Sziasztok!
Sillia:nem tudtam eldonteni,de igazabol tenyleg nagyon uresnek talaltam a sarkodat.....tenyleg eleg nehez megoldani,en is jol felpakoltam a meg eletben levo viragokat egy magas polc tetejere,de ha itt az igazan joido,akkor kikerulnek a teraszra......olyankor mindig ures a lakas mig meg nem szokom
Bucus:szepek vagytok,megneztelek Titeket

!!!Sorozes megvolt?

Tegnap este en is benyomtam egyet....hihi....gyumolcsnapon.........
Nalatok sem viszik tulzasba a mericskezest.....

en is csak ugy tudtam meg a 8hos adatokat,hogy beszaladtunk a haziorvosunkhoz egy piros foltocska miatt.....igy lemertek.......bar addig jo mig nem kell surun latogatni ezeket az intezmenyeket!Es milyen jo fej a vedonod.....micsoda ajandekok!Mi itt a babas trening befejezesevel kaptunk ajandekot.....
Lotti jobban van?Milyen fogkremet adtak

?
Loislane:akor ti is osszebujtok reggelenkent

Na en is kivettem a szelepet a csorosbol,de igy nem csinalhatja onnalloan az ivast,ezert majd nezek neki valami masik poharat is......most mar igazan szep mennyiseget megiszik Hangi!
Kepzeld,en a mai napig hallottam olyat,aki azt hitte Hanga nevre hogy csak egy becenev
A meres a haziorvosunknal is hasonlo hossz ugyileg
Bond:ne is mond a kosaras melltartot...en kifutok a vilagbol,ha majd tenyleg olyan kell....en eddig csak kis haromszog cicifixet hordtam......remelem azert meg ez varat magara......nekem nem tunik meg olyan gazosnak a cicim mostani osszetetele....
Tike:orulok hogy jobban aludtatok!
Erdekelne hogy mit jelent az hogy rossz technikaval allt fel Hedi?
Az elso felallasokbol meg tuti hogy eses van.....hiszen meg nem ismerik ezt a mozgasformat....es az egyensulyozast is gyakorloniuk kell......
Nyuszi:a hagymaval kapcsolatban...miert nem fagyasztod le te magad azt az egy szem hagymat osszevagva???Aztan annyit hasznalsz beleole amennyi kell....
Igen Hangi is turelmetlenkedik ha nem sikerul neki elsore a kituzott mozgasforma kivitelezese....de szerintem minden baba....mindig tobbre es tobbre vagynak.Nem hinnem hogy barmi is fajna neki

Miert is?
Hendegabi:nem semmi napod volt...ez a fejfajas....
Vicus gyogyuljon......remelem nem allergias!
Szomszed:
Aramszunet:

miert van ilyen surun???
Dodi:ha mindenkeppen venni akarsz szandalt,akkor olyat ami jol tartja a bokajat,magasan fogja.....de ilyenkor meg minden baba telitalpasan all,ezert nehez beloni mire is lesz szukseguk...
Orsi:apa reagalasa a felsore:

lehet stilust valtani,ha az embernek megujul a teste
En is beszereztem par rucit,mert a regiek kozul meg rengeteg nem jo ram,de inkabb a gatyak neccesek.....
Koszi a kerdesed,Hangi belemkapaszkodva mar priman felall

de a kisagyban meg szerencsere nem sikerult.....olyan masfelek a racsok(laposak,szelesek),szerintem nem tud jol belekapszkodni...de egyebkent egyfolytaban ha a foldon ulok vele,jon es gyakorolja a felallast...mar vagizik is,siman kepes egykezzel produkalni,persze en meg lesben allok mellette,mert nagyokat koppan...persze majd jol megtanulja az esest is....
Ja es felismerte a cicas meset a tv-ben!!!Pont egy fekete-feher cica van abban is,mint a mienk,es amint meglatta mondta hogy cica

beszaras edes!!!!!!!!!!!!
Hozzal kepeket a zsurrol!!!!
Apa:
Azt hiszem nemsokara 2 foguak leszunk

!!!
Na lepek etetni,es keszulunk jogara!
Szep napot!!!!