Sziasztok!
Lina!
Vonalzó készül (a fejemben még csak...

)

Pest mellett lakunk.
Sissy!
Biztosan nagyon szép esküvőd lesz!

Én is babásan szerettem volna az oltár elé állni, sajnos nem jött össze, pedig már tervezgettem milyen kismama esküvői ruhám lesz. Nagyon szép A vonalú ruhákat néztem ki. Neked milyen lesz? Szerintem már akkor eléggé látszódni fog a hasad!
Mares!
Az is lehet, hogy az együttlét miatt volt kicsit rózsaszínes a folyásod, hisz ilyenkor minden olyan vérbő ott nekünk, bármely kisebb sérülés is tud vérzést okozni, amit "rendes" aktus során észre sem vesz az ember.
Lynnn!
Én simán meg tudom állni, hogy ne igyak alkoholt, mert sosem voltam nagy ivós.

Most is maximum Úrvacsorakor iszom egy kortyot.

De a vörösbor még jót is tesz.

Csak rövidet ne igyatok. Ja! Én előző várandósságom alatt néha-néha megettem egy-egy szem konyakosmeggyet, és állíthatom, hogy semmi baja nem lett ettől a fiamnak.
Dinuci!
Na, akkor jól félretájékoztattak!!

Ez azért bosszantó, mert mennyit idegeskedtél már e miatt...
Én ma voltam afp vérvételen (majdnem elaludtam...

) és mondta a nő, aki levette a vért, hogy minden kismamával közli, hogy ez egy elavult vizsgálat és ne ijedjenek meg ha "rossz" lesz az eredmény, csak egyszerűen az oep nem hajlandó támogatni a normális értékelhető vizsgálatot.
Mók!
Mi nem szeretnénk tudni a babánk nemét, az első babánkét sem tudtuk, ezért nem is mentünk el 4d-s uh-ra sem, mert tuti széttárt lábakkal fogadott volna kicsi fiúnk.
Kri!
Nálunk meg egyszerre fog mindkét gyerek üvölteni a fogzás miatt, képzelheted!
Az alma nálam is nyerő még!
Rékus!
aranyos baba!

Csirke combok!
Etus!
Én is mindig alig várom a hétvégét, hogy férjemmel végre együtt menjünk sétálni, meg együtt babázzunk.

Pedig ő akkor is sokat dolgozik, de legalább itthon.
Babakocsiban nekem monoban a Graco vált be, most vettem ikerkocsit, peg peregot. Remélem jó lesz, erről a márkáról is csupa jót hallottam. Ez is olyan vázra szerelhető ülésből, meg hordozóból áll.
Kata!
fagyasztott gyümiket honnan rendeled??? Nem ér így folyatni az ember nyálát, mikor leírom, hogy a ribizli a kedvencem!
Babakocsi naggggyon menő, és tuti jó lesz, én az ilyen vázra szerelhető triókról csak jókat hallottam. Barátnőmnek ABC design márkájú volt.
No, mentem mozizni, jó éjszakát mindenkinek.