[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
!!!!Babaproject 2010!!!!! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Nitácska: Nagyon sajnálom! Őszinte részvétem!
monalux
 
 


Szai Nitácska!!!! Őszinte részvétem! :( :( :(

LÁnyok, nem akarok már megint nagyon szőkének tűnni, de mi az az utró?

Kép
Kép
fesztike1
 
 


az valami olyan gyógyszer amit a kismamiknak az elejn kell szedni ezzel is támogatva a fejlődőd pici babát.főleg olyanoknál akiknél nagy a kockázata a vetélésnek...én ennyit tudokróla..ennyit irtak más forumokon is a lányok..pl pco betegségnél okvetlenül szedni kell.

ma voltam dokinál

prolaktin szint az 1 honappal ezelőttihez képest ami magas volt(586)most 206 :shock: :shock: :) a doki is meglepődött,és van egy 15mm-es tüszőcském is :)

KépKép
bettike83
 
 

 
 

Sziasztok!

Nita-nagyon sajnálom! Részvétem! :(

Betti ez jó hír! Húzzatok bele!!! :) Drukk!

Kép
pampalini
 
 


oké pampalini :)

KépKép
bettike83
 
 


Fesztike Betti már leírta mi is az utró........
nekem is az utró segítségével maradt meg Barni:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska: Soha ne veszítsd el a hited!!! Gondolj arra, hogy milyen szép kort élt meg a Mamikád, még ha az utolsó időszak nehéz is volt. Most biztos egy csomó kép, emlék kavarog Benned és ez így van jól. Próbálj a szépre, jóra gondolni és ha már kész leszel rá, mesélj Róla a gyerekeidnek, hogy ők is tudják, milyen ember volt.

Tudod, egy ember nem akkor "megy el" végleg, amikor felköltözik a Mennyországba, hanem amíg azok élnek, akik kapcsolatban voltak vele és az emlékeikben szeretettel gondolnak rá!

Bettike: Ez igazán jó hír, látod, tényleg hat a kezelés!!! Nagyon drukkolok Nektek!

Fesztike: Az utro (Utrogestan a teljes neve) egyfajta hormonkészítmény, mégpedig progeszteron, ami normál esetben elegendő mennyiségben termelődik a szervezetben. A női ciklus 2. felében van jelen, ha nincs megtermékenyülés, leesik a szintje és megjön a mensi, ha létrejött a csoda, akkor fent marad a szintje és nem engedi leválni a méh nyálkahártyáját. (Tehát nem lökődik ki a babó.) Akinél ilyen gond van, a 12. hétig szednie kell, mert addig csak a petefészkek termelik ezt a hormont, ami nem mindig elég. Utána átveszi a méhlepény és az egekbe szökik a hormon mennyisége ezzel mintegy stabilizálva a terhességet.
(Én ennyit tudok a dologról, ha valami nem így van, akkor bocs...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág köszi......tényleg sok minden kavarog most bennem........de főleg a tegnapi látvány..... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Ma reggel voltam uh-n, a baba szépen nő, már 38 mm-es fejtől popóig és éppen nyújtózkodott, mocorgott. Annyira édes volt!!!
A dolog azonban nem ennyire "rózsaszín", mert a most kialakuló lepény alsó részénél van egy akkora haematóma (vérömleny), mint a baba. Az orvosom azt mondta, hogy nagyon rossz helyen van. :cry:
Emiatt mozdulatlan fekvés legalább 2 hétig és imádkozás, hogy felszívódjon!!!
Bencét el kellett költöztetni Anyumhoz, mert a férjeméknek most nagyon sok próbájuk, előadásuk van, így reggeltől estig egyedül vagyok itthon. Annyira bánt, hogy még egy puszit se tudtam neki adni, mert még aludt a kis Drágám amikor reggel elmentem a kórházba. De muszáj mindent megtennem a pocaklakóért!!!!

Nagyon kérlek szorítsatok nekem!!!! Szükségem van rá!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág fel fog szívódni a vérömleny!!!!!!!!!
Barni mellett is volt.jóval nagyobb mint ő.de kaptam valami bogyót ami segít felszívódni!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok

Nita> Nagyon sajnalom. En tavaly vegigeltem ugyanezt. El is hataroztuk, hogyha kislanyunk lesz, a mamam nevet kapja majd!

Zsuzsi< Oriasi gratula! Nagyon vigyazz magatokra! Irtad az utrot. Nekem szednem is kellett az elozo terhessegemben, de itt Angliaban nem is ismerik. Furcsan nezett ram tegnap a doki amikor szoba hoztam, itt nem adnak semmi ilyet, az elso uH is csak 7 hetesen.
Mehetek itt akarhova. csak ki fognak rohogni. Pedig mar 1 hete tart ez a dolog. Fekszem. Ennyit tehetek.

Csillag< nehez lehet tavol a kisfiadtol, de rendezodni fog! Ezek a haematomak rendszerint felszivodnak.
Sok turelmet es kitatast!!!
alma35
 
 


na voltam a meddőségiben.holnap megnézik uhval hogy ez a petesejt stimulálható e,mert ha igen akkor igyekszik tenni érte hogy baba legyen belőlle.

a másik választás pedig,hogy elküld endokrin kivizsgálára és ha van olyan téren gondom akkor elkezdenek kezelni.

azt mondta döntsem el melyiket szeretném....

fogalmam sincs,de gondololm inkább elöször kezeltetni kellene mert ha van valami gond és ha terhes is lennék lehet elmenne.szoval elöször csak jobb lenne kizárni mindent ami rosz lehet...

nem tudom mi legyen....

KépKép
bettike83
 
 


Nitacska: nem emlékszel, hogy mi volt a gyógyszer neve, ami segített a haematóma felszívódásában? És véreztél is vagy egyszerűen csak felszívódott????

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Csillag, én vérzéscsillapítót kaptam, nekem kb akkora volt a heematoma, mint a petezsák. Nem felszívódott, hanem kiürült. Pihenj, én nagyon drukkolok!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Virág Rutascorbin a neve....mond a dokidnak.mert azért tudjon róla.ha kell nekem még van.oda adom szivesen:)))))))
nem véreztem meg semmi csak az uh-on látszódott

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszi Nita!!! Már vagy egy hónapja szedem a Rutascorbint az utro mellett, ennek ellenére most látszódott először a vérömleny. Az uh-s nő szerint, lehet, hogy eddig is ott volt csak nem látszódott.
Én se vérzek (kop-kop-kop), csak néha jött egy kisujj körömnyi halvány barnás váladék. remélem, hogy a pihenés meghozza a gyümölcsét. 8Eddig azért egész nap futkoztam Bence után, bár próbáltam figyelni arra, hogy ne emeljem fel, de azért a kádba mindig én raktam be, illetve öltöztetésnél is az ölembe emeltem amikor felvettük a nadrágját.)

Azért van jó hír is, Megszerveztük, hogy Bence itthon tölthesse az estéket, éjszakákat! Anyuék sajnos nem tudnak vezetni, de a nagybátyám elhozza őket estefelé, anyu itt alszik és megfürdeti, lefekteti a fiatalurat, reggel pedig a férjem visszaviszi őket Győrbe. Így Anyu is tudja intézni a dolgait és én is pihizhetek napközben.
Ettől a lelkem is nyugodtabb és az én kis Drágám se fog annyira hiányolni!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Jaj Nita, köszi a bogyókat, de van belőle pár dobozzal, betankoltam. Jó lesz az még Nektek, máskor is lehet használni!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág rendben!
örülök hogy megoldódott a nagyobbikkal!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


rutascoribn az csak c vitamin de egy hosszabb sprektumu,nem ürül ki olyan gyorsan de Szentgyörgyi Albert óta tudjuk a c vitamin csodákra képes :) nyugi csillag nem lesz semmi gond

nika70
Salgótarján
 
 


Csillag: Minden oké lesz! Nálam is csütörtökön kiderül, hogy mi lett a hematómával. Nálam az Utrogestan megoldotta a barnázást (bár nálam nem volt erős, ki se folyt, csak pisilésnél láttam - bocs a részletekért). Remélem, minden rendben lesz, és Bence is bírni fogja a "tábort".

Betti: Nagyon drukkolok, hogy stimulálható legyen, és ne kelljen sokat vizsgálódni tovább. Bár az is igaz, hogy jó, ha minden rosszat kiszűrnek. Drukk++++++++++

Nita: Hogy vagy? :( Puszillak!

kovacszsuzsi
 
 


jól megjártam,nem volt ma uh,de nekem ezt tegnap elfelejteték mondani :evil: kicsit sem voltam mérges......

igy most majd jővőhéten megyek dokihóz aztán majd látom.remélem küld vizsgálatokra.

végülis a vizsgálatoknál döntöttem...biztos ami biztos

KépKép
bettike83
 
 


Nika nekem ez a rutascorbin segített hogy felszívódjon a vérömleny:))))

Zsuzsi a körülményekhez képest most jól ha lehet ilyet mondani.bár nehéz nagyon..nagyon hiányzik a mami!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: Hány hetes voltál, amikor észrevették a haematómát? Mennyi idő alatt szívódott fel?
Nekem ez már a 4. uh-m volt és csak ezen látszódott, előtte nem. Pedig szedtem az utro-t és a Rutascorbint is az 5. hét óta. Ezért nem értem a dolgot.
Most mindig azt mondogatom magamnak, hogy fel fog szívódni és megpróbálom elképzelni, hogy egyre kisebb lesz. Remélem bejön ez a pszichológiai "ráhatás".
Legközelebb 12 és fél hetesen rendeltek vissza, tehát május első hetében. Addig szigorú fekvés (bár a hátam már most kész van...).

Zsuzsi: jól vagy? mi volt az uh-n???

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


segítsetek!!!!
.tegnap kellett volna megjönnie ehelyett csak halványan barnázgatok.fogigátlót rendesen és rendszeresen szedem........
mi lehet?

Virág emlékeim szerint olyan 5-6 hetes lehettem mikor kiderült a haematóma.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: Lehet, hogy a lelki dolgok, extrém stressz, bánat, amin most keresztülmész bezavar egy kicsit. De azért csinálj egy tesztet hogy megnyugodj! Puszi

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Nita, egyetértek Csillaggal! Egy teszt a megnyugtatásodra?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


ma már nem tudok venni.talán majd holnap......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok! Hááát, képzeljétek, egy baba van a pocimban, a másik valahogy felszívódott. De ez a baba nagyon jól van, minden oké, volt szívhang is. Kicsit megkönnyebbültem, de rossz is, mert beleéltem magam, hogy ikreim lesznek. De valahogy így volt elrendelve. Köszi a drukkokat. A 12. héten megyek legközelebb, addig utro és pihi... :wink:

kovacszsuzsi
 
 


nita

biztos a stressz miatt van...nálam is volt ilyen mikor esküdtünk,abban az időben 60 pár napra jött meg,gondolom a sok ideg miatt stb

valószinű h nálad is ez játszat közre.

KépKép
bettike83
 
 


Virág a lényeg hogy az az 1 baba egészséges!!!!!!!!
Betti remélem hogy nem más.csak az ideg...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Zsuzsi, elhiszem, hogy csalódott vagy, de a lényeg, hogy a másik baba egészséges. Vigyázz magatokra! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


sziasztok lányok.
igyekszem rövidre fogni,a tapasztalataitokra volna szükségem.2 éves a lányom,és mivel nem volt peteérésem clostit szedtem és össze is jött a babó.5 hónap szedés után sikerült.Szeretnénk kistesót ,de egy év 3 hónapja próbálkozunk szintén closti-val 3x1 ami használ is megfelelő méretű tüszők már 4 ciklus óta, ellenőrizte a dokim megvolt a tüszőrepedés is ,viszont csak nem akar sikerülni.a ciklusom közben 31 napos lett17-18.napi peteéréssel.most is használok ovu tesztet de először fordul elő hogy nem mutat semmit és nem is érzem az ovulációt .egyébként hasgörcs minden hónapban.az uh viszont azt mondja van jó nagy tüsző namsoká megreped.teljesen felborult a megszokott rendszer,szerintetek az ovu teszt mutat falsot?nekem eddig mindíg jól jelzettA dokim szerint az ovu teszt és a hőmérőzés hülyeség.hát lehet hogy még dokit is válthatok
bocsánat a hosszúságomért,köszi a hozzászólást
bibi15
 
 


Zsuzsi:Gratulálok, bár megértem a csalódásodat! Örülj annak, hogy az az egy babóka ilyen erős és szépen fejlődik!!!!

Az éjjel azt álmodtam, hogy elmentem WC-re és elöntött a vér. Nagyon megijedtem, de szerencsére nem volt semmi, gondolom a félelmeim törtek felszínre.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Szisztok!

Nagyon régen nem írtam, de mindig elolvasom mi van veletek.

Zsuzsi most csak neked szeretnék reagálni. Ugyanezt éltem át decemberben. Ikerterhességnek indult, aztán az egyik baba felszívódott. Meg ne haragudj, de volt egy ilyen érzésem veled kapcsolatban. Félettelek, szorítottam, hogy ne az legyen, mint nekem. Ezért nem is írtam eddig, vártam, hogy mi lesz az uh-n. Én sem véreztem, egy kicsit barnázgattam csak. Mondjuk nekem már látták uh-n, hogy az egyik le van maradva 2 héttel, de nálam csak a 8. héten derült ki a terhesség. Mindegy. A lényeg, hogy gratulálok! Nagyon örülök, hogy minden rendben van veletek. És ne keseredj el! Most sokkal jobb, mint később.
s mi is így voltunk, hogy egyik szemünk sírt, a másik meg nevetett. Kívánom, hogy gondtalan várandósságod legyen.

Csillag neked is gratulálok!

királylány
 
 


bibi

lehet később lesz most pé-d.de azért érdemes nézegetni teszttel..én nem tudom,msot használok elöször tesztet de még nem mutatott semmit eddig,de lehet nem is volt pé-m igy ne is volt mit mutatnia.
főleg ha mindta a doki hogy van szép nagy tüsződ akkor annak hamarosan meg kell repedni.

csillag

még az ember álmában is durva ha ilyen van :?

zsuzsi

sajnálom hogy az egyik baba felszivódott,de a lényeg hogy a másik pici rendben van és szépen nővekedik.nehéz lehet elfogadni de muszáj sajnos,lehet nem volt életképes...

KépKép
bettike83
 
 


sziasztok

Zsuzsi
Szurkoltam nektek, minden nap olvastalak az ikres topicban is. Ne bankodj! Semmi nem tortenik veletlenul! Biztosan az erosebb, eletkepesebb baba maradt veled ! En fekudtem ikres szobaban az elsovel, es azt kell mondjam, nem irigyeltem oket. Allandoan befektettek oket, legtobbjuk ugyanis hamar kinyilt, kozben neked ugye ott van Panka is, nagyon megszenvedtek azok a lanyok, hogy minel tovabb bentmaradjanak a picik. Ugyhogy fel a fejjel!
(Bocsi, biztos van kivetel is!)

Bibi
Nekem az lh teszt nem mutatott semmit, en a homersekletet mertem, es 5 honap utan lass csodat, az elso mereses honapban babas lettem, annyira egyertelmuen latszott a pe.

Most azon izgulok, hogy meg is maradjon a kis draga!!!!! A barna el is mult igy 1 het utan, de tegnap este gorcsoltem. Ma vagyok 6 hetes, hetfon lesz az elso uh. Drukkoljatok!!!
alma35
 
 


Alma halkan, de gratulálok! És persze drukkolok!

Pedi drága merre jársz?

királylány
 
 


alma

én is gratulálok neked :) minden rendben lesz :)


feszike

úgy látom igencsak egyszerre vagyunk ciklusban,nekem +1 nap van :)

KépKép
bettike83
 
 


Alma
gratulálok ,boldog pocakolást ,jajj és is szeretnék már így járni.
Ma végre + lett az Lh teszt.A negatív tesztek ellenére 5 napja "barátkozunk" a párommal,szegény most ráhúzhat még 2 napot legalább... :lol: tényleg később lett 1 nappal a pé-m
köszi a hozzászólásokat
bibi15
 
 


Sziasztok!

Bibi, szerintem jók az lh tesztek, bár van, akinél nem mutat semmit, pl pcos esetben. De alapból megbízhatók.

Alma, örülök, hogy már nem barnázol, pihenj sokat, és természetesen drukkolunk. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Alma: gratulálok a Babához! Azért írj majd az uh után!!!

Zsuzsi: Biztos nehéz most, mert bele élted magad, de az a fontos, hogy az az EGY BABA ott van és minden rendben van vele! Vigyázz magadra!

Bettike:Most olvastam bele a blogodba, olvastam a PCO gyanúról. Nálam szerencsére hamar kiderült a PCO, és már 8 hónapja szedek rá Merckformint, sikerült is lefogynom vele elég sokat, és állítólag segít, hogy legyen BABA. Én nagyon sokat olvastam már a http://pco-szindroma.hu/index2.html honlapon a PCO-ról, nem tudom, hogy te nézted e már az oldalt, ha nem....hát nem vesztesz vele! Sok szerencsét, hogy Nálatok is minél előbb kopogtasson a gólya!

Lyly: Mi újság Veled? Régen írtál már, remélem minden rendben van veletek!

Én tegnap voltam endokrinológusnál (szerencsémre a 3. napomon), megdicsért, hogy milyen sokat fogytam augusztus óta, és szerinte hamarosan jön majd a baba (remélem igaza lesz). Most 49 napra jött meg(azt hiszem az ARWEN tornának köszönhetem), de ez még lehet azért is mert csak januárban hagytam abba a fogamzásgátlót (és végre normálisan megvan, talán ez is jót jelent).
2 héten belül megkapom majd a vérvétel eredményét.

Suliba is elkezdtem járni (élelmiszer és vegyiáru eladó), gondoltam, ha már ilyen helyen dolgozom, akkor a papír is legyen meg róla, legalább több lesz egy kicsivel a fizetésem!

Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerült!
monalux
 
 


Alma minden rendben lesz hidd el!!!!!!!!már dobog a pici kis szive!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


monolux

hát igen,sajna pco gyanus vagyok,de reméelm nem komolyan és gyogyszerekkel haar helyre lehet állitani és akkor jöhet a bébi:)
nagyon drukkolok h minél előbb jöjjön nálad is a pici:)

KépKép
bettike83
 
 


Bettike : tényleg :) összehangolódott a ciklusunk ;)...na de ha jól látom csak erre a ciklusra, mert eltérő a hossza

Alma: én is drukkolok, írj ha van már valami :)

Kép
Kép
fesztike1
 
 


igen feszitke,de ez is valami :)

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

Mona,
aranyos vagy, hogy hiányoltál!
Igen, régen írtam. A 34. hétig folyamatosan dolgoztam, aztán az egyik éjjel 15 percenként jöttek rám a görcsök, mire a dokim azonnal berendelt. Szerencsére a belső méhszáj zárt maradt, de a külső egyujjnyira kinyílt, ezért - óvatosságból, és mert továbbra is görcsöltem - befektetett a kórházba és infúzióra kötöttek. Fél óra múlva már nem voltak görcsök, és időnként hazaengednek, de azért hét közben bent kell lennem. Most már ha jönne Csani, engednék, mert szép nagy, 3 kg-on felül van, csak nem akar befordulni, így lehet, faros szülés lesz. Ettől nem vagyok elragadtatva, bár az orvosom nyugtatgat.

Voigyázzatok magatokra, nem nagyon tudok visszaolvasni, de rmélem, mindenkinél jól alakulnak a dolgok.

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


sziasztok lányok
A hőmérőzős görbén hol kell meghúzni a vízszintes vonalat ami alá ne menjen a hőm ha babásodni szeretnék?a ciklus .hu automatikusan behúzza csak a szisztémát nem értem ,mi alapján.pé-kor felugrott37,0 ra előte 36,3 körül és pé után rögtön visszament 36,3 ra.mikor kell fennt maradnia és ez mennyire törvényszerű?
köszi
bibi15
 
 


Alma: Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Lyly: De jó, hogy írtál, biztos ijesztő volt az idő előtti görcsölés, de most már megnyugodhatsz. Hamarosan itt a nagy találkozás!!!!!

Bibi: A görbékhez nem értek, de van egy oldal (babatervezők otthona), ahol rengeteg példagörbét lehet látni. Szerintem érdemes megnézni!

Nita: Csináltál tesztet vagy megjött rendesen?

Bettike, Fesztike: GÓLYA! GÓLYA! GÓLYA!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


köszi Csillag megnézem
bibi15
 
 


Lyly: Örülök, hogy írtál! Akkor vigyázz magadra és beszéld meg a Babáddal, hogy forduljon be, és ügyes legyen majd! Azt mondják, hogy sokat segít, ha beszélsz hozzá!!!
Biztosan minden rendben lesz majd a nagy napon!
monalux
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: