A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Dinuci
Babával itthon maradni az más lesz! Akkor lesz napi program :lol: :wink:
Doktornak meg mondjad az UH-t, veszteni valód nincs. :wink:
Vendég

"Kata:megnéztem az oldalt,de csak a leírást láttam,ugyan alatta kiadott piercingeket,de szerintem azok nem a kismama piercingek.Vagy igen?"

Igen!!! Először én se értetettem,de rákérdeztem. Az 500Ft-os piercingeknél Kattints rá: "MEGTEKINT" ikonra->majd a "szár anyaga" -nál ki lehet választani->"kismamaszár"
Majd ha jövő héten megkapom,beszámolok róla,hogy milyen.

Egyenlőre én is csak ennyit tudok!
Vendég

Kata:köszi,várom az infót.Én még igazán nem tudom,mit csináljak,bár 500 Ft-ot megér.Sokat gondolkoztam,hogy nem szeretném,ha beforrna,de tényleg nem biztos,hogy szép látvány.De akkor is megéri,ha kiveszem néha,meg beteszem,hogy ne forrjon be a lyuk.

Dinuci:itt próbáltam privit írni,de nem küldi el.... :(

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Köszönöm mindenkinek a jókivánságokat :)

Voltam a tegnap a pajzsmirigy UH-ra, minden rendben , a doki nem látott semmit, a véreredmény pedig jövöhétre lesz meg.

Edit: Örülök a jó eredményeknek, csak igy tovább.

Ki mit föz ma, mert nekem semmi ötletem nincs?

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

gomba leves,hurka,kolbász,krumpli püré....

Szilvi

sissy01

Rékus,
örülök, hogy jó az pajzsmirigy eredményed.
Nálunk spenót lesz, még maradt valamennyi az oldalasból az a férjemé lesz. Nem szereti a spenótot. Én viszont nagyon.

Kata,
szóval van egy kis motiváció :lol:

Csajok,
mindenki megkérdezi majd a baba nemét? Már alig várom a 18 hetes uh-ot. Remélem látni fogja a doki.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Csajok,

ha van kedvetek lépjetek fel a közös oldalra. Már páran tettünk fel képeket.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Szép napot mindenkinek!

Pirszinghez nem tudok hozzászólni, nekem nincs, és azt hiszem, nem is lesz. Nekem elég néhány tetkó :wink:

Kri
Én is spenótot fogok ebédelni, tükörtojással... :lol:
Vendég

Nekem nem kellett kérdezni a nemet. A fiam egyből mutatta a mutatnivalóját. Pasi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Szió mindenkinek!

Most jövök nőgyógyásztól! És nagyon nagyon szomorú vagyok :cry: Nem fogom egész a 20.dik hétig nem láthatom és nem is fogom megtudni a babám fiu e vagy lány. Azt mondta a doki ő a 20.hetet javasolja erre a genetikai UH-ra ahol a szívét vizsgálják. És amikor megvizsgált megkérdeztem hogy mikor nézi meg a szivhagját a kütyüvel és azt mondta hogy nem nézi meg mert tudja hogy parás vagyok és ha nem találnánk véletlen akkor nagyon ideges lennék.Na mit szoltok? :roll: Szerintem mindenben igaza van, csak hát jo volna látni ép e és egészséges. Amugy megtörtént az AFP meg is vizsgált méhszáj zárva( ezt különösen kell vizsgálni mert nálam attikával a 32.héten kinyilt és a 36.-on már1100volt) ugyhogy gond nincs azt mondta. Viszont megállpodtunk ha a 20.héten nem tudjuk meg a nemét bemehetek a korházba hozzá és csinál ő is UH-t.

Kata1002: de jo neked hogy tudod a baba nemét! :) Örülök neki.A kaja jo de sajna nálunk nem eszik ugyhogy én akkor látok spenotot ha apuék főznek :oops: Én arra értettem az itthon maradást amikor nem meyünk dolgozni :) És töltsük otthon a nyári meleg napokat nagy pocival :D Úszás az jo lehet, most kezdtél csak járni vagy előtte is mentetek?

Kri: a közös oldalt nézem minden nap. Csak nem tudom megnézni a képeiteket :-( Te pl látod az enyémeket? Én azthiszem megkérdem a baba nemét, bár addig még van egy honap :-( Igaz az orvos azt mondja nehogy azzal inditsak, mert lehet majd olyan szakorvos nézi aki mérges lesz rá mert ilyenkor nem az a lényeg. Egyébként te mikor mész?

Sissy: gombaleves nagyon fincsi :D kéne csinálni. Lehet vasárnap felváltja a husilevest :) Én gyorsan csináltam tojásosnokedlit fejessalival. Ment atti megint vezetni ugyhogy valami gyors kellett de fini volt.

Rekus: örülök hogy jok az eredmények! :wink: Szerintem főzz valami gyorsat ls finomat, fő hogy szeressed.

dinuci01

Sziasztok!

Hát én ma brokkolikrémlevest főzetem, finom lett, csak gondolom az ötletadással már kicsit elkéstem. Meg almásbélest sütöttünk hozzá Julcsival, ha valamit sütök, imád "segíteni".

Én szeretném megtudni a baba nemét, meg is fogom kérdezni. Nem azért mintha nem lenne mindegy, de múltkor is olyan jó volt egy idő után a nevén szólítani (mondjuk nekünk csak a 32. héttől volt biztos).

Szerintem Dinuci, ne szomorkodj. Ha a méhszáj zárva, és jól vagy, akkor biztos a baba is. A huszadik hét előtt meg többynire úgysem tudják megmondani a baba nemét. Mi az UH-n egyáltalán nem hallgattuk meg a baba szívét, mutatta, hogy dobog, azt annyi. Kíváncsi vagyok a 16. hetesen hogy lesz.

Akinél már van tesó, megmondtátok már a babát? MI tegnapelőtt este mondtuk el. Azt hittük, hogy elmondjuk, azt annyi. DE azóta egy csomószor eszébe jut, és akkor mondogatja, hogy "Anya hasában baba van. Majd kijön" meg hogy "JUlinak majd lesz kistesója". És amikor elmondtuk, nagyon cuki volt. Úgy figyelt, és nézte a pocakom, aztán meg odafordult apához, és kijelentette, hogy "Apa hasában is van baba" :)
De már el akartuk mondani, mert vlahogy úgy éreztem, hogy kicsit kelekótya mostanában, és szerintem attól volt, hogy egy csomószor beszéltünk már a dologról a "feje fölött", meg szerintem amúgy is érezte, hogy valami van.
Kíváncsi vagyok milyen tesó lesz? Mondjuk szerintem nagyon jó :)

Na megyek megnézem a közös oldalt :)
Edit

Kép
Kép
etus79

Sziasztok!

Látom megy a pörgés.Nem volt szerencsém, sajnos nem úsztam meg antibiotikum (semmicillin) nélkül.

Rékus: Utólag ,de nem megkésve boldog szülinapot!

Én ma lencse főzeléket főztem, bár nem nagyon szeretem,de rengeteg vastartalma miatt azért eszem belőle.

Etus: A kisebbik lányom amikor megtudta,megkérdezte hogy mikor nyeltem le :D , aztán azt hogy hogyan jön ki a pocakból :shock:
de mindezzel együtt mindennap megsimogatja, sőt el is nevezte kishuginak. Pedig még tényleg nem tudom hogy mi lesz. A lényeg hogy egészséges legyen.

Kép
Kép
Kép
andinet74

En kerdezes nelkul is tudom hogy lanyom lesz, es ez annyira meglepte a dokit ma, hogy akis vacak uh geppel csak azt megnezte es ennyit mondott: tobb mint valoszinu igazam lesz pedig fiu kellett volna mert tul nagy lesz a nouralom:)
En kb 6 hetes terhesen almodtam a babyvel es lany volt:)
Amugy doki csak mehszajat nezett ezen kivul zart, de a mhem kicsit meg van ereszkedve( hogy mit jelent nem tudom) de azt mondta belefer, nem veszes leeht a nehez szules eredmenye... :? passz azert remelm ebbol nem lesz gaz.
Legozelebb majus 20 vizsgal.
MAj 13 meg genetikai uh, de azt mas doki csinalja.
Jovo pentek afp, cukor, ellenanyag.
Azert en varom hogy a 24ik het utan jojjon a nyugi amikor jo sokaig nincs semmi. Bar szerintem en kb a 24ik het kornyekere kerek majd idopontot 4 d-re.

jah a gatra azt mondta elhiszi hogy faj nem lehet mit tenni, gondot nem tud okozni, de ha a baba sulya megengedi mindent megteszunk a gatvedelemert, hat remelem is! En ezt a fajdalmat jobban utaltam mint barmit amivel az elso 3 honap jar egy csecsemo mellett( nem beszelve arrol hogy a nemi eletunk kb 10 honap utan valt olyanna hogy felelem es fajdalom nelkul mertem tudtam, vagy kivantam, mar szexologushoz akartam menni annyira ki voltam keszulve, a nogyogyasz meg mindig azzal jott nincs baj csak hasznaljam, mondtam ahha mikor sorba allni nem tudok ugy faj, akkor hasznaljam, brrr)

Az en lanyom eleg reg ota tudja, es ahhoz kepest hogy kicsi nagyon erdekli a tema. MInden nap jon "megnezi " tesot, aztan mondja nem latjuk, es persze az o pocakjaban is van:)))
Mi megvettuk neki a honna jon a kisbaba c konyvet, meg meg fogja kapni az Anna Peti sorozatbol a kistesosat, de szerintem alapbl o nyitott es erdeklodo nah meg beszedes igy mondja minden nap. Igaz meg nem simogatja, meg gondolom frankon nem is erti...de azert mondja.
tavasziszel

Sziasztok csajok!

Ebéd?:Nagyon rákattantam a sült törpeharcsára,azt eszem már harmadik napja.Persze mindig frissen sütöm és citrommal,petrezselymes krumplival meg paradicsommal eszem.Nagyon finom.Ez egyébként mostanában jellemző rám,hogy napokig ugyanazt kívánom.
A férjemnek tengeri halat sütöttem csípősen+ kínai zöldségeket Wokban.

Dinuci
Minden elismerésem a türelmedért.Szerintem pont,azért kellett volna szívhangot nézni mert aggódós vagy.Ezt csak azért gondolom így,mert én szintén aggódós vagyok.Kitartás,még pár nap és elkezded érezni a babád mozgását!!!!!!Az én kis pöszmötöm nagyon nyomja,most már napközben is érzem,anélkül,hogy odatenném a kezem.Nagyon jóóóóóó!

Etus
Az én lányom már nagy, mi a 11.héten mondtuk el neki.
Ő kishugra vágyik,de tudja,hogy ezt nem mi döntjük el. A kora miatt (7 éves) és mert nálunk már többször volt állat szaporulat(kiskutya,kisnyúl),ő a maga módján tisztában van a szaporodás biológiájával.(persze nem ismer minden részletet,mi úgy mondjuk,hogy összebújnak )Tehát nem tesz fel erre vonatkozó kérdéseket.Azt viszont mindig kérdezi,hogy mekkora most a kistesó?szoktam vele képeket nézegetni.Ja és mindig ad nekem az édességéből,és hozzáteszi,hogy ez kistesóé!Nagyon aranyos!

Igen, meg fogom kérdezni a nemét!Remélem mutatja majd magát!
Vendég

En meg kicsit sem erzem a mozgast pedig ha fekszek igen koncentralok meg oda teszem akezem, de nem .Igaz a lanyomnal is vagy a 18ik heten ereztem eloszor...
tavasziszel

Mi is megnézzük,ha megmutatja,de fiúra tippelünk...Végülis tök mindegy!
Én is nagyon várom,hogy érezzem már,kiváncsi vagyok,mikor és hogyan lesz.
Dinuci,ne aggódj,minden rendben van.

Az egyébként ténylegh jó érzés volt,hogy felhangosította az Uh-t,és hallottuk a dobogást.Megható volt nagyon!Mi 4 D-t a 28.hét körül fogunk csináltatni.
Terheléses cukor,AFP vérvétel 3 hét múlva.Kicsit parázom,mert nem bírom,ha nincs semmi a hasamban kaja,hányinger rögtön,és ott ugye este 10-től no kaja,reggel éhgyomri vérvétel,lötty ivás és még 2 óra múlva megint vérvétel,természetesen gondolom addig semmi kaja...Nem tudom,hogy fogom kibírni........

Szilvi

sissy01

Sziasztok

Ma délelött végre hivott az orvosom, hogy a véreredmény amit a fiam himlöje miatt kellett csináltatni, jó, minden rendben van ellenanyag a szervezetemben. Hu, leesett egy kö a szivemröl.

Ezek szerint akkor már ketten tudjátok, hogy mi lesz a baba neme. Hát, én is nagyon kiváncsi vagyok, jövö héten megyek a korházba a kombinált tesztet megcsináltatni, azután való hétfön a nögyógyászhoz, remélem nálunk is hamarosan kiderül. Természetesen nem lenne rossz, ha 2 fiu után egy lányunk is lehetne. :D

A mozgást már én is észlelem, néha nem csak akkor ha lefekszem. Tudom, hogy nekem még elég korán van ehhez, de ezt az érzést én már nagyon ismerem és nem tudom összekavarni a bélmozgásokkal.

Köszönöm a jó ötleteket a kajáról. A spenótnál döntöttem.

Nem tudom nálatok mien idö van, de itt már déltöl hétágra süt a nap, igaz, hogy fuj mellé a szél, de ugy is jobb mint az esö.

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Szióka mindenkinek!

Picit visszatértem!

Rekus: öeülök hogy nincs veszély, és mostmár Te is megnyugodhatsz.

Sissy: köszi a biztatást mi is fiura tippelünk amugy. nekem először lány volt a megérzés a gyomorbajok végett de ma már nem igy gondolom :-)

Tavasziszél: aranyos lehet a gyermeked, és biztos nagyon értelmes. Te meg ne aggodj szerintem minden rendben lesz ha erős vagy és kitartó. És idővel a szexuális élet is rendbe jön majd a szülés után. A mozgást már nemsokára érezni fogod főként mivel második baby. Én nem hittem el, de már egyre többet érzem. Azt hittem ez fals hiedelem hogy előbb érezni másodiknál. De nem!!

Kata: aranyos vagy! Majd csak lesz vmi velem nem? Csak az a baj az aggódás mellett türelmetlen is vagyok de nagyon. Nem csak most, minddig mindenben az voltam :oops:

Etus: mi elmondtuk neki már vagy 2 honapja. Bizom a fiamban remélem nem lesz gond. örül neki puszilja a pocimat, meg aggódik hogy minél előbb vegye ki a doktorbácsi :D De azt észrevettem hogy a keresztanyja 6 hónapos babájára nagyon féltékeny holott eddig nem volt az. Ezzel gondba vagyok mi lezs:....
Ti nem féltek emiatt?

Egyébként tőletek is kérdezgetik hogy baba lesz e? Vagy még nem láccik mindenkin?? Én már kezdek megijedni! No nem azért mert titkolom hanem szerintem már most ugy nézek ki mint egy 6 hónapos terhes mekkora lesz a pocim a végén? Elbirom egyátalán?? :-D
Hétvégén mi a program? Mi holnap megyünk anyóshoz, sütött nekem dioskiflit azt a porcukrosat. Nincs oda értem lehet csak azért süti hogy bevágódjon kicsit. Volt itt minden ha nem untatlak titeket majd megosztom veletek... már ha érdekel :oops:

Jók legyetek vigyu magatokra igyekszem énis jönni! Szép hétvégét

dinuci01

Ma a csaj nem aludt délután, úgyhogy már 7-től húzza a lóbőrt. Csak azért nem szeretem ha nem alszik, mert estére már nagyon hisztis és nyűgös.

Dinuci,
ne szomorkodj, ha zárt a méhszájad az nagyon jó. A 20. héten már nagy valószínűséggel látni fogják a nemét is, ha a babád is úgy akarja. :lol: Azért szívhangot hallgathatott volna. Bár az én dokim csak kicsit hangosítja ki, mert szerinte a babák nem szeretik. Átállítottam a képeket nyilvánosra, eddig a saját hálózat volt beállítva. De úgy láttam Edit is a saját hálózatot állította be, és én láttam mindenki képeit. Remélem így már látni fogod.

Edit,
mi is mondtuk már Briginek a tesót. Olyan édes mutatja hogy hol van ha kérdezzük. Ad puszit is a hasamra. Olyan édesen mondja hogy tesóbaba. Nagyon sokat értenek már, pedig még olyan kicsik. Ha róla beszélünk látszik rajta hogy figyel és fülel.

Múltkor a fiókból szedte ki a pickwick teákat. Kibonotta a zacsiból. A másodiknál már mérgesen szóltam rá, hogy hagyja abba. Először nem volt semmi reakció. Majd odajött, megölelte a nyakam és azt mondta, Anya ne idegeskedj! Azt hittem megzabálom.

Andinet,
az kemény lehetett, hogy mikor nyelted le! Komoly tudtál maradni?

Tavasziszél,
még egy kislány, de jó! Tényleg nőuralom. Majd rákeresek a könyvekre amiket írtál. Még nem hallottam róluk.

Kata16,
de jó neked, hogy már így érzed. Én is alig várom.

Sissy
kitartás a cukorhoz. Én eddig csak Brigivel ittam, akkor kétszer. Most majd csak a 24. héten kell. Vigyél magaddal citromlevet. De olyat amit te facsartál. Azt engedik beletenni, vagy utána meginni.

Rékus,
jó, hogy védett vagy bárányhimlő ellen? Kisebb fiadon is kijött?

Mi falun élünk, úgyhogy itt már a 12 héttől futótűzként terjed, hogy jön a második. :o Mondjuk addigra már elég nyilvánvaló volt. Bár a kabát azért jól takart.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Jó estét mindenkinek!

Ha akarnám simán tudnám titkolni a terhességet,DE NEM AKAROM!
Kipakolom a pici pocakom,de még senki nem kérdezett rá.Ha a beszélgetés kihozza,akkor elmondom.A lányom ovijában tudja már minden dolgozó,pedig talán két óvónőnek mondtam el.Nagyon aranyosak,minden nap megkérdezik,hogy minden rendben van e.Tudják mennyire várja mindenki ezt a babát.

Nem tartok nagyon a testvérféltékenységtől.A lányom már 3 évesen úgy ment oviba,hogy neki kistestvér kell.Napi szinten emlegette,többször megtévesztve a környezetünket,akik azt hitték tényleg útban van a baba.Nálunk inkább,olyan gond lesz,hogy vissza kell majd fogni a baba körüli teendők elvégzésénél.Már most osztozik a testvérével:pl ma kivettem egy szemet a pom-bar-éből,erre ő rám szólt.Kérdeztem tőle,és ha kistesó helyett eszem? Annak persze ad!
Csak ez így is maradjon!!!!!!

Spenót témához:nem igazán a kedvencem,DE a SPAR-ban kapható Bio spenótos pizza nagyon-nagyon finom,azt vacsiztam(de csak egy felet)

Rékus:örülök a jó eredményednek,azért ez nem volt veszélytelen dolog!

Mérlegelők

Ki hány plussz kilónál tart? Vagy ez túl indiszkrét?Engem mindenki azzal piszkál,hogy végre egyek rendesen!Pedig én eszek!Eddig +1,5-2kg-nál tartok.(59-ről indultam és 1,72m vagyok)
Vendég

Hú Kata, 59?! Én 176 cm magas vagyok, és 74-ről indultam a dokis mérés szerint. Még most is annyi vagyok. Igaz maradt rajtam 4-5 kiló az első terhesség után, de én előtte sem voltam soha kevesenn 68-69-nél. Te nagyon karcsú lehetsz akkor (mert még én sem tartom magam ducinak. Bár lehet, hogy kéne... :)

MI jól vagyunk. Végre hétvégézünk. Olyan jó kicsit együtt. Holnap kirándulunk, meg venégek is jönnek vacsira (nem magyarok), szóval gulyásleves, bakonyi palacsinta lesz a kaja :)

Szép hétvégét mindenkinek!
Edit

Kép
Kép
etus79

Tolem meg senki nem kerdezte, szerintem nem latszi. Nah jo ha a szuleshez ota azert a hasam nem ment vissza teljesen igy nem olyan szembe tuno a valtozas foleg pulcsiban, dzsekiben..Masban meg kevesen latnak.

En teljes egy fraszban vagyok!!!!!!!MAr megint barnazok. Csak ugy! De mi a franc ez???NEm tegnap kezdodott tehat nem a vizsgalattol van...
Azt se tudom mit csinaljak, szaldjak ugyeletre??? vagy most ez mi???
Eleg sotet, nehany darabka( bocs a reszltert) es meg csak azt se tudom ver volt e mert feket bugyi van rajtam, azon meg nem latszik csak az sotetebb:(((
Igazabol nem gorcsol jobban a hasam, meg semmi extra erzesem nincs, de most nagyon aggodom.
Most ertem haza, delelott setaltam hugommal, ez lenne a baj? MEg alltam is tobbet mint szoktam.
Most nem merek a jatszora se lemenni....
A ferjem meg nincs itthon. Kesz vagyok:(((((((((
tavasziszel

Kata: en a tegnapi meres szerint minusz 3 kgnal tartok...
Szoval most vagyok ott mint az elso terhessegem kezdtem. NEm banom, bar nem amitom magam hogy ez tenyleg igy van...Sajna tudom hogy a 20ik hettol nagyon megy felfele.....De azert most szeretnek kevesebbet hizni, mint elsore( akkor 16 volt, szerintem sok)
tavasziszel

Halihó!

Megjöttünk anyóstol, jol alktunk meg beszélgettünk egyet :-) Attika jol evolt a kertben, mikor hazaértünk meg homokozott egyet. Ki kell használni a jo időt ki tudja meddig tart.

Tavasziszél: nyugodtan ierd le mi a baj! Ha kell részletesen nem szégyen azért vagyunk itt hogy figyeljünk egymásra. Szerintem nem kell aggódnod továbbra is azt mondom. Ha te azt tudnád én mennyit barnázok! Bajra nem is szabad ilyenre gondolni!!!! Amig nem vérzel addig nincs semmi baj, mert zárva a mészáj! Az én dokim ezt mondta. Javaslom neked tisztasági betét használatát ez esetben, énis mindig használom igy akármi van rajtam nyomon tudom követni mi milyen szinű és mennyire sok.

Kata16: én előző terhességnél 60rol indultam 81 nél szültem és vagyok 162 cm. Most 79 ről indultam vagyok 81 tehát 2 kg-t hiztam. De elhiszed ha azt mondom ez mind hasra volt???? És szörnyűűűűű :-( mert alapba nem vagyok kövér és ha nem nézek a pocimra eszembe se jut a felesleg :-) De most tudom hogy a baba érdeke ugymond :-) Te kül. elég vékony lehetsz örülj neki nagyon, becsüld meg magad :-)

Etus: érezd jol magad meg pihenj sokat! Ne is érezd magad kövérnek, szerintem sem kell!! Jok vagyunk igy igaz?? :-D

Kri: Te laksz a bakonyban nem? A képeket majd megnézem, de lehet láttam már. Jah igazad van jo hogy zárva a méhszáj, de azért jo volna már a 20.hétnél tartani :-) De szerintem sokan vagyunk ezzel igy :-)

Holnap mi jot csináltok? És mi lesz a menü?

dinuci01

Sziasztok!
Nekünk ma rakott krumpli volt,holnapra is maradt,csak holnap lesz még sütőtök-püré leves hozzá.Amúgy ma is és holnap is jönnek hozzánk,ezért pihi kevés lesz....

Dinuci:Ti nagyon nem vagytok jóban az Anyóssal?

Én egyébként 165 cm vagyok,53-ról indultam,és kb 1-2 kg-nál tartok most.A pocim most kezd nőni,mostmár nehéz a régi nadrágokat,szoknyákat begombolni,szorít...De külső szem,aki nem tudja,nem igazán látja még.

Kri:köszi,csak a sokáig való nem evéstől félek nagyon!!!

Rékus:jó,hogy ez lett az eredmény!!

Szilvi

sissy01

sziasztok,bocsi a zavarásért,ha valaki szeretne olcsón szép rucit irjon privit!!200-600ig,nagyon szépek!!
izelitő itt és az aláirásomban :wink: :wink:
további boldog pocakosodást :wink:
http://picasaweb.google.hu/113450104542 ... 12Honapos#

bibar

Napocskás szép napot mindenkinek!

Dinuci
Régóta járunk a csajokkal úszni :lol: :lol: :lol:
Az én pocakom már nagyon egyértelműen mutatja, hogy van lakója. Így már nem is kérdezik, csak gratulálnak!

Tavasziszel
Drukkolok, hogy bejöjjön a megérzésed!
Barnázás :cry: :cry: :cry:

Súly
Én 168cm vagyok, 58 kilóról indultam, most vagyok 60.
Vendég

Sziasztok!
Én csak ilyen koca-fórumozó leszek, egyszerűen nincs több időm... :roll: :roll: :roll: :roll:

Kedden voltam UH-n, na a gyerek elég komisz volt, mert szegény dokornő (meg szegény én) úgy tudott csak megvizsgálni, hogy a kezével próbálta helyreigazítani a gyereket... Magyarul nyomkodta a hasamat :oops: :oops: :oops: De így is csak épp hogy meg tudta mérni a tarkóredőt... Azt már meg sem mertem kérdezni, hogy fiú, vagy lány :lol: :lol: :lol: :lol: Mi is szeretnénk tudni!

Rólam mindenki vágja, hogy gyerek lesz, akkora a hasam... Pedig 5kg-t fogytam. Mondjuk ennek örülök. De szerintem ez az 5kg mind a lábamról ment le! Sokkal vékonyabbak a lábaim :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

Mennem kell, a férjem követeli a gépet, majd még próbálok ma jönni. Ma megyünk lovagolni Rékával :D :D :D :D

nukada

Halihó!
Nagy a csend:-( Merre vagytok? Mindenki hétvégi sziesztán? :-)

Nukada: ne ess kétségbe :-) Van hogy más se tud jönni, elfoglalt az ember a mai világban.

Kata1002: hát te se lehetsz semmi, jo neked. Ugy irigylem aki vékony. Most komolyan. Persze azért nem vagyok kétségbeesve, amig a párom meg a fiam szeret.... :-D

Sissy: nem vagyunk joba, vagyis most igen. De ez nálunk mindig idő kérdése. Sok olyan dolgot csinált ami más számára megbocsáthatatlan lenne, de nekem meg kellett tennem bizonyos megalázó lépéseket a férjem végett. Mégiscsak az anyja, attikának meg szüksége van nagymamára akármilyen legyen is az.

Raktam fel esüvői képeket a windowslivera ha lesz időtök kukk oda. A lagzi sajna szülés után volt, ugyhogy ne ijedjetek a látványomtol meg :-D

dinuci01

EKG-t nem a nőgyógyász csinál. A védőnő megmondja hova kell menned. Fogászat, belgyógyászat (itt csinálják az EKG-t) a kiskönyvbe be kell íratni az eredményt. Azért kötöm az ebet a karóhoz, mert ha valakinek nem jó a szíve, nem szülhet, császározzák. De ezt az orvosnak tudnia kell. A védőnő pedig ha nem mondja az EKG-t magadtól kell elmenni, hisz a kiskönyvbe ott a helye, be kell írni. Mi az, hogy nincs is idő minden hova elmenni? Dehogy nincs idő. Képzeld a korom miatt még plusszab is kell mennem mindenféle kivizsgálásokra és kell hogy legyen idő rá. Hetente megyek 2 alkalommal valamilyen orvoshoz. De legalább kivizsgálnak rendesen :) és mindezt ingyen és bérmentve :)

Hálistennek a szív UH-m jó lett, de szülés előtt még el kell mennem, megnézi.
A genetikus megnézte a baát. Azt mondta elváltozást nem lát, gyönyörű és a 18.-ai héten találkozunk, megnézi.
A kombinálkt tesztem is jó lett, bár ez kevésbé érdekelt.
down kórra: 1:770
Edwards kórra 1:1500

Még fogászatra kell mennem, aztán jövő héten védőnő és pénteken UH. És remélem végre pihenhetek...

Mindenkinek gratulálok az eredményeihez :)

Kriszta
Kép
cherryke

Ja és elkezdett viszketni a hasam :D vettem egy nagy doboz nívea krémet. Jó zsíros az elég lesz egy darabig.

A székrekedéssel vannak gondjaim. Ma megyek patikába tamarin lekvárért. Ha nem lesz, adjon valamit amit ehetek vagy ihatok, mert megőrülök.
Naponta eszek egy narancsot, almát, aktíviát, kefírt. Csoki heylett müzli szeletet. Sok folyadékot iszom. Mégsincs rendben a dolog. Mozgok is, hisz a kutyákat naponta kétszer ki kell vinni sétálni.

Tud valaki a IX. kerületben valami terhestornát?

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok csajok!

A hétvégén itt gyönyörű idő volt,kihasználva ezt kertészkedtem.Meg is lett az eredménye,a sok guggolástól,térdeléstől mindkét lábam izomlázas,de a kert is alakulgat.Most sajnos esik az eső!

Köszi a válaszokat a mérlegelés témában.Nagyon fej-fej mellett haladunk!Szerintem itt a fórumon mindenki nagyon csinos kismamaként megy szülni!Azt külön köszi,hogy így látatlanban vékonynak tituláltok,nagyon jól esik,mert én nem igazán érzem magam annak.Be kell valljam ebből a szempontból van egy kis (nagy) önértékelési zavarom. De ez egy másik fórum témája lehetne.....

Most jelentkeztem be a nőgyógyászomhoz csütörtökre,bár csak jövő héten kéne mennem.Mához egy hétre hétfőn ugyanis elutazunk Horvátországba,egy kis tengeri levegőt szívni és együtt lenni.És igazából úgy leszek nyugodt,ha a doki előtte megnéz,hogy minden rendben van e?Szóval lesz mit visszaolvasnom majd!!!!
Titkon azt is remélem,hogy az én kis pöszmötkém megmutatja már most csütörtökön a nemét!!!!!!!
Vendég

[quote="kata16"]J írta:kata16ó estét mindenkinek!

Ha akarnám simán tudnám titkolni a terhességet,DE NEM AKAROM!
Kipakolom a pici pocakom,de még senki nem kérdezett rá.Ha a beszélgetés kihozza,akkor elmondom.A lányom ovijában tudja már minden dolgozó,pedig talán két óvónőnek mondtam el.Nagyon aranyosak,minden nap megkérdezik,hogy minden rendben van e.Tudják mennyire várja mindenki ezt a babát.

Nem tartok nagyon a testvérféltékenységtől.A lányom már 3 évesen úgy ment oviba,hogy neki kistestvér kell.Napi szinten emlegette,többször megtévesztve a környezetünket,akik azt hitték tényleg útban van a baba.Nálunk inkább,olyan gond lesz,hogy vissza kell majd fogni a baba körüli teendők elvégzésénél.Már most osztozik a testvérével:pl ma kivettem egy szemet a pom-bar-éből,erre ő rám szólt.Kérdeztem tőle,és ha kistesó helyett eszem? Annak persze ad!
Csak ez így is maradjon!!!!!!

Spenót témához:nem igazán a kedvencem,DE a SPAR-ban kapható Bio spenótos pizza nagyon-nagyon finom,azt vacsiztam(de csak egy felet)

Rékus:örülök a jó eredményednek,azért ez nem volt veszélytelen dolog!

Mérlegelők

Ki hány plussz kilónál tart? Vagy ez túl indiszkrét?Engem mindenki azzal piszkál,hogy végre egyek rendesen!Pedig én eszek!Eddig +1,5-2kg-nál tartok.(59-ről indultam és 1,72m vagyok)

165 cm vagyok, 56ról indultam. a 4 hétig amíg émelyegtem, addig egyfolytában eszegettem. akkor fel jött 4 kg. ennek 3 hete. Azóta is 60 vagyok. Visszatért a normális étkezés és nincs nasi.

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok!

Most jöttem az usziból, kivettem mára egy nap szabit, persze jó fosmány idő lett. Na mindegy. 3 éve nem voltam uszodában és nagyon jó volt :-) Szerintem babóca is élvezte.

Kata1002!
Melyik usziba jártok Debrecenben? Az újba? Hogy hívják az úszásoktató bácsit? Lehet, hogy ismerem. Régebben én is okítottam ovisokat még a Nagyerdőn.

Kata16!
Én 52 kiló voltam az 5.héten. Előtte kb 6 évig nem álltam mérlegre. Most pedig épp ma mértem: 53,8. Hát majdnem leestem a mérlegről, 1 hete még csak 52,5 volt. Na mindegy. Még mindig fényévekre vagyok az elhízástól. A magasságom 162.

piercing-téma:
már nem is tudom ki vetette fel, de egy dolgot még be kell vallanom: szóval én még soha az életemben nem láttam kismama pocakot élőben, így elképzelésem sincs, hogy milyen elváltozásokra számíthatok. Ráadásul minden egyénfüggő. Persze a magazinokban se láttam még sose egy fia terhességi csíkot sem, nemhogy fekete köldököt, "hála" a photoshopnak. Szóval én egyelőre még kivárok, aztán meglátom. Megjött már amúgy a terhespiercing? Majd mindenképp számolj be róla.

Hétvégén mi is kertészkedtünk, már annyi árvácskát meg mustkátlit elültettem, szerencsére készen vagyunk. A férjem meg kerti bútorokat pácolt.

Cherryke!
A IX. kerületben nem tudok terhestornát, de ha találsz valami jót, mindenképp szólj. Én itt lakok a "szomszédban" a XIX-ben. Amúgy itt találtam egyet, de még nem mentem el. Hétfőn megyek dokihoz, szeretném ha megnézne és ha azt mondja minden oké, akkor megyek megnézem milyen. Egyébként szerintem sok helyre kell orvosi igazolás is, erre mindenképp kérdezz rá!
Ettől függetlenül szoktam a Rubint Réka terhestornára szenvedni, szerintem nagyon korrekt. Az más kérdés, hogy nem mindenki bírja elviselni az irritáló fejét, meg hallgatni a hülyeségeit (pl a videón azt mondja, hogy a 12. héten már érzi a babát, persze a hasán egy meggymag se látszik, na mindegy). Én előtte is sokat tornáztam másik kazettájára, többet kipróbáltam, pl Béres Alexandrát is, de nekem Réka tornája jött be. Meglehetősen unalmas, de korrekt. Ja én szeretem a monotonitást!

lány-fiú téma:én fiút érzek :-) remélem jövő hétfőn megtudjuk!

Szép napot mindenkinek.
Vendég

Tornázni majd 2 hét múlva akarok elkezdeni. még nézzen meg a doki jövőhét pénteken, és ha azt mondja jó, hát tornázom.
Uszodába nem félsz, hogy elkapsz valamit????

Kriszta
Kép
cherryke

Cherryke, Rékának meg nekem azért nincs EKG, mert mi most külföldön élünk. Ezt még az elején írtuk, de te asszem később csatlakoztál, és talán ezért nem tudod. És hát én kérdezetm, de azt mondta, hogy ha nem volt vele eddig problémám, akkor nem kell. Hát most elég hülyén venné ki magát, ha erőszakoskodnék. Itt senkinek sem csinálnak, és amúgy is kevesebb a vizsgálat. Nálunk egyébként a szülés előtt védőnőhöz sem kell járni, és kiskönyv sincs, a dokinéni gyűjti az adatokat. Vicces, mert a babáról készült képeket is mindig eletszi egy aktába, és csak egyet ad mutiba.

Tavasziszél, remélem nem lett semmi gond. Majd azért jelentkezz, ha van valami.

Nukada, jó hogy jöttél. Hát én is csak napi egyszer tudok jönni, du amikor Juli alszik. Este már mindig inkább a férjemmel csinálunk valamit. Pedig én nem is dolgozom, de vannak napok amikor, én is úgy érzem, hogy nincs időm jönni.

Kata, jó nyaralást. Horvátországot nagyon szertem én is.

Torna, én a Baross utcában tudok egyet, nagyon jó. Gyógytornászok tartják, van szülés előtti, utáni meg babás is. A cím: www.tornastudio.hu Én végig oda jártam, és csak ajánlani tudom!

Ja és Cherryke, az úszásra én is rákérdezetm, és nagyon ajánlják. Nekem annyit mondtak, hogy a gyógyszertárban lehet kapnai, valami jó zsíros krémet, és hogy azzal érdemes bekenni uszoda előtt, mert az elég jó a fertőzések ellen. Nemtom otthon lehet-e ilyet kapni, de talán érdemes megkérdezni. A nevét pesrsze elfelejtettem, de az egyik barátnőm mutatta is, hogy neki van, úgyhogy, ha valakit érdekel, meg tudom kérdezni.

Szép napot!
Edit

Kép
Kép
etus79

Sziasztok Lányok,

hétvégén nem volt forgalom, most meg alig győzöm olvasni.

Dinuci, jók a képek, már meglestem. Kérdezted és mi lakunk a Bakonyban.

Csajok, ez nem ér! Itt mindenki olyan vékony! :cry: :cry: :cry:

Edit, jól sikerült a vacsi?

Sissy, az esküvőt most akkor elhalasztottátok? Jók a képek, én írtam az egyik hozzászólást, de csak most láttam, hogy nem írtam alá, így nem tudhattad ki volt. :lol:

Tavasziszél, mi újság veled? Dokinál voltál, vagy elmúlt a barna?

Kata16, Horvátország? de jó Nektek, merrefele mentek? Majd gyere ám a hírekkel!
Mi a Brigivel ketten csináljuk mostanában az epret és a málnát. Én csinálom ő hátráltat. De édes mert segíteni akar.

Cherryke, gratula a jó eredményekhez. Székrekedésre nekem az aszalt szilva szokott segíteni, most hála az égnek nincs vele gondom.

Lina,
nekem is van otthon egy csomó Rubint Réka dvd. Kicsit irritáló, de a gyakorlatok szerintem nagyon jók. Előtte én is tornáztam Béres Alexandrára és Norbira is, de a Réka a legjobb nekem. Most, hogy kismama vagyok lustizom. Nem mintha nem férne rám. Majd ha megszültem újra elkezdem. Gondolom én 2 gyerek mellett. :roll:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Csajok,

most egyfolytában folyik az orrom és képzeljétek elkezdett hámlani a szám. Folyamatosan labellozóm és mégis. Nem tudtok rá valamit?

Narancsbőr ellen a schüsser sókat olvastam. Valaki már mintha elmítette volna őket émelygésre. Ismeri valaki közületek?

Tegnap voltunk vacsizni a családdal. Brigi olyan izgatott volt. Míg vártunk a kajára kimentek a Papával csúszdázni. Na utána már nem érdekelte az étterem csak a játszótér. :lol:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Kri, hát én a 74 kilómmal azért nem vagyok az a nádszál, de azért még elmegy. Most jó lenne csak egy olyan 10 kg-t hízni (múltkor 15 volt), és aztán valahogy szépen visszamenni az eredetire (58-69). Álom-álom... :)

A vacsi tök jól sikerült. Egy orosz-olasz házaspár jött a kisfiukkal, és minden tökre ízlett nekik. Legalábbis azt mondták, és úgy is tűnt. Gulyást már sokat csináltam, szóval azzal nem volt gond, de bakonyi palacsintát most először. (Tényleg, te ismered, mint bakonyi? :) Irtó finom, érdemes kipróbálni, csak egy kicsit szöszölős, mert ugye van a husis töltelék, meg a palikat is ki kell sütni. És a végére még egy túrótortát is sütöttünk, az orosz csaj nagyon örült neki, mert ugye itt nincs túró, mint nálunk, vagy náluk. (Nekünk is anyuék szoktak hozni, mikor kocsival jönnek, lefagyasztjuk, és akkor van egy ideig).
Edit

Kép
Kép
etus79

Edit,
a bakonyi palacsintát nem ismerem. :oops: Hasonló mint a hortobágyi? Azt nagyon szeressem, de csinálni még nem csináltam. Kicsit tényleg pepecselős. Túrótorta. Fincsi lehetett. 8)

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Én még hortobágyit nem ettem, de szerintem hasonló lehet. Stahl Juci "Gyors házias ételek" című könyvében találtam a receptet. A gyorssal persze vitatkoznék. Gondolom, neki már gyorsan megy, de én azért a másfél (lehet, hogy kettő is volt) órát sokallom :)
A túrós is Stahl. Vannak jó receptjei. Ha újítani van kedvem, általában ott keresgélek. (De most már abbahagyom, mert kezdek egy rossz reklámhoz hasonítani :))
Edit

Kép
Kép
etus79

Sziasztok!

Kri:hol kell megnézni a hozzászólást a képhez,mert nem találtam meg... :oops: Ma érdeklődtem pont a 3 kerületben,hogy van-e még időpont,úgy néz ki,júni végén,júli elején talán megtartjuk az esküvőt.Még a templominak kell utána nézni,hogy mi a helyzet,remélem,nem lesz gond,hogy nincs már csak kb.1,5-2 hónap addig.Persze vannak "viták",én ugyanis élő zenét szeretnék,nem cd-ről,de a Párom nem akar kb25-30 főnek (ennyi lesz a vacsi-létszám kb) szintetizátoros zenészt (zenekar ide minek).Így ezen még harcolunk...Lassan talán kialakul,hogy mi is legyen,de valahogy nekem az esküvőhöz élő zene dukálna.Csakhát ahhoz tényleg nem nagy a létszám.Szóval nem tudom....

MóK!Merre vagy,régen írtál!!Ugye minden ok?

Pont tegnap néztem tükörbe...hát,nehéz lesz a vissza-menet majd,de próbálok ezzel most én sem törődni.Majdcsak letornázzuk a felesleget,ha itt az ideje....

Szilvi

sissy01

Kri:meglett a hozzászólás..oops:

Szilvi

sissy01

Piercing:
Velem anno kivetették, mert hogy "szétszakadhat" a bőr... De nem forrt be, de őszintén megvallva gyerek mellett már baromira zavart. Vagy a gyerek kapta el viccből (mint a fülbevalót, nyakláncot stb-t), vagy beakadt valahova. Szóval nálunk pihen az ékszeres dobozban :lol:
Viszont a szülés utánt már várom, mert ha kicsit összekapom magam, akkor megcsináltatom a nagy vágyott-tetkómat. Pont egy hónapja találkoztam egy haverommal, mondta, hoy megint tetovál. Mondtam, szólhattál volna 3 hónappal korábban :lol: :lol: :lol: Először nem esett le neki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Etus

Köszönöm a válaszokat. Nem tudtam, hogy külföldön ennyire "leszarják" a dolgot. És még mi panaszkodunk, hogy milyen az egészségügyünk :D :D

A Baross u-i tornát meg nézem. Köszönöm :)

Kriszta
Kép
cherryke

Szép napot mindnekinek!

Hamar benézek, mert ma is csak futok már jo lesz ha vége lesz :roll:

Cherryke: vannak nálunk rosszabb helyek is mint mienk magyaroké :-D Szerintem ezt orvosa válogatja leginkább.

Nukada: amugy milyen tetkód van? Vagy még nincs? Bocs ha rosszul emléxem. :oops:

Sissy: akkor már bizti az esküvő? Mert akkor előre gratulálok :-D Az élőzenének egyébként nincs párja!!! Mi se voltunk sokan, 35 en de mai napig ugy vélem megérte. Meg olyan helyen kéne a lagzit tartani ahol eleve van élőzene és akkor nem kerül olyan nagyon sokba. Mi 5000.-et adtunk pulszba neki amit ugye keres mellé.

Etus: látom te is szeretsz főzni :-) De ez a Stahl tényleg már profi és tényleg neki gyors csak a gyors. :-) Hortobágyit még nem ettem :-( Az hogy akar kinézni? az a húsos?

Kri: ne aggódj vannak itt nem vékonyak is. De ahogy elnéztem a képeket te szerintem elvesznél mögém állva :-D Én azért vagyok már 80 :shock: ugyhogy.... :) Mindegy nem is érdekes. Aranyos lehet a csajszika ha igy segédkezik neked!

Mók: merre vagy? Mi van veletek?

A székrekedésről annyit hogy hol van hol nincs? Akinek van annál állandó? Nekem egy hétig volt aztán mostmeg semmi. Mostse megy egykönnyen de azért nem kell küszködni.

Szeretném megkérdezni hogy a jobb oldalam be szokott görcsölni. Nem a hasam a jobb oldalom medencetájék. Épp ugy mint mikor megindult a szülés? Van valakinek hasonló problémája? Vagy tudtok az ilyenhez vmit hozzáfűzni? A védőnő azt mondta mozgásszervi probléma. :roll:
Ti is igy vélitek? Mert ez a nap folyamán tegnap többször is előfordult és ma már 2* :shock:

dinuci01

Sziasztok!

Ma voltam védőnőnél, megdicsért hogy épp idejében mentem,mert hétfőn már esedékes lesz a genetikai vérvétel. Mondjuk ezt én érdekesnek találtam mert eddig úgy tudtam hogy a 16. héten veszik le. Aztán kiderült hogy a 15. héten,ami érdekes lesz mert kedden van a fordulónapom :shock: Vagy leveszik vagy csak egy hét múlva.....
csak már tudnám az eredményt :roll:
A vérnyomásom na azt alig tudta megmérni.Jó szándékkal beírt 100/60-t és csodálkozott amikor mondtam neki hogy nem szédülök.
Én 162 cm magas vagyok. Egy hónappal ezelőtt is és ma is 67 kg vagyok.
Tegnap kihasználtam a jó időt és a párommal átruccantunk Ausztriába, egész jó volt. Igaz csak körülnéztünk,hogy hol érdemes baba holmikat vásárolni.

Kép
Kép
Kép
andinet74

Hát eléggé lemaradtam a válaszolgatásokban, de most bepótolom.
Mindenkinek köszönöm a születésnapi üdvözletet, kedvesek vagytok.

Ma megjött a pajzsmirigy ügyben az eredmény, nincs semmi gond , egy pici eltérés van, de nem kell gyógyszeres kezelés. Majd 8 hét mulva ajánlanak még egy vizsgálatot. Na ez is egy jó hir.
Szombatra a kisebbik fiam Máté is himlös lett, szegénykét ott is hagytuk Magyarországon nagymamánál. Szerencsére neki nincs magas láza mint a nagyobbiknak, de azért ugy sajnálom szegénykét, mert olyan hösiesen viseli a kenegetést.

A sulygyarapodáshoz szólnék én is. Az elsö terhességemnél kb. 30 kilót szedtem fel, ebböl leadtam 20-at , mire jött a második. Vele már csak 22--öt sikerült összeszednem. Mostanrasierült a 30-ból 27-et leadni, az utolsó 10-et éppen egy pár hónapja tornáztam le :)
MOst 61-röl indultam és még mindig ennyi vagyok. Ebböl is remélem, hogy lányom lesz, mert az elözö két terhességem annyira egyforma volt, most meg semmi nincs ugy, a rosszullétek és a kilókra gondolok.

Cherryike: èn is külföldön élek mint Edit, de én azért nem ugy gondolom, hogy itt le se szarják az embert, mert nem csinálnak EKG-t. Minden szükséges vizsgálatot megcsinálnak és minden eredményt az orvos birál el, nem pedig egy védönö, akinek meg ne haragudjatok, nem tudom milyen végzettsége lehet. En ugy gondolom, néha még tulzásbba is viszik itt a vizsgálatokat és ugy általában mindent.

VAn egy kérdésem: Bejelentkezek a windows live-ra és tovább mi van. Mert néha látom, hogy kik vannak ott offline, de se képeket nem tudok nézne se én felrakni.
Gondolom ti már jobban értetek ehhez, nem segitene valaki.

Köszi

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Sziasztok!

Csak gyorsan beköszönök, még nem volt időm alaposan elolvasni, amit szerda óta írtatok, de órülök, hogy úgy látom, mindenki nagyon jól van!
Nekem kicsit hosszabbra nyúlt az utazás, a vulkán miatt kétszer is törölték a gépemet, és végül tegnap éjjel tudtam hazajönni. Alig aludtam, most próbálok dolgozni, kevés sikerrel :wink:
De nem panaszkodom, történhet rosszabb is, mint hogy az ember Rómában ragad két plusz napra :)
Még nem mértem meg, a pizzák és spegettik hány plusz kilóval gazdagítottak, de amúgy a 14. hétig én csak 1 kilót híztam, viszont volt rajtam pár kiló felesleg.

lynnn

Sissy, szerintem is jobb az élőzene. Teljesen más a hangulat. Olvastam a hozzászólást. :lol: köszi

Rékus, a képeket a profilban találod a fényképek között. Már vannak fent esküvős képek is.

Lina, nagyon jók a képek!

Dinuci, halvány lövésem sincs. Attikánál nem fájt?

Lynnn, még jó, hogy haza tudtatok jönni. Húgomék is szombaton jönnének Milánóból haza, de még nem tudják, hogy repülhetnek-e.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: