Az Űr Odüsszeia teljes találat, valóban annak a zenéje volt ez a Stauss mű
Ezt persze én sem tudtam csak utánanéztem amikor Norka megírta hogy ki a zeneszerző..
Boo
Lóci 5-6 szor szopizik egy nap + éjjel 2-3 szor. Ez ahhoz képest hogy két hónappal ezelőtt még óránként kérte a cicit már jelentős csökkenés.
Igazából még olyan kicsi, nem is akarnám leválasztani, miért enne cumisüvegből ha a mellem tele van tejjel?
Azt gondolom amíg nyitott és érdeklődő minden más dolog iránt is addig az a dolgok természetes rendje hogy szopik.
Bond is másfél éves koráig szopiztatta Manót, ezúton kérdezem meg őt: hogyan oldható meg hogy egy nagyobbacska gyerkőc ne csomagolja ki a mamát nyilvános helyen?
Szóval én nem leválasztani akarom a kisfiam, én csak annak örülnék ha cici nélkül is el tudna aludni
Ma egy órát elvolt Lóci a játszóházban. Egy két év körüli fiúcska folyton a fejét fogdozta, a végén már nyomogatta lefelé neki Lóci meg feszítette vissza. Végül aztán lefejtettük a fiúcskát Lóci fejéről, aki meglepően jól viselte a nyüstölést
TV
Nálunk ez nem kérdés, miután Lócit egyáltalán nem érdekli...
Amit viszont naponta többször is elmélyült figyelemmel végignéz, az ez:
http://www.youtube.com/watch?v=Bwg7uyy9g2c
Nem épp gyerekdal, de neki ez jön be valamiért
Boo
Kérjük a videót az ülésről
Tímea
Szerintem teljesen rendben van az alvás. Enyémfiam fele enyyit sem alszik napközben, mégis alig akar esténként elaludni...
Kispocok
Ha jól emlékszem te kértél képet ahogy Lóci szorong a hurcibában. Íme:
A képen nem látszik, de a hurciba lefelé szűkül, tehát egészen mélyen ül benne, teljesen bele van szorulva. De neki így jó