JÓ REGGELT KISMAMIK!
No, megvagyok én is.Meggyógyult az aranyerem,mehet a gátmetszés .
Az emelt adagú magnézium jótékony hatása=elmúlt a székrekedésem is!!!
VOK: Millió drukk a sebész látogatáshoz, gipszed vegyék le és fuss-szaladj!
HARI:Gyógyulj meg mielőbb!!!
KIMENŐ: Mihelyt engedélyt ad a gyermekorvos én is viszem ki Balázst, hiszen várja Lilikét a játszótér...
PELUS: Mi 2 csomag Libero -t vettünk.Mindkettő Newborn méretű, hiszen nekünk nem lesz nagy a baba.
NYUSZI:Hála Istennek, hogy semmi baj nem lett, csak így tovább!!!!
CSILLA: Neked innen Debrecenből küldök a lelkedre gyógypuszit-NEM VAGY CSÚNYA!!!!
Lábdagadásra próbáld ki, hogy veszel mentolos lábkrémet-van a Rossmann-nak is és a DM-nek is saját márkás kismamiknak való lábkrémje, bekened a csülkeidet és felpolcolod.
Jobb lesz tőle.S azután megeszel annyi almát, amennyit egy nap alatt bírsz!
Nekem azt mondta a kardiológus, mivel szívbeteg vagyok, hamar fogok vizesedni, ha dagad a lábam, akkor egy nap almanapot tartsak, csak alma , víz semmi más.
Eddig egy napig kellett csak csinálnom, és nyoma sincs a víznek...
HINTA-PIHENŐSZÉK : Lilikémnek nem volt.
Tetszik a pihenőszék, majd ha baba megszületett, lehet veszek neki, de most még nincs tervben.
SZÜLÉSNÉL PÉNZEK Nálunk úgy lett megbeszélve, hogy:
Fogadott doki eddig kapott 70.000 Ft-ot a vizsgálatokért.
A szülés után kap ha sima lesz 50.000 ft-ot, ha csaszi, akkor 70.000 ft-ot.
Szülésznő(fogadott nincs), ha elégedett leszek, akkor ajándék csomag és szép köszönő képeslap , max.10.000 ft.
Csecsemős nővérek:Csomagot kapnak-Távozáskor apa a főnővérnek odaadja
a csomagot, teszek bele minden félét, és osszák el maguk között.
Max.10.000 Ft.
Rólunk: Mindennel készen vagyunk, most azon gondolkodom, hogy jövő hét végéig eszem a magnéziumot.
Utána betöltött 36. héttől kell elkezdeni a málnalevél tea iszogatásást és megnézem a homeós bogyókat is, mit-hogyan , mennyit kell enni...
Hátha gyorsabb lesz a szülés....
No, szófosást befejeztem mára!
Millió puszi mindenkinek, szép napot, ne ilyen esőset!!