Sziasztok!
Ikoka:Orulok hogy irtal picit...
parasito:nalunk Hangi szuletese ota megy alvaskor a parasito gepezet.Este is es napkozben is.Az alvas milyensegen nem ez valtoztatott,mas dolgok jatszottak kozre,de mindenesetre egyetlen egyszer folyt az orra eddig,az is 3 napig,nincsen neki bedugulva,nem kohog(csak figyelemfelkeltesbol).
Nalunk en is igenylem,mert egy szobaban alszunk,es egy nagyon halk,egyenletes zajt produkal a gepezet,ami az alattunk lakok miatt egy jo kis feherzajt,igy jobban alszunk....
Az ivas az egyre jobban megy nekunk,de nem vedel a gyerekem,csak szepen kenyelmesen megiszik lassan napi 100ml vizet,etkezesek kozott elosztva.Tehat nem tudom hogy segitettem-e,de mindenesetre jo talamany!Artani nem arthat!
Timi:Hozd a videot!!!
Mi ma megyunk dokihoz...Tami edes lehetett ahogy bohockodott az orvosnal!
Lola:en ha otthon lennek,akkor kivancsisagbol elmentem volna erre a vizsgalatra.....
Szegeny Panni........csunya,rosszkislany bantotta
Jol vagy?Vagytok?
Sillia:hat ez tenyleg eleg erdekes....amit a mutetrol irtal....azert ha belegondolok,teljesen termeszetesnek kellett volna lennie,hogy eddig is havonta ellenorzik a mehszajadat,egy ilyen mutet utan!!!Na en eppen ezek miatt vagyok kesz az orvosktol....az mar mas teszta hogy kellenek

Es most szerencsere jo kezekbe kerultel,de akkor is...es ha baj lesz?Akkor mossa a kezeit?Pedig gyogyitasra eskudott fel,lassa el munkajat 100%-osan!Huuuu de felhaborito!!!
Loci anyassga:Teljesen igazad van,szerintem is termeszetes hogy ebben a korban!9-10 hosan!!!es meg jo sokaig anyasak,en nem talalok ebben semmi kivetnivalot.Meg idoben eszlelted a nem elegendo ivas kovetkezmenyet...es ha egyebkent meg megtudjatok oldani igy a dolgokat,mert maskent nem megy,akkor ez igy jo!Sajnos nalatok kozbeszolt parszor ez a korhazasdi

en szerencsere nem tapasztaltam meg hogy mi lenne ha en nem lennek itthon ejszaka.....De!Apanak ugyanolyan szepen eszik,iszik,alszik,jatszik,setal,elvan Hangi,mint nekem...es ez nem azert van,mert ti nem probaltatok volna meg mindent.......en aztan csak tudom,es biztos is vagyok ebben!De minden gyerek mas,es nem azert van mert nem nevelnetek onnallosagra,hanem mert Loci maskent igenyel Titeket!Minden korban,plane ilyen fiatalon sokfele dologra lehet oket tanitani,sosincsen keso semmihez,mert olyanok mint a szivacsok

Szepen lassan majd o is kinovi ezt,de szerintem ha "csak"igy megy ez nalatok,es igy boldog Loci,akkor ezen nincsen mit filozni

Most remelem gyorsan visszaall Loci a normal kerekvagasba,es idovel ugyis tudni fogja mi az elet rendje!Nem lehet allandoan cicivel a szajaban elnie

de ez nem az a kor meg......
Igen,itt masmilyenek a temetok,mint otthon

!Es meg se halottimadok,se halalvarok nem vagyunk

szerintem nem serul Hangi a temetoi setaink miatt
Remelem a majus mar jobb honap lesz!!!Kivanom nektek!!!
Es egy reggeli kep Hangirol:szep napot kivan!!!!Meg pizsiben