A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Pécsiek jelentkezzetek!

Csincsesz! Még egy uccsó kérdés! Kép

A tubusra a párom adatait kell ráírni, vagy az enyémet? És ugye a nevet és a születési időt kell ráírni?

Húúú, de túl lennék már rajta... Kép
belyus

Sziasztok!

Belyus: üdv itt!

Rita: tavaly áprilisban szeptemberre adtak időt 3d-re. Nem tudom, hogy van-e már 4d is. Szekszárdon viszont van, nemrég olvastam valamelyik újságban.

Beszti: Hogy vagytok? hány foga van Ákosnak? Megy már egyedül?

Gabi: ha nem jelentkezik pár napon belül akkor majd kérem a telcsiszámot!

Dandy
dandy

Sziasztok lanyok!
Nem akarok belekotyogni,de a 3D-s uh kozben mikor "eloben" mutatjak a babat, azaz nem kimerevitett kep van, hanem mozog a baba az mar 4D.Szoval a pecsi keszulek is tulkepp tud 4D-t...

Dandy
Veletek mi ujsag?? Hogy birod a gyerkocokkel a gyurodest?
Norka
norkini

Szia Norka!

Köszi jól vagyunk!
Dorka ovis szept 1 óta, szereti, de mintha még nyügisebb lenne esténként, mint előtte, pedig ott alszik du.
Martin is nyügis mostanában, valószínűleg jön a foga. Egyébként nagyon ari kis kölyök.
Ti hogy vagytok?

Szombaton Börze lesz a Nevkóban, ha valaki nem tudná.

Dandy
dandy

Sziasztok!
Gabi vagyok Bajáról.Chorionbiopsziára kell mennem.A környéken Pécs,Szeged és Kecskemét a lehetőség.Kecskemétről nem hallottam jókat.Tudtok-e javasolni Pécsen olyan jó genetikust,aki megbízható és még emberileg is normális?Köszönöm a segítséget,Gabi.
gabriela

Belyus!

Nyugodtan kérdezz! Amikor nekem volt esedékes, engem is érdekelt volna sok minden, de sajnos akkor nem találtam senkit aki a Török doktorhoz járt volna. Most ahogy olvastam többen vannak itt közülünk.
Férjed nevét és születési idejét írd rá.
Jövő héten én is megyek hozzá, csak még nem döntöttem el, hogy a kórházba vagy magánba.
Sziasztok
csincs
csincsesz

sziasztok
ok Dandy irj ha kell a telefonszám
gabi
gabi32

Sziasztok!

Köszönöm Csincsesz! Remélem minden rendben lesz velünk. Szerdán mindenképpen beszámolok nektek a fejleményekről.

Belya Kép
belyus

Sziasztok!

Mi is voltunk a Klinikán 3D-s UH-n, jó előre be kellett jelentkezni, 3-4 hónappal biztos! De nagyon megéri, olyan jó volt látni az arcocskáját. Kép Valóban van 4D is. Nekem a Vizer végezte, először sima 2D-ben megnézte, hogy minden rendben van-e, még az áramlást is leellenőrizte. Utána készített 3D-s képeket (ezek álló képek), és 4D-ben is láthattuk Babócit, "real time"-ban, úgy, ahogy éppen mocorgott.

Gabi, ilyen tapasztalatom hála Istennek nincsen, de szerintem itt Pécsett a szaktudás elég jó. Hogy emberileg melyik genetikus milyen, azt nem tudom, de a pathológián a lombik programban részt vevő kismamák elégedettek voltak orvosaikkal. Remélem sikerül megfelelő orvost találnod! Jó egészséget kívánok nektek! Kép

Sziasztok!

Esztus
Esztus

Sziasztok!

Norki
Mi újság? Hányinger? Beleszoktatok már a pesti életbe? munkahely?

Dandy
Ákinak 8 foga van, de most éppen a köv. 4 van bedurranva. Kép Chamomillázunk rendesen éjjel ha van hiszti. Még nem jár egyedül - egykezes vezetés van egész nap, de esténként mikor örül apának akkor megmutatja, hogy 4-5 lépés már tul.képpen menne egyedül is.
Egy kicsit náthásak voltunk, de hála a homeopátiának elkerült minket a nagy betegség. Bezzeg apa szenvedett 3 hétig, nem akarta kpróbálni. Ezek a férfiak olyan fafejűek néha Kép remélem Ákos nem tanulja el, mert akkor kihullik a hajam Kép

Belyus
Nekünk is volt ilyen vizsgálat a lombik előtt - rohantunk mi is, hogy beérjen az anyag időre. Testmeleg helyen - a nadrágomban Kép és 1/2 órán belül. Majdnem elröhögtük az egészet. Drukkolok nektek, hogy minden rendben legyen

Na megyek....

Sziasztok!!!
Eszti
beszti71

Sziasztok!
Dandy!
Küldöm a telcsiszámot emilben,és köszi szépen!
Vagy ha van messengered,ott is megbeszélhetjük( fm77@axelero.hu)
Amúgy hogy van mindenki?
Sziasztok!
Móni

cerka

Szia Cerka!
Lenne egy kérdésem. Az ikres topikban kérdeztem, de nem kaptam választ. Arra lennék kíváncsi, hogy az ikrek közösségben összetartanak e vagy elvegyülnek a többiek között.Tudod féltem a kisfiamat ,mert olyan kis bicebóca szegénykém, abban reménykedem hogy vigyáznak majd egymásra az oviban.
Kuschel!
Nem tudtam elszabadulni vasárnap, sikerült eladnod mindent?
puszi Csilla
bim_bam

Szia Belyus!

Örömmel olvasom, hogy egyre többen vagyunk itt, akik a Török dokihoz járunk. Én is ebbe a csoportba tartozom, igaz a "kezdők" közé. Igaz én már kismama vagyok, 13 hetes terhes!!! Emlékszem én is milyen bizonytalan voltam, amikor először mentem hozzá a kórházba! Én eddig csak jót mondhatok róla, úgy gondolom nagyon lelkiismeretes orvos, figyel a betegeire. A héten megyek hozzá én is, majd mesélek, hogy mit tudtam meg. Szívesen olvasnék véleményt róla, hogy mit gondolnak azok, akik már tapasztaltabbak, régebb óta járnak hozzá!

Üdv, Beus
beus76

Sziasztok

Bimbam

Majd most a hétvégén lesz a börze ,de egyenlőre nincs is helyem , hacsak nem protekcióval.. lesz . Ha mégis sikerűl akkor megírom , hogy hol leszek ha megtudom előre.
Nem felejtettelek el...Kép

Szilvi
Kuschel

Sziasztok!

Eszti, örülök, hogy elkerült a nagy betegség! Kép

Mi jól vagyunk, Dorottya egyre többet mond, olyanokat, mint hajszárító, porszívó, Matiz, rózsa ... csak ámulunk, hogy miket tud. Kép
Ma egy jó nagyot sétáltunk, kihasználtuk a szép időt.

Hogy vagytok?

Esztus
Esztus

Sziasztok!

Cerka: felvettelek msn-re, remélem összefutunk ott.

Beszti: Martinnak tegnap jött ki az 5. foga, és valszeg jön még, mert nyügi és nyálzik. Még ő sem megy egyedül, de tegnap ő is megmutatta, hogy már tudna pár lépést egyedül megtenni. Szept.-ben a gyerekek 1x voltak kicsit náthásak, egyébként ők is egészségesek.

Kuschel: hogy van a lányod?

DAndy
dandy

Sziasztok

Dandy

Köszi kérdésed lánykám "jól" van bár hétfőn gyógyultan mentünk Óviba és tegnap "már" megint folyt az orra.
Van valami homeos dolog ilyenre?
Most okosítom magam ez ügyben ,de hátha van valakinek ez ügyben már bevált bogyója.

Ha valakit érdekel okt. 7-én csütörtökön /tehát holnap / a Sportcsarnokban Képzési kiállítás és állásbörze lesz 8.30-14 óráig.

Szilvi
Kuschel

Sziasztok!

Szllvi
Nátha: coryzalia
Torokgyuszi: homeogene 9
Hátha, köhögés, pici hőemelkedés rossz közérzet, nyügivel: gripp-heel

Egyenlőre ennyi tőlem, mert a kölök szétszedi a lakást.

Eszti
beszti71

Eszti

Köszi szépen én is ezeket olvastam a kiskönyvemben csak az adagolásnál nem tudom, pld: Coryzalia óránként 1-1 drazsét elszopogatni ezt én hogyan csináljam a 3 éves lányomnál, mert nem egyszerű eset bármit is a szájába adni, nem hogy szopogatni.
??
Te hol szoktad ezeket venni ,mert én a Széchenyi téri gyógyiban.
Talán ők a legolcsóbbak?
Itt a Varsányban csak rendelésre van és 2x annyiért.. Nem értem...

Köszi
Szilvi
Kuschel

Szilvi!
Ákosnál is gáz beadni a gyogyikat, mármint a kanalast, mert addig öklendezik, míg ki nemhányja. Ezeket -én sem értem mitől - de beadom a szájába és elszopogatja, mondjuk mindig a szobában játék közben. Könnyen szétesik a szájban. Adagolás: én 3*1-et adtam neki, de mikor láttam, hogy nem használ akkor sűrübben - nem tudsz vele ártani, nincs mellékhatás.
Krisztinatéri patikában lehet kapni ezeket a komplex szereket és még Csontváry (nevelési végállomás) patikába is fel szoktam menni - itt rendelnek is (telefonálni is lehet) ha kérsz.
Köhögésre még jó stodal szirup - ezt nem szereti Áki, mert kanalas.
Ha van még valami nyugodtan kérdezz, én megint most rendeltem egy csomót, bár azokról nincs tapasztalatom.
Eszti
beszti71

Sziasztok!
Beszéltek itt a homeós bogyókról, megmondom őszintén hogy én még nem is hallottam róluk. Van esetleg immun erősítő is, gondolok itt a mi novemberi ovikezdésünkre nem épp a legjobb időszak.
Köszi
Csilla
bim_bam

Sziasztok!

Beszti: én a Stodal szirup leírásában azt olvastam, hogy 5 éves kor alatt nem adható. És talán azt is hogy alkoholtartalmú(?)
Az óránkénti bevétellel/beadással nekem is meggyűlt a bajom, még a 3x-it se könnyű beosztani.Kép

Kuschel, Bim-bam: én múl héten kezdtem el adni Dorkának az Oscillococinumot, ezt influenza megelőzésére írja, de úgy tudom immunerősítőnek is jó.
A fiam is utálja a kanalasokat, de a Zymafluort szépen elszopogatja.

Én a Galamb u-i patikában (régi kertváros) szerzem be, mivel itt lakunk.KépKép

Dandy
dandy

Sziasztok!

Jelentem, hosszú várakozások után végre hazaérhettem az orvostól. Párommal és velem is minden rendben, úgyhogy szedhetem a bogyókat...

Most L, mert szétszakad a fejem Kép

Puszi:
Belya Kép
belyus

Szia Belyus!

Örülök, hogy minden rendben van veletek! Kép Szorítok Nektek! Kép

Esztus
Esztus

Sziasztok!
Bim ban:az ikreim nemigazán tartanak össze az oviban,de van egy kiscsoportos ikerpár,akik nagyon összetartanak,szerintem mindenkinél más.Meg az is számíthat,hogy egy-v kétpetéjüek.
Sziasztok

cerka

Sziasztok

No megpróbáltam beadni kicsi leányomnak a Coryzalia drazsét ,szájába vette aztán kivette és jó messzire eldobta.... erröl ennyit Kép
Ezek után tudom semmi esélyem...
Bezzeg a C-vitaminos rágótablettát szereti.
Azért gyümiben nem válógatós most érik az almánk a kertbe tegnap is megevett kettőt. Kép
Kuschel

Cerka köszi!
hogy állsz a fogyival?Én most ugrok neki másodszor, a 2 kg - még megvan. Most remélem tovább bírom a barátnőm hoz recepteket. Elkezdtem a sulit tiszta zizi vagyok és evési kényszerem van. Hihetetlen mennyiségű anyagot kellene megtanulnom. Munka meg gyerekek mellett nem a leg egyszerűbb de hát én vállaltam, igaz volt ráhatás is a melóhely részéről.
üdv mindenkinek
bim_bam

Sziasztok!

Szép napot kívánok mindenkinek, a betegeknek mielőbbi gyógyulást!

Bim_bam, milyen suliba jársz? Jó tanulást kívánok!

Esztus
Esztus

Esztus!
A Győri Sz. I. Egyetem,főiskola gazdálkodási szak távoktatás 1. félév, vagy valami ilyesmi mert már ebbe is belekeverem magam
Csilla
bim_bam

sziasztok!
hahó hol vagytok?
gabi
gabi32

Sziasztok

Holnap nem tudok menni mégsem a börzére, csak hogy ne cipeljétek az üvegeket.Kép
Apa elviszi az autót és nem tudom megoldani...
Majd tavasszal...Kép

Szilvi
Kuschel

sziasztok!

Én eddig csak olvaso modban vagyok-voltam.

Bea

Ja a bölcsi tök jol megy,imádják a csajok!
Van egy kedves édesanya,akit hál istennek minden reggel kifogok,és utálom mint a sz...!
Pl.:Bejön-Nézd itt vannak az ikrek!
Menj be,ott vannak az ikrek!
Menj be,majd huncutkodtok az ikrekkel!

Ha esetleg elöbb adja be a gyerekét:
Az ikrek ugy sírtak tegnap(holott nem is),bezzeg az ö gyereke visit minden reggel!
Ma reggel elöbb ott volt,és pont bekisérte a kislányt,a nagyobb lánya pedig az öltözöben volt.Mi halál nyugisan beséltáltunk,erre a nagyibb lány(ovodás)megszolal:-Jé,megjöttek az ikrek!

Isten az atyám én elég türelmes vagyok,de ezt már nem bírom!Fel fogom világosítani,hogy az "ikreknek"nevük is van,és az ö kissebb gyerekét akkor hívjam huginak,csököttnek,kiskölöknek,egyedülállonak,vagy még nem is tudom minek!Szoval ezen tök kivagyok.De nem is az ikrek szó miatt,hanem a hülye dumán!Ezeket már nem is részletezem!

Üdv mindenkinek!

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Mi is betegek voltunk, ezért nem jelentkeztünk, de most már kicsit jobb a helyzet. Szegény kislányom, volt hogy éjjel egy órán át ordított, mert nem kapott levegőt, úgy tele volt a nózija.

Jöttök holnap a börzére? Szilvi, mit csináljak, vigyem az üvegeket? Van helyed? Vagy inkább talizunk majd, és akkor átadom?

Betta
betta
Nagykozár

Betta de jó hogy látlak, megkaptad a levelem?

Puszi,
Kriszta
soraya

Sziasztok!

De nagy volt ma itt a csönd. Kép Merre jártok?

Soraya, megkaptam a leveled, mindjárt próbálok írni is, ha Niki nem ébred fel.

Szép vasárnapot mindenkinek!

Betta
betta
Nagykozár

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van! Kép

Nem tudjátok, mikortól kell újból adni a Vigantol cseppeket? Nyáron nem kellett szednünk, de most már úgy tudom aktuális lenne.

Szép hetet kívánok nektek! Kép

Sziasztok!

Esztus
Esztus

Esztus!

Nekünk Novembert mondtak!

Sziasztok.....
Eszti
beszti71

Bea!
részvétem!!!!!!!!!!!
a legjobb a felsorolásod sz.tem teljesen jogos
üdv csilla
bim_bam

Sziasztok!

Ani vagyok, 4 es fel hetes kisfiam van, gondjaim vannak a szoptatassal, tudtok Pecsen egy szoptatasi tanacsadot vagy valakit aki tud segiteni?

A valaszt elore is koszonom!

Sziasztok!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok

Tontica

Írj privit hátha tudok segíteni , én 27 hónapos koráig szoptattam a kisebbiket.
Az nagylányomat viszont nem sikerűlt /direkt/ Kép
Utána megfogadtam, hogy mindent megteszek annak érdekében, hogy szoptatni tudjam a kicsit.
Egy jó védőnő is sokat tud segíteni..

Szilvi
Kuschel

Sziasztok!

Tontica: én 13 hónapja szoptatom a 2. csemetémet. Az elsőt nem sikerült, csak 6 hétig. Én is szívesen segítek. De itt a társalgóban az Anyaság/szoptatás topikban is biztosan segítenek. Ott van egy Krisszi nevű pécsi lány aki szintén már 18 hónapja szoptat.

Dandy
dandy

Sziasztok!
Bimbam:kitartást,és sok sikert a sok teendődhöz!A fogyit még csinálom,eddig megálltam -8-nál,majd megindul talán,remélem.Ne add fel!
Kuschel:
Akkor tudsz majd pár rucit nézni?Vagy ha nem megy az se baj.
Na sziasztok!Móni

cerka

Sziasztok!

Tontica, bátran kérdezz akár tőlünk is, szívesen segítünk. Nekem 18 hónapos a kislányom, még aktívan szopizik. Saját tapasztalatainkkal talán tudunk segíteni.

Eszti, köszi!

Esztus
Esztus

Tontica!

Sajnos nem találtam a neten pécsi tanácsadód, de ha gondolod, nézd át a http://www.lll.hu/main.shtml oldalt. Sok hasznos információ található rajta. Remélem tudtam segíteni. Kép

Esztus
Esztus

Sziasztok Csajok!
Jövőhéten szánkóval közlekedünk.Esküszöm a sarkkörön érzem magam.Tiszta depi leszek ettől a zimától.Mit lehet ilyenkor csinálni a rajzoláson festésen gyurmázáson építőzésen videózáson hisztizésen romboláson kívül?!
Assem a vénasszonyok nyarát idén már nem tartjuk meg.
üdv Csilla
bim_bam

Cerka/Móni

Raktam össze pár rucit, sajnos nem sok.
Hol tudnám átadni?
Szilvi

Csilla

Együttérzek veled...Kép
Hát én sem tudom elképzelni , hogy idén lesz még kellemes idő.
Nálunk még fűtés sincs a mosott ruhák nem száradnak....még jó , hogy délelött Óvi van, mert besokallnék...
Kuschel

Szilvi!
Bocsi ha nem figyeltem eddíg, neked két gyereked van ugye a nagyobbik menni idős és fiú vagy lány. Azt tudom hogy a pici kislány és 3 éves.
NÁLUNK VAN FŰTÉS DE MÉD CSAK KONVEKTOROS MOST KEZDTÜNK NEKI A KÖZPONTINAK, FOGALMAM SINCS MIKOR LESZ KÉSZ
PUSZI CSILLA
bim_bam

Csilla

Igen kettő van a nagyobbik 9 lesz és szintén lány.
Valóban nehéz így a nicknevek alapján fejbentartani kinek mennyi gyermeke van.
Ezért lenne jó egy tali...?Kép
Kuschel

Szilvi!
Ja ebben a hidegben csak forraltborért és sült kolbászért lennék hajlandó kimozdulni valahová az osztrák hegyekbe. álmodik a nyomor. De a forraltbort azt isten úgyse ma megcsinálom magamnak jó vaníliásan fahéjasan.........hmmm.
(nekem meg most lesznek 3 évesek az ikreim,a Ricsi meg a Barbi vagy ahogy a tesóm gyerekei mondták a Ricsibarbik))
puszi Csilla
bim_bam

Csilla

Igen láttam a profilodban , hogy nov-ben szülinapoztok.
Nem nehéz két csibével egyszerre?
Az enyém most is rajtam lóg...
Csak nem szoktatok síelni menni?
Mi se nagyon mászkálunk most sehová.Legkésőbb nov-ben kikell mennünk Németbe, már alig várom olyan kül-hon vágyam van.Kép
Kuschel

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: