A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Gabi!

Nagyon édes Nóri! És nagyon szép Család vagytok Ti is!!!!

Boo!

Még egy elmo-s kép Neked...Barátnőmtől kaptuk ezt a body-t ...annyira tuti :D Kép

Tickerplayground.com
breki76

Akartam már írni a mosószert egy csomószor. Azt hiszem hogy Nóra allergiás az ariel mosószerre. Mikor kijött rajta az eccéma akkor előtte váltottam persilről arielre, aztán vettem dreft sensitivet, és nem rég újra vettem arielt megint kijött rajta az eccéma, most vettem persil senzitivet és elmúlt. Úgy hogy szerintem tuti allergiás rá. Marad a persil, öblítőt már csak senzitívet használok régóta.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 22:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

Próbálom legalább az utolsó oldalt visszaolvasni. Most épp alszik Nóra, de hogy meddig kitudja.

Boo nekünk is integet Nóra, de tapsolni nem tapsol, csak azt szereti, ha mi tapsolunk, viszont ha meghall egy zenét, akkor rögtön odafordul és táncol. Vettünk neki egy zenélő könyvet, na azt nagyon szereti, most már megtanulta hajtogatni és a gombokat nyomkodni rajta.
És mondja, hogy mama, meg suttogva a pápá-t. viszont ha kérdezem, hol a Betti vagy Norbi Réka oda fordul, ahol látja.
Orsi Katy gratula az álláshoz
Tike megy a drukk.
Együtt alvásról: attól függetlenül, hogy szeretek velük aludni azért néha amikor a fejem tetején alszanak akkor nekem is elegem van, és pl valamelyik nap mikor végre egyszer átaludta az éjszakát akkor úgy örültem hogy kialudtam magam, de ettől függetlenül ha nincs ott mellettem akkor fura. Szerintem ez egy kettőshelyzet, amikor jó is hogy oda bújik, de ugyanakkor egy idő után idegesítő és kényelmetlen.
Nálunk annyi van, hogy apa horkol és ha én felébredek mert sír Nóra akkor a horkolás miatt nem tudok vissza aludni ezért aztán kénytelen vagyok átmenni a másik szobába a Nórához a másik nagy ágyra. És ez azt hiszem addig így lesz amíg Nóra ébred éjszaka.

Na eddig jutottam, fel is ébredt

Kép

gabi1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bond!

Részemről a hangsúly nem azon van, hogy Hugival, hanem hogy nem apa mellett :( . De megértem, hogy miért alakult így! Csak sajnálom :( . Viszont így, hogy csak egyszer eszik, nem lehet, hogy "visszaköltözz"? Vagy az az egy is úgy felveri a többieket?
Mondjuk ha kihúzzátok végig, akkor is csak pár hét lehet hátra, mire átalussza az éjszakát :wink: .
(viszont azt csendben megjegyzem, hogy azok a babák akiket az ágyba vesznek, majd együtt alszanak tovább, általában később alusszák át az éjszakát :roll: ).
Boo!

Nem lehet felhangosítani a bébiőrt? :roll:
Nekünk Angelcare van, és ha maxra veszem, még a mocorgás is azonnal hallható, nemhogy a nyöszörgés :shock: :wink: .
Mondjuk nálunk a bébiőr szinte soha nincs bekapcsolva, csak a légzésfigyelő. Én elég éberen alszom, és mindig meghallom már a gagyarászását is, pedig az egyik ajtó általában csukva van.
Biztos a tietek is felhangosítható, annak elvileg jóval hangosabban is kéne tudni szólni, mintha meletted lenne a bébi :wink: !

Különalvás: :shock: Megértem, hogy kiakaszt(ott) :evil: :( . Jó tudom, mi meg a másik véglet vagyunk, Eddig kb. 5* aludtunk külön (ebből 3 a szülés :lol: ), és ez nem csak az én igényem, hanem apa is addig nyekeg, amíg le nem fekszem én is (persze, mert simogatni kell :twisted: :lol: ). Nem tudom, hogyan tudnál ezen változtatni... Nincs a hálótokban tv? Miért nem jó neki ott elaludni? Nem hiszem, hogy nagy fáradtság lenne a reklám alatt beslattyogni a hálóba :roll: , vagy a Sissi kastélyban laktok :twisted: :lol: ?

Barátnőd: :twisted: :? :lol: (nem lehet, hogy tényleg a pocakja fáj, vagy éhes :roll:- (mienk) Petránál az volt ).
Én is mondtam a bnőmnek (Petraanyu), hogy ne riszálja egész nap a gyereket föl-le, mert ez lesz számára a normális. Ráadásul úgy, hogy a kislány simán el tud aludni magától, csak szerintük ez ooolyan cukiság. Akkor is egyből felkapják, ha csak kiad vmi hangot (nem sír, gagyarászik!), mert szerintük ez az unalom jele :shock: . Mindegy, értehető, első baba, imádják...stb. De mikor próbáltam segíteni (nem kioktatni!), hogy szerintem inkább nem így kéne... Akkor azt a válszt kaptam, hogy :- Áááááááá, dehooogy Petra nem fogja ezt megszokni, hiszen simán elalszik egyedül, és ez a riszálás ellenére is így marad! De még ha meg is szokná, akkor is 4, max. 6 hónaposan úgyis leszokik róla magától!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Mivaaaaan? Én elröhögtem magam, azt hittem hülyéskednek :twisted: :lol: . De nem :shock: :? . Ők ezt komolyan gondolják! És persze mindig megkapom, hogy én ezt honnan tudhatnám, mikor nekem olyan könnyű dolgom van Botonddal! Igen, ez tény, hogy ő egy könnyen nevelhető baba, de azért nem szobanövény, és igenis nekem is voltak/vannak "küzdelmeim", főleg az elején, aminek eredménye a mostani helyzet! De ha nem ilyen lenne Botond, én akkor is próbálnék következetes lenni, és igenis nevelném (más kérdés, hogy milyen sikerrel :roll: :lol: ). Ráadásul én ennek tudatában közel sem a saját gyerekem alapján mondok véleményt, hanem az általatok elmondottakból+ismeretségi körből+anyutól tanultakból+könyvekben olvasottakból...
De szerintük akkor is hülyeséget beszélek :evil: . Szóval fogadtunk :twisted: :lol: . Már most örülnöm kéne a győzelmemnek, de inkább szomorú vagyok, mert előre látom hogy (nagy valószínűséggel) mi lesz ebből :( . És sajnálom a kislányt, és sajnálom a Krisztát is, de legjobban azt sajnálom, hogy náluk ez nem kényszerhelyzet, hanem ők csesznek el egy jól alvó babát :( . És nem ugathatok bele, hiszen az ő dolguk.... :?

Ikoka!

Enyémgyerek továbbra sem iszik :evil: :evil: :evil: .
A múltkor már földöz b@sztam a műanyag poharat olyan ideges voltam :oops: . Erre apa:
- Jaj baba, ne vislekedj már így, olyan kiábrándító!
- :shock: :evil: :evil: Akkor gyere drágám, és próbáld meg megitatni, mert én már felrobbanok :x .
Odaslattyogott, közelített a pohárral, gyerek ellökte.
- Nem iszik.
És elsétált :shock: . Hát ez nekem is ment :evil: :lol: :lol:
Se cumiból, se csőrősből, se pohárból, se víz, se tea, se gyümölcslé :evil: . Pár napig kanállal adagoltam, amíg lázas volt, de a kistököm kivan már, szóval most minden kajáját felhigítom egy kis vizzel :? . Egyszerűen lövésem sincs mit kezdjek már vele :( . Pedig enni imád, és mindenevő.

Duma:
Botond renszeresen említi az alábbi "fórumozókat" (is): Hanga (pont így :hanga, rengetegszer :shock: ), Odi (odddi), Roló (joló), és együtt (babababa) :lol: :lol: :lol: . Még többeket is felfedeztem már, de most nem jut eszembe :oops: .

Bond!

Már akkor összepisiled magad az örömtől, amikor látszik, hogy jó kedve van.
:lol: :lol: :lol:

Na jó, innentől nagyobb léptekben kell haladnom, mert éhen halok :roll: :lol:

ááá, inkább magamhoz vettem egy paprikás extrudált izét :oops: :lol: :lol: .

Sillia!

Az "elrontás" szerintem is csak akkor az, ha ez a szülőknek és/vagy a babának probléma.Én mindig hangoztatom, hogy szetm mindenki úgy csinálja, ahogy az neki, a babájának, a családnak, az életvitelüknek megfelel.
A "probléma" akkor van, ha a szülő elcsigázott, a baba nyugtalan, keveset alszik,...stb

Elesés: Botond is a "vakmerő" alkat, szóval mi most már tanulunk esni :roll: :lol: . Mindenkinek ajánlom: a franciaágyon gyakorolunk. számtalanszor feltápászokdik az ágytámlán, vagy rajtam, majd hagyom, hogy próbálgassa a leülést. Ha bizonytalan, akkor segítek neki, hogy reflexszé (jól írtam?) váljon a mozdulatsor. Ha nagyon elesős a szitu, akkor hagyom elesni, csak valahogy ösztönzöm a tompításra, mert ő hajlamos fejjel érkezni :? :lol: . Nagyon hasznos, tényleg érdemes kipróbálni. A napokban nekilátunk szönyegen, vagy habtapin is :wink:

Breki!

Jeleltek? :shock: :D Hallottam már róla, csak úgy tudtam, hogy lassítja a beszédfejlődést (meg anyu nagyon nem szereti :roll: ), de ezek szerint nálatok ezt nem befolyásolja :wink: . Nekem mindig a kisfiú jut eszembe a "vejedre ütök"-ből :lol: :lol: :lol:
Képek: :D . Ármin nagyon szép a kádban :D :D :D . Szerintem sokkal jobban áll neki, ha "nincs" haja, vagyis szabad a honloka. Ha rövid lenne... :roll: :wink:
Vácra járok sétálni? Én nagyon szeretem :wink: .
Anyán is látszik a bódogság :wink:

Gabi1!

Fogyás :D :D :D
Énnnnis akarooook egy rakás gyerekeeeet :roll: :lol: :lol: :lol: .
Nálunk nem apa volt az együttalvás ellen, hanem én :roll: . Nekem (lehet megkövezni :lol: ) szükségem van a férjem (kizárólagos)közelségére, az intimitásra, hogy olyan hangerővel nézzek végig egy filmet, ahogy akarok, hogy nyugodtan alhassak, parázás nélkül, hogy ráfekszem, és akkor szeretkezzhessek a férjemmel, amikor épp megkívánom :roll: . Én ettől nem érzem rossz anyának magam, hiszen a kisfiam mosolyogva alszik el, imádja a kiságyát, és gagyarászva ébred reggel. Nem igénye, hogy velünk aludjon, mert ezt szokta meg. Nálunk mindenki elégedett a jelenlegi helyzettel, szerintem ez a lényeg :wink: .
És szerintem légy hálás azért, hogy ilyen nagyszerű családod és férjed van :D :wink: . Bizony sok helyen okoz az problémát, hogy az anyák "rácuppanak" a babára, és kizárják a férjüket. És én meg is értem, hogy ez egy férfinek rosszul esik, nekem is rosszul esne :roll: . Szerintem nem az önfeláldozó szülőknek lesz boldog gyereke, hanem a boldog szülőknek lesz boldog gyereke :wink: . Azt pedig, hogy ez kinek mit jelent, mindenki maga tudja, ezért szerintem nem szabad általánosítani :wink: .

Ronmay!

Mit ragozzam? Egyetértek! :wink: :lol: :lol: :lol:

Uhhh....... regény lett..... :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

hát ez érdekes..
nem tudom.én azért szoktam nézni a tv-t és a gyerek a földön
játszik közben,de nem nagyon érdekli.max a reklámok zenéje keltik
fel a figyelmét és olyankor feláll és táncol meg dudolászik...
híradót szoktam nézni.Kiara imádja benne a szellő pityut.
de tényleg érdekes amit bemásoltál...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi!
ahogy olvastalak csak bólogatni tudtam helyeselve...
minden szavaddal egyetértek...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: Én szívesen megadom a mi dévényesünk számát, ha nem zavar,hogy 250 km-re van :roll: Én egyébként nagyon örülök,hogy akkor elvittük és ez ronmay-nek köszönhető, ha akkor a gyerekorvosra hallgatok... :twisted: :twisted:

Nálunk az oldalról felülés után még + 1 hét volt mire rendesen ülni tudott,nem kellett támaszkodnia. Borulás azonban néha még ma is van :roll:

Szerintem gyerekenként valóban változó,hogy mire mennyi idő kell nekik. Nekünk a négykézláb hintázást a 2. dévény után elkezdte ( febr.13) és április 8-án kezdett mászni,szóval nem kapkodta el :lol: kúszás meg teljesen ki is maradt,de állítólag az nem kötelező :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Szerintetek lehet az,hogy idegi alapon görcsölget a hasam? Amíg doki nem riogatott ezzel az uh-val,hanem azt mondta várjunk még ez normális semmi bajom nem volt :oops: Ehhez képest ma görcsölget a hasam,bár vérzés ma is kevesebb...úúúúúúúúúúgy félek :oops: :oops: :oops:

tike

Csakhogy ne veled legyen tele a gép Boo :wink: ( bár ha enyémapa látná,ajjjajjj...

Kép

Kép

tike

tike!
nagyon édes Hédi!
cuki a sapija...

Kép
Kép
csibe83

Boo!

Szerintem sem árt, ha ránéz egy szakember :wink: . Nekem feltűnt, hogy Zsiri furán mászik (egyoldalas), de azért nem tettem szóvá, mert a barátnőm kisfia pontosan úgyanígy közlekedik, és ők voltak dokinál, és azt mondták, hogy ez csak akkor gáz, ha másban is fellelhető az "egyoldalúság", de úgy láttam ez sem nálatok, sem náluk nem gond :D . de azért ártani nem árthat :wink:

Csibe!

Köszönöm, dagadok :D ! Mármint a mellem :lol: . Amire rá is fér... :oops: :lol:
Tényleg jól esik, hogy van, aki egyetért :wink: . Persze azt is tudom, hogy van"csendes ellenzék" is, és levonom a következtetést :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Boo!

Botond detto :twisted: . Most már csak úgy van el a járókában, ha nem lát :shock: :lol: . Ahogy kijövök a nappaliból, azonnal elhallgat, és játszik valamivel, de ha meglát nyekegni kezd, hogy vegyem ki :? . Kis számíítóóógééép :twisted: :lol: . Most is édesen gagyarászik, de ha majd bemegyek.... :twisted: .

Én hagyom "szenvedni" :oops: . Mármint ilyesmikben. Fordulásnál is láttam, hogy már nagyon vergődik, és a járóka széléről szurkoltam :oops: :lol: . De sikerült is neki :wink: . Ülés detto, állás detto. Mostanában a gatyámba kapaszkodva nyekereg, hogy vegyem fel. És fel is veszem, de csak ha sikerül felállnia :twisted: . És sikerül is neki (néha pici segítséggel), és olyankor nagyon örülünk a sikernek :wink: :lol: .

A cikkekre most nincs időm, de mindenképp... :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

tike!
szerintem elképzelhető,hogy idegi alapon görcsölget a hasad,
mert néha nekem is szokott...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Boo!! Nálunk Lili kénytelen kelletlen "nézi" sajnos a tv-t,mert ugyebár átmenetileg anyóséknál lakunk és egy szobában vagyunk,és én is azt úgy vagyok vele,hogy legalább a híradót hadd nézzem meg. Lili egyébként nem nézi,kivéve a reklámokat,de azt nagyon :oops: Sikongat rájuk,a kedvence a Kinder Pingui :lol:

Dodi! Lili rengeteget iszik,még éjjel is jelez,hogy ő szomjas,iszik egy csomót és már alszik is. Nem értem,hogy miért iszik ennyit,bár nem baj,sőt.

Bond! Kettesben töltött hétévge: De jóóóóóó nektek!! Mi kezdettől fogva nem altatjuk Lilit magunk között,mégis egy szobában vagyunk vele,de nem lát minket,mert elválaszt egy beugró. Én is nagyon éberen alszom,ha csak megnyikkan,már fülelek :lol:
Az új lakásban külön szobája lesz,kiváncsi vagyok,hogy mit fog hozzá szólni.

Breki! Még mindig nagyon jól néztek ki!! Ármin nagyon édes lehet,ahogy jelez. Lili sem szeret kakiban lenni,de ő még csak egyelőre nyafogással jelzi.

Boo! Szerintem semmi baja nincs Zsirinek,de persze ha te ettől megnyugszol,akkor vidd el. Lili is csak kúszik,ülni meg csak az etetőszékben és a babakocsiban ül,de ott tök egyenesen és ő húzza fel magát,amúgy meg egyáltalán nem. Amikor lerakom ülésbe,akkor előre dől még :oops: Vannak gyerekek,akik lassabban csinálnak mindent,ettől még nincsen semmi bajuk! De ha gondolod és nem tudod kihez fordulj,akkor hívd fel a Királyhágó utcai kórházat és ott ajánlanak nektek egy neurológust,F.Nikiciéknek is ők ajánlottak. :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo!

TV. Nálunk akkor volt, amikor ordított régen, mert éhes és egyedül voltam! Már nincs! Nem azt mondom, ha néha nézem, akkor nem sandít oda, de igyekszem nem megengedni. Tudom tök gagyi, de vedd le a képet a TV-ről és csak hallgasd a híradót!
Néha ha néztem a BK-t, akkor figyelte, de nem igazán engedtem Neki! Inkább olvasni, az fontos.

Nálunk ana, mama, dabda, ava (apa), khaka ezek a full értelmes dolgok. De állandóan dumafrancizik! 3 hónaposan is folyton magyarázott! Apjával mindig ooooo-zott, majd feltöltöm a videós oldalra.

Ha Párom hazaér, szintén megy az őrjöngés, olyannyira, hogy már a wc-ben meg kell mosnia a kezét, nem jöhet el a fürdőig, mert ott Rá lát Ármin és akkor bizony addig sír, amíg fel nem veszi. Odakúszik Hozzá a kerítéshez és feltérdel, hogy vegye fel. Ma délelőtt játszottunk, Apja a kertben volt. Meglátta az üvegajtón keresztül és elkezdett sírni, így be kellett jönnie megdögönyözni!!!!

Másik nagy sztori: nőnapon Ármin hajnal 5-kor kelt. Hulla voltam, gondoltam odateszem magam mellé és elaltatom. Becsuktam a szemem, egyszer csak érzek valamit a számnál. Minó a cumit akarta beletenni a számba. Azóta már párszor megtörtént amikor így próbáltam altatni. Annyira Drága, gondolta nekem is jobban fog menni az alvás cumival. Amúgy nem nagy cumis, csak alváshoz nyomja, utána ki is köpi. Meg bedobálja az ágy belső oldalához, folyton onnan guberáljuk őket elő. Volt hogy 3 cumi is ott sorakozott egy alvási ciklusban :D :D . Ő is egyedül alszik a kiságyában de még velünk egy szobában (mivel nincs is külön szobája, mert 1 évesen tervezzük áttenni). Viszont az utazóágyat nem szerette Szegeden így ringatni kellett. Mikor visszajöttünk egy ideig itthon is, de azóta már megint nem.

Dévény: Mi 2x vittük Minót, mert nem nyitotta rendesen a tenyerét. A Csaj akkor megmondta, hogy nincs semmi gond, valszeg sokat volt alatta szőnyeg, azért markol. 2x megmasszírozta, azóta minden megy szuperul. Mienk Vácott van, szívesen megadom a számát én is, Hédinek hívják!!!!
Dodi!

jelelés, na nem úgy értem, hanem régen énekelni kezdett ha bekakilt...ha nem ugrottunk akkor meg lalalala-zott egyre erősebben. Ennyi. Nem kell Vele jelelni, gyorsan ki lehetett ismerni viszonylag, hogy mit is akar. Én is imádom amikor megmossuk a haját. Kicsi homloka van, tehát nem lenne gáz, ha nem lenne haja elől, de nekünk úgy tetszik, hogy mindig máshogy áll, ahogy éppen elfekszi. Nekem Minóról a Télapu 1 Kisfiúja jut eszembe. Régen mindig mondtam Anyumnak, hogy én ilyen Kisfiút szeretnék.....kérd és megadatik!!!! :D :D :D
Hogy ne lennék boldog…nem tudom szavakba önteni, hogy mit érzek amikor reggel kikandikál a kiságyából és ránk mosolyog és még a fekete szemei is mosolyognak…imádom, hogy így indulnak a reggelek!!!!!

Tike!

Nagyon Édes Hédike, pá-pá Neki is:):) Ügyes, ahogy integet!!!!! Na Minó meg ezt nem csinálja, tapsizik, repül, de a pápá az nem izgatja valahogy.

Norka!

Nagyon hiányolunk!!!! Minó már többször is kérte a fotóját JÁZMINNAK!!!!!

Boo!

Fotók (Minót leraktam aludni…na ja, majd pont aludt a kis Bestia):
Kép elmóban elmóval :D :D

Kép majd tudod mikor alszom!!!! Kép pörgettyű

Kép lebuktam, de ami kerek azt nagyon bírom!!!

Tickerplayground.com
breki76

gyerekem a mosógépet bűvöli...

Kép
Kép
csibe83

És az egyik kedvencem:

Mindig akad nálad néhány fénykép,
Mit mutogatsz s az arcod felderül...
Másnak szürke képek, ámde néked
Azt jelenti: nem vagy egyedül...

Van, aki vár, ha haza mész
És átölel két puha kéz.
"Apuka" szól egy pici száj - s hozzá a szív úgy muzsikál.
Kis ágyából reggel, ha rád csicsereg,
Gyorsan a szíved mellé fekteted s ha néha az arcán lázrózsa ül,
Könnyezve tréfálsz, míg elszenderül...
Nincs soha tél, csak nyár neked,
Ha mosolyog kisgyermeked.
Az élet így nem is nehéz,
Ha átölel két puha kéz.

Csokoládé lapul meg zsebedben,
Mely csak az övé, egyedül övé...
S már rohansz az utcán önfeledten,
Otthonod, a boldogság felé...

Na el is kezdtem sírni
:wink:

Tickerplayground.com
breki76

Nálunk Lili egyfolytában dumál,be nem áll a szája,olyan édes.
És amin besz@rok a röhögéstől:állandóan rázza a fejét,hogy nem-nem. Tuti tőlem vette át,mert amikor valami olyat csinál,amit nem szabad,akkor amellett,hogy azt mondom,hogy nem szabad,a fejemet is rázom hozzá. Ezt előszeretettel szokta csinálni,főleg kaja közben az etetőszékben :lol:

Dodi! Én is szoktam "szenvedni" hagyni Lilit,amikor valami újdonságot akar csinálni,de ő elég hamar dühbe gurul és inkább valami más elfoglaltságot keres magának :D

Boo! teljesen igazad van! Pontosan azért van lemaradva Miron. Mi kb,két hónapja voltunk a Margit kórházba anyu vendégénél,annál a neurológus csajnál,akit Dodi is írt és ő egyértelműen megmondta,hogy semmi baja a gyereknek,azon kívül,hogy nem elég erős a háta,ami annak a következménye,hogy nem volt hason az elejétől fogva. Úgyhogy ne aggódj!! Én még később száműztem Lilit a földre
:oops: :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo!
Mi nem a kora esti híradót nézzük, hanem későbbi híradót (a HírTv erre pont jó). Nálunk Petra legkésőbb 8-kor fürdik, és utána már nem viszem be a nappaliba.

Vettünk egy új TV-állványt, és teljesen egyedül raktam össze! :D :D :D Nagyon elégedett vagyok magammal! :lol: :lol:

Kép
katy76

Breki!

Cumiztatás :lol: .
Botond pont ugyanígy nyomja: beteszem (mert kéri :? ) :arrow: elalszik :arrow: kiköpi :arrow: felébred :arrow: gagyarászik :arrow: és mire beérek hozzá, már cumival a szájában négykézláb fogad, mert megkeresi, és beveszi :lol: . És én is épp a minap szedtem elő a kiságy mögül 4 cumit, mert gyanusan kezdtek fogyatkozni a cumik :lol: .
Tényleg hasonlít Minó a Télapus kisfiúra, és a haja is olyan :D
Én olyan kisfiút akartam, mint apa kicsinek (hát az totál bejött :D ), illetve olyat mint Matthew McConaughey kisfia, Levi (szerintem a karakter bejött :wink: :lol: ):
Kép

Vers :cry: :D :D

Nyuszi, Boo!

Tényleg ne izguljatok! Az önmagában nem baj, ha egy baba később kezd el csinálni valamit. Addig is nyugtotok van :twisted: :lol: .

Tike!

Hédi nagyon édes, a sapija meg baromi jóóó :shock: :D ! Viszont meg kell, hogy feddjelek, mert tuti nem ismertem volna fel a lányodat, aminek az az oka, hogy ritkán mutatod meg :evil: . Szégyelld magad és hozzál több képet!!!! :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

[quote="ronmay"][ írta:ronmaycolor=darkblue]Bond[/color]

Én ha odakerülök, mert odakerülök, hogy a két éves gyerekem hozza a takaróját hogy aludjunk együtt, most azt csinálnám, hogy szépen visszakísérném, hogy ott aludjon el ismét.

Szerinted ezt ki csinálja? :roll: :roll: :? :? :? És minnnnden este megbeszéljük, hogy nem, nem megyünk át Apa ágyába, mert mindenki úgy tud a legjobban pihenni, ha a sajátjában van. (Amúgy nem is viszi a takaróját, csak felmászik. :roll: :roll: :roll: :? :? Apa általában nem is tudja, hogy mikor került át. :roll: :roll: :roll: Csak azt veszi ébred, hogy valaki már megint kifelé túrja az ágyból, és a valaki lehetőleg háton, és keresztben fekszik. :twisted: :twisted: :twisted: )

http://www.origo.hu/tudomany/20100415-kaszkadormutatvany-az-atszallas-uj-fogalma-repulogeprol.html

Kép
Kép
200907?

Dodi pont azért írtam azt, hogy ha valakinek ez nem jó és nem boldog úgy akkor persze hogy kell változtatni és nem kell hagyni hogy a kapcsolat rovására menjen, de azt mondom hogy ha egy kapcsolta zátonyra fut akkor ott nem csak az a probléma hogy a gyerek a szülői ágyban fekszik. Viszont ha ettől boldog és kiegyensúlyozott , akkor meg aludjanak együtt. De nem szabad azt mondani, hogy kapcsolat rovására megy egy ha a szülői ágyban alszik a gyerek, mert szerintem ez így nem igaz. Én megtapasztaltam azt is, amikor nem aludt velünk (Norbi ), nem igényelte, soha egy percet nem aludt velünk, néha, csak amikor beteg volt akkor vettem magunk mellé, de sokkal nyugtalanabbul aludt olyankor. Nála ez vált be, mert ő ilyen volt, és a mai napig ilyen, a lányoknál meg az vált be hogy velünk aludtak, de az elalvás mindig a saját ágyban indul, csak éjjel van kóborlás. Én is szeretem, ha a férjemhez bújok, és ez fordítva is igaz. De az is igaz hogy sosem alszunk összebújva, mert úgy nem tudom kipihenni magam, és párom sem szeret összebújva aludni, csak addig van összebújás, míg el nem alszunk, utána mindenki megy a saját felére, ez első perctől fogva így van.
Na nem ragozom tovább a lényeg hogy mindenki úgy csinálja ahogy neki jól esik, és ahogy te is írtad nem szabad általánosítani. Valaki így szereti van aki úgy.

Kép

gabi1

Bond nálunk is ez van, csak nálunk nem közénk megy Réka hanem a szélére, valahogy így szokta meg, szerencsére még egyszer sem esett le az ágyról.

Kép

gabi1

Boo!

Én eleinte nagyon vigyáztam, hogy Botond ne nézze a tévét (amíg csak feküdt, én paravánként odatettem elé a leporellokat, ha vmit nagyon meg akartam nézni :lol: . Aztán mire elkezdett kúszni-mászni, addigra annyira megszokta a tévét, hogy totál tojik rá. néha van, hogy leparkol a nappali közepén, ott ül kb. 20 mp-ig, nézi a tévét, aztán kotor tovább :lol: . Esküszöm, ennyi a max. reakciója. Én ha akarnám se tudnám leültetni elé (szerencsére).
Tudom, hogy gáz, de nálunk sokat megy a tévé :oops: :( . Na, nem egész nap, de mikor főzök, akkor bekapcsolok egy DVD-t, és este is kb. 6-tól megy. Mondjuk minél nagyobb a bébi, annál kevesebbet megy a tévé (ez tudattalanul alakult így, de örülök neki), hiszen egyre többet játszunk, mesélünk együtt...
Én amúgy nem hinném, hogy napi pár perc tévézés visszavetné őket a fejlődésben, viszont én a szeme miatt nem akarom. Persze erre is azt mondják, hogy ezek a mai tévék nem ártalmasak.... De jót sem tesz, az tuti :? . Meg nem akarom, hogy ez legyen számára az elfoglaltság. Totál kivagyok a szomszéd gyerekektől: megjönnek a suliból/oviból és azonnal tévé, meg xbox fürdésig, utána alvás :shock: :evil: . Náluk fullra a szülői lustaság a ludas :x .
Szóval én azt mondom, hogy nem kell paraván, és nyugodtan nézzétek meg a híradót, csak közben neki legyen elég izgalmas játék a földön/járókában, vagy ülj mellé labdázni, és közben hallgasd, meg oda-oda sasolsz, ha érdekes van. Sztem jobb, ha megszokja, hogy ez a mindennapok része, és ugyanúgy elsétál mellette, mint a konyhaszekrény mellett :lol: . Tudod, ha valamit tiltasz, az mindig izgibb, az meg manapság kivitelezhetetlen, hogy előbb-utóbb megismerkedjen vel, és sztem ne akkor legyen újdonság. Vagy dobjátok ki a tévét :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

[quote="gabi1"]N írta:gabi1álunk a kapcsolatunkban semmi fééle törést nem okozott hogy a gyerekek velünk aludtak. És bevallom őszintén négy gyerekből csak egynél sikerült az hogy saját ágyában aludjon. Mindegyiknél próbáltam de nem sikerült, este mind az ágyába került, de az éjszaka folyamán nálunk kötöttek ki. Engem és a páromat egyáltalán nem zavart, sőt kifejezetten jó volt mikor hozzánk bújtak és átöleltek. Réka 6 éves de még most is éjjel átjön hozzánk. Nóránál is próbáltam hogy nem altatom velünk, de amikor már 10x keltem hozzá akkor apa mondta hogy a többieknek ha engedtem akkor neki is. És már hozta is.
Én azt mondom hogyha emiatt megy tönkre egy kapcsolta akkor már eleve hiba van valahol és ez csak egy lapát rá.

(Most épp vissza olvasásban vagyok, úgyhogy nem tudom, hogy mi van. :roll: :roll: )

Szombat reggel megesik néha, hogy mind a négyen együtt fekszünk az ágyban, és szórakozunk valamin. Apa nem nyüstölt, hogy: "Drágám, legyen már egy gyerekünk", de olyan tekintettel néz rájuk, hogy csak na. :oops: :D :D :D Mindannyiunknak jó érzés ez. Szerintem minden szülő így van ezzel, aki szereti a gyerekét.
Ugyanakkor ők azok, akik miatt a jelenlegi (és alighanem egyúttal jövőbeni) körülményeink miatt nem tudunk együtt aludni ideiglenesen.
Egy jó kapcsolatot pedig minden nap ápolni kell. Ennek része többek között a meghittség, és a szex is. Az utóbbi azért meg lehet oldani sokféle képen, és időtartományban. :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: De a meghittséget nem időre, vagy kilóra mérik. És ha ez sokáig nincs jelen egy kapcsolatban, akkor az bizony jól alá tudja ásni. Ha szexszel akarja valaki orvosolni, akkor az csak egy pontig megy. :roll: A jó szex nem ment meg egy egyébként rosszul működő kapcsolatot, de a hiánya bizony tönkreteheti. :roll: :roll: :(
Apa 8-ra megy dolgozni, és háromnegyed ötig nyomja. Elvileg. :roll: :? :? Minap 8-kor telefonált haza, hogy ha gondolom akkor nyugodtan kezdjem el Manóékat fürdetni, mert nem tudja, hogy mikor jön haza. Egyáltalán haza jön-e még ma. :roll: :roll: :?: :?: Nos, nem jött, csak hajnali 3-kor. Másnap ugyanúgy bement 8-ra, ahonnan délben haza zavarták ugyan, de ettől függetlenül 1 órát nem tudott egy huzamban pihenni, mert egyfolytában hivogatták bentről.
Ez egy extrém példa. Nem minden napos, de fordult már elő, és még fog is. De az éjjeli, vagy a hétvégi telefonhívások bevett dolgok, még akkor is, ha nem ügyeletes. Így Apa élete kb így néz ki mostanság: meló :arrow: haza :arrow: meló :arrow: haza :arrow: meló.... És így tovább ugyanúgy, mint majd" mindenkinél. Mókuskerék. :? :? :? :?
Ha már kettesben nem tudunk lenni, akkor legalább egy 4 személyes "programot" igyekszem elérni. (Értsd: séta a Duna-parton, ami tőlünk 2 utcányira van :roll: )
Gabi1! Tudom, hogy rengeteg dolgotok van nap, mint nap, még segítséggel is. Nektek is vannak problémáitok, mint mindenkinek. Nem tudom elképzelni, hogy ezt hogyan lehet kézben tartani. :roll: :roll: :roll: :shock: :?: De nektek van valami, ami nekünk nincs: minden héten 1 nap, amikor csak kettesben vagytok Apával. Mégha nem is csináltok semmit, csak sétáltok együtt már az is sokat segít abban, hogy elhidegüljetek egymástól a külön ágy dacára. :roll:

Kép
Kép
200907?

[quote="boo"]
írta:
booMindez azonban nem azt jelenti, hogy egyáltalán ne nézzen mesét a kicsi, hiszen a televíziózás, a filmes kultúra manapság már a mindennapok része, azonban néhány alapszabályt mindenképpen be kell tartani:
- Semmiképpen ne nézzen tévét az 1 év alatti gyermek,
- 1 éves kor felett naponta 4-5 alkalommal rövid 6-8 perces meséket lehet nézni, de együtt, a szülővel közösen,
- 2-3 éves korban ez már kicsit emelkedhet, de 3 éves korig legyen túlsúlyban a rövid, legfeljebb 10 perces mesék aránya és a közös mesenézés,
- 3 éves kor felett se nézzen napi 1-2 óránál hosszabban mesét a gyermek, részesítsük előnyben az egyéb önálló elfoglaltságokat a gyermek lefoglalására, és minden nap legyen mozgásos program valamint közös játék a gyermek napirendjében[/i][/color]

Innentől nuku tv, mert azt biztosan nem szeretném, hogy lassabban fejlődjön :(

De akkor egy kérdés: ti azt hogyan oldjátok meg, amikor pl híradó előtti/alatti időben pl a gyerek a járókában, mi teszünk veszünk a nappaliban/konyhában, és megy a tv (hangsúlyozom én csak akkor kapcsolom be!), és a gyerek rálát a tv-re???
Nem akarom betenni a szobájába, mert akkor nem látunk rá, egy híradót meg már csak megnézhetek :twisted: na ilyenkor mi van?

A másik ilyen "tv-s" progim az volt eddig, hogy amíg vasaltam bekapcsoltam egy olyan műsort, amit felvettem és így kényelmesen fél szemmel néztem, de közben házimunkát is végeztem, mind eközben a gyerek ott molyolt mellettem a járókában háttal a tv-nek (persze néha a hangra odafordult, de nem jellemző)

Állítsak fel vmi paraván félét???

boo! :)

1. Semmi baja nem fog történni, ha egy kis ideig nem látsz rá. A járókájában van, és feltételezem, hogy nem lúgos üvegek, és üvegdarabok között. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
2. A Híradó fél óra. :twisted: :twisted: :twisted: Na jó. Nálunk is csak akkor kerül bekapcsolásra a tévé, és kb. tizenegyig megy a különböző műsorok miatt.
Manó kicsinek csak a reklámokra kapta fel a fejét. Ez máig is megmaradt (kaja közben is :x :x :x ), elvétve becsúszik egy-egy időjárás jelentés, vagy sport híradó is. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: Amúgy továbbra sem érdekli. Az egyetlen ami tartósabban leköti a figyelmét, amikor az apjával snookert néznek. Akkor kommentálja a dolgokat, és örül a koccnak. :lol: :lol: :lol: Ennyi.
Hugival már egy fokkal nehezebb lesz a helyzet, mert ő már Manót lesi. :roll: És mivel látja, hogy ő tévét néz, ő is elkezdi. Most már csak úgy tudom vacsiztatni, hogy háttal a tévének, mert különben ha kell, akkor spirálba tekerdve is, de nézni sugaraztatni akarja magát. :? :? :? :? :lol: :lol: :lol:

Szerintem azért nem kell sem kivágnod a készüléket, se paravánt eszkábálnod. :roll: :lol: :lol: :lol: Véleményem szerint a Híradó belefér, meg még egy pici. De amennyire csak lehet tereljétek el a figyelmét közben. :wink: (Amire még hangsúlyt fektetnék: a trancsírozós, véres, lövöldözős, trágár jellegű képvilágú, szövegű műsorok nagy ívbeni kerülése. :!: ) És tedd a szívedre a kezed: ANNYIRA fontosak azok a vasalás közbeni műsorok? :roll: :roll: :?: :twisted: :twisted: Akkor már inkább nyelvkazettát hallgass. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.04.15 17:21-kor.

Kép
Kép
200907?

Bond ebben tökéletesen igazad van, az az egy nap van. Amúgy a munka része nálunk is így néz ki mint nálatok. Csak nálunk nem csak a főállás van, hanem a saját cég is ami rengeteg időt elvesz a maradék csekély szabadidőből is. És a hétvégéből is. Hogy lehet kézben tartani? nehezen mert a napi teendőkből apa nem sokat segít mert este 7 mire haza ér. Olyankor én már majdnem lerendezem a gyerekeket. Na meg attól függetlenül hogy anyuék itt laknak nem szoktam mindenért őket hívni. Szóval nagyrészt én csinálok minden. Amiben naponta segít anyu az az hogy délelőtt a munkából jövet bemegy a közértbe, illetve délután amíg elmegyek a nagyokért addig Nóra nála van. Viszont ezek is nagyon nagy segítségek. Szex: általában este mikor mind alszik. Éjszak sosem szoktunk, ez nálunk valahogy így alakult. De tökéletesen megértelek. Egy kapcsolatot mindenképpen ápolni kell. Amiben én azt is értem hogy nem koszosan tréningben várom haza hanem tiszta ruhában, nem zsíros fejjel. Hogy ápolt vagyok. Persze ez a szülés utáni időszakban nehezen kivitelezhető és nem is várja el senki az anyukától, nem is voltam én sem ilyen, de az első gyerek után ezeket megtanultam, mert akkor volt egy kis gond és majdnem válás. Mert bár én nem érzem úgy hogy elhanyagoltam a párom, ő még is úgy érezte, nehéz volt feldolgozni hogy már nem csak ő van. Akkor fogadtam meg hogy kell egy nap illetve hát nem is egy nap ez csak 3-4 óra amikor együtt vagyunk gyerekek nélkül. És hogy nyáron 4-5 nap amikor ketten nyaralunk. De hát ehhez is kell aki vigyáz a gyerekekre. Ha nincs olyan akkor sajnos nehéz megoldani.
Nálunk is ez az együtt alvás így alakult nem én erőltettem, de amikor már minden éjjel hosszú órákon át ordítás volt, akkor ez volt a megoldás. Utána meg már ugye megszokja ő is meg mi is. Nóránál is amíg kicsi volt semmi gond nem volt, mert aludt csak enni kelt fel és már ment is az ágyába, de ahogy a fogai elkezdtek jönni és ezerszer kelt éjjel szépen nálunk kötött ki. Most meg nehéz visszaszoktatni, meg hát ugye a kényelem. Pedig lehet hogy csak pár éjszakai nyűgösséget kellene csak kibírni és visszaszokna. Nálunk az is mérvadó volt hogy éjjel apa nem kel a gyerekhez mert akkor napközben nem tudna talpon lenni. Tehát én olyat nem csinálnék és nem is csináltam hogy készakarva tettem magunk mellé. De vannak olyanok akik viszont igen, és nekik így jó. Ezért mondom azt hogy úgy is mindenki maga dönti el hogy mi a jó. Nem szabad egyik felet sem lenézni emiatt.

Kép

gabi1

Gabi1!

:wink:

Bond!

Mégha nem is csináltok semmit, csak sétáltok együtt már az is sokat segít abban, hogy elhidegüljetek egymástól a külön ágy dacára.
Azt hiszem ezt elírtad :roll: . Vagy nem? Mert akkor én inkább nem sétálgatok apával többet :twisted: :lol: . Amúgy egyet értek! Gabiéknál az a heti egy nap rengeteget számít! De végülis ez nálatok is kivitelezhető lesz hamarosan, ha nagyobbak a gyerekek, nem? Anyukádékhoz le lehet őket passzintani :wink: . De mi kire hagyjuk :? ? Anyut nem rángathatom ide hetente. Niki barátnőm dolgozó ember, nem várhatom el tőle, hogy itt dekkoljon a babával este, főleg nem ingyen, pénzt meg tuti nem fogadna el. Másra meg Ricsi nem hagyná sose (én se szívesen). Mondjuk mi sokat lehetünk együtt, így ez nem klönösebben nagy gond (meg is becsülöm ezt :wink: ), de ezért jól esne egy-egy felnőtt program, mozi vagy barátkozás "készenlét" nélkül :roll: :lol: .

3. cikk :arrow: holdkomp=járóka? :shock: Na, én nem erre, hanem a klasszikus járókára szoktam utalni. A bébiketrecre :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

[quote="tike"]S írta:tikezerintetek lehet az,hogy idegi alapon görcsölget a hasam? Amíg doki nem riogatott ezzel az uh-val,hanem azt mondta várjunk még ez normális semmi bajom nem volt :oops: Ehhez képest ma görcsölget a hasam,bár vérzés ma is kevesebb...úúúúúúúúúúgy félek :oops: :oops: :oops:

Viccelsz? Simán! Ezért is szokták emlegetni a pozitív gondolkodást, szemlélet módot. :roll: :wink:

Kép
Kép
200907?

Azért az egy nap jó lenne, de "csak" 3-4 óra. Persze ez is tökéletes.

Kép

gabi1

Az AXN csatornán szoktunk látni egy Soproni sörreklámot aminek nagyon tettszik a zenéje.
Valami ismert komolyzene de nem jövünk rá hogy mi és hiába keresgéltünk.
Új Soproni reklám alatt folyton az jön be amikor Radnóti verset szavalnak de amit mi keresünk az nem az.

Ebben csak a zene szól és a végén egy Soproni feliratú pohárba töltődő sört látható. Valamit mondanak is a végén de már nem emlékszem mit.

Valaki? Nem tudjátok mi lehet az a zene?
Vendég

[quote="kicsidodi"]
írta:
kicsidodiMégha nem is csináltok semmit, csak sétáltok együtt már az is sokat segít abban, hogy NEHOGYelhidegüljetek egymástól a külön ágy dacára. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops:.

Gondolod, hogy mennyire teszem is össze mindenemet, amiből kettő van, hogy a majd' 70 éves szüleim mennyit segítenek! :roll: Néha már kezdem gáznak érezni így 35 éves fejjel. :roll: :roll: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

[quote="gabi1"]A írta:gabi1zért az egy nap jó lenne, de "csak" 3-4 óra. Persze ez is tökéletes.

Emlékszem a történetetekre, amit korábban írtál. Nem tudom, hogy mit, de valamit nagyon tudsz, hogy ennyire össze tudsz tartani egy családot. :roll: :shock: Isten tartsa meg jó szokásodat! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Boo:mennyi idos is Miron??8 honapos es 12 napos.Ugye?A leirtak alapjan en ugy gondolom,semmi baj nincsen Vele.Ne hasonlitgasd itt ossze a gyerekeket,mert az tud igazan nagy fejfajast okozni!Ne siettesd Miron mozgasfejlodeset,de rasegithetsz a kulkonbozo tornakkal,masszirozassal,megfelelo jatekokkal,ami a koranak megfelelo.Semmirol nem vagytok lekesve(szerintem)Az en olvasatomban a maszashoz,feluleshez meg boven benne vagytok a "meg raer"kategoriaban.Rossz a fogalmazasa Dodinak,nem csinaltok kesobb semmit,inkabb nemely gyerkoc talan koran kezdte a dolgokat,de ez nem baj!Nem vagyunk egyformak!Meglatod,nehany nap/het es oriasit fejlodik megint Zsiri!
Csak foglalkozz a tornaztatasaval,masszirozasaval elegendo idot,es osztokeld normal keretek kozott! :wink: Semmi korosat nem irtal le,ami aggodalomra adna okot,csak annyit hogy picit feloldalas a kuszasa...tudod Hanginak is igy indult,de 2 nap,es a masik oldalaval is hasonloan ugyesen mozgott.En az elejetol tornaztatom,hasaltatom,foldre teszem,massziroztatom......mar "koran"(2-3-4 hoasan)tudott forogni.....aztan 6-7 hos koratol neha,picit megtamasztva lehetett ultetni,de csak rovid ideig,es nem fuggolegesben,en megtettem,elvezte is!Sokaig gurulva kozlekedett,aztan negykezlabbra allt,de megtanult kuszni,mar nagyon priman csinalja :lol: eddig 2x ult fel,azota se gyakorolja......hasizombol is megy neki :lol: satrazik,kutyazik,huzza fel magat,oldalan konyokolve jatszik,puszit ad,tapsikol,integet,felismer sok kifejezest,megismeri kepekrol a csaladot,jol kifejezi magat,de meg nem maszik(tokeletesen),nem terdel,nem all,nem ul fel.....de mivel meg 9 honaposak sem vagyunk,en nem aggodok ezen 8) ,mert semmirol nem vagyunk lemaradva.Nezesd meg Miront,ha a lelkednek jo,de semmi esetre se aggodj kerlek,mert teljesen jok vagytok!Majd talan 10 hos kora utan aggodhatsz :wink: de addigra mar meglatod,mindent ugyesen fog vegrehajtani!!!Es meg felallnia sem kellene,jobb az a labikojanak,plane hogy nehezebb picit,mint par baba aki mostanaban felallt,felsleges a terheles neki,erzi majd mit bir!Hangi is 9 kilo felett van,bar nem dagi,de en orulok hogy meg nem erolteti a felallast.....mar igy is nehez beerni,ha nekiindul...nekunk nincsen jarokank,semmi hasonlonk,igy a foldon jon-megy :lol:
Ja es ne tegyel meg helyette semmit,hagyd hogy maga fedezzen fel,erjen el targyakat!
Nem akartam belevauzni,de le kellett ezt irnom,mert nem szabad aggodni ezen,ha amugy mindent csinal szepen sorjaban,es idon belul!!!Legy turelmes!Szerintem 2 het es ujabb dologgal fog elkapraztatni!!!

Tike:tenyleg alig dicsekszel itt Hedivel...olyan edes kislany!!!Jol all neki ez a lilas szin!!Jo a sapija!!!

Breki:ismetelten szepek vagytok!!!Jo a gatyod!!!Sokat fogytal Te is :wink: Mino-kakijelzes: :lol: :lol: :lol:
En is Elmora hajtok!!!
Vers:gyonyoru!!!Mennyi igazsag van benne!!!

Babakocsi:Zooper Zideco
Imadom,szamunkra tokeletes!Vegre Hangi szamara is!!!
-a vazra csatlakoztathato barmilyen babahordo(nekunk nem volt,mert nincsen kocsink)
-vizszintesig dontheto(igy nem kellett mozes)
-nem konnyu,de nem is kell emelgetnem igazan,max a terasz elotti 8 lepcsofok....
-egy mozdulattal fordithato az ulese(ezert a tolokar fix)
-jo a pakolo resze alul
-biztonsagosan kormanyozhato,fekezheto,jo a rugozasa,nagykereku(ebbol 3 van)
-imadtam a hozzavalo teli-zsakot
-vannak rajta zsebek
-szeles az uloresze(sokaig jo lesz)
-arnyekolas technikaja is tokeletes :lol:

Nem is tudom...igazabol csak jokat mondhatok rola!!!A baj a tomegkozlekedessel van,mert nem mindenhol jarnak uj buszok,es a regieken keskeny a felszallasi lehetoseg a kozepso korlatok miatt...de ilyenkor kendozunk :wink: ,illetve sokat setalunk!

Nem tudom meg mit akartam......

Kép
Kép
ancsurti

breki76! :)

Én titeket már csak Photoshop Familynak foglak titeket hívni. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.04.15 18:20-kor.

Kép
Kép
200907?

Gabi'!

Én pontosan ilyesmire céloztam, ami nálatokk is gondot okozott. Én ezt már sokaktól hallottam, ezért próbáltam elejét venni :wink: . Szerintem ez tényleg fontos, és nálatok is azért működnek ilyen jól a dolgok, mert odafigyelsz/tek rá.
Persze ez sokkal több összetevőből áll, mint a gyerekkel alvás, csak ez is egy ok lehet... :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

Orsi: Mi volt a dokinál????

Kép
Kép]
hendegabi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bond szerintem ezt anyutól örököltem, ő ilyen típus. Pedig kijárt neki is az életből. sajnos apu fiatalon beteg lett, és két gyerek mellett ő dolgozott egyedül hogy minket eltudjon tartani és mellette aput is ápolta. Aztán 43 évesen meghalt. Én akkor 10 éves voltam anyu 40 éves volt. Úgy hogy nem volt könnyű élete/életünk . Tőle láttam hogyan kell összetartani a családot.
Remélem nekem is sikerülni fog.

Boo első gyereknél én is ezt gondoltam, nem akartam még anyura sem hagyni Bettit na és nem is nagyon maradt, állandóan ordított ha nem voltam ott. De aztán mikor gondok voltak akkor bevezettem, nehéz volt nekem is nem csak neki, mert baromira hiányzott, persze tudtam hogy jó helyen van. És még most is amikor elmegyünk nyáron párnapra baromira hiányoznak, de hát ez így természetes. A bébiszitterünk pedig egy nagyon kedves a gyerekek imádják, óvónő. Egy volt szomszédunknál ismertük meg ott vigyázott a gyerekekre, tehát náluk láttam hogy viselkedik a gyerekekkel, nem volt teljesen idegen a számunkra. Ha most ő nem lenne nem tudom hogy rá merném e valaki idegenre bízni őket. Nórát még nem hagyta rá, ő olyankor anyunál szokott lenni.

Kép

gabi1

Senki nem ismert rá a reklámra? :(
Az előbb láttam az RTL-en is.
Azt mondja a végén egy férfihang hogy: küldetésünk: kiválóan csapolt sör..
Vendég

sillia én nem:(

Kép

gabi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: