A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Csináltam a Windows Live-n egy oktoberi kismamik fiókot!
Vendég

es mi az a windows Live????
Bocs de en hot analfabeta vagyok it-bol:)

Terhessegi csik ellenit en nem hasznalok meg elsonel sem hasznalam egyaltalan de nem is volt semmi csikom sehol. Sima kremet hasznaltam valami testapolot mert majd megorultem a viszketestol, nah ezt az idoszakot mar most nem varom.
VAlami termeszetes kremet akarok keresni , mert igen erzekeny a borom alapbol...
Lehet bemegyek a lushba....
Van a baba boltba is, az a marka ami amore milk kapszula is, nah de arany aron merik....
Narancsborre meg olvastam valahol valami otthon elkeszithetot, csak nekem mindig az azzal a bajom hogy nem keszitem el:))))

Van olyan akinek meg szokott hanyingere lenni? nEKem 3 napja ujra van:( NEm is konkret hanyinger hanem megint az ha eszem azert vagyok rosszul ha nem akkor azert, rossz szjiz mindentol-brrr.
Es azt mar megfigyeltem ha csokit esze ez fokozodik:(
Mindegy ugyse ehetnek a cukrom miatt.
tavasziszel

Csajok!

Én beléptem erre a windows live-ra, csak még meg kell tanulnom, hogy működik. Na majd ma eljátszok vele, úgyis hülyére unom magam a munkahelyemen :-)
És Kata, köszi a fáradozásokért!
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Látom termeltetek szépen :-)Kezd ujjáéledni a topic :)

Lina: hogyhogy még dolgozol? Legalább könnyű melő? Mikor mész tp.-re? Amugy alakul a poci, és az alakod miatt szerintem se kell majd aggódnod :-)

Tavasziszél: szerintem a windows live az a messenger. Szerintem. Aztán énse vagyok prof ezekben a dolgokban :( Amugy jok ezek az otthon krémek csak tényleg az a baj vele hogy avgy nem ér rá vagy pedig lusti az ember megcsinálni... nem? :) Hát igen a hányinger. Én pl nem voltam hányingeres de tegnap ülő hejzetemben majdnem leestem a székről megszédültem és majdnem szaladtam hányni. :shock: Énis akartam már kérdezni9 vcan e valakinek ilyen. :-) Szerintem ezis majd elmulik nem?

Kata: jol értem hogy a windows live a messenger?? Amugy jo lett a táblázat már akartalak megkérni tedd fel ha ráérsz :-) És amit megadtál cimet meg jelszót hova kell beirni?

Kri: előbb megérzed majd azt a babamozgást. Én néha már érzem.De csak nagyon hangyányit. Szó szerint :-) Amugy ti hogy vagytok?

Egyébként aki szeretne vegyen fel messengerre ( ha kata nem ugyanarról beszél ) dinuci01@citromail.hu általában sokat vagyok fennt :) Akkoris ha nem vagyok itt.

Linn, mók: gratulálok az eredményekhez szépen nőnek a babucik.

Lányok: reggel ugy beszurt a hasam mikor felkeltem. Szerintetek is attól van hogy elfeküdtem vagy megnyomtam?Mert ugye álmomban senki nem tudo odafigyelni a pocire nem? Kezdek megint parázni :oops: Szerintetek ha péntek megyek orvoshoz hogyan tudnám elérni hogy elküldjön UH-re. Olyant kéne azért mondanom panasznak ami nem ok arra hogy befektessen a korházba :shock: Egyszer már egy ismerősöm erre ráfaragott. Mert engem csak a parám miatt meg a szurkálás miatt nem küld el sztem. nem?

dinuci01

Sziasztok!
Itt vagyok ám minden nap,olvasom hogy kivel mi történt. Csak most egy pár napig pihiznem kell,mert egy kicsit megfáztam,noha lázam szerencsére nincs,de úgy köhögök hogy csak na.
Ha holnapig nem javul a helyzet akkor a háziorvosommal iratok fel valamit.
Azt hiszem engem is elküldenek genetikai tanácsadóba,mert 36 éves vagyok. De az biztos ha az afp-n minden rendben lesz nem fogom szuratni magam. Valószínű hogy a kombinált szűrést fogom választani,bár szép pénzt kérnek érte. De fő az hogy egészséges legyen a baba.
A csíkokra én avon-kakaóvajas krémét használom,eddig bevált.

Kép
Kép
Kép
andinet74

dinuci01- én még mindig hason alszom :oops: , másképp nem is tudnék,pedig már akkorra a hasam mint másnak 5 hónaposan. Eleinte azt hittem ikreim lesznek..... :?

Kép
Kép
Kép
andinet74

Dinuci!

A keresőbe írd be, hogy www.windowslive.com
Ott kell majd bejelentkezni a felhasználónév és jelszóval. Én épp most csináltam magamnak egy névjegyet, de úgy látom más még nem merült el ilyen mélyen a témában :-)

Sajna még 1 hónapot ki kell húzzak valahogy a melóban, megy a visszaszámlálás minden áldott nap! Elég veszélyes helyen dolgozom (baktériumok, vegyszerek) de mivel kijelentettem, hogy terhesen nem vagyok hajlandó ezekkel a dolgokkal érintkezni (amit amúgy maximálisan támogatnak a cégnél) jobbára csak a gép előtt ülök, internetezek, bár ezt kb 2 nap után eluntam. Azóta rákattantam erre a topicra, de sajnos elég kevesen írnak. Gondolom még sokan dolgoznak, meg ahol van már gyerek ott ő diktálja anya napirendjét.... Ja, és még a magyar elektronikus könyvtáron olvasgatok mindenféle regényeket.

Az alvással én is gondban vagyok, mert 25 éve hason alszok - már amennyire emlékszem- és most már azért nem túl kényelmes, úgyhogy próbálom felhúzott térddel stabil oldalfekvés-szerűságben kihúzni az éjszakát :-)
Vendég

Dinuci!

Én két-három napja nagyon szenvedek elalvásnál, mert teljesen hason nem megy /eddig így aludtam/. Kb.5 napja nagyon húzódik a hasam alja, és időnként szúr is . Ha ülök vagy fekszem, után nehézkes a a kinyujtózás. Csak azért nem izgulok mert hétfő voltam uh-n. Egyébként biztos megint bestresszelnék.

Kata!
Sajna én sem értek ehhez a messengerhez, légyszi írd le hogyan is működik. Egyébként ez miért jó? Könnyeb feltölteni fotót?
Én mondjuk ahhoz is analfabéta vagyok.

Táblázatot is ki kéne majd egészíteni a baba nemével, mert pár héten belül áramlani fognak az infók. Köszi előre is... :D

Kép
mók

Mók!

Amennyire eddig sikerült kitapasztalnom, szerintem jó benne, hogy a fényképeket mappákba lehet gyűjteni. Mindenki csinálhatna egyet vagy akár többet magáról és felrakhatná a pocakfotóit, UH képeit, kutyáit-macskáit:-)
Szerintem ha egy időpontban több tag is fenn van, akkor "látják" egymást és lehet közvetlenül csetelni (javítsatok ki, ha nem így van, egyelőre egyedül vagyok belépve)
Azért is jó még, mert csak mi léphetünk be és kisebb az esélye, hogy visszaélnek a képeiddel, adataiddal. Talán így több mindent el merünk mondani magunkról - ki hol él, mivel foglalkozik, gyerekek hova járnak oviba stb..
A naptárban bejelölhetjük, hogy ki mikor megy dokihoz, ultrahangra.
Szerintem (ebben megint nem vagyok biztos) témákat is létre lehetne hozni és ahhoz megjegyzéseket írni pl terhesvitamin, krémek, kórházak stb.
Na eddig ennyire sikerült rájönnöm. Neked is mondom, hogy a www.windowslive.com oldalon tudsz belépni.
Vendég

Elvielg csinatam ilyen fiokot magamnak, most hol talalom meg ezt az okotoberi kismamik dolgot?????
tavasziszel

Kata,

nagyon köszi, hogy megcsináltad! Mindjárt meg is nézem hogy működik, amíg elrajzolgat a lánykám. :lol:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok csajok!

Nagyon beindultatok!Terhességi krémeket én sem az első terhességemnél sem most nem használok.Testápolót viszont minden mennyiségben.Nekem igazából mindegy milyen,csak sok legyen.Ha nem kenem magam ,akkor viszket a bőröm.Egyébként nem igazán jellemző rám a kenegetés(szinte soha),de már most muszáj!!!!!Szerintem az,hogy reagál a bőr a terhességre,az nagyrészt genetika.Nekem egy darab csíkom sem lett a korábbi terhesség miatt,anyukám sem csíkos.

Hasszurkálás:Megfigyeltem,hogy a hirtelen helyzetváltozásoknál jelentkezik.pl.fekszem és hirtelen felülök.De nem vészes,az első terhességemnél is volt.Nem okoz problémát.

Képzeljétek éjszaka ,miután megvolt a szokásos pisijárat,a pocim alja enyhén kidudorodott.Ott volt az én kis pöszmötöm.Ahogy rátettem a kezem szépen ellapult.Nagyon várom már,hogy rendesen elkezdjen dolgozni,mert még csak nagyon finoman mocorog,nagyon rá kell figyelnem ,hogy érezzem.

Megyek ebédet csinálok!
Vendég

Hali!

Kataaaaa: nem értem :-( Biztos jo dolog ez a live! de nem értem hogy kell használni. Beirtam valahova magam, meg láttam közülünk 2 emberkét is de nincs ott senki. Képeket se látok :( Vegyél fel majd msn-re ha nem tul nagy kérés és segíts. mert ezt az oktoberi babákat is felvettem ott is van msn-emen de nem tudom mit kezdjek most. Köcike

Kata16: dejo hogy érezted :) Énis szeretném már nem csak a kapargászást :) olyan jo volna már valami kézzelfoghatót érezni!
Jó neked hogy nincsenek nem voltak csikjaid. Énnekem nagyon csunyácska volt a poci. De szép nagy :-D Meg most se panaszkodhatok.

Kri: te érted a live-ot? téged se látlak ott? Vagy Pfeiffer néven te vagy ott? :oops:

Tavasziszél énis csináltam asszem fiokot de nem találok semmit.

Mók: szthiszem bajba lesz jo néhányunk az alvással. :-) de remélem nem lesz kár a babákban :(

Lina: akkor nyugis a meló és az ugy elfogadható. Énis maradnék ha olyan hejem lenne. De mivel magam vagyok meg a párom ennek az a hátránya hogy nem mehetek ugymond szabira meg tp.-re. Igaz azon vagyok de csak névlegesen. :)

Na menem kell később még megnézem ezt a live.-ot. Sütök fasirtot petrezselymes krumplival. Sietnem kell mert párom megy rutin vizsgára 1 re. Remélem ez is sikerül neki.

dinuci01

[quote="etus79"]S írta:etus79ziasztok!

Na végre nálunk is megvolt a 12 hetes UH. Sissy drukkolok holnap.

Szerncsére minden ok volt. Nyaki redő rendben, 6,5 cm a baba, és össze-vissza izgett mozgott. DE nagyon jól látszott, még az ujjacskái is. Sajna felvétel nem lett, mert a dokinéninek nincs kütyüje, de képet kaptam. Már az arca is tök jól látszik, hihetetlen. A vérvétel eredményéért meg honap kell telefonálni, mert a down-szűrést, itt ilyenkor csinálják (nem kötelező, de megkérdezik kéred-e).

Dokinéni kedves volt. Mondjuk az vicces volt, hogy amikor kérdeztem, hogy mikor kell menjek EKGra, akkor azt mondta, hogy hát a baba szívét csak később vizsgálják meg tüzetesebben. Azt hittem félreértett, mondtam neki, hogy nem a babának kérdeztem, hanem nekem. Hát furán nézett. Miért szívbeteg? -kérdezte -nem.- Hát akkor meg minek? :)
Szóval itt ez is máshogy van. Egyébként a baba szívét sem hallgattuk meg, csak megnéztük. Pedig alapos vizsgálat volt, sokáig nézte, és ezt-azt többször is lemért.

De legalább most nem 2 hónap múlva kell mennem, hanem 4 hét múlva.
Szerencsére hízni még nem híztam, ami azért jó, mert most egy 4-5 kilóval többel kezdtem, mint az előzőt. Viszont Julival a 3. hónapra már híztam 3-4 kilót, szóval talán most sem leszek több, mint múltkor (remélem).

Nekünk nincs háziállatunk, de a barátainknak van 2 kutyája, és két gyereke, egyik Julival egyidős. Kint is, bent is vannak, és semmi baj velük. Sőt én azt hallottam, hogy a kutya jót is tesz a gyerekek immunrendszerének (meg lekének is :), és csak a macskával kell a terhesség alatt, meg az elején egy kicsit jobban vigyázni, amiatt, amit Lina írt.

Majd megpróbálok én is gyakrabban jönni, mert tényleg nem fair, hogy csak páran irogatnak.
Szép napot!
Edit

Pedig EKG kell. Nekem nem jó az EKG-m, ezért szív UH-ra kell mennem olnap reggel. Ha nem jó a szívem, nem szülhetek. Császár lesz. De remélem nem lesz gond.

A háziorvoshoz kell menni EKG miatt. Vagy ő csinálja, vagy ad beutalót. Mindenképp meg kell csináltatni.

Kriszta
Kép
cherryke

[quote="mók"]C írta:mókherryke!

Az endokrinológus az endokrin elváltozásokkal foglalkozik, talán a legjobb magyarázat /aztán kijavít aki akar / hogy a hormonokkal foglalkozik. Illetve nekem van egy elég összetett betegségem: pcos. Ez azt jelenti hogy policysztás a petefészkem, és nagyon magas az inzulinszintem (nem a cukrom). Az inzulinszint befolyásolja a petefészek működését is. Most meg kiderítette hogy a pajzsmirigyem sem tökéletes. Állapotomhoz képest "csoda" fejlődik a pocakomban. De segített a fogyásban, mert nálam ez a betegség elég nagy túlsúlyal is jár, bár csak 10 kilót fogytam mielött terhes lettem, azért így is örülhetek hogy sikerült.
Remélem többé kevésbé sikerült elmagyaráznom. A pcos-t azért tettem hozzá, hogy ha valaki gyanítja magánál a betegséget akkor azonnal forduljuon endokrinológushoz.

Sissy!
Ezer drukk, tuti minden rendben!!!!! :D

Most már értem. Köszönöm

Kriszta
Kép
cherryke

[quote="andinet74"]S írta:andinet74ziasztok!
Itt vagyok ám minden nap,olvasom hogy kivel mi történt. Csak most egy pár napig pihiznem kell,mert egy kicsit megfáztam,noha lázam szerencsére nincs,de úgy köhögök hogy csak na.
Ha holnapig nem javul a helyzet akkor a háziorvosommal iratok fel valamit.
Azt hiszem engem is elküldenek genetikai tanácsadóba,mert 36 éves vagyok. De az biztos ha az afp-n minden rendben lesz nem fogom szuratni magam. Valószínű hogy a kombinált szűrést fogom választani,bár szép pénzt kérnek érte. De fő az hogy egészséges legyen a baba.
A csíkokra én avon-kakaóvajas krémét használom,eddig bevált.

Én hétfőn voltam kombinált teszten. Nekem ingyenes volt... Nem hiszek benne, mivel csak teszt. Hülyeség. Nem a véredet vizsgálják, illetve azt is, de tesztet csinálnak. Ami kb 10%-os :D
Holnap megyek genetikushoz a szív UH után. Megnézi Ő is a babát, és ha nem lát elváltozást... Ápr 30.-án meg ugyis megyek a dokimhoz UH-ra és afp-t is lehet meg csinálja akkor... ha ezek rendben leszek nem szúratok.

Kriszta
Kép
cherryke

"Hasszurkálás:Megfigyeltem,hogy a hirtelen helyzetváltozásoknál jelentkezik.pl.fekszem és hirtelen felülök.De nem vészes,az első terhességemnél is volt.Nem okoz problémát. "

Nekem is van kb 1 hete kezdte, hogy ha hirtelen mozdulok, beleszúr. És ez szokott kutyasétáltatás közben is :D nagyon jól nézek olyankor ki, hogy hirtelen megállok egy pillanatra és picit összegörnyedek :D

Kriszta
Kép
cherryke

Kata, köszi, hogy megcsináltad a csoportot, mindjárt ki is próbálom!

Lina, kösz még egyszer a sejtbankos tippet! Ma reggel bementem a Jánosban a terhesgondozóba, és vettek vért. Elég necces volt, mert az utolsó napra hagytam, holnap töltöm be a 14. hetet, ráadásul több mint 10 napos az UH eredményem. Először kérdés volt, hajlandó lesz-e a Sejtbank így megcsinálni a vértesztet, de a nővér telefonált párat, és végül elfogadták. Most várok...

Cukigabi, nekem Szentkirályi Zoltán az orvosom. Magánrendelésre járok hozzá, de ultrahangra a kórházba. Neki sajnos nincs fix kórházi rendelése.

Cherryke, remélem nem lesz gond a szíveddel.

Ha már kérdeztem, én is megírom, hogy a DM-ben vettem olajat terhességi csíkok ellen. Nekem már kamaszkoromban is lett pár csík a combomon, szóval sajnos hajlamos lehetek rá. :(

Este elutazom 3 napra, vasárnap jövök, ha így folytatjátok, addigra lesz mit olvasnom :)

Én egyébként dolgozom, és ha minden jól megy, szeretnék őszig maradni. Jó a munkám, szeretem, úgyis csak ülök egész nap.

lynnn

Holnap, ha végeztem a dokiknál, írok, hogy mi volt. puszi nektek

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok!

Megjöttünk!
Nyakiredő:1.8mm
Minden oké a babával.
Dokim november 1-re írt ki :roll:

Kata1002!
Én gonalt és cetrotidet szúrtam.

Lynnn!
Én csak a kórházba járok,ennek nagyon örülök :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

megnyugtat hogy nem csak en nem ertem a dolgot a csoporttal kapcsolatban....en az msnen hiaba irtam be ezt eresendo dolognak hogy okt kismamak semmit nem adott, ki de maga a windows live oldal se....

Az Ekg nem kotelezo minden orszagban, sot a kornyezo altalam ismert terhesgondozasi protokollok egyikeben sem szerepel!
Se a belgyogyasz es meg sok sok mas dolog se( pl terheleses cukor...)
Itthon igen sokretu sot neha tulon tul korultekinto az egeszsegugy ezen resze.
NEkem ez bejon, de sokakat feleslegesen paraztat, nah meg eleg sok macera ennyi vizsgalatra jarni.....
De en kulfoldon kezdtem az elozot, hugom is kulfoldon terhes masodszor( 2 uh a 40 het alatt) nah az a masik veglet, ott pl az eslo 12 hetben annyi van megallapitjak terhes vagy e oszt slussz, hogy jo helyen van e, egy van e...semmi ilyen, nah ott meg abba zakkantam meg:)
VEgul emiatt ragadtunk ujra itthon....
tavasziszel

www.windowslive.com
jobb felső sarokba írod a felhasználónevet és jelszót.
Vendég

Hali!

Ja-ja, sajnos nem hiszem, hogy csak úgy csinálnak nekem egy EKG-t, ha itt nem szokás. De múltkor nézték, és akkor még tök rendben volt. REmljük az még áll :)

Még az is lehet, hogy itt AFP sem lesz, mert a következő időpontot úgy kaptam, hogy na mikor akar jönni, 4 hét, 5 hét? Viszont itt már most megcsinálták a genetikát, minden alkalommal nézik a cukrot, meg a többi értéket helyben. Az afp-t amúgy sok helyen nem csinálják, mert elavultnak tartják. Hát én meg nemtom, itt most ez van, ha svájci lennék ez lenne a természetes, és a magyar a fura.

Kata, köszi a fátadozást. Majd én is megpróbálok fellépni.

A hasam alja sokszor nekem is szúr. Én egyébként ebből gondoltam, hogy terhes lehetek, mert még nem volt tesztem, de kétszer is előfordult, hogy kipattantam az ágyból, és úgy maradtam :) Nekem ez az első terhességnél rendszeres volt. A dokim azt mondta, hogy ez tök természetes, azért van mert nő a méh, és nyúlnak a szallagok. Szóval emiatt ne parázzatok. Meg kell szokni, hogy lassabban kell mozogni. A terhestornán is, mindig előbb fekvésből oldalra fordultunk, aztán négykézlábra, és csak utána tápászkodtunk fel. Ott erre mindig nagyon figyeltek.

Tényleg, valaki jár már ilyen tornára.? Szerintem nagyon jó, de itt sajna nincs spéci torna terheseknek. Dokinéni azt mondta, hogy nyugodtan járhatok valami nyugis tornára, amíg nem megeröltető. Én most a pilatesre gondoltam, az van itt a közelben. Valaki járt ilyenre? Az nem ugrálós, ugye jól tudom?

2 után kell hívnom a dokit, a genetikai vérvétel eredményéért. Kicsit izgulok, de remélem rendben lesz. Majd még jövök.
Edit

Kép
Kép
etus79

a sajtomat, ez megvan, es hol van itt csoport?
mert ne csak olyant talaltam hogy en csinalhatok csoportot, de keresni nem tudtam
tavasziszel

Kata, Lina,

Én is bénázok :) Ehhez most akkor kell előbb egy hotmailes cím?
Edit

Kép
Kép
etus79

Edit: a pliates nem ugralos. Ha jo kondiban van az jo, en ahhoz gyehenna vagyok. En most irtam a fitnessnek ahova gyerkoc tornara meg bebe mama tornara is jartunk hogy kell e nekik a dokitol igazolas a kismama tornahoz ha igen penteken kerek es akkor jovo hettel akarok jarni. Lehet hogy rossz az elmeletem de en azt remelme tole kicsit nol az eronletem tole....

Afp a legotbb europai orszagban nincs , pont mert csak egy ertek sokszor fals szmot ad ki sokmindne befolyasolja....
Igy persze hogy van mondhatjak hogy ok szurtek...
En ha rossz az ertek megyek tovabbi vizsgalatra, amugy nem.
tavasziszel

etus!
nem kell hotmailes cím és messenger cím sem.

www.windowslive.com
jobb felső sarokba írod a felhasználónevet és jelszót.
Vendég

Lina de akor mi a felhasznalo ne v es jelszo???
NEm a sajat fiokom adatai???
tavasziszel

nem a sajáttal lépünk be.
az adatokat privát üziben küldte el kata! azzal kell belépni
ha nem kaptad meg, akkor átküldöm
Vendég

ok,köszi, már értem, be is jutottam :) Majd felfedezem,ha lesz időm, csak most du vendégek jönnek a lányomhoz :) és még csak a tegnapi mosónap után hajtogatok (tegnap sajna ellinketük adolgot)

Kép
Kép
etus79

Ne a saját fiókodba lépj be, hanem ebbe az újba, az októberi babákba. Itt csinálhatsz egy mappád, ahova felteszel képeket pl., és azt mind megnézhetjük.

lynnn

ja hat ezert nem ertettem en! Igy mar vilagos! Hogy ezt meirt nem mondta valaki a legelejen, akor nem tunok ekkora hulyenek:)
tavasziszel

megvan, maris mindent ertek!
tavasziszel

Sziasztok!

Csajok eltűnt a régi messengerem.!!! :shock: És helyette a babák jön be :( mit tegyek??Ért valaki ehhez? segitség lécci vki! :oops: szerintem irdatlan nagy butaságotz csinálhattam! :oops:

Cukigabi: gratula az eredményekhez.

Tavasziszél: igazad van ha jo az eredmény felesleges mást csináltatni.

Etus: én sajna nem járok terestornára nem érek rá :-( Attikával meg nem mehettem mert nem engedte az anyagi hejzet :-( de ha tudom még a terhesség alatt kiprobálom, nem lehet rossz. :)

dinuci01

Sziasztok csajok!

Van valakinek köztetek köldök piercingje?Nekem van és pont most rendeltem egy kismama piercinget, amit elvileg a terhesség végéig használhatok.Nekem ez fontos lenne,mert az első terhességemnél a végén ki kellett venni és be is forrt.->újra kellett fúrni.Ha ez csak az én problémám,akkor bocsi az untatásért.
Vendég

Megint én. :oops:

Már rájöttem a nagy agyammal és visszacsináltam. Elfelejtettem az előbb kilépni a babák msn.-ből :-D
Töltöttem fel egy csomó képet remélem látjátok majd ti is és persze majd nektek is lesz fent sok sok kép :-D
Na menek egy időre megjött a párom sikerült a rutin, nehogy azt higgye letojom :D
Azért kösz

dinuci01

Szaisztok

En is itt vagyok, csak egy fél napja olvaslak titeket :)
Az EKG-hoz annyit, hogy itt nálunk se csinálnak és AFP-t sem néznek. Nem tudom miért, de nem is bánom, honnan annyi idö, hogy az ember mindenhova eljusson.

En is megpróbálok bejutni a windows live-ra, kiváncsi vagyok a képekre, majd én is teszek fel, ha sikerül.
A multkor irtam, hogy gyorsan el kellett menjek vérvételre, mert a fiam himlös lett, hát még mindig nincs eredményem, amit nem értek, mert általában 1-2 nap alatt mindig meg van. Most hétvégére várható, hogy a kisebbiken is kijönnek a holyagocskák, de nem bánnám ha mégsem.
Holnap megyek a pajzsmirigy UH-ra és vérvételre. Lassan minden héten vesznek el a véremböl :)

Ma nálunk nyugi van, a tegnap elvitték anyósék a fiukat, mert ma van a szülinapom, igy egy kicsit kettesben maradtunk a férjemmel végre, mert már nagyon el van szegény hanyagolva :)

Kata a legközelebbi táblázatban már az évszámom egy kerek 30-kell legyen. Köszi

Nálatok is ilyen rossz idö van mint itt? Egy hete a napot nem is láttuk és folyton esik az esö.

Mindenkinek szép délutánt, holnap a vizsgálat után jelentkezek.

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Sziasztok!

Itt vagyok én is,csak nagyon sokat kellett olvasnom....Elküldenétek az azonosítót és a jelszót?Bevallom,egy darabig én sem értettem,mit kell,de talán menni fog,csak nem tudom,hogy tudok bejelentkezni.... És lehet,hogy a képfeltöltés sem fog menni,de szeretnélek megatalálni első lépésben Titeket!

Kata16:nekem van.és bevallom,én is szeretném,ha a Babó után visszatehetném,nem forrna be.Úgyhogy,ha tudsz valamit,mondd lszi,mi ez a terhe-percing?

Köszi a drukkokat,ma voltunk uh-n.Nagyon édesen kapálózott,olyan hihetetlen az egész.Majd megpróbálok képet feltenni.
Nyaki redő:1.5,azt írta,normális

12,4 cm,és 13+1-nek tituláltak.Úgy néz ki,a doki kérdés megoldva,a doki bácsi ugyanis azokat vállalja,aki már vagy szült nála,vagy nála született,így elvállalt.

Kata:átjavítanál a táblázatban Margit kórházra?Úgy néz ki ez marad már... :)

Mók:nekem pl tüsszentésnél,orrfújásnál szokott beszúrni a hasam,meg néha magától is mondjuk.

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

ollé,megtaláltam a privit.mostmár csak ügyeskednem kell... :oops:

Szilvi

sissy01

na,bejelentkeztem,de senkit nem látok...most hogyan tovább?
Bocsánat,de nagyon hülye vagyok ezekhez....

Szilvi

sissy01

Sziasztok!

Tavasziszel
Én is csak a sima, megszokott testápolómat használom.
Hányinger engem szerencsére elkerül, viszont van olyan ismerősöm, akinek az egész terhessége alatt megmaradt. :cry:

Dinuci
Én is dolgozom. Szerintem, a nyár végéig fogok is. Mit csinálnék egész nap itthon??? Nagytakarítást nem kell mindennap csinálni :wink:
Persze, az más, ha valami gond van és az orvos sok-sok pihenést javasol!
UH: és ha simán mondod a doktornak, hogy szeretnél egy UH-t????

Andinet
Jobbulást!
Nekem eü-s barátnőm a Sinupret-et javasolja mindig köhögésre! Érdemes megpróbálni!

Lina
Jó programjaid vannak a munkahelyen :wink:

Mók
Táblázatban VAN jelölve a baba neme. Csak még más baba nem mutatta meg magát :wink: (majd a sorok lesznek színezve :wink: )

Cukigabi
Gratulálok a jó eredményhez!
Vendég

Rekus: de jo hogy kicsit kettesben lehettek:)

Pearcinghez nem tudok hozza szolni, de nanyit tudok nekem brutal csunya lett a koldokom az elso terhessegnel szinte fekete volt, nem volt alatta csik maga akoldokom feketedett be, es kb fel ev volt mire visszavaltozott.

Nylalas nekem is tusszentesnel van, de kb olyan eros mintha kest fogatnanak bennem.

Kerdes a mar tobbedszer kismamaikhoz, akiknek volt gatmetszese: normalis hogy kb ugy faj a gatam mint a gyermek agy idejen??? Ugy feszit az egesz, hogy ha llnom kell rendesen diszkonfort erzetem van.
Hozza tartozik hogy bazi nagyot vagtak( vacuummal szuletett a mi kicsink) es iszonyat rondan heggedt es lassan gyogyult en a szules utan 10 hettel meg sirva alltam fel es ultem le, jartam fuhoz fahoz mind allitotta nincs baj. Most ujra azt hiszem megis.
LEhet ebbol baj? Pl ugy mint a csaszaros heggnel hogy nem birja majd a nyomast, terhelest????
HA valakinek van tapasztalata gondolata kerem irja meg, mert kicsit aggaszt!

Syssi: jo hogy nalatok is minden ok!

En ha dolgoznek se dolgoznek szerintem, az elos 12 hetben a veteles miatt lettem volna tappenzen mos tmeg a gorcsok miatt, mar az elsonel is a 14ik hettol azon lettem volna ha lett volna munkam.
En ilyen nehez eset vagyok terhesen( bar lehet a nelkul is:) )
tavasziszel

hú.Na,megkűzdöttem a windos live-al.Tettem kéket,csak azért még mindig vannak homályok...pl.nem tudok magamról profolképet feltenni,meg nem tudom betenni a Szilvia mappába a képeket,egy új mappa nevűben vannak,amit viszont nem tudok átnevezni....jajj,de nehéz... :oops:

Amúgy én is dolgozom,jövök-megyek,remélem,ez így is marad végig....

Szilvi

sissy01

Kata16!
Nekem is van piercingem és én is filózok, hogy mit csináljak vele. Még bizakodom, hogy egyszer majd újra lesznek kockák a hasamon.... Szóval egyelőre még benn van, de hallottam, hogy van akinek szinte kifordul a köldöke a terhesség végére, hát szóval nem tudom hogy úgy mennyire ízléses benne a testékszer. Meg félek is, hogy kiszakadhat. A terhespiercing az milyen?

Rékus!
Boldo szülinapot!
Vendég

Sziasztok!

Rékus, utólag is Boldog Szülinapot!

Tavasziszél, nekem vágtak gátat, de nekem elég hamar gyógyult, és azóta sem érzem (kop-kop). Szerintem a dokidat kérdezd meg legközelebb. A babára nem hinném, hogy veszélyes lenne, mert ugye az a baj, ha a méhszáj nyílik, dehát az sem jó ha, ha neked fáj. Remélem a görcsök most elkerülnek!

Én használatm terhescsík elleni krémet, mert én a serdülőkorban nagyon szakadtam, főleg a combomon. Kb félidőben kezdtem el kenegetni, és nem lettek csíkjaim. Hogy ettől-e, nem tudom, de én most is fogok venni. Mondjuk nekem Julival elég kicsi volt a hasam, a végefelé sem akarták elhinni rólam, hogy már mindjárt szülök.

Sissy, gatula az eredményekhez!

Nekünk is meglett tegnapra a genetikai vérvétel eredménye. Nem tudom, pontosan mennyi, mert csak telefonon beszéltem a dokinénivel, de azt mondta, hogy jó lett (koromnak megfelelő rizikó), szóval nem javasolt további vizsgálatot.
Edit

Kép
Kép
etus79

Sziasztok lányok!

Piercingesek!!!

Az első terhességemnél,nekem nem szinte,hanem teljesen ki is fordult a köldököm,ezért be is forrt a lyuk.2 évbe telt mire rászántam magam az újra fúrásra (eléggé fájt a szülés,nem akartam rögtön utána újra fájdalmat okozni magamnak),de ezalatt nagyon hiányzott.Esztétikáról terhes pocak esetén nem beszélnék,mert szerintem bármilyen szép tud lenni egy terhes nő,a csupasz terhes has a maga kifordult köldökével és azzal a "szép" barna csíkkal a has alján nem mutogatni való.Ezzel csak azt akarom mondani ,hogy ne úgy gondoljatok rám,mint aki majd nagy pocakkal aprócska topban mutogatja magát és a piercinges hasát városszerte.Csak most elhatároztam,hogy megőrzöm a lyukat,ezért keresgélek valamilyen megoldást.

A következő honlapokon találhattok kismamapiercinget:
maternitypiercings.com (ezt inkább csak nézelődésre ajánlom)
piercingbolt.hu (az enyém innen lesz,ha megkapom,beszámolok,hogy milyen)

A kismamapiercing lényege:
"Terhesség idején ahogyan nő a pocak, megnyúlik a köldök is, így a korábban használt ékszereket már nem lehet hordani. Ha nem szeretnéd hogy beheggedjen a lyuk, válassz egy kismama ékszert. Ennek a pálcahossza méretre vágható, így a saját pocakodhoz igazíthatod. Fémérzékenyek is használhatják, mivel bioplast műanyagból készült. Hajlékony, így nem tud sérülést okozni."

Nekem az első terhességnél az utolsó harmadban lett zavaró a piercing,akkor vettem ki.Nem tudom most,hogy lesz!
Vendég

Etus, Mók, Cukigabi, Sissy,
gratula az uh-hoz.

Lina,
a vizslák tényleg kicsit izgágák, a retrieverek nagyon jó választás. Szépek és okosak. Fiú vagy lány lesz? Nekünk elvileg pulink van, Anyukáméktól kaptam, törzskönyv nélkül, állítólag fajtatiszta. De amikor felnőtt kiderült, hogy van benne más is. Olyan idegesítő, hogy pénzért adják és végül s keverék. De imádom a kis lököttet. A mienk kislány és ivartalaníttattam 1 évesen.

Kata16,
édesek a kutyusok. Milyen fajták? A kicsi olyan mint a Maszkban szereplő kutyus?

Andinet,
jobbulást!

Dinuci,
szerintem a hasszurka normális. Én is érzem néha. A dokinak említsd meg, ha meg nem mondja ő az uh-ot szerintem felhozhatod Te is? Gratula a rutinhoz a férjednek. Az én vagyok! :lol: Teszek fel képeket, de csak akkor tudom ha a lány alszik, mert folyton képeket néz a gépen. Nálunk ma oldalas volt új krumplival. Fincsi

Cherryke,
az uh-ban én is jobban bízom mint a tesztekben. De azért az is fontos, hogy aki csinálja jól csinálja, mert mm-ről beszélünk.

Lynn,
hova utaztok? Pároddal? Ki is kell használni, gyerekkel már macerásabb kettesben lenni. :lol:

Cukigabi,
még simán lehet októberi baba. Valószínű többen át fogunk csúszni szeptemberre is. Azért maradsz közöttünk ugye?

Etus,
az AFP-t itt sem minden doki szereti, nagyon jókor kell levenni, különben fals eredményt adhat. Etus én nem tornázom, kicsit ellustultam. Pedig BB-vel még terhesség alatt is kocogtam.

Rékus,
boldog szülinapot!
Nálunk is egész nap szakad, pedig tegnap már olyan szép tavaszi idő volt.

Sissy,
jó, hogy megoldódott a szülész problémád. Az egyik régi (tavalyi) kismamát lapozgattam és pont volt egy cikk a Margit kórház szülészetéről. Írták, hogy átszervezték és van terhesgondozás. De gondolom már megoldódott. Csak eszembe jutottál ahogy láttam. :lol:

Tavasziszél,
nekem is volt gátmetszésem. Első szülő kismamáknál szinte mindig van Fehérváron. Nekem kb a szülés utáni második héten fájt több napig, felszívódó varrattal varrtak, gondolom azt dolgozta fel a szervezetem. De azóta nekem semmilyen problémám nincs vele. Remélem most megúszom. Azért kérdezz rá a dokidnál.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Kata:megnéztem az oldalt,de csak a leírást láttam,ugyan alatta kiadott piercingeket,de szerintem azok nem a kismama piercingek.Vagy igen?

Rékus:Boldog szülinapot kívánok én is!

Dinuci:akartam privit küldeni,de nem ment el.... :cry:

Szilvi

sissy01

Halihó, szép esős napot ! :-)

Látom termeltetek rendesen :-) Nem győzöm elolvasni.

Sissy: hova akartad a privit? Itt?

Rekus: utolag is boldog szülinapot neked!

Kri: az oldalast nem csipem nagyon, de a párom biztos menne hozzád ebédre :) Az az én heppem hogy nem eszek meg semmilyen huson egy négyzetmilliméternyi zsirt sem és elkezdek bogarászni. Ettem már sokféle hust de akármilyen finom is volt meg jol nézett ki elkezdtem piszkálni :oops: ennyi eszem van :( majd a képeket feltétlen megnézem.Biztos jok. :-)

Kata16: igazad van a piercinges kismamahas em a legszebb látvány, de mindenki maga érzi neki mi a szép szerintem. És ha te találsz oilyan megoldást akkor hajrá, és ne foglalkozz azzal ez esetben h kismama vagy. Ha tetszik és örömet okoz mindenképp tetess vmt amit ilyenkor lehet :)

Etus: gratulálok az eredmányekhez. Hát lehet mostis kifigid hogy nem lesz olyan nagy pocid. Nyéron ez elég kellemetlen a nagy melegbe. Csak ugy vonszolja magát az embe :( Én épp igy voltam ezen időben volt minden attikánál :)

Lina: neked is csak azt tudom mondani ( bár nekem sose volt sehol piercingem bocs a kontárkodásért :-) ) hogy te is tégy ugy ahogy érzed, és ami tetszik. Ha tényleg vannak ilyen kismamapiercingek hát ess neki a dolognak majd meglátod hogy mijen-

Tavasziszél: nekem volt gátmetszés és bizony azóta eltelt 3,5 év :-) Szerintem, de ez csak az én vélemyényem ne aggódj. Még a mai napig fáj néha nekem is pedig állytolag hamar és szépen begyogyult akkoriban. Ne félj ettől valószínű kicsit érzékenyebb vagy a kelleténél de ez még önmagában egyátalán nem baj . Probálj meg megnyugodni.Hogy birja e a terhelést nem tudok ahhoz mit szolni :-( A testápolórol annyi hogy nem tudom mit hat meg mit nem, mert én nem is tudom kenni e avagy nem kenni :( Nekem tiszta csik lett a hasam a mai napig megvan és bizony kentem.

Kata002: hát jah énis megyek jövök mint pok a falon, csakhogy azon gondolkodom mijen jo lesz majd itthon. De aztán eszembe jut lehet hogy mégsem. :oops: meg hogy mi lesz majd akkor. Te gondolkoztál ilyenen? Mit fogsz majd csinálni? Mert nekem gőzöm sincs. A dokitol szerintem megkérdezhetném az UH-T de nem tudom. Pedig közeleg a holnap :-(

Egyébként nálatok mijen idő van? Itt egyszeri napsütés kivételével 4 napja esik :( szörnyűűűűű
Tudjátok mit vettem ma észre? Azt hogy nőtt a hasam. Mondván holnap megyek orvoshoz epilláltam egyet és nehezemre esik lehajolni és nyomom a hasam. Nem lesz ez igy jo. :shock:

Szerintem már csak holnap jövök, addigis mindenkinek minden jot és pihenjetek ha tehetitek!!

dinuci01

Szép estét!

Hazaértem a munkából, az uszodából.
Csütörtökönként szeretünk járni úszni, akkor egy olyan pozitív kisugárzású pasi tart úszóedzést a kiskölyköknek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(igazából nyálcsorgatós emo kellene ide :oops: :lol: :wink: )

Tavasziszel
Akinek problémája van, az természetes, hogy otthonmarad!
Ha nálam is bármi gond adódna, maradnék itthon!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: