lányok,
köszi a dícséreteket a lakásra. valóban nagyon sok meló volt vele, és ilyenkor jólesik a jó szó!
Hari,
habár én nem vagyok 4éves, mint Lili, mégis nagyon szeretem a csillogós testápolót!!

nyáron szoktam használni, mert tök jól mutat a bőrön. Én Dove-ot szoktam venni.
Vok,
nagyjából annyi volt, hogy azalatt az egy hét alatt, amíg nyaraltunk, nem ürítettük ki egyszer sem a hamust, és mind a hárman dohányoztunk. Úgyhogy az erkélyasztalon volt egypár üres üdítős doboz, meg az üveghamus, ami ilyen jóóó nagydarab példány volt.
Utolsó előtti nap elhatároztuk, hogy kitakarítunk szépen, hogy ne utazás előtt kelljen. Na kora reggel neki is fogtunk, és amikor Fanni takarította az erkélyt, megkérdezte, hogy sünit kidobja e. (A hamust elneveztük süninek, mert csont tele volt nyomva csikkekkel, amitől úgy nézett ki, mint egy sündisznó) Én meg mondtam neki ilyen könyörgő hangon, hogy jajj neee, süni az maradjon, majd kidobjuk holnap ha elmegyünk.
Aztán befejeztük a takarítást, és mindenki lefetrengett az ágyára, hogy pihizzünk, nade akkor eszünkbe jutott, hgy még semmit nem vettünk ajándékba az otthoniaknak. Úgyhogy összeszedtük magunkat, és bebuszoztunk az egyik nagy(obb) városba, aztán persze kiderült, hogy aznap szieszta van, úgyogy minden zárva, semmit sem tudtunk venni…
Amikor visszaértünk a saját városunkba, a csajok még elmentek venni kajákat a hazaútra, de én rohantam fel a szobába, mert már nagyon kellett pisilni.
Amikor beléptem az ajtón, az a bazi nagy vödör, amiben majdnem hanyatt estem, nem is tűnt fel (azzal oltották a tüzet, és otthagyták a szobában).
egyik kézzel húzom le a gatyám, másikkal nyitom a wc ajtót, ám ekkor valami feltűnt a teraszon…

a szúnyogháló miatt nem láttam tisztán mi lehet, de olyan volt, mintha egy döglött bárány feküdt volna az erkélyen.

néztem-néztem egy darabig, aztán közelebb mentem, meg még közelebb.. kinyitottam a szúnyoghálót, és basszus!!!!
nem döglött bárány volt, hanem a műanyag asztalunkk!!!!

papír vékonyságúvá olvadt, és a négy lába is vékonyra égett, és égnek álltak… de ráadásul színes volt, a beleégett üdítősdobozoktól..
ezen kívül felégett Vanda törölközője, a székek, SÜNI, meg a felettünk lógó zászló…
és tiszta pernye volt minden, meg hamu, meg a hófehér erkélykorlát koromfekete lett, a festék is leégett róla…
na erre beparáztam, elrohantam a csajokért, de a hotelból ki kellett kommandóznom, mert nem akartam hogy meglásson a tulaj, nehogy már én vigyem el egyedül a balhét..
a szállodával szemben volt az utazási iroda, ott voltak a csajok is, azt várták, hogy megmondják nekik, mikor indul másnap haza a buszunk. én meg hiába hívtam őket hgy jöjjenek ide hozzám, mondták hogy jajj várj egy picit, bla bla.. aztán csak kicsalogattam őket az utcára, ahol ismertettem velük a szituációt…
kérdezték mind a ketten, hgy mi van, mi olyan fontos, én meg azt válaszoltam:
-csajok, felgyújtottuk az erkélyünket!
erre mind a ketten felnéztek, látták a fekete korlátot, és olyan hülye helyzet volt, hogy kitört belőlünk az irtó nagy röhögés, teljesen ránk jött a röhögőgörcs… erre megszólalt valaki a hátunk mögött:
-min nevetni ilyen jól?
na, szívááás, a szálloda tulaja volt…
elmesélte, hogy az egyik ismerőse látta, ahogy füstöl az erkélyünk, és mivel nem voltunk otthon (nem találták a pótkulcsot), a szomszéd erkélyről kellett átmászniuk a miénkre, és úgy oltották a tüzet.. nahát akkor már égett a pofánk rendesen, hiszen valami miatt süni lángra kapott, ő lett a vesztünk.
aztán azt mondta a tulaj, hogy ha kitakarítjuk rendesen, akkor nem kell fizetnünk.. húúú ennek hogy megörültünk!

felmentünk a szobánkba, és még azt is megbeszéltük, hogy hálánk jeléül veszünk nekik valami kis ajándékot, stb.
aztán elkezdtük a takarítást… egyszerre ketten melóztunk, a 3. pakolt be a bőröndjébe, és mindig cseréltünk.. háát, nem éppen így képzeltük az utsó esténket, szét akartuk magunkat bulizni, erre… sikálhattuk a fekete sz@rt.. akkor már tudtuk, hgy nem megyünk este sehova, ha végzünk, alszunk.. hogy nézne már ki, hogy felégetjük a házat, aztán lelépünk bulizni..
este 11kor lettünk készen, akkor megmutattuk a tulajoknak, nekik nagyon tetszett, és ágyba zuhantunk.. aztán kb 10perc alatt csinibe kaptuk magunkat, és már indultunk is az éjszakába.. mégis csak az utolsó este volt…
na olyan jól sikerült a buli, hogy reggel 7kor vánszorogtunk haza, és 9kor indult a buszunk.. persze ledőltünk egy órára. a lányok egész jól fel tudtak kelni, még a szemetet is levitték (Fanni megcsúszott a lépcsőn, és ráesett a kezében lévő 5zsák szemétre, hát vicces volt). én még 3negyed9kor is alig tudtam kivánszorogni az ágyból.
negyed 10kor jött az infó, hogy késik a busz, és amíg megérkezik, órák is eltelhetnek. A száloda lépcsőjén táboroztunk le, a többi hazautazóval együtt, és onnan figyeltük, ahogy festik az erkélyünket fehérre..

egy negyed óra múlva már meg nem mondtam volna, hogy melyik erkély kapott lángra…
aztán délben már szétaszalódtunk a melegtől, úgyhogy Vandával úgy döntöttünk lemegyünk a partra és veszünk egy hideg zuhanyt, hogy felfrissüljünk.
még csak a tenyerünket érte épp egy kis víz, amikor Fanni szaladt hozzánk, hogy itt a busz…
elég szerencsétlen volt a helyzet, mert a tengerparton tök megizzadtunk, amit lemosni már nem tudtunk, de végülis egymás mellett ültünk, és egymás bűzét szagoltuk hazafelé
hát ennyi, jajj kisregény lett belőle…
Csilla,
örülök, hgy nincs gond!
Jenny,
én mindenkitől mást hallottam, hogy mennyi betétet használ el, de egy dolog közös volt:hogy a 30db-os Tena super senkinek sem fogyott el, mert utána normális betétet használtak. Úgyhogy én nemrég vettem 13db Tena supert 500ft-ért meg már van két csomag anionos betétem a DM-ből. Aztán ha ezek elfogynak, de még kellene, akkor, jöhetnek a jól bevált Always cuccok.
Hari,
gratulálok a babakocsihoz!!! Kíváncsi vagyok milyen
Csilla,
nekem is Nandus kendőm van, és van hozzá videó is a kötésekről, és én ez alapján simán fel tudom kötni, ha szeretnéd kiírom neked a cd-t és elküldöm nagyon szívesen!
Nanetto,
ilyen kis nádszál kisasszony, mint te jó nagy kisbabát kap majd
a sógornőmnek is (többek közt) miómája van, de neki már nagyon hatalmas, nem „csak” 4cm, láttam róla képet is, és neki a dokik azt mondták, hogy emiatt ki kell venni a babát, mert rossz az anyának és a babának is.. ehhez képest most meg húzzák még amíg csak tudják (szóval mégsem mérgezheti őket ez a mióma..akkor meg minek paráztatnak…).
májusban szülsz????? szent ééég!!! már mindjárt itt van.
én már előre látom, hogy Lunával fogjuk tartani a frontot, ti meg már rég babázni fogtok
(még rímelt is)
lknyuszia,
sztem jó lehet az anionos betét, még nem nagyon használják az emberek, de eddig csak pozitívat hallottam róla. Én a 13 Tena super betétem mellé beszereztem egy csomag nappali és egy csomag esti anionos betétet, kíváncsi vagyok nekem is bejön e. Viszont a tisztasági betétes verziója nem biztos hogy elég lesz az első 6hétben, habár ki tudja..
Nekem is pelenkakukám van, a teszveszen vettem még régebben, sokkal olcsóbban, mint amennyi a bolti ára, és kinézetre is jobban tetszik, mint egy normál kuka, meg összetömöríti a pelusokat, így sokkal több fér el benne, meg ugye nem ereszt szagokat. én ezért vettem ilyet.
De aki pl törlőkendő melegítőt is akar venni, vegyen nyugodtan, én biztos nem fogom megkérdezni hogy mi a fenének, mert ha ő szeretne, akkor szeretne, és azért vette, mert szeretett volna, az ő dolga hogy mire költi a pénzét, és olyan izé ha magyarázkodni kell, hogy ezt meg ezt miért vettem. El kell fogadni és kész.