Melikém, én nem hiszek a laptetüben

, voltam már benne,de nem hozott szerencsét.
hivatalos tesztem május 6.
KATA, a héten szerdáig vagyok itthon, utána dolgozom. Már így is kivagyok az itthonléttől. Szerintem 1 hét boldogságos pihenés épp elég, addig megtapad a lurkó. Aztán szoknia kell, hogy dolgos anyja van.
(de csökkentem a munka mennyiségét!Emelni,cipelni nem kell, a gumikesztyűt pedig megszoktam,védekezem a vegyszer ellen, de a méhnél nincs nagyobb védelem.)
Roni, hát igen,vannak esetek. Egy vendégem várandós: férjén is és rajta is 30-40! kg felesleg. Baba 1x-i védekezés nélküli d.ugás eredménye,abbahagyta a fogigátlót, spirálra akart váltani és 1 hónapot kellett kihagynia, mire bekerült(volna) a spirál, közben jön a baba! De az elmondható róluk, hogy nagy szeretetben, vidámságban és kiegyensúlyozottan élnek, sokat nevetnek, ezek sztem nagyon fontos dolgok.JA, és zabálnak továbbra is!
Étcsokit ehetsz 4 kockát, szedres bársony tibi isteni, próbáld ki, jobb mint a tejcsoki.
családi rossz hírek: unokatesóm (lombikos) 9 hetesen elvetélt. Másodunokatesóm vasárnap jelentette be a családnak,hogy 12 hetes terhes (41 éves, első gyermek), tegnap elvetélt)
Én nagyon hiszek a sorsban, nagyon sajnálom őket....,de nem veszem magamra a velük történteket, ezek a ő "útjaik", mindenki megkapja ill. alakítja a sajátját.
Na megyek egyet császkálni, még mielőtt az agyatokra megyek.