Na most úgy döntöttem kihasználom, hogy feljöttem hozzátok, úgyhogy leírom a hetemet.
Pénteken éjfélkor értünk haza a vásárlásból, elfáradtam, mint a barom, de sikerült venni kórházi köntöst, tök puha, meg szép, kemény 3ezerért
Szombaton András sulban volt, én meg otthon tanultam. 3-tól pedig az ikeában voltunk, terveztük a konyhabútort, de nem volt egyszerű, mert nem derékszög a fal...
végülis este fél11kor eljöttünk a nagy Ikea kiadóáruházból, aztán még felpakoltunk a Csengerybe, és éjjel 1re sikerült hazavergődni.
Vasárnap d.e. alig bírtam kimászni az ágyból, de azért sikerült megint dobozolnom egy párat,
utána meg elmentünk a budaörsi Ikeába, ahol átvettük a teszveszen nyert Micimackós pelenkázó matracunkat a pelenkázóra (jajj ezt nagyon szeretem, a régi típusú Micimackó van rajta, és 1700pénz volt csak, tök új állapotban). Amíg én találkoztam a csajjal, addig András gyorsan beszaladt az Ikeába, és vett egy Orchideát a sógornőmnek,
utána meg téptünk a szülinapi bulira. Ott voltunk kb 4-ig,
majd bementünk a Csengerybe konyhabútort összerakni.
8-ra értünk haza, de ekkor olyan fejfájásom lett, hogy azonnal le is feküdtem aludni..
Hétfőn
d.e. sikerült tanulnom, aztán fülorrgégészetre mentem, ahol kimosták a füleimet, na bakker, nem egy kellemes élmény, de ki lehet bírni. utána basszus azt hittem én vagyok Pókember!
alig bírtam vezetni, mert minden zajtól megijedtem, tök élesen hallottam mindent, dema már hozzászoktam ahhoz, hogy hallok
utána átvettem 13db Tena Lady supert, hát ezek bazi nagyok
de 500pénz volt, úgyhogy ezzel is spóroltam. 30as csomagot nem akartam venni, mert annyi a másik két (aionos) betétem mellet úgysem kell majd.
este megint tanulás volt...
Kedden
eladtuk a babakocsit, amit a vaterán lőttünk 30ért (abc design rodeo mózes,sportrész, esővédő, lábzsák), mert az egy dolog, hogy a lakásajtón, nem fér be, simán kinyitom az ajtó mindkét szárnyát, de a ház bejáratán is alig lehet betuszkolni, a liftről ne is beszéljünk..
viszont a jó hír az, hogy postával együtt 32ért vettük, és 42-ért adtuk el
rakok fel róla képet

ilyen kocsink volt
illetve lőttem andrásnak egy parfümöt, ilyet szokott használni, de most a nay pénztelenségben már rég elfogyott és nem tudott újat venni... én meg találtam egyet 4700-ért, boltban 5-6szor ennyibe kerül...
úgyhogy elmentem érte az Europarkba, majd Andrással találkoztam a Minimanó előtt, ahol babakocsit néztünk, olyat, aminek a szélessége nem haladja meg a 63centit.vagy a 62-t sem.. szóval nem sok ilyet találtunk, de nem is kellett nagyon keresgélni, mert rögtön belezúgtam egy narancssárga Pierre Cardin PS682-be!!!

azt hozzáfűzném, hogy nekem a PC babakocsik sosem tetszettek. De ez minden szempontból tökéletes, és befééééér!!!
újonnan 80-ért tudnánk megvenni, de most licitlok egy ilyen példányra, holnap jár le az aukció, szorítsatok, hogy én nyerjem!
jelenleg 42-n áll, én vagyok a 3.licitáló...
András már 6kilót fogyott mióta diétázik (kb2hét), úgyhogy már nem horkol!!
de 2napja azért nem alszunk együtt, mert a szülinapi banzájon elkapott egy hasmenéses-hányásos vírust, szerencsére már nincs baja...
ma reggel a bankban kezdtünk, és ha minden jól megy 7nap múlva a számlánkon lesz a pénz.
én utána elmentem a pelenkázótáskáért ami szintén teszveszes, meg egy játszószőnyegért,
aztán ebédelni hazajöttem, meg fürdeni, és mentem suliba, aminek 5kor lett vége.
vacsi után meg úgy döntöttem benézek hozzátok
ja, basszus!!
tegnap ahogy egész nap vezettem, meg esett az eső, nyomattam végig a légkondit párásodás ellen az ablakokra, meg órákat ültem hatalmas dugókban, és amikor hazafelé tartottam, észrevettem, hogy a hőfok mutatója kiakadt (130fok), ég a piros lámpa...
no akkor le kellett engednem a saját és a mellettem lévő ablakot is, maxra nyomtam a fűtést, így azért lehűlt a motor olyan 88ra. szerencse hoy addiga elállt az eső...
de én szétaszalódtam, mert hiába voltak az ablakok leengedve, a fűtés nagyon durva volt.. de legalább nem ment tönkre a motor...
estére meg ahogy emeltem fel a táskámat úgy megrántottam a hasam, hogy jó nagy bőgés lett belőle..
szóval nem nagyon élek, és a legnagyobb baj, hgy amikor épp van időm tanulni, az az idő elmegy a beadandókra, meg a zh-kra való készülésre, az alapvizsgára nem is jut időm készülni, pedig már csak 2hét van az alapvizsgáig...
na rólam ennyit, most megint nm jövök egy darabig, most indul be a költözés is, úgyogy durvák lesznek az elkövetkező napok/hetek.
Mindnki vigyázzon magára, és jó éjsakát