Helló, lányok!
Köszi mindenkinek, aki gondolt ránk -- én is sokat gondoltam Rátok!

Bocsánat, ha nem tudok sokakra reagálni.
Minden kis betegeskedőnek mielőbbi jobbulást!
MESI: Gyönyörűek a kőcök a képeken!
Ugye Gegi már jól van??? Aggódtam...
Szerintem is ragyogsz a képen, jó lehetett a vásár!
Hú, hát a házeladásnak meg külön irtóra örülök, végre teljesen a magatok urai lehettek!
VINDO: Rugó szuperügyes a bilizéssel, pikk-pakk szobatiszta lesz!
MÓNI: Hogy vagy, kismami?
Sorin lesz majális a Molnár-szigeten, azt is tudom ajánlani, mindig van zene + bazár a volt úttörőtábori részen
FLEUR: Szerintem az csak a TV-ben és a magukat megjátszó anyukák történeteiben szerepel, hogy valaki MINDIG türelmes és pedagógiailag iszonyúan pöpec a saját hisztiző és rosszalkodó gyerekével. Főleg úgy, hogy több is van neki, maga viszi a háztartást is. Úgyhogy szerintem pont jól csinálod Lilivel a dolgokat.
Nem is tudtam, hogy Ti is új lakást néztek... nagyobbat szeretnétek, ugye? És maradtok Miklóson?
Ágica: ügyes vagy az ovival
Amiért nem jöttem eddig: a hányós történettel jelentkeztem utoljára. Na az napok alatt rendbejött Ádinak, de utána Sanyi kapta el. Aztán Ádinál jött a hasmenés. Tegnap voltunk az ajánlott fülésznél (nagyon tündéri doktornő), kiderült, hogy igazából Ádi nem időnként beteg, hanem folyamatosan a fülével, most is savós fülgyulladása van (de legalább nem gennyes).
Ha látnátok, olyan sovány már szegénykém a sok antibiotikum, a szaglás tompulása és a sok szobába zártság miatt...
Most azzal próbálkoznánk a doktornő tanácsára, hogy első körben immunerősítés, ha az nem jön be, szteroidos cuccok, ha az sem, akkor végső esetben orrmandulaműtét (l. Mesiék). Az immunerősítés homeós cuccokkal történik jelenleg, hát adunk neki még egy esélyt. Egyelőre láz nincs.
Lakás már nagyon szépen néz ki, de a konyha leparkettázása (lamintált padló lesz) még jövő héten esedékes és apróságok vannak hátra. De máj. 21. előtt úgysem tudunk költözni, mert szemeszterzárás van nálam és egy sor dolgozatjavítás közben nem tudok összepakolni és elmenni (pedig mennék már, elhihetitek).
Az APEH még mindig nem nyilatkozott, hogy fizethetjük-e részletekben az illetéket (nem tudja valaki, ez meddig húzódhat el), addig meg semmit nem merünk venni, mert ha mégis egyben kell kifizetni, nem tudnánk. S-nak tartoznak kb. fél éve egy állami helytől, emiatt akadt el az egész. Úgyhogy, KAQK, kanapé még nálunk sem lesz

De az optimizmus jegyébe mindjárt felrakok egy képet a kedvenc (vágyott) IKEA-s fotelemről: