A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok lányok!

Biztos jó lehetett a buli, majd rakjatok fel képeket feltétlenül :!: :wink: Legyen mit nézegetnem :wink:

Mi jól vagyunk, de tegnap munkanapom volt, éjjel meg dolgoztam, szóval nem nagyon sikerült normálisan gép elé keverednem.

Rugó az új csanába jár, már én is láttam a pónilovat, de szerintem neki a kicsi kacsa meg a liba tetszik jobban, azokat mutogatta meg nekem is 8)
Ma el kell mennünk bevásárolni, mert szerintem egy hete nem tudtunk elmenni nyugodtan :roll: Semmi sincs itthon, de szó szerint kell érteni :oops:
Tegnap délután épp hogy beestem bölcsőde-zárásra, mert a hallgatók szerveztek egy bográcsozást, és ott illett megmutatnom magamat. MOndjuk csak a szalonnát vágtam fel, aztán indulni is kellett. Meg beültünk a tanszékkel egy kocsmába, de ott persze nem ihattam :roll:
Jövő héten Tiszafüredre megyek interjúzni, és akkor a szakadgálós kutatás első része kész is lesz. Aztán zárótanulmányt kell írnom, és utána kezdődik a második szaladgálós kutatás - annak június közepére lesz vége :roll:
Remélem, fizetni is hamar fognak, ha már én itt teperek :wink:

Dóri, milyen időbeosztásban fogsz majd tanulni? És Danira ki vigyáz addig?

Emese, én már nem is emlékszem rá, mikor voltam utoljára s...rázós partin :roll: De jó lehetett valakinek 8)

Maggie, Nagyiván elég csinos kis falu, csak a 33-asról az odavezető út borzalmas, egy volt tsz-földútra húztak rá némi aszfaltot, ami már elmállott :shock:
Én az iskolában voltam. Finom teát adtak :P Pedig nem vagyok teás, de az jól esett :D

Spenót, sóska - nálunk én nem szeretem :roll:
Így aztán nincs is soha. Még bébiételben volt régen, Rugó akkor betömte.

TEgnap pizzát evett estére, valami iszonyatos mennyiséget :shock:

MOst ennyi jutott eszembe.
MÉg emaileznem is kell, amíg alszik. Szép napot.

Ja, és láttam már a teknőst. De nagyon fél tőlünk. Meg kell könnyíteni neki a napozó helyre való kimászást. G. egy akadálypályát csinált neki :lol:
És az új aranyhalakat is láttam.

:arrow:

Kép
vindolanda

Halihó :D

Az első adag :D

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Akkor a második adag :D

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Köszönet Vera a fotózásért és köszönet ZsozsiGegi apunak, hogy emlékeztetett minket fotózásra :lol: . Nélküle nem készültek volna képek :roll: 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Na ez aztán fergeteges party lehetett:-):-) :-)

minden anyuka és gyerkőc nagyon szépséges:-) és úgy látszik nagyon jól érezték magukat!!!!

Irigykedem is , hogy igy össze tudtok járni
:oops:

képzeljétek, van pár Áronnal egyidős gyerkőc itt a közelben, pár háznyira, szoktunk az anyukákkal találkozni sétálásközben, DE!!!!! ezt képzeljétek, egyik megbeszélte a másikkal, hogy a délutáni sétát csinálhatnák együtt, engem nem hivnak, mert én 2 gyerekes anyuka vagyok és biztos nem tudnék igazodni hozzájuk :roll: :roll: :roll: csak lestem, de nem szóltam semmit, viszont nem láttam őket együtt sétálni azóta :shock: olyan fura népek vannak itt, mindenki csak magával foglalkozik, csak úgy élnek itt a házaikban, de nem beszélnek egymással :shock: nekem nagyon fura.

Heni
KépKép
heni81

Heni, és ezt hogyan tudtad meg? :shock:

Tényleg jó képek :D :D :D
Jó parti lehetett :wink:

Kép
vindolanda

Az volt :D
Én totál fáradt vagyok :roll: Most főztem egy kávét, hátha segít.
Mindjárt indulunk a Camponába átvenni a Pötikének nyer fürdetőállványt.
Na meg ha mát ott vagyunk akkor megnézzük a tropicariumot 8)

Heni tényleg furák a szomszédaid :roll:
Ne foglalkozz velük, ez Magyarország.
Itt sajna többnyire ilyenek az emberek :?

Vindo majd megszokik ott a teki :D
ha esetleg hosszabb időre merészkedik ki akkor fotózd le nekünk :D

Sense nekem elviekben bármelyik hétvége jó májusban.
Aztán kiderül mikor cserélik az ablakokat és minden kétesélyes lesz.
Mert ugye ablakcsere után festés :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ja tegnapi, a kutya okozta áramszünet miatt, lehet hűtőt kell cserélnünk :?
Este Z. , még 10 után, azt próbálta szerelgetni, hogy elinduljon :roll:
Már csak ez hiányzott :evil:
Mondjuk lehet felhívom a biztosítót és kifizettetem velük.
Hisz olyan sokat fizetünk oda is :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, hogyan okozott a kutya áramszünetet?

Felöltöztetem Rugót, még pizsamában flangál :wink:

Kép
vindolanda

Viranka amit igértem:
http://sheavaj.hu/shea1.html
és még mit kell átküldenem?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Korog a hasam, Rugó is matat a kajás szekrényben, így egy korai ebédre szavazunk. Ma kétféle kaját is hoztak, finomaknak tűnnek 8)

Aztán vásárlás, séta és játék az udvaron/utcán. Meg a kocsmában gondolom :roll:

Gábor kapott egy gyorshajtásos büntetést, tegnap hozta a posta :roll:
Ez a hobbija, a rendőrségnek fizet :roll:

De váratlanul más pénzforrásai támadtak tegnap, és most boldog amúgy.

Enni :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo együtt beszélgettünk, ott voltam :shock:
Vindo sok???

Móni hogy történt az áramszünet???
Milyen játékban nyertél??

Heni
KépKép
heni81

40 000 ft :shock: :?
Húsvétkor mentünk haza, akkor mérték be :wink:
MIndig rá is szoktam szólni, mostanában elég gyorsan megy :roll: Pedig régen olyan kis szabályosan közlekedett :roll:

Ott is voltál? Megáll az eszem :shock:

Kép
vindolanda

Hú, de bezabáltam :shock: :P

Móni, az ablakcsere meg a festés miatt nem irigyellek :roll:

Kép
vindolanda

Vindo az szép sszeg, én guta ütést kapnék :evil: nekünk volt 30 tavaly , de forgalmi szabály változás miatt, nem tudta Lali, hogy egy helyen 60 as tábla van, közúton és ő 80 nal ment :roll: sőt a tábla bokorban, nem vette észre :roll:

Én azt hittem, hogy csak itt furák az emberek, de akkor egész HU ilyen? csak mert nem ehhez vagyok szokva. Most már akkor tudom , okosabb lettem megint:-)

Heni
KépKép
heni81

Szerintem az egész világ tele van hülye emberekkel :roll:

Kép
vindolanda

Bár eddig ahová költöztem, mindig egy-egy sűrűsödési pontjukba sikerült letelepednem :roll:

Kép
vindolanda

Még jó, hogy én ilyen normális vagyok :wink:

Kép
vindolanda

Csajok vki nem neways-es? kipróbálnék 1-2 dolgot! ?????????

KépKép
kaqk
Debrecen

A múltkor visszavágtam az orchideámat a neten talált leírás szerint, betettem egy keleti ablakba, és hozott egy nagy hajtást, már van rajta vagy nyolc kicsi bimbó 8)
Nemsokára virágozni fog :P

Kép
vindolanda

Sajnos nem tudom, hogy az micsoda :roll:

Kép
vindolanda

Na, öltözünk akkor, és megyünk ide-oda. Szép az idő nagyon :D :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Életjel... :D

Látom, jó kis tali volt! :)

Visszaolvasni nem tudtam.
Ma délig volt bölcsi, úgyhogy már itthon vagyunk, valami előadás lesz a városban a gondozónőknek.
Hétfőn meg oktatáson voltam Pesten, kedden meg itt volt nálunk oktatás, úgyhogy már nagyon okosak vagyunk... ;)
A munka továbbra is jól megy, most leszerződtem egy másik közvetítő céggel is, hogy szélesítsem a termékpalettát! ;)
Hétvégén meg jönnek a barátnőmék Halásztelekről (Móni! ;)), úgyhogy arra is készülök már! :)

Szeli jól van, élvezi a tavaszt, sokat vagyunk az udvaron. Doki (a kutya) már nem ugrál fel, sikerült leszoktatnunk! :) És már a pórázt is szokja! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Valamennyit sikerült visszaolvasnom...

Csilla! Ádó még mindig beteg?????

Sense! Csajbuli jó lenne! 8) Elvileg nekem is pont a 15-i hétvége nem jó. Meg valamikor megyünk majd kerti partyra, de annak még nem tudom az időpontját... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Ja, nem is írtam, hogy legutóbb az ezüstkolloidot vetettük be, fájt a torkom, Szeli is olyan kis köhögős volt, másnapra, mintha elvágták volna! ;) Még idejében elkaptuk...

Kép

Kép
regcsiken14

Meghozták a csúszdáját csinikénknek :lol: :lol:
Tök jó, remélem hétvégén meg tudjuk oldani a lépcsőjét és már használhatja is :D

Vindo kettérágott a garázsban egy hosszabítót :evil:
van felrakva valami biztonsági relé, ami megvédte az életét
de a hűtőnk úgy néz ki nem élte túl :cry:
húúúúúú, én nagyon kiakadnék egy ekkora csekken
mondjuk nálunk benne van a pakliban, hogy akár én is kaphatnék :roll

Regi ügyes vagy :D
az ajánlatom, áll.
Ha jöttök barátnődékhez Halásztelekre akkor vendégül látunk titeket egy napra :D

Heni a tezveszen "nyertem" meg a licitet.
egy pici hibája van amit könnyű orvosolni, szuper vétel volt.
Kád, állvány, merev pelenkázó 1000 ft-ért

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regi megkérdeznéd párod, hogy a folytonos kaparásról hogy szoktassuk le a kutyát?
Na meg a rágásról :roll:
tök jó, hogy ilyen gyorsan hatott az ezüstkolloid :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ágica merre vagy?
Nagyon eltüntél :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni! Köszi, élni fogok a lehetőséggel. :) Sajnos nem sűrűn tudunk összebandázni, de nyáron remélem, tudunk menni hozzájuk mi is! :)
Megkérdezem, de mi azt csináltuk, hogy amikor felugrott, akkor kapott egy pofont, nem nagyot, de elég volt, hogy megtanulja! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Köszi, hogy megkérdezed :D
Bendikét, a németjuhászomat én képeztem ki.
Vele nagyon könnyű dolgom volt, csodás, tanulékony kutyus :D
De ez a két eb :roll: :shock: :evil:
Titi akkora lyukakat ás az udvarban mindenhol, hogy az már balesetveszélyes.
Kepler meg mindent szétrág.
Remélem sikerül majd ezekről leszoktatni őket.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni!
de jó :) :) horgolótű meg fonál ott maradt :) :) ne már tönkretette a hűtőt :( pedig még morgott mikor ott voltunk.

Regi!
nagyon okos lehetsz :wink:

Kaqk!
az meg milyen cég :shock:

KépKép
viranka

KAqk én sem ismerem :roll:

Móni:-)azt hittem komolyan nyerted:-)

Azért milyen vicces, hogy az ember vásárolgat a 2. picurnak is olyan dolgokat, amik gyakorlatilag az 1. után maradtak :roll: de lehet nem voltak túl praktikusak :roll:
nekünk is 2 kiskád figyel a zuhanyzó tetején :roll: már vagy egy fél éve :roll:

Regi üdv!

Heni
KépKép
heni81

az új frizurások: Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Móni! A németjuhászok elég okosak, Zsolti azt mondja, hogy őket a legkönnyebb tanítani! :)

Szelikét ébresztenem kéne, nehogy sokáig aludjon, aztán este meg ne tudjon... mert abból megint reggeli nyűglődés lesz... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Micsoda jólfésült gyerekek 8) Heni, szerintem egyre jobban különböznek :roll:

Regina, ügyesek vagytok a kutyával :wink:
ÉLeted párja dolgozik most máshol, vagy a kutyás dolgok egy embert kívánnak?

KÖzben megtekintettem a rendőrségi fotót a gyorshajtásról. Csak 30 000 Ft :roll:
Ott ülünk benne, G. meg vezet :lol: :o

Rugó csapott egy kisebb hisztit. A teknős felbukkant a vízben, és R. azt akarta, hogy szedjem ki neki. De hát nem tudtam. Annyira ordított, hogy behoztam az udvarról :shock:
Itt benn meg csak punnyad most, nagyon álmos.

Remélem, hamar elalszik, mert még hibádzik egy óravázlatom holnapra. Na, az is minőségi munka lesz :roll:

Irina, képzeld, megyünk egy napra Nagyváradra május végén konfira. Busszal szállítják az oktatókat, fizetnek mindent. Olcsón megúszom. Nem akartam erre menni, mert két héttel előtte is megyek egyre, de rám telefonáltak, szerintem nem volt ki a létszám :roll:

Megyek, megmozgatom Rugót, a fotelben ül, mesét néz :roll:

Kép
vindolanda

Heni nekünk ez nem felesleges dolog.
Fürdetőállvány kellett meg pelenkázó lap, néztem újonnan és a kettőt 15 alatt nem úsztuk volna meg :shock:
Így csak 1000 volt. A kádat meg legfeljebb eladom ha nem kell :wink: :D
csodásak a gyerekek :lol:
Milyen kerekarcú, husi-musi Áron :lol:

Viranka feladjam postán?
vagy ráér a következő taliig?

Csibi felébredt ugyan a délutáni alvásból de betakarózva nézi Elmót :roll:
nem szokott Ő ilyet :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo! Kutyasuli hétvégén van, hétköznap építőipari munkák, szerencsére 2-t is kapott! :) Igaz, egész nap dolgozik, de nem bánja, össze kell szednünk magunkat :!:

Móni! Zs azt mondta, hogy az ásós kutyának lehet, hogy hosszú a körme, és azért ás, le kellene neki vágni. Vagy olyan is lehet, hogy túl sok kaját kap, és azt ássa el, de ha jól értettem, akkor gödröket ás csak, és nem kaját. :roll:
A rágásra meg azt mondta, hogy egyrészt amit lehet nem szabad elölhagyni (mi is elpakolunk mindent előle), vagy még erőspaprikával be lehet kenni (amit lehet).
Remélem, tudtunk valamennyi segíteni! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Ki akartunk menni az udvarra, de állandóan elered az eső... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Akkor most jó dolgotok van :wink:

Amúgy a gyorshajtás úgy volt, hogy kiértünk Maklárról, felgyorsított G., de közben ki volt téve egy úthibák 60-as tábla a falu után. Ezt nem vettük figyelembe :roll:

Itt a nap sütött egész nap, de gondolom, holnap esni fog akkor.

Kép
vindolanda

Móni nem volt Grétinek??? :roll: én úgy értettem( nem rosszból), hogy ha valami nem vált be, vagy nem praktikus, veszünk még egyet. Nálunk pl. a Péterke kádja nagyon nagy volt, állványos, Áronnak vettem egy ikeásat, mert azt könnyű volt mozgatni, aztán fél éves koruktól együtt fürdenek:-)
Jó vétel volt az tény:-)

Vindo kicsit sem hasonlitanak, de semmiben :wink:

Heni
KépKép
heni81

Heni, a két fiú nálunk is más. :) De nagyon helyesek. :)

Kutyák... Nekünk nem lesz, bár én szeretem nagyon őket, de nem tudnánk megfelelően gondoskodni róluk. Így hát nem vállalunk kutyát tartani...

Gyógyulgasson minden beteg!!!

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Heni nem volt állványunk. Az albérletben a főbérlő egyik asztalát használtuk erre a célra. Az ott maradt itt meg kellett valami megoldás.
Én még nem is nagyon vásárolgattam Pötikénklnek :roll: , a tegnapin kívül két darab badyt kapott eddig.
Pedig hamarosan érkezik :D
A kórházi csomagot is lassan össze kéne állítani :roll:

Regi köszi, hogy megkérdezted :D

Csibi ma pörög ezerrel :D Fogalmam sincs este mikor aludt el. Én dőltem ki elsőnek. Aztán az apja. Ő mondta reggel, hogy félálomban még hallotta, ahogy magyaráz a kicsilány.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni boldog szülinapot :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!!!

Köszi Móni:-)

Hát igen , lassan kezdhetsz pakolászni, nehogy apának kellejen utánad vinni a cuccot :wink: én mind a 2 esetben nagyjából bapakoltam, aztán, hol ki hol meg betettem még valamit :roll:
JAj ez a végső várakozás:-) olyan jó:-)

Mi túl egy nagyon érdekes, de nem rossz éjszakán. A feleségek alatt jól elaludtam, majd hajnali 4kor kipihenten ébredtem a kanapén :roll: Áron mocorgott már akkor, kapott teát és igy még 7ig húztuk 8) kipihentnek mondhatom magam 8) Csak nem tudom mi volt a feleségek 2 felében :evil:

Heni
KépKép
heni81

Heni én nagyon kevés filmnek látom a végét :oops: 8)
Mindig elalszok közben :roll:
Aztán meg hajnalban felébredek és forgolódok :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Több, mint 1 hónapos levelezgetés, sok személyes találkozás után végre elküldték a határozatot, hogy újra jogosult vagyok a GYES-re.
Éljen, újra él a biztosításom :D
A végén már úgy sajnáltam az ügyintéző hölgyet. Láttam rajta, hogy mindenáron akar segíteni de a főnöke mindig belekötött valamibe. Jópár nyilatkozatot kellett kitöltenem, a csődbe ment munkáltató adatait megadni. Mindig hívott ha kellett valamit küldeni, mire a hivatalos papír kiért, hogy mit töltsek ki, már általában ott is volt náluk.
Ha a hölgy nem segít még tuti 1 hónap mire visszavesznek GYES-re :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Amúgy hol van mindenki?
Süt a nap és élvezitek a jóidőt?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaqk megköszönném ha elküldenéd az eladó elérhetőségét akitől az esőnadrágot vetted.
Mi is szeretnénk beszerezni :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok Lányok!
Megnézegettem a tali képeket! Úgy látom jól sikerült! :)

Regi!
Jó hallani felőletek is! Örülök, h jól vagytok!

Móni!
31. hét! El sem hiszem, h már ennyi idős vagy. Még csak most jelentetted be a hírt!
Gréta megy oviba? Megpróbálod?

Vindo!
A teknős csak megszokja új helyét és benneteket!
Itt a megcélzott oviban van 2 nagyocska ékszerteknős. Soha nem gondoltam, h ekkorára megnőhetnek...
Gyorshatásbünti :x

Kaqk!
Esőnaci minket is érdekelne. Küldesz nekem is egy privit?
Ti mikor iratkoztok oviba?

Heni!
Boldog szülinapot!!!
Nagyon csinosak a fiúk! :)
Érdekes anyukák vannak... :roll:

Mi még mindig kissé náthásan. Már én is soron vagyok, tele a fejem. A gyerekek meg köhögnek ezerrel...

Kép
gica1

Küldtem képet gmailre a gyerkőcökről...

Kép
gica1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: