A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júniusi babák

Sziasztok!

Jaj Nyuszi, remélhetőleg hamar meggyógyulsz! Igy a vége felé egyre többünknél történik valami váratlan. Előbb Csilla, most Nyuszi...
Tényleg, milyen fertőzés okoz vérzést??

Nikvik, nagyon szép a babaszoba, és az a bútor...álomszép!
Nem baj, ne törődj a hasad méretével, ezen nem szabad idegeskedni, az a lényeg, hogy jól fejlődik a baba és egészséges. Amúgy is vékony alkat vagy, sztem a madárcsontú nőknek amúgy is csak hasra megy minden, hátulról olyanok, mintha nem is lennének várandósak. :wink:
Aztán lesz nagy meglepi, ha kibújik egy 3,5 kilós kislány! :D Nem saccolták még meg a súlyát?

Geo, én sem tudom megnyitni a képeket, nekem is kódok jönnek be. :cry:

Kép
jenny29
Mór

Geo, húúúú, nagyon durva az előtte-utána sorozat. A kedvencem a fürdőszobátok és a pisztácia színű szoba. Konyhabútor mikor érkezik? És végül melyik nap költöztök?
Nagyon ari vagy a cd-vel, egyelőre igyekszem merítkezni a neten találtakból, videókat is töltöttem le, aztán ha nagyon nem megy majd, kiabálok érte.

Nyuszi, jaj, szegény, Te is?! Hát együtt érzek veled.

Jenny, köszi a kérdést, már nincs semmi "színezék", 3 napig volt, tegnap már szinte nulla, ma még semmi, remélem, tovább is állt, de hát az aggódás megmaradt.

Nik, hát a babaszobátok amolyan katalógusba illő, Te pedig igazán nagyon-nagyon csini vagy. Már unom magam, de leírom ismét, igazán irigykedem egyikőtökre, másikótokra. Főleg abban a tudatban, hogy látom, én hogy nézek ki.
Akkor várjuk a beszámolót a kisasszonyotokról.

Luna, na, de jó, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek a mosható pelusról nem elsősorban a környezet óvása jut eszébe. Persze természetesen az is egy plusz pozitívum, de nálunk is az ára az, ami miatt nyert.

Kép

Kép
***csilla***

sziasztok! De jó Csilla, és Nyuszi, hogy mindkettőtöknek megoldódtak a színes dolgai, nahát engem is nagyon megijesztett volna. Az nem is kifejezés, hiszen így is, folyton ellenőrizgetem a bugyimat, midnen egyes WC menéskor.
Azért az jó érzés, hogy betöltöttem a 31. hetet, és 37. héttől már érettnek számít az újszülött, úgyhogy a 6 vagy kicsit több hét már csak eltelik úgy, hogy bent marad a Picúrka. Sőt, ha így belegondolok, jó ijesztő is, mert egyre nehezebben bírom pl. a háztartási munkát, úgyhogy szinte 3 hétvégét képzelek még aktívan el, utána nagy terheléseket szerintem már nem tudok. 3 hete kezdtük a szobák kialakítását. Akkor még ha a súlyok emelgetése nem is, de a ruhák kipakolása, söprés, takarítás, simán ment. Most, hoyg elkészültek a munkálatokkal, jött ugyanennek a munkának az inverze... visszapakolás, ruhák elrendezése az új garderobe-ba, szekrények lemosása, söprés, felmosás-lemosás mindenhol. Ami miatt ezt leírtam, csak annyi, hogy a 3 hét alatt óriási változások lettek az én mozgásomban, teherbírásomban. Valahogy most is tüsténkedtem, de sokkal lassabban ment minden, és rendkívül elfáradtam. Éjjel az izomláztól alig tudtam aludni :? de legalább megvagyunk a nehezével és az fantasztikus érzés.

Ma reggel kellett ráadásul mennem az ismételt cukorterhelésre, reggel 7-re :roll: azóta sem térek magamhoz. De remélem, ezzel vége is, és beigazolódik, hogy nincs semmi baj.

detti_10

Detti, és mikor lesz eredmény? Remélem, minden rendben lesz és tényleg megnyugodhatsz.

Én úgy tudom, hogy 36. héttől számít érettnek egy terhesség. Azért örültem neki, mikor olvastam nemrég, mert így már "csak" 5 hetet kell egyben kihúzni. Bár még olyan nagyon soknak tűnik. Ja, végülis betöltött 36. hét, az már a 37. kezdete. Akkor asszem egyről beszélünk, de így akkor 5 hét, nem 6. :D
Én is nagyon le vagyok lassulva, el vagyok fásulva és elég nyomorékul érzem magam sokszor. De ezt nem panaszkodásképpen írom, mert boldog vagyok nagyon és örömmel veszem az akadályokat, Léni babáért mindent kibírok, csak hát azért nem fenékig tejfel most már. És én még nem is dolgozom, nincs másik gyerkőc, csak a háztartás és az ezzel járó dolgok.

Kép

Kép
***csilla***

Na, megerkeztunk az orvostol. A lanyzo 1600g- osnak merettetett. Minden rendben van. Meg mindig farfekveses, de meg egy honap alatt meggondolhatja magat es befordulhat. A mehlepeny meg mindig alacsonyan fekszik, kozel, de ami a legfontosabb, hogy NEM a mehszajon.
Jovo het kedden megyunk az utolso nagy genetikai UH-ra, ha jol tudom ezt Mo-n doppler vizsgalatnak hivjak.
A mult heten kedden egyebkent kaptam, vagyis rajtam keresztul a bebi kapott egy injekciot, ami a tudo ereset gyositja meg, igy ha a mehlepeny miatt ugy dontene, hogy elobb akar kibujni, akkor ne legyen baj a tudejevel.

Luna, tudom, hogy csak vicceltel :wink:!

Csilla, ne aggodj a kinezeted miatt, mindenki mas alkat, maskepp hizik es mas mennyiseget.

Jenny, a sulyat meg nem saccoltak, hogy kb. mekkora lesz a vegere. Szerintem majd most a nagy UH-n megsaccoljak, de ha nem akkor en ugyis rakerdezek majd.

Detti, a nap vegere en is lihegek, mint egy kutya, es nekem is egyre nehezebb a hazimunka. Szerintem nalam ez azert van mert en szinte csak hasra nottem.
Vendég

SZIASZTOK!

Betegeknek jobbulást, Harinak a fogához és CSILLA és NYUSZI nektek meg a barnázás múljon el!!!!PIHENJETEK MINNÉL TÖBBET!!!

GEOOO : A lakásotok egyre otthonosabb, lakályosabb!Igazán gyönyörű lesz.

[/b]LUNA: Remélem, a vállad javult már valamit!!!

VOK: Anyukádon ne idegesítsd fel magad!!! A súlyod rád tartozik.
Mondd legközelebb neki, hogy nem tudod a kilóid számát, de az orvosod szerint teljesen tökéletes minden és ezzel zárd rövidre a kérdést. Különben is , én erre azt szoktam mondani, hogy ameddig nem ő kosztol( a kérdező fél), semmi köze a súlyomhoz!!!
[b]NIKVIK:
Te gyönyörű kismami vagy ám!!!

[/b]Betöltött 37.hétig: Koraszülöttnek számít a baba.
De megnyugtatásként mondom, hogy betöltött 35. héttől már problémamentesen adaptálódik az újszülött a kinti élethez.Tehát érett a tüdeje is, nem kell lélegeztetni, csak kisebb a súlya, mint a 38-39 hetes babáké.
Kevesebb zsírréteg tud lerakódni, így jobban igénylik a meleg ruhát.

MOZGÁS:[b] Én napközben még mindent meg tudok csinálni, de délben már megyek aludni Lilikével.Olyan jólesik kicsit punnyadni. Este pedig csak olvasni van kedvem....
Meglassulva még nem vagyok, csak talán estére álmosabb, mint eddig.
DE, AMI KÉSIK, NEM MÚLIK!!!
Éjszaka pedig olyan jókat, mélyen tudok aludni, hogy csuda...

Kép
rozsa1979

most tök mérges vagyok, mert tegnap elszállt a hozzászólásom, megpróbálom újraírni.. :twisted:
Vendég

Hari,
nagyon király babakocsit szereztél be!! :P

Jenny,
az anionos márkája: biointimo, itt meg is tudod nézni:
www.biointimo.com
Vendég

Nikvik,
a babaszoba egyre jobb és jobb lesz :wink:
viszont most picit kommentálnám a képeidet! :D
a 2. és 3. fotón olyan vagy, mintha nem is várnál babát, az elsőn meg olyan, mint aki nem vár babát, csak jól bevacsizott. hol a 8kilo? :wink: :D

lknyuszika,
ajj.. de ijesztő lehetett, örülök hogy semmi gond a babával!! Neked meg kívánom, hogy gyorsan múljon a gyulladás!

lányok,
sajnálom, hogy nem tudjátok megnyitni a linket, :( majd a maradék képeket akkor felrakom még a hétvégén.

Csilla,
úgy néz ki, hogy szombaton felhozzuk Pásztóról a kanapét, kiságyat, foteleket.
jövő héten meg akkor konyhabútor+költözés :D (de utóbbi lehet, hogy csak 2hét múlva).. de már nagyon túllennék rajta..

teherbírás:
én sajnos még június 7-ig nem pihenhetek...
habár most a hétvégén befejeztük a takarításta Csengeryben, most a wc-t takarítottam ki, csempéket meg mindent...
de itthon folyamatosan dobozolni kell, aztán majd költözni, meg ha már beköltöztünk kimosni, sterilizálni a cuccokat...
de nem panaszkodom, mert jól bírom az aktivitást.

Ma déllőtt voltam védőnőnél, minden rendben, stb.
illetve ma találkoztam a gyerekorvosunkkal (Dr.Nagy Márta) is, aki teljesen szimpatikus, most még jónak tűnik. hasonlít az én gyerekorvosomra :D

aztán hazajöttem ebédelni, de 2re mehettem is vissza, mert anyagt kellett gyűjtenem a pénteki kiselőadásomhoz..
4re pedig már itthon is voltam, mert ma van VIZSGAJELENTKEZÉS :?
írásbeli alapvizsga: máj.17.
kult.föci: jún.1.
szóbeli alapvizsga:máj.26.
és még van egy tárgyam, amihez nincs felrakva vizsgaidőpont, azt nem tudom mikor lesz.
a többi kurzus pedig auto gyakjegy, ezekre most indult be a hajtás, mert máj.15-ig kell megírni a beadandókat, meg írjuk meg a ZH-kat, és 15-ig le is zárnak minket...
izgiiii.. :?
Vendég

ja, és képzeljétek!
van babakocsink :D :D :D :D :D :D :D
mindig szoktam nézegetni a vaterán, meg teszveszen, hogy azok a babakocsik, amik tetszenek, esetleg vannak e olcsóbban, mint azon a weboldalon, amit Jenny linkelt be egyszer (Jenny, hálám azóta is üldöz, mert ők nagyon jó áron tolnak mindent).
de használtan még egy ilyen kocsit sem láttam, mert ezek még újak, gondolom mindneki épp most használja őket :P
aztán egyszercsak szombaton (vagy vasárnap? :roll: ) találtam egy kocsit, ami iszonyat megtetszett, és 30ezer pénzért volt fenn a vaterán :shock: új ára: 75ezer...
(ja, most már újonnan nem is kapható, mert ez a 2009-es modell)
nade annyira megörültün a kedves férjemmel, hogy azonnal leütöttök, ma utaltuk a pénzt, szerintem holnapután, vagy csütörtökön már itt is lesz!!!! :D :D
aztán hamarosan megrendeljük hozzá a bébihordót is, ami teljesen új, meg a hozzá való adaptert 30-ért, úgyhogy a babakocsit, meg a hordozót adapterrel 62ezer pénzért szerezzük meg, 13ezerrel olcsóbban, mint amennyi a kocsi boltban :P
ő lenne az:
http://www.vatera.hu/item/view/?cod=168246172
kinéztem már hozzá egy nagyon király pelenkázó táskát is, de azt majd csak akkor veszem meg, ha itt a kocsi :wink:
Vendég

amúgy nem is 3kerekűt szerettem volna :oops:
Vendég

Na akkor Geoo, ez ma a babakocsik napja :) Legalabbis az enyim celba is ert ma (az autosulessel es a talppal egyetemben, az angoloktol). Ezek szerint szarazfoldon jott (tan kis vizen is :D) mert nemkezett a legteri zavarok miatt. Ugyhogy tovabbra is pozitiv a tapasztalatom a nagykiterjedesu cumok vizen tuli rendelesevel kapcsolatban :)
Jah a szek... hat egyre inkabb azt mondom, telitalalat. Irto kenyelmes, ugyhogy nalunk szerintem tuti nem kerul eladasra akkor sem, ha a szoptatos funkcioja megszunik :)

En ki tudtam nyitni a kepket (csak nem igazan ertettem mit takarhat egy coimra.hu nevezetu link, es ott meg a te lakasod alatta :D:D:D) es klassz lesz nagyon ha befejezitek, mar ugy ertem bebutorozva.

Ma nagyot alakitottam, asszem hormonalisan terhelt vagyok es kellokeppen szetszort emiatt, eselyes, hogy elhagytam a kulccsomomat :) Mindezt akkor birtam felfedezni, mikor hazaertem az egyetemrol es a haz elott nem leltem sehogysem :) Szerencsere van egy tartalek vesz-ajtokulcsunk a kocsiban, a kapu nyitasa vegett meg csengettem a szomszednak :D

luna6

Enyim is haromkereku, de azret mert ebbol van negy kereku is, csak ez ocsobb volt :) Es igy taszigalva kicsit a lakasban abszolut stabilnak nyilvanitom ezt a verziot is :)

luna6

Sziasztok!

Köszi mindenkinek, ma egész nap pihiztem, sajna még mindig tart a vérzés, de legalább már tudom miért van. Én sem tudtam, hogy a heveny hüvelygyulladás vérzéssel járhat, mert még sosem volt szerencsém ilyesmihez. :) (remélem többet nem is lesz)

Szóval ma szétpihentem magam, csak nemrég aktivizálódtam, sütöttem bundáskenyeret, teával és vacsiztunk, meg kimostam egy adag ruhát, és kitettem, de a mai pályagutásom ennyi volt. :)

Geo, gratula a babakocsihoz!!

Csilla, együtt érzek, remélem Te is javulgatsz most már!

Nik, Neked amiatt, h a lepény lejjebb van tüdőérlelőt adtak? Nahát, akkor eléggé biztosra mennek. :)

Rózsa, tök jó, hogy jókat tudsz aludni. :) (szerencsére az Nálam is megvan, még a tegnapi izgalmak ellenére is aludtam, mint a bunda :D )

Teherbírás: Nálam lassan egyenlő lesz a nullával, mindenhol húz nyom, feszül a poci, és ha talpon vagyok 1-2 óra múlva kidőlök, le kell feküdnöm, és csak utána tudok bármit is újra csinálni. De sebaj, ezt a 7-8 hetet (jó esetben) kibírom már így, utána ismét fitt leszek. D: Remélem :)

Koraszülés: Mi is már alig várjuk a 36.-ik hét végét, ha azt elérjük már hátradőlök, és bármikor jöhet a baba, remélem addig mindenképpen bent marad.

Na, megyek is vissza, pihizek.

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Sziasztok! megkezdtem az utolsó előtti hetet a munkahelyemen! viszont holnap a mioma miatt kórházba megyek mindenféle vizsgálatokra úgyhogy nemkell bemennem de nem ismennék mertma ledolgoztam a holnapi teljes napomat ugyanis 9 órát melóztam!!!! elég durva volt de annyi teendő volt hogy nagyon hamar elpörgött a nap! most pihenek mert reggel 5:45-kor kell indulnom hajnalba a kórházba mert fél 8-kor már vérvétel stb és Budára megyek át! szóval ez lesz! viszont utána megyek fodrászhoz egy teljesen ismeretlenhez remélem nem cseszi el mert már megőrülök hogy mindig lófarokba lóg csak kis fazont akarok rajta!!! aztán jövök haza és pihizek!!! jó hogy irtad az anoionos betétet Geo mert csütörtök az új DM nyitáskorminden -15%-os kedvezményű lesz és akkor veszek!!! irok is valami listát!
a mleóm 99%-át átadtam és fura érzés... picit olyan szomorú persze most majd másban találok boldogságot :-)

a hétvégénk csúcsszuper volt! a Geréby kúrián voltunk aki teheti és tud menjen bár bazi drága szerintem (bár mi kuponnal voltunk ugye) de hihetetlen a kiszolgálás a minőség! 100% volt MINDEN! jókat ettünk sétáltunk pihentünk! csudajó volt tényleg!

Geo én sem tudtam megnyitni a fotókat :-(

Nikvik: hát a babaszobád tényleg katalógusba illő! elég durván szép jó! mondjuk nekem az enyém is tetszik jó belépni! benézek a babaágyba, a pelenkázóra, a kiskádba! :-) valahogy már várjuk Esztit ...

na most pihizek aztán lassan próbálok aludni mert nálam az alvással kardinális problémák vannak! ...
Vendég

Hát én nem vagyok sokkal jobban. Reggel elmentem a fogorvoshoz, de ketten sem tudtuk kitalálni, hogy melyik fogam lehet a hibás. Végig kopogtatta, jegelte, de semmire nem volt érzékeny. Csupán csak majd' besz.rok, úgy fáj az egész jobb oldalam. Aztán végül az egyiken talált valami kis lyukat, azt betömte, de most hogy kiment az érzéstelenítő, megint fáj. Már a könnyeim potyognak, bár inkább a tehetetlenségtől, mint a fájdalomtól. Próbáltam lefeküdni, de abban a pillanatban bedugul az orrom. Ami amúgy nem folyik, csak ha lefekszem, akkor dugul. A homlokom is fáj továbbra is. Az is lehet, hogy nem a fogam fáj, hanem arcüreg gyulladásom van?? Most már tényleg nem tudom mit csináljak, úgy érzem kezdek begolyózni az egésztől.

Ráadásul ha lefekszem, iszonyúan kínoz a gyomorsav is, hiába kapdosom be a Rennie-t. Amíg a számban van, addig jó, de utána kezdődik előről. Szerintem ma már ülve fogok aludni :lol:

Most úgy állok megint, hogy Lili szobájába teszem Bencét. Apa még nem csinált helyet a hálószóbában, ráadásul ott mindig büdös van a cigitől, ami a nappaliból bemegy. Meg zaj is van, ha megy a TV, ráadásul én most ugye megint Lili szobájában alszom, úgyhogy szerintem elsőre ott fogjuk megpróbálni. Aztán majd meglátjuk. Kipakoltam Lili szobájában egy szekrényt üresre, hogy az lesz majd Bencéé. Azt sem vitte át párom, így telepakoltam Lili szobájában. Így kezdtem azon filózni, hogy akkor végül is a gyerekágyat is oda fogom betenni. Persze az sincs még, mert azt is Apának kéne elhozni. Mondjuk ráérünk még, csak én már szeretném látni, hogy minden rendben van, kész vagyunk. De végül is Lilinél is az utolsó pillanatban lett megcsinálva minden.

Kép
Kép
hari

Geo,
én sem tudtam megnyitni a fotókat, pedig szeretném megnézni a képeket.
A babakocsi tök jó és jó áron kaptátok meg szerintem.

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Geo!
Uhhh, ez a Görög story nagyon jó!!! :D:D Ezt mesélni fogod még Dávidnak :D:D:D Mázlitok volt, hogy nem kellett kifizetni a bútort!
Mióta nem cigizel?
Jóóó a kocsi nagyon! :D:D
Ügyi voltál! :D
Mikor kezdtek költözni?
Eléggé húzós lesz a vizsga időszakod.

Rózsa!
Talán a beindulás miatt aggódik a doki, nem? Egyébként lövésem sincs azon kívül, hogy ez meszesedést jelent, hogy mi lesz, ha 2-es lesz, vagy 3as. A vicc az az hogy nem cigizek, nem iszom alkoholt, és Hannával nem volt ilyen érésem.
Anyám, az egy nehéz eset. Meg ugye az én türelmem sem az igazi most. De valami hasonlóra jutottam én is, mint te. Elküldöm a susnyásba :D:D

Nantto!
Köszi az infót!!!
Megpróbálok eljuttatni valakit, mert be kéne vásárolnom rendesen :D
Kitartás!!! Minden tiszteletem, hogy te még bírod...
A mióma hol van? Bezavarhat a szülésnél?

Nyuszi!
Ez a vérzés nagyon gááz. Remélem hamar elmúlik!

Kora szülés:
Remélem mindenkinek jóóóó sokáig bent lesz a csemetéje :D Én akkor lélegzem majd fel, ha kint van Alex és mindene működik....
Bár nagyon fura ez a srác, mert én "beszélgetni" szoktam vele és mostanában nem olyan, mint eddig. Hannával szinte végig "beszélgettünk", de Alex már inkább pihen, vgay nem tudom hogy mondjam. Érzem én is, hogy lassan vége ennek az idillnek,hogy csak bent nyomkod :D

Teher bírás:
Hát, nekem ha jó lenne a lábam én a várost járnám Hannával. Így féllábbal az is nehéz, hogy végig menjek egy utcán. Utálom. :S De ezt "kértem" és kaptam :D:D
Ma reggelre neki állt vizesedni a kezem...
És nagyon vagány voltam, mert úgy gondoltam nem kell már nekem az a fásli... hát úgy bedagadt a fájós lábam, hogy csak na... Csak a bokatartót raktam rá. Nem elég még neki. Remélem 2 hét múlva már jobb lesz a dolog, mert így még a szülő ágyra se tudok majd felmászni rendesen.

Én ülni nem tudok rendesen, mert annyira fent van Alex, hogy már egyenesen se jó... :? :? Rendesen hátra kell dölnöm, ha ettem. Állva semmi bajom.

Hanna játszani szeretene Face bookon... :D
Jövök még ::DD:

Eszter
Kép
Kép
vok

Csak nem bírtam, és kidőltem kora délután egy kis alvásra, hát persze, hogy több órányira nyúlt. Legszívesebben folytatnám, na, de vacsit kell készítenem, no, meg este-éjjel is jó lenne aludni.
Ilyenkor én (du-i több órás alvás) sosem találom magam, nyűgös vagyok, kedvetlen, stb.
Ezért sok szórakoztatót nem tudok írni.
- Geoo: ügyes vagy a babakocsival nagyon, örülhetsz is neki!
- Nikvik: nocsak, kicsi pociban is méretes kislány található, gratulálok, hogy minden rendben, és reméljük, a tüdőérlelésre valójában nem lesz szükség.
- Csilla: kitartás! Szerintem kilókat és mindent most már magasról... mér erre a "pár" hétre nem számít semmi. Valahogy találd meg a legkényelmesebb pózokat ülésre, fekvésre; a bő, laza ruhákat, és csakis a kisasszonyra koncentrálj. Utólag ez a pár hónap nehézség eltörpül, és csak az eredmény marad, s a testednek újra egyetlen ura lesz: Te.
Én nemcsak jó termetesnek érzem magam, hanem a hasam is óriási. Bár nem tudom, mekkorának "kéne" lennie. Meg néha meg is jegyzik, hogy "kettő is beleférne". Q furcsállom amúgy az ilyesmi megnyilvánulást, de csak vigyorgok. Magamban meg azt gondolom: az én testem, az én hasam, az én lányom és csáó. Jah, és változatlanul félek a szüléstől. Nem rettegek, de nem szeretek rá gondolni.
Hétvégén táskába raktam át a kórházi cuccokat, most már a hűtőszekrényen lógó lista elemeit kell csak betenni, de ezek nem lényegi dolgok: pl. Cd-k, krémek, stb. ettől kissé megnyugodtam, h egyben a pakk, ugyanakkor magát a folyamatot nem tudom elképzelni. Szeretnék átbillenni rajta, és bártran, pozitívan gondolni rá.

Csilla. köszi a kérdést, holnap megtudom a cukorterhelés eredményét, úgy félek, hogy még csak határ se legyen... nem a diétától félek, ahnem jó lenne letudni ezt a kérdést, hogy 2x is megnézték, de pont. Olyan rossz lenne oda is járkálni most, a diebétesz dokihoz.

detti_10

Luna,
és kibontottad már a babakocsit? :lol:
ja, a link az azért coimbrás, mert ide nem lehet feltölteni a fájlt, ezért egy weblapra kellett rátenni, és András csinált egyet a cégük honlapjára.
megtaláltad azóta a kulcsaidat?
én amikor du indultam el, nem tudtam beindítani a kocsit, mert nem találtam a slusszkulcsot... nem értettem hova rakhattam, amikor valahogy be kellett szálljak, tehát kb félperce használtam... végülis a táskám mélyén, az anyósülésen találtam meg.. persze csak miután megvizsgáltam az ülések alatt is mindent... :?

Nanetto,
örülök, hogy jól telt a hétvége :wink:
a Geréby kúriát én esküvői helyszínnek néztem még anno, de végülis hagytam, mert sokaknak távol lett volna :x

Hari,
és ha elmennél háziorvoshoz? ő majd biztos ad vmi beutalót vhova.. (na de okos vagyok.. :? )

na majd okoskodom valamit a képekkel..
Vendég

Geoo, hat tudod en eccerucske kocsit vettem, szal a naaagy osszerakas kb vegulis 2 percig tartott, mig kihuztam a nagy dobozbol es felkattintottam a harom kerekt, es kinyitottam :)

Es mi koze van Andras cegenek Coimbrahoz? :)

Jah, a kulcs meg nincs meg, de meg van ra halvany esely, hogy a kocsiban van valahol valahova becsuszva, de nem vagyok eleg fitt es rugalmas most ilyen auto darabokra szedeses akcioban, igy majd este a haz 'ura' kap lehetoseget az atvizsgalasra :D

luna6

Vok,
2009.okt.14-e óta nem cigizek, attól a naptól fogva nem gyújtottam rá, hogy pozitívat teszteltem :D
basszus hallod, ez a láb, ez nagyon kemény... gyógyulna már meg!

Detti,
én eddig egyáltalán nem féltem a szüléstől, most már kezdenek rémgondolataim lenne, most még csak főleg a tágulásról. hogy a fenébe jönne már ott ki egy embergyerek? :shock:
na persze általában kijön, de hááát... durva :D
Vendég

olyannyira kijon, hogy ha akarnad sem birnad visszatartani :) jon mint a gozmiozdony olyan erovel, a tolofajasok alatt/kovetkezteben :) Oke, rasegitesz, de ha nem nyomsz akkor is nyomul am kozben :D

luna6

Sziasztok

Geo nagyon klassz a babakocsi, amit vettetek :D és a lakás meg gyönyörű :lol: Majd tegyél fel olyan képet is, amikor már be van rendezve. A konyha tetszett a legjobban, mert én is nagyon szeretem a kék színt.
Kösz, hogy feltetted a linket az anionos betétről, már én is szerettem volna érdeklődni róla. Akkor én is inkább ott veszem meg, minthogy rendeljem és még postaköltséget is kelljen fizetni :lol:

Hari nagyon szuper a te babakocsid is, nagyon tetszik :D
Sajnálom, hogy fáj a fogad, de tényleg lehet, hogy az arcüreggyulladás miatt fáj. Könnyen ráhúzódhat még a füledre is. remélem hamarosan elmúlik :(

Nyuszika, Csilla örülök, hogy jobban vagytok már mind a ketten. Ijesztő volt még olvasni is, ami veletek történt :shock:

Detti 10 én is nagyon félek a szüléstől :roll: igyekszem keveset gondolni rá, de most már közel van... Igyekszem utánanézni dolgoknak, olvasok szüléstörténeteket, csakhogy szokjam a gondolatot. Az ember fél az ismeretlentől.
Szorítok, hogy jó legyen a cukor eredményed.

Nikvik nagyon szép lett a szoba :lol: :lol:

Ma voltam védőnőnél, már 63 kg vagyok :shock: Azt mondta, hogy csütörtökön meglátogat, remélem tényleg ideér hozzám :D
Voltam tanfolyamon is, tök jó volt, most már tudom mi az a kooperatív tanulás. Eddig is csináltam a gyerekekkel, csak nem neveztem nevén :lol:
Babamozgás: nekem egyszerre kapálózik a köldököm fölött (de nem a gyomromban), jobb oldalt és lent. Akkor most hogy van? :lol: Amikor meg csuklik, hol lent, hol oldalt, hol meg egészen fent érzem. Nem tudom, hogy fekszik vajon? Majd 2 hét múlva megyek dokihoz, akkor biztos kiderül :D

Konkri olyan ritkán jössz monstanában :D

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

Vok, hova akarsz engem elküldeni vásárolni??? :lol: Viccen kívül, egyrészt szívesen el is viszlek, de ha nem akarsz/tudsz jönni, akkor ha összeírod mi kéne, vásárolok neked. Csak szólj!

Fogam mintha jobb lenne, lehet, hogy attól fájt annyira délután, hogy megbabrálta a doki és ment ki a fájdalomcsillapító. Legalább is reménykedek.

Kocsi ügyben Apa azt mondta, megpróbálja leszerelni a csomagtartó ajtajáról a burkolatot, szerinte akkor már beférne a babakocsi és az ablaktörlő motorjának meg nem kell akkora hely, amekkora burkolatot tettek rá. Hát kíváncsi vagyok. Jó lenne, mert mégis csak akkor lenne fullos a dolog, ha be tudnám tenni. Itt is lehet sétálni azért, de olyan jó lenne néha eljutni mondjuk a Városligetbe, vagy bárhová, viszont BKV-n ezzel a kocsival tényleg nem hiszem, hogy boldogulnék, ahhoz azért nehéz. Lilivel iszonyú sokat cipekedtem és azért elég körülményes volt. A többi emberre meg nem igazán lehet számítani. Furcsa mód akik mindíg segítettek, azok a kissebbségi férfiak voltak. Azok kikapták a kezemből a kocsit és már vitték is. Másokat úgy kellett levadászni.
De nem szerettem erre építeni, mert mindig attól tartottam, hogy felszállni segítenek, aztán leszállni nem és akkor fent maradok :lol: Úgyhogy inkább jól megerősítettem a karizmaimat, hogy egyedül is bírjam. De ezt a kocsit önmagában épp hogy elbírom, egy babával már sok lenne. Bár minden csak akarat kérdése.

Kép
Kép
hari

ja, azt nem is mondtam, hogy azt mondta nekem a védőnő, hogy puffad az orrom hamarosan szülni fogok :shock:
Kérdeztem a férjemet, tényleg megnőtt az orrom? Azt mondta, nem. Nem tudom tényleg kapcsolatban van-e az orr mérete a szüléshez :lol:

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

Talinn, nekem az elejétől puffad az orrom. Legalább is érzetre. És előbb utóbb szülni fogok, úgyhogy biztos van összefüggés :lol:

Heni merre jársz??? Ha jössz, egy táblázatot is feltehetnél, már kezdem elfelejteni a sorrendet. Még a végén elfelejtek majd szülni.

Az előző szülésnél én eléggé a végén voltam, olyan rossz volt, hogy már majdnem mindenki túl volt a szülésen én meg csak nem akartam megindulni. Illetve inkább Lili nem akart. Bár utólag teljesen mindegy, hanyadiknak szül az ember, csak már egész másról beszélgettek a csajok, mikor engem még mindig az érdekelt, hogy mi a fene az a nyákdugó :lol:

Kép
Kép
hari

Hari!
:D:D:D Hova szeretnéd, hogy küldjelek? :D:D:D:D:D
Az a baj, hogy 3 lépés után kb le kéne ülnöm (na jó, nem... de eléggé macerás velem vásárolni, ha nincsen leülési lehetőségem)
Kéne egy pár cucc, popsitörlő, mosogató gép tabletta (van egy bió, foszfát mentes, imádom) (és itt tenném hozzá, hogy tablette-t írtam tabletta helyett, Ez már kóros. Kezd kijönni, hogy 1 hónapja nem beszéltem senkivel sem németül hüp-hüp..), meg hypoallergén fürdető, meg hát szívem szerint körbenéznék... Van 10, meg 15%os kuponom, meg egyéb finomságaim :D:D
Hülyén néznék ki szerinted, ha egy gurulós széket is vinnék magammal és úgy mennék be egy DMbe? :D:D:D:D

Lazán lehet a fájdalom arcüreg gyuszi is :S Viszont nem hiszem, hogy az antibikád mellé még adnak valamit. Viszont nekem van itthon ilyenre homeós szerem. Illetve érdemes lenne elolvasni a könyvben, hogy neked melyik kéne. Nagyon sokat tud segíteni!

Kocsi nagyon tuti!!!!! :D:D Nekünk pont a cipelés miatt van 2 kocsink. Egy batár, meg egy könnyű 6 kilós pierre cardin. Azt már emelgettem ahova kellett :D

Geo!
Tök jó, hogy abba tudtad hagyni :D Én aznap szívtam el az utolsó cigimet, amikor Hanna fogant. :D:D Annak nyáron lesz 5 éve és annyira örülök neki, hogy sikerült abbahagyni. Egyrészt nem vagyok büdi, sokkkal kevesebbe kerül a napi ellátmányom :D (ezért szeretném, ha Ádám is végre lerakná...) és tök jól megtanultam kezelni a stresszt. :D

A lábammal csak az az egy lebeg a szeme előtt, hogy szülésre jól legyek és utána el tudjam látni Alexet és ne kelljen mást megkérnem, hogy odahozza nekem... az gáz lenne.

Nik!
Te is nagyon szerencsés alkat vagy! :D:D
Azért az nem értem, hogy miért akarna korábban kijönni a babód? Tüdőérlelőt csak akkor szoktak itthon adni, ha nagyon úgy néz ki, hogy beindul a szülés és tágul is hozzá a méhszáj.

Talinn!
Összeraknám mindkét kezem, ha csak 63 kiló lennék :D:D
Az arcdagadás egy tipikus jele a végének. Addigra annyira elkezd vizet tárolni a szervezet, hogy a száj és az orr be szokott dagadni :D

Luna!
Tök jó, hogy hozzád is megérkezett a babakocsi :D
Ezena törlőkendő melegítőn azóta is ki vagyok :D:D:D Ezt a hülyeséget! :D::D:D Eszembe nem jutna. :D (bocs, ha valaki vett volna ilyet)

Na, viszem Hannát aludni. Most se bírtam befejezni, amit akartam.....
Majd reggel :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Luna,
igazából nincs nagyon köze Andrásnak Coimbrához :oops: :D csak annyi, hogy a céget az öccsével alapították, és mind a ketten Bud Spencer-Terence Hill fanatikusak... és utóbbiak az egyik filmjükben milliomos Coimbra testvéreket alakítanak, és hát a két lökött (Andrásék) ezért adták ezt a nevet a cégüknek. :D
na úgy legyen, és a megfelelő időben kívánom, hogy csak úgy nyomuljon kifelé Dávid :lol: meg az összes baba, akinek már itt az idő :lol:

Talinn,
örülök, hogy tetszik a lakás, majd akkor rakok fel berendezett képeket is :P
örülök, hogy sikerül spórolni a betéteken :lol:

Dávid nekem is több helyen szokott egyszerre matatni, nem nagyon tudom elképzelni, mit mivel csinál :)

Hari,
tök vicces volt az utolsó hozzászólásod :D :D
Vendég

GEOOO: Babakocsi nagyon szuper!Jó a színe is, nem fog hamar bepiszkolódni: :wink:

HARI: Gondjaidat olvasva az ötlött az eszembe, hogy simán lehet fülgyulladásod, ami kisugárzik a jobb arcfeledbe.
Próbáld ki a fülgyertyát , vagy Fül-Orr -gégsz nézze meg!

VIZESEDÉS: Amennyire ijesztgettek vele, MÉG NEM JÖTT ELŐ...
Akko én nem is szülök, úgyis be vagyok tojva tőle... :roll: .
Gyerek bennmarad érettségiig. :wink:

Ma én olyan jól éreztem magam a bőrömben.... :roll: .Befestettem a hajam, leszőrtelenítettem mindenem, manikűröztem, pedikűröztem, arcradírozás, meg arcpakolás is megvolt.
Kaptam 2 parfümöt apától...Délben jól kipihentem magam....
Szóval most szépnek érzem magam, meg jólápoltnak, stb...
Mindennel készen vagyok, Lilikét ma beírattam óvodába...bár még vannak kétségeim, de nyílt napon olyan jól érezte magát a leányzó.
No, nem fosom tovább a szót...
Megpróbálok inkább képet feltenni...

Kép
rozsa1979

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1271706539.9701.jpg[/img] Kép [/img]

Kép
rozsa1979

No, sikerült!!!
Holnap teszek fel a gyerekszobáról, ruhákról is!
Az első kép 1 hónapja készült, Lilike jelmezbálban volt.
A második pedig 9 hónapja, itt már Balázs pocakban volt.
JÓ ÉJSZAKÁT MINDENKINEK!!!
Tényleg nem fosom tovább a szót!!!

Kép
rozsa1979

Hali!

Geo, nagyon klassz a babakocsi, az ára meg egyenesen szenzációs, ügyesek vagytok!!! A sportrésze hasonlít az enyémhez.
Köszi az anionos betét nevét, asszem akkor én is itt veszem meg, nem neten, sprórolási okokból.

Csilla, örülök, hogy elmúlt a barna!
Nikvik, nem is kicsi a baba, jó husiban van. :wink:

Vok, igazad van, a lényeg, hogy mire Alex kijön, okés legyen a lábad! Azért nem semmi, hogy ilyen lábbal végigcsináltad az egészet.

Hari, sztem itt én leszek az utolsó szülő nő, már ha Nati időre jön. Én június 27.-re vagyok kiírva.

Nanetto, képek nem készültek a hétvégéről?

Mi a Balcsin voltunk, sétálgattunk a mólón, Tihanyban meg Badacsonyban. Jó volt, de eléggé fújt a szél.

Nekem ma eléggé feszült a pocakom, feküdtem is délután, tv-ztem, olvasgattam. Én már csak ritkán érzek rúgásokat, inkább helyezkedik jobbról-balra és vissza, böködi a köldökömet. Néha úgy arrébb löki magát, hogy majd kiszakad az oldalam...Ma sztetoszkóppal végre meghallottam a szívhangját. Nem tetszett neki, bele is vágott. :D

Teherbírás: Ma mire felértem a 4.-re, elszédültem, le kellett ülnöm.

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok,

Hari, gyomorsavra nekem a Salvus víz vált be egyedül.....nem mondom, hogy kellemes a sós vizet lenyelni, viszont már amikor iszod, akkor olyan, mintha egy bevonatot képezne, aztán meg is marad. Meg az segít még, ha kaja után nem dőlök le, hanem legalább egy fél órát jövök megyek, max ülök......na jó, vannak azok az esték is, amikor pedig semmi sem jó.....sőt, van egész olyan nap is. Meg próbálhatod még a Malox tablettát, de szerintem kb. annyi, mint a Rennie.

Rózsa, az egy hónappal ezelőtti képen hol volt benned a gyerek?????? Egyáltalán nem látszik, hogy terhes lennél!!!

Geo, nagyon szép a babakocsi!

Irigykedek lassan már mindenkire, aki nem dolgozik. Nekem még 6 hát........vagy valami aközeli........brrr..........mindegy, kibírjuk, csak a gyerkőc legyen egészséges!

Kép

KépKép
eszterxx

Luna,
nagyon jól néznek ki a szerzeményeid!!! :lol:
Vendég

Fú, Luna, ezek a színek!!!!!!! Én egyáltalán nem akartam 3 kerekűt, hisz olyan van, de a színeidre őszintén irigy vagyok!!!!! Szuper jók!

Köszönöm a betegséges tanácsokat, fül-orr-gégészhez elmegyek majd, azt mondta a gyerekdoki, hogy az egyik csinál UH-os vizsgálatot, akkor nem kell röntgenezni az arcomat. Csak persze most nem az rendel :?

Eszterxx, lehet, hogy hülye vagyok, de a Salvus vizzel én úgy emlékszem, hogy az volt a gondom, hogy gőzölni szabad vele terhesen, de meginni nem. Vagy rosszul emlékszem? Mert van is itthon, még az elején vettem a homloküregemre, de csak gőzölésre. Majd most mindjárt megnézem.

Lili megkapta az oltását, most is nagyon élvezte :roll:

Kép
Kép
hari

Na, megnéztem, rosszul emlékeztem, vagy rossz helyen néztem anno utána, most azt olvastam, hogy szabad terhesen is inni. Ki fogom próbálni. Köszi.

Kép
Kép
hari

Ártani nem árthatsz vele, csak brrrrrr az íze :-) nagyon kikészült Lili a kullancsoltástól? Csak mert Andris most kapja a harmadikat és én már nem emlékszem, milyen is volt az első kettő...........

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

Eszter, uhh, még dolgoznod kell olyan sokáig??!! Nem irigyellek, Én nem is bírnám szerintem.

Ma elkezdtem mosni a babaruhákat, egyelőre a télieket, meg a nagyobbakat, mert azok mennek a szekrény aljába, mélyére, és azok felsőruhák, így valószínű télen nem kell mégegyszer átmosnom, csak ha úgy ítélem meg, hogy nagyon szekrény szaguk lett. :)

Aztán nemsokára kismama torna, ma szerencsére nyugis nap van, a vérzés is kezd elmúlni, már "csak" barna, remélem pár nap, és el is felejtem. :D

Dm-ban veszek asszem Én is anionos betétet, gondolom olcsóbb, mint az a fajta amit az Anyu rendelt nekem. (ez 1900 volt, 30 darab tisztasági, elég drága)

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Rózsa, őszíntén irigyellek, hogy le tudod magad szőrteleníteni és pedikűr, ezek lassan alig kezelhető dolgok nekem a pocakméretem miatt. Ha azt írom, hogy ööö nagydolog után a törlés is ööö gondot kezd okozni, mert mindenhol híztam de a kezem biza nem lett hosszabb és ezt innentől nem részletezem tovább de hogy síró fejet rakjak-e vagy röhögőt, nem is tudom,
talán inkább :oops: :oops: :oops: ah, hihi
Rózsa még azt akartam Neked írni, hogy mindkét képen bombázó vagy, és a kislányod, milyen cuki a jelmezbálos képen...!

Hát a cukorterhelésem nem lett lett jó :( az éhgyomrival nincs gond, 4,8-as (múltkor az 5,3 volt) a 120 perces terhelt (75g-vel) viszont sajna 8,4-es. Ez volt 7,8-as legutóbb, amikor azt mondták, h annyira határ, hogy még diéta sem kell. Én azért igyekeztem vigyázni, és erre fel magasabb lett :shock: ma egész nap hívogattam a doktornőt, de nagy kegyesen ha fel is veszik a telefont, akkor sem kapcsolják, és vagy foglalt, vagy félreteszik, na, de egész álló nap egy dokit hajkurászok, és persze, hoyg nem jön össze. El szeretném érni, hogy a legrosszabb dolgot, amivel beijesztettek, hogy diétát kell tartanom- ha nem is kerülhetem el, világos is; na, de ha összesen ennyi, akkor telefonon túleshessek a konzultáción, s ne kelljen Óbudáról megint bemennem a Jánosba, majd ott várni esetleg egy nyomtatott lapért, amin javasolt kajaadagok vannak. Nem akarom elbagatellizálni, de a múltkori konzultáción - várakozás után nagy ünnepélyesen bejutva - azt mondta a drnő, h most velem igazán nem tud mit csinálni, elmehetek, jöjjek vissza kontrollra 3 hét múlva. Ez megvolt tegnap, 2 óra üldögéléssel ugye, és most elméletileg ismét be kéne mennem, megint várni míg sorra kerülök, h kiértékeljük a az eredményt, s megtudjam, mit szabad ennem és mit nem. Hát ez van... azért bánt, hogy nem lett alacsonyabb.

jaj, éjjel már vagy 5x keltem fel pisilni, de szerencsére mindig vissza tudok aludni. És Szende olyan helyeken is mocorog már, ahol régebben sosem, úgyhogy tutira nagyobb és foglalja el a területeket. Először, hogy meglepődtem, mikor már köldökvonal felett rugizott, most meg tegnap este fent, egészen a bordámnál kaptam egyet, de én még mindig úgy örülök :)

Köszönöm mindőtöknek, hogy a szüléssel kapcsolatosan bíztatóakat írtok, és, hogy érzem, nem csak én félek, nem csak én vagyok, aki nem egy rózsaszínű misztikumnak képzeli el, hanem bele sem mer gondolni, hogy ott, azon a helyen akkora méret kibújhat nekem is... valahogy bárhol is néznék utána, most mindenhonnan az üvölt, hogy légy játszva szuperanya, szoptass könnyen és nagyonsokat, szülj totális belső ráhangolódással csudaklassz módon és persze fájdalomcsillapítás nélkül, és még sorolhatnám. Ha vmi gikszer csúszik ebbe a tökéletes dologba, akkor bujdokolj el a világ szeme elől, vagy hazudd, h neked is úgy ment minden, ahogy a hollywoodi filmekben.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára detti_10 2010.04.20 15:47-kor.

detti_10

Sziasztok!

Eszter!
uhhh, még 6 hét??? nagyon ki vagy akkor centizve. Gondolom nem örömödben csinálod. :?

Luna!
Szép kocsi :D
Képzeld, van büfiztető pad is :D Mesélte az egyik barátnőm :D:D
Mi hiányzik még a kollekcióból?

Rózsa!
Hát, neked se látszik a pocakod :D:D
Mikor mész legközelebb dokihoz?

Nyuszi!
És tornázhatsz a vérzés mellett?

Hari!
Ráléphetek a lábamra, sőt ugye mostantól kell is. Szerintem 2 hét múlva kellően fitt leszek egy DM-es bevásárláshoz :D Benne vagy?

Rólunk:
Végre voltam olyan orvosnál, aki meg is nézte a lábam. végülis csak 2 órát vártam rá abban a kórházban, ahová Gyál tartozik. És elsőre el is akartak küldeni... Imádom az egészségügyet...
Megnézte a doki a lábam (5 perc se volt az egész) és egyben van a szalag, terhelhető. Rá is álltam már úgy ahogy ma. Fáj, mint a fene, de szép lassan terhelem és akkor tuti járni fogok rövid határidőn belül. Doki szerint a bokaszorítót 2 hét múlva már el kéne hagyni.. na, ezt azért mejd megnézem. A térdemmel, ahol csak húztam a szalagokat 8 hétig volt rajtam a térdkalács tartó.... De mindegy. 3 hét múlva az itteni sebészhez felvánszorgok majd az emeletre és még kiíratom magam a szülés végéig... Most csak 3 hete adott a doki. Vagy elmegyek szabira és legalább a hiányzó pénzemet is megkapom... majd kialakul. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

vok. ez klassz, h végre megnézték a lábad érdemben, és jó hír, hogy a szalag nem sérült.
detti_10

Detti!
Sajnálom a cukrot! Remélem kapsz valami értelmes, betartható diétát és nem kell érte annyira sokat várnod.
A jánosban fogsz szülni?
Én akkor se olvastam ilyen rózsaszín tökéletes szüléseket, amikor Hannát vártam. Tudtam, hogy fájni fog és kb 7 hónapos koromig paráztam is tőle, aztán belenyugodtam, hogy ez a gyerek biza ki fog jönni, ha akarom, ha nem. :D:D És most is EDÁval tervezem a szülést, bár az elsőt nem úgy terveztem :):) De bejött. :D Fájt mindenem utána eleget, nem kell a szülést is végig szenvedni :)

Csilla!
Itt a kisfüzet bescennelve. Ezzel se hiszem, hogy beljebb lennél ám...
http://nandukendo.blogspot.com/
Én a csúszócsomós keresztkötést ajánlom, mert azt nagyon egyszerű megcsinálni. Gondolom rajta van a videón, hogy hogy kell felrakni magadra.
Ha mást nem, bemegyek a férjemhez és megmutatom neked webkamerán keresztül :D Tuti hamar megtanulod!

Eszter
Kép
Kép
vok

Kép Kép
Vendég

ez a két fotó még a geréby kúriában készült!

na mai napom pedig:
reggel fél 8-ra mentem vérvételre. az autót a nagyikámnál hagytam! onnan bkv - ugyanis Harival ellentétben :-) én tuti el is tévedtem volna vagy az autót nem találom meg utána! na a bkv-n mindenki megcsodálta a hasam de persze SENKI nem adta át a helyet! amikor végül felcsavarodtam majdnem a tömegbe a kapaszkodóra egy néni végül felállt! de hát megköszöntem hogy neki is kell a hely! na mind1 örülök hogy a 8 hónap alatt csak 2x bkv-tam :-) és áldom az eget hogy van autó - ha nem is saját - és azzal azért sokkal jobb!

vérvételem eredménye csütörtökön lesz kész! remélem minden ok! bár vannak fenntartásaim! holnap holnapután kőkemény meló pénteken viszont jön a védőnő és hálaég itthon leszem! és aztán már csak 4 nap!!!!!!! és letészem a lantot én is! jön át anyukám pénteken úgyhogy megint nagyon jó hangulatban fogjuk vasalgatni a babu ruhákat!

amúgy képzeljétek a szomszéd néni aki nagyi lett halál jó fej! sajnos a halál jó fej nénikkel az ember ugye ritkábban találkozik a gonoszokkal viszont sűrűn! :-) na szóval hozta az unokáját meg kérdezte hogy vagyok és hát miután a pici a bicón ült kimentem hozzájuk pár szó erejéig! mire odajött a gonosz nő! és kioktatott mindenről! még jó hogy az Ilonka (jó szomszéd) aki bár van vagy 60-63 éves - a védelmemre kelt és a végén azt vettem észre hogy budai picsából (igy hivnak itt) már lassan én is vidéki leszek! aztán mondtam hogy na jó nekem most sűrgős dolgom van!
na szóval:
1 kifigyelte gonosz hogy állandóan mosok - és ezt miért csinálom! és a babaruhákat minek mosom ki egyáltalán!
2 kicsi a hasam és hogy biztos 2000 grammos a gyerek (már most 2300 grammos! de ezzel nem foglalkozott)
3 minek dolgozok káros a gyerekre
4 minek vezetek ez még károsabb
5 a védőnő egy tündér (tudjátok az egy f....a .....s....)
na szóval hánytam az egész szitutól!!!!! ...
néha elegem van ebből a faluból! de rájövök hogy 4 év alatt 1x sem sétáltam még végig a főutcáján azt sem tudom hol az ovi suli annyira elzárkózom itt mindentől :-) akkor meg nem mindegy hogy itt lakom! ... a lakóházunk cuki van kert kutyusunk és a mezőn imádok lenni kutyát sétálni pasimmal sétálni! de ezek az emberek! szörnyűűűűűűű!!!!!!! ... én mondjuk alapból nem vagyok ilyen! még jó hogy volt Ilonka :-) a védőangyalkám!!!!

Az előbb vacsiztam (4 db vajas kalács) aztán pótvacsi : 2 zsíros kenyér paprikával - most pedig 1 szelet sütit eszem! de nem tudom milyen címszó alatt! és még csak 18:10 perc :-)
Vendég

helló lányok!
csak egy pillanatra jöttem:
ma megrendeltem a bébihordót, narancs/fekete színben, hogy menjen a babakocsihoz, mert adapterrel rá lehet csatolni!! :D
jelenleg nincs raktáron a megfelelő adapter, de hétfőn hoznak nekik, és akkor jövő péntekre már itt is van!!! (ha nem korábban)
(Jenny, abból a webáruházból rendeltük, amit te ajánlottál :wink: )
na lépek is ki, csinálom az exposé-mat péntekre... :?
Vendég

Geo, de jó! Én is olyan hordozót szerettem volna, de nekünk sima fekete lett, mert a Brendonban csak olyan volt. Amúgy nagyon könnyű, és bár nekünk picit szorul az adapter, majd gondolom bejáratódik.
A babakocsink minden részében már plüssállatok figyelnek. :lol:
Vannak benne Tigrisek, Füles, kis ogre, Diddle egérke. :D

Nanetto, hát igen, ezt hívják falunak. :wink: Na de látom ki tudod csukni a külvilágot, nagyon helyes, jól teszed, ne is figyelj senkire, főleg a gonosz banyákra! Nincs is pici hasad!

Ja, tegnap rosszul írtam, nem is én vagyok az utolsó a sorban, hanem Luna. :D Ő 28.-ra van kiírva, én 27.-re. Na majd versenyzünk. :P

Kép
jenny29
Mór

Luna maga sem tudja mikorra van kiirva :) A legutobbi UH szerint (itt 3 van ugye, ez a 23. heten volt a leguccso es a 32.en lesz a legesleguccso es ennyi) juni 25. A kiskonyvemben pedig 2 datum is szerepel, 06.30 es 07.04. Ezek utan en ugy vagyok vele, hogy juni vege es jon amikor akar :D:D:D

luna6

Heni nagyon eltűnt! remélem nem kapcsolták ki a netüket! jó lenne tudni mizújság a házuk tájékán! Konkri is eltűnt de ő majd előbukkan valahonnan biztos vagyok benne :-)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: