[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Túlsúlyos kismama - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

ANcsurti!
Vicának pont ugyanezek a méretei voltak 9 hós mérésen! :)

Sétáért irigyellek.
Nálunk apa nem szert a városban sétálni, csak kint terepen, de ott meg nem megy babakocsival.
Hangit még tudod kenguruban vinni? Mert Vica már alig fér bele, és fél óra után alig bírom tartani.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Ancsurti!
Örülök, hogy látlak.
Hangikámat puszilom. Édes kis golyókám!
:lol:
Végül is nem is olyan súlyos az a gyerek. Ti is ahány hónaposak voltatok, annyi kilót nyomtatok!
Átmentem költőbe? :lol:
demeter zoltanne
 
 


Sziasztok

Úszósapkában ülök itthon, apa meg még sehol :twisted: . Hát nem tudom lesz-e ma valami az usziból.


H. Gabi

Szerintem nagyon jó ötlet a szoknya, ne foglalkozz apával, ha kell tedd ki a hűtőre a cél érdekében :D .
Hajrá 90 napos diéta, látom mostmár nagyon elszánt vagy, biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog.
Már csak én lógok ki közülletek, csak én nem nyomom a 90 napos diétát :roll: . Na nembaj, legalább lesz összehasonlítási alapunk :roll: .
Nekem is el van rakva egy kis nadrágom, ami 20 évesen volt jó rám, akkor 48 voltam.

Ancsurti

El is hiszem, hogy a fellegekben jársz. Szerintem a te BMI értéked már normális, hiszen 25-el kezdődik :wink: .
Nekem is sokkal jobb a közérzetem, mióta fogyok, pedig én még le akarok adni 12 kilót, hogy fel tudjam venni H. Gabi alját. :lol:


Múlthéten jó kiadós séta után én is voltam 74,8 is, de visszaugrottam egy kis evés után 75-re, szóval én akkor még nem örültem annyira. Majd 1-én :P .

Bucus

Örülök, hogy szereztél barátnőt, nagy kincs, vigyázz rá.

Vonalzód tényleg szuper.

Na apa, most hívott, hogy inkább holnap menjek usziba. De nem hagyom magam, tényleg már rajtam a fürdőruha , meg ma vagyok annyira elszánt.
Holnap meg be akarok menni a városba, a munkahelyemre az adóbevallásomat leadni. Olyankor mi is nagyon sokat szoktunk sétálni több óra hosszát.
Utána már lehet jó lenne egy kicsit itthon is lenni, szóval ma szeretnék menni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2010.04.29 15:07-kor.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 

 
 

Sziasztok!

Hendegabi:jo kis recept,en neha gombat is teszek bele,azt ugy szeretem!Es a majat is imadom!!!
Orulok hogy belevagtal,es apa is tamogat benne!

Neha jo a belvarosban setalgatni 8) szamomra meg most is furcsa hogy felhokarcolok kozott maszkalunk,de erdekes az epitkezesi mod,mivel a regi epuleteket kombinaltak a felhokarcolokkal!
Sok olyan hely van,amit szeretek itt,es eddig csak filmeken lattam :) ,most pedig mi is ott lehetunk :wink: Erdekes es szines a forgatag,sokfele emberrel...en imadom!!!!Es Hangi is,egy nyikk sem hagyta el a szajat a hazaerkezesig,aludt is a kenguruban :wink: .Igen,meg belefer hangi,de en a kendot szoktam hasznalni,csak tegnap mar kesesben voltunk a dokihoz,ezert a kengurut kaptam fel.....
Hosiesen cipeltem,egeszen jol birtam,csak 2x vette at apa,kb.1/2 orakra.....arra gondoltam,ha a bicaj kimarad,akkor ez jo kis testedzes!!! :lol:

Szia anyukam!!!! :lol: :lol: :lol: Tegnap nem tudtam msn-re jonni,mert rohanasban voltunk,hogy aludjon is,en is elkeszuljek.....
ma meg megyunk jogara!
Hat annyira azert nem nehez,de meglepodok rajta,mert o nem eszik am csak 3x mast szopin kivul,es az sem tobb 180ml-nel.....kb.2 napja eszik neha picit tobbet,de nem meregetek,csak sacc........
Jo a rimed :wink:

Mai menum:vettunk tegnap jofele,tomor "bucikat"itt nincsen zsemle,se kifli...szoval nehez megneveznem....de ez nem az a felfujt szar,amit szoktak arulni,ebben van anyag....szoval ezt tervezem ebedre,vacsira meg talan fozok ki picike tesztat,es az lesz pesztoval :roll:

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Sziasztok

H.Gabi:
De joooo, Te is csinalod a 90 napost. Meglatod lemennek megint azok a franya kilok. :wink: :D Hajra! Mindent bele!
A receptet koszi, ki is fogom probalni.
A regi szoknya kiakasztasa nagyon jo otlet. En is azon gondolkodom,hogy kirakok egy regi fenykepet amikor meg vekony voltam. Mondjuk szerencsere eddig eleg jol tartottam magam a nasiktol.

Orsi:
Nagyon elszant vagy, ne is add fel. Azert mert Teapa nem tudott menni uszni, attol meg Te mehetsz es biztos vagyok benne, hogy el is mentel. Foleg, hogy mar indulasra kesz voltal.

Ancsurti:
Orulok, hogy jo napotok volt tegnap. Nagyon ugyi vagy, jol birtad a hosszu setat. Te mar most is csinos van, nincs is miert szegyenkezned.
Bar en meg 10 kilot akarok fogyni ahhoz, hogy azt mondhassam hogy csinos vagyok, azert tegnap en is olyan jol ereztem magam a boromben. Komolyan mondom, ereztem hogy vekonyabb vagyok es en sem szegyenkeztem, sot kihuzva mentem az utcan es mosolyogva. Olyan jo erzes volt.
A bojtolesben benne vagyok. :wink: Igaz en meg soha nem csinaltam lebojtot. :roll:
A dupla gyuminapra viszont megegyszer benevezek a kovetkeo utan.

Ma kemenyito nap van. Reggeli 1 alma es 1 banan. Ebedre Ancsurti mintajara tepsis zoldseget ettem en is. Vacsira is az lesz...
De azt nem tudom, hogy mit egyek holnap szenhidratnapon. Mar nem akarok edes tesztat enni. Valami jo otlet?

Kép
Kép
bucus80
 
 


Ancsurti, Bucus: hogy készítitek a tepsis zöldséget?
Holnapra valami ilyesmit kéne nekem is rittyenteni.

Orsi: nem lógsz ki egyáltalán! Sőt! Szerintem mindannyian felnézünk rád az akaraterődért, ahogy kivitelezed ezt a fogyit. Amit te csinálsz, sokkal nehezebb, mert a 90 naposban adott szabályok szerint kell eljárni és kész. Te a magad szabályai szerint csinálod, és mégis meg tudod állni, hogy csak annyi legyen az annyi, illetve mozogj.
Hajrá úszás. Remélem apával sikerült dűlőre jutnotok.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Orsi:na meg csak most latom,hogy az elobb egyidoben irtunk...ezert nem is vettem eszre az irasodat.

Bocsi,de itt rohogok,hogy uszosapkaban varod apat,hogy induljatok.......de gondolom ez csak tulzas volt,hogy mennyire tettre kesz vagy.....remelem sikerul elmenni!

:shock: :shock: :shock: micsoda?20 evesen 48 kilo???Az igen!Nekem ezek mindig csak almok voltak....annyira eros a csontozatom,hogy az magaban 48 kilos :wink: ......volt szuletesemkor :wink: :lol: :lol: Pedig nem voltam duci sosem,csak nehez...nem is lehettem duci,mert az edzom ostorral hajtott minket :roll: :lol:
Az en sulyom is ingadozik,de mindig a gyuminap utani a hiteles :wink:

Hany centi magasak vagytok???

Bucus:nekem is nehez a szenhidrat nap,mert elegem van az edessegekbol.
Ezert most majszolom a 2 bucimat,amiben van szalami(ezer eve nem ettem :shock: )meg egy csomo salata,zold levelek vegyesen.Kozben meg Hangit etetem sajtdarabokkal!!! :lol: :lol: :lol: nagyon szereti..... :lol:
En pestos tesztat eszek neha :roll: az egyszeru,bar ennek jobbat is...Az csak fott teszta es ra a pesto szosz....
De kene csinalnom pl.marhaporit nokedlivel,es akkor mehetne a nokedli poriszafttal :wink: ......az igazat megvalva ez nehez kerdes......vagy csinalj sos palacsintat,egy kis gombas toltelekkel,a gomba az semleges,illetve ehetsz pizzat is,en neha azt is ettem,mondjuk vega feltettel.....de mehet ra paradicsom,pici olivabogyo,gomba.....

Most ennyi jutott az eszembe....

Lebojt:en sem csinaltam meg csak lenapot tartottam anno....de szerintem par napot gyumolcsel es sok folyadekkal,illetve csalanteaval ki lehet birni!Majd utananezek,van meg idonk kitatalni,de egyutt egyszerubb lenne!!!

Hendegabi:tepsis zoldseg,ahogyan en keszitem:
Felkarikazom a krumplikat,a padlizsant,cukkinit,a gombakat en egyben hagyom,melle apritok hagymat is.
A tepsibe pici olivaolajat teszek,arra a hagymat,ra a krumplit,ezt sozom kozben,ra a padlizsant,gombat,cukkinit....megborsozom,sozom,vagok bele fokhagymat,illetve ha nincsen akkor fokhagyma port,raontok egy pici vizet(ebben neha feloldok leveskockat,bar probalom mar nem hasznalni)es eloszor lefedve parolom,majd fedo nelkul sutom,es a vegen kicsit grillezem.
Neha kerul bele repa is,regebben alma szeletek is :wink:

Kemenyitonapra szoktam zoldsegleveseket kesziteni,illetve mustarmagos-cukkinis rizst is!Vagy kukoricas rizst.....
De jo erre a napra a lecso,persze kolbi nelkul,tojasmentesen,jo a paprikaskrumpli is :roll:

Meg annyi,hogy Orsi:nem baj ha te nem 90 naposozol :wink: ,minek is,mikor a dietad neked nagyon bejovos!En is csak azert ezt csinalom,mert nekem siman nem segit az a fajta taplalkozas amit te csinalsz.......Es azert fantsztikus a teljesitmenyed!!!!

A mai joga elmaradt :cry: ez lett volna az utolso,de persze Hangit ma nem tudtam csak 1/2 1kor letenni,igy nem aludt volna csak 1/2 orat,es az karcsu.....tehat nem mentunk.Kell valami mast keresnunk helyette.Most megyek hajatmosni,mert undi a serom,aztan megprobalunk bejutni a belvarosba apa ele a meloba :lol: ...meg sosem voltam egyedul babakocsival...remelem azert lesz aki segit,mert rengeteg lepcso vezet le,es nincsen mozgolepcso sem,tehat cipelnem kell....kene nezni egy esernyo kocsit msot mar,az ilyen tipusu utakhoz!

Ugyesek legyetek!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Bucus: tésztanapra tippnek: pizza :roll:
Esetleg egy kis tészta:
http://www.wellnesscafe.hu/recept/68

Én szoktam néha pogácsát (régebbi 90 napos alatt),
a délutáni édességem pedig fagyi volt sokszor nyáron.
Egy időben volt hogy Norbi Updates édességet ettem aznap, nem tudom, ott milyen hasonló cucc van (diabetes édesség esetleg?)

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Lányok, hoztam nektek egy kis mozgást. (már aki nem csak zumbázik :twisted: )
Azt hiszem, talán Ibag volt, aki kifejezetten a hasával volt elégedetlen, neki különösképpen ajánlom.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok!!

Végül elmentem ám usziba, kicsit pereltem érte Petivel (úgy döntöttem leírom), azt akarta, hogy ma menjek, nem értette, mit erőszakoskodom a tegnapi nappal. Még jó, hogy nem hagytam magam, mert ma sem ért volna rá vigyázni Odira.
1000 métert leúsztam egyhuzamra, 700 méternél megint rám jött a pisilhatnék, de már csak azért is leúsztam az 1000-et, és nem pisilitem a medencébe :lol: .

Majd még jövök, csak megek fejni, közben meg nem udok írni.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:19-kor.
Vendég
 


Gabi: :( :cry: :cry: :cry: :cry:
Nagyon drukkolok, hogy mielőbb meggyógyuljatok!

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok

Gabi:
Te jo eg! Remelem Lottus mar jobban van es nem kell mennetek a korhazba. Meg olvasni is rossz volt es raadasul meg Teapa sem volt otthon. Gondolom szet idegeskedted magad.
Te is nagyon ugyes vagy. A 6kg szuper egy honap alatt. En az elso honapban 5kg-t fogytam. Csak igy tovabb! :wink:

H.Gabi:
Bocsi, hogy csak most valaszolok de latom Ancsurti mar irta, hogy O hogy csinalja a tepsis zoldseget. En is ugy csinalom csak en nem szoktam ala vizet onteni, mert en ropogosan szeretem inkabb. Bar sokszor csak krumplit sutok hasabra feldarabolva es azt sutom meg a sutoben egy nagyon keves olajban megforgatva. Tok finom, egesz mas mint a sok olajban sutott a gazon.
A gombas teszta jol hangzik. Hogy en eddig miert nem talaltam ki ilyen jokat? Mondjuk azt nem tudtam, hogy a gomba semleges es lehet enni szenhidrat napon is. Mar is jonnek az otletek.
Koszi ujra a receptet es az otleteket.
Neha en is szoktam pogacsat enni vagy croissant. Imadom, nyami!
Lehet csak en vagyok bena de nem talalom, mi az az uj mozgas, mert en nem csak zumbazok. :evil: Minden uj erdekel. :wink: :D

Ancsurti:
Neked is koszonom az otleteket. Ma salatas szenyat fogok enni. De nagyon tetszik a sospalacsinta gombaval, legkozelebb azt probalom ki. Pesztos tesztat meg nem ettem. :roll: De mar gondolkodtam rajta. Az is ki lesz probalva. :D A pizzaval csak az a bajom, hogy sajtosan szeretem igazan. Bar gondolom anelkul is megbirnam enni. :lol: Tenyleg koszi az otleteket. Tok jok.
A daras es dios tesztatol mar rosszul vagyok. Egy kis sosat kell ennem.
Kar, hogy nem sikerult mennetek az utolso jogara. Lesz valami mas programotok helyette?

Orsi:
Jol tetted, hogy elmentel az usziba egyedul es megint nagyon ugyi voltal. Nem is ertem, hogy csinalod...es a dietad is szuperul mukodik. Igazan jol haladsz, sot fantasztikusan. Csodallak, hogy ennyire kitarto es szorgalmas vagy.
"leúsztam az 1000-et, és nem pisiltem a medencébe" :lol: :lol: :lol:

Tegnap nagyon lusta voltam tornazni de ma osszeszedem magam es fogok. Ma megint trutyi ido van, esik megint az eso es fuj a szel, szoval ma sem megyunk sehova. Csak Lottussal kell megbeszelnem, hogy aludjon egy nagyot es tudnek nyugodtan tornazni. Szombat vasarnap megint gyuminapozok es csak eltunnek mar ezek a zsirparnak.

Kép
Kép
bucus80
 
 


Bucus: nem is láthatod, mert eltűnt :shock: :shock: :?
Na, majd estefelé megkeresem újra.

Jaj, még mindig hatása alatt vagyok, ami szegény Lottikával történt. Remélem tényleg hamar meggyógyul.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Gabber

Remélem Lottival semmi komoly, és nem kell bent maradnotok a kórházban.
Kb. 1 hónapja Odi is elkapott valamilyen fosós vírust, és neki is véres volt a széklete.Gondolhatod én is, hogy megijedtem. Persze vasárnap történt, így már felkészültem arra, ha bemegyünk az ügyeletre, bent fognak minket. Aztán végül felhívtuk a gyermekorvost, aki megnyugtatott, hogy valószínű csak egy kis hajszálerecske szakadhatott el, és azért véres a kaki.
Mondjuk akkor Odi csak egyszer hányt.
Sajnos nálatok nincs más megoldás, csak a kórház.

H. Gabi

Várom az edzést :wink: .

Mondjuk nekem nem fog bejönni, hogy bent a lakásban szökdécseljek, majd ősztől.

Kinek milyen fejője van és hogy van vele megelégedve?

Nekem van Avent kézi, ami tök jól , gyorsan kiszívja a tejcsit, de bekrepált, és az utóbbi hónapokban már úgy fejtem kb 2x1 órát, hogy sík ideg voltam bőgtem szinte közben.Lehet ezért fogyok :lol: :lol: :lol: :lol: ?
Szóval az a gáz vele, hogy azt a kis fehér korongot a vákuum hatására beszívja, kb. 2-3 szívásonként.
Most vettünk Tommie Tippee elektromosat, hát az sem túl gyors, mire el kezd jönni a tejem, negyed óra is eltelik.
Ez normális? Vagy már annyira kevés a tejem, hogy ilyen lassan indul be?
A kézivel azonnal jönne, de azt meg állandóan szét kell szednem, hogy szuperáljon.
Megvettük 30 ezerért az elektromosat, de reggel a rossz Aventessel fejtem végül, és közben bőgtem az idegtől.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Eloszor is!Lilisgabi:nagyon sajnalom hogy Lottus ennyire nincsen jol!Remelem csak ugyanaz van,mint Orsieknal volt......es nem lesz belole korhazban maradas!Es a lenyeg,ne idegeskedj(annyira)tudom-tudom,nagyon rossz lehet ha egy baba beteg,de nem segit Lottuson :roll: Es gratulalok a feluleshez,edes draga,meg betegen is van ereje ilyeneket produkalni :)
Gyere majd hogy mi van veletek,addig is sokat gondolok ratok!

A 6 kilo azert nem semmi 1 honap alatt!!! :wink: Ugyes vagy te is!

Hendegabi:kerestem am a mozgasformat :wink:
Ti hogy vagytok?

Orsi:orulok hogy csakazertis elmentel uszni!!!Es nem pisiltel a vizbe :wink: :lol: :lol: :lol: Szep teljesitmeny,nem is tudom hogy le tudnam-e most uszni,pedig aztan anno volt nekunk 1500m-es versenytavunk is :roll: 8) ......emlekszem a 100m-ert 1 perc alatt teljesitettem,a 1,5km-re nem emlekszem,nincsen mar meg a verseny naplom :roll: :?

Bucus:en is szeretem ropogosan,de mar jartam ugy hogy a krumpli nem puhult meg.....mi a titkod????Ezert teszek ala vizet,de azt az igazi ropogos zoldseget is szivesen ennem......letakardod?meddig sutod??Hat en is jobban szeretem a sajtosat,de hat ez van :wink: tudod,legalabb lehet enni,nem kell kizarni az eletunkbol a pizzat! :lol: Sot azt vettem eszre hogy ezek alatt a dietak alatt aztan minden egyes falatnak nagyon tudok orulni,teljesen mas felfogasba kerul az eves,az etel mint olyan!

En anno csinaltam olyat is,hogy teljeskiorlesu liszt es egy pici sima osszekever,viz,ha sosat akartam akkor fuszerek bele,pici so,azt kifozni mint a nokedlit,aztan beleforgattam piritott zabkorpaba,es emelle csinaltam pici paradicsomos,gombas szoszt,ezt ratettem...elegge reform,de valtozatossagnak okes volt...na ha meg edesre vagytam,ugyanezt csak fahejjal,es ra diot,makot,edesitot :wink: ....paran megszoltak erte,hogy mit is eszek,de persze az ilyenek sosem foglalkoztak az egeszsegesebb etkezessel :roll: ja mert persze kicsit mas volt,mint az igazi nudli,illetve a megszokott nokedli....de hat en szeretek ujjitani :wink: :lol:

TEgnap en sem mozogtam,de tenyleg semmit,mert a janyom ugy dontott,hogy teljesen bekavarja az egesz napot :roll: :? Az hogy a jogara nem jutottunk el,az meg hagyjan...de!Fel orat aludt osszesen,aztan odacibaltam a furdoszobaba,hogy akkor "egyutt" furdok vele,es hajatmosok...na ezt 5 perc utan vegigorditotta :? En persze alig birtam igy csinalni a dolgomat....utana olyan nyugos lett,hogy ilyen mar regen volt....szoval apahoz sem tudtunk elmenni a munkahelyere,mert Hangitol nem tudtam semmit csinalni,es a vegen letettem aludni......apa hazert,es o vitte el setalni,en meg itthon elveztem a csendet :wink:
De remelem ma mar a szokasos napunk lesz ujra,es haladok is,es bicajozhatok is.....

Orsi:en mar nem fejek sajnos 2-3 hete :roll: ,mert ugyanez a dolog tortent velem is...csak ultem a mellpumpaval,es vartam hogy hatha elindul a tej...de semmi....kb 15 perc utan jott le valamennyi....en is nagyon de nagyon elszomorodtam,de sajnos ez igy tortent......mar nem tudok fejni,pedig bazi jo kis gepem van!
Meg szoptataok,de bele kellett nyugodnom,hogy ennyi az annyi,barmit is teszek,mar az uzsihoz tapszert kell kevernem kb. (80ml),mert nem tudok lefejni bele tejet :roll: :? Es aztan lefekves elott is mar tapszer van(110korul)es utana cici :roll: :? Ejjel mar ritkan ebred,tegnap ebredt.....,de ma is csak 6-7 fele,akkor szopi van...
Igy meg van annyi tejem,hogy napjaban 4x szopizik,de nincsen mar egy csepp feleslegesen lefejheto sem :cry:
Ja es nemreg vettuk,mert volt nalam kolcsonbe egy ugyanilyen,de egy ismerosom varatlanul elkerte a tulajatol,igy odakellett adni.....mire megvettuk ezt addig bereltunk egy masikat,de ezt csak 1,5 hetig tudtam hasznalni :? :? :?

Nekem ilyen gepem van,nagyon erosen es jol szivott eddig.....
Medela elektromos pumpa: Kép

Kép
Kép
ancsurti
 
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:20-kor.
Vendég
 


Gabber:mar nagyon vartam a fejlemenyeket!De jo hogy otthon gyogyulhat Lotti!!!A lenyeg hogy szopizik es elfogadja az innivalot!Most ez a legfontosabb,hogy ki ne szaradjon!!!Remelem gyorsan javul az allapota,es orulok hogy a kedve azert jo :lol:
Kitartast csajok!!!

Ma tul vagyok 3 narancson,es egy marek banan chipsen :wink:
25 percet bicajoztam ami 5 km-t takar 8) .Hangim is jol aludt(2 orat!)es csuda jo a kedve!Nemsokara etetem,aztan kimegyunk a friss levegore!Jo lenne ma bejutni apahoz......

Hangi most itt lepeget a kanape mellett 8) .....ez orulet milyen batrak mar :shock: :roll: :lol: es hogy mennyi energiajuk van...azt hiszem ez megjobban rasegit a dietamra,mert rendszeresen rohangaszok utana.........pillanatok alatt helyetvaltoztat,en meg probalok azert lesben allni,mert ugye az allasbol valo leules meg nem megy,igy tobbnyire zakozik akkorakat :shock: :? 8) de nemsokara rajon a titkara......most akanapebol kihuzott egy szalat,azt szorongatja,de igy nem tud kapaszkodni...beszaras :lol: :lol: de kuzd lelkesen!!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


GAbi: jó, hogy ha csak kicsit is, de jobban vagytok.
További jobbulást kívánunk! Egyetértek Ancsurtival a folyadék tekintetében.

Orsi: én kb március óta nem fejek már, amikor beteg voltam, leálltam, mert sokszor még 10 milli sem jött le fél óra alatt, azért kár volt elpiszkítani is a fejőt. Amúgy nekem is AVENT kézi volt, és én nagyon elégedett voltam vele. A kórházban medelát adtak, na az majd leszabta a bimbimet, aztán mégsem jött vele semmi.
Olyan kis membránt v. mi a neve, lehet külön is kapni, ha az a hibája a fejőgépednek.
http://www.teszvesz.hu/item1010475968_a ... kk_be.html

http://www.teszvesz.hu/item1010475985_a ... ukk_b.html


90 napos kérdés: nálatok a rizs és a kukorica milyen napokon játszik?
Mert régebbi fogyim alkalmával zöldségnapon ettem, de most azt mondta egy ismerősöm, hogy mindkettő gabona, és egyértelműen szénhidrát napra kell betenni.

Amúgy ma brokkolit csináltam "pörköltnek", mellé olyan kevésolajon tepsiben sült krumplit ettem, amit Bucus is írt.
Persze kevesebbet is ehettem volna, de ooooollllllyyyyyan finom volt!!!!!!!
:oops:

Holnapra meg tészta lesz gombapörivel, lehetőleg annyi, hogy a többieknek vasárnapra is kitartson.

No, még gyorsan megkeresem nektek az ígért videót.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


http://atalakul.blogspot.com/

na, remélem, most sikerülni fog.
Szóval kicsit pörgessétek lejjebb, ott van több videó is, rövidebb-hosszabb. Cardio edzések.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Hendegabi:nagyon jol tetted,hogy "zoldsegnapon"etted eddig a rizst is meg a kukoricat,ugyanis az lehet hogy a rizs az gabona,a kukoricaban mar nem vagyok biztos :oops: ,de mindenesetre nagyon magas a kemenyitotartalmuk,ezaltal a 90 napos dietaban kemenyitonapon eheted! :wink:
Az ismerosod azt viszont jol mondta hogy szenhidrat,mivel a kemenyito is egy fajtaja a szenhidratnak :wink: csak a felszivodasukban van nemi kulonbseg.
Tovabbra is "zoldsegnapon"edd ezeket :wink: !!!
Juteszembe:kemenyitonapon nem lehet liszttel suritett fozelekeket enni :wink: ,tehat mar itt is kulonbseget kell tennunk.Szoval ha belegondolsz,nem veletlen,hogy letezik:
-kukorica kemenyito
-rizs kemenyito
-burgonya kemenyito
En ha fozeleket keszitek,mar regota kukorica kemenyitovel csinalom(megszokasbol)csak ha nagyon indokolt,akkor keszitek rantast :roll: :oops: .

Na nem okoskodok,mert lezuhanyoztam,megrajzoltam az arcomat 8) ,a serom belove,es remelem mar semmi nem szol kozbe,es indulunk apa ele nemsokara!

A videot este megnezem!

Pusza csajok!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Ancsurti! Köszi. Akkor tulajdonképpen mindkettőnknek igaza volt.
És örülök, hogy nem kell változtatnom ezen a dolgon, mert így "megszokásra" építhetek. :D

Jó sétát.
Nekünk is volt ma délután.
5-6 között meg napoztunk a lányokkal (persze Vicus vékony hosszúujjúban). Olyan jó volt végre zokni nélkül kicsit leheveredni a fűbe.


Még egy felvetés:

Másik fórumon szóba került a szauna.
Bevallom nektek férfiasan (nőiesen?), hogy én még soha nem voltam szaunában, de mivel nagyon szeretem, és bírom a meleget (kivéve a nyanyás hőhullámaimat), és úgy tudom, hogy egészséges, illetve a fogyinak is jót tesz, kipróbálnám.
1.) Nem tesz-e kárt a szoptatásban - mivel ez elég sok folyadékvesztéssel-izzadással jár
2.) Hol kezdjem, mivel Bond írta, hgoy kezdőknek az infraszauna jobb, de nekem fogalmam sincs, hogy az mi, és mi a különbség.
Persze, holnap majd utánanézek ám.
3.) Már több helyen hallottam, hogy teljesen meztelenül v. csak 1 törölközőben lehet bemenni a szaunába. :shock: Bár szoptatni bárhol képes vagyok, alapból mégis elég szégyenlős vagyok, és számomra ez ciki. Ez vajon mindenhol így lehet, vagy kutakodjak, hátha találok olyant a közelben, ahol fürdőruciban is lehet izzadni?


Eldugultam mára!
Jók legyetek!

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Na megerkeztunk...kicsit elszaladt az ido :roll: ,igy furdes nem volt,csak cica mosdas :wink: ,a konyhai csapban volt fenekmosas :lol: :lol: stb.

De jo hogy napoztatok!!! 8) 8) Kell is az a napenergia,feltoltodes!En is imadok mezitlabaskodni,alig varom hogy Kukackam is a huslabaval tapossa a fuvet nyaron!

A szaunaraol en azt gondolom,hogy most mar nem tesz kart a szopiban,mert eleinte a mereganyagok miatt lett volna problemas,de most mar ez nem lesz jelentos.....
A meleg biztosan jot tesz a tejtermelesnek,a fokozott izzadas miatti folyadekvesztest pedig tessek szigoruan potolni!!!Az izzadasra igy is ra lehet turbozni :wink: ,csak figyelj,hogy sokat igyal,de nyugodtan probald ki :wink: En is nagyon szeretem!!! :wink: :wink: :wink:
Infraszaunazni meg nem voltam,nem ismerem....de valoszinuleg nem forro vizgozzel szaunazol :roll: :roll: es mintha egy gepbe fekudnel.... :roll: :roll: :roll:
Talan jobban elviselheto a szaraz,illetve az infra szauna,mert nehez lelegezni a forro paraban,sokan azert sem birjak....en eppen azt szeretem.
Sosem voltam meg olyanban,ahol csak torulkozoben lehet szaunazni,pedig mar voltam par helyen.....kerdezz ra,de nem hiszem.En a Szechenyi furdobe jartam pesten,ott is furdoruhas.....
Szerintem jo otlet,probald ki ha teheted,es kikapcsolodasnak sem rossz!

Na most megyek,mert altatnom kell.

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Sziasztok!

Ancsurti: köszi a választ. :D Ha tehetem, kipróbálom.

Kérem majd a mai méréseredményeket a táblába!
Reggel nálam pont 96-97 között félúton állt a mérleg. Kíváncsi vagyok a hétvégéig lesz-e még csökkenés.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:21-kor.
Vendég
 


Gabber: hála az égnek, hogy jobban van Lottus. Tudni lehet, hogy mitől volt?
Reméljük ti nem kaptátok el.

Felvételi: miből lesz? Szegénykém, nekem hála égnek nem kell menni.
Sok reményt nem fűzök hozzá, hogy felvesznek. Apával beszélgettem, ha nem vesznek fel a fősulira, akkor ősztől valami tanfolyamot nyomatok.

Igen, januárban kiskutyák számával egyezett a tömegem! :D

Majális: alighanem kimarad, egyedül vagyok a lányokkal, helyben semmi rendezvény. Apa még sehol, pedig azt mondta, dél körül jön. Most már elindulni késő bárhova is, és kedvem sincs.

Szaunát mindenképp kipróbálom, ha így ajánljátok, viszont a szoláriumtól irtózom, ha fizetnének, se biztos, hogy bemennék.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok!

Látom, tegnap mindenki sétált, mozgott: :wink:

Én is sétáltam először 4 körül egyet a Vicával, szóval a szokott (ovibamenős) időpontban. Nem túl sokat, bő fél órát.

Aztán este fél 7-kor elindultunk apával kutyát sétáltatni. Erről csak annyit, hogy 8 előtt pár perccel értünk haza, és apa sétája kisebb galoppnak is beillik, főleg így, hogy a babakocsit is toltam.
Szegény Vica közben pattogott a kocsiban :roll: , mert a földút, amin mentünk, nem a legjobb minőségű!

Ma van az első gyümölcsnapom! Eddig nagyon jól viselem, pedig főznöm is kell a családnak, mert tegnap este olyan éhesek voltak, hogy mindent felettek! :shock: :lol: :lol:
Ma reggelire ettem (negyed 10-kor) 1 nyers sárgarépát.
fél 11-kor pedig egy fél barackot - másik felét Vicának nyomkodtam össze banánnal.

Terveztem délelőttre és délutánra is sétát, de a délelőttiből már aligha lesz valami. Remélem nem fog esni, és legalább délután el tudunk menni egy nagyobb körre, vagy a játszótérre.

Találtam egy oldalt 90 napos receptötletekkel, sőt, mondhatni konkrét étrenddel.

http://www.mindmegette.hu/dieta/90-napos/receptek

Ha teljesen végigvinni nem is, de mazsolázni mindenképpen érdemes belőle.
Amúgy nem tudom ti hogy vagytok, de mivel nekem kiscsalád nem diétázik, az a legnehezebb, hogy nekik éppúgy főznöm kell. Persze igyekszem úgy, hogy mindenki jól járjon, de nagy a kísértés....

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok

Gabber:
Nagyon orulok, hogy Lottusod jobban van mar es nem kellett korhazban maradni. Remelem ma mar teljesen jol van. A feluleshez hatalmas gratula Neki. A kis Draga meg betegen is ugyeskedik.

Orsi:
Nekem is kezi Avent fejom van. Meg vagyok vele elegedve, bar mar regota nem hasznalom. Csak annyi tejci van, ami Lottusnak pont eleg.

Ancsurti:
A ropogos tepsis zoldseget en eloszor letakarom alufoliaval es addig sutom mig puha nem lesz es utana folia nelkul megsutom ropogosra. Neha ra grillezek.

H.Gabi:
Koszi a mozgasos beszurast. Tok tetszik es nagyon hasznos dolgokat lehet olvasni azon az oldalon. A cardiot kifogom probalni, nagyon jonak nez ki. A mindmegette receptes oldalt en mar megtalaltam regebben, de azert koszi azt is.
A szaunat meg en sem probaltam, de szivesen kiprobalnam, sok jot hallottam rola.
Ugyesen haladsz a fogyival, igy tovabb!

Jaj csajok, annyira orulok, hogy csatlakoztam hozzatok. Olyan jo, hogy nem vagyok egyedul a sulyproblemammal es Ti nagyon sokat segitetek nekem. Sokszor gondolok Ratok, hogy Ti hogy birjatok es milyen jol haladtok. Ez sokat segit nekem es erot ad tovabb csinalni es nem feladni. Koszonom, hogy vagytok es segitetek elerni az alomsulyt. :D
Kepzeljetek tegnap Apa megdicsert es azt mondta, hogy mar nagyon sokat fogytam es tok jol latszik is. Azt mondta, mar majdnem olyan vagyok, mint a terhesseg elott es, hogy nagyon csinos vagyok. Aztan mondta, hogy kitalalt nekem egy tok jo ruha osszeallitast amiben tok jol neznek ki es Neki is nagyon tetszene. :D Ugy orulok neki es annyira jol esett. Ma reggel meg azt mondta mikor befekudt mellem az agyba (ejszakas volt) es megsimogtott, hogy mar csontos a csipom. Komolyan madarat lehetne velem fogatni.
(Bocsika a sok szoismetlesert) :oops:

Es akkor a vegere...
Az adatok a tablaba: 77kg es a BMI:28.28
Tudom, tudom meg mindig tulsulyos de mar 11 kilot fogytam februar ota a 90 napossal. Ja, es holnaptol kezdem az ujabb 90 napot. Tegnap gyuminap volt es ma is azt tartok. Kivancsi vagyok holnap mennyi leszek.

Huuuuu, jo sok voltam. Eldugulok.
Hol vagytok? Hogy alltok?

Kép
Kép
bucus80
 
 


Bucus: hidd el, mi is örülünk, hogy jöttél. És szerintem mindannyian úgy vagyunk vele, hogy jobban érezzük magunkat hasonszőrűek társaságában, akik ugyanazzal a problémával küzdenek, és sok segítséget tudunk nyújtani.

Elhiszem, hogy jól esett, hogy apuka megdícsért. Szerintem az a legnagyobb mérce, akármit is mutat a tükör és a mérleg. :)

Igen, ezt az oldalt azért választottam, mert nem csak a mozgással, hanem konkrétan életmódváltással foglalkozik. Persze, vannak ennél tuti jobbak is...... még lehet, hgoy arra is rálelek :roll: :lol: :lol:

Adatokat vettem, többiektől még várom.
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:



Örömmel jelentem be, hogy túl vagyok az első gyümölcsnapomon, és túléltem! :lol: :lol: :lol: :lol:
Csütörtökre alighanem beszerzek egy ananászt :roll:
Amikor korábban csináltam már ezt a diétát, akkor emlékeim szerint a 2.-4. gyüminapok voltak a legnehezebbek, úgyhogy arra felkészülök. MÁrmint gyümölccsel.

És ma is sétáltunk: délután egy utcabeli kismamával bő fél órát, mikor apa hazajött, akkor megfuttattuk a kutyusokat a tegnapi útvonalon, csak kicsit rövidítve: kb. 1 órát gyalogoltunk.
Reggel ráállok a mérlegre, remélem már egyértelmű 96-ot fog mutatni.

Ja, és megpróbáltam a nadrágkosztümöm (3 éve vettem, akkor is elég jó súlyban voltam, mindössze 2-szer volt rajtam). A nadrágja nagyon szuper, pont úgy áll rajtam, ahogy kell, viszont a fölső kicsit feszes, de még épp elmegy. Talán a hétvégéig lemegy még 1 kg, és akkor kényelmesebben érzem magam benne. Bár leginkább mellben szűk, azon sokat nem tudok segíteni egyelőre.


Akkor további szép estét mindenkinek!

Kép
Kép]
hendegabi
 
 



Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok!

Most csak az adatokat kuldom!!!!Elszaladt a hetvege :roll: :lol: :lol:
Remelem holnap tudok jonni.
A merlegem nem volt kegyes hozzam,pedig 2 gyuminapom volt!Rendesen ingadozik.....mikor all mar be a 77-re? :roll: :roll: :roll:

Szoval majus 1: 77,8kg 25,43 BMI :? :? :?

Koszi Gabi!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


H. Gabi

Május 1. mérés: 75 kg, BMI 27,88, nekem is áll mérleg nyelve, nem sikerült lemennie 74-re stabilan.

Köszi

Majd jövök bővebben, csak Odi már álmos, vinnem kell sétálni.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:22-kor.
Vendég
 


Köszi lányok az adatokat, dobom is a táblát mindjárt.

Ma csak röviden vagyok, mert este anyák-napja az oviban.
Itthon is elmaradt a takarítás, főznöm ma nem kell, viszont össze akarok rakodni, hátha anyám bejön.

Amúgy ma husinap és ilyen cézár-saláta szerűt eszem. Már előre nyelem a nyálamat.

Kép

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok!

Na latom,mindenki szepen halad!!!Jo is igy egyutt fogyozni,mint ahogyan Bucus is irta :wink:

Gabber:orulok hogy Lotti jobban van,csak igy tovabb!Te mar porkoltet is adsz neki? :lol: :lol: :lol:
Felveteli:mibol lesz?Tanuljal akkor 8) !
Probalok kaja tippeket adni,sokszor nekem is olyan nehez :roll:

Hendegabi:96,5!!!!Jeeeeee!Ugyes vagy!A fozes nekem sem egyszeru dolog,bar nekem csak apara kell foznom,es sajnos eddig 2x bunoztem....Megprobalok ugy fozni,hogy abbol en is tudjak enni.Tegnap mondjuk tarkonyos bur gonyalevestcsinaltam,krumpligomboccal,tejfol nelkul,azt apa kulon teszi bele....en meg ki kell hogy piszkaljam az imadott gombocokat belole ma,hogy ehessek egy picit :?
Aztan meg lett grizesteszta is,mert apa ragta a fulemet erte :? Ezek kitartanak nalunk 3 napig altalaban......ja es maradt ures teszta is majd en abbol eszek(ha jo leszek) :lol:
Elegge kell logisztikazni,mit fozzek....de azert megoldom...Mondjuk rizseshust nem lehet.....de porit azt igen,es az ember kulon eszi....vagy mondjuk husi melle zoldseges koretet keszitek,igy beosztom a hetre magamnak :roll:
A feherje napot konnyu megoldanom,mert apa szokott hozni nekem halat es tobbnyire azt eszem,ha nem az adott napra megfelelot foztem....es melle a salata....de ezert is van mostanaban sokszor zoldsegleves,mert az meg utana jo nekem.....
Persze megint nemsokara torhetem a fejemet mit is keszitsek....

A mindmegetten sokszor elofurdultam regebben,en onnan lestem sok-sok tippet,mit hogyan csinaljak!Jo kis oldal a fogyihoz!!!

Na jo,most elegem lett,nem tudok tovabb irni...az elmult 10 percben,20x raktam arrebb a gyerekemet,mert allandoan felall,idejon,es nyomkodja a gepet.... :x hiaba a sok jatek.....

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Sziasztok!

Remélem mindenki jól van, és gyűritek a fogyit.

Orsi: gyere csak, mostanában hiányollak, mert keveset vagy, és akkor is röviden!
Szerintem hét végére te is eléred az áhított 74-et (vagy még kevesebbet).

Nekem ugye vasárnapig volt 95 a tervem, remélem sikerülni fog, mert ma már stabil 96 voltam, sőt, mintha hajszállal lefele ment volna.....
Szóval jó lenne!
Persze ahhoz nem kellene megennem ennyi krumplit, meg karfiolt! :oops:
Hmmm, de nagyon finom volt!

Remélem ma már kicsit jobb idő lesz, mert így nem tudunk sétálni, nekem meg az itthoni ugra-bugra nem nagyon megy. :oops: :lol: :lol:

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Egy kis kedvcsináló, hogy mi is lehetünk még bombanők!!!!!!
(bár itt rajtam kívül már mindenki szinte az :wink: )

http://www.wellnesscafe.hu/dieta/201005 ... z_46_kilot

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok

Vagyok ám, olvasok.
Nem vagyok elkeseredve abszolút, hogy nem lett meg a 74 kg május 1-re, mert tudom, hogy mi az oka az állásnak. Írtam, hogy mostanában sörözgetek esténként. Hát nem kellett volna. Este volt , hogy 75, 8 voltam, tök örültem, megittam 3 doboz alk, mentes sört és reggel ugyanannyi voltam, mint este :twisted: . Csak hát olyan jól esett. Már nem iszom a laktoherbet, így apával beszéltük, hogy legalább a sört igyam. Tegnap nem ittam sört, rögtön fél kilóval kevesebb voltam, mint az előző napokban. És éreztem is különben, hogy nem megyek annyit pisilni a sör után, mint amikor ritkábban iszom, szóval, ami rajtam van 1 kg, az víz szerintem. Mert látszik, hogy közben a hasam már nem akkora, mint 1-2 hete.
Ja, és ne mondjam, hogy anyukám mennyi mindennel készült Anyák napján. Közkívánatra nevelőapám fogott 4,5 kilós pontyot, így lett megint halászlé, második rántott hús petrezselymes krumplival, süti: túrós rétes, meggyes-habos süti, kókusz tekercs, pogi.
Nem tudom , miért süt ilyen sokat, hiszen ő is fogyózik.
A rétesen és pogin kívül mindenből ettem vasárnap. :roll: :( :oops: :roll: :lol: :oops: .

Ma voltunk bent a munkahelyemen 8-tól 12-ig talpon voltam, sétáltunk Odival, kilóméterben nem tudom leírni, de olyan 10 tuti volt.
Elővettem a biciklimet, ma este fél órát kerékpározok, ha Odira tud vigyázni Peti.
Pénteken usziba megyek megint.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


És a lényeg.
Múltkor írtam a fejést, múltkor nem jól raktam össze a mellszívót, kihagytam belőle egy alkatrészt :oops: . Nagyon jó a Tommee Tippee elektromosmellszívó, a cumiüveges és cumi része is nagyon klassz. Odi csak egyszer szopizik egy nap, többit cumisüvegből issza. Ezzel a szívóval 3X 100 körül tudok lefejni , alkalmanként max fél óra alatt. Szerintem ennyi idős babánál még jó mennyiség. Majd a következőnél is hipp-hopp le fogom tudni fejni a tejet. Hogy miért nem vettünk hamarabb.

Múltkor írtam a szaunát, akkor nem nagyon jött válasz. Azóta látom, megvitattátok a pozitív oldálát a dolognak, de én még mindig nem merek így szopi mellett járni. Majd jövőhéten megyek a védőnőhöz, és megkérdezem róla a véleményét.
Múltkor még az usziban volt 10 percem, míg apa értem nem jön és beálltam a szoliba kőkeméyn 3 percre, de csak azért, mert nagyon szarul néz ki két részes fürdőruhában, hogy csak a nyakam, az arcom, és a kezem pólótól lefelé barna :oops: :lol: . Tudom az a 3 perc nagyon kevés, de nem szeretném azt sem túlzásba vinni.

H. Gabi

Már csak 20 nap és találkozunk. Ugye itthon lesztek 22 - én vagy 23-án?

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Orsi: persze, hogy itthon leszünk. :D
Már várom. Apának hol foglaltak helyet?

Szupi, hogy működik az új fejőgép.
Következő baba.... :D :D :D :D olyan jó hallani! Remélem, mielőbb teljesül ez a vágyad! :D

Még olvasni is laktató volt, amennyi minden sült-főtt a hétvégén.

Ma karfiollevest főztem, pár darabot ki is sütöttem, és krumplit sütöttem mellé. Elég jól belaktam :oops: . Azt hiszem ma elmarad a vacsi, mert eléggé felfújt a karfiol, még most is feszíti a pocakom.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Orsi:
Szep kis lakomat csaptatok a hetvegen. :lol: Azert szerintem Te meg igy is nagyon jol csinalod. Tok ugyi vagy es egyre tobbet mozogsz. Kivancsi lennek ra hogy nezel ki mar, tuti, hogy nagyon csini vagy.

H.Gabi:
Ugyesen haladsz. En mar latlak is magam elott a csini szoknyadban. :wink: Tenyleg, kint van meg a szekrenyen? Vagy mar a huton van?
Az a no nem semmi, mennyit fogyott :shock:

Ancsurti:
Ismeros! :lol: Lottus is allandoan idejon kalimpalni a laptopon, en is hiaba viszem vissza jatszani, mindig vissza jon es rendesen hisztizik, hogy O nem kalimpalhat rajta. A multkor annyira belekotort, hogy a kesz hsz-at kitorolte. :x
Tanacsodra holnap pizzat fogok enni. Vettem ures pizza tesztat es en fogok ra feltetet kesziteni. Aztan lehet csinalok nokedlit is egy kis gombaporivel.

Csajok, az nagy gaz ha rantott hust ettem tegnap salival? Tudom, hogy elvileg nem lehetne, de mar nem birtam nezni ahogy Apa eszi, muszaly volt azt ennem salival.
Ma a huslevesbol a zoldsegeket ebedeltem, utana egy kis konzerves kukoricat. Vacsira karfiol. (rantott) :roll: :oops: :oops:
Na jol van, holnaptol ujra visszafogom magam.

Kép
Kép
bucus80
 
 


Bucus: nekem az eredeti leírásban úgy szerepel, hogy akár a hús mellé, akár a zöldség mellé 1-1 szelet kenyeret meg lehet enni. Szerintem, ha rántott husit vagy karfiolt eszel, az pont megfelel annak, mintha ettél volna mellé kenyeret. Legalábbis én a korábbi 90 napos diétámim alatt így tettem.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:23-kor.
Vendég
 


Gabber

Az nagyon jó lenne, ha tudnátok jönni. A verseny Pünkösd hétvégén van, május 23-án. Mi szerintem a korai kezdés miatt 22-én délután mennénk le, ott aludnánk (nem tudom még mindig, hogy hol).

Ruhák: fürdőruhám 42-es, a nemrég elővett régi farmerom már fenékben, és lábban lötyögős (34W,30L), hasban még jó. Sajna úgy látom, hogy a többi testrészemhez képest a hasam még mindig óriási.
L-es nekem is a melegítőalsóm, venni szeretnék térd aljáig érő nadrágot is, amiben majd jókat tudok biciklizni. Lehet már M-eset veszek, aztán majd belefogyok, az L-es is még 90 kilósan vettem, mostmeg már majdnem nagy.
Az Orsay-ben szoktam vásárolni (ott a legnagyobb méret a 42-es, ami ott az XL-t is jelenti), nincsenek horror áraik, és jó ruháik vannak. Múlthéten még XL-es pólót vettem ott, de nem kell sok az L-es mérethez.

Bucus

Majd -20 kiló elérésénél teszek fel összehasonlító képet, majd következőleg augusztusban, amikor meg lesz a -30kg :roll: :wink:

Tegnap elmentem este 7-kor biciklizni, tekertem összesen 30 percet, jó volt. Viszont rengeteg bogár szállt az arcomra, a szemembe, így ma korábban kell indulnom, hogy még tudjam használni a napszemüveget. Ha folyamatosan szeretnék tekerni ki kell mennem a faluból és használnom kell a zöld mellényt is. Jól fogok kinézni, de állítólag jól be lehet melegedni a mellény alatt, így azzal is égetem a zsírt.

Délelőtt 74,4 voltam :roll: :P .
Holnap megint túrűázni megyünk Odival. Elmaradt a temetőlátogatás anyák napjakor, így holnap is több kilómétert fogok sétálni.
H. Gabi remélem igazad lesz, és elérem a 73-at hétvégére :wink: .

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Gyorsban vagyok, mert Vicus beteg. Most épp alszik.
Tegnap oltást kapott, és szerintem attól lázas, és nyűgös. Étvágya jó, azzal nincs gond, viszont szinte folyton ölben akar lenni, amit már nehezen bírok, hiszen (tegnapi mérlegelés alapján) 9,67 kg. :shock: :)

Gabber: nyugodtan jöhetsz. Én örülnék :D
Ha mobilszámom megvan, megcsörgetsz, ha ideértek, akkor ki tudok menni elétek a vasútra. (Gyorsvonat Cellben v. Sárváron áll meg, bármelyik jó, személyvonat megáll Ostffyasszonyfán, de az is 6 km-re van a falutól!)
Pólóméret! Irigy-irigy

Orsi: Rád is irigy vagyok! Én is akarok 74 kg lenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ruha: végül apa többször megjegyezte, így bekerült a szekrénybe!
De mindennap ránézek! :lol:

Ma szénhidrát nap: Nóci kérésére darás-tészta készült. Ettem egy közepes tányérral. Sóval, savanyúubival. Nagyon fini volt. (pedig elázott kicsit a tészta, mert Vicám folyton ölben akart lenni :( )
Az előbb meg megettem 2 szelet diabetikus nápolyit! Isteni volt (még ha nem is olyan édes, mint a rendes)!
Vacsit még nem tudom. Majd meglátom.

Este szomszéd kisfiú is nálunk lesz, mert anyukája továbbképzésen, majd kitalálunk valamit!
(Van maradék zsemlém, lehet csinálok zsemle-rakottat! Tényleg. az nem baj, hogy az tejben van áztatva?)

Jövő hétre meg beterveztem, hogy pizzás csigát sütök!!!!

Tényleg, ha jöttök pünkösdkor, akkor csinálhatunk valami bográcsozást, vagy grillezést az udvaron (persze szigorúan diétásat :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: ). Csak jó idő legyen!

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


H. Gabi

A grillezést támogatom, a bográcsba nem kerülhet diétás kaja :lol: .

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok

H.Gabi:
Remelem Vicus tenyleg csak az oltas miatt beteg es nem lesz semmi baja. Gondolok Ra, muljon el a laza gyorsan.
En is ugy gondoltam, hogy ha nem eszek kenyeret a rantotthusihoz akkor az ugy nem annyira gaz. Eddig en is ugy tartottam a feherje napot, hogy ettem 1 szelet kenyeret a husihoz. Mostmar ezt lecserelem salatara. Annyival is jobb vagyok. Csakhat a rantott dolgokat imadom. Ezt mar nem birtam kihagyni 3 honap utan.
Kar, hogy mar nincs kint a szoknyad a szekrenyen. De miert zavarta az Teapat?
Szerintem a zsemle-rakotta nem annyira jo otlet a tej miatt. Legalabbis en nem szoktam, csak feherje napon tejet inni vagy hasznalni. Igaz nekem ez az elso 90 naposom, nem tudom meg annyira ,hogy mikor mennyi a meg megengedett. Ancsurti, mit gondolsz?

Gabber:
Koszonom, a 77kg-nak is mar nagyon orulok. Tegnap elott felprobaltam a terhesseg elotti egyik farmeromat es mar feljon ram csak meg kenyelmetlen es a hajam korbe a derekanal meg nagyon kibuggyanik. Pfuj, undorito. De mindenkepp sokkal jobb mar igy is.
Te annnnyiraaa ugyes vagy. 4km-t lefutni, nem semmi,es annak nagyon orulok, hogy mar kisebb ruhakat hordasz. :D :D
Sajnalom, hogy nem volt a meretedben abbol a ruhabol, de meglatod nemsokara megveheted a 36-ost belole. :wink:
Csak igy tovabb. Nagyon ugyi vagy.

Orsi:
Eljen 74.4kg! :D
Oke, megertem, hogy csak -20kilonal raksz fel kepet, de en mar akkor is nagyon kivancsi vagyok Rad. :x
Ilyen kitartoan meglesz a 73kg hetvegere es a -30kg is augusztusra, hacsak kozbe nem jon addig a kisteso.

Ancsurti:
Hol vagy? Hogy allsz a fogyival?

Ma szenhidrat napom van. Megcsinaltam a pizzat es nagggyon finom lett. Vacsira csinalok egy kis gombaporit nokedlival. Apanak tojasos nokedli lesz salataval.
Holnap megint gyuminap. Van egy olyan erzesem, hogy megint nem fogytam, de majd holnaputan kiderul. Most nem allok merlegre.

Fogyjanak azok a kilok! Puszoka!

Kép
Kép
bucus80
 
 


Sziasztok!

Nemsokara igyekszek jonni :roll: :wink: ,itt most delelott 10 van,a napok rohannak,mindenki nagyon szepen halad!!!Bele-bele olvastam :oops: de irni nem maradt idom...

En nem merem magamat,mert erzem hogy en most sokaig itt fogok tanyazni...en mar regota nem eszek kenyeret,egyedul szenhidrat napon csuszik be egy pici ilyesmi,de se cukor,se kenyer a hushoz,se semmi,es megsem csusznak a kilok...ugy utalom hogy en ilyen nehezen fogyo vagyok.....

Szenhidrat napon szoktak pici tejjel keszult sutemeny felesegeket enni......legalabbis a nagy 90 naposozok azok igen,tehat egy pici belefer :wink: ......gondolj bele,lehet enni sutemenyeket is,es azokban is biztosan van tej......bar en is csak feherje napon fogyasztok....

Gabber:igerem leirom miket eszek,bar en sem varialom tul....most 2 gyumolcsnapom kovetkezik :roll:

Ha ma jovok,megprobalom leirni,miket is ettem

Orsi:aztaaaaaaaaaa :shock: :shock: :shock: en ezt el sem hiszem hogy ilyen ugyes vagy!!!!!Ugy fogysz,mintha ez lenne a legtermeszetesebb :wink: :wink: :wink:
Elkepzeltelek a mellenyben,szemuvegben,amire a bogarak racsattantak a nagy sebessegtol :wink: :lol: :lol: :lol:

Hendegabi;ejnye-bejnye hogy eltetted a szoknyat!Vicusnak jobbulast!!!Daras teszta soval es ubival :shock: :shock: 8) meg sosem probaltam.....tegnap en is azt ettem csak lekvarral :oops:

Bucus:egyetek batran rantott dolgokat,de tenyleg kizarolag salataval....en is szeretem,de sosem eszek,mert en nem rantok :oops: utalok pacsmagolni vele.....

En egy idoben nagyon rakattantam hogy kiokosodjak a 90 naposbol :roll: ,es mivel ez mar a 4.korom az eletemben,elvarnam tole hogy jobban menjen.....de nem.......pedig rendesen betartom...en nem is ertem ezt....
Az egyetlen dolog,amit minden reggel fogyasztok,az a kave,egy pici tejjel!De!A szabaly az,ha netan nem birom ki tej nelkul a kave ivast,akkor legalabb 2 ora teljen el az adott napon,a kave ivas es az etkezes kozott,igy nem keveredik :wink:
Regen meg a kavet is tej nelkul ittam......
Talan a kovetkezo korben.......
Szurkoljatok,mert merges vagyok hogy nem megy,de nem birok fennyel elni :oops: :oops:
Es meg bringazok is!!!

Na most megyek,mert keszul a kajcsi Hanginak,aztan probalok jonni erdemben is!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:24-kor.
Vendég
 


Ancsurti: már rengeteget fogytál! Tudod, mindannyiunknak van stagnálós ideje, de túl leszel rajt! Hajrá, ne add fel!!!!!!!! :wink:

Gabber: oks, küldöm. Beszerzek én mindent, nem is úgy gondoltam, hogy ha jöttök lesztek, ha hoztok, esztek.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Anyagiak meg eszembe sem jutottak............. nektek se jusson eszetekbe......irgum-burgum :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Hát, te sem lazítasz sokat! Nekem is sokat dolgozik a Gábor, sokat vagyok gyerekekkel kettesben, és épp elég ez a futkosás, főleg, ha beteg valamelyik. :?
Még mielőtt végigolvastalak volna, már gondoltam, hogy nem-e a gyógyszer váltott ki allergiás reakciót! :(

Nekem meg Nócim este nekiállt sípolni, itattam vele én is Calcimusk-ot, és szerencsére ennyivel megúsztuk. Csak nagyon nehezen aludt el, és reggel fáradtan kelt arany babám. :(

Amúgy nagyon ügyes Lotti is! :D
Nálunk is mindig üdvrivalgás van, ha feláll (mármint Nóci részéről).


Ma: gyümölcsnap: reggel nagyon éhes voltam, ettem 1 sárgarépa +fél alma lereszelve + pici mandula + pár szem mazsola, kicsi citromlé rácsepegtetve. Isteni finom! (Aki szereti, esetleg pár csepp mézet is tehet rá).

Na, mentem, mert indulok Sárvárra vásárolni, Vica imént aludt el, addig összerámolom a lakást, míg alszik.... ha alszik..

Kép
Kép]
hendegabi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: