Halihó!
Itt is egy zombi. Lassan teljesen ki fogok purcanni, de most szerencsére egy icipicit lazíthatok. Lassan készen lesz az ebédem, aztán le is dőlök szerintem. De este muszáj lesz megint dolgoznom.
(Még nem adtam le az ehavi tervemet.
)Ismét kipipálhatok valamit, ma lettem túl a gyakorlatom tanítási részén, szerintem jól sikerült, a gyerekek legalábbis visszavárnak.
Minden kis betegeskedőnek jobbulást kívánok!!!!
Áront szeretettel ölelem! Nekem is hihetetlen, hogy már ekkora. Ráadásul már lépeget is! Isten éltesse a Drágát!
Mónikám, jaj. Nem is ragozom tovább, sajnos nem tudok én sem jobbat tanácsolni, mondjuk a pihenés Cicusod mellett nem nagyon kivitelezhető. Szerencsére azért nem indulnak olyan rettenetesen gyorsan a babák. Emlékszem, amikor Gergőt vártuk, ilyen idősen már majdnem kétujjnyira nyitva voltam, szigorúan pihennem kellett volna, de ott volt Dávid. Gergő csak három héttel érkezett hamarabb.
Bercónál is a 26. héten már tüdőérlelő injekciót kaptam, annyira megrövidült a méhszáj, hogy az orvosom inkább elővigyázatos volt, aztán meg elájultam, néhány napot a kórházban töltöttem, kilószám szedtem a magnéziumot, aztán Bercó csak egy nappal jött hamarabb.
Kaqk, melyik óvodában gondolkodtok. A jöv. héten beíratkozás lesz. Ha van időd, nézz be a kis Simonyiba, Hanna és Bercó is oda fog menni.
Bercónak már 24-25-ös lába van.
Mesi, hajrá, hajrá. Az ünnepek alatt én is felfüggesztettem a fogyit, most indítottam újra. Nekem még nyolc kiló a célig, de akkor sem fogok veszekedni, ha több megy le. Már hordom a kedvenc, Bercó előtti farmeromat.
Zdori, gondolok Rád nagyon!!!! Ügyi vagy!!!!
Panndi, hogy volt Fruzsinál? Nála is gyorsabban nőtt? Szívből örülök a kicsinek!
Heni, gyönyörűséges gyermekeitek vannak.
Viranka, tényleg hogy átformálta Bálintot ez az új frizura.

Továbbra is a szívem csücske királyfi.

Hú, ezek a sapik. Nagyon dögösek.
Dettyk, jó szórakozást előre is! Alakformálás címén én is tervezem, hogy visszatérek a Pilateshez. Remélem sikerülni fog!