A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Ancsurti!

Abban én is biztos vagyok, hogy Hangi nem sérül a temetőtől :lol: . Megértem, de nekem akkor is bizarr, és nem sok anyukától hallottam eddig, szóval ezért fura. De biztos tényleg szebb, mint az itthoniak :? :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi:Lorca is emlitette anno :wink: !Mint tudjuk,en ennyire fura vagyok!! 8) :lol: :lol: :lol: Bar nekem meg mas dolgok furak..... :roll: :wink: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok

Lottika epp most torolte a kesz hozzaszolasomat.

Nincs kedvem ugyanazt leirni. :evil:
Csak egy-ket dolgot

Lola:
Szegeny Pannika, meg jo hogy nem torte ki az ujjat a masik gyerek. Mitol lesznek az ilyen pici gyerekek agresszivak? Tudja valaki? Mert en el sem tudom kepzelni. Bar valoszinuleg lattak valahol. :roll:
Te hogy vagy? Vannak rosszulletek? Tudjatok mar, hogy kisocsi vagy kishugi van a pocakban?

Boo:
Az uj doktorneni :evil: Mi az hogy em ad beutalot oda ahova kertel? Es a majd kinovi hozzaallas...felhaborito. Miert nem engedi, hogy utana jarjal a dolgoknak?

Ikoka:
Jo hogy jottel. Kicsi fiad szepen novoget. Szerintem a parasito biztos segit egy kicsit majd az alvasban.

Ancsurti:
Hanga gyonyoru es nagyon edes lehet a kis Draga, ahogy csettintget a nyelvevel. :lol:

Dodi:
Megasztar statiszta :lol: De azert elvezted, valld be. :roll: :lol:

Sillia:
Mostmar remelem minden rendben lesz Veled/Veletek.
Apa- zsibbadas :lol: :lol: Miert cufolod szegenyt? :lol: :lol: :lol:

Tegnap ujra talalkoztam a masik magyar csajszival es a kislanyaval. Nem akarta elhinni eddig, hogy Lottus mennyit fejlodott mig otthon voltunk. Erre, Ok most jottek vissza es meseli, hogy a kislany otthon elkezdett ulni, maszni, papazni.
Kint voltunk 3 orat a parkban, tok jol ereztuk magunkat. Nekem az arcom es a nyakam megis pirult kicsit a naptol. Mostmar tobbet tudunk majd talizni. Mar alig varjuk, hogy a lanyok tudjanak egyutt jatszani. Remelhetoleg jol kijonnek majd egymassal. Aranyosan "beszelgettek" egymassal a babakocsikbol.

Kép
Kép
bucus80

Bucus!

Na jó, egy kicsit élveztem :roll: :lol: . Mert eleve szoktam nézni a műsort, szeretem a zenét, az igazán bénák meg szórakoztattak :lol: . Na de nem 8 órán át, mikor nem is ez volt megbeszélve :evil: .

Nagyon tetszik az új vonalzód :D .

Babatali :D :D :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

És pár kép (nem pár, sok :oops: ):

Kép Kép

Íme, a sofőr-barnulás :lol:
Kép
Kép
Kép

Kép Kép
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Létezik, hogy lassan két óája nem írt senki az esti órákban :shock: ?
Vagy épp lemaradok vmi nagyon jó filmről :roll: :lol: ?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Már többször feltűnt, hogy az r-betűm kimarad, sőt más betűim is hiányoznak néha :oops: . azt hiszem, ideje lenne kitakarítani a klaviatúrát :roll: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hát én itt vagyok jelentem . :D Pár perce érkeztem, olvastam és néztem a képeket.

Dodi : naagyon édesszépségesnagyfiús már Botond !!! Statisztaság :roll: :shock: :D :D :D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Hátakkormost elmesélem a mai napunkat.

Ébredés reggel fél7 ( na meg persze még előtte 2* : éjfél és 3 óra :arrow: szomjas :arrow: iszik :arrow: alszik ), megkapta ami a ciciben volt, na az már nem sok. Kaja nem :cry: Próba 8kor és 9kor....még mindig nem , aztán 10kor evészet :arrow: :arrow: 100-110 ml-nyi alma-banán joghurt, az alma javára. Volt még , de heves tiltakozást váltott ki a további próbálkozás. Közben 8 és 9 között tente. 9:20 indulás : belváros, iroda 13:00 ig, aztán indulás barátnőhöz. Közben kaja nuku, ivás viszont 2*-i nekifutásra majdnem 200 ml. Zsombi marad 2 órát Anya megy a dolgára, ami többek közt az OEP. :twisted: . Barátnőnél ritkán van, egy héten 1*, de van, hogy 2 hétben 1*, inkább Apával van, ha nekem dolgom van. Elindulok.....fekvő rendőr..gyökkettővelátmegyekrajta...finom visszaérkezés a talajra..........kocsi szétesni akar. Oooolyan hangja volt, mintha valami leszakadt volna róla és én azt vonszolnám magunkkal. Vészvillogó kitesz :arrow: :arrow: nőci szoknyában letérdel, kémlel, néz , nem lát semmit.....más viszont mindent a szoknya alatt. Dudálás :roll: :twisted: :twisted: :twisted:
:arrow: szerelő, hússzal, vészvillógóval, ahol is minekután megpróbált idiótának nézni, merthogy felemelte , kémlelt, ő sem látott semmit. Mondtam neki, hogy ittvanbaazeg a kulcs oszt mennnyé vele egy kört. Visszajön, fejét imbolygatja, ajjjaj-gat, felemel, néz, nem lát néz lámpával..................ééés igeeen nem én vagyok a barom, hanem eltört a jobb első rugó, jó lenne ha nem nagyon mennék vele sehova, merthogy ki is tört egy darab belőle. Ezekután hazagurultam és elgurultam üres babakocsival gyalog a gyerekemért. Hát nem volt közel, de szerencsére annyira messze sem. Jóóót sétáltunk. :roll: :twisted: :twisted: :twisted:

Szerelő mondott 2 árat is új és bontott alkatrészre is , de mindkettő, még a bontott is dobokegyhátast jellegű. Párom kezébe vette a dolgokat, holnap meló előtt elviszi egy másik szerelőhöz, ahol már volt hasonló problémával és hétvégére lesz verdánk. Hazafelé úton Zsombi elaludt, majd legközelebb akkor evett , amikor felébredt, 5kor. Ekkor volt cici, de kaja neeeem. Ordítás, visítás a kaja ellen, de kibabráltam Vele, mert kivittem sétálni és leültem egy padra. Így miközben Ő a motorozó gyerekeket bámulta tátott szájjal megtömtem 200 ml bolognai spagettivel. Darabos volt :wink: ( Ancsurti :D ) . A séta végére csatlakozott Apa is, aztán elment meccset nézni. Zsombi tejcsit ivott és alszik, mindjárt én is megyek, mert ááááálmos vagyok. :roll:

Na ez egy kicsit részletes lett, de most legalább volt időm írni. Puszi Nektek !

Kép
ikoka7

Sziasztok! :)

Megjöttünk, jól éreztük magunkat. Máskor is szerét ejtjük majd - valamikor, valahol. :roll: :lol: :lol: :lol:

Az előző oldalt még nem olvastam, csak a 634-et. Sillia! Ez nagyon durva volt!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Remélem, most már ez volt az utolsó problémád, ami nőgyógyászati jellegű! (Persze, ne legyen más se. :roll: :roll: :roll: )
Gyógyulj meg minnél hamarabb, és ne zökkenjetek ki a jól bejáratott mindennapokból! :wink:

Kép
Kép
200907?

Ikoka!

oh, szegénykém :( . Bocsáss meg, de elnevettem magam, mikor elképzeltem, mikor a csinos, miniszoknyás-magassarkús "dolgozó nő" egy emelkedőn kaptat lihegve egy üres(!) babkocsit tolva :lol: :lol: :lol: :oops: . Vajon mit gondoltak az emberek :roll: :lol: ?

Ezek után nincs pofám panaszkodni :lol: , szóval csak annyi, hogy sztem Botondnak fejlődési ugrása van. Lehetséges? :roll: Mert tökre nyűgös volt, de délutánra jöttem csak rá, hogy azért mert éhes volt. De mindig :lol: . Onnantól tök sokat evett és boldog volt :lol: . Nyilván emelnem kell az adagjait...

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Anyós :evil: . Próbáld az előnyeit nézni :roll: ....khm.....próbáld :roll: :lol: .
És nagggyon fontos: mindenképp mondd meg neki, hogy bármikor szívesen látjátok, de előtte okvetlenül telefonáljon oda neked, hogy otthon vagytok-e, meg nehogy ROSSZKOR jöjjön, és hiába fáradjon át :twisted: :lol: . Elő tudod te ezt nagyon kedvesen és szerethetően adni :wink: :lol: .

Pipijáték :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát ez hihetetlen, mi a neve?

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ikoka

Gondolom hogy neked nem volt vicces, de nagyon jót nevettem a történeteden :D

Zsombi nem evésére nekem sincs sok ötletem. Lóci sem egy nagyevő, bár egyre többet elfogad.
Az viszont nálunk is igaz, hogy ha pici falatkákat teszek elé amiket önállóan fel tud csipegetni, az MINDIG elfogy!

A harmadik éjszakánk telt el úgy, hogy a kisfiam csak egyszer ébredt szopizni és utána 5-ig, fél 6-ig az ágyikójában aludt tovább. Ezután még kb. 7-ig összebújós szundi :D

Boo

Müzli :shock: :shock: :? :(

Teapa játéka :lol: :lol:
És nehari, de a kukoricát nem tenyésztik hanem termesztik

:lol: :lol: :lol:

Dodi, a játék neve Farmerama, jópofa, üdítő játék a jelenlegi kínálatban.

Felmértük a terepet a Bory várnál, alul csak picike parkocska van, minen egyébhez hosszú lépcsősor vezet. Babakocsicipeléshez készüljetek!
A kapuőrző néni szerint sokan inkább lennt hagyják a kocsit.

Hogy a lépcső tetején mi vár az nekem is meglepi lesz mert 600 Ft-ért most nem akartam megnézni :?
Vendég

Sziasztok!

Bond! Örülök,hogy jól éreztétek magatokat! Azért kicsit bővebben beszámolsz? :lol:

Tegnap volt nálunk a konduktor csajszi,aki azt mondta,hogy valóban le van maradva Lili a kortársaihoz képest,ezzel foglalkozni kell heti minimum 2 alkalommal. Sajnos ő nem tud minket elvállalni,de ma megkérdezi egy kolléganőjét,hátha ő tud velünk foglalkozni. Ha mégsem,akkor Dévény. Csak hát ott tudjuk mennyi a várakozási idő... Ajánlotta még a GEKKO-t. Van valakinek valamilyen tapasztalata? Amúgy azóta állandóan felhúzza magát térdelésbe egy doboznál és néha sikerül is neki leülni onnan :lol:

Ikoka! Tegnapi napod :lol: Már az olvasásba elfáradtam :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok

Épp ezt csinálja Nóra, nagy munkában van.
:D :D :D

Kép Kép

kifli csücsköt majszolt

Kép

Bond de jó hogy jól éreztétek magatokat. Gyerekek bírták?

ikoka nem semmi meneted volt.

Holnap jó napom lesz :?
Délután 4-kor Rékának anyák napja az oviban, ezzel nem is lenne baj, de 5-kor meg a keresztfiamnak a Ballagása lesz amire nem fogok tudni menni mert nem érek oda. Hogy a fenébe tudták pont egy napra tenni:(

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Boo: Dévény: igazán maximalisták vagytok :wink: Kíváncsi vagyok mit fog mondani, de biztos vagyok benne,hogy nagyon sokat fog tudni segíteni. Nálunk még apa is azt mondta,miután elkezdtünk Hédivel dévényre járni,hogy kötelezővé tenné,mint a csípőszűrést. Tényleg csak szuperlativuszokban tudok róla beszélni :oops: :lol: :oops:

Anyós :twisted: :twisted: :twisted: Én anno párszor eljátszottam,hogy úgy csináltam mintha nem lennénk otthon és nem engedtem be őket. Pár alkalom után rászoktak,hogy előbb telefonálnak :wink:

Kutya: Tényleg figyeljetek és ha idejében tisztázzátok a szabályokat nem lesz gond. Nálunk is kellett 1-2 nyakleves a kutyáknak,de most már tudják,hogy Hédi is a főnökök közé tartozik.

ja és nekem is van online farmom :oops: :oops:

Dodo: Botond nagyon helyes kispasi, már Hédi figyelmébe is ajánlottam :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Na szép reggelt ! :wink:

Dodi : emelkedő tényleg volt és biztos nagyon viccesen néztem ki egy üres babakocsit tologatva odafelé, de sajnos nem csinianyu tolta :cry: , van ott még bőőőven háj, amit valami csiribííí-csiribááá-val el kéne tüntetni. Lelkes varázslótanoncok ha olvastok , akkor lehet velem kísérletezgetni. :roll: :roll: :roll: :roll: A magassarkú sem játszik , egyszerű lapos talpú cipőben voltam, sajna sosem tudtam magassarkúban tipegni, pedig ehhez a magassághoz ( vagy inkább alacsonysághoz ) nem ártana néha.

Boo : hát amilyen fergeteges a viszony köztetek elhiszem, hogy nem örülsz anyós közelségének, de ügyes kislány vagy Te és megoldod. :wink: Párod új szórakozása :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sillia : éjszaka : juhuuujuhuuu , ahogy Dodi mondaná. :wink: :D :D :D Örvendek, hogy sikerült megnevettesselek, de legközelebb inkább áttérnék inkább a viccmondásra..bár az sosem ment jól.
Igen, a kukoricát tenyészt :arrow: termeszt nekem is egyből szemet szúrt. :D Babakocsicipelés : akkor Apákoknak mindenképp jönni kell. :wink:

Nyuszi : konduktor :roll: :roll: :? :cry: ééés :D :D :D , mert nyugi ha jöttök 8.-án olyan ihletet kap Lili a sok gyerkőctől, hogy hazafelé futva megy. :wink: :wink: :D :D :D :D

Kép
ikoka7

Bond!
de jó de jó.mesélj hogy éreztétek magatokat!!!

dodi!
Botond nagyon helyes kiskrapek!

ikoka!
hát eléggé fárasztó napod volt!

nyuszi!
örülök,hogy tudott segíteni a konduktor és már tudjátok hogyan tovább...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csibe83 2010.04.29 08:20-kor.

Kép
Kép
csibe83

Boo!
hát sajnálom anyós közelebb költözését.

folyt köv

Kép
Kép
csibe83

És akkor az éjszakánk és a reggelünk .

12 és éjjel fél4 között 4* :twisted: :twisted: :twisted: kelt Zsombi. Ebből 2* ivott. Forgolódott , tök nyugtalanul aludt szegénykém. Ébredés reggel fél7, tejcsi , játék, aztán a kis Drágám akkkkkorát esett :cry: :cry: :cry: Az étkezőasztalunk székének háttámlájában kapaszkodott meg, úgy állt fell és hátra esett, eldőlt, mint egy fa , amit kivágtak. Kicsikém a buksiját nagyon megütötte és annnyira sírt, tök nehezen tudtam megvígasztalni, aztán elaludt. Nemsokára ébred, érzem már , hogy betojcizott, nagyon büdi.

Pelenka sztori : az elején mindenféle pelust kipróbáltunk, aztán leragadtunk a Pampers-nél, de nemrég, mivel szorította a combiját áttértünk a Libero-ra. Na ez jó is lenne combiügyileg, csakhogy nem bírja ki az éjszakai termést és reggelre, illetve 3 körül tocsog a gyrerekem a pisiben. Most kipróbáltuk a Babylove-ot, helyzet jobb, de 6 körül tocsog a pisiben. Tegnap vettünk egy Pampers Sleep&Play-t, mert ennek állítólag nagyobb a nedvszívó képessége , mint a hagyományosnak, ma esete debütál. Úgy utálom, hogy szegémy Kincsem pisiben úszva ébred. :cry: :cry:

Kép
ikoka7

ikoka!
a libero nekünk se bírta ki az éjszakákat.nekünk a pampers vált be.
abból is a premium care-t használjuk

Kép
Kép
csibe83

Bond : dejóóó, hogy jól telt , ránk is ránk férne már valami pancsolóslazulóspihenős hétvége.

Tike : online farm :D , esetleg adhatnátok nekünk jó kis házi tojást :roll: :roll: :roll:

Csibe : tök jó, hogy újra vagy , Kiara egy kis tündérbogár !

Gabi : Nóra pakolása csúúúcs !!!!!!!!!!!

Kép
ikoka7

ikoka!
köszi,köszi...
lehet,hogy hülyeség,de nekünk sem evett Kiara egy pár napig rendesen,
de se cicizni és se inni nem akart,aztán kipróbáltam,hogy adtam egy
kanalat a kezébe és utána már viszonylag tudtam rendesen
etetni.

Gabi!
nálunk is így pakol Kiara mindent.számítógép asztalról mindent le és
a komódjából a rucikat ki.aztán ül a ruha kupac közepén és
dobálja szét...

Kép
Kép
csibe83

és pont ezért a rámolásért van egy doboz,amibe bele van rakva a
játéka és ő meg keresgéli a kincseket :)

Kép
Kép
csibe83

Csibe : köszi, akkor ma este meglátjuk jó lesz-e a pampers s&p , aztán tovább próbálkozunk , ha ez sem bírja ki. Nappalra amúgy teljesen jó a Libero, vagy bármelyik, de éjszaka basszus sokat iszik és sokat pisil. Az lenne mondjuk az igazi, ha letenném elaludna magátó, majd legközelebb reggel kelne 7-8 körül. :wink: De persze erről én még csak álmodozom.

Kép
ikoka7

hát nekem kétszer kel Kiara és akkor szopizik és elalvás előtt is kap kis cicit,szóval reggelre elég nagy a csomagja,de még sosem ázott át...
a sleep&play-t még nem próbáltam,de én is majd ki szeretném próbálni,
hogy tényleg olyan jó-e...

Kép
Kép
csibe83

Lóci is szopizik éjjel de nekünk teljesen bevált a Libero.
Sőt, nem is szoktam mindjárt ébredés után cserélni mert alig van benne pisi :shock:
Azután mondjuk "kinyitja a csapot" mert kb. két óra alatt telepisili az újat.
Úgy néz ki hogy ő éjjel nem pisil vagy csak minimálisat, inkább reggel engedi ki ami összegyűlt.
Utánaolvastam hogy ez nem gond-e, de mindenhol azt írják hogy ez az első lépcső a szobatisztaság felé.
Úgy emlékszem a lányoknak sem kellett éjszakára pelenka kb. egy éves koruktól.
Vendég

Kiara így szeret pakolni:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

sexy:
Kép

autókázás:
Kép

ez mai:
na mi a helyzet??!!
Kép
retro tornaóra
Kép
pihi
Kép

Kép
Kép
csibe83

bocsi,ha sok lettem.

Kép
Kép
csibe83

már rég akartam írni,hogy Kiara is csettintget a szájával és
mostanság grrr-zik is...egyre több betűt próbál kiejteni.
persze a sajátos módján

Kép
Kép
csibe83

csibe ugyan ezt csinálja Nóra is. Most az előbb kiszedtem a szekrényből a ruháimat végre és neki álltam válogatni, meg próbálni. Hát persze ő is rögtön ott termett és mindent dobált le az ágyról, aztán apa zoknijait a fiókból. Most úgy elfáradt, hogy 1 perc alatt elaludt, negyed 7 óta fent van.
Viszont lett egy nagy kupac ruha amit már évek óta nem hordok, maradt hely a szekrényben, kell vennem rövidnadrágokat mert az nem nagyon van. És kb 4 olyan 3/4-es nadrágom van amiből 3 még passzentos, egy pedig már nagy :shock: :D :D :D
59,2 kg vagyok. Még van legalább 5 kg amit le kellene adni.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Bond!

Bocsáss meg, tegnap elmaadt :oops: :
ÜDV ITTHON :D :D :D !

Sillia!

Éjszakák :D :D :D .
Bory vár: sebaj, lesznek ott nagyon erős, tettre kész apukák, akik nyílván alig várják, hogy fitogtathassák az erejüket :lol: :lol: :lol: .

Nyuszi!

Már az is valami, hogy "diagnosztizálták". Mutattak tornát, amit csinálnotok kell? Mert addig az is jó :wink: .

Gabi!

Nóra nagyon cuki :twisted: :lol: .

Tike!

Anyós-trükk :twisted: :lol:
Köszi a bókot :D

Ikoka!

Ne viccelj, így is nagyon csinos vagy. A tűsarkú meg kellett a képbe :lol: .

Jaaaj, lányok, tisztára elkeseredtem :( . Az előbb mondtam apának, hogy tudod, jövő hét szombaton babatali, el ne felejtsed.
De szombaton lesz az Áron szülinapja is (barátaink kisfia, 1 éves, kertiparti), szóval dönts el, hogy babatali, vagy bográcsozás...
:( :( :( :(
Ha korán elkezditek, akkor sztem lemegyek hozzátok, és majd befutunk az Áronbulira... :roll: . Jaaaaj, olyan idegesítő :evil:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!
nem talállak iwiwen... :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

Gabi

Látom Nóra már magasabb régiókat is felfedez :)

Lóci is épp nemrég szedett le valamit a radiátorról.
Ha nem látom nem hiszem el hogy odáig felér a keze :shock:

Csibe

Az egyik képen keresnem kellett Kiarát, aztán láttam hogy beszatyrozta magát :D

Nem szokta odacsukni az ujjacskáit a fiókokkal és a szekrényajtókkal?

Bond

Várjuk a beszámolót.
Részleteset! :) :) :)
Vendég

sillia!
csak a fiókkal csípte már be az ujjait,de a szekrénnyel és az
ajtókkal még nem

Kép
Kép
csibe83

Csak mert az én fiam naponta többször laposra csukja az ujjait mindennel amivel csak lehet :?
Azt gondoltam a hatodik alkalom után nem dugja oda hetedszerre is, de igen :(

Pedig látom az arcán hogy számít a fájdalomra de neki akkor is MUSZÁLY ki-be tologatni a fiókot meg csapkodni a szekrényajtót...
Vendég

a fióknál én is azt hittem,hogy pár alkalom után rájön,hogy nem kéne,
mert akkor újra becsípi az ujjait,de minden alkalommal sikerül,
amikor játszik a fiókokkal...

Kép
Kép
csibe83

Közvéleménykutatás

Kinél előtt kinél utóbb de elérkezik a nemszabad! ideje szemünk fényei életében.

Ti ezt hogyan???
Megérti a gyermek? Hallgat is rá? Mit tesztek hogy jobb belátásra bírjátok?

Mert Lóci ha valamit a fejébe vesz SEMMI nem tántoríthatja el.
Ill. az az egyetlen megoldás hogy elviszem a tetthelyről és megpróbálok valami más érdekeset mutatni helyette.

Nála olyan befeszülős hiszti (még) nincs de ha valamit akar akkor azt nagyon. Tegnap pl. megint nekiállt a számítógépet babrálni.
Ha mondom hogy nem szabad azt mintha meg sem hallaná... Ha erősebben szólok azt sem. Ha erősen megfogom a kezét és elhúzom onnan akkor csak kacag és mászik vissza. Ha rákiabálok (mert már ilyen is előfordult

:oops: )
akkor megijed, sírni kezd de amit csinál nem hagyja abba.

Amennyire lehetett bababaráttá alakítottuk az egész lakást de akkor is vannak dolgok amiket nem kellene babrálni.

A kezére ütni nem akarok. Előbb utóbb ugyis az lesz de még olyan pici...

Ti hogyan oldjátok meg ezt a dolgot? Főleg a makacsabb akaratosabb gyerkőcök esetében?
Vendég

sillia!
én erélyesen,komolyan rászólok,hogy nem szabad.már volt rá példa,
hogy szót fogadott,de általában kinevett,mert tetszik neki ahogy szigorúan
rászólok...
ilyenkor elviszem onnan,de mindig visszamegy és akkor újra elviszem,
ha kell akkor százszor megcsinálom egy nap.
arra gondolok,hogy hátha egyszer rögzül benne ez és egyszer csak
majd szót fogad :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok! :)

sillia!

Legjobb megoldás az alternatíva felkínálása: "Nnnnnnnnnééééééééééézd csak, itt a labda! Látod, hogy gurul? Játssz inkább ezzel." Ez bejön. :) Egy pontig. :? Mert később még ugyanolyan kíváncsi lesz. :roll: :? :? De ez a dolgok rendje. :roll: :roll: :lol: :lol:
Nálam van a "nem (szabad)" és a "jujj". Az előbbi azt jelenti, hogy valamiért ne, az utóbbi pedig kifejezetten veszélyes.
Manót sokáig nem engedtem be a fürdőszobába a tisztító-, mosószerek közé. Bekukucskálhatott, hogy hogyan megy a mosógép, de azt, hogy előtte mit csinálok, azt nem láthatta. Mert ugyan mindig bezártam az ajtót, de a bajok mindig az egypillanatranemfigyeltemoda szituációkból lesznek. Amikor már megértette, hogy mi a "nem" jelentése, és komolyan is vette, kinyitottam az ajtót és azóta bejöhet. És nem érdeklik a színes flakonok, hiába látja, hogy a kezembe veszem őket. :wink:
Huginál is ezt csináljuk most. :wink:

De olyat is csinál(t)unk, hogy ketté oszto(ttam) a dolgokat, hogy mivel mit lehet: vannak a játszós és a békén hagyós dolgok. Az előbbi a dömper, az utóbbi meg például a fiókok tartalma. :twisted: :twisted: :x :x
Ez olyannyira bejött, hogy Manó csak egyetlen egy fiókot pakol ki a mai napig: azt amire annak idején nem mondtam, hogy békén hagyós, és hagytam, hogy játsszon vele. :roll: :roll: :? :?
Ezt fontoljátok meg ti is. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

A kikapcsról túl sok mesélni valóm nincs igazából. :roll: :roll: :roll:
Jól éreztük magunkat nagyon. :) Gyógyfürdőbe mentünk, és apartmanban laktunk a szomszédos kempingben.
Szezonkezdet előtt abszolút nincs élet. Amit nem is feltétlenül hiányoltunk, csak a vacsi lehetőséget kellett megoldanunk másképp, mint ahogy gondoltuk. De simán vettük az akadályt. :wink: 8) :lol: :lol:
Jó volt kettesben. Továbbra is volt kapcsolatunk egymással. Jókat nevettünk, kártyáztunk, elvoltunk, mint a befőtt. :lol: :lol: :lol: :lol: Apa csak a fenekét áztatta, én minden nap masszíroztattam. 8)

Manóék teljesen okésak voltak. Nem volt gond sem nekik, sem anyáméknak, hogy 2 napig nem velünk voltak. :D :D :D :D :D

Úgyhogy, máskor is lehet ilyet nyomatni. :wink: :D :D

Itt voltunk:

http://cegleditermal.hu/apartman/

és ez pedig a gyógyfürdő:

http://cegleditermal.hu/

A gyógyfürdő része kicsinek mondható, a strand a nagyobb durranás. Az még nem volt kinyitva, de nekünk nem is hiányzott. Elegel voltak a benti medencék, a szauna, és masszíroztatások. (Kipróbáltam az infraszaunát. Nekem jobban bejön. :) Szerintem "kezdőknek" érdemes ezzel próbálkozniuk először. :wink: )
Volt egy dolog, amit nagyon imádtam.
Szauna utánra zuhanyzási lehetőség volt. Vagy egy vödör. :shock: :shock: :shock: Az ember feje fölötti magasságba volt felszerelve, és automatikusan utántöltötte magát, ha előtte valaki azzal kívánta magát nyakon önteni. Nem úszkáltak benne rozmárok, úgyhogy teljesen okés volt a hőfoka. Naná, hogy mindig ezt nyomattam. :roll: 8) Szerintem kurv@ jó volt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ami még szintén nagyon tetszett, az a beléptető rendszer volt. Biztos láttatok már ilyet. A csuklóra kell felvenni egy "órát", és azt kell mindig lehúzni, ha ki-be járkálsz. Ez eddig sem volt újdonság. De itt meg volt még fejelve azzal, hogy ez osztotta az öltöző szekrények sorszámát is. :shock: :shock: Bemutattad az érzékelőnek, erre ő kiírt egy számot, és az a szekrény volt a tied egész nap. Kézzel kellett becsukni, de nyitni csak az órával lehetett. :lol: :lol: :lol: Nem kellett kulccsal zárakkal szerencsétlenkedni, jajjmelyikisvoltazenyém is hasonló kínlódások el voltak felejtve. :D :D :D

Részemről mindenkinek ajánlom, aki nem feltétlen a legnagyobb hajcihőt keresi. (Mint az Aquapark, Hajdúszoboszló, és hasonlók)
Főszezonban nem tudom milyen, de aki nem szeretne (Pestről) messze menni, és egy kicsit nyugodtabb fenékáztatásra vágyik akár télen is, annak ideális. Kaját, mindent simán meg lehet oldani a kemping révén. (Konkrétan csak mi kettőnk kedvéért nyitották ki az éttermüket reggel, hogy kajázhassunk. :shock: :) :) És a szokásos svédasztal volt. :D )

Az egész mindenséget vonatjegyestűl, borravalóstúl kihoztuk 50 rugóból. (Nem kellett lemondanunk semmiről, de nem is vagyunk nagy igényűek :roll: :roll: ) A masszírozásokat is bele értve. Na, vajon melyik 3 volt az, amire beneveztem? :wink: :lol: :lol: :lol:(Na jó, egyet elárulok. Az utolsó a gyógymasszászs volt. :roll: )

http://cegleditermal.hu/gyogyfurdo/wellness/wellness-masszazsok/

Kép
Kép
200907?

Bond!
tényleg jó lehetett.mi még régebben voltunk ott az élményfürdő
részében nyáron...

masszázs:
tejes-mézes (kleopátra)
csoki

Kép
Kép
csibe83

Még a múltkori fényképhez: Manó volt az utolsón. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond: Örülök,hogy jól éreztétek magatokat,kistesó legyártva? :D :D :D

A tegnapelőtti rejtélyes szájlilulás hátterében azt hiszem mégiscsak valami rejtőzködő fogacska állhat,mert tegnap már szépen elmúlt a véraláfutás, ma délelőtt pedig ismét azon a helyen keletkezett az előbbinél kicsit rondább véraláfutás :roll: :roll: Szóval sztem ott nől a foga és ahogy beszívja az alsó ajkát és rászorít,belilul :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Jajjjdemilyenekvagytok! :roll: Nem gyártódott kistesó, akármennyire is szerettétek volna. :lol:

Viszont végigolvastam minden eddigi bejegyzést. :) Reagálni nem tudok, csak összességében:

:lol: :lol: :lol: :lol:

:roll: :roll:

:? :? :? :?

:shock: :shock: :shock: :shock:

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

A képek egytől ötvenig szebbnél jobbak! :D

Minden baba gyógyuljon, anyájuk meg vigyázzon! :wink:

Kép
Kép
200907?

Bond!
Tök jó, hogy ki tudtatok mozdulni, én is szeretem ezt a fenékázatósdit, meg nagy szaunafun vagyok, már 2* eljutottunk mióta Zé megvan. Ahol én élek van egy überf@sza fürdő, ott relaxálunk. Bár nálunk inkább téli móka.

Ancsurti!

Én tök szeretem a temetők hangulatát, nem kötöm hozzá valahogy a halál gondolatát. Szerintem csak szép, nyugis, érdekes szobrokkal :) Gyerekként mikor kirándultunk simán bementünk oda is Anyukámmal szétnézni, pl. emlékszem mennyire tetszett egy soproni temető. Olyan szép árnyas-ódon hangulata volt :roll:
Köldöksérv :shock: És azzal mi a teendő?
Pizsis kép tündéri, pont ilyen KisCsajt álmodok kistesónak :roll:

Katy!
Sajna nem a babás Bioderma volt az akciós, hanem a Kid, de a patikus néni simán meggyőzött :oops: hogy azt vegyem, azt mondta a majd 10 hónapos gyerekemnek tökkkéletes lesz.
EnyémGyerek is úgy néz ki mint egy domborzati térkép, mindenféle színű tiplis főleg a homloka, de a lába sem gyenge.

Tike!
A barátnőm kisfiának 14 hósan bújt ki az első (utána 1 hónap alatt kijött mind), szóval van ilyen. Az a hónap mondjuk nem volt vicces nekik :?

Boo!
Azt hittem hűűű, de mindenféle kocsikban járatos vagyok, de tutifix, hogy ilyet még sosem láttam :shock:
Szemorvos terén én nem hagynám magam lerázni, tudok nagyon jó gyerekszemorvost. Harmadvélemény?? :roll:

Heh, én is parázok a rájenközlegényesenmászós Kölköm miatt, már, zaklatom a védőnöt, telefonszámokat kuncsorgok, erre nem elkezd négykézláb imbolyogni??? :shock: Büdöskölke :D

Dodi!
Továbbképzés... :shock:
És még csak most vannak a felvételek?? Azt hittem már dobozban van mind... Na majd jól skubizok szombaton :roll:
Enyémgyerek is tök hepi, ha az apjával hagyom, (szoktam), de a mélyvíz nemsokára a vizsgaidőszak miatt jön, annyira sokra még nem hagytam. Meglátjuk. Mondjuk választásom az nem van :oops:
Zétény is úgy 2 dl vizet megiszik egy nap, ezzel elégedett vagyok.
Képek :D :D A szemöldökéért nagyon odavagyok :roll:

Ikoka!
Autógrimbusz persze csak innen vicces :roll:
Oep :arrow: :shock:
Zsombor méretei, nem semmi :shock: Akkor ő most egy fejjel nagyobb mint az én fiam?? Azta....

Fogam,
egy hete kaparom a falat az újramegújra (15 éve) növő bölcsességfogam miatt. Tököm kivan vele, szopi miatt fél Algopyrinekkel próbálom túlélni :?

Na megint felébredt, sose jutok a végére... :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2010.04.29 20:29-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bond!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!

Dodi!
Nem is tudtam, hogy megint lesz Megasztár! Ha másért nem, azért biztosan jó volt ez a gyakorlat, hogy felhívd rá a figyelmem! :lol: :lol: :lol: Bár én általában csak a bénázós részekbe szoktam belenézni, de nem árt tudni, hogy milyen műsorok vannak! :lol: :lol: :lol:

A Petiék kisfiának lesz a szülinapja?

Ikoka!
Szegénykém! Ha vigasztal, az én autóm is megy szerelőhöz, mert nekem meg valami vákumcsövek hagyták el magukat. Per pillanat ki van belőle szerelve a régi, meg van rendelve az új, én meg csövek nélkül vezetem az autót. :roll: :roll: :roll:

Képek szuperek! Én lányom is bajnok a pakolásban, már vettem fiókzárat, csak még nem volt érkezésem felszerelni őket.

Kép
katy76

csibe83! :)

Nem. :twisted:

loislane! :)

"Ahol én élek van egy überf@sza fürdő, ott relaxálunk."
Újabb feladványt szagolok. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: