Férjem tegnap délelőtt elutazott Münchenbe, ma estére ér haza...kicsit morogtam, hogy egyedül hagy egy ekkora picivel, ha idősebb lenne, ok, de most még.....végül is jól elvoltunk, az este még a Viva tv-re is táncoltunk együtt, én is minden marhaságot kitalálok, ha húzni akarom az időt.
Egyébként éjszakára baromira befoghatom a lepénylesőmet, mert 9-10 körül elalszik és 8-8.30-ig húzza, 3* etetéssel, de lehet kevesebb is lenne, csak sosem tudom eldönteni 3 óra után, hogy a morgás csak morgás vagy ébred lassan, úgyhogy megyek kajáért.
De ma is megcsináltam a tápit és bedugtam az üveget a hasamhoz, hogy ki ne hűljön, és még egy órát aludt a Kicsim, mire odaadtam neki.
Jaffa, te írtad ezt a morgást.....te olyan hangosan alszik Kisati, eleinte tökre zavart, mostmár alszok mellette simán, de én is azt hittem, hogy valami baja van. Néha kiabál álmában, nyög, morog, cuppog, csámcsog......
Család: én valahogy úgy készítettem magam, hogy a gyermek inkább az anya gondja, az én felelősségem jobban, az én életemet változtatja meg. Férjem a családfenntartó most, az ő keresete fontos, neki pihentnek kell lennie. De a hétvégéket átveszi éjjelre, meg minden fürdetésnél jelen van, megvan, mi az ő mozdulata, illetve ha este hazaér és látja rajtam, hogy bedarált a nap már, átveszi és rázogatja vagy épp ketten hallgatjuk, hogy sír.
De viszont ahová el akar jutni, oda elmegy, barátok, motor stb. míg nekem az rossz, hogy megtaláljam, hol vagyok én most....szerdán anyu itt volt, elmehettem ide a sarokra szolibe! Húúú tudjátok milyen szuper volt! El is döntöttem, hogy heti kétszer 10 percemnek lenni kell....meg ha a 6 hetes kontroll rendbe a mozgásra is ráállok, réka baba-mama tornával, azt a Pici is élvezné....ezek apró dolgok, de fontos, hogy magamat is megtaláljam újra, lassan és tényleg néha már egy hajmosás is tök jól esik.
Férjem nyaggat, hogy jövő héten menjek fodrászhoz, addig ő itt lesz, festessek, mert ugye már lassan 6 hete, az ősz hajszálak meg nem várnak...most azt sakkozom, hogy lehetne eljutni, szerintem az is mennyei élmény lesz.