[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Túlsúlyos kismama - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Monixx

Gratula!

Kitartás látod, mindannyiunknál van állóhelyzet, és sajnos sokáig tart.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Lilisgabi: bocs, de nekem is már csak az maradsz: nagyon jó, hogy jöttél. :D
Sokszor hiányoltunk, ha visszalapozol, láthatod, hogy emlegettünk, illetve Mariettával, Conversanoval, Ancsurtival is emlegettünk.
Én nem kaptam semmit, de többen kaptak, de mivel névtelen lettél, törlődtek azok az üzik.
Én küldtem neked sms-t is egy számra, amiről egyszer még te írtál neked, arra sem jött válasz. Meg iwiwről is eltűntél.
Szóval hiányoztál, és légyszi nem eltűnni, ha ritkán is tudsz, de azért gyere.
És nagyon ügyi vagy, hogy már 5 kg-tól megszabadultál.
Látom nyomatod a testmozgást, hajrá! Nekem egyelőre az még nem megy olyan nagyon, illetve - Orsi és Ancsurti példáját követve - rengeteget sétálunk. Ma is 2-szer másztam dombot babakocsival, bejártuk az egész falut.
Ha jól emlékszem, te bicajoztál is elég nagy távokat, nem? Azt most nem nyomatod?

Jó, hogy a lányok jól vannak.
Lotti fogai miatt ne aggódj, Nócimnak ilyenkor még 1 sem volt, Orsi Odettjének sincs még...... mi is 1 db-bal büszkélkedünk 2 hete.
Jó, hogy nem olyan beteges már a Lili, és te is túl vagy a nehezén.
Lányok a képen gyönyörűek, mint mindig.

Monixx: csak ámulok, és bámulok. Hatalmas eredmény 10 kg-tól megszabadulni, még ha így is maradt elég.
Hidd el, előbb-utóbb máshol is feltűnőbb lesz, nem csak az arcodon.
Tarts ki, nagyon megéri!
Korábbi fogyásaimból emlékszem, mekkora megkönnyebbülés volt a szervezetemnek, és jobban esett minden mozdulat.
Esetleg egy gyengédebb testmozgás bevezetését (séta v. úszás) nem tervezted?

Most tiszta lelkes vagyok! Örülök, hogy megint sokan vagyunk, és mindenki ilyen ügyi. Erőt ad ez is.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok!

Aztaaaaaaa micsoda porges lett itt :shock: :lol: :lol: :lol: !!!
Ez igen!!!!

Flake:rettentoen sajnalom ezt a mizeriat.....nem lehet egyszeru igy taplalkozni,de azert szerencsere mar sok jo infot ossze lehet szedni ezugyben.A kulonbozo novenyi eredetu tejtermekeket probaltad mar?A szojara nem vagy allergias?Mert ilyenkor sajnos az is tarsulni szokott....En a tejet tudom mellozni,a tojast mar kevesbe.....de sok jo recept van a neten,amibol igazan jokat tudsz sutni-fozni,ha van idod :wink:
A kesz/felkesz eteleket nem egy rossz dolog mellozni :wink: bar tudom hogy nehez.....Kisfiad taplalasaval is most jobban kell figyelned?
A kalcium potlasara is azert vannak megoldasok,az teny hogy kevesbe jol szivodnak fel,mint az allati eredetuek,de igazabol a tejrol en azt gondolom,hogy mar korantsem az van a dobozban,mint amit szeretnenk :? ...en nem is szeretnem ha Hangi raszokna a tejre.....igyon,de ne literszamra,mint az ismerosom kislanya,aki napi 2l tejet minimum megiszik...rengeteg a hormon benne,meg az akarmicsoda........ha ebben a szellemben gondolsz ra,akkor talan jobban ki lehet birni :wink:
A fogyashoz gratulalok,akkor 88-ig meg se allj,aztan jon a tobbi!!!

Orsi:ha hazamegyunk,remelem sikerul a talakozo.....A vizumhosszabitasom vegre megint sikerult!!!!Legalabb ez megvan :? iszonyat hogy raernek ezek......azt mar meg sem emlitem,mennyi kisebbseg erkezett azota is :? Nem lenne nekem ez akkora problema,sosem volt,de valahogy b@ssza a csoromet az elmult lassan 2 evben......Na mindegy...
Halaszle:na azt is imadom.....legalabb nyomattal egy kis omega3-at :wink: !
Jovok utanad a 78-77kilora!!! :lol:

Irogatok azert am odaatra is,csak neha akkora kettosseg van bennem,ilyenkor hanyagolom.....de tenyleg sokat lehet "tanulni" masok tapasztalataibol,en regen sok masik topik olvasoja is voltam.....igy volt mit ellesnem,de talan mashol nincs ekkora ellenallas azokban a dolgokban,mint ahogy mi gondoljuk a gyerekekkel kapcsolatos ellatast,nevelest,etkezest,stb.....Nekem ez az ami nem szimpi,mert belevauzhatnek hasonloan en is sokkal tobb olyan reszletbe,amitol nem hiszem hogy csak en megyek a falnak,de sok mas joerzesu anya is!
Persze nem teszek mar apro eszreveteleket sem azota,megtanultam,ez nem az a hely.Mindenki ugy csinalja,ahogyan akarja,nem az en dolgom...max.sajnalom hogy nem oszthatom meg az otleteimet,es azokat amik bejottek nalunk,pedig aztan nem vagyok egy csodabogar,csak nem akarom elkovetni azt amit anyaink meg nem egeszen tudtak,illetve nem mertek,nem lehetett.
Most rengeteg olyan dolgot olvasok odaat,amikkel en megkuzdottem anno,es hiaba irtam le,felesleges volt....most mar szinte semmi problema nem merul fel,megy minden mint a karika csapas,nehany kivetellel,de ez termeszetes,mindenkinek vannak jo es rossz napjai.....de az azert fajo,hogy engem siman lehurrogtak,sooot.....pedig aztan kitarto es kovetkezetes vagyok.
Neha ugy probalnek segiteni masoknak,de mar feleslegesnek talalom.....Mindenesetre majd jovok a szokasos heti 1x-i irasommal nemsokara :wink:

Es koszonom hogy ezt megirtad!

Bevonzas:tudom-tudom....csak eppen beszelgettem valakivel,aki probal a lekemen segiteni,hogy visszatalaljak regi onmagamhoz,mert a papirjaim koruli sok "stressz"miatt sokszor nem latom jol a jovonket,es civakodunk is a pasimmal sajnos.....na semmi komoly,nincs depi,csak en sokkkkal optimistabb voltam ezelott,es most probalkozok jobban gondolkodni a dolgainkrol,felismerni a jelenlegi pozitivumokat,es nem csak a rosszakat eszrevenni......torekedni a pillanatok boldogsagara :oops: 8) ujra!!!!

Hendegabi: :lol: :lol: Hangi amint meglatja Marci cicat,rogton sikongat,es mar mondja hogy cic-cic....megprobalom majd felvenni videora azt is.....gondolkodtam mi is lesz az elso szava...hat azt hiszem a CICA!!! :lol: :lol:
Igen itt mar jo az ido,bar tegnap/ma is esik,de meleg van.Amikor az a video keszult,26-28 fok volt igy bator voltam :lol: a betonra ulni(mert a homokozoba meg nem mertem Kukacmancival)nekem le is sult az arcom-mellkasom.....Hangit jol lekentem fenyvedovel :wink: De itt meglepoen koran nekivetkoznek az emberek,mar 16-18 fokban papucs,rovidgatya,ujjatlanpolo,gyerekeken is hasonloan semmi....na azert attol en is kivagyok!
Csakanyos kistorpe: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: orulok hogy jelentkezett!!!Apaval ne veszekedjetek...(en dumalok :oops: :roll: )de tenyleg ne!!!Es akkor se egyel!

Noci iskolas lesz!!!!Hurra!Ez az elet rendje,de megertem,nekem maris az jutott az eszembe a napokban,hogy Hangi mar nem lesz sosem olyan kis apro csomagocska,mindig izeg-mozog a kis franc :lol: De kepzeld el Nocit a szep "nagy"iskolataskajaval,az uj baratnoivel,ahogyan szepen olvas anyanak az olvasokonyvebol.....ezek mind-mind ujabb lepcsofokok,es szerintem hasonloan ereztel anno,mikor eloszor felallt,elindult,kimondta az elso szavat,stb......de mindig a Te pici lanykad marad :wink: !
Allergia: :x
Vicanak jobbulast!!!Hangi is taknyi volt most 1 hetig,de semmi mas tunet......talan ma mar vege.....eloszor volt ennyire kis fikagep :lol: de szerintem a foga miatt....

Apropo fog:nekunk is meg csak eppenhogy van 1,de amiota attort,szinte nem nott semmit sem :lol: :lol: :lol: mindenesetre mossa a fogat rendesen :wink:

Lilisgabi:ejnye-bejnye jol eltuntel!!!Se kep,se hang...de rettentoen orulok hogy ilyen jo hirekkel jelentkeztel ujra!!!!Latod,visszuk tovabb a topikot,aminek az alapitoja voltal :wink:
Gratula a fogyihoz,latom te is elindultal lefele!!!
Boldog szulinapot Lilinek,edes lehet a bringajan!!!Zongora:hajra!!!
Lotti nagyon ugyi,szepen novoget!Ne izgulj,mi sem maszunk meg,csak kuszunk,azt kombinalja satrazassal,es orraesessel,mert a keze nem halad ugy mint a labai :lol: sot fogunk is inkabb a 0-fele hajlik,mert kibujt 1,de nem no napok ota...pedig lesem rendesen!
Le a kalappal hogy futsz...en sem birtam sosem,pedig aztan rengeteget kellett anno mikor versenyeztem!Orulok hogy rendezodtek a dolgaitok(depi,Apa,anyukad,)
A futovrsenyekrol mikor irsz,teljesen kesz leszek....imadtam csinalni oket,a sportirodasok olyan jo kis csapat,mindig jo a hangulat....latom magam elott.....nagyon ugyes vagy,mindig csodaltam azokat akik oromuket lelik a futasban!Felmaraton:menni fog az is...4x-re...siman!!!
Gyuminap-zoldsegeves:szerintem nem nagy gaz,mivel a zoldsegeket amugy lehet enni nyersen szinte mindennap,en is neha eszegettem gyuminapon is...inkabb igy,mintsem egy jokora sutivel/pizzaval :wink: es lam hatasos igy is!!!

En nem kaptam semmifele levelet anno...de ne tunj el megint!!!

Szepek a csajok!!!!!!!

Conversano:csontocskak :lol: :lol: :lol: hogyan mutatna a husgomboc gyerekemen nehany csontocska? :lol: :lol: :lol: :lol: meg a sajatjat sem talalom.....na majd szerzunk neki tetkot :lol: meg halafejes kendot...aznap lanyos napunk volt :wink: kell az is 8) 8) 8)
Msn party :lol: :lol: :lol: baszkuli,nekem anyuval is alig van idom.....ti hogy csinaljatok???Bar jol el van gyerkocom,mar szepen jatszik magaban is...de vagy ide probalok irni,vagy meg azt sem...vagy setalunk....
Na majd egyszer beszallok :wink:

Orsi;nekunk a skype nem uzemelt rendesen sosem,de az is van telepitve....en az msnt jobban kedvelem!Probald ki!!!

Monixx:na jol belehuztal,ez igen!!!4het:-10kilo :shock: :shock: ugyes vagy!Ne felj a stagnalastol,most a szervezeted ujraprogramozza magat,szokja az uj helyzetet!!!Kitartas,elindulnak a kilok!!!Pocsoja gyomor: :lol: :lol: :lol: :lol: ugyanezt ereztem regen,mikor viznapokat is csinaltam......meg nem merem,de majd nemsokara,szopi utan belehuzok!!!

Ma isteni karfiol levest keszitettem,persze en tejfol nelkul ettem...2 tanyerral!!!Ez lesz vacsira is,holnapra mar kesz a makos-dios-lekvaros rakott teszta............

Apa megerkezett,jol bevasarolt Kukacmancinak a bio boltban,vegre kapott majat,marhahust,joghurtot,sajtot....Holnaptol jonnek ezek is 8) remelem sikeresen!
Na pusza,majd jovok!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 

 
 

SZIASZTOK.

98. :D

délelőtt lomizni voltunk.
1 órán át mászkáltunk az árusok között. Vica kenguruzott, kifelé fordulva. Mozgásnak és kikapcsolódásnak is szupi volt.
Ráadásul vettem Vicának egy tolókát. Tök szupi, csak ki kell pucolni, mert elég retkes. 5000-ért árulták, pofátlan voltam: 3-ért hoztam el a végén. :oops: Meg egy gatyót túrtam neki: lila. elején kis nyuszi hímzéssel. 200 ft volt.
Rendes piacon is voltunk. Nénikétől vettem salátát. :D
Meg rendes árustól narancsot, ubit, banánt, paradicsomot.

Ancsurti: összehozzuk majd a dumapartit.
:)
cic: nálunk cicire mondja. :)

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Naugyehogyugye :P , beindultál :wink: :P

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok nyanyocak!!!

Hendegabi: 8) 8) 8) 8) hurrrraaaaaa!!!Megy ez!!!
Turizas:nem is voltal pofatlan....nem tudom milyet vettel,de nemaaaaa retkesen,hasznaltan 5000-ert adja...jol tetted,latod ha 3-ert elhozhattad,akkor nincs szo pofatlansagrol :wink: Gatyonak irto jo ara volt!!!
Na salatat nekem is kene vennem Nyunyeckanak,kene neki fozeleket csinalnom.....most magam ele kepzeltem hogy piacozol...en mar ezer eve nem voltam itt piacon...na jo hazudtam,2x a bio piacon,de itt nem igazan van olyan mint otthon....

En jol bebunoztem kemenyitonapon....ez volt a 2. alkalom :oops: :oops: ettem fini karfiol levest,es keszitettem makos rakott tesztat.....na addig addig kerulgettem,mig beleettem :roll: :oops: :x ...hat most meggyontam buneimet.....
Tegnap ugye szenhidrat volt,azt sikerult teljesitenem 8) 8) ,ma pedig gyuminap......leturmixoltam almat-banant-avokadot-dinnyet egy fel uveg 100%os repalevel.....azt szurcsolom,de var meg ram ananasz,sargadinnye,pici eper(ha meg jo).....sok tea+viz!!!

Es baszkuli az elobb szallingozott a hoooooo :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
En ezt nem hiszem el...a multheten mar 26-28 fok volt,erre ma mar csak kemeny 1 fokot mondtak :twisted: :twisted: remelem ez mar tenyleg az utolso ilyen,mert minden fa kipattant uj hajtasokkal van tele,a fak viragzanak,a kertek tele szines viragokkal....
Es meg jogara sem tudtam elmenni tegnap,mert omlott az eso :evil: .....igy sehova sem tudtam menni...ez a 3.nap mar....

Csajok merre vagytok???

Kép
Kép
ancsurti
 
 


26-28 fok, az igen, akkor elhiszem, hogy szívesen kiültetek napozni!
Hó: :(
Holnaptól itt is megint lehűlést, esőt igérnek. Remélem, nem lesz igazuk.

Ma is sokat sétáltunk, reggel én vittem Nócit oviba, mert apának sietnie kellett. Úgyhogy 2-szer másztam a dombot. Ez is mindig könnyebb lesz reményeim szerint, ahogy fogynak a kilók.

Ancsurti: maga a kocsi szupi állapotban van, csak a huzat rém retkes. rakok egy képet:

Kép

Bűnözés: ejnye -bejnye. :roll: Nagyobb baj ne legyen.
Gyüminap: irigyellek, nagyon jól hangzik a kínálat!

Többiek?

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Gabi:szuper a jargany!!!!A retek innen nem latszik,de egy jo kis suvicka,es popec lesz!!!Milyen gyorsan szalad az ido...nemreg meg a mozesrol csereltunk eszmecseret,meg a vizszintbe dontheto babakocsikrol....aztan most meg mar jonnek az egyszeru esernyokocsik.....en is nezegetem a kinalatot,majd kene szerezni egyet nekunk is,bar elegedett vagyok a nagykocsival is,de azert kozlekedni egyszerubb a picivel...
Kepzeld,miota mennek le a kilok rolam,mar nincsen a bal labamban zsibbadas.....a szules ota tartott,iszonyat volt...ezert is jartunk a csontkovacshoz,mert becsipodott egy ideg a gerincembe,es a tulsuly is radobott.....mar nem is erzem 8) 8)
Ugyesek vagytok a dombmaszassal.....sajna nekem kimaradtak a setak az elmult napokban,kb.1/2 orat voltunk kint osszesen :?
Legyenmaaaatavaszigazabooooooool!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Sziasztok, vagyok!


Apa haverokkal szülinapi sörözésen van, én itt ülök a gép előtt és unatkozom.
Ma reggel 77, 4 voltam megint, úgy örülök neki.
Könnyű úgy fogyózni, hogy nem kívánok semmit.
Ma alig ettem valamit, nem direkt, de nem kívánok semmit.
Ma anyuval találkoztam, ettem egy gombóc málna fagyit vele. Na, az jól esett.
Van még csomó sonka a hűtőben, azt eszegetem hol zöldséggel, hol barnakenyérrel.
De már unom.

Amióta hazajöttünk, nem főztem semmit :oops: . Holnap főzök hús levest, és apának túrós tésztát készítek, amibe biztos bele fogok kóstolni.

Ancsurti


Ott nem olyam drágák azok a gyümölcsök , amiket eszel?
Hmmm szamóca, dinnye, de itt aranyárban árulják, így nem veszek.
Sajnos ha szezonja van ezeknek a gyümölcsöknek, akkor is olyan drágák.
Emlékszem tavaly terhesen, úgy ettem volna málnát, de olyan drága volt, hogy sajnáltam rá a pénzt.
Aztán július 7-én délelőtt azt gondoltam, hogy nem igaz , hogy sajnálok magamtól egy kis málnát, így vettem valamennyit.
Persze másnap szültem, apa nem ette meg, mire hazaértem a kórházból, penészesen landolt a kukában :cry: .
Na, de majd idén veszek :wink: .

H. Gabi


Kocsi ennyiért szuper.

Az tuti, hogy minden nap könnyebb lesz a mozgás.
Ma azt vettem észre, hogy úgy ülök Odi melletta a földön, hogy az egyik lábam felhúzva a nyakamig, és hajolgatok, mozgok Odival. Sokkal könnyebb már most a mozgás.
Még 2 kiló és megyek usziba :P .

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Orsi:nem mondanam annyira olcsonak,de azert jobb arban vannak itt mint otthon.A pucolt egesz ananasz 3.99$=700ft,az eper az dragabb,2-3 $(500ft korul)egy doboz(fel kg)de van akcioban,mikor ennyiert 2 doboz is kaphato...a dinnye is hasonlo....de kibirhato,vegtere is a fizetesek aranyaiban itt jobbak.Az egyik ismerosom most volt otthon sok ev utan,es azt mondta hogy iszonyat milyen kajaarak vannak otthon....tudom hogy nem egyszeru,en sem mindig engedhettem meg magamnak ezeket,bar amikor en ezt a kurat csinaltam otthon,mintha jobban kijottem volna anyagilag,mert ami extra gyumit ettem,az ezeken a napokon volt....amugy alma,banan az amit sokszor fogyasztottam.
A malna nagy kedvenc nalam is,azt nem vettem mostanaban,mert a malna itt is draga most...meg varok vele...de a mango is jo arban van,azt Hangi is sokszor eszik,mezdinnyet is kap szinte minden nap....itt egyszerubb azert :oops:

Ne unatkozz :wink: !!!nezz meg egy filmet!!!Juteszembe,nekem is le kene toltenem valamit,mert vegre apa nem megy holnap melozni....megigerte,hogy most az 1x itthon tolti a hetveget velunk!!!Igy tudunk filmet nezni egyutt este!!!Csak legyen joido hetvegen!!!Nem akarok nagykabatozni :? meg csizmazni mar!!!

Az jo azert ha nem vagy ehes,megy le a kilo!!!Mar akkor nem sok van az uszihoz vissza.....mi meg mindig nem jutottunk el...na talan most kene Hangit elvinni apaval a hetvegen.....de olyan zsiros a combom-seggem....tiszta narancsboros,pedig sosem volt olyan :cry: nem artana egy meregtelenites is mar,kozben meg itt szomorkodok a szopi miatt,mert egyre kevesebb a tejcsim most 1 hete.....

Mensi:sajnalom hogy ilyen eros......nekem az elso 3 ilyen volt....tobb napig is tartott,pedig regen csak 4 napig...most neha 2 orat sem birok ki csere nelkul....

En olyan bajban vagyok sokszor,hogy mit is fozzek apanak :roll: :roll: ezrt nyug a dolog,alapjaraton szeretek fozni,csak kitalalni ne kene.....

Mar megint szakad a hoooo :shock: :x :evil: :twisted:

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Orsi: én is uszizni szeretnék.
Arra gondoltam, hogy apa júliusban tölti a 40-et, és azzal lepem meg (magunkat), hogy lányokat lepasszoljuk, és kettesben elmegyünk usziba + masszázs + nekem szauna, mert azt apa nem bírja.

Na, de addig meg kell szabadulnom még legalább 10 kg-tól.

Málna: nálunk az utolsó terhes hetekben mindennap kigaloppoztam a kert végébe, és csipegettem a bokorról.
Gyertek el nyáron, és csipegethetsz te is! :wink:
Dinnye: úúúúúúúúúúúúúúgy megenném...........

Holnap én gyors hallevest készítek. Ez annyiban különbözik a rendes halászlétől, hogy vízben felforralom a halászlékockákat (vagy ilyen fagyasztott sűrítményt), belerakom a haldarabkákat + tarhonya, főzöm x percig, aztán kész.
Meg a lányom lángost kért, de azt meglátom, mert imádom, és félek, hogy elcsábulnék.

Igaz, hogy mennyivel könnyebb a mozgás? Én már ezt a 2 kg-mot is tökre megérzem, milyen jó lesz 80 környékén. :D

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Ancsurti: látom, keresztülírtunk egymáson. :)
Gyümölcsárak: ananász itt 350-400 ft körül van most db-ja, de nem pucolt, és nem is túl nagy.
Eper: most 1200 körül van kg-ja, totál ízetlen.
De tényleg a keresetekkel van a gond......

tejci: nekem totál ugrál: valamelyik nap láthatóan kellett volna még Vicusnak, ma reggel viszont csöpögött.... rég volt ilyen.

Orsi: azért ne virrassz egész éjjel.

Én is megyek aludni.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Gabi:most ettem meg az ananaszt,szep meretes volt.....kipukkadok 8) !

Apa mondja tegnap:majd ha hazamegyunk,akkor Hendegabival,Orsival tudsz talizni.......meg Conversanoval is!
Igen mondom akkor kezdjuk a turat Szentendren,majd vonatra pattanunk,irany Sarvar es Kecskemet :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

A malnabokorert nagggyon irigy vagyok!!!Azt hiszem kene ultetnem...de meg sosem csinaltam :roll: ...tegnap lattam eper toveket arultak....biztos malna is van.....en pesti vagyok,raadasul lakotelepen nottem fel :? .....a soska magokat is varom mar otthonrol......majd segitesz mit hogyan kell csinalnom???

En most kiotlottem mit is fozok holnap.....ugy is feherje napom lesz,igy rakott tejszines csirekmellet sutok,rizibizivel :wink: en persze azt kihagyom,de masnapra jo lesz :wink:
Egy levest is osszekene dobnom......valami zoldsegeset......zoldborso :roll: :roll: :roll:

Na ossze is irom,mik kellenek,apa azt mondta elviszi Hangit vasarolni 8) 8) 8) en rettenetesen fazok ma....

(azt tudtatok ha fogyi kozben faztok,az azt jelenti hogy eg a zsir??Tehat fogytok??)

Szep almokat Nektek!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Ancsurti : a málna olyan, mint a csallán. Egy kicsi hajtásból pár év alatt fél udvarnyi málnásod lehet. Nálunk úgy lett, hogy a szomszédnak volt nem messze a kerítéstől, és átjött 1-2 hajtás.
Tavaly már pár kicsi üveg lekvár is lett, pedig 3 éve még nyoma sem volt málnának.
Csak nem szabad túl nemesített fajtát ültetni.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


H. Gabi

Mi nyáron nagy eséllyel találkozni fogunk :P .
Hihetetlen kicsi ez a világ :shock: .
De kezdem előlről.

Apa hétvégeken gokartversenyeken időtmér számítógépen.
Felkérték, hogy az Országos Bajnokságokon az egész országban ő mérje az időmérőt.
Nagyon örültem neki, mert az azt jelenti, hogyha messzebb van a verseny apa ott alszik, és mi is elkísérjük, így kirándulunk egy kicsit. Így lehet megyünk Győrbe, meg a Pannóniaringre.
Ma megnéztem a kiírást, hogy hol van a Pannóniaring, és.....gondolom már tudod a választ.
Ostffyasszonyfán. Június 19-én.
Apának nagy okosan mondom, hogy Sárvártól nem messze van, és mondtam , hogy honnan vagyok én ennyire okos :roll: :lol: :lol: :lol: .

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Orsi: :D :D :D :D :D :D :D ring itt van a falu határában. :D :D :D :D
De jó lenne, ha összejönne!!!!!!!!!!!!


Még mindig 98. :roll:
Viszont lelassult az anyagcserém. :?
Ti mindennap tudtok nagyWC-zni? Diéta kezdete óta csak 2-3 naponta, és zavar. Előtte már tök puffadt vagyok.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


H. Gabi

Május 23-án is lesz futam, akkor is kell mennie a páromnak :wink: . Ott van valami jó szálláslehetőség?
Én tudok mindennap menni,rengeteg zöldéget eszek naponta, tuti segít az anyagcserében. Szerintem az is hamarosan be fg állni nálad.
Tudod mi is szoktunk stagnálni, ne szomorodj el. Tényleg az egész fogyókúrában ez a legnehezebb.
Én már 3 napja 76, 7 vagyok :D .

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


az szuper! 77 alatt vagy már! ügyi vagy!
Nem is esem kétségbe a 98 miatt ám, és tudom, hogy újra menni fog.
Apa is megdícsért tegnap. :)

szállás:
nem tudom, mik az igényeitek.
hotel, motel, szálló, fogadó csak Sárváron.... fürdő közelében több is, wellness meg ilyesmi belépőkkel (igazából 15 km, amit jó kocsival hamar megtesz az ember, tehát nincs messze)

itt a faluban kemping, + itt az utcánkban van egy ház, amit kiadnak a ringre érkezőknek. Azt tudom, hogy 3000/fő/éj. Kaja itt nincs, de ha igaz, májusban nyílik egy pizzéria, illetve a ringen van étterem, vagy hozatni lehet. Ha az érdekel, kérek telefonszámot, hogy tudjatok foglalni időben majd.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


H. Gabi

Ha a pénztárcánk engedné, természetesen igényes helyre mennénk. Mivel apa egész nap dolgozik, csak aludni kellene szállás. Gondolom szombaton lenne a verseny, és előz nap estére kellene a szállás. Az a ház szuper lenne, főleg, hogy közel van hozzátok. A pályához is?
Ti Székesfehérvárra tudtok jönni? Nagyon jó lenne. Azért az nincs annyira messze tőletek sem, mint pl. Bp.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Conversano?
Ancsurti?
Monixx?
Gabber?

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Orsi: tőlünk a 4. ház. :roll:
Pályától kb 3 km
Fehérvár: még meggondolás-megbeszélés alatt.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Hoztam egy BMI kalkulátort. Bizonyára valamennyien ismeritek.
Én jelen pillanatban még a kórosan elhízott kategóriát gazdagítom. :oops: :( , de ha még 1 kg-tól megszabadulok, akkor már "csak" elhízott leszek. :oops:

http://www.wellnesscafe.hu/kalk_bmik.php

És hoztam egy kúrát is.... akik szeretik a paprikát, azoknak:

http://www.wellnesscafe.hu/dieta/200808 ... azoknak_is

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:04-kor.
Vendég
 


Gabber

Igen, ezek olyan jól eső dolgok, mikor más is észreveszi, hgy csinosodsz.
Eddig anyósom nem mondott semmit, hogy látszana rajtam valami :? . Hétvégén mondta, hogy látszik, hogy fogytál már, mondom ja, nem keveset, 17 kilót. Érdekes anyum már a minusz 5 kilót is észrevette és megjegyezte. Anyósom még mondta, hogy neki egy évébe telt, míg párom után lefogyott, ne essek kétségbe (nem tervezek :twisted: ). Neki 15 kilótól kellett akkor megszabadulnia.Nem akartam mondani, hogy nagyon remélem nekem nem kell annyit várni, a kívánt súly eléréséhez.
A szomszédaim is csak ámulnak, hogy mennyit leadtam. Azt mondtam már, hogy apának is sikerült megszabadulnia 8 kilótól, mert nem főzök annyit és olyanokat? Ő is le szeretne adni még 10 kilót. Mondjuk én sajnálnám, mert szeretem , ha van pocakja ( ő most 86 kiló).

Megnéztem a BMI-met, ha 67 kilót elérem, akkor leszek épp hogy a normál kategóriában, a célom a 63 kiló elérése, az 23, 42 BMI értéket jelent.

Székesfehérári babatalit a 2009. júliusi babavárókkal szervezzük, május 8-ra a Bory várhoz. Nagyon jó lenne, ha jönnél :P . Nem kis meglepetés lenne, ha ott lennél. Én vállalom, hogy titokban tartom, hogy jössz. Azzal, akik esetleg úgy érzed megbántottak, nem kellene törődnöd, csak velünk :wink: .

Hajrá futás :P .

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Halihó:

Igen, az tök jól esik, mikor észreveszik, hogy fogytál.

Na, az én 101 kg-ból a -3 még nem feltűnő, de hamarosan rajtam is lehet már majd látni.

Gabi: hajrá futás! Ügyi vagy.
képeket várjuk
Orsi: anyós: :P

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:05-kor.
Vendég
 


Gabber

Valahogy gondoltam, hogy nem jössz... :cry: , na majd valamikor máshol talizunk :wink: .
Jók a képek, a tesós kép szuper :P .

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok!!!

Bocsi hogy nem jelentkeztem,de a hetvegen apa itthon volt vegre mindket napon!!!!Nem is tudom mikor volt ilyen utoljara,de jol ki is hasznaltuk,bar nem sokat pihentunk.....
Vegre osszejott egy kis penzmag,igy elmentunk az ikeaba vasarolni,mert nagy szukseg volt mar egy biztonsagos tv-szekrenyre,egy allo polcra a konyhaba,es nehany jatektarolo kosarra.Persze Hangi is kapott par vasarfiat :wink: :lol:
Nagyon jol sikerult a dolog,masnap osszeraktuk,aztan nagytakaritas,fozes,mosas,stb....picit setaltunk is este fele....

Hendegabi:Ugyemlekszik pasim,hogy van itt hatul a kertben malna :lol: ,ha csak az elozo tulaj ki nem asta es el nem vitte magaval :roll: :roll: ...mi nem sokatjartunk hatra,mert az igazabol az o lakreszukhoz tartozott,es volt egy nagy kutya is...de nem ez a lenyeg,hanem az,hogy argus szemekkel fogom lesni,hatha szerencsenk van!!!

Huuu de irigykedek hogy tudtok talizni!!!!Es orulok is nagyon :lol: :lol: Csinaltok egy jo kis csajbulit,osszeeresztitek a lanyokat,amig apakok gorkart versenyt mernek/neznek :wink:

Hgabi:en mindennap latogatom rendesen a klotyot 8) ...Orsinak igaza van,egyel mindennap egy adag salatat,zoldseget,gyumolcsot,az sokat segit!De nalam a mak,a len,szezzammag is hatasos :wink:

Orsi:nem semmi modon peregnek a kilok rolad :shock: :shock: ez hihetetlen!!!Gratula!!!Barcsak nekem is ilyen gyors lenne....de sehogyan sem megy.....pedig igyekeztem kevesebbet enni sokkal,de semmi valtozas.....Hozzam annyira ragaszkodnak :?

Jelentem en a tulsulyos kategoriaba tartozok :( .....26.09 BMI ertekkel :? :? :? Azert van mit leadni,megha a kepek csalokak is :wink:

Nekem sajnos egyre kevesebb a tejem,es nem hinnem hogy a dieta miatt.........mert eleg lassan fogyok,es ovatos is vagyok...ehezni nem ehezek,es megis :? talan meg kihuzom valahogy 2 honapig,jo lenne,mert imadok szoptatni :( :( :( De ha ez van,hat ez van.....mindenesetre meg fejek,bar keveset nagyon,teazok,gorogszena tablettazok,sok vizet iszok......

Lilisgabi:En is stagnalok 2 hetig altalaban.......es te meg futsz is!Ugyes vagy,lesz is eredmenye!!!
Vivicitta:hajra csajok!!!Mennyit jartam vivicittaval az orszag kulonbozo pontjain......Szeged,Kecskemet,stb........
Szepek vagytok!!!Lottinak mekkora haja lett mar!!!Es hogy szeretik egymast...orom nezni!!!
Te figyu...most mar csak 2 hetente irogatsz???Azert johetsz elobb is...vagy mentek valamerre???

Orsi:anyos :? :? :? hat nehez lehet egyutt orulni Veled az biztos,es megdicserni milyen szepen fogysz.....ez azert mar ultra latvanyos lehet.......de 5 kilo is siman latszik tenyleg!!!Oda se neki!!!Majd amulnak meg......
Te apanak is gratula!!!Az enyem meg allandoan eszik,es megsem bir hizni...ez hihetetlen!Bar remelem Hangi azert apajara ut majd,mert az en csaladom nagyresze sajnos ilyen alkat mint en....

Ma gyumizek,ma 2 banant ettem,es egy csomo teat+vizet ittam......lehet hogy osszecsapok egy salatat....nehezen birom az edes izeket......meg jo hogy mar a teat izesites nelkul nyomom :roll:

Tegnap turiztam par nagyon jo kis jatekot,es egy hinta-kukacot(nem hinta-lo,hanem kukac).........szepen kimostam,rendbe tettem....olyan edes Hangi,azt se tudja melyik uj szerzemenyhez kapjon.....a boseg zavara :lol: :lol:
Majd lefotozom :lol: :lol: :lol:

Hallom Kukackam felebredt.........eleg nyugi volt ejjel,pedig mar szepen alszik.....biztos valami uj mutatvanyra keszul,de lehet meg egy fog keszuloben :wink:

Ja olvastam odaat......ugyesek a lanyok,egyszerre alltak fel!!!Gratulalok nekik!!!Az a foto nem semmi Odettrol!!!Hangi is ilyen "szeles mosolyt"bir eregetni :lol: :lol: :lol: .......ez aztan az elegedettseg!!!!!!!!!

Na megyek,megszerzem gyerekemet az agyikobol!!!!!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:06-kor.
Vendég
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:07-kor.
Vendég
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:08-kor.
Vendég
 


Sziasztok!


Én is nagyon meglepődtem, hogy ilyen gyorsan mennek le rólam a kilók.
Az okai, ami lehet a gyors fogyásnak:
- A hormonháztartásom is kezd rendbe jönni, a kövérségemet annak köszönhetem, kb 15 kilót, hogy szedtem a peteérés elősegítő hormonokat. Mikor Odival terhes lettem háromszor jött meg szeptemberig, most meg már 4-szer 8 hónap alatt.
- Januárban volt 3 éve, hogy leraktam a cigit, és most kezd helyre állni az anyagcserém. (az unokatestvérem a cigi lerakása után nagyon meghízott, és a leszokás után 4 évvel visszaállt a súlya arra, mikor még dohányzott, és nem csinált érte semmit.)A leszokásnál is híztam kb. 10-et.
-Persze nagyon odafigyelek, hogy ne egyek 4-5 után.


Gabber

Nagyon szépek a lányok. Balettezéshez sok sikert kívánok. A jelmez nagyon jó.Te készítetted?

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Ancsurti: csak nem vitte el a régi lakó a málnát!!:shock:
Jó, hogy tudtatok menni kicsit shoppingolni. :) Kukacra feltétlenül kíváncsi vagyok.

Gabi: nagyon jók a képek, tündériek a lányok!
Nekem Lotti vigyorgósa a kedvencem, illetve Liliről a 3. baelttos, látszik, hogyan koncentrál, még a nyelvét is kidugta :D

De Odinak a vigyori képe viszi a pálmát az elmúlt pár hét fotói között! :D

Orsi: jó, hogy említetted ezt a hormon dolgot. Miután én 2008. okt. 1-jén kezdtem az utolsó "havimat", vszínű jócskán meg van zavarodva már a hormonháztartásom. Remélem, ha visszaáll, könnyebben megy majd a fogyás.
Egyébként pont ma "csipkedett" a hasam, meg a derekam, mintha meg akart volna jönni. Már 2-3-szor volt ilyen az elmúlt 2-3 hónapban, eddig még "megúsztam".

Apropó fogyás: gyűrűmet vissza kellett húznom a középső ujjamra, mert lötyögött a gyűrűsujjamon! :D

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


H. Gabi

Erre a képre gondolsz?

Kép

Felraktam ide is, ha valaki nem tudná, miről írunk :wink: .
Odi különben egész nap csak vigyorog, így nevet, múltor apa hazajött és kérdezte, hogy mit szívatok vele, mert annyira jó kedve van. Az utóbbi napokban sokat nevetgélt.
A mai nap elég nyűgösre sikeredett, semmi sem jó neki, de már érzem a pici foga élét, remélem a következő fog kibújásáig megint olyan nevetős, jókedélyű lesz.



Neked még nem volt meg mióta megszültél :shock: ?

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Ancsurti

Jut eszembe, 26, 08 BMI értékkel már nincs sok hátra a fogyiból :roll: .
Az már majdnem a normál BMI érték. Ha én ügyes, akkor te nagyon nagyon ügyes vagy :P .

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Orsi: pontosan erre a képre gondoltam! :D
És nekem még tényleg nem volt :oops: :D
Nem is várom :roll: , főként, hogy mi nem vszínű, hogy még egy babát vállalunk. :(
BMI: én is pont nézegettem, hogy ez már milyen közel van a normálhoz.
Nekem még 29 kg-tól kell megszabadulnom, hogy oda tartozhassak.
Április végére a 96 kg van kitűzve!

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok !

Lilisgabi:Tunderiek a lanyaid!!!Lotti kis fogatlan vigyora halali :lol: na meg az a hajszerkezet :lol: :lol: A csuszda tetszett neki?Mi is mar probalgatjuk,meg csak nagy meglepodest valtott ki eddig,de majd lassan biztosan le sem tudom vakarni onnan 8) Lili nagyon cukor abban a "balettszerelesben"es milyen kis ugyes :shock: 8) :lol: Jo a jelmeze,nagyon aranyos benne!A boszi tenyleg nem illett volna hozza!!!

Orsi:igen ez a hormondolog biztosan sokat szamit,de ez nem kisebbiti az elert eredmenyeidet!!!!Sot!!!Becsullek a kitartasodert,es meglatod meg csinosabb leszel nemsokara mint valaha is voltal :wink: ........egy erett,fiatal,csinos anyuci!!!
Ez a kep Odirol valami fantasztikus...eppen ezen gondolkodtam,hogy remelem en is megtudom majd orokiteni az eslo felallast.(rossz a gepunk,kicsattant a vakuja,igy nem keszit jo kepeket :? )
Hangi is rendszeresen igy "vigyorog"osszehuzza a szemoldoket.....tegnap azt elvezte,hogy hintazas kozben kinyujtotta a nyelvet,mintha gyujtene a levegot vele :lol: :lol: es mikor kozel ert,en is kinyujtottam(van benne piercing)es akkorakat kacagott rajta 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Remelem a nyugosseg gyorsan elmulik.........nekunk is mikor jott az az 1 szem fogacska,nehezebb napjaink voltak,de korantsem kezelhetetlenek szerencsere...........

Hendegabi:gyuru athelyezes!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: En is megorultem ennek anno :wink: ....es felprobaltam a regi gatyoimat...mar nincsen sok hatra.....vegre nem csak a combom kozepeig jonnek fel,hanem mar szinte a seggemen is okesak,csak
a hasammal is kene kezdenem valamit :roll: :roll: .......meg a karommal :roll:
Mensi:na eppen ezert nem vartam en sem olyan koran,mert nem szeretnenk a kozeljovoben tesot......de hat ez van....de van benne valami,mert decemberben volt meg eloszor,es januartol kezdtem fogyni.....

Figyu: a soska ulteteserol kene tudnom valamit?Mert nemsokara kuldi apos a magokat.....itt sehol nem lehet kapni es ugy imadjuk!

BMI ertek:hat tenyleg nincsen sok hatra(9 kg)de nagyon lassan megy a fogyi....es szokas szerint az utolso 3-4 kilohoz rengeteg turelemre es kitartasra lesz szuksegem.(megneztem,nekem mar a 75kgnal is a normalt irja)de hat az azert meg szamomra eleg "nehez"sulykategoria :roll: el szeretnem erni a 70-et.....mar eleg rendesen megszoktam ezt a fajta taplalkozast,valoszinuleg nem is hagyom abba a 90.napnal,hanem megyek tovabb.......

Hajra 96kg!!!! :wink:

Feherjenapi menu:banan,rakott tejszines csirke-mell+salata,parolt lazac+salata....

Tegnap zoldbablevest foztem,vegre ujra johetnek ezek a fini zoldseglevesek,amik hianyoztak eddig a szopi miatt...az utobbi idoben volt mar karfiol,zoldborso,most zoldbab,volt kelkaposzta!!!
Persze melle mar megint keszult egy kis makos rakott teszta,mert apanak megunhatatlan a mak!! :lol: Es nekem is szenhidratnapom lesz holnap!Ma levest tervezek enni,persze tejfol mentesen,es talan estere egy pici rizs,de lehet hogy leves :roll: :roll:

Keszulunk jogara...remelem az eso nem szakad le megint,mert akkor ismet lottek a programnak......

Tobbiek???

[/u]

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Orsi? Mizujs? Voltál a dokinál? MInden rendben?


Rólunk: Vica második foga is kibújt tegnap. Ma viszonylag jó napja volt.
Én viszont kicsit bűnőztem. :oops: , na de nem vittem azért túlzásba.....

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


H. Gabi

Akkor meg volt a nyüginek az oka. Mindig van valami oka, ha ilyen a kedvük.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok.

Én: 97 kg! Még nem stabil, de már inkább azon van, mint feljebb. :D

Orsi, Ancsurti: akkor már teljesen megerősítést nyert számomra, hogy hormonálisan is zöldágra kell, hogy vergődjek, addig nagy eredményekre nem számíthatok.
ATTÓL FÜGGETLENÜL ÍGY IS IGYEKSZEM.
:)
Ja, és mellékesen elolvastam az antibébi tabletta használati papírját, és gyakori mellékhatásként írja a hízást.

[quote]4 írta:. LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK
Mint minden gyógyszer, így az Azalia is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek.
A mellékhatások gyakorisága az alábbiakban csoportosítható:
Gyakori (a kezelt betegek 1-10%-ában fordul elő)
Nem gyakori (a kezelt betegek 0,1-1%-ában fordul elő)
Ritka (a kezelt betegek 0,01-0,1%-ában fordul elő)
Nagyon ritka (a kezelt betegek kevesebb, mint 0,001%-ában fordul elő)
Gyakori mellékhatások:
Hüvelyi vérzés
A készítmény szedésének ideje alatt szabálytalan időközönkénti hüvelyi vérzés jelentkezhet. Ez lehet éppen csak enyhe pecsételés, amely még betét használatát sem teszi szükségessé; de lehet komolyabb vérzés is, amely jobban megfelel egy vérzés periódusának és egészségügyi védelmet igényel. A szabálytalan vérzés nem annak a jele, hogy a tabletta fogamzásgátló hatékonysága csökkent volna.
Általánosságban Önnek nincs teendője, csak folytassa az Azalia szedését. Ha azonban a vérzés erős vagy elhúzódó, beszélje meg orvosával.
Egyéb gyakori mellékhatások: acne, mellfájdalom, fejfájás, hangulatváltozások, émelygés, libidó csökkenése és testsúlygyarapodás.
Nem gyakori mellékhatások:
- kontaktlencse viselési panaszok,
- petefészekben képződő folyadékkal telt tömlő (petefészek cysta) képződése,
- hajhullás,
- fáradtság,
- hányás,
- hüvelyi fertőzés,
- fájdalommal járó menstruációs vérzés.
Ritka mellékhatások:
- bőrpír,
- csalánkiütés,
- pirosas, fájdalmas göbös beszűrődéssel járó bőrgyulladás (erythema nodosum).
A fent említett nemkívánatos hatásokat a vizsgálók a kezeléssel összefüggőnek, valószínűnek vagy lehetségesnek ítélték.
Ha bármely mellékhatás súlyossá válik, vagy ha a betegtájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét.
A tabletta és a rákbetegség veszélye
Minden nő esetén fennáll a mellrák kockázata, attól függetlenül, hogy szed-e fogamzásgátló tablettát vagy sem. A mellrák ritka megbetegedés 40 éves kor alatti nőknél. Fogamzásgátlót szedő nőknél valamivel gyakrabban észlelnek emlőrákot, mint tablettát nem szedő kortársaikon.
A fogamzásgátló szedésének abbahagyása után 10 év alatt megszűnik ez a csekély különbség. Nem ismert, hogy valóban a tabletta okozza-e az emlőrák gyakoriságának kismértékű növekedését. A fogamzásgátlót szedő nők egészségi állapotát gyakrabban ellenőrzik, ezért ebben a csoportban többek között az emlőrákot is korábbi stádiumban ismerik fel.
Tablettát szedő nőknél ritkán májbetegség, így sárgaság és jóindulatú májtumor jelentkezett. Egyes esetekben rosszindulatú daganat kialakulásáról számoltak be. Ezek a daganatok belső (hasüregi) vérzést okozhatnak, ezért haladéktalanul forduljon orvosához, ha erős hasi fájdalmat vagy bőrének besárgulását észleli.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok!!!

H. Gabi gratula a 97 kilóhoz.
Elindultál, veled örülök, tudom , milyen jó.

Érdekes, hogy te szedsz gyógyszert, és még nem jött meg. Mennyit szoptatsz?

Ja, és én nem tudom, hogy a hormonháztartásom jön e rendbe, csak leírtam, hogy lehet az is segít a fogyásban.

AZ. 1. Pannónia ring május 23-án lesz, a 2. június 19-én. Lehet kétszer is tudunk találkozunk.


Vica alvós fotó nagyon jó, nagyon aranyos.

Ancsurti

Tudom, hogy folytatni szeretnéd a 90 naposat, csak kiváncsiságból kérdezem, hogy hanyadik napnál tartassz, hány kilót fogytál eddig, és most mennyi vagy?


Conversano?
Monixx?

Mi megtartottuk hétvégén Odi névnapját, nagymamák, testvéreink voltak itt gyerkőcökkel együtt 13-an voltunk.
Jól sikerült, csak elfáradtam az előkészületekben, és az utána a pakolásba. Rájöttem megint, hogy házi asszonynak nem jó lenni, mert alig tudtam leülni valakivel beszélgetni, állandóan csinálnom kellett valamit.

Aki éhes, most ne olvasson :roll: :twisted: :lol: :

Az ennivalóval nem volt gondom, mert anyu készített Rákóczi túróst (kedvenc sütim), anyósom pogit, nővérem tortát hozott, nekem csak tésztasalátát, és tzatziki salátát kellet megcsinálnom, meg bepácolni a húst, a husit a család férfi tagjai grillezték meg.
Pénteken este tatárbeasteket ettünk vacsira a vendégségben.

Gondoltam, ezutána hétvége után jól visszahízom az elmúlt hetekben leadott kilóimat, de ma reggel a mérleg fogyást mutatott.
75,6 kg vagyok :shock: :P :P :P

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Orsi!
Örülök, hgoy ilyen szuperul sikerült a hétvégétek. Bár az időjárás még nem volt a legkegyesebb!
Azon nem csodálkozom, hogy elfáradtál.
Nálunk apa a hétvégén a munkahelyén aludt, mert főnökei elutaztak, csak délután ugrott haza 2-3 órára, amíg evett, meg ellátta az állatokat. Én is úgy elfáradtam a három gyerekkel, mint a kutya.
Főleg most, hogy Vica mászik, muszáj többet takarítanom, nem elég a heti 2-3 alkalom. Majd minden nap megy a porszívó, este pedig felmosás.....

Fogyás: szuper jó! Ügyi vagy. CSak így tovább.

Az jutott eszembe, hgoy akarjátok, hogy csináljak magunkról egy táblácskát?
Valami olyasmit gondoltam, hogy induló jan1-jén..... és havi vagy 2 havi eredményeket írnák bele, illetve egy százalékot.
Aki szeretné, az tegye fel a kezét! :)

Ja: kérdésedre: még szoptatós gyógyszert szedek, és eddig 4-szer szoptattam/nap, ez mostanság kezd 3 lenni.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Tábla mehet. Esetleg legyen benne még a BMI érték is, mert ugye nem mindegy , hogy ki milyen magas.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Orsi: jó ötlet!

azt felejtettem még írni, hogy szupi lenne, ha 2x is tudnátok jönni!
szállásügyileg kérdezted apát? körülnézzek nektek?

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Táblába:
Január 1. 91 kg BMI 33,83
Február 1. 85 kg BMI 31,60
Március 1. 81 kg BMI 30.11
Április 1. 77 kg. BMI 28,62

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Hgabi;ugyes vagy!!!Megy ez,meg ha lassan is,de fogyogatsz!Szoval meg mindig nem jott meg neked......de talan mar rendezodni latszik a hormonhaztartasod :wink:
En ugy tudom,minden fogamzasgatlonak az egyik mellekhatasa a hizas :? Nalam ez is az egyik oka,amiert nem szedek,de a nyomosabb az,hogy jo par eve fogigatlo mellett estem teherbe,es en azota nem vagyok hajlando semmifele hasonlot sem szedni :x ,nem akarom magamat hormonokkal bombazni.....

Orsi;nagyon jo lehetett az unneples,bar farszto az teny,de legalabb osszejon a csalad :wink: Itt nincsen nevnapozas,mi nem is unneplunk ilyeneket,max.ha az eszembe jut,akkor szoban koszontok :D
Milyen jo kis kajakat ettetek :shock: 8) En is szeretnek csinalni tatarbeafsteket.........de hogy hogyan daralom le a hust :roll: :roll:
Es mindezek ellenere fogytal...ez igen!!!
En nem eszek sokat,soooot annak is a nagyresze sokszor zoldseg,illetve hal,csupan szenhidrat napon csuszik be edesseg es teszta,kenyeret nem is eszek mar lassan 2 honapja....es megsem fogyok semmit......vagyis nagyon lassan.....de sajnos ez nalam mindig is igy volt,ezert is kell ezutan nagyon odafigyelnem,mar sosem lehet olyan ereszd el a hajamat joizu eves :?

Jelenleg 50 napja tart a 90 napos,83,3kiloval kezdtem,jelenleg a mai napon 78,9 vagyok :? nem tudom en miert igy mukodok,de sajnos ez van,pedig csak 2x bunoztem eddig.Az teny hogy reggel tejjel iszom akavemat mindennap,de az 9 fele van,utana sokszor csak 1kor tudok enni eloszor.....szoval nem ez a baj.Az en testem ilyen....es meg nagywcre is naponta tudok menni,van hogy 2x is 8)

Nemsokara utananezek,hogyan alakult a fogyasom januar ota.....

Hgabi;en is rengeteget takaritok,mert Hangi minden apro szoszt megtalal,es persze itt vannak a cicak is.... :lol: mindenesetre ez is kaloriat eget :lol:
Szegenyek,teapanak sem lehetett ez jo a hetvegen,de plane neked.......de tudom milyen a muszaj......

A tablazat okes!Latod a kezeimet??? :wink: :lol:

A tegnapi menum 1 kor egy salata volt,ami fejessalatabol,spenotbol,es hasonlo zoldekbol allt,rareszeltem sajtot,belevagtam nemi sovany sonkat,es meglocsoltam joghurttal....
Aztan elmentunk setalni 3-kor,piknikezni a parkba,persze csak Hangi evett,de olyan joizuen :lol: :lol: elvezte minden percet a kiruccanasnak!
Hazaertunk 7 utan,igy csak 8 fele keszult el a vacsi,ami olivan sult pisztrang volt,szezammagba forgatva,salataval.....

Ma most ettem eloszor egy icipici maradek rizst........de meg foznom kell majd,mert ehes maradtam.....

Hangi 2 napja rendszeresen felhuzza magat terdelesbe es allasba rajtam :lol: :lol: :lol: azt hiszem nemsokara bekovetkezik nalunk is a felallas....nem vartam annyira,de irto cuki ahogyan kuzd...egesznap ez a dolga :lol: :lol: :lol:

Na megyek utananezek a fogyasomnak.....

Kép
Kép
ancsurti
 
 


jan.1 89,0 kg 29,39 BMI
febr.1 85,7 kg 28,07 BMI
marc.1 83,3 kg 27,41 BMI
apr.1 79,0 kg 26,09 BMI

A mai merlegelesem eredmenye(nem surun merem magamat,hogy ne szegje a kedvemet....)78,9kg.....25,76 BMI-vel
Ebbol sajnos nem lesz meg aprilis vegere a 75kg.........

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Ancsurti: én sem szívesen szedem. Egyszerűen gumival nem tudunk együtt lenni, mindkettőnket nagyon zavar..... na, a lényeg, hogy spirálom volt, és azt is rakatok, mihelyt megjön, mert addig azt nem lehet.

Azta, te is 10 kg-ot fogytál már!
Nagyon ügyi vagy!
És a BMI-d szerintem 1 héten belül már normál kategóriás lesz.

Ez egy próba!

Többieket is várom, bármikor bővíthető, csak küldjék az adatokat!!!!!
Gabber, Katka, Monixx, Ibag, Adrienne, Flake, és többi duci leendő és aktív kismama, anyuka, nagymama...... szóval mindenki jöjjön!

Kép

Kép
Kép]
hendegabi
 
 



Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Hendegabi:Tudom am hogy az ember nem szivesen szedi :oops: ,szerencsere nekunk a gumi mukodik.
Ertem,akkor azert picit szurkolok a mensihez a hormonok rendezodese es a vedekezes mas modja miatt :wink:

Hu de jo kis tablicskut rittyentettel ossze!En olyan lusta vagyok dolgok vezetesehez,konyvelesehez.... :oops: igy legalabb meglesz.
Most is innen-onnan kerestem ossze az adatokat.
En Hangirol sem igazan irok fel semmit.... :oops: :oops: :oops: pedig eleinte csinaltam,mikor mennyit evett,hizas,stb,de aztan......ha valamire szuksegem lesz,vissza kell itt a Bneten keresgetnem.....(sot meg itt kiskonyv sincsen)
Megegyszer kosziiiiiii!!!Ugyes vagy!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: