünk, a most kezdődő időszakban kell fizetnünk az orvosnak? köszönöm, ha válaszoltok, mert eléggé kétségek között vagyok, és igen hosszú:) már ez a topik, hogy elkezdjek keresgetni infokat.
momelcsi

Szia Momelcsi!

(Micsoda forgalom van most itt!!! )

Szeretettel köszöntünk!

Minden papírotok megvan már? Úgy értem, hogy már kezditek is a programot? Még gondolom vett le kenetet, meg a vérvételi eredmények is kellenek, vagy ezek is mind megvannak? Konkrétan azt mondta, hogy akkor ha megjön indul is a program? Gyanúúús, mert nekünk egy hónap volt mire minden papírunk meglett és mivel minden ok volt ezért kezdhettünk utána viszonylag hamar. De remélem már ott tartotok, hogy INDULÁS!!!
Gyógyszereket receptre írja fel, én mindig a kedvenc gyógyszertáramban rendeltem meg és estére megvolt, illetve ha sürgős akkor a Déli patikában mindig volt minden ami kellet, és állítólag az intézettől pár 100m-re is van egy patika ahol vannak ezek a gyógyszerek.
Valóban nem olcsó mulatság.

Kérdezz bátran!! Itt mindenki nagyon rendi :D És nagyon sokat tudnak!!! :D

kriszto

kriszto82

Fizetés dolog: ha konkrétan elkezdődik a program, azaz a 3-4. nap körül kell menni először, ahol elmondja a gyógyszereket és teendőket, innentől nem kell fizetni egészen a transzferig. Vagyis csak akkortól kell legközelebb, ha mész vissza, hogy babát vársz... vagy nem, de most ezt ne részletezzük :)

kriszto

kriszto82

Sziasztok,

Úgy néz ki itt a tavasz ténlegesen és újabb dévais babavárokkal gyarapodtunk !
Üdv az újaknak!
Kisgaby,
szerintem sincs miért aggódnod ! Ha túl stimuról lenne szó ,akkor valószínű beülti előtt már lett volna jele és akkor Apánk azt jelezte volna. Úgyhogy hajrá!!!
Hány embriót kaptál vissza?

Kalmanka,
én úgy tudom , hogy a SOTE meg talán a BMC kivételével minden Intézetben az inszemináció fizetős. Az idei árakról kérdezd Hildácskát , bizrtos tud adni pontos infot.
Momelcsi,
Kérdezni pedig kell ! Sőt! Az a biztos , ha le is írod amit mond , hidd el ez nem ciki, az orvosnál az ember nem tud normálisan gondolkodni . A legjobb ,ha előre leírod a kérdéseidet , mert az is jellemző , hogy ott ülve elfelejt az ember mindent.
Ha elküldött a tájékoztatóra az tényleg azt jelenti, hogy lombikkal fogtok kezdeni.
Gondolom akkor már megvan minden féle lelet. Ha lombikkal kezdesz akkor annak valamilyen indoka kell , hogy legyen erről pedig biztos beszéltetek. Vagy nálad vagy párodnál, mert alapos ok nélkül nem csinálhat egyből lombikot.
A tájékoztatón megkérdezhetsz mindent ami még eszedbe jut !
Sok sikert !

Zsuzska,
mi volt szerdán????????

Sajóék??????????

Hildácska,
megértem, hogy aggódsz! De nem lesz semmi gond! Igaza van Szimbának a gyökvonással.

Kkata,
jól elrepült ez a tavasz nálatok is úgy , hogy semmit nem haladtunk. Jó lenne már , ha megszabadulnánk a sok akadáytól és történne is vmi.
Lorenna,
ciszta? Csináltok vmi hasznos praktikát lányok ? Futás , torna , gyógytea stb..?
miciona

A stimuláció alatt nem volt jele túl stimulációnak, és a transzfer óta sem érzem magam felfújódva vagy ilyesmi.
Miciona kérdésére válaszolva... 3 db 4 sejtes embriót kaptam vissza beültetéskor.

Én azok közé tartozom, aki folyamatosan kérdez Dévisztől. Még sosem láttam jelét sem annak, hogy nehezményezte volna. :-)
kisgaby

Igen, sajnos a bal petefészkem a méhemnek tapadt valamikor egy gyulladás folytán, úgyhogy az használhatatlan lombik szempontjából. Én imádkozom, az orvos meg mindent bevet, hogy csak a jobb petefészkemben érjenek a tüszők. Szerintetek ez lehet? vagy csak viccelt velem? néha nem tudom eldönteni.
A nőgyógyászom adott listát, hogy milyen vizsgálatokra lesz szükség, és kettő kivételével már úgy mentünk oda, hogy minden megvolt. A kenetet akkor levette, bár már két hete nincs eredmény, de gondolom talán lesz holnapra. A többit viszem én.
Köszi, próbálok most gondolkodni a kérdéseimen, és megfogadom, hogy le is írom őket. A 3-4 nap nekem pont szombat-vasárnap lesz, gondolom, akkor holnap mindenképp mennem kell majd.
Punkció és transzfer után lehet menni dolgozni? vagy már most gondolkodjam szabadságon?
köszi mindenkinek.
momelcsi

Kalmanka,

nekem is inszeminációm volt. Mi egy konzultációval kezdünk, ahol elmondta milyen vizsgálatokat kell megcsinálni. Amíg el nem kezdődik az inszenminációs ciklus addig egy vizsgálat 10.000 FT.

A kezelés úgy kezdődött, hogy az első nap kellett hívni az orvost, és vagy aznap, vagy legkésőbb 2 nap múlva behív az első uh-ra, attól függően, hogy éppen milyen napra esik. Innentől kezdve az uh-ra 8.000-et kellett fizetni alkalmanként. Az elsőtől kezdve kétnaponta volt uh. ezek mindig hétfőn,szerdán és pénteken voltak. Azt hogy milyen gyógyszereket kell szedni, azt mindig egyénre szabva mondja, és attól függően, hogyan érnek a tüszők. (Nekem clostilbegyt gyógyszer és Merional injekciót kellett használnom más-más adagokban - és harmadszorra sikerült is)
Nekem általában 28 napos ciklusaim voltak és 7-10 napig tartott a vérzés, így a 14. nap körül volt mindig az inszem. Igaz ezt mindig az uh. alapján mondta, nem pedig a középidő szerint. Maga az inszem 40.000 Ft volt. Egyetlen percre sem kellett bemenni a műtőbe, a vizsgálóban csinálta, és utána nem kellett pihenni sem, egyből jöhettem haza.

Remélem egy kicsit tudtam segíteni, bár lehet kicsit értelmetlenül írtam. Próbáltam mindent leírni ami eszembe jutott.

Nem tudom meséltem-e már, de mikor hétfőn voltunk Apánknál és mikor mondtam neki, hogy Győrben is szeretnék egy orvost, mit szól hozzá. Azt mondta, döntsem el hova akarok járni, mert nem célszerű, ha két orvosom van. Úgyhogy újabb dilemma előtt állok, hogy hogyan mondjam meg a győri orvosnak, hogy inkább Apánkhoz járnék. Aztán lehet, hogy rosszul döntök, de nem azért mert csalódnék Apánkban, hanem mert nehogy gond legyen a távolsággal.

Kisgaby, remélem a tüneteidet a kisbaba jelenléte okozza. Nagyon szorítok.
hildácska

Miciona!
Nem a legjobb a tüszők helyzete. Egy már 10 mm, gondolom a vezető tüsző volt, a többi meg 1-2 mm.Nincs sok csak 4-5 ráadásul.
Azért belevágok, holnaptól extra adaggal indulok, Gonál 3 egység, Merional 3 ampulla, hátha a kicsik észhez térnek. Hétfőn megyek UH-ra, kiderül van -e értelme a folytatásnak...félek a nagy addigra már túl nagy lesz...jó lenne kidurrantani viccelődtem Dévisszel...
Munka miatt jövő hónapban nem mehetek,utána meg szeretnék végre egy nyugis nyarat. Nagyon megviselt ez a sok lombik láncban, le is fogytam, gebe vagyok, a kedvem sem túl fényes...
Te is lassan starthoz állsz igaz?
Üdv az újaknak, kisgaby drukkolok....
Szép hétvégét mindenkinek!
zsuzska69

Hoppá, laptető, csak nem? :lol:
zsuzska69

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: