Sziasztok!
Nik, és
nanetto, tényleg szuperül mutat ez a kocsi, ha végre a miénk is itthon lesz (bár már az üzletben összecsomagolták nekünk de érte kell menni és legfőképpen kifizetni) akkor én is tuti tologatom majd. Alig várom!
Nekem kissé benehezedtek a dolgok. Éjjel min. 3 alkalommal megyek pisilni és az első alkalmakkor, mikor még nem pihent a testem eleget, alig bírok felállni az ágyból, oylan nehéz a testem, a pocim. Recseg az ágy

kicsoszogok és durva, de a Wc-ről is szinte kapaszkodva nyomom fel magam egyenesbe... kifigyeltem, hoyg hajnali 3-4 között van az utolsó WC, utána alvás az óracsörgésig, és reggel mindig újra könnyűnek érzem magam, indulhat valahogy a nap. Majd estétől hajnalig újra recseg-ropog minden

De hát még csak a 32. hét. Hogy lesz vajon?
Csilla, meglepett a fotód, abszolút nem egy bálna van rajta, hanem csinos, feszes csajszis, a feneked sem nagy. Nekem bezzeg. Fnekem, hasam, mekkora! Nemsokára teszek fel én is friss képet, csupasz pocakkal. Ja, 80,5 kg vagyok.
Ma voltam a diabéteszes doktornőnél. Hát, egy kissé elkeseredtem, mert megkaptam a 160 g-nyi szénhidrátról a diétás papírt.Mlelsleg a 3 percnyi konzultációért 3/4-ed órán át vártam, és elém akartak venni egy várandós nőt, mondván ő előrébb tart a terhességben (nagyobb a hasa), és ő jött előbb. Mondtam, h én jóval korábban jöttem (s hozzátettem, maga a drnő hívott fél 2-re, amit igazán nem értek, hiszen kiírva is az volt, h 2-től rendel, és kiszólni is 2.10-kor szólt

) szóval harcoltam a jogaimért

így be is hívtak, és kemény 3 percen át foglalkoztak is velem. De a lényeg, ami miatt szomorú vagyok, hogy én bizony nem sok mindent tudtam a szénhidrát értékekről. Belemélyedtem a táblázatba, amit alkalmaznom kell. Szalonnát, zsírt, tepertőt, tojást ehetek, vagy pl. virslit "számolatlanul", ellenben egy mini gyümölcsjoghurttal , póréhagymával és 100%-os gyümölcslével (amivel nyitni szoktam minden áldott reggel) úgymond ki van lőve a reggeli adagom. Ez nekem nagyon furcsa, hogy hogyan lesz, hisz azt is a lelkemre kötötte a drnő, h sose éhezzek, mert az is árt. DE hogyne éheznék, ha nem ehetem meg a szokásos reggelimet sem, gyümölcslé, tea (O.K., elhagyom a mézet is belőle, mert annak is q magas a szénhidrátja, én pedig már régóta azzal ittam, azt hittem, huh, de egészséges szokás) szóval keserű tea, és akkor én szoktam enni egy kisebb szelet rozs kenyeret, felvágottal (ebből épp a felvágott, ami maradhat) és utána simán, könnyű kis befejezésnek dzsemes abonettet vagy extrudált kenyeret. Majd minden reggel ezt ettem eddig, és azt hittem, semmi károsat nem teszek. De! Pl. a gyümölcslé, a dzsem, és főleg a kenyér (rozs is, abonett is, de a fogyókúrás is) iszonyat szinten minimalizálandó! Természetesen majd meg fogom szokni valahogy, hiszen muszáj... bocs, h ezzel így megterhellek Benneteket, d eén most egy kissé elszomorodtam. Mindegy, belejövök majd.
Amúgy a nődokim is megnézett, teljesen zárt a méhszáj, ennek nagyon örülök, s mindent rendben talált. Baba változatlanul fejjel lefele, egész mélyen (remélem, még nem akar jönni) buksijára (BDP) 82 mm-t mondott.
Rózsa! Ügyi vagy, hogy még egyben maradtál, minden egyes nap nyeremény!!!