A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

kispocok13! :)

Nagyon aranyos NIMRÓD. :wink: :lol: :lol:

Oszoljatok két felé: egyikőtök erre, másikótok arra. :wink: Így legalább te is ki babauszizhatod magad. :twisted: :wink: :lol:

Még Hugihoz akartam írni.
A minap joghurtot evett az apja. Odamászik hozzá, leül a térdére, felegyenesedik, szétnéz. Mint egy kis szurikáta. :lol: :lol: Rátapasztja a szemét a kanálra, ahogy fel-alá járkál. Könyörgően néz. Mi kitartunk: "még nem ehetsz belőle". Ekkor jön a Shrek-es könyörgő tekintet, és az összfűzött kézfejek. Konkrétan imádkozik. :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Továbbra sem kap. Kicsit közelebb megy, odatartja a száját az apja kezéhez: kezet csókol. :lol: :lol: :lol: :lol: Még tovább fokozza az esdeklő tekintet. Végül lenyalhatta a kanalat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Kép

Kép
Kép
200907?

Bond,

lassan belejössz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
osztódás:
legalább hétvégén jó lenne kicsit hármasban lenni... hétközben egy órácskánk van így mindössze :cry: aztán lehet hogy a végén ez lesz :lol: :lol: :lol:

Hugi nagyon édes lehetett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Holnap jövök, most csak a recept... :wink:
(Ahogy én csináltam :roll: :lol: )

Hozzávalók:
1 nagyobb fej hagyma
1 répa
kis darabka zeller (gumó)
30 dkg darálthús
1 húsleveskocka
1/2 hámozott paradicsomkonzerv
1/2 kicsi sürített paradicsom
só, bors
babérlevél
bazsalikom
oregánó
cukor

A hagymát, a répát és a zellert felaprítottam (reszelhetitek is), és olviaolajon megdinszteltem. Utána hozzáadtam a husit, sóztam, borsoztam, és kicsit megpirítottam.
Hozzáadtam a másfél deci forró vízben feloldott leveskockát, fél konzerv hámozott paradicsmot (vagy egy-két friss paradicsomot apróra vágva), 1-2 babérlevelet, oregánót, és bazsalikomot gazdagon. Végül kb. egy evőkanál Canderelt (cukorból nem tudom mennyi kell, szóval ízlés szerint :lol: ) Ezután kb. 30 percig pároltam, és még adtam hozzá kb. egy deci vizet apránként, hogy jó szaftos legyen.
Sima spagettitésztát főztem hozzá, és jóóó sok sajttal tálaltam. Nagyon fincsi volt! :D

emélem nem hagytam ki belőle semmit :roll: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csak az R-t a "remélemből" :oops: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond: érdekes, amit írtál. Nálunk is ez van, folyton olyanokat csinál Nóci Vicával, mintha kísérletezne. Pl: ülnek a takarón egymással szemben, és Nóci tolja hátrafelé, mindig jobban, míg Virág eldől.... mondom, ezt most miért kellett: csak meg akarta nézni, meddig nem dől el! :shock:
Múltkor meg egy olyan kis hercegnős szüttyőbe belerakta az összes aprópénzét, és azt tette a Vica fejére.

Érdekes, hogy idegen gyerekekkel nem csinálja, terelgeti, óvja őket.
Nacid: a kedvenc mackónacik alja nálam is így jár (vagy kirojtosodik)

Kispocok: Jók az alvós képek! De a 3. is lehetnénk mi: folyton a szájában van az ujja. Annyi különbséggel, hogy Vica a bal kezét eszi

Kép
Kép]
hendegabi

Hűű, de nehezen értem ide :oops:

Na hogy ezt a vízforralással kapcsolatos ködfelhőt eloszlassam, igen a babavizet forraltam, függetlenül a kinyitás óta eltelt időtől :roll:
Én is azt iszom, ált. magamnak nyitom ki, utána meg nem méricskéltem, hogy mióta van nyitva. Eszembe sem jutott, hogy ne forraljam :roll:

Ancsurti!

Igen ott gyakrabban megfordulok, de most már igyekszem ide is jönni, ha már ilyen kedvesen fogadtatok :)
Hanga nekem is tetszetős lánykanév, dobogós lett volna, ha máshogy alakul a sarjam nemi jellege :)
Kutty rajong ezerrel, engem sasol mindig, ha Zé betámadja, hogy akkor most mi a stájsz, szabad e nyalakodni :roll:
Szopi-fogromlást így már értem, van is benne ráció, mikor kisebb volt a Ded, sokszor elaludt úgy szopi közben, hogy tartogatta a szájában az utolsó kortyot. Tudom, mert néha köhögött is töle..de akkor fogban nem voltunk még túl erősek :wink: Na mondjuk most sem túlságosan, de már van kettő.... mit nagyzolok, két fél :roll:
Zé is simán alszik még mindig úgy, hogy nem enged el, úgy kell néha kibekkelnem, ha nem akarom sem felébreszteni, sem magamban kárt okozni :roll:

Conversano!

Gyönyörű a Kisfiad, épp az "esetem", mindig megcsodálom :)

Bond!
Szóval bejött a Domestos 90 fokkal spékelve??
No igen, ezt csak a szívósabb darabok bírják ki állagromlás nélkül. Nekem is van egy ilyen melegítőm, alapból fekete, és van szép kis narancssárga karima az alján :roll:
Fürdőruha: Én a C&A-ban vettem nemrég, ott össze lehet válogatni, különböző méretű aljat felső résszel. Én szépet találtam.
Dali :D :D

Katy!
Ááá, amúgy nem vagyok annyira precíz... pl. nem nagyon könyvelek....néha eszembe is jut, ha valamit elfelejtek mikor volt, majd itt kell visszakeresnem a fórumban szégyenszemre :oops:
Ennek apropóján magamnak széljegyzetbe: 9 hós státusz ma, 9440 gr, 74 cm. Na, ez is pipa :roll:

Norka!
Rémesszomszéd miatt együttérzésem, de személyes tapasztalatom szerint a szép szavak az ilyen kretének ellen hatástalanok :?

Dodi!
Jah, tudtam ám hogy végzős vagy, csak már nem tudok ilyen bonyolult képleteket összerakni, hogy hogy fér bele a vizsgaidőszak az államvizsgázásba :oops:
És akkor te mikor fogsz? Januárban?

Én a Sarkpontos natúr szemes gesztenyét használom, felháborító ára van, de EnyémGyerek nagyon szereti :roll:

Tike!
Öööö, igenis értettem, nem konduktorozom le a gyógytornász nénit :oops:
Azóta utánaolvastam ám a különbségnek :) Nekem úgy jött a képzavar, hogy máshol beszélgettem korai fejlesztésről, meg passzív tornáról, és szó volt a Pető intézetes korai fejlesztésről, ott ugye konduktorok vannak, és innen már csak egy lépés Őszőkeségének (aki ugye én vagyok) a tévedés :roll:

Ikoka!
Én is "lecsekkoltalak" már régesrég :wink:
Örülök, hogy a kajagondon túl vagytok :) :)

Fehérváron van több játszóház is, pl. Kengurugold, de ott teljes piaci az árfekvés. De ott szinte sosincs senki. Bár hétvégén még nem jártam arra :oops:

Nyuszi!
Köszönöm, aranyos vagy :)
Költözés :) Budafok jó kis hely :wink:

Timi!

Nagyon édes a táncis video :)

Kispocok!
Szóval te ilyen kis bevállalós vagy?? :wink:
Ha 1200 m-ről ugrasz, akkor rögtön nyitni kell az ernyőt?? :shock:
Olyasmire gondoltam a Römernél, hogy nem feszengett e benne Nimród, passzentosak voltak e az övek, mennyire lehet megdönteni? Kipróbáltátok azt is? Nem akarlak ám ezzel nyaggatni, pattints le nyugodtan, csak már egy ideje vívok ezzel az autósülés témával, ezért mikor megláttam a képet leszállt az agyamra a szürke köd :oops:
Cicaharapás azonnali cicimegvonást von maga után :x (...egy darabig... utána megszánom, mert teljesen kétségbe esik :roll: )
Bealvós képek :D :D :D

Na ezer millió dologra akartam még reagálni, de ennyire futotta, vár az ágyam :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Szép jó reggelt mindenkinek!

Meg sem köszöntöm a csípésekkel kapcs.jó tanácsokat :KÖSZIII!!!

Bond:Az Avon-os krém tényleg jó,és egy zokszót sem akarok hallani,mert a narancsbőr eltüntethető ,de a csíkjaim..nem tudom nagyon mélyek!
Körömvirág krémet használok,az jó hegesedésre,csak nem vagyok egy nagy kenegető.Nem szeretem h kulimászos vagyok,ez pont nagyon sokára ivódik be a bőrbe.Viszont:odakint hét ágra süt a nap,és belegondoltam h negyven fokokban én itthon fogok szomorkodni és nem megyek strandra???A fenét!
A nyár hamar elmegy,legfeljebb nem adom meg az örömet a helyi lakosságnak..

Kérdés:A kullancs elleni oltás mennyi idős kortól adható???

Tegnap este gondoltam egyet:kicserélem a fa kiságyunkat a hordozhatóra.Tamara mostanában nagyon nyugtalanul alszik,és néha csak úgy kopogott a feje a rácsokon.A hordozhatósat eddig játszásra használtuk,de annyi baj legyen.Viszont nem lehet így használni a légzés figyelőt.Ti használtok még???

Hendegabi:Egyszer odaérek ám!
Vicces amit írtál h idegen gyerekekkel nem csinálja. :lol:
Kísérletezgetnek.Azt viszont már máshol is olvastam h a kicsi általában nem orrol érte,hanem örül a nagyobb tesó figyelmének.

Dodi:Köszi a receptet!Én is így készítem,csak zeller nélkül,de most hozattam apával.

Szép napot mindenkinek!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Ja bocs a sok kérdésért!Mire eljutok a védőnőhöz a felét mindig elfelejtem.A múltkor már írtam.. :oops:

tímea83
Ajka

Sziasztok!

Loislane! Talán ismerős vagy Budafokon?? :wink:

Dodi! Nálunk apa a nagy bolognai csináló :lol: és igen,szokott bele rakni sárgarépát és zellert is,sőt fehér bort is :wink: Nagyon jó,most is van a mélyhűtőben :D

Tímea! Mi még használjuk a légzésfigyelőt,úgy tervezem,hogy költözésig most már hagyom is,aztán úgyis szét kell szedni az ágyat,akkor már nem rakom vissza. Lili feje is néha koppan a rácsban,(illetve néha ő nyomja úgy oda a fejét,hogy nekem fáj),ezért én vissza raktam a védőt rá. :wink:

Bond! Én már millió krémet kipróbáltam,egyik sem tett csodát sajnos :cry: ,de ami elég jónak bizonyult az a kávé. Darált kávét összekeversz egy kis vízzel és bekened a problémásabb területeket,egy picit hagyod magadon,majd lemosod. Kádban ajánlott csinálni,mert elég "piszkos"meló :lol: Vagy:fahéjas illó olajat összekeversz testápolóval és jól bedörzsölöd vele a tested. Iszonyatosan fog csípni és piros leszel tőle,de ez sem rossz.

Kispocok! A tegnapi nap Lili szinte egész nap ölben volt,semmi nem volt jó neki,de nagy valószínűséggel a foga a ludas,mert ahogy vízszintesbe került,akkor kezdett el ordítani szegénykém. Adtam Osanitot,kentem Dentinox-al,de egyik sem használt,úgyhogy éjszakára kapott egy fél Germicid C-t,végig is aludta az éjszakát. Azért irigyellek,hogy Nimród ennyit alszik. Lilinek legalább már a magától való elalvás alakul,de általában úgy alszik,hogy 8-9 körül 3/4 órát,ebéd előtt egy fél órát és délután 3 körül megint felet. Jobban örülnék,ha ezt a kettőt összevonná,de nem akaródzik. Éppen ezért nálunk legkésőbb fél 8-kor fürcsi van,nem tudjuk tovább húzni,mert baromi fáradt :cry:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ja! HEEELP! Hol kaphatnék még Lilinek szerintetek pufi mellényt,mert a Brendonba egy méret sort hoztak,percek alatt elkapkodták,a H&M-be nem volt már méret és most még pont jó lenne,mert a kabát már meleg,egy kardigán meg még kevés?

KépKép
KépKép
nyuszi81

sziasztok!

nyuszi!
próbáld meg a tescoban.most sok új rucikat hoztak és nagyon jók.
nekünk is onnan van a mellény...

Kép
Kép
csibe83

Csibe! Köszi,akkor megnézem mindenképp!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Én a Kik-ben láttam..
Nekünk is van védő,de nem sokat ér.

tímea83
Ajka

Nyuszi!
Pont tegnap néztem én is, csak egy féle színben volt kis méretben pufi mellény lányos fehér-piros. Abból is 1 darab összevissz 74-es. Más színekben 86-tól indult csak és nem is volt készleten. Te melyiket kerested? De találtam egy kötöttet, ami nagyon cuki, ma megveszem.
........................................
Igen, a közelbe valósi lányka lennék :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2010.04.20 11:59-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok! :D

Majd később /talán :oops: / visszaolvasok, most csak a táblához való adatokat mondom:
Tegnap voltunk méricskén, és ezek szerint Kata:
74 cm
8370 g

Köszi! :D

Kép
agi125r

nyuszi!
nincs borostyán nyakláncotok vagy karkötőtök??
mi pár napja kaptunk egyet,bár szerencsére nem nayon szenvedett Kiara
a foga miatt,de azért néha nyafkább volt és amióta a ráadtuk a
karkötőt,azóta visszatért a vidámsága...

Kép
Kép
csibe83

Loislane! A Brendonban nézted ezt? Mert a leírás alapján pont ezt néztem én is :lol: ,de nem volt nekik egy darab sem :cry:

Csibe! Igazság szerint nem nagyon hiszek benne,de az is lehet,hogy megpróbálom. Veszíteni valóm nincs. Kiara nem szedi le magáról,mert Lili félő,hogy levenné? :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok! :)

Most csak annyit, hogy:
- a taliról álmodtam. Tök zavaros volt. Vogáéknál szálltunk meg, mindössze négyen voltunk (nem tudom, hogy kik), és többek között száraztésztát gyártottunk valami segélycsomagba. Sillia nem akart eljönni, de végül sikerült rádumálnunk. Azt mondtuk neki, hogy van ott egy gyönyörű, barna szőrű lő. Ami nem volt igaz, mert barna volt ugyan, de a feje idétlen volt. Kb. mint egy dinóé. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
(Kösz a kérdést. Jól vagyok. :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: )
- a Skálában szeretnék fürdőruhát venni. Ebben a témakörben még nem vagyok járatos náluk, de több minden másban igen, és nagyon szeretem. Ott még KERESKEDŐK vannak, és nagyon értik a dolgukat. :)
- van még itthon egy kicsi a narancsbőr elleni masszázshoz használt zseléből. Az is fahéjas, koffeines, paprikás gyönyörűség. :roll: :roll: :twisted: :twisted: Csak azt tekercselni kéne igazából. :roll: :roll: :roll: (És ezt sem tudom, hogy jó-e még. :roll: :roll: :roll: ) De ha házilag akarok kutyulni, akkor a fahéjas illóolajat valamilyen bázisolajból kell elkészíteni, nem? Vagy élből a készen kaphatóra gondoltál, amit például párologtatni szoktak :roll: :roll: (Állítólag nem mindegy, hogy egy olajjal mit szeretnél kezdeni. Mert más jellegű a kádba való vagy amit párologtatsz, és az amit testen szeretnél alkalmazni masszázshoz. :roll: :roll: :?: )
- "csak meg akarta nézni, meddig nem dől el! "
A szemeim előtt látom, úgyhogy bocs, de: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- Manó is Hugi is rendre úgy alszik, közlekedik a kiságyban, hogy lépten-nyomon beverik a fejüket valahová, de nem zavarja őket. :roll: :roll: :shock: :shock: Egész egyszerűen addig nyomatja, amíg ez nem lesz a vége. Majd még tovább akar menni, még tovább, és még tovább, és totál nem zavarja, hogy a harkály feje nem kopog ilyen sűrűn meló közben. :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: Evvan. :roll: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ebből van még itthon:

http://www.egeszsegbolt.hu/328-kremek/634-dr.-kelen-fitness-slim-zsiregeto-karcsusito-gel-1-literes.html

Tényleg jó, csak úgy a leghatékonyabb, ha betekercseled magad (speckó) fóliával, és 4-5 liter vizet kell nyomatsz naponta, és a hideg-meleg vizes váltózuhany se tesz neki rosszat. :roll: :roll: :roll: Amúgy, Bond ajánlásával. :wink: 8)
(Nem találtam meg rajta a lejárati időt. :roll: :roll: :o )

(Hasonló termékük terhességi csíkokra: http://www.egeszsegbolt.hu/328-kremek/635-dr.-kelen-orange-anticellulit-l-carnitin-1-literes.html Egy biztos: rosszabb nem lesz. :roll: :lol: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.04.20 14:05-kor.

Kép
Kép
200907?

Olyan " fantasztikus" éjszakánk volt, hogy már reggel fél 8kor kínomban sétálni vittem Hédit, ittam útközben 2 kávét, tízóraira hazajöttünk és még utána se bírt elaludni :twisted: :twisted:

Remélem csak a foga a ludas a dologban, bár nem nagyon enged a szájába nézni, de amennyire beleláttam semmit se láttam :roll: :roll:

Állandóan rág mindent, ha semmi nincs a keze ügyében akkor a kezét, folyik a nyála, ma reggelre piros lett a feneke is, nem nagyon akar enni, hőemelkedése szerencsére nincs és leszámítva a majd összeesek olyan fáradt vagyok tényezőt jó a kedve...

Én még nem adtam neki kúpot éjszakára,mert nem vagyok benne egyértelműen biztos,hogy a foga. Az éjszaka ismét köztünk kötött ki - azaz mellettem,mert a 3. felsírásnál apa átcuccolt a lakás legtávolabbi zugába :twisted: :twisted: NAgyon nyugtalanul aludt,forgolódott és sokszor szerintem a saját mozgására ébredt fel :roll: HAsra fordult, csukott szemmel mászott kettőt,összeesett, aludt 5 percet és kezdte újra, hanyatt fordítottam,ordított,oldalra fordult,felült,csukott szemmel ücsörgött,eldőlt,ordított. Ez ment hajnali 1-től reggelig. Pedig olyan jól haladtunk az önállóan alszikkal, de nem bírtam a kiságyban hagyni, ott is ezt csinálta,csak mivel nem volt helye, minden második mozzanat után megfejelte a rácsot és ordított :oops:

Nálunk egyébként még működik a légzésfigyelő ( bár már feltérdelve nekiállt Hédi leszerelni) és a rácsvédő is fent van ( de minek? ), de szinte semmit sem ér.

Gondolkodtam én is borostyánláncon, de szerintem leszedné magáról,de legalábbis húzná - az biztos. Sapkát,zoknit,cipőt sem nagyon viseli el :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Nyuszi!
Melyikre gondolsz, a fehér-piros orkánra?

Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bond: olyant nem látsz rajt, ami egy kibontott kis (arckrémes) dobozra hasonlít és benne van egy szám? Pl: 12?

Álmod: :shock: :lol:

Tike: a rácsvédő nálunk is fenn van.... de minek... :D

Tímea: majd csak összejön

Kép
Kép]
hendegabi

Bond

A dínófejű pejkót mostmár teremtsd nekem elő a talira!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tom és Jerry picit másképp...

http://www.youtube.com/watch?v=gubrtjcj7e8

:lol: :lol: :lol: :lol:

Azt hiszem az ilyen "zenére" mondják hogy megáll tőle a gyerek a fejlődésben.
Viszont Lócinak tettszik.
És az AC/DC Thunderstruck című száma is!
:)
Vendég

Még jó múltkorjában kérdeztem - ha még emlékszik valaki-, hogy mi van a has jobb oldalán.
Most jöttem a gasztroenterorológiáról (Miért kell ilyen bonyolult szavakat adni valaminek? :roll: :? :lol: )
Korábban már voltam ultrahangon, akkor azt mondták, hogy minden okés. Pár kisebb haemangiómát (újra egy bonyolult :? ) találtak csak. Ez tulajdonképpen egy jóindulatú daganat, ami kb. minden 10. emberben előfordul, és különösebben nem kell vele foglalkozni, nem okoz semmilyen problémát. De ha nagyon parás vagyok, akkor évente ránézethetek.
Itt most nem vizsgáltak meg, csak elmondtam, hogy mi a bajom. Semmi kunsztot nem mondtak: rendszeres étkezés, nem árt egy kis mozgás, és bio joghurtot egyek zabkorpával.
Ennyi erővel persze otthon is maradhattam volna :roll: , de a jó hír az, hogy ezek szerint a doki szeme sem csillant fel semmire :) . Azt mondta, hogy majd jöjjek vissza, ha felnőtt a gyerek. :shock: :shock: :lol: :lol: (Ugyanis Hugit is magammal vittem, mert bekavartam a család menetrendjébe, és nem tudtam kire hagyni. Viszont amikor kiderült, hogy most nem vizslatnak semmit, akkor inkább nem új időpontot kértem, hanem a hónom alá csaptam és elmentem vele. Egészen az utca végéig. 8) :lol: Nem volt tele betegekkel a rendelő, úgyhogy szerintem nem volt gáz. :roll: :roll: Hugi még integetett is néha annak, aki arra járt. :shock: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

sillia! :)

ÜgyNŐk ( :lol: :lol: :lol: ) vagyok, nem régész. :roll: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Amúgy vonattal mentünk, és leszálláskor találkoztam az egyik volt középiskolás osztálytársnőmmel. :roll: )

Kép
Kép
200907?

sillia! :)

Inkább az AC/DC-s vonalat erősítsd! :lol: :lol: :lol:

hendegabi! :)

Nem, nincs rajta olyan jelzés. :roll: De mikor meglátok egy ilyet, akkor mindig elkezdek röhögni magamban. Amikor még nem tudtam, hogy mit jelent megpróbáltam kitalálni. Mindenféle újrahasznosítást jelző piktogram mellett szokott szerepelni. Én meg arra a következtetésre jutottam, hogy olyan mélyre kell ásni, mint amennyi ott van. Ha 12 M, akkor 12 méterre. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De valahogy mégsem volt logikus. :roll: :roll: Aztán felvilágosítottak. :roll: :oops: :oops: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Boo, mi volt tegnap? :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Timea:
Nekem megvan az osszes Zumba, en is szeretem, bar mostanaban nem nagyon tanciztam ra. :roll: Azt hiszem ujra neki kell allnom, ha tovabb akarok fogyni.
Tami nagyon edes kiscsaj. Milyen aranyos ahogy tancizik! :D Meg kell zabalni a kis Dragat. :)

Conversano:
Marci nagyon helyeske es szep nagy. Egy autoszerelo nekunk is jol jonne. Mehetunk? :lol:

Kispocok:
Koszonom kerdesed, de sajna Lottus meg mindig nathas. Mar nem omlik az orra de azert meg kell szipkazni es egy kicsit kohog is meg.
Nem semmi csaj vagy. Ejtoernyozes, buvarkodas? Nem rossz... en tuti nem mernek ejtoernyozni.
Nimrod meg mindig a favorit. Olyan kis helyes kislegeny.

Bond:
En nem tudlak megnezni az iwiw-en. :(
Hugi :arrow: dali :lol: Eloszor csak neztem hulyen, hogy mi tortent Hugi arcaval...aztan leesett. :roll: Nagyon ugyi mar lanykad. Gratula a terdeleshez.

Nyuszi:
Jaj de jooo! Van uj lakas. :D
Remelem Lili mar nem nyugoske.

Folyt kov este.... mennem kell

Kép
Kép
bucus80

Sziasztok!

Conversano:mar eppen hianyolni akartalak,de latom :lol: :lol: az okat,miert nincsenek szosszeneteid itt :wink:
Nagyon edes Marci!!!!Igazi mester lesz belole!!!

Kispocok:Nimrod ahogy beajult :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Ti is szerettek veszelyesen elni :wink:
A buvarkodast en is kedvelem/kedvelnem :wink: ,tudod en gyorsasagi buvar voltam .............de a magassag az nem az en mufajom :roll: es ezt egyre inkabb veszem eszre,ahogyan "oregszem".

Timi:a csikjaid vorosek?Vagy csak siman gyongyhazasok......?Mert nekem is van a pocakomon :roll: :? ,hiaba kentem elotte is,utana is......
Legzesfigyelo:nekunk is be van szerelve,de meg sohasem hasznaltuk azon a funkcion,nalunk a hangerzekeles van bekapcsolva,de azt mindig hasznaljuk.....Nem tudom hogy nalatok az asztmad indokolja-e,de mar nem annyira fontos :wink:
A racsvedonk is fent van,ott nem is koppan a feje,de mindenhol masutt igen 8)

Hangi is mellenyezik...kaptunk olyan cuki darabot!A H&M-et sokszor nem ertem hogyan rendeli az aruit,de elkepeszto mennyire hianyos bizonyos meretekben.....

Tike:ejszakatok :? :? :? :?

Bond:a rendszeres es jobb minosegu taplalkozas igencsak sok bajt megelozhet,illetve orvosolhat.....megfogadtad a multkori tanacsat a dokinak???
Alom: :roll: :lol: beteg vagy :wink:

Nyuszi:Hangi sem szedi le magarol a lancot.......es a cipocskere,fejfedore is szoktatom,jo uton jarunk!

Hangi ket napja felterdel/felall belemkapaszkodva-csimpaszkodva.......basszus ebbol felallas lesz hamarosan....nagyon nem vartam meg........felolem meg raert volna a kisasszony :wink:
Az ejszakaink szuperek szerencsere,de ma este valami volt.....1 oran keresztul nem lehetett semmivel megvigasztalni,olyan nagyon sirt szegenykem.......
De ma is jokislany,eppen nagyon dolgozik/ugykodik :lol: :lol: :lol: szepen lenyomott 1,5 oras alvast,nemsokara kajcsizunk,aztan irany a jatszoter!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Megjöttem a Skálából. Jelentem kész katasztrófa, teljesen magam alatt vagyok. Nincs mese, nekem egyrészes fürdőruha kell! Ez mondjuk nem nagy újdonság, úgyhogy élből így is indítottam. Hááát, ez nem az én idényem lesz. :roll: :roll: :roll: Csupa pipacsos, virágos, nagyanyám mintás (bocs attól, aki mindig a trendet követi :roll: :oops: ). A két részesek között azért ennek ellenére találtam ami tetszett. :) Eredmény: nekem bizony csak kosaras melltartós való (ezen sem lepődtem meg :roll: :roll: :? :( ), és mindenképpen egyrészes. Hagyományos bugyi fazonú volt az alsó része, de az még csak "hagyján", hogy virított az összes karfiolom, de akkor szembesültem vele, hogy magammal vittem a bridzsesz nadrágomat is. :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: Itthon nincs egész alakos tükör, így nem látom magam egy az egyben. Nnna, itt volt. :( Ha azt a súlyfelesleget a mellembe töltenék, akkor annak meglenne a helye. Jól nézne ki ez is, az is. Apának mondtam, hogy 40. szülinapomra mellfelvarrást szeretnék. Reakció: "Miért akarsz addig várni? Idén is lesz szülinapod." :shock: :shock: Megnéztem az árakat. Jó lesz a 40.-re :roll: :roll: :roll: )
Az egyrészesek kétféle képpen néztek ki: nagymamásan rondák, és nagymamásan rondák, akik nem hajlandók elfogani, hogy már 70 évesek, és 30-nak akarnak látszani. :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :? :?
Úgyhogy most :arrow: Hervis :arrow: C&A :arrow: harakiri ha semmi nem jön össze. Vagy zacskót húzok magamra, a nyakamnál meg a bokámnál összekötöm, így egy óriási szaloncukrot csinálok magamból. :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

Néztem melltartót is. Csupa gyönyörű, szexis, mindenféle fazonú, márkájú, színű csodák, fűzők, combfixek. Ilyenkor sajnálom, hogy nem vagyok egy 36-38-as méretű szexistennő, amolyan tépjszéttevadállat, mert akkor olyan cuccokban viríthatnék minden nap, hogy :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops: ( :lol: :lol: )
(Ráadásul rengetegen voltak, úgyhogy sokáig szenvedtem a látványuktól. Percről percre omlott össze egóm. :( :( :( )

ancsurti! :)

Meg tudom magyarázni az álmomat, de azt most hosszú lenne kifejteni. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

bucus80! :)

Nem szivatásból gondoltam az Iwiw-re, hanem mert ott nem kéne kicsinyítgetni. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Par kep a hetvegerol........
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
ancsurti

Bond:ha mar ketreszest akarsz,miert nem veszel tankinit????Azok kozott vannak nagyon frankok...es fiatalosak is :wink:
Nemmellesleg apol es eltakar!!! A Hervisben 2 eve en jo furdorucikat talaltam...(bar mar sajnos nemigen hordhatom oket :? )

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti! :)

A tankinivel ugyanúgy nem tudok mit kezdeni, mit a napi fél kiló zöldséggel. :roll: :roll: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Most már tudom, hogy mi az a tankini. Ha valaki nem tudná, illetve érdekli a cikk:

http://www.nana.hu/kikapcsolodas/kult/mely-dekoltazsok-es-falatnyi-melltartok-kepgaleriaval-39866.html

(Külön felhívnám a galériában látható 8-as képre! :shock: :shock: :x :x )

Kép
Kép
200907?

Bond: tankini ez is,de amire en gondoltam,az azert jobban takar.....es nagyon is csinos!!!
pl: Kép
de rengeteg jobbnal jobb kep van ha a googleba beutod,es csak kepeket kersz......

A zoldseg problema.....igy tenyleg menthetetlen vagy........ha legalabb egy adag salatat megeszel egy nap nyersen,mar sokat segit :wink: Es melle par szem gyumolcsot :wink:

Kép
Kép
ancsurti

A 8-as kepen levo "csaj"felettebb noies :? :? :? :? :? inkabb vagyok telt,mint ilyen..........azt hiszem.............

Kép
Kép
ancsurti

Bond!
C&A-ban vannak tankinik is :)

Ancsurti!
Hintás képtől behaltam :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Visszaolvasás csak felületesen ment, és nem tudok reagálni sem, tanulnom kell/kéne :? . Gyakorlatilag semmit nem tanultam, mert itt voltak ma a villanyszerelők, apa velük bajolt, szóval én babáztam. ráadásul vadul furkáltak, ezért kint kellett (volna) altatnom a babát, de nem jött össze, mert szerinte a fűben fetrengés, és a gatya kidertesítése viacoloron sokkal szórakoztatóbb :? :lol: .
Szóval jól állok, van puskám :twisted: :lol: .
6 félév után először fordul elő, hogy teljesen felkészületlenül megyek vizsgázni :oops: .

Norka!

Botond 9 hós adatai:
9300g, 76 cm :D
Köszi!

Bond!

Tudom, hogy sovány vígasz, de talán ilyet csal az arcodra: :twisted: ....
Nekem már a mellfelvarrás nem segítene :( . Akkor két bimbó lenne a mellkasomon, mell nélkül! A kettő közti bőrtasaktól nincs férfi mellkasom :evil: :lol: . Szóval marad az implantátum. Egyszer....majd....valamikor....vagy sose.... :roll:
De ez nálam nem a "baba miatt" van, hanem az egykori 70 kilóm miatt :( . Vagy a mostani 57 miatt. Nézőpont kérdése :lol: .
Igaz, hogy nekem most M-es a méretem, viszont a régi melltartóimban annyi hely van, hogy belefér a gyerekem :oops: :lol: . Szóval jóóól gondolja meg az aki, sokat akar fogyni! Tény, hogy sokkal jobban érzem magam így, de korábban ugyan dundi voltam, de pöpec cickóim voltam, amikkel eltereltem a figyelmet :twisted: , most viszont cicik nuku, viszont a popsim, meg a lábam is csak középsz@r :? :lol: .
Tudom, másnak is megvan a maga baja a testével, de én most tényleg megértettem, hogy milyen az, amikor valakiben egy kis cici gátlásokat szül (főleg, hogy nagy, keméyn cicikhez vagyok szokva) :( .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok

Csak az utsó hozzászólásokat futottam át.
Én már nagyon régóta tankinit hordok, mert van egy kis hasam, na meg egy kis köldök sérvem, és ez tökéletesen takarja, viszont nem egybe részes. Nekem 3 is van, kettőt a Mark's and spencerben vettem, egyet meg az intersportban most két hete.

Gyerkőcök nagyon édesek továbbra is.

Nekem pénteken végre megjött a menszi, nem is sok nem is kevés, remélem nem fog 15 napig tartani úgy mint múlthónapban. Dokihoz még mindig nem jutottam el, mert megint hívtak hogy még mindig beteg a dokim, áttették szombaton kettőre. Végül is most már csak az fog eldölni hogy milyen vérvételeket fog csináltatni.

Rékának mandulagyulladása lett, szombaton délutánra magas láza lett, vasárnap mentünk a gyerekdokinkhoz, kapott antibiotikumot. De már jól van, a héten itthon marad. Pénteken majd azért ha addigra minden ok vele akkor beviszem, mert kirándulni mennek, és már nagyon várja.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Dodi:valoszinuleg ezt a vizsgat is kirazod a kisujjadbol,mint a tobbit :wink:

Engem a cicimeretem erdekel a legkevesbe :roll: :oops: eddig is pici sportos volt,most csak pici lesz.....szerencsere apa nem csipazza a kebelcsodakat :wink: es engem nagyon feszejezett a szules utani mellmeretem :roll:
Azert hataslokent nem igazan erzem magamat jol,tehat inkabb a fogyi,mint sem a cicmeret para.......az aggasztobb szamomra,hogy az oriasi hasam nem akarodzik eltunni........de kes ala nem megyek :?

Na most mar tenyleg megyek,szep rendben a lakas,a ruhak tisztak,Hangi jollakott.....

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Köszönjük a bókokat :) Marcipán üzeni,hogy most nagyon sok a meló,sajnos nem tud újabb autókat szerelni. Vár rá egy nagy dömper.

Kispocok

Imádom,mikor így alszanak :) Marci időnként ülve alszik el és összecsukódik,mint egy könyv. Hihetetlen hajlékonyak.

Ancsurti

Nagyon jó képek! Az első tetszik a legjobban!
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép Náluk voltunk hétvég, unokatestvérem kislánya Jázmin Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Keresztfiammal

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Bond!
Én sem tudom, hogy miért tört pont ma rám, de az ebédhez az Internacionálét énekeltem Petrának. Utoljára az általánosban nyomtam, fogalmam sincs, hogy miért jutott ma az eszembe! :shock: :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodi!
Minden paradicsomos szósz alapja a hagyma, s.répa, zeller, majd a fokhagyma. :wink: (kint elfoglalt háziasszonyok számára fagyasztva lehet kapni aprított hagyma-s.répa-zellert dobozkában) :arrow: bár a múltkor valamelyik közértben láttam, hogy van aprított hagyma fagyasztva :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Minden kép egytől egyig nagyon aranyos!!!

Nyuszi!
A gesztenyét főzheted is, és párolhatod is. Én úgy szoktam, hogy előbb a krumplit főzöm v. párolom, és amikor az már majdnem puha, akkor teszem hozzá az almát és a gesztenyét, mert azoknak elég 2-3 perc.

Lois!
Én is azt a gesztenyét vettem most, mert nem kaptam Maronit. Az ára szerintem mindkettőnek húzós, viszont nagyon sokáig elég, így annyira nem drága.

Petra ma éjjel extra szarul aludt, nem tudom, hogy mi volt, majd ezt folytatta egész nap. Mindehhez alig evett. Vagy valahol jön egy foga, vagy front van, vagy fáj az árpája.

A múlt héten kifakadt, de nem teljesen, most megint gyűlik. Egyre pirosabb és csúcsosabb, remélem megint ki fog fakadni, és most már végre ki is tisztul neki teljesen.

Csibe!
Mi is panelban lakunk, úgyhogy tuti itt is mindenki hallja Petrát. Az alattunk lakó csak mondani akart valami jófejséget szerintem, amikor azt mondta, hogy szinte nem is hallani a gyereket. :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Bond!
Az álmod nagyon vicces!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsi!
Hogy sikerült az első névnapi zsúr? :roll:

Kép
katy76

Katy!
EnyémGyerek két evésre meg szokta enni. Meggyel adom neki uzsira. Viszont azt már nem hámozom :roll: (mert azt is csináltam korábban.... :oops: )

Dodi!
Szoptatás befejezése után kb. egy év, mire visszaépül a zsírszövet, addig még nem kell leírni ... :roll: Nekem még nem gáz, de ha nem tetszik majd a végeredmény, akor az implantátumtól sem idegenkedem annyira, tesóm megcsináltatta hasonló okokból, csudiszép lett neki. A mellfelvarrás brutál sok heg, nem túl esztétikus látvány évekkel később sem, főleg ha valaki keloidosan hegesedik.

Gabi1!

Szép gyerkőcök :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Losilane! Igen,ezt a mellényt néztem. Hol láttál belőle 74-est?? Elvileg a Brendonból felhívnak,ha jön,eddig nem hívtak :x

Katy! Köszi a receptet,ki fogom próbálni,tegnap vettem az Intersparba Maroni egész gesztenyét,úgyhogy valamelyik nap meg is csinálom neki.
Az aprított hagymát én is láttam,szerintem fogok is venni,mert amikor Lili kajájába teszek,akkor legalább nem kell kidobni a maradékot,ha aznap nem olyan kaját csinálok,amihez kell :lol:

Dodi! Nekem tuti,hogy implantátum kell :oops: Én eleve sovány vagyok,nagy cickókkal(voltam),de most úgy néznek ki a melleim,mint valami bennszülött nőnek :D Én nem is zárkózom el előle,ez van!
Sok sikert a vizsgához,biztos sikerül!!

Bond!A fürdőruhát még megnézheted a Fazekas sportban,Haris köz 6. :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: