[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Túlsúlyos kismama - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Remelem nem banjatok ha itt is csatlakozom hozzatok. A masik topicunkban nem nagyon esik szo a fogyozasrol es ugy erzem itt az ideje, hogy egy kis plusz segitseget, tamogatast kapjak.
Visszaolvastam egy par oldalt es latom, hogy milyen jol haladtok.
Hatalmas gratula Nektek. Rengeteget fogytatok.

Egy kicsit irok magamrol, hogy a tobbiek akik nem a 2009 juliusi oldalon vannak is tudjanak rolam.
A terhessegem 2008 oktobereben 70 kilorol kezdtem. Sajnos itt angliaban nem mertek soha a terhesseg alatt es nekem sem volt meg merlegem, igy nem tudom pontosan hany kiloval mentem szulni, de szerintem kb kozel 100kg voltam. A szules utan egy-ket hettel 85kg es par honap utan 94kg voltam. :oops: :oops: :oops: Novemberben hetente 3x cardioztam de semmi valtozast nem vettem eszre, aztan jott a karacsony es felfuggesztettem a tornat es a fogyozast. Januarban hataroztam ugy, hogy neki allok fogyozni ujra, ekkor voltam 91kg. Februar 1-en 88kiloval kezdtem a 90 napost es marciusra fogytam is 5kg. Aztan aprilis 1-en voltam 80kg es a jelenlegi sulyom 79.2kg.
Kb 2 hetig semmit nem fogytam , de most remelem,hogy ujra megindulnak a kilok. A kituzott celom a 65kg nyarra de a 70 is megfelne, csak ne legyek mar ilyen hatalmas.

Hat akkor ennyit rolam es bizom benne, hogy befogadtok es a tarsaim lesztek a fogyozasban.

Kép
Kép
bucus80
 
 


Bucus

Szia itt is :P

Hajrá fogyás, neked is szépen mennek le a kilók.Január 1-én egyforma kilóval indultunk. Nekem a legtöbb 93 kiló volt karácsonykor, a célom 63 kg, de beérem a 67-el is :roll: :D :wink:

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok!!!

Szia Bucus :wink: :lol: !!!

Ja de jo hogy csatlakozol hozzank!!!Udv minalunk :wink: !
Szepen fogytal Te is,szerintem kivaloan osztokelhetjuk itt egymast,es tovabbi kiloktol szabadulunk meg egyutt!
Vesszen a zsir!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ugy latom neked sem peregnek ugy a kilok a 90 napostol,mint masoknak(es nekem sem),de tutira a szopi miatt,illetve a franya hormonok miatt.....
Mindenesetre jo uton jarunk..... :wink: !
Nekem meg 39 nap van vissza,de azt hiszem beepitem a tovabbiakban is.....
(rajottem a sor is ludas,vagyis en,mert sort iszok :oops: idonkent,de a tejcsi miatt :wink: )Tegnap is elmentunk setalni,es beultunk egy teraszra a szep napsutesben 3asban,Hangi cumisuvegezett,mi pedig megittunk egy poharkaval.......Itt nincsen ezen megbotrankozas,mert volt akinek a szuloagyra is sort vittek a tejszaporitas erdekeben..... :)

A lenyeg hogy orulok hogy jottel!!!Most megyek takaritani,etetni :lol:

Szenhidrtanapom van :? ..........es semmi nincsen itthon...ez lehet hogy jobb is igy :roll: :roll: :lol: 8)

Kép
Kép
ancsurti
 
 

 
 

Huuu, koszi csajok a szives fogadtatast. Aranyosak vagytok.

Orsi: :D
Tudtam, hogy nagyon jol haladsz. De ennyire??? Hamarosan elered azt az alom sulyt amit szeretnel. Ugyes vagy!

H.Gabi:
Orulok, hogy vegre Nalad is elindultak a kilok. Szepen haladsz, Te is nagyon ugyes vagy.
En is beszallnek a tablaba, ha lehet. Mindjart megmerem hany cm vagyok (mindig elfelejtem) :oops: es kiszamolom a BMI ertekemet is.

Ancsurti: :D
Koszi, de latom azert Te is nagyon jol haladsz. Igaz nekem sem ugy peregnek a kilok mint ahogy azt gondoltam de azert az eddigi 9 kilonak is nagyon orulok es a januari 94 kilohoz kepest meg 15 kilo. Ugyhogy tok jo, csak azt hiszem a tovabbi fogyashoz mar tornazni is kellene. Meg legalabb 10 kilonak el kell tunnie es el is fog! Punktum!
Nekem majus 2-an telik le a 90 nap de en is folytatom.

Na a multkor raktad fel a soros kepet en meg azota kivanom. Hetvegen nagyon jo ido volt itt, elmentunk setalni Apaval harmasban es utba ejtettuk a kis tescot fagyiert ( szenhidrat napom volt) ugy megkivantam a Coronitat, de uuuuuugy. :lol: Erre nem arultak a boltban, a nagy tescoba meg mar nem mentunk el csak azert. De ma megyunk vasarolni es tuti veszek legalabb egyet. Amugy nem vagyok soros csak nyaron szoktam a nagy melegben neha egyet inni. Mar ugy kivanom es ugye nem mellesleg meg a tejemnek is jot fog tenni. :D

Nekem ma kemenyito napom van. Eddig csak tepsiben sult edes es sima krumplit ettem, azt se sokat. A vacsi meg nem tudom mi lesz lehet sutok egy kis tokot. Nyamiiii...

Ja meg azt akartam irni,hogy meg nekem sem jott meg a mensim, en is sokat szopiztatok meg.
Annyira jo lenne ujra vekonynak es csinosnak lenni....

Na de akkor, hajra lanyok, asszonyok huzzunk bele a zsiregetesbe had peregjenek a kilok!!!!!!

Kép
Kép
bucus80
 
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:10-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Gyorsan beugrottam, mert zűrös napunk volt, és 2 napig áramszünet lesz itt a faluban. Esténként meg nem tudom, hogy tudok-e majd jönni.

Bucus: örülök, hogy jöttél.
Eddigiekkel nagyon ügyes vagy, csak így tovább.
Táblába természetesen bevettelek, ha magasságot írsz, én is szívesen kiszámolom a BMI-t.

Gabber: akkor Lotti 1. szülinapját már az új házban töltitek?
Visszakerestem, a januári első bejelentkezésedben is 90 kg-ot írtál, így azt vettem alapul januárra és februárra is, ha nem baj.
Te is ügyi vagy az eddigi fogyással.

Ancsurti:
Minimális "bűnözés" kell. Hogy jobban érezzük magunkat, hiszen az ember megkeseredik, és megutál mindent (még saját magát is), ha nem ehet jóízűen - legalább néha. Persze, a célért mindent. De nehogy már egy kis pohár sör vagy egy korty üdítő ne csúszhasson le! Csak mindent mértékkel.... de ez nem is rád vonatkozik.

Rólunk: Nócival megint "zűrök" vannak, de ezúttal nem nézegettem a hűtőt. Ez tök jó, mert eddig mindig ehetnékem volt, ha ideges lettem, de most abszolúte nem. Úgyhogy pozitívnak ítélem a negatív estéket. :roll:
Vicus beteg lett. Náthás, illetve megint gyulladt a szeme, voltunk ma szemészeten: a nátha miatt van, antibiotikumos szemcseppet kapott. Minimum 1 hétig kell használnunk, ha jobb lenne a szeme, akkor is. Szegényt nagyon sajnálom, mert hiába szívom le az orrát, nagyon hamar újra bedugul, illetve folyik a híg taki. Én nagyon allergiának nézem ezt sajnos.... :(

Én meg ma reggel már fejfájással ébredtem. Mikor apa elment dolgozóba (ugye Nócit öltöztettem, őt is vitte oviba), visszabújtam: Vica lányom engedélyezett még fél óra pihenőt. Sajna akkor sem lett jobb a fejem, sőt, a gyomrom is fájt.... tipikus migrénes fejfájás kezdődött.
Mivel a szemészetre be voltunk jelentkezve, bekaptam egy fél panadolt, ami a reggeli tejeskávémmal együtt azt a hatást tette, mintha megszűnt volna a migrén, de mire végeztünk a dokinál negyed 10-kor, már ismét lüktetett az agyam.
Akkor még 2 boltba beugrottunk gyorsan, aztán irány anyámhoz, mert Vicának tízóraiidő volt. Akkor már szédültem is. Bár elég nehéz cipelni magam és a gyermekem is, de máskor azért a 2.-ra simán felmentem, most 2-szer kellett megállnom, egyik kanyarnál Vicát is letettem.
Megetettem. Anyám szerint azért fáj a hasam, mert nem ettem, és higgyem el, hogy a fejem is jobb lesz pár falattól. Na, Vica hagyott 2 teáskanálnyi alma-banánt. Nagy nehezen letuszkoltam, többet nem bírtam enni. Kicsit biliztünk, játszottunk, aztán elaludt. Akkor már közben homályosan láttam. Kb 3/4 12 volt, mikor ebédet melegített anyám. 3 ek levest bírtam lenyelni, akkor már sírtam, és bevettem egy algopyrint, meg masszíroztam a kezem (ezt egy homeopátiás orvos mutatta, hogy jó bizonyos fejfájásokra).
10 perc után kihánytam a levest, akkor legalább a hasam jobb lett, fejfájásom viszont kb 1 óra múlva lett elviselhető. Arra már hívtam a sógorom, hogy nem tudna-e hazavinni, de pont vendégei voltak (lovagoltatott,) mondta, csak este tud. Gábor sem tudott volna 5 előtt értem jönni.
Azért szerencsére úgy tűnik, hatott valamennyit a gyógyszer, illetve 3-kor lezuhant egy hatalmas zápor, jéggel!!!!! És utána sokkal jobb lett a fejem. Kicsit most is fáj, de emellett el tudok még aludni, úgyhogy ha nem lesz rosszabb, akkor nincs gond. Sőt enni is tudtam, úgyhogy 6-kor jól bevacsoráztam :oops:
Az egész napi koplalás után jólesett a hasábkrumpli (Nóci azt kért vacsira)

Most megyek, mert lassan fürdetés.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


H. Gabi

Még olvasni is rossz volt a fejfájásos napodat. Remélem jobban vagy már, Vica gyógyulgat, és holnap már tudsz jönni.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok

Koszonom megegyszer a szives fogadtatast. :D

Gabber:
De jo, hogy legalabb ide visszajottel. Megneztem a kepeket amiket legutobb raktal fel. Lanykaid nagyon szepek. Te pedig nagyon sokat fogytal mar. Szepen latszik mar Rajtad. Csak igy tovabb. A futas miatt irigyellek nagyon, hogy van hozza kitartasod. En soha nem szerettem futni.

H.Gabi:
Nem irigyellek a migren miatt. Meg szerencse, hogy eppsegben haza ertel. Remelem mar jobban vagy.
Sajnos en is tudom milyen rossz az. Egyszer rajtam is nagyon kijott. Egesz nap otthon fekudtem, nem tudtam mozdulni sem, mert hanyingerem volt meg attol is ha megmozdultam az agyon. Nem ettem semmit, mert nem volt hozza erom felkelni.Ketszer birtam elvonszolni magam wc-re ami 2 meterre volt a szobamtol, akkor is hanyas lett a vege. Nem kivanom azt az erzest senkinek.

Ancsurti:
1-1 sor szerintem belefer a dietaba, persze modjaval. De gondolom nem alkeszkent nyomatod minden nap. :lol:
Tegnap szenhidrat napom volt, en is ittam Apaval egyet. Olyan jol esett. :roll: Mar 2 eve nem ittam. Meg 1-1 var rank a hutoben. :D

H.Gabi:
Koszonom, hogy bevettel a tablaba. :D
Adatok:
Januar 1. 91kg BMI 33.42
Februar 1. 88kg BMI 32.32
Marcius 1. 83kg BMI 30.48
Aprilis 1. 80kg BMI 29.38

Kép
Kép
bucus80
 
 


Sziasztok
Gyorsban beugrottam, de már megyek is fürdeni
Vica kicsit rosszabbul van, egész nap nyügi volt, hulla vagyok.
Tegnap meg elfelejtettem az új táblát beszúrni.
Puszi mindenkinek.

Na, most sem megy, mert most meg túl nagy a tábla
majd jövök éjjel, ha tudok, és lekicsinyítem addig.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:11-kor.
Vendég
 


Sziasztok.
Bocsi, tegnap már nem volt időm jönni. Vicá neheten aludt el, sokszor volt fent éjjel is.
Meg szomszédom anyukája is nagyon beteg (már 10 éve ágyban fekszik), tüdőgyuszit kapott, érte aggódtunk.
Ma viszont lett áram, állítólag előbb befejezték a karbantartást, úgyhogy előbb tudtam jönni.

A tábla:
Kép

Majd próbálok hozni képeket is, csak töltődik az aksi, meg Vicussal is több dolog van.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Gabber: ne keseregj, neked múlt hónapban 5 kg lement, az nagyon jó!

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


H.Gabi:
Koszonom, hogy beraktal a tablaba. :D De kitudnad javitani az aprilis 1-es kilot 80kg-ra es a BMI-t 29.38-ra. Tudom, nem nagy kulonbseg :roll: ....de legyszike. :)
Orulok, hogy mar nem faj a fejed.

Ma reggel meredzkedtem es megint semmi valtozas azaz csak fel kilo. Surgosen neki kell allnom mozogni. Nyaron menni akarunk a Horvat tengerpartra es oda nem szeretnek igy menni. Nagyon feszelyezve ereznem magam. :oops: :roll: :oops:
Remelem lemegy meg ez a 10-12kg is.

Ma feherje napom van. Virslit fogok enni salataval.

Ancsurti? Orsi? Hogy alltok?

Gabber:
A ket Lotti :lol: Igen :D
Nagyon jol haladsz es Te legalabb mozogsz is mar. Sok sikert kivanok a futoversenyhez. Ugyes legy! Aztan gyere a beszamoloval, hogy hogy sikerult es milyen volt.

Kép
Kép
bucus80
 
 


Kép

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok!!!

H. Gabi

Köszi a táblát, hogy csinálod.
Szállásügyileg még nem tudok semmit, mert lehet páromnak foglalnak szállást, és akkor tudjuk meg, hogy lesz e egyáltalán nekünk is helyünk, és hol, mennyiért. De menni mindenféleképpne fogunk.

Holnap megyünk apával usziba, már alig várom.
Régebben le tudtam úszni egyhuzamra 1000 métert, most kiváncsi vagyok mennyit fogok tudni úszni, szerintem örülhetek a 100 méternek.
Szeretnék egy héten egyszer elmenni usziba, akár egyedül is, ha apának nincs kedve hozzá.
Odira addig anyuék fognak vigyázni.
Fürdőruha még jó rám,majd akkor veszek újabbat, mikor elérem a kívánt súlyomat, még kb. 10 kiló van hátra :P :roll: .
75 kg vagyok pillanatnyilag, május 1-re jó lenne elérni a 74-et, aztán júniusban már jó lenne, ha hatossal kezdődne a kilóim száma.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Orsi:
én a napokban kissé lazábban vettem a dolgokat.
Ugye a migrénes szerdán egész nap semmit nem ettem, este viszont befaltam egy nagy tál hasábkrumplit.
Tegnap székelykápiból laktam jól 2-szer is (délben-este), ami mondjuk nem hízlaló kaja (kenyér nélkül ettem), és a beleim is megmozgatta rendesen, de a mennyiség kissé sok volt.
Ma meg rizsfelfújtat készítettem, igaz, hogy édesítővel, és így sem vittem túlzásba, de mégiscsak tömény kalória!
Szóval tartom a 97-et, pedig már csak 1 hét van áprilisból.

Május 9-én lesz a Vivien bérmálása, addigra 95 szeretnék lenni, úgyhogy most nagyon neki kéne veselkednem....

Uszi: a legjobb mozgás. 100 méternél azért biztos többet fogsz bírni.
Én tök szívesen mennék többször is, de nem tudom megoldani, hogy kire hagyom Vicát.
Múltkor mondtam apának, hogy menjünk el. Ha Nóci és Vica is jön, akkor kész kabaré, végig lehetünk a pancsi-medencében (max egy picit a tanmedencében), mert a melegvizesbe nem lehet gyereket vinni, az úszóba meg pláne nem, 2 gyerekkel meg egyikünk sem maradhat, mert ott azért nagyon kell figyelni.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Kicsit kusza lett az előző írásom, de azért remélem, érthető.
Orsi: értem, amit a szállásról írtál,ha mégis tudok segíteni, szólj. :)

2 Lotti: :D

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Halihó!!

Voltunk délelőtt usziban, és annyira , de annyira jó volt, úgyhogy mondtam apának, ha egyedül is, de megyek minden héten úszni.
2X 700 métert úsztunk összesen, szerintem nem rossz teljesítmény, ahhoz képest, hogy nem úsztunk már 2-3 éve.
Bírtuk volna egyhuzamra az 1000 métert is, de pisilnem kellett :oops: :roll:. Vittünk két doboz alk. mentes sört, azt a két kanyar úszás után megittuk, utána meg mentünk ki a kinti termál vizes medencébe. Jó volt az idő is.
Nagyon feltöltődtem, szuper volt.
Odira anyuék vigyáztak, tartották a napirendet Odival, nem volt Odival semmi gond, nem volt nyügi sem, ahogy láttam, még jót is tett neki az a három külön töltött óra.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok csajok!!

Bucus;jot nevettem ezen a lanyok-asszonyok megszolitason :lol: :lol: :lol: ami egyebkent igaz is rank,csak en nem surun nevezem apat sem ferj-nek :oops: inkabb a jol megszokott pasikamnak :lol: .....az asszony nekem olyan szokatlan....az asszonyoknak asszonyhajuk van :lol: meg kotenyuk :lol: :lol: :lol:
Egyebkent nagggyon jol haladsz,en valamit beneztem elegge....mert a 9 kilo a 90 napossal nagyon szuper eredmeny!!!!En sajnos stagnalok,nem haladok lefele :? :? de talan a mensi is kozrejatszik megint,mert ujra itt kopogtat......

Gabber:Ovi valtas van?Volt valami rossz tapasztalat?Es olvasom koltozkodni fogtok.......messzire?Milyenbe?
Azert az 5 kilo 1 honap alatt kivalo eredmeny,plane ha meg futsz is kozben.....nekem nagyon nem megy a futas,soha nem is ment,pedig aztan nem keveset kellett anno teljesitenem.....
Majd meselj milyen volt??
En is neha reformalom a dietat zoldseggel...en meg csak este kivanoma gyumolcsot,amikor nem lehet :roll: :roll: De a halat-hallal ennem 8)

Hendegabi:Koszi a biztatast!!!Mi a baj Nocival?
Azert jo a pozitiv hozzaallasod!!!Ugyes vagy nagyon!
Tyuuuu ez a migren......iszonyatos lehetett :? Nekem szerencsere ritkan faj a fejem,migren szerusegem a varandossagom alatt volt 1x,mikor beteg lettem...na en akkor mennyit bogtem a fajdalomtol....
Olvasom hogy biliztetek??? :shock: :) Tehat mar probalgatjatok?Vagy hogy is van ez???
En ismerek itt egy csajt,akinek ugyancsak 9 honapos a fia....na o Vietnami(a kicsi pedig vietnami+magyar)szoval naluk az a szokas,hogy mar par honaposan elkezdik leszoktatni a pelusrol....a csapba pisiltetik :roll: kakiltatjak.....namarmost a gyerkoc mar nem "piszkit" a pelenkaba......ami egyreszrol jo szerintem de nem ertem,mert en ugy tudom,hogy 1,5-2 ev korul kezd kialakulni naluk az hogy erezzek tudatosan az ingert a pisire-kakira.....de mindenesetre sporolnak jo sokat!!! :lol: Csak nalam az a kerdes,hogy akkor kesobb majd a csapba hugyozasrol kell leszoktatni a kisfiut 8) :lol: :lol: :lol: Erdekes....
Vicusnak jobbulast kivanok !!!!

Ugyi vagy a tablaval!!!Es azert ne hajtsd tul magadat!!!Meg a szomszedneni anyukajaert is aggodtok.....

Orsi:hurra uszoda!!!Biztosan menni fog tobb is,csak eleinte lassabban......en sem tudnek sokat leuszni egyben,pedig aztan versenyuszo voltam....most meg szegyent vallanek siman akar 100 meteren is :oops: csak lebegnek a viz tetejen,mint a zsirbuborekok a leves tetejen :lol: :lol:
Azt hiszem igazan jol haladsz......el is fogod erni azt a 6-ossal kezdodo sulyt hamarosan!!!!En nem tudom mit kene kitalanom,de biztosan a mozgas lenne a kulcsa a fogyasomnak...de en annyira utalok sportolni :? :? ...mar......
Pedig mindig elhatarozom magamat,de persze nem.Amikor van szabad percem,akkor jovok irni.....rakene szerelni a laptopot a szobabicajra :roll: :roll: :roll: de hogyan????

Hnedegabi:egeszsegedre!en is ettem sultkrumplit,pedig aztan en 2 evente 1x ha eszek ilyesmit.....
Nekem is ez a bajom,hogy nem tudom kire hagyni a gyerkocot,de egyedul amugy sem nagyon tudok boldogulni ismeretlen helyeken :oops: annyira utalmom mar ezt :x Apa szivesen elkiser amugy barhova,mert elsore kell a segitseg,de az usziba keptelensegnek talalom hogy eljussunk,mert allandoan este er haza.....szoval tanacstalan vagyok :roll:

Fogyokuram mint emlitettem stagnalas alatt :evil: :twisted: de remelem csak a mensi miatt......nem lesz meg az a 75 kilo olyan gyorsan......most nagyon a fejembe vettem ezt az akupunkturas beavatkozast/rasegitest,de hat otthon is kemeny penzekbe kerul,gondolom itt is......jo lenne utana nezni :roll: ...valahogy kisporolni.Persze ha lenne biztositasom mar vegre,akkor egyszerubb lenne ez is,mint minden mas......na mindegy,nem adom fel!

Tegnap brokkolikrem levest ettem,meg egy kis sultkrumpli :oops: +egy kis doboz kukoricat.....
Ma eddig 3 pici repas muffint fogyasztottam+2db magos,barna zsemlebol szendot....nem is vagyok ehes 8)

Na hallom Hangit ebredni.....1,5 ora volt 8) 8) 8) 8)

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Orsi:aztaaaaaaaaa :shock: Tudtam en hogy ugyesek lesztek,de ennyire?????Sorocske :lol: :lol: :lol:
De jo hogy anyudek tudtak Odira vigyazni,es minden rendben volt!!!

En itt meg sosem lattam uszodat belulrol,de az teny hogy nem tartozik az uszas es a furdozes az itteni kulturaba annyira,mint mondjuk otthon......Mennyi jo furdo van Magyarorszagon......

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Ancsurti

Bevallom, mostanában megint rákaptam a sörözésre, de csak alk. mentes változatát iszom. Apa bement cimborázni, sörözni. Így most egyedül iszom a söröm a teraszon, Odi már alszik, meggyújtottam 3 fáklyát és netezek, háttérben rádió szól.
Ma igazán jó napom van :P .

Ma megbeszéltem az egyik szomszédnőmmel, hogy tollasozni fogunk néha délutánonként, míg apáink vigyáznak a gyerekekre, Az sem lenne rossz testmozgás. Sajnos apa sokat dolgozik, így már kb. egy hónapja nem tudtunk ping-pongozni, pedig az is annyira jó lenne.
Apa nézte ma a hasam, és szerinte a hasamból nem tudok már leadni, azt mondta, ahhoz keményen hasgyakorlatoznom kellene.
De mondtam, hogy még 10 kilót le kell adnom, hátha lemegy belőle.

Most állok a 75-ön, a kritikus 3 kilónkénti megállásom most van :twisted: .
Azért még van egy hetem május 1-ig, remélem elérem a 74,9-et :lol: .

Akupunktúrával kapcsolatban még azt akartam írni, hogy olyan diéta mellett, amit leírt Gabi1, szerintem szúrás nélkül is lemennek a kilók :roll: .
Nekem anno anyukám szurkáltatta magát, sokat lefogyott, rövid időn belül, és utána majdnem a duplája jött vissza rá.

Szerintem neked már igazán nem kell sokat leadnod, én már helyedben nem gondolkoznék az akupunktúrán, inkább a mozgás valamelyik kedvelt formáját kellene választanod :wink: .
Ja, és amit apa mondott minap nekem, az Rád is vonatkozik, nehogy átess a ló túloldalára :wink: .Puszi, jó Hangizást.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Ancsurti: Nóci zűrjei: hát, vannak vele gondok, igyekszem türelemmel lenni, de néha nagyon nehéz vele. Majd msnm-en összejövünk, akkor mesélek!
Bilizés: én is spórolás szempontjából indítottam el, illetve így megszokottá válik neki arra, mire rendesen beindul, és nem lesz gondja azzal, hogy meg bírjon ülni rajta pár percig.
Vicánál elég jól kiszámítható, hogy tízórai és az ebéd utáni alvás után kakil. Persze nem 100%-ban. Így napi 1-2 pellust megspórolhatok, az is jó kis összeg havi távlatban.
Csapba pisilés: :shock: :P

Uszi: annyira jó lenne összehozni, hogy heti 1x legalább el tudjak menni. Talán jövő héten lesz egy alkalom (gyerekek nélkül), de úgy vagyok vele, hogy várom is, meg nem is. Egyrészt nagyon jó lenne, de tudom, hogy végigidegeskedem, hogy mi van a lányokkal, másrészt ugye az a fránya fürdőruci, meg vetkőzés :oops: :oops: :oops:

Orsi: akkupunktúráról én elég megosztott véleményeket hallottam. De a legtöbb emberkétől az jött le, hogy piszokgyorsan sokat leadott, de javarészét vissza is szedte.
Tollas: hú, de szerettem régebben!!!!! :)

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


H. Gabi

Szerintem ne foglalkozz vele, hogy esetleg néznek az emberek az usziban, nekem is le kellett még most is küzdenem azt.
Apa is emiatt a szempont miatt hezitált, nagyon nem akart jönni.
Az usziban kb. voltak össz. 30-an, 10 -en a vízben, 10 -en a termálban, a többi az ottani alkalmazott. Szóval semmi gáz nem volt szerencsére, modjuk a vége felé már voltak többen is, sőt találkoztunk ismerősökkel is, de lesz@rtam, hogy mit szólnak a testemet illetően, mert annyira jól éreztem magam.

Mióta Odi megszületett, most volt másodszor külön tőlem. Először augusztusban, mikor sajnos temetésre kellett mennünk, meg ma.
Nagyon sokat jutott eszembe Odi, de tudtam, hogy semmi gond nem lesz, anyukékra szívesen rábízom Odit bármikor.
Anyós már mástészta :roll: 8) .

Ma anyósnak mondtuk, hogy anyuék vigyáztak Odira. Erre ő, na és lett baja? kérdezte. Ő váltig meg van róla győződve, hogy féltésből nem hagyom rájuk Odit, pedig nem (nála van benne valami :twisted: ), hanem egyszerűen mindent meg tudtam oldani Odival, eszem ágában sem volt leadni eddig. Az uszi olyan dolog, hogy máshogy nem tudjuk megoldani, ha ketten alkarunk járni.
Anyuék hétfőtől mennek ki Tiszaalpárra, ott van a nyaralónk, és ők sajna már csak egy hónapban egy-kétszer jönnek haza őszig.
Így , ha apával akarunk menni usziba, akkor marad anyós. Érdekes még a párom (én sem szeretem így hívni, csak itt hívom így, hogy hívjam férjecskémnek?) sem szeretné az anyjára hagyni Odit.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Orsi: aranyos vagy, de azért rajtam elég rendesen lóg most a háj.
Mondjuk, ha csak ezen függne, azért megoldanám a dolgot.

Gyerekvigyázás: anyós nálunk nincs, anyukámra nem tudom még hagyni Vicát, max fél órára vállalja el. Meg az is macerás, hogy Cellben van uszi, anyu meg Sárváron. (mi meg a kettő között). Hozzánk meg jobb, ha nem jön ki, mert abból csak vita lenne. (amúgy se jön, csak ha hozzák)
Úgyhogy marad az a 2 szomszédasszony eshetőségnek, aki máskor is vigyáz Vicusra.
Egyik folyton itthon van, anyukáját ápolja. De most beteg nagyon a néni, úgyhogy nem tud Vicusra vigyázni.
Másik meg dolgozik, úgyhogy csak este 4 után befogható, és persze nem akarnék visszaélni a türelmével, mert lehet, hogy lesz még, amikor nagyobb szükség lesz rá.
(mondjuk azt terveztem, ha Gábor hazaérne vmelyik este időben, akkor 2 órás jeggyel mennénk el - próbaképp)

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok!

Orsi:micsoda napod volt :lol: orulok hogy jol ereztetek magatokat,es az esti faklyas sorozgetes 8) 8) 8) 8)

Ami a sulyomat illeti,pont annyit kell leadnom,mint amennyit eddig fogytam januar ota,tehat az a nem sok szerintem eleg sok :? plane hogy ezek a kilok aztan mar tenyleg ragaszkodnak hozzam....
Aranyos vagy,de tulzasokba nem fogok esni,sosem estem,es nem is tudtam,mert az en alkatom nem olyan,es kinkeservesen mennek le a kilok,nem am csak ugy potyognak......Az az etrend,amit Gabi leirt,na az igy szopi mellett kivitelezhetetlen,mert igy sem sokat eszek,megha a fogyasi erdmenyem nem azt mutatja,de azert minimal szenhidratot be kell vinni....gondolok itt a rizsre,neha krumplira,azt majd leginkabb talan akkor tudom csinalni,ha mar vegleg vege a szopinak...de nalam az 5x-i etkezes az durva,nalam nem vezet sikerhez,mar kiprobaltam regebben......most meg ugye nem is tudom mikor is ehetnek Hangi mellett ennyiszer???
Nem varom a szopi veget,de akkor konnyebb lenne valamivel,nem erdekelne mennyire nem viszek be csak feherjet es zoldeket...de igy????
En amikor versenyszeruen sportoltam,akkor is megkuzdottem a felesleges kilokkal,de most ennyi ev tavlatabol mar meg nehezebb leadnom barmennyit is....max. ha fennyel taplalkoznek :roll: :roll:
De nem hiszem hogy 35 evesen fogyok le drasztikusan,ha eddigi eletem soran sem sikerult,csak tartani a 70-et.....

Ebben a honapban mar valoszinuleg egy dekat sem adok le,sajnos az abra nagyon azt mutatja,bar ma gyumolcsnapom van megint.....

Nem tudok hirtelen tovabb reagalni,mert Hangi eppen nem akar enni az apjanak 8) igy megyek :wink:

Majd jovok meg!!!
pusza csajok!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Sziasztok

H.Gabi:
Koszi, hogy kijavitottad a tablat. :D
Ilyen jo, pozitiv hozzaallassal tuti lefogysz 95-re a ballagasra. Csak igy tovabb. Egjen a zsir, fogyjanak a kilok.
Remelem Vicus mar jol van es Noci is "megjavult"

Orsi:
Nagyon ugyesek vagytok, jol birtatok az uszit. Orulok, hogy ennyire tetszett. Tok jo mozgasforma, jol atmozgat. Biztos sok segitsef lesz a maradek par kilo eltuntetesehez.
Tenyleg jo napod volt tegnap. Faklya mellett sorozol? Az igen, varom mar en is a meleg nyari esteket a szabadban.
A tollas tok jo otlet, imadtam tollasozni gyerekkoromban. Most is jo lenne, csak nem eleg nagy a kertunk hozza. :(

Ancsurti:
Lanyok-asszonyok :lol: :lol: :lol: Csak azert irtam igy, hatha valaki rossz neven veszi ha "le lanyozom", mikozben O mar ferjes asszony. :roll: De amugy en sem szeretem a ferjem, felesegem megszolitast. Mondjuk en nem vagyok asszony es feleseg mar. :oops:
Sajna marcius kozepe ota en is stagnalok, csak 1 kilot sikerult azota fogynom. Tobb mint egy honap alatt. :twisted: :twisted:
Ma vegre raszantam magam es volt is egy kis idom is, mig Apa es Lottus aludtak, addig Zumbaztam egy 20 percet. Azt hiszem holnaptol ujra elkezdek tornazni, mert kulonben nem megy le nyarra a maradek 10-12 kilo.
Itt sem lattam meg olyan jo furdoket mint otthon. Tolunk 10 percnyi setara van egy uszoda de meg csak ablakon keresztul lattam hogy nez ki. En imadom a vizet, tengert de uszni nem szeretek annyira es nem is tudok jol. :oops:

Most hogy irtad nekem is annyit kell meg leadnom mint amennyit mar fogytam 4 honap alatt. Szoval nagyon bele kellene huznom, mert 2 honap mulva megyunk haza meg nyaralni.

Ma szenhidrat nap volt. Kakaos csigat sutottem. :oops: :roll: Eletemben eloszor, ahhoz kepest finom lett. Na, de azert nem kajaltam am be es cukrot se tettem a tetejere.
Holnap gyumolcs nap ujra. Marcsak 7 nap van vissza a 90-bol. Tovabb kell folytatnom...

Kép
Kép
bucus80
 
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:13-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Gabber: látom, jól éreztétek magatokat! Nagyon ügyik vagytok Lilivel együtt! :)

Ancsurti: Hajrá 70 kg!!!!!!
(Úristen, én is annyi szeretnék lenni! :shock: , nekem még van mit dolgoznom érte!)

Bucus: szívesen :)
Jó lenne, ha tényleg sikerülne leadnom, bár mos nem reménykedem, én is nagyon megálltam ezen a 97 kg-on. Igaz, igyekszem most többet sétálni, mozogni, hiszen itt most szupi idő van, de kajával kicsit elszálltam múlt héten. Azt is vissza kell fognom.
Bocsi, hogy kijavítlak, de bérmálás lesz, nem ballagás.... :oops:

Orsi: utcabeli egyik anyuka (2,5 éves kisfiúval) szintén tollasozni kezdett. Szívesen csatlakoztam volna, de Vica nem hagyja, illetve túl sok jelentkező van már.... (nem az én köröm). Kár.


Más:
Biztos mindannyian hallottatok már az Attkins diétáról.
Tulajdonképpen egy teljesen szénhidrátmentes diétáról van szó, legalábbis az eredeti verziója alapján.
A kitalálójáról nevezték el, akinek 2003-as haláláig rengeteg (sztár) emberke fogyott le ez által. Viszont az orvosok nagyon nem támogatták, a különböző hiánybetegségek kialakulása okán.

Szóval egy pletykalapban olvastam, hogy újabb verziója által feltámadt hamvaiból eme diéta, úgyhogy ha nem bánjátok, fogok szemelgetni nektek erről....

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


[quote]A írta:tkins diéta - Atkins fogyókúra
Az Atkins diéta lényege - Atkins diéta étrend

Az Atkins fogyókúra egyik legnagyobb előnye, hogy alkalmazásával éhezés, koplalás, önsanyargatás nélkül tudunk megszabadulni a fölös kilóinktól. Ehhez természetesen be kell tartani "Dr. Atkins forradalmian új étrendje" című könyvben leírt szabályokat!

Sokan az Atkins módszernek köszönhetik ideális testalkatuk visszanyerését. Az Atkins könyv négy szakaszban határozza meg táplálkozásunk megreformálását, melynek a fogyáson kívüli végső célja egy hosszan tartó egészséges életmód megalapozása.
Atkins diéta: a hús a lényeg
Az Atkins módszer lényege
Sikeres tippek a fogyás eléréséhez

Az Atkins diéta lényege a lipolízis (zsírégetés) folyamatának beindítása, vagyis annak elérése, hogy szervezetünk zsírok égetéséből nyerje a működéséhez szükséges energiát. [A lipolízis szó a görög 'lipos = zsír' és 'lysis = felbomlás, megsemmisítés' szavakból származik.]

A szervezet a mérsékelt szénhidrátbevitel következtében pár nap alatt átáll a lipolízisre, s a zsírszövetekben tárolt zsírkészletet elkezdi energiaforrásként használni, ami automatikusan fogyással, súlyveszteséggel jár.

Az Atkins étrend négy szakasza
1. Bevezető szakasz

Az Atkins diéta két hetes bevezető szakaszának célja a zsírégetés, a fogyás beindítása, melyet kizárólag a szénhidrátok erős korlátozásával lehet elérni. A szabályok pontos betartása miatt ez a legkritikusabb szakasz. A könyvben található 'Engedélyezett ételek listája' pontosan meghatározza, mit lehet és mit nem lehet enni. Néhány fontosabb szabályt az alábbiakban kiemeltünk.

Atkins diéta = Búcsú a szénhidráttól
Amit egyáltalán nem szabad fogyasztani:

• gyümölcs, kenyér, tészta, gabona, keményítő tartalmú zöldségek (krumpli, kukorica);
• tej, joghurt, túró;
• olajos magvak (dió, mogyoró stb.);
• kávé, tea és egyéb koffein tartalmú italok.

Amit szabad enni:

• fehérje*: baromfi, hal, kagyló, tojás, vörös húsok;
• zsír: vaj, majonéz, olíva olaj, sáfrány, napraforgó vagy más növényi olaj (lehetőleg hidegen préselt);
• Napi 20 gramm szénhidrát: zöldsaláta, zöldségek, valamint kis mennyiségben sajt, tejföl, tejszín.
Atkins diéta = magas fehérje bevitel
* A feldolgozott hústermékeknél (sonka, szalámi, kolbász) érdemes megvizsgálni a összetevőket, mert előfordul, hogy tartalmaznak hozzáadott cukrot és szénhidrátot. A panír szénhidrát tartalma miatt kerülendők a rántott húsok vagy zöldségek is.

Édesítőszerek
Az Atkins diéta alatt az alábbi édesítőszerek engedélyezettek: szukralóz, szaharin, ciklamát. Kerülendő azonban a maltóz, fruktóz, illetve az egyéb -ózra végződő természetes édesítők. Az aszpartam - egyéb káros egészségügyi hatása miatt - nem javasolt.

Italok
Naponta legalább 2 liter folyadék fogyasztása szükséges. Ez lehet víz, szóda, koffeinmentes kávé vagy tea (gyógytea, a fekete tea koffeint tartalmaz).

Fűszerek
A fűszerek használata megengedett, de figyelni kell arra, hogy ne legyen benne hozzáadott cukor.

2. Folyamatos súlyvesztés

Az Atkins diéta második és első szakasza közötti különbség a szénhidrátok megemelt fogyasztásában van. A második héttől napi 5 grammal lehet növelni a szénhidrátbevitelt, amely hetente megint csak napi 5 grammal növelhető egészen addig, ameddig már nem akarunk tovább fogyni.

A szénhidrátok bevitelét az alábbi sorrend szerint érdemes növelni: 1. más fajta zöldségek; 2. túró, egyéb sajtok; 3. olajos magvak; 4. bogyós gyümölcsök; 5. hüvelyesek; 6. keményítőtartalmú zöldségek (krumpli, kukorica).

3. Előkészítő megőrzés

Az Atkins étrend harmadik fázisban már többféle szénhidrát fogyasztása is megengedett. Itt lehet megtanulni, hogy mennyi szénhidrát bevitele szükséges egy kívánt testsúly fenntartásához.

4. Élethosszig tartó megőrzés

Az Atkins fogyókúra negyedik fázisának célja, hogy a korábbi hetekben elsajátított étkezési szokást, s az elért súlyveszteséget egy életen át fenn tudjuk tartani. Aki idáig eljutott az már kiismerte testének működését, tudja, hogy a súlyfenntartáshoz mennyi szénhidrátbevitel és mozgás szükséges, melyik ételekből mikor, mennyit ehet ahhoz, hogy testsúlyát elképzelései szerint kordában tudja tartani.

Az Atkins diéta teljes megértéséhez ajánlott a "Dr. Atkins forradalmian új étrendje" című könyv elolvasása.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Az előbb láthattátok az eredeti leírást.

Ezen a lapon már egy módosított leírást (újított verzió) olvashattok.
http://www.wellnesscafe.hu/dieta/200901 ... ta_maskepp




Szóval, hogy levonjam magamnak a konzekvenciát:

nem éppen nekem találták ki ezt sem. :oops:
De vannak bent bizonyos dolgok, amit mindenképpen érdemes figyelembe venni, akármilyen típusú diétát is folytatunk (pl: milyen típusú édesítőszereket használjunk, milyent ne).
Illetve a linknél találhatók az ehhez a diétához kapcsolódó receptek, melyeket a 90 napos diétában nagyon jól lehet alkalmazni a fehérjenapokon.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok!

Tegnap mar nem tudtam jonni,mert varatlanul jottek ismeroseink Hanginezobe,jo volt veluk talakozni,mivel en is csak eddig kepeken lattam a gyerekeiket,bar sajnos nem sokat tudtam veluk beszelni,mert hiaba magyar az apuka,nem beszelnek egyaltalan magyarul a gyerekek :? De Hangi annyira edes,semmi nyoma nincsen annak,hogy barki idegentol felne :lol: ,nagyon erdeklodo kiscsaj...ennek ugy orulok!Ment es nyomta a dumat babanyelven,bar a gyerekek mar hozzakepest nagyon nagyok(5;6 evesek)de kedvesen eljatszottak Kukackammal :lol:
Aztan elmentunk delutan vasarolni picit,persze sikerult jol osszezordulnunk pasimmal :? :roll: :roll: :roll: :roll: Este en egy szot sem szoltam mar hozza,mert elegem van ebbol az allando szajtepesbol :x
De ma mar beszeltunk,mert beneztem a datumot,azt hittem szerdan van 26.-a,mert akkor kell mennunk a 9 hos csekkolasra,de persze ma van :shock: :oops: ....szoval kellett kerni uj idopontot.....

Tegnap gyumolcsnapom volt:1 banan,1 marek sotlan kesudio+mandula,3/4 ananasz........viz+almale+szopistea

Ma is azt hiszem gyuminapot tartok,hatha beindulok valahogy,mert semerre sem haladok :? :? :? ma is 79-et mutat az a franya merleg :x

Pedig tervbe vettem egy tojaslevest(apa nagyon szereti)es tepsis zoldsegeket grillcsirkevel......mindenesetre4 megcsinalom,aztan remelem kibirom ezt a napot is.....van egy oriasi sargadinnyem!!!

Hendegabi:sajnalom a zuroket,majd igyekszek jonni msnre!
A bilizessel ugyik vagytok,vegtere is tenyleg nem hulyeseg kiprobalni,szoktatni az azon valo ucsorgest.....nekem napi 3-4x kakil Maki :lol: :lol: :lol: ulhetne rajta egesz nap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jaj de nehez nektek is megoldani,hogy ki vigyazhatna a lanyokra....annyira nehez ez,bar most nekem is csak a mozgas szempontjabol lenne talan jo dolog,mert amugy meg megoldjuk siman,visszuk mindenhova,de persze vannak esetek,amikor ez nem megoldhato.Itt van olyan konditerem,bar nem itt van kozel,ahol vigyaznak a kicsikre,mig apa-anya tornazik.....hat nem tudom.......talan majd kesobb meg kene nezni :? ......
Azert szerencse hogy vannak ilyen kedves szomszedaid!!!Ha tudod akkor probald ki az uszit!!!Franya stagnalas :? !!!

Orsi:tudom-tudom,mozogni kene,de olyan nehez beiktatni....persze egy lusta dog vagyok,ha nagyon szeretnem talan be tudnam iktatni azt a 20 perc bringazast :roll: megprobalom a heten!
Anyosod tenyleg nem semmi...a fogyasoddal kapcsolatban sem tul kedves,de ugylatom anyukaddal es Odival sem annyira.......ezek az anyos-apos dolgok...erthetetlenek....az en aposom sem egyszeru,meg igy tobbezer kilometerrol sem :? :x volt par nehez hetem miatta :x szerintem kozrejatszott a tejem fogyasaban is....

Bucus:Nem ertem,de nem kell valaszolnod,ha nem akarsz....mi az hogy MAR nem vagy asszony es feleseg???
Zumbazol?Hajra!Nagyon fasza mozgasformanak latszik!!!!
En ugy szeretnem ha majd Hangi a latin tancok fele hajlana...itt aztan van rendesen.........sok a brazil :wink: igy sok a tanciskola is!Az utcan allandoan verpezsdito zene szurodik ki nyaron a barokbol,sot rengeteg az elozene :lol:
Kakaoscsiga: :lol: :lol: :lol: na nalam is hasonlo eredmennyel zarult eletem elso kakaoscsigaja...-ahhoz kepest finom lett :wink: 8)
En majd egyszer turosbatyut sutnek,de nem igazan akarodzik sikerulni az elesztos teszta :roll: :roll: :?

Lilisgabi:nagyon edesek vagytok!!!!Vegul is melyik tavot teljesitettetek???Gyere meselj milyen volt Lilivel futni!Es Lotti hogy van???Es Te???

Attkins-dieta:mar nezegettem regebben is,de en a szenhidrat szamolasnak nagyon hattal allok :roll: :oops: :oops: azt sem tudom hogyan allnek neki :roll: :roll: :roll:
Amugy lightos formban biztosan hatasos,de azert itt mar rengeteg a szervezetnek hasznos dolgot nem lehet enni.....mert ugy gondolom,hogyha meg krumpli nem is,de rizs az szukseges,vagy a gyumolcsok,...tejivo nem vagyok :roll: ...na majd jobban belevetem magamat,megnezem,de amig szopi van,szerintem ilyet nem igazan csinalhatunk,mert nemi tesztafele kell a tejcsinalashoz....
Azert johetnek a szosszenetek,mert biztosan jo otleteket merithetunk :wink:

En jelenleg nem fogyasztok januar ota cukrot megint,csak steviat!Illetve malata-port,ami edesitesre kivaloan alkalmas,es segit a tejcsinalasban :wink: se mezet,se vajat(azt amugy sem szoktam,de keves becsuszott a szules utan).....

Azt tudtatok hogy ha netan megis edesiteni szeretnetek a babak eteleit,akkor esetleg rizsmalataval tehetitek?
En szemely szerint gyumivel edesitek ha kell.....de ezt jo tudni,mert a cukor ugye felejtos,edesitok alkalmazasa is tilos.....es majd ha nagyobb lesz,szeretnem ha ezt szokna majd meg,es nem a kristalycukrot...talan barnacukrot,illteve gyumolcscukrokat.... :roll: :roll: :roll:

Most megyek,mert itt gyontol a gyerkocom,keszitem a 11 oras gyumijet :lol: :lol: :lol: ...es megprobalok fozni,mig nem vagyok nagyon ehes :lol: 8)

szep napot!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:14-kor.
Vendég
 


Sziasztok

Gabber:
Nagyon ugyesek vagytok, szep teljesitmeny! Hogy birtad Lilivel a nyakadban, hatadon? En meg 500metert sem tudok lefutni. Bar utalok futni.

H.Gabi:
Bocsika a tevesztest, csak mot annyira a ballagas van a fejemben. :oops:
Nem akarok beleszolni, de Te miert nem probalod ki a 90 napost? Nagyon jol lehet vele fogyni es konnyu betartani is. Raadasul pont nagy sulyfeleslegnel lehet vele sokat fogyni. Szerintem sokkal jobb mint az Atkins es egeszsegesebb is. Bocs a bele vauert. :roll:

Ancsurti:
Igen Zumbazok! A masic topikban hozta fel Timi es ujra kedvet kaptam hozza. Par honapja beszereztem az osszeset es csinaltam is egy darabig de aztan mast kezdtem el. Most ugy dontottem, hogy ujra elkezdem ,mert nagyon megalltam a fogyasban. Ma is lenyomtam 40 percet. Nem olyan egyszeru a koreografia sokszor de bele lehet jonni es neha csak bohockodok ha valami nem megy. :lol: Igy jokat rohogok magamon. Lottusnak is tetszett, hogy a luke anyja riszalja. :lol: :lol:
Azert nem vagyok mar asszony es feleseg, mert a mostani kapcsolatom elott ferjnel voltam de mar elvaltam es Apaval meg nem hazasodtunk ossze csak jegyesek vagyunk.

Ma gyumi napom volt. 2 banant 1 almat 1 narancsot es egy kis ananaszt ettem meg vizet ittam. Tok jol birtam, lehet holnap is gyumizek. Majd meglatom. Vegre megint fogytam egy kicsit mar 78.8 kg vagyok. Jo lenne elsejere 78 ala menni. Csak sikerul...igy, hogy mar tornazok is.
Ma en is nezegettem, hogy milyen masik dietat tudnek tartani es lenne is ra esely, hogy fogynek vele meg a szopi mellett is tudnam tartani de semmit nem talaltam. Igy marad a 90 napos amig le nem megy a maradek felesleg.

Kép
Kép
bucus80
 
 


Sziasztok megint! :wink:

Most ertunk haza a setabol,itt jelenleg 1/2 7 van,de szep az ido,igy kihoztam Hanginak a babystationt,magamnak a laptopot 8) 8) 8) es varjuk apat a teraszon!

Gabber:irigyellek amiert ilyen ugyesen futsz/futtok!Nem semmi hogy Lilivel ezt a 3,2 kmt teljesitettetek!!!!El is hiszem hogy buszken meseli hogy "maratont"futott,neki ez az is volt :wink: :lol: :lol: Es nem is nezel ki orult modjara!!!Hat az ember lanya hogy nezzen ki futas kozben? :lol: :lol: Borzolja a szel a serodat,ennyi!!! 8) 8) 8) Plena ha meg a nyakadban is vitted a lanyodat!!!
Meg a vegen rendesen lekorozol minket itt....a 18km se semmi bicoval...en ma kezdesnek csak 4kmt bicajoztam,de legalabb csinaltam vegre valamit.Formaba kell razodni,es te is rengeteget motivalod az embert!!!Koszi!!!
Az en hasam is log.....brutalis.....es raadasul a napokban okoskodtam ki,hogy sajnos koldokservem lett :cry: :cry: eddig is gyanus volt,hogy 2 db koldokom van,de azt hittem csak valami ize :roll: de utananeztem a neten,es ez biza serv.....basszus remelem nem lesz durvabb,de igy aztan plane nem csinalok feluleseket(nem mintha csinaltam volna nagyon...)de felek elegge...es ha meglesz a papirom,sajnos az elso kell hogy legyen az orvos latogatas....nehogy baj legyen belole!

Hogyne lenne jo elsore a 75!!!!Hulyeskedsz??? :wink: Es menni is fog,majd rugdossuk egymast!En is azt tuztem ki most,aztan majd a tobbit is elhagyjuk :wink:
Remelem boldogultal ma is a sok teendovel!!!

Bucus:az aatkins eleg brutalnak latszik,ezert sem csinaltam sosem,de talan majd valamikor egy lazabb formaban...ez ugyanaz szinte,mint amit az akupunktura melle javasolnak,ott sem ehetsz am,csak hust meg zoldseget......nekem is csak ez valt be,a 90 napos,mint megrogzott dietazo...
Na most ez hulyen hangzott,de igazabol allandoan resen kell lennem,mert konnyen hizo vagyok :?
Ja olvastam odaat a zumbat,es Norkili is emlitette nekem msnen....
tetszik is,majd beprobalom....honnan szerezted?Letoltotted a netrol?
Az asszonysagot mar ertem is... :lol: akkor menyasszony vagy!!!Hurra!!!
Jol nyomtad a gyumolcsnapot!!Gratula es a sulyhoz is!!!Remelem nekem is megy le valamicske :roll: vegre!De biztosan a mensi szorakazik velem,tutira itt spurozza bennem a 2 kg vizet :x
De kicseszek vele az biztos!!!

Ma a 2. gyuminapomon:2 narancs,fel sargadinnye,viz es szopistea volt eddig a menum!!!!Meg var ram 2 narancs es sok viz!!!Ja es bicajoztam 20 percet 8) 8) 8) es megfoztem egy levest,illetve a tepsis zoldsegeket melle van grillcsirke!!!!Es nem bunoztem!!!!Juhejjjj!!!!

Potyogo kilokat kivanok mindenkinek!!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Sziasztok!

Gabber: eszméletlen, hogy ennyit lefutottatok. Irigyellek az akaraterődért, kitartásodért!
Hasad: az enyém is olyan, állítólag sokat lehet rajt javítani masszázzsal, dörzsöléssel, bizonyos krémekkel.
De szerintem, még ha ilyen is marad, azt egy cseles bugyi frankón fedi. Úgyhogy ne foglalkozzunk vele!

Bucus: félreértettél, nem akarok belevágni ebbe a diétába. Épp csak olvastam róla most egy magazinban, és gondoltam, mint információt megosztom veletek.
több 90 naposon is túl vagyok. Utolsót 2 éve ilyentájban kezdtem, még a terhesség előtt 15 kg-tól szabadultam meg ezzel a módszerrel.
Szerintem is ebbe kellene újra belevágnom. Eddig a szopira hivatkozva nem nagyon mertem, meg apa is eléggé ellene volt, de már nagyon közeleg a pillanat, mikor nekiveselkedem! :)

Néztem videót a zumbáról: nem semmi, tuti megmozgatja minden porcikádat!
Megpróbáltam leutánozni, kissé vicces lehettem :oops: 8) :lol: :lol:

Ancsurti: köszi, neked is viszont kívánom! :D
2. gyüminappal ügyi vagy. Én az utolsó 90 naposom alatt akkor szoktam 2. gyüminapot tartani, mikor csúsztatni akartam a napokat (pl: mentünk vendégségbe, akkor ne pont gyüminapra essen....) De kis"turbónak" is teljesen jó! Hajrá bicikli!

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Orsi: merre jársz?

Többiek? Monixx, Ibag, Adrienne, Flake, Katka?

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:15-kor.
Vendég
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:16-kor.
Vendég
 


Sziasztok fogyadozok :wink: !!!

Es IGEN,IGEN IGEN!!!!Kicsesztem a franya kilokkal!!!!
Ma reggel 77,3kg-ot mutatott a merlegem!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8)
Es mennyire egyszeru volt.....el sem hiszem......de most visszagondolva regen a gyuminap utani viznap sem volt nehez,csak elkezdeni........igy azt hiszem keszulok a kovetkezo duplazasra is,hatha segit :wink: ha mar viznapot nem tartok!!!!
Es ha jol latom fogyo hold van......ilyenkor ez segit a potyogo kiloknak :wink: !

Hendegabi:Gratulalok Vicus felallasahoz,olvastam,csak nem tudtam reagalni,mert akkor leragadok a gepnel!!!!Amikor meg raertem volna,ti mar aludtatok odahaza!Edes bogar,biztosan nagyon buszke az uj tudomanyara :wink: es Noci is nagyon aranyos a felnottes hajaval!!! :lol: Szerintem hasonlo cipoben fog jarni mint en.....az en hajam damilbol van,es elegge hullamos,nem sok fazont lehet neki vagni,de egyebkent csudaszep,mint az Ove!Es tiszta Te :shock: :lol: :lol: :lol:
Szerintem nagyon jo otlet szemezgetni kulonbozo dietakbol,mert jo kis otleteket lehet meriteni!Azert is probalom irni hogy miket eszek.....
Talan nemsokara belevagsz te is a 90 naposba,en is hezitaltam rajta,es miutan lement az elso 5 kilo,el is kezdtem,mert az jo loket volt!
Az en tejem sem hiszem hogy emiatt csappant meg,hanem mert ez a rendje sajnos :? nem tudom mennyi meg az annyi,mert 1 hete nem fejek mar.....de azert van am szopi :wink: reggel egy osszebujos,aztan delben is lefekves elott,aztan delutan 4-5 fele is,majd este lefekveskor is.....
Nalatok hanyszor van meg?

Cseles bugyi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ja meg cseles gatya,probalom eltuntetni a logo borzsakot---- itt most egy fintorgo smilenak kene lennie...........

Gabber:megertem am az undorodat a gyumitol...en ezert sem eszek mar delelott nagyon gyumit,igy valahogy jobban birom a gyumolcsnapot.De persze teljesertekuen csak gyumolcsot(zoldseg nelkul)talan ha 4-5x csinaltam eddig :roll: De most vegre megvolt,es duplazva!!!! 8) Probalom en is valogatni,mi az ami meg lecsuszik,es most a narancsra kattantam ra :lol: de tudom hogy otthon sokkal dragabb a gyumi...na majd ha dinnyeszezon lesz :wink: szereted a dinnyet???Avval konyebb!!!
Vagy ajanlanam a banan-alma avokado turmixot!!!Az isteni,es talan az nem draga...... :wink:
Jo futast es aztan a semmittevest!!!Hasznald ki :wink: :wink:
En is bicajozok ma is!Elhataroztam!!!!!

Ertettelek :wink: ...kulonben is a lenyeg hogy fogyjunk,majd utana epitjuk az agysejteket :lol: :lol: :lol:

Ma feherjenap:tojasleves,grillcsirke varakozik......salataval!Jo lenne kevesebbet enni picivel........

Tobbiek?Gyertek,adjatok hirt magatokrol!!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Meglestem,mar csak 25,43 BMI-vel rendelkezek :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Tul vagyok a takaritason,altatason,bar rohadt nagy szel van es Hangi csak 50 percet aludt :shock: a szokasos 1,5 helyett.A mosogep dolgozik,en vegre ettem :lol: :lol:

Ja es az elobb megjott a mensim.....tudtam hogy valami vacakol :roll: :roll: :?

Merre jartok?

Orsi:csak nem az uszodaban tepered a metereket :wink: :lol: :lol: ?

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Letekertem 45 percet,8,48km-t,es elegettem vele 434kcal-t :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azert ment ilyen jol,mert egy ismerosom felhivott kozben,es igy nem arra figyeltem hogy basszus meg hany perc van hatra,hanem egy jot beszelgettunk,mig en izzadtam..........es lihegtem 8)
Szoval tulteljesitettem a kituzott 20 percemet.....olyan boldogsagos erzes!!!!

Ugylatom ma sehol senki.......vagy mindenkit elijesztettem? :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Sziasztok!

Vagyok, olvasó üzemmódban.
Most, hogy jó az idő, sokat vagyok kint a kertben, van mit csinálni mindig.

Gabber

Nagyon ügyesek vagytok a futással.

Ancsurti

Úgy látom jó lett a napod, hogy ráálltál a mérlegre :P .
Ha látom, hogy fogytam, velem is madarat lehetne fogatni.
Legközeleb hívj fel valakit, ha biciklizni kezdesz vagy egyszerűen ne nézd az órát :lol: .


H. Gabi

Nagyon aranyosak a képeken a lányok,szeretem a tesós képeket.
Köszönöm az iwiw-re írt dicsérő szavakat :P .
Én semmiféle diétát nem követek, a saját fejem után megyek. És eddig bejött. A lényeg, hogy este már nem eszek, rengeteg zöldéget eszem. Pl : párolva, ráreszelek egy kis sajtot, úgy már sokkal jobb íze van. Most vettem a Family Frost-os zöldségmixet, nagyon finom. Amit tegnap csináltam, nyami. Retek, sajt, paradicsom felkockázva, leöntöttem joghurttal, raktam bele kotányis kapros fűszerkeveréket, grill csirke szárnnyal. Ilyeneket szoktam enni 4-5 körül.
Délben szoktam a "nehezebb " kajákat enni. És szoktam olyankor tésztát is enni, hétvégén is csirkepörit ettem nokedlivel. De csak ebédre.
És már teljesen átálltam erre az étkezésre, szeretném, ha mindig így is maradna. Mondjuk nem mondom, hogy nem ennék meg egy jó nagy adag sültkrumplit majonézzel :oops: :roll: :twisted: , de majd ha 65 leszek, és csak reggel :D .
Jelenleg 75,2 vagyok, szombatra a célom a 74 kiló.
Úszni valószínű csütörtökön megyek. Úgy tervezem, hogy 1 órát lenyomok egyben, utána kimegyek pihegni a termálvízbe. Így csak 2 órát kell külön lennem Oditól.

Bucus

Nemsoká meglesz az a 10 kiló, kitartás.
És nekem is tetszett a lányok, asszonyok megszólítás :P .

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Bucus:Naggggyon jo lett a vonalzod!!!

Orsi:A kert igazan jo dolog lehet......es meg le is foglalja az embert :wink: En is varom mar a soska magokat,hogy hatra mehessek es elultessem.Nekunk is van hatul egy elkeritett kert resz,de a 90%-a le van betonozva :? ,a tobbi reszen meg dzsumbuj van :roll:
Jo a modszered,es nagyon hatasos is!En is probalkoztam mar hasonloval,de nekem nem hozott eredmenyt sajnos,bar semmi bajom nincs a 90 napossal :wink: Feherje napon en is hasonlo salatat keszitek :wink:imadom a zoldeket!!!
Orulok hogy ennyire bejott az uszoda!!!Jot fog tenni nagyon!En orultem hogy anno ezt a sportot valasztottam.....talan nemsokara valami uton-modon en is kinezek egy uszit magunknak!
Szerintem meg lesz az a 74 kilo :wink: !
Nemsokara utolerlek :lol: :lol: ...na jo csak szeretnelek :wink: !

Tegnapi menum:1 tanyer tojasleves,grillcsirke mell+salata,vacsira is csirkemell+salata volt.......

Mara van brokkolikrem levesem,meg tepsis zoldsegek,es talan eszek majd egy cso fott kukoricat is!Vegre nem gorcsolok tole :lol:

De ma megyunk gyerekdokihoz csekkolasra,nem tudom hogyan fogok enni.....
Most mindjart altatok,aztan osszekeszulodok,es indulas lesz!

Meg jo hogy multkor irtam hogy nem surun faj a fejem...na ez 2 napja nem igaz,mert ettol az orult szeltol fajok elegge :x ma mar nincs mese,muszaj vagyok beszedni valamit :roll: :roll: mert elegge zavaro......

Csajok,jelentkezzetek!!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Sziasztok!

Na ide is ide ertem.

Ancsurti:
A Zumbat ugy toltottem le a netrol. :oops: :roll:
Eleg jo, csak bele kell jonni a lepesekbe. Az isohunt.com -rol toltottem. Ingyenes, csak ird be a keresojebe hogy Zumba es maris kiad egy joparat. En az osszeset letoltottem.
Latom Neked is jol sikerult a 2 gyuminap. En is kettot tartottam. Tegnap meg tegnap elott es meg ma is tudtam volna tartani de nem akartam tulzasba vinni, azert enni is kell neha. :lol:
Nagyon ugyes vagy a 45 perc tekeressel. Csak igy tovabb es tenyleg ha csak ezen mulik akkor beszelgess kozben telefonon valakivel. :lol:
Koszi a vonalzo dicseretet. Megirigyeltem a tobbiektol az egyedit es en is csinaltam egyet. :D
Remelem hamar elmulik a fejfajasod.
Mi volt az orvosnal? (majd ha vegeztetek) :lol:

H.Gabi:
Nem , nem ertettelek felre. Tudom, hogy nem akarod az Atkinst csinalni. Csak mivel fogyni akarsz es a 90 napos jo (ezt Te is tudod) azert kerdeztem, hogy miert nem csinalod azt. Latod Ancsurti is Gabber is es en is csinaljuk szopi mellett.
Zumba kozbe en is elkepzeltem mar, hogy milyen vicces lehetek. Apa elott nem is csinalom. :lol: :lol: :lol:

Huuu csajok, olyan boldog vagyok. Ugye mondtam, hogy elsejere 78 ala akarok menni. Hat sikerult! Reggel 77.8 voltam! Szarnyalok! Igy tenyleg van eselyem a 70 kilora nyarra.
Ma grillcsirke mellet ettem cesar salival es az lesz a vacsi is csak nem cesar salival hanem paradicsom, ubi, paprika, hagyma mixel.
Ma nem Zumbaztam csak setaltunk masfel orat. Tegnap meg 3 orat. El is faradtam mire haza ertunk.

Kép
Kép
bucus80
 
 


Sziasztok!

Ancsurti! Jaj, de jó, hogy megindult!!!! Éljen a holdfázis, meg biztos besegített a havi, illetve a dupla gyüminap is megtette hatását! Nagggggyon jóóóóóóóóóó!
És irigy-irigy, hogy már ennyi a BMI-d! Hajszálnyira vagy a normál kategóriától!!!!!!!
És nagyon ügyes vagy a mozgással is. Mondd meg a barátnődnek, hogy hívjon máskor is! :twisted: :lol: :lol:

Orsi: te nagyon nyomatod! Hatalmas a teljesítményed! Gratulálok az eddigiekhez, és szuper, hogy így megy az úszás.
Már szervezés alatt, hogy én is tudjak menni. :D
Recepteket máskor is kérek! :)

Bucus:neked is köszi a kajatippet! És örömmel látom, hogy 78 alatt vagy! :D

És mindenki: igazatok van teljesen, ezennel ünnepélyesen bejelentem, hogy szeretnék belevágni holnaptól a 90 napos diétába. Igazából már mától akartam, és úgy is készültem, de közbejött egy hirtelen kiruccanás, úgyhogy anyámnál ettem, és nem akarom nagydobra verni a családban az elhatározásomat. Úgyhogy holnapra halasztottam a nagy napot. :oops:

Ja, és ne nevessetek ki, de ezt el kell mesélnem:
tegnap este leszedtük a ruhászsákokat a padlásról.
Tudniillik Nóci kinőtt ruciit mindig bezsákoltam, és felkerültek a padlásra. Illetve amikor 2 éve lefogytam, a nagy ruháim is felkerültek, illetve később olyanok, amikbe nem fértem bele.
No, átválogattam azokat is, és találtam egy szoknyámat, amit a bátyám kisebbik lányának a születésekor hordtam (szombaton lesz 10 éves az Angyalka). Nekem nincs szkennerem, de valahol majd bemásolom a képet (még nem digitális géppel készült). Képzeljétek, hogy 63 kg-os bombázó voltam (na jó, ez azért túlzás) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na, és mit csináltam: kimostam, és kitettem a szobámban a szekrényajtóra ezt a szoknyát, hogy ez adjon erőt, hogy le tudjak fogyni! (apa szerint marhaság, én meg legszívesebben a hűtőajtóra akasztanám, hogy tutira hasson).
No, megyek aludni!
Hogy is írta Ancsurti: potyogó kilókat kívánok! :lol:

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Ja, és Bucus: tényleg szupi a vonalzód!

Gabber: neked meg csak azért írok külön, mert a többieknek is írtam, és neked is akarok! :D
Szóval köszi a bíztatást! Látod, megfogadom a tanácsodat!!!!!!! :D

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Na még ezt megosztom veletek:

BMI-t nézegettem. Örömmel láttam, hogy átestem a kórosan elhízott kategóriából az elhízottba.
Kiszámoltam, hogy 83 kg-nak kell lennem, hogy "csak" túlsúlyos legyek, illetve 69-nek kell lennem, hogy a normál kategóriába léphessek.
Van még min dolgoznom! :twisted: :D :lol: :lol:

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok!

Nemreg ertunk haza,akkorat setaltunk :shock: :shock: 8) 8) nagyon jo kis napunk volt!
Elindultkunk dokihoz 1:30-kor,lezavartuk jo gyorsan,persze talakoztunk apaval,mert segitsegre szorulok ugye a nyelv miatt :oops:
Szoval Hangi 9 hos adatai:9350gr :shock: :shock: :lol: es 72cm :lol: :lol: Kis husgolyom van :lol: :lol: :lol: egyebkent minden mas is oke,meglettunk dicserve minden teren :wink:
Bar en az 1 eves kortol valo 3,2-es tej adasatol kisse kibuktam magamban,hogy ugye ez valtsa ki a tapszert onnantol :shock: :roll: ...na de sebaj,nem kell a dokibanak tudnia hogy en ezt maskent szeretnem....
A lenyeg,hogy utana nyakunkba kaptuk a varost,es a gyogyoru napsutesben setaltunk meg vagy 5 orat!!!!Abbol en cipeltem 4 oran keresztul Evetket :lol: :lol: :lol: ,tehat a mai napra is teljesitettem nem keves testmozgast,nemi sulyal megspekelve :wink:
Apa szerint rendesen megvolt vagy 9km gyaloglas...de istenien jol esett!!!!Es vegre bent a forgatagban,sok-sok ember kozott,nem szegyenkezve hogy en meg mindig dagi vagyok,mert mar korantsem 8) es tokre feltoltodtem!!!

Bucus:igen elmult a fejfajasom szerencsere,de ez koszonheto volt az itteni leggyengebb fajdalomcsillapitonak,amibol 2db-ot bevettem....es gondolom a jo kis setanak a belvarosban!
Koszi a Zumba lelohelyet,meglesem!!!Most akkora elszantsag van bennem,hogy csakazert is csini leszek(a magam modjan :wink: )
Gratula a dupla gyumolcsnapert!!!Es tenyleg,lehetett volna meg tovabb birni :wink: ,de majd kesobb jol bojtolunk egyutt is,mikor mar sehol a szopi :wink: jol kitisztitjuk a szervezetunket!Mit szolsz???
Olvastam odaat,a tegnapi baratnozest,ami 3 oras volt!Szuper jo lehetett!!
Latom,te is kaptal egy jo kis loketet :wink:

Hendegabi: :lol: :lol: :lol: :lol: Hurra!!!Orulok hogy te is elkezded!!!Segitunk :wink: :wink: :wink: !Es tudod,ha netan valami bekavar,nem megallni,abbahagyni,hanem menni tovabb!Es reformald meg picit batran,a cel hogy fogyjunk is,ne ehezzunk,es a tejcsi is maradjon meg!!!
A szoknya kitevese egy nagyon jo otlet!!!Ne hagyd magadat lebeszelni ilyenekrol!!!Az lebegjen a szemed elott,hogy kello kitartassal sikerulhet!!!
Muti a kepet!!!En alig emlekszem hogy voltam-e valaha 63 kilo :roll: :roll: Az 57 az emlekezetes,de akkor 12-14 eves lehettem,es a legdurvabban versenyeztem.....
Na mindegy is....egyutt sokkal konnyebb lesz,meglatod!!!Ja es nemsokara jovunk utanad a kovetkezo korrel :wink:
BMI ertekhez gratula!!!

Orsi:jo uszast kivanok,erezd magad szuperul holnap!

Mai menum:1 narancs,ebedre egy tal tepsis zoldseg(edeskrumpli,krumpli,cukkini,padlizsan,gomba)egy kappucsino 4-kor,es este is egy tal zoldseg.Sajnos kevesebb folyadek volt,mert uton voltunk....

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Sziasztok!

Apának tegnap előhoztam a dolgot. És végre nem ellenezte. :D
Azt kérte csak, hogy ne idegeskedjek, ha nem megy.

Úgyhogy belevágtam. :)

Ma reggel 1 golden almát ettem
Ebédem 4 db csirkemáj volt tepsiben fólia alatt sütve.
Ettem mellé 1 kisebb paradicsomot, kicsi kígyóubit, icipici újhagymát.

hoztam egy receptet, ami szerintem nagyon frankó fehérjenapra:

1. Joghurtos csirke

Ez az ízletes étel kevesebb mint 150 kalóriát tartalmaz, könnyű elkészíteni, ráadásul finom is - ezért érdemes kipróbálnod! A natúr joghurt segíti a kalcium felszívódását a szervezetedben, csökkenti a koleszterinszintet és a puffadást, a fokhagyma pedig véd a szív- és érrendszeri betegségektől!


[quote]H írta:ozzávalók:
két vékony szelet csirkemell
1 dl natúr joghurt
10 dkg trappista sajt
egy gerezd fokhagyma
görögös fűszerkeverék
bors

Hogyan készítheted el?
Egy deciliter joghurtba keverd bele az apróra vágott fokhagymát, fűszerezd sóval és borssal, vagy használj görögös fűszerkeveréket! Vágd vékony szeletekre a csirkemellet, a szeleteket tedd bele egy jénai tálba, öntsd rá a joghurtos-fűszeres keveréket, végül szórd meg reszelt sajttal, és lefedve tedd be a sütőbe tizenöt-húsz percre! Amikor a hús már megpuhult, vedd le a tálról a fedőt, és öt perc alatt pirítsd ropogósra a sajtot!



Salátával nagyon fini lehet.
Lehet, hétfőn ezt eszem!

Kép
Kép]
hendegabi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: