Sziasztok!
Megjártuk a dokit. Iszonyat elfáradtam, pedig a fele időben tologattak kerekes székkel... Nem egyszerű így közlekedni.
Alex júni 1es végidőpontja tökéletes.
2200 gr, fejátmérő 8,6, körfogat: 29,4, Has 28,9, comb: 6,4

Méhlepény I-II között. magzatvíz ok, véráramlás oké.
És koponya végű

Jól eldugta a lábát

Annyira felnyomta

:D kis cukika volt.
A sebészettel viszont jól megszívtam. Lementem és közölték,hogy ez általános sebészet, itt nem értenek!!! az ilyesfajta sérülésekhez. Menjek át a fiumei útra, itt van egy köpésre. Üljek be egy taxiba... Hát, mondom anyátok.... majd mehetek itt Gyálon kedden el a sebészetre. Ami azért lesz vicces, mert az emeleten van és van vagy 40 lépcsőfok fel és le... Komolyan azon gondolkozom, hogy felküldöm Ádit, hogy üljön fent és cibálja le a dokit,a mikor én jövök, hogy nézze meg a lábam. Nekem kész tortúra lenne a fel és lemászás a lépcsőn....
Luna!
Na, tisztán persze hogy szárazon tárolom

Én Monapelt használtam Hannával. (azt tudok kedvezménnyel szerezni, ha kell) és most még a zizzipack-ot fogom használni.
A tisztákat a pelenkázóban tartottam egymásra rakva. Lazán elfért 1 polcon. Alatta meg volt az eldobható.
A trutyisat meg eleinte 2, majd 1 vizes vödörben tartottam. Sajnos abba is ecetet kéne rakni. Utána kell nézem, hogy mi van akkor, ha nincsen ecet... A barátnőm biztos tud valami jót.
Azééé az eléggé gáz lehet, hogy ilyen "alapvető" dolgok nincsenek meg. Nekem ez mindig fura, mert én az Osztrák, max Német dolgokhoz vagyok szokva, és ott is majdnem minden van, kivéve a tejfölt.
Frosch, mint márka van nálatok? Azzal még lehet mosni, de még nem hívott vissza a barátnőm... Tuti van alternatív megoldás
Bambio mio... hááát, én tuti nem hajtogatnék... Ahhoz el kell találni, hogy hova hajtasz többet, kevesebbet... brrr.

Nem nekem való
Geo!
Én nagyon szeretem a mosható pelusokat. És nem nagy vesződség, hidd el.

Nem tart tovább, mint egy eldobható cseréje és nem okoz extra gondot a mosás, mivel úgy is mosol

:D:D
Nagyon tuti színeket választottatok!!!

:D Szépek lesztek
Engem érdekelne a Görögo-s story

:D:D Jól hangzik

:D
Csilla!
Húú, hát ettől a folyástól én is összefo**am volna magam, hogy mi az... Gyengült azóta???
Kendő: Van egy fektetett pozíció.
http://www.bababolt.com/index.php?/hord ... iciok.html
Itt én az 5öset ajánlom, de alapvetően ki kell próbálni, hogy nektek melyik lesz a legjobb. Sokan a bölcsős pocíziót szeretik
Aztán később a keresztezett hordozást csináltam Hannával, mert ahhoz csak egy csúszó csomó kell és fel tudod rakni a kendőt tök egyszerűen

És nem kell minden egyes alkalommal megkötni. Én nagyon szerettem.
A mosódió egyik pelushoz se jó

Megkeményíti az anyagot. És egyébként se mos olyan szép tisztára, mint a mosószóda+nap

A nap egyébként az egyik legjobb folttisztító. Soha nem gondoltam volna, de tényleg kiszedi a foltokat
Jenny,
Egy szett pelus mindenképp minimum 15 pelust kell tartalmaznia, de akkor 2 naponta mos az ember

Nekem 17 volt és remekül elvoltam vele

Most van vagy 25...

:D Mert kaptam a Zizzipackosból is egy nagy adagot.
Ha van időd, olvasd el az oldalt, amit belinkeltem az előző oldalon. Ott az összes itthon kapható pelenkát felsorolják és tesztek is vannak hozzá. Kinek mi jön be. Én az All in one-t kevsébbé szeretem, mert lassabban szárad (mint ahogy Luna is írta), de 25 pelusnál még az is bele fér.
Amit belinkeltél tök jól néz ki, bár szívesen megnézném, hogy hogy van kialakítva belül a patent, hogy mennyire tudja nyomni a babát.
Igaz, textil pelushoz nem válogathatsz az öblítőből, mert ahhoz nem szabad használni

:D De azért mosni kell

Nyuszi!
Gondold végig a pelust. Lehet, hogy elsőre riasztó lehet, de tényleg nem több meló, mint az eldobható. És nagyon behozza az árát!!
Lányka. Hát, az enyém inkább vegyes. Utálja, ha fésüljük a haját, de levágatni nem hagyja, mert tudja, hogy szép

(mivel nekem anyám rövidre vágta, mert úúútáltam, ahogy fésülte, így Hannáét csak akkor fogom levágatni, ha ő akarja. Én nagyon sokat sírtam a hajam miatt. És látom, hogy neki is fontos. Ha megyek fodrászhoz kihangsúlyozza, hogy velem jön, de az ő hajához nem nyúlhat az Eszter

:D:D
Egyébként babázik, de utálja a ruhákat/szoknyát. Ja, már azt se viseli el, ha fel van kötve a haja.

Csakis kiengedve szép. (szerinte

) És csecsemő kora óta utálja a csattokat. Nem szeret cipőt, ruhát venni, viszont a bizsukat el nézegetné egész nap
Szóval van vegyes is

Hari!
Örülök , hogy jobban vagy!
Nálunk 10dikén lesz a kirándulás, de sajna én esélytelen vagyok erre, az apját meg simán sétálni se tudom elrángatni, nemhogy kirándulni

:D:D Én tök szívesen mennék velük.

Hanna születése előtt 2 nappal még 2-3 órákat sétálgattam Bigyóval

Voltatok tegnap a játszós néninél?
Rózsa!
Édes a lenyeled

:D:D Drukkolok, hogy minél tovább maradjon bent a törpe!!!!!
Görcsölgetsz is?