A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Szia Szisz!

Őszinte (tényleg) részvétem... csak sejteni tudom, min mész most keresztül. Két nagypapám is meghalt, de régebben. Viszont az általam úgy imádott nagymamám van egy hónapja kórházban, második agyvérzéssel. Kemény napokon, pillanatokon vagyunk mi is túl...

Sok erőt és kitartást kívánok Neked és a családodnak!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Sziszka,
Őszinte részvétem :cry: Mivel a mi dédink is most volt kórházban nem rég, tudom, hogy szörnyű érzés. Bár szerencsére azóta jobban van, de ott motoszkált bennünk a mi van ha.... :cry:

Emesedóra,
Sajnálom, remélem jobban lesz nagyid!

Kép
Kép
dia123

Köszi a hozzászólásokat ovulációs ügyben, én is szoktam figyelni az egyéb "jeleket," de a fiú/lány téma miatt lenne fontos tudni minél pontosabban, hogy mikor történik. De hát az ember persze tervezz, de úgyis az Isten végez, és ez így van rendjén. Na de próbálkozni azért lehet :wink:

Kép
Kép
dia123

Sziszka, én is nagyon sajnálom. Kedves az angyalkás történet.

Ma délutánra is esőt mondtak, aztán gyönyörű idő volt. Hacsak nem zuhog, holnap délelőtt mi kinn leszünk az állatkertben vagy a ligetben. Ha valaki csatlakozik, hívjon.

Mazska, mikor mentek Tallinba?

Képzeljétek, tegnap Emma megint végigmondta és mutatta, hogy kik vagyunk (imádja ezt csinálni). Úgy kezdte, hogy Emma, mama, Jaja (így hívják a nagypapáját), és aztán megint engem mutatott, és mondta, hogy te. Kérdeztem, hogy mire gondol, erre közel jött, és a hasamra mutogatva mondta, hogy te te te :). Szóval már a testvérke is a család része nála :)

sushy

Sziasztok!

Sajnálom Szisz a nagypapádat, nagyon rossz lehet! Utálom az áprilist, a mi Nagyónk is akkor költözött el. Szegény, annyira biztos volt benne hogy kislányunk lesz, hogy végig Zsuzsizta a pocakomat Levinél. :cry:

Lányok, jó utat mindenkinek akik mentek világot látni!

Mi sajna nagyon nem jól...ma el kellett menni szakorvoshoz, jól le is szúrt. A múltkori betegség maradt és jött vissza de dúrvább a helyzet. (újabb feketepont a dokinknak, mert nem igaz, hogy egy házirovosnak nem lehet olyan fültölcsére, amivel legalább alapjáraton megnézi a gyereket) Na mindegy, ultragáz a helyzet, holnap délelőttre hívott vissza, ha addig nem javul a helyzet, Levinek mindkét fülét fel kell szúrni. Amit nem akarok és sztem 1 nap alatt egy antibio sem hat...szóval még alkudozom vele sztem, mert nem vagyok a szurkálás híve.
Tegnap éjjel összvissz 2 órát aludt a nagyfiú, így gyakorlatilag reggel fél6kor kezdtük meg az éjszakánkat, apa is elkapta, de persze kedd-szerda.csüt. ügyel.
Szóval most kicsit magam alatt vagyok, hogy lassan 1 hónapja van ez. :cry:
Kérek pici drukkokat, hogy megússzuk az újabb köröket, ügyeletet a hétvégén, mert ha szúrnak, mehetünk majd be oda is.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Ja, és ezt ma kaptam, ha vkit érdekel, biztosan nagyon érdekes lesz:
Én tutti megnézem majd!

http://www.kismamablog.hu/a-baba-fejlod ... a-babakrol

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Feluca :
http://www.loonapix.com/framer

Sziszka
Őszinte részvéte! :cry:

Aproo
Jobbulást Levinek !

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Aproo ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mecsi jobban?

Anna mi 11ig angolon vagyunk.. :cry:
Vendég

Köszönöm csajok, nagyon jól esik!

<
sziszka78
Tolna

Sziszka:Őszinte részvétem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nagyon sok erőt kívánok neked és családodnak!
Vendég

Vegyes elemek mindenkitől valamit :) Kép Kép Kép
Vendég

Boni, nem semmi! :)

Aproo, jobbulást nektek!!! remélem, hogy nem kell felszúrni Lecsó fülét! legközelebb lehet, hogy jobb, ha a banya helyett rögtön a fül-orr-gégére mentek!? :( amúgy milyen volt a gyártelepi doki? vagy nem ott voltatok végül?

és Te amúgy hogy vagy? pici baba??? terheléses cukrod megvolt?

Sziszka :( sok erőt!

sophie27

Sziasztok!

Aproo,
Jajjj szegénykék, nagyon drukkolok, hogy ne keljen felszúrni Levike füleit. Nekem gyerekkoromba kellet párszor, biztos nem volt kellemes érzést... :(
Nagyon jó lesz az a Babás mozifilm, várom nagyon!!

Boni,
Nagyon hasonlítanak a képek, nem semmi! :)

Mecsi, meg az újdonsült terhes kismamák, akik azután szülnek hogy az első gyerkőc betölti a 2. évét: ti hogy tervezitek a munkát, visszamentek néhány hónapra vagy csak gyes-en lesztek otthon? Ha nem mentek vissza dolgozni, akkor hogy fog járni a Tgyás meg a majdani Gyed, mármint összegre kevesebb lesz mint ami most van/volt vagy ez ilyenkor hogy van??

Kép
Kép
dia123

Dia ha kisfiút szeretnétek,akkor vagy Pé napján vagy utána való nap kell ráhajtani a dologra!

drukkolok a HElen Doronos dologhoz..ma helyettesítőpótló órán voltunk, az is nagyon tetszett! és Zsigán látszik is,hogy járunk.ha meghallja a zenét(követeli sokszor) akkor már csinálja azt is amit az órán. érti mit kérünk tőle.. remélem azért, mert apja fia! :wink:

ma hazafelé carrá áztunk :twisted: :lol:
Vendég

Dia, én majd, ha már betöltöttem a 12. hetet, akkor megkérdezem a munkaügyön, hogy hogyan járnék jobban, de úgy tervezem, ha kiveitelezhető, hogy Beni 2. szülinapja után, kiveszem a szabikat, 2009., 2010-re időarányosan járót, aztán pedig táppénz! a GYES nem tartozik bele a biztosított időbe, szóval azt nem szabad igénybe venni! illetve, ha táppénzen vagyok, akkor meg apa jön Benivel GYESre. bár ki tudja, hogy addig mi mindent változtat az új kormány...

Boni, de jó, hogy Zsiga ennyire ügyike!

én ma hajnalok hajnalán keltem. vérvételre mentem, ami még mindig ugyanolyan káoszos, mint a Benivel tölött pocakos időkben! az öregek tülekednek, pedig százszor is el lett mondva, hogy először a kismamák és a műtétre menők, mert a vércsoport, és ellenanyag csak 8ig vehető le, mert aztán elviszik a mintákat! de ott kellett pankrációzni a sok öreggel! szörnyűűű! :(

ja, és ma tojásos nokedlit szándékoztam csinálni, hát mondanom sem kell... nagyon gáz lett, nem tudom, de az én recim eléggé érdekes, szóval most sül a sütőben, mert nem nagyon állt össze a motyó! :(

sophie27

Zsófi, remélem jó lesz a laborod :)

Aproo, drukkolok hogy ne kelljen felszúrni :roll:

Aprónép alszik, de nem volt egyszerű...mikor Eni majdnem aludt, akkor Peti felsírt, utána ráhúzhattunk még egy órát, mire összejött :roll:

Apjuk céges bulin van ma késő estig, úgyhogy megyek is pihizni, mert hosszú napom lesz :wink: :roll:

yuyu79

Sziasztok!

Köszi a drukkokat, szerencsére nem kellett szúrni, bár a dokinéni kérdezte, hogy volt-e lázas tegnap óta, én meg csak egyszer mértem, mert nem akartam ébreszteni, akkor csak hőemelkedésünk volt. A másik, meg hogy folyamatosan kapja a cataflamot, ezért is csalóka a dolog, mert az lenyomja.
Szóval most gyógyszerezünk, fülsapizunk (hogy ez mennyire édesen áll! :oops: ) és jövő héten kell visszamenni.

Zsófi, itt voltunk gyártelepen egy idősebb nőnél, sztem ugyanannál, mint Ti, de azonnal rávágta, hogy fülgyuszi.

Dia, hajrá kisteso projekt, most a második turnus zöme kisfiú, ha megfigyeled, pedig mi minden szempontból rágyúrtunk a kiscsajra. Minden naptár, ovuláció, minden kislányt mutatott. Mazsola meg jót mulat odabenn a méretes pöckével együtt.
Drukk a Helen Doronhoz is.

Boni, tényleg nagy a hasonlóság.

Na, ennyit hagyott a "nagybetegem". Étvágy nulla, de energiát osztogathatna egy picit.

Julcsi, gondolok Rád, nekem is érdekes estém lesz, Levi alig aludt egy órát és estére szokott belázasodni.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jövő héten Föld Fesztivál az állatkertben, sok programmal, akit érdekel:
http://www.zoobudapest.com/foldfesztival

Apró, szuper, hogy nem kellett Levi fülét felszúrni. Esetleg tudsz csatolni fülmelegítős sapis fotót :)?

Zsófi, jó neked, hogy már túl vagy a vérvételen, engem majd jövő héten szívatnak a cukorterheléssel :(.

Emmának nagyon nagy étvágya van még mindig, ami most nem könnyű, mert enyhe hasmenéssel is társul (nagyon fogzik szegény). És nem rágja meg rendesen a kaját a kis disznó, csak nyeli. Nagyon finom kolbászt kaptunk, de nem ehetünk, mert ő is állandóan azt akar, imádja, de hát hasmenésesen nem ajánlott. Vacsoránál állandóan azt rikoltozza, hogy kolb kolb :? :D .

sushy

Boni, kifelejtettem hogy nagyon jók a képek :-) Zsigi nagyon jól sikerült "keveréketek" hogy úgy mondjam, bár ez így kicsit hülyén hangzik :lol:

Aproo, örülök... jobbulást Levinek!! Köszi hogy gondolsz rám, én is Rátok :wink:

Anna, eddig Eni is nagyon ette a kolbászt, szalámit, meg a tepertőt is, most meg kb csak vajaskenyeret akar enni minden más nélkül :roll: Eléggé szeszélyes kiscsaj...

yuyu79

húh, micsoda kajcsik! enyém gyerek örülök, ha a sajtkrémes kenyeret megeszi! egyszerűen semmit sem hajlandó, pedig mi is felvágottazunk, de abból csak a párizsit hajlandó, attól meg kicsit tartok, hogy mi szemét van benne, de tényleg semmi mást nem eszik! :(

milyen husikat adtok ti szendvicsbe?

Anna, kitartást! nekem ez még csak az első! szóval még van hátra pár vérvétel! de szerencsére Benivel ezzel sosem volt gond, se vashiány, se semmi, persze tudom, hogy minden terhesség más és más! :S majd meglássuk!

Julcsi, ügyes vagy! és köszi, én is remélem, hogy minden okés lesz, a fentebb leírtak miatt is! :)

Dia, hajrá kistesó! :) majd én is nyilatkozok, ha kiderül a neme! :P amúgy nekem később szokott lenni PÉ-m és most elég sűrűn együtt voltunk akkortájt, szóval eléggés 50-50%, de majd kiderül!
Aproo, biztos akkor az a nőci volt! de velünk végülis rendi volt! örülök, hogy nem kellett szúrni! sapis képet hozzál, vagy tegyél picasara! :) hányas méretet vettétek?

sophie27

Sziasztok!

Zsófi, Julcsi, Anna, Levi is ilyen kajákon él. Házi kolbi (kobááááá) szalonna (szálóóó), reggel áll a frigo előtt is ezt kiabálja. Na, most nem, de remélem ez csak pár napig tart.
Néha megmártogatja májkrémben a szalonnát...
:shock: :lol:

Képet csak a rambos cuccról csináltam még...jaj, azt nem is meséltem....na, mennem kell mert készen vannak a füriben, de majd jövök...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Köszi lányok a drukkokat! Bár még nem altunk neki a tesó projektnek, de nem árt előre tájékozódni.

Zsófi,
Azt nem értem, hogy miért nem lehet igénybe venni ilyenkor a Gyest? Mert az ok, hogy nem számít bele a biztosított napokba, de ha közbe nem léptél ki a munkahelyről, akkor végül is biztosítva vagy, vagy nem...?? Na és ha táppénzre mész, akkor az beleszámít a tgyás kiszámolásához ugye? Gondolom jóval kevesebb lesz, mint az első babánál amikor még dolgoztunk előtte...?

Virág is egyre jobban válogat. Amit ismer azt megeszi, de újdonságok iránt nem nyitott egyáltalán, pl epret nem hajlandó enni, pedig finom édes, de nem kell neki! :( Felvágottat eszik sonkát meg csirkemellet, májast is kapott ma, nagy nehezen megette mert anya cseles volt és barna kenyérre kente, így nem vette észre, hogy van rajta valami :wink:

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

HÁt egyszerűen nincs időm visszaolvasgatni :? :? :twisted: Remélem nem haragszotok ha most inkább csak visszakapcsolódok.

Boni köszi , sajnos még nem sokkal jobban, pedig betöltöttem a 12hetet :( tegnap voltunk UH-n 12+1napos, hát kb ha 2-3percet néztek aztán dobtak is ! Szívhangot nem is nézett, csak nyaki redőt, hosszt 52mm, meg még valamit és ennyi. Két keze, két lába megvan oké kész, köszönjük viszlát! A fene majd megevett úgy tudtam volna mondani hogy menjenek a búsba.......
Holnap megyek kombinált tesztes vérvételre a géndiagnosztikai központba, mert aki a szent imrébe szül annak ingyenes a vizsgálat.

Zsófi jó nagy kavarodás van most ám a Szent Imrébe mi jól el is télvedtünk :shock: :lol: Hová tünt az avatarod?

Dia én majd megyek a pénzügyeshez raportra nemsokára,de nekem azt ajánlották, ne igényeljem a gyest és menjek el táppénzre.Apát elküldeni meg nem érdemes gyesre mert akkor az ő fizuja kimarad a 25ezer meg lófütyyyy.... És hogy abból a pénzből fognak számítani amiből Áron után is számoltak. Én nem értem , de remélem majd nem sokára megértem.
Sztem csak csináljátok ahogy szoktátok és lesz ahogy lesz :) sztem ez genetika nem lehet kiszámolni.

HÁt nem semmi milyen jó étvágyúak a gyerkőcök, én még nem mertem kolbászt, szalonnát adni a tökinek, ettől függetlenül mindenevő szerencsére.

Nálunk 8-f9között van fürcsi 9re pizsibe még 10perc barátok közt és séta be csicsikálni. Ha nem alszik akkor is az ágyába duhajkodik a sötétbe. reggelk f9-9kor kel, és délután 12-f1től alszik 3ig. Szóval maradt a jó alvókánk.

A fülmelegítős sapi csodákra képes jó kis találmány! Örülök hogy nem szúrták Levit!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziszkám, fogadjátok őszinte részvétem a nagyi miatt, nagyon sajnálom!

dia, nálunk ez a számítás nem jött be, elsősorban mi is lányra gyúrtunk, de ahogy mondani szokták:))) "egy ember csak egy félét tud" :)

Boni, nagyon jók a képek, tényleg jó kis "keveréket" hoztatok össze:)

Zsófi, nálunk kaja ügyben a virsli a kedvenc, de imádja Barnus a hagymás, sonkás, sajtos rántottát, prágai sonkát, csirkemellsonkát, borjúmájast:) pick szalámit. Párizsival én még nem nagyon próbálkoztam, egyébként mi sem nagyon esszük. Szalonnafélék, kolbász még várat magára, bár már kóstolta őket. Bacont levesbetétként szoktam neki adni krémlevesekbe, picit megpirítom és úgy nagyon szereti;)

Anna, Emma nagyon édes lehetett a felsorolásban;) Barnus is mindig mutogatja, puszilgatja a pocakomat és mondja, hogy "nem jön ki onnan kistesó:)"

sniky

Sziasztok!

Sziszka - oszinte reszvetem!

Aproo - jobbulast nektek!

NAlunk mostmar jobban vannak a betegek, remelem jovo hetre meggyogyulnak teljesen (bar oszinten nem banom, hogy a ferjem igy itthon van egesz heten - jo mar egy kicsit tobbet egyutt lenni es nem csak este 8-kor latni. :) )

A GYES mellett lehet dolgozni, akar 8 oraban is - ugyhogy azt erdemes megkerdezni, hogyha szabira / betegszabira mentek, akkor amellett hogyan lehet igenybe venni. Nekem a munkaval meg lesz a 180 biztositott nap - azt nem tudom, hogy mi alapjan fogjak szamolni Oliver utan a penzt. Egyebkent pedig nagyon igergetnek valtozast, ugyhogy ki tudja hogy lesz addig meg.

Anna - jovo heten osszehozhatnank az Allatkertet, majd meg beszeljunk rola.

Dia - sok sikert szombatra!

Jo ejszakat!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Emma felsorolásáról jutott eszembe, most hogy itthon vagyunk mindig úgy kel áron hogy elmond mindenkit mama papa cézi süti és csak utána jön anya apa :shock: :lol:
Van még aki nagyon halandzsázik?

na most még dobok pár képet aztán jóccakát intek , apa hosszúzik sajna.
Kép
anya itt borzalmasan szarul volt
Kép
száraz pancsiu
Kép
hangyalesen
Kép
bírja a vizet
Kép

jó éjt

Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Ja, a virsli az nálunk is nagy kedvenc ("bííísli") :lol:

Mi is átvészeltük ezt a napot is, de fél 11 volt, mire mindkettőt elaltattam :roll: Apa meg majd jön valamikor éjjel... Úgyhogy el is teszem magam, hátha tudok aludni 2-3 órát, amíg kel Peti :wink:

yuyu79

Nagyon jók a képek Mecsi :D Remélem azért jobban leszel lassan, drukkolok, hogy így legyen :wink:

yuyu79

Sziasztok!

Itt a szokásos éjjeli bagoly :wink: Most fejeztem be egy kis számolnivaló munkát,és gyorsan bekukk...

Szisz! Őszinte részvétem a nagymamád miatt!
Én apai nagyiym miatt aggódok. Nyíregyen lakik, csak telefonon tudunk beszélni (persze ha otthon vagyunk, látogatjuk), és újabban mindeig azt mondja, hogy nem bánná ha nem ébredne fel reggel. :cry: Főleg nagypapira orrol mikor miért. Általában meg nem történt dolgokkért. Öreg már szegényke. Féltem...

Boni! Persze amikor odaértem a Kopaszira, már csak Mazska volt ott rövidhajú, na de befelé menet találkoztam Ritusékkal meg Annáékkal (ők már hazafelé mentek). Na ott keresztelgettem át őket. :oops:
Zsigi fotó :lol: . Tényleg jó kis keverék! Nálunk én Rékában hol magamat hol az apját látom. Talán többen mondják, hogy rém hasonlít, de szerintem meg időről időre változik.
Ügyi Zsigi az angollal!

Apró! Jó, hogy nem lett fülszuri!

Mecsi! Édesek a fotók! Nem semmi Áron a zuhany alatt. RÉka hajmosása rendszerint ordítós. SZerintem ha jön a jó idő, és többször lesz vizes a haja, majd hozzászokik. Legalábbis remélem. Régebben nem volt gond.

Dia! Hajrá kistesó projekt! (Lassan mi is nekilátunk, csak előbb az építkezés végét látnám már!)
Drukk Helen Doronra!

Kaja: Rékától meg szoktam kérdezni, hogy mikor mit szeretne enni. Mármint kenyeret mivel. Selyemsonka, májkrém, kolbász. Ezek nála is nyerők. Sajtkkrém nem jön be igazán, vajkrém se. Sajt is változó. Van, hogy megeszi, akkor külön magban, és ő kéri, de van, hogy leszedegeti a kenyérről ha én rárakom, és megetet vele engem. :D

panna1

Mi elég mozgalmas napokon vagyunk túl:

Kedden este 6-kor elvittük RÉkát élete első kosármeccsére. Olyan igazi drukkós éneklős meccs volt. Itt a PVSK lányainak elég jó szurkolótábora van, SZeged ellen játszottak.
Rékának nagyon tetszett, nem volt megijedve. Persze nagyban hozzájárult, hogy a PVSK kabalaállata egy Panda, ami ott ugrált embernagyságban a pálya közepén amikor csak volt egy ksi szünet :lol: . Mindig azt nézte fentről, hogy "Paja"mit csinál, és kiabált neki. SZnetben lementünk megsimizni, de kicsit balul sült el, mert a beöltözött pasi épp levegőztette a fejét, és feltolta a homlokára a panda fejét. RÉka az elején nem látta, simogatta, puszilgatt aa Panda fejét, aztán mikor meglátta, hogy ott egy bácsi feje, és hogy igazából a bácsi a Panda beöltözve, láttam az acán a döbbenetet. :? Onnantól annyira nem is érdekelte. Persze a mecs végén ha megkérdeztük, mi volt a legjobb a meccsen, akkor persze "Paja" volt a válasz :lol: .
AMúgy vicces volt, mert a dobpergésre táncolt, meg nagyon érdeklődve nézte mindig, ha a szurkolók önmagukból kikelve hirtelen ordítottak meg hadonásztak. Azt hittem meg fog ijedni, de egyáltalán nem. Láthatóan jól érezte magát.

Aztán tegnap elmentünk játszóházba. Amit felújítottak, és egy óriási gorilla került az ugrálóvár tetejére, amit majdnem mindenhonnan látni lehetett. Na Réka ettől halálra volt rémülve, (mondjuk elég rémisztő is volt), úgyhogy többet volt az ölemben, mint amit külön játszott :cry: . Aztán apjával találkoztunk, és sikeresen elvitte magával a lakáskulcsunkat Bp-re (meg persze az övét is) :evil: . Így egész délután a városban csatangoltunk. RÉka az autóban aludt, este 8-ra értünk haza, aoja előttönk 10 perccel.

Ma reggel mentünk volna Ringatóra, ha apja nem viszi el a másik autóval együtt a gyerekülést is. :evil: (azért gondolhatjátok, kezdtem kicsit kiakadni).. Miután már totál be vltunk öltözve, sétáltunk egy nagyot.

Na ennyit a kalandjainkról. Bocsi, ha untatlak benneteket :oops:

Na megek pakolni, mert holnap reggel indulunk Bp-re, és még csomagolnpm kell, hajat mosni, stb.stb.

Jó éjt mindenkinek!

panna1

Julcsi!

Ügyes vagy, hogy egyedül is boldogulsz már!

Virslit Réka is imáadja!

panna1

Jó regeglt!

Mecsi Zsiga halandzsázik még ezerrel! de néha egy egy kósza érthető mondatot már észrevettem .. csak ugye nehezen veszem észre mert a halandzsa közé beteszi rafkósan.egyre több szót tud már.. édes persze a lámpa bába ,kettő tetto , sárga áda, és stb és stb

képek fantasztikusak, fiam bárcsak ennek a fele módján szerné a vizet. a hajmosás nálunk visítás mindent bevetettem már..de nem

Anna köszi a linket..mi benne vagyunk remélem jó idő lesz jövő héten!

Panna apának toll a fülibe

:twisted: étem már étem.. azt hittem több idő telt el Annáék távozása és érkezésed közt. :lol:
Vendég

pizza hawaii
Kép

fogak! Kép

Pedikür ahogy a nagynénémtől láttam

Kép
Vendég

Sziasztok!

Vagyunk mi is, csak most a délutánokat a nagymamánál töltjük. 60 évig voltak házasok, most kicsit egyedül érzi magát, de úgy látom nagyon erős, talán nem lesz baj.

Átfutottam amit írtatok, köszönöm az együttérzést.

Nagyon édesek a képek, és örülök, hogy Panna és Mecsi visszatért!

Most mennem kell, majd igyekszek visszakapcsolódni!

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Reggelt!

csajok jól eltűnt mindenki! :cry: gondolom mindenki a játszótéren tölti a nap nagy részét, mint mi is! :lol: :lol:

képzeljétek Zsigikém esténként a bilibe pisil.ma reggel elővettem a bilit és belepisilt, utána mondtam neki hogy kiöntöm belőle (mert állandóan belenyúlkálna) és visszatettem neki.ha kakilnod kell akkor itt a bili. ezzel elmentem hajat mosni.. jövök ki mert nagy volt a csönd ZSigi az ágyon álldogál és vigyorog mint a tejbetök ... ránéztem a bilire és tele volt kakival :lol: :lol: :lol:

na megyek mert ma állatkertezünk, talán az idő kedvez! :lol:
Vendég

Húúú, Boni, nem semmi a fiad :shock: :D És nem kent össze semmit a kakival?

Enikőm meg sokszor pisil a bilibe már jó ideje, de kakilni egyáltalán nem akar bele. És erőltetni meg nem szabad, mert az csak ront a helyzeten állítólag.... Mostanában szorulásos is volt, a pelusba is csak 3 nap után sikerült a kaki :) Adtam a kajájába pár csepp lenmagolajat, és attól rendeződött szerencsére :wink:

yuyu79

Sziasztok!

Boni,
Nagyon ügyi Zsigike! Virág már jó párszor pisilt a wc-be, de most a legújabb hogy fél a wc háttámlájától, így ha ráültetem a wc-re, hátranézz és megijed tőle és leakar szállni :roll: Lehet, hogy vennünk kell bilit, pedig nagyon nem akartam.

Köszi mindenkinek a drukkokat, megvolt ma a Helen Doron próbaóra. Viszonylag jól sikerült, azt leszámítva, hogy az ígért 2-3 gyerek helyett 7 gyerek volt és nem a tanárok gyerekei hanem igazi helen doronos gyerkőcök. Na meg a cd lejátszó az óra előtt tök szépen lejátszotta a dal-t amit bevittem, de az órán nem működött, pedig hoztak be még 2 lejátszót és egyikben sem működött. Pedig nagyon jó lett volna ha működik mert ez a dal nagyon nagy része lett volna az órának. És az bosszant, hogy óra előtt többször kipróbáltam, gond nélkül ment, de ott és akkor nem akarta az igazságot! :evil: Na de mondták, hogy ez nem az én hibám, sajnos nem jó magnójuk van, kellenének újak, szóval ezen ne aggódjak. Amúgy tök pozitív visszajelzéseket kaptam, a gyerekek is élvezték a dolgokat, nagyon aranyosak voltak. Én is jól éreztem közbe magam (a cd lejátszós dolgot leszámítva), szóval remélem hogy sikerülni fog! Egy héten belül ígértek konkrét választ.

Na megyek is, csomó mindent kellene még itthon csinálnom meg apa kiakar menni az outlet-ba nézni ezt-azt. Szép hétvégét nektek!! :)

Kép
Kép
dia123

Dia, örülök hogy azért ezen a technikai problémán kívül jól sikerült az óra. Biztos pozitív lesz a visszajelzés is :D

Nálam most ebéd utáni pihi van. Eni most aludt el Apával, Peti meg lassan ébred szopizni...

Jó hétvégét mindenkinek!! :D

yuyu79

Sziasztok!

Túl vagyunk a mosógép szerelésen, bár nem ment simán....
Sajna ahova be kellett volna kötni az elvezető csövet, el volt dugulva. 10 éve nem használt, eleve lezárt cső a falban. Péter még apósom érkezése előtt kiszedett egy csomó szilikont meg minden vackot onnan, így joggal gondolhattuk, nem lesz gond. Apósom ezért megküldte a kerti slagból jövő iszonyú erejű vízsugárral. Persze minden visszaspriccelt, a 10 éve benn álló állott, büdös, koszos víz a falakon, mindenhol. És sajna Péter kinn állt, nem hallotta, hogy üvöltünk, így vagy 20 liter víz folyt szét mindenhova.
Aztán nem sikerült kitisztítani, így elmentek csőgörényt venni. Addig én meg gyanútlanul elkezdtem ebédet csinálni és teljes sugárral megnyitottam a mosogatót. Aminek a lefolyója valahol csatlakozik ebbe a vacakéba. Így most változatosság kedvéért belülről mostam át teljesen, és észre sem vettem, mert nem volt hangja, olvasztottam, így sok vizet engedtem. Újabb 20 liter víz a konyhában, előszobában, mindenhol, ez meg malteros, vakolatos, de utána még egy kis csőgörényezés és meg lett oldva a helyzet.
Majd 2 órán keresztül négykézláb mostam fel a konyhát egy pici szivaccsal, mert ezt a koszt normál felmosóval nem lehetett.
Szóval most szépen muzsikál a mosógép, minden okés, csak én vagyok tropa, így a mai nagybevásárlást elhalasztottam.
Főleg, mivel reggel arra ébredtünk, hogy vmi nagyon nem stimmel. Tudjátok, nekem Levivel is szivárgott a magzatvizem és burokrepedésem volt és most reggel is ehhez hasonló volt a dolog, de szerencsére elmúlt, egyenlőre. A mosógépet mindenképp be kellett üzemelni, az nem várhatott. Erre meg senki nem gondolt, hogy Murphy megint errejár.
Na mindegy, most szigorú pihi van.

Kipakoltuk a régi gépet és 3 hét múlva kezdődik a banzáj a füriben is, le van beszélve. Egyik szemem sír, a másik nevet, mert az még egy nehéz menet lesz.

Dia, szuper, hogy sikerült a próbaóra, a magnókkal meg ne foglalkozz, nekünk kb. nem volt olyan sima nyelvóránk gimiben, ahol mentek volna ezek a vacakok!
Jó vásárlást Nektek mára. Miket néztek? És melyik outletben?

Boni, nagyon ügyi fiad van. Levi még mindig csak lovagol a bilin, de ha a fütyije elé tartom fürdés előtt, akkor azonnal abbahagyja a pipilést.
Talán majd nyáron.

Most főleg utál minden birizgát, mert ettől az antibiótól totál kész van a pocakja, kb. minden pukinál bekakil és úgy szégyenli magát. Látszik, hogy nagyon nagyon zavarja a dolog.

Na, tényleg próbálok pár képet tölteni végre, de valahogy ezek a napok olyan rövidek...vagy épp határtalanul hosszúak?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Apró! Nem semmi ez a mosógép-beüzemelés! Nem csodálom, hogy teljesen kész vagy! Azt hiszem én az első kör után hajat téptem volna, második után csak csendesen bőgve törölgettem volna felfelé... Amilyen tropa én is vagyok mostanság... Remélem magzatvízzel nem lesz semmi gond!

Boni! Zsigi nagyon ügyes a bilizéssel! Réka esténkét fürcsi előtt belepisil a bilibe, de néha még azt sem. Ma felültetett rendesen ,mert láttam, hogy feszeng, kérdeztem, hogy kaka? Menjünk WC-re? Bólogatott, de aztán semmit nem produkált, csak olvasott a WC-n :lol: Ez egyébként nagyon viccesen néz ki, mert tényleg tartja az újságot, és hangosan folyamatosan magyaráz, mintha olvasna...
Kakilás témánál mi ott tartunk, hogy általában szól, ha kaka van. Főleg hogy ha keményebb, mert gondolom az kényelmetlenül nyomja :D

Dia! Örülök, hogy a műszakiaktól eltekintve jól sikerült az órád! Megy a drukk, hogy felvegyenek!

Mi pénteken reggel mentünk BP-re. Apának hol itt volt másfél órás tárgyalása, hol ott. Az elsőt egy parkolóban tölöttük kavicsot dobálva a pocsolyákba. A másodikat egy közeli játszótéren. Egész jól viselte Törpi. aztán ki Gödöllőre, úgy vissza Dunakeszire a rokonokhoz, ahol aludtunk. Elég későn érkeztünk, Réka még bevetette magát a játékok közé, így mindennel jól megcsúsztunk, volt vagy f11 mire elaludt. Persze fürcsi, öltözés nagy ordítás közepette.

A szobában, amiben aludtunk nem lehetett besötétíteni, így reggel 6-tól Réka már ébren volt, és nem aludt vissza. A továbbiakat nem részletezem, kitalálhatjátok, milyen volt így, hogy 3 órával kevesebbet aludt, mint szokott.... Mi se viseltük túl jól, mert kerti grillezést dobott össze a házigazda, borozás közepette, és 2-3 körül feküdtünk... f11 körül indultunk ügyezni, meg a házhoz, Réka aludt vagy 2 órát a kocsiban, utána arany gyerek volt végig az építkezésen. Úgy 2-3 órát homokozatott. Kb csak fél óránként kellett kicsit foglalkozni vele. Tegnap este f10-re értünk haza Pécsre, de majd elaludtunk a kocsiban Csabival.
Ma meg elmentünk Orfűre kirándulni, ami elég jó volt, leszámítva, hogy baromi fáradtak voltunk még mindig. Talán holnapra kipihenjük magunkat.

Nálatok mennyire mennek mostanában a hisztik? RÉka szinte minden nap nyom egy 20perces üvöltést valamiért. AMikor fáradt, akkor egyszerűen elviselhetetlen. Semmi se jó, mindenen nyűglődik. Remélem ez már a hisztikorszak, mert ha az még most jön és ez durvulni fog, akkor én kirohanok a világból...
Amúgy lehet tudni, hogy kb mennyi ideig tart a dackorszak? Mi a tapasztalat a többgyerekeseknél?

panna1

Aproo baccus ez durva még olvasva is!

Panna
legközelebb ha ilyen van hivj fel és jöttök hozzánk :wink:

szombaton áűllatkerteztünk, délután 4ig kinnt, tegnap avasúttörténeti parkban voltunk

ha valaki szereti thomast van egy hely ahol 2600 helyett 990 ért lehet megkapni, illetve booklineon 1200 :wink:
Vendég

sziasztok!

vagyok én is ám, csak a 7végék nagyon elszaladnak mindig! :S

Dia, örülök, hogy jól sikerült a próbaóra, remélem, hogy felvesznek! ;)

pénteken voltam a védőnőnél, így az a nap teljesen elment, a vizeletemben találtak nyomokban fehérjét, ettől picit megijedtem, mert anno Benivel semmilyen gondom nem volt egyszer sem! :S de a védőnő szerint semmi gond nem lesz most sem, majd legközelebb vigyek pisit, és megnézzük a tesztcsíkkal...

legközelebb 6 hét múlva kell mennem :S

szerdán megyek a régi-új nőgyógyászhoz, de elég macera Benivel mindent megszervezni, ráadásul úgy, hogy még senki nem tudja a családban, hogy jön a tesó, szóval mindig ki kell valami találni...

Boni, Zsigi nagyon ügyes! mi sehogy nem állunk a bilizéssel. egyáltalán nem érdeklődik a dolog iránt, bár tudja, hogy mire való, mert mikor játékból ráül, persze ruhával, akkor mondja, hogy pisss.

Panna, nagyon jól bírja Réka ezeket a progikat, persze a hisztit megértem, meg nálunk is nagyon előjött most, de remélem, hogy ez már a dackorszak, és hamarosan vége lesz, na jó, gondolom, hogy nem lesz olyan könnyű menet, de iszonyat, amit leművel a fiatalember! és azért valljuk be, egy lánynak jobban elnézik a hisztit, mint egy fiúnak. legalábbis ez a tapasztalatom... :S tegnap pl. a Tesconál voltunk, van ott egy donald kacsa, aki hajóban ül, na, ebbe is pénzt kell bedobni, az én gyerekem meg marhára oda van érte. ha arra járunk, már tudja, hogy hol van ez a kacsa... és, mint tegnap is, elkezdte mondogatni, hogy oda-oda. hát elindultunk, de csak szépen sétálgatva, erre két kisgyerek elrohant mellettünk, a kisfiú bevágódott ebbe a kacsás carba, az én gyerekem meg kb. 30 méterről, üvöltve, bőgve kiabálta, hogy oda-oda, és teljesen magán kívül volt... tök égett a fejem, a szülők is csak néztek, hogy mi a baja az én egyetlenemnek! :D hát komolyan! pedig eddig mindent olyan jól meg lehetett beszélni vele. ja, és a slussz poén. mire apuka odaért hozzánk, mármint a én férjem, a gyerek dobott egy fejest a kishajóban, szóval most úgy néz ki, mint rocky balboa... :oops:

Kép

Aproo, jááááj, ez a mosogépes mizéria! nem semmi! azért örülök, hogy végre megvagy vele! de nem semmi, amin keresztülmentek! remélem, hogy a füriszoba szétbombázás könnyebb menet lesz, vagy legalább lesz segítséged!!! ;)

fotót Leviről hozzál!

Mecsi! mi van a Szt. Imrében? mit variálnak megint? szerdán megyek... de csak a K épületbe... az endós dokihoz! vagyis az asszisztenshez, vérvételre... csak a szokásos!

na. most megyek, mert kb. 1 hónapja nem takarítottam, és most már muszáj erőt venni magamon! :( :oops:

sophie27

Andiknak utólag is, Emmának pedig a mai napra nagyon sok boldog névnapot!!!!:)

sophie27

Andik, Emma Isten éltessen Benneteket!

Zsófi, igazi kis sexepilje van Beninek.
Nem akarlak bíztatni (Panna Téged sem), de a hiszti korszak néha évek kérdése... :roll: :oops: Legalábbis családi és baráti körös tapasztalat...
Levi most épp azt tanulja el Álmostól, aki mindjárt 3 éves, hogyan lehet a legszebb hisztiket levágni és hogyan lehet minél gyorsabban mindent elvenni a másiktól, egy sarokba gyűjteni és oda nem adni semmi pénzért. És ezt persze mindenhol máshol is bemutatja.
Ma vettem bébiőrt, illetve ma mentem el érte, és ott az egy éves kisfiúnak ezer játéka volt, hááát, Levi mindet odahordta az ölembe és ki nem adta volna a kezéből. Vicces volt. :roll:
Én is remélem hogy lesz segítségem....füriszoba ügyben.
Családnak mikor mondjátok el?
Képet kéne tenni, csak a másik gépre kellene felírni, ott meg vagy alszik Levi, vagy nem hagy. Megint olyan, amióta beteg, mint 7-8 hósan. Semmit nem lehet mellette csinálni, kis hisztigép. Se főzni, se mosni, nemhogy képeket szerkeszteni... :oops:

Mazska, a philips bébiőrök olyanok amilyet keresel, írtó tutik. Nekem egy barátnőm ajánlotta, aki végigpróbálta az összeset...vagy írtam már? Ha igen, bocsi, szenilla vagyok....

Boni, hol van Thomas 990ért?
Illetve egyszer tettél fel egyedi névre szóló altatódalos oldalt. Meg tudod nekem keresni, mert kellene a dokimnak most született kisfia és eddig főnyeremény a fickó!
Állatkert szuper lehetett!

Panna, le a kalappal, sztem Réka nagyon ügyesen bírja ezeket az utakat, meg egyhelyben üléseket.
Levi mostanában ha lassul a kocsi, vagy lámpa van, azonnal elkezd óbégatni, hogy mennyűűűű (menjünk), de ezt kb. mpként mondja, amíg el nem indulunk és olyan hangosan, hogyha dupla sáv van, akkor a mellettünk lévő kocsiban is rajta mosolyognak. Múltkor egy rendőr állt mellettünk, akkor úgy üvöltötte, hogy nínó, hogy a rendőr pasik meghallották és bekapcsolták a lámpát neki, persze hang nélkül. Totál odavolt meg vissza. Egy ideig tényleg édes,vicces meg minden, mármint a kajaba, de a 20. lámpánál már a hajunkat tépjük. Szóval dugóban, városban kizárt vele autózni. :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Hát mi betegen sajnos, du. jön doktornéni ,de sztem mandulagyuszi + középfülgyulladás tuti! Tegnap belázasodott , estére 39 és remegett és üvöltött, most meg iszonyat csúnyán köhög, fogdossa a fülét és alig van hangja.
Szombaton Halásztelken voltunk , és kint voltunk a játszótéren sztem ott szedte össze.
Nálam a helyzet változatlan! Már nagyon kivagyok, de mindegy. A hétre rendeltem kaját is , mert ez a nem főzés is tarthatatlan.

Aproo azért is nem szóltam, mert vendégségbe voltunk és csak 1órát játszóztunk! Mosógépes sztori hááááttt faca! De vigyázz magadra és tényleg pihenj , mert te is hajlamos vagy túlhajszolni magad! Hogy állsz a szoba díszítéssel?

Boni bilipisihez gratula! Nálunk ez nagyon nem megy még , száműztük is még a bilit kicsit. Zsigi nagyon édes legényke! Pedikűrös kép nagyon jóóó!

A látogatásunk még mindig áll egyszer biztos eljutok hozzátok, csak legyek már én is jobban.

Panna nálatok sosincs megállás???:shock: :shock:

Zsófi a Bártfay rendelőt teljesen felújítják ,szóval mi onnan mentünk be , hogy megkeressük az UH-t de nem ott van és nincs is átjárás a két épület között szóval mehettünk körbe elölről a kórházi bejártatból . A kórházi nőgyógyászati osztályra rakták az UH-t meg az nst is ha jól láttam. Meg az emeletek se úgy vannak hogy a 2dik az a 2dik. nem a 4dik a második valami ilyen zagyvaság. szóval ki be járkáltunk a liftbe. :lol: Áron mondjuk élvezte.

Nem tudom elújságolhatom e, de Andim is terhes! :) Szóval megint együtt nyomulunk majd , csak ő várhatóan dec. elején fog szülni.
Pénteken először együtt fürödtek a gyerekek , szegény Zsófit Áron kiűzte a pancsolásával! :)
Kép
na és együtt napoztak
Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Húúú de nagy itt a csend!!! Mi lesz ha itt lesz a jó kis nyári idő :) :)

HÁt valami vírusos nyavalyát kaptunk el +kruppos köhögése volt az este 2-3 nap karanténra ítéltek minket.

Aproo várjuk azért a képeket!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi, jobbulást Nektek! Minden téren.
Képekkel igyekszem...:-)
Andakának meg hatalmas gratula!!!!De jó.
Szoba: még hiányzik a plafonról egy csomó foszforeszkálós csillag..Nektek van, ugye? Honnan vetted és mennyiért?
Aztán a füriszoba alatt átfestjük Levike ágyát, kaptunk még egy bölcsőt (ez rögzíthető és picit nagyobb, tehát tovább jó), így minden szobában lesz Mazsolának helye az első 4-6 hónapban.
Május vége, június majd a gyerekszoba teljes átrendezéséről szól, de csak, ha már készen vagyunk az egyebekkel...

Tényleg nagyon eltűnt a banda... :cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Utólag is boldog Andi napot, és mára meg Emma napot!!!

Mecsi,
Szegény Áron, jobbulást neki! Meg neked is, most már igazán véget érhetne ez a rosszullét, hogy azért élvezni is tud a babavárást! :roll:

Zsóf,
Húúú, szegény Beni! Puszi a szemére!!
Sztem ne aggódj a fehérje miatt, ha a dokik nem aggódnak miatta, ennyi időt várnak két vizsgálat közt, akkor nem lehet nagy baj :wink:

Aproo,
Biztos szép lesz a szobácska!! De azért pihenj is valamit!!:wink:
Outletba apa akart nézni öltönyt én meg egy sportcipőt. Mindketten sikerrel jártunk, ami ritka!!

Panna,
Nem semmi, mennyit jöttök-mentek! Hiszti nálunk is kezdődik. Én most már elővettem a fakanalat, kap ilyenkor egy kicsit a popsira, nem tolerálom a hisztit. Persze előtte figyelmeztetem, hogy hagyja abba vagy jön a fakanál, és ha nem hagyja abba, akkor muszáj. Aztán elmagyarázom neki, miután lenyugodott, hogy miért kapott ki. És érdekes, mert én vagyok a szigorúbb szülő, és hozzám jön odabújni utána, és nálam kevésbé hisztis mint apánál. Sajnos most ebben a korban nagyon nem jön ki az apjával, ha haza jön annyira nem örül neki és játszani sem nagyon akar vele meg öltöztetni sem engedi. Sztem most féltékeny rá, mert ha hazajön apa, akkor a figyelmem más felé is irányul, vagy nem tudom...Más tapasztal ilyet?

Kép
Kép
dia123

Ja hétvégén voltunk a Budakeszi Vadasparkban. Az elején még jó volt, de aztán már sztem túl sok volt a látnivaló, az állatok már annyira nem érdekelték, inkább az foglalkoztatta Virágot, hogy elszaladjon anya meg apa elől! Itt egy pár kép:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
dia123

Köszönjük a névnapi köszöntéseket, tolmácsolom Emmának!

Tegnap jöttünk haza a Mátrából, ahol barátainkkal töltöttük a hétvégét. Szuper volt, rengeteget túráztunk, jókat kajáltunk. Emma egyre jobban élvezi a kirándulást, a hosszúakat is. Megjártuk az egyetlen "veszélyes útszakaszt" a Mátrában, Galyatető-Mátraalmás (2,5 éve nem mertük kipróbálni, mert terhes voltam, vagy babával voltunk, most, hogy mindkét dolog fennállt, persze belevágtunk :lol: ), és túléltük. Vasárnap meg gyönyörű virágos réteken sétáltunk, ahol orchideák nyíltak, és egy kis erdei kápolna melletti tónál (Szent-Anna tó) az unka-békák sajátos brekegését hallgattuk.

Panna, hiszti nálunk is van, kb. 2 hete komolyan. Megy a nemnemnemnem, és ha valamiért nem csinálhatja azt, amit szeretne, üvölt és toporzékol. Ez egy ilyen korszak, remélem túljut rajta. Nálunk az elterelés működik.
A hiszti mellett az a legújabb, hogy Emma mindentől fél (amitől eddig nem). Fél a cicáktól, a babáktól, a kacsáktól, meg ha valaki ismerős odajön hozzánk az utcán. A helyes fiatal pasiktól nem fél csak, messziről mosolyog rájuk, és utánuk fordul (ez általában kölcsönös).

Boni, tényleg ügyes Zsigi nagyon! Emma csak most kapott bilit+bilikönyvet. Sajnos kisfiú van benne, de az eladó szerint lányoknál is működik :). Mindenesetre a gyerek már megtanulta a fiú és a lány közti alapvető különbséget.

Mecsi, jobbulást nektek.

Dia, nagyon helyesek Virág képei. Látom, ő nem fél a kecskétől :)

Na kezdődik az NCIS, reklám alatt dobok fotót!

sushy

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: