linácska: jobban van a lábad?
Bori: gratulálok Bettinek a mászáshoz! Nagyon kis ügyeske már minden baba!
Mi már egy hónapja állunk, meg előtte fel is ült, de az én idióta családom szerinte le van maradva Dominika és törpe és szerintük mozgássérült! dE ÉN szerintem nem baj ha nem jár még ennyi idősen! A dóri lányom 7 és fél hósan indult el egyedül, szerintem az nagyon korai volt, most fáj is a háta, de nem bírtuk rávenni hogy ne csinálja!
szóval a családomat igyekszem elüldözni, mert erre nem vagyok kíváncsi és nem is bírja őket Domi, mert addig piszkálják, amíg el kezd üvölteni! és amíg itt vannak nem hagyja abba!
Egyedül az egyik húgomékat szereti nagyon! Ja és képzeljétek ő most 16 hetes várandós! Végre összejött nekik is! Annyira örülök!
Dominikáról! Nagyon sokat mászkál négykézláb, aztán leül és jtászik, hirtelen gondol egyet felkapaszkodik és most rájött, hogy az ágynál oldalazva, kapaszkodva tud lépegetni! Nagyon jól el van, csak lásson! Nwem tudok elmozdulni itthonról, mert apával nem marad el!
ki szoktunk menni a játszótérre(ha az idő engedi) nagyon szeret hintázni!!!!!
Dominika dilije a cicicsípkedés, tépés, harapás! Néha hiábas vágom le a körmét akkor is belekapcol! Már tök fájnak!
Irdab: Zora is nagyon éde, jó kis frizkót csinált neki apukája!
Súlyod miatt ne aggódj! És is ezt csináltam, csak én pont a te ellentéted vagyok max 50 kg! És állandóan lelkiztem rajta! Érezd jól magad a bőrődben! OKÉ????????????? majd lemegy a poci! De ha meg nem megy le lassacsakán, nézesd meg, nincs e valami szervi oka! Amúgy meg ne izgulj!+ Apának így is tetszel, nem??????????? meg a lányodnak is így vagy az anyucija! Más meg ne érdekeljen!
Boszi: üdv a topicab! Neked is szép babád van! Írj sokat!
én így próbálok hozzáálni, hogy apa az ilyen kis gebe testre bukik! És ha neki tetszik, más nem érdekel! A gyerekek is így szoktak meg engem! Úgyhogy minden le van...

Anya, látod ezt a tavaszt?